abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_14075313
Vonk eerst ook 10 keer niks( beide dezelfde jurk), maar nu vind ik het echt zo scheetig. En met marktkleding bedoel ik de gebleekte heupbroekjes voor die peuters en naveltruitjes, ik bedoelde het niet zo dat marktkleding altijd aso is...Maar goed ieder zijn/haar smaak, is niet erg toch? Ik houd van punk en Gothrock voor mezelf, vinden ook heel veel mensen lelijk, prima! Leven en laten leven!
pi_14075622
quote:
Op donderdag 23 oktober 2003 11:37 schreef AnnaLeah het volgende:
Vonk eerst ook 10 keer niks( beide dezelfde jurk), maar nu vind ik het echt zo scheetig. En met marktkleding bedoel ik de gebleekte heupbroekjes voor die peuters en naveltruitjes, ik bedoelde het niet zo dat marktkleding altijd aso is...Maar goed ieder zijn/haar smaak, is niet erg toch? Ik houd van punk en Gothrock voor mezelf, vinden ook heel veel mensen lelijk, prima! Leven en laten leven!
Hey meis
ik bel je!!
pi_14075847
Ja moet je doen, ben je tel. nummer weer eens kwijt
Knuffel!!
pi_14076027
quote:
Op donderdag 23 oktober 2003 12:02 schreef AnnaLeah het volgende:
Ja moet je doen, ben je tel. nummer weer eens kwijt
Knuffel!!
offtopic]
ik heb net via de telefoon goed nieuws gehad,
ik ga weer aan het werk, (zwangerschap verlof
verloopt 26okt) en dinsdag avond ga ik voor het
eerst een beetje meekijken in een inloophuis
voor mensen met psychische problemen, ik heb
er nu al zin in.

ps: vrijdag gaan ik uit, ga jij mee? ok bel je er later
wel even over!
/offtopic]

pi_14076440
Voor mijn kids geen dure merkkleding... waarom niet omdat ik het ronduit te duur vind voor dat half jaar (soms nog wel korter) dat ze het aan kunnen.
Ik struin altijd van alles af om de meest leuke kleding te kopen (ja die ik leuk vind).

De oudste loopt voornamelijk in skate kleding, dus lekker loszittende kleding waar hij zich vrij in kan bewegen.
De jongste daar heb ik nog geen echte stijl bij zolang ik het maar stoer vind, broeken moeten trouwens wel veel zakken hebben.

Ja ik heb hier twee mexx stelletjes, 1 gekregen bij de geboorte van mijn eerste zoon en de tweede heb ik zelf gekocht in de uitverkoop, dat was met 75 procent korting

Ik kom nu nog voornamelijk bij zeeman, hans textiel en c&a maar als de oudste wat langher wordt ga ik naar hennes want die heeft wel hele gave kleding voor een redelijke prijs.


En Hallahan: Dat jij het een drogreden vind dat een kind van 7 zelf die dure mode/merkkleding wil, wil nog niet zeggen dat het echt zo is.
Er zijn veel meer kinderen (iig in mijn familie) die op zo'n jonge leeftijd verrassend modebewust en gevoelig zijn.
Mijn nichtje van 10 en neefje van 8 willen ook graag in de laatste mode lopen en dat staat hun moeder dan ook gewoon toe. Ook spelen ze daar gewoon in en worden er ongeloofelijk vies is... de wasmachine draait wel.
Dit is absoluut geen verwijt jouw kant op hoor, maar het kwam op mij een beetje kortzichtig over....

pi_14077089
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2003 15:36 schreef Logician het volgende:

[..]

mijn zoon is 7jr en wil de laatste mode, is best maar die mode is duur
dus moet hij als hij naar buiten gaat om te spelen zijn speelkleren aan.
lijkt mij niets vreemds aan?


ik zou het normal met je eens zijn, maar aangezien ik logi en haar zoon ken, ben ik dat niet, want:
1- hij is heeel bewust
2- hij is geen normaal kind van 7
3- hij is super-intelligent
dus hij kan eigen beslissingen maken en doet dat ook! daarbij snapt hij precies wat wel en niet kan en kleed hij zich uit zichzelf om als hij naar buiten gaat! ik heb gevraagd aan hem, wat hij daarvan vond, antwoord:
dat is toch heel normaal, anders maak ik mijn mooie kleren misschien kapot! duzzz... kan best in dit geval!

en haar kinders van 0 en 1 lopen echt niet in de duurste kleren hoor!

Carpe diem
pi_14079590
alicia's kledingkast bestaat dus voor 80% uit merkkleding. Maar alles daarvan is OF gekregen OF tweedehands gekocht. De overige 20% wordt gevuld door pyama's, mallots, rompers en af en toe een gewoon broekje tussendoor van de wibra of zeeman.

Merkkleding is zo veel leuker, mooier, sterker dat ik het gewoon veel leuker vind om haar daar in te steken. Nieuw is het voor ons niet weggelegd, maar tweedehands kun je in die kleine maatjes behoorlijk goed scoren en is het haast niet te onderscheiden van nieuw.

Verder mag ze er mee doen wat ze wil, ze eet gewoon chocola of spagetti mee, speelt in de modderbak op het balkon (mama had het niet logisch idee bedacht een waterbak en zandbak te maken, wat dus nu een modderbak is ).

Een kind moet kind kunnen zijn ondanks wat ouders het kind graag aan willen trekken, is het vies hup de wasmachine in aan het eind van de dag, gaat het er niet uit jammerdan, ze heeft iig die dag lol gehad.

pi_14221584
Wat word er onder merkkleding verstaan? Als dat mex enz is dan vind ik dat allemaal een beetje saaie kleding. En belachelijk duur. We hebben wat kleding van mex en esprit gekregen, wel leuk, maar niet leuker als andere kleren. En heel dom met van die drukkertjes aan de pijpen. Terwijl je een broekje met verschonen veel makkelijker uittrek ipv die drukkertjes open en dicht te doen.
Wij komen veel kleding bij HenM. Betaalbaar en leuk vinden wij dan. Lekker een beetje felle kleuren en nog echt kinderkleding. De laatste tijd zie ik echt van die jongvolwassen kleren voor van die kleintjes. Winterjassen bv heel veel met van die achterlijke franje aan de mouwen enzo en dan vaak ook nog wit. Dat ziet er na 1 keer spelen toch al niet meer uit?
Wij zijn op zoek geweest voor schoenen voor Bo. Bijna allemaal laarzen. Dat kan gewoon niet lekker zitten voor een kind van nog geen 2. Ze pas ze overgens niet eens want ze zijn gemaakt voor het kind spillebeen. Wat me overgens ook met veel kleding opvalt. Ook veel voor slanke lange kinderen en niet voor kinderen met restjes babyvet, of normaal postuur. Ik vind de mode die ik voor ons als volwassenen al kwa maten erg klein vind erg doorgevoerd worden bij kinderen. En dan ook de mode zelf. Het worden net kleine volwassenen. Maar je eigen indentiteit krijgen met merkkleding vind ik dus ook zo niet waar. Maar goed smaken verschillen.
Af en toe kopen we ook bij zeeman en hans. En als ik iets leuks betaalbaars zie wat ik echt leuk en handig vind en het is van een merk wou ik ook wel kopen. Maar wij kijken dus niet bij voorbaat naar merkkleding als we voor de kinderen kleren kopen.
De jan lul van het geheel.
Alles is gaan hangen, behalve me lach :)
Kutsch; tussen kut en kitsch
Het voelt heerlijk!!!!
pi_14225292
Jessie, de Hema heeft tegenwoordig (o.a) broeken met knoopsgaten elastiek achter.
Ideaal, want ik heb namelijk wèl kind spillebeen, en alle broeken zijn hier te groot. Nu past het, en dat past Bo vast ook aangezien je dat kan verstellen.

Hier wel veel merkkleding gehad, mijn nichtje loopt er nu in, en strax Lara weer omdat het er gewoon nog steeds als nieuw uitziet. Dat vind ik dus ècht geen weggegooid geld. Sommige dingen van de Hema ook maar meestal kan je dat wel zien dat het vaak gedragen is. Ik heb nu weer voor Lara merkkleding gekregen van mijn zus, wat ze voor mijn nichtje kocht en zo is het kringetje weer rond
Alhoewel Lara nu gekleed gaat in een reteleuk truitje van de Hema en een ontzettend schattig broekje van de Wibra. (voor 3.99 in de opruiming ) Ook daar kom ik regelmatig, ik zie wel wat ik leuk vind. En hoe mijn knip het vind

Nu koop ik geen merk meer voor B&R want ze gaan naar school en kan toch merken () dat ze de kleren vooral broeken erg slijten.

Screw them.
We're going home.
pi_14228736
quote:
Op donderdag 23 oktober 2003 11:14 schreef AnnaLeah het volgende:
Jongste heeft ook wel eens dezelfde jurk als oudste aan, staat heel geinig, alleen is oudste heel proper en shattig enzo, jongste is een echte rouwdouwer en altijd vies en smerig, maar 't zijn alletwee schatjes.
Ik vind dat ook juist leuk hoor, mijn nichtjes hebben dat ook vaak en het staat dan heel schattig, en net als bij jou is de oudste echt een keurig dametje en de jongste een rouwdouwertje met een zwarte toet, maar dat maakt het juist grappig.
quote:
Op donderdag 23 oktober 2003 11:17 schreef AnnaLeah het volgende:
Angeles: Ben jij De Angeles van het Viva Forum?? Want dan ken ik jou, en jij mij...
Klopt! Ik had je al herkend, door de namen van je kinderen en door sommige dingen die je vertelde. Leuk dat je hier ook zit.
In deze tijd. Mag ik gewoon eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu?
pi_14478986
Heeeeeeeeeeej Angeles, hoestie meid? Vanwaar niet meer bij de Viva??
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')