abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 13 september 2003 @ 17:01:28 #251
60090 Akkersloot
pro-islam is extreem-rechts !
pi_13142663
quote:
op woensdag 10 september 2003 15:49 schreef battal het volgende:

het dogma van het "selectief aanhalen van verzen uit de koran".
het voorbeeld van hierboven.. een moslim mag vier vrouwen, even verderop staat er in het betreffende hoofdstuk dat een man zijn vrouwen allemaal gelijk moet behandelen.. (financiëel, seksueel etc..). sommige mensen roepen dat polygamie toegestaan is, maar vergeten de vers aan te halen waarin het staat dat het (bijna) onmogelijk is.


overigens hartelijk dank voor je uitgebreide reactie

dat is niet wat ik bedoel met het dogma van "islamofoben halen selectief verzen aan". als ik een koranvers aanhaalde als "ongelovigen dienen als brandstof voor het vuur in de hel" dan werd er gezegd "maar er staan ook hele goede verzen in maar daar begin je niet over".
overigens over die vier vrouwen. 1350 jaar lang hebben de meeste volgelingen van de islam zelf niet kunnen lezen dus het is dan ook alleen maar "je mag met vier vrouwen trouwen". volgens mij dan tenminste.

"Christenen en joden zijn ongelovig geworden omdat ze verzonnen hebben dat ze maar een paar dagen zullen branden in de hel" .
Mein Koran 3:23.
  zaterdag 13 september 2003 @ 17:07:47 #252
60090 Akkersloot
pro-islam is extreem-rechts !
pi_13142786
quote:
op zondag 7 september 2003 14:34 schreef wile_e_coyote het volgende:
article 19

the united nations'
universal declaration of human rights

"everyone has the right to freedom of opinion and expression;
this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers".


geldt dat ook voor "islamofoben". of valt dat onder "draaien, trollen en zeuren".
ban meldtopic deeltje 10

[dit bericht is gewijzigd door akkersloot op 13-09-2003 17:16]

"Christenen en joden zijn ongelovig geworden omdat ze verzonnen hebben dat ze maar een paar dagen zullen branden in de hel" .
Mein Koran 3:23.
  zaterdag 13 september 2003 @ 17:14:05 #253
60090 Akkersloot
pro-islam is extreem-rechts !
pi_13142929
quote:
op zondag 7 september 2003 17:14 schreef marijnissen het volgende:
jij moet echt in therapie akkersloot
bevestiging van mijn theorie dat veel islamofielen (niet-moslims die de koran tot den treure verdedigen) "roomser" zijn dan de moslims zelf. een moslim schreef dat de openingspost een goed stuk is om over te discussieren en marijnissen verwijst mij direct naar een psychiator.
"Christenen en joden zijn ongelovig geworden omdat ze verzonnen hebben dat ze maar een paar dagen zullen branden in de hel" .
Mein Koran 3:23.
  zaterdag 13 september 2003 @ 18:08:58 #254
41597 IPdaily
Lekker Nederlands
pi_13143871
lang leve google:

leuk zo'n anti islam kruistocht

quote:
faith freedom international is de stem van de waarheid. we hebben slechts één doel : de haat stoppen, de leugens van islam blootleggen en het moslimexpansionisme aan banden leggen.

islam is absolute duisternis en dus zeer kwetsbaar door het licht van de waarheid. islam is echter niet te schaden door haat. islam voedt zich met haat en niemand kan sterker zijn dan de islam door de moslims te haten. alle haat-doctrines hebben vijanden nodig om te overleven. het gevoel een slachtoffer te zijn is essentieel om haat te promoten. daarom kunnen we stellen dat tegen islam gekante groepen die haat promoten uiteindelijk de islam helpen. inspanningen zoals onze liefde voor hen uiten en hen echt te willen helpen om te integreren in de rest van de wereld en hen uit hun achterstand te halen zullen zeker vrucht dragen, terwijl de haat die fundamentalisten of andere religies tegen moslims aan de dag leggen het omgekeerde effect zullen hebben.

wij verklaren dat islam een valse religie is en dagen de islamverweerders uit ons te bewijzen dat we het bij het verkeerde eind hebben. wij geloven dat islam de wereldvrede bedreigt en ieders leven, ook dat van de moslims zelf, in gevaar brengt. we dringen er bij de vredelievende mensen, ex-moslims en anderen, op aan ons te helpen om deze uit zijn voegen gegroeide terroristische organisatie, islam genaamd, te bestrijden. dit is inderdaad het gevecht van david tegen goliath. we zijn een kleine, maar snel groeiende groep mensen, met elk ons eigen leven en werk. we voelen ons geroepen deze op één na grootste wereldreligie te ontmaskeren. sommige gelovigen van deze religie zouden zeker niet aarzelen ons te doden als ze ons in handen zouden krijgen. bron


quote:
islam loopt op twee benen. eén been wordt voorgesteld door de islamverweerders : de mensen die zich doctor noemen, goed nederlands schrijven en spreken, en een rooskleurig portret ophangen van islam als een religie van vrede. de gereedschappen van deze intellectuelen zijn leugens en bedrog. de terroristen vertegenwoordigen het andere been : deze groep voert de tweede fase van het moslim expansionisme uit. alhoewel iemand die er niet van op de hoogte is zou kunnen denken dat deze twee groepen lijnrecht tegenover elkaar staan, maken beiden deel uit van hetzelfde plan en zijn ze feitelijk als de twee zijden van een muntstuk en erg afhankelijk van elkaar.
wat een stelletje islamofobe sukkels

en akkersloot een beetje huilen over fok! huil

* ipdaily vindt trouwens wel degelijk dat moslim-extremisme tegenwoordig een van de gevaarlijkste stromingen is op aarde. dat moest er even uit en daarmee is verder (voor mij) alles gezegd

  zaterdag 13 september 2003 @ 18:16:18 #255
60090 Akkersloot
pro-islam is extreem-rechts !
pi_13143982
quote:
op zaterdag 13 september 2003 18:08 schreef ipdaily het volgende:
leuk zo'n anti islam kruistocht
ik wist niet dat er ook atheisten mee op kruistocht gingen.
(atheist in de betekenis van "het atheisme aanhangen", zoals god ook een atheist is. anders had hij wel profeten gezonden)
"Christenen en joden zijn ongelovig geworden omdat ze verzonnen hebben dat ze maar een paar dagen zullen branden in de hel" .
Mein Koran 3:23.
pi_13144376
wat mij vooral opvalt bij deze onderwerpen (en ook al bij de vorige topics hierover) is dat iedereen welke het niet eens is met akkersloot zijn opvattingen gaat stellen dat hij een sukkel is, psychiatrische hulp nodig heeft e.d. terwijl ik zelf geen goede argumenten van de tegenpartij hoor.

het zit in het instinct van de mens om zich te blijven verdedigen als ze het niet daadwerkelijk meer kunnen, dat dit echter op het niveau is dat men de ander probeerd belachelijk te maken (wat mij in de vorige topics ook al opviel) vind ik echter zwaar telleurstellend.

met intimidatie kom je niet ver op een wetenschappelijk forum. argumenten wel. en intimidatie slaat slechts toe als de argumenten er niet meer zijn. wat volgens mij redelijk vaak het gevolg is bij de tegenpartij.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')