abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 1 juni 2004 @ 12:34:20 #151
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19558697
quote:
Op dinsdag 1 juni 2004 10:12 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Hoe laat gaan de bussen donderdag? Ik moet verdomme nog vrij vragen, en weet nu nog niet hoe laat ik weg m oet. Bij de graafschap houden ze ook geen rekening met de werkende man.....
om 17.00 uur
  dinsdag 1 juni 2004 @ 12:58:31 #152
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19559270
quote:
Graafschap hoopt op wonder
Door RAYMOND WILLEMSEN

DOETINCHEM - 'Succes tegen Heracles', zongen de supporters van De Graafschap na de 4 - 0 zege op FC Volendam. De toejuichingen voor de mannen uit het palingdorp waren oprecht, want FC Volendam kan een sleutelrol spelen in de eventuele promotie van de Doetinchemmers.

Zo saai en voorspelbaar de nacompetitie in poule A (met Vitesse als winnaar) is, zo bizar wordt de ontknoping in poule B. Op de slotdag, overmorgen, zijn er nog drie kanshebbers voor promotie naar de eredivisie. De Graafschap en Heracles Almelo hebben beide tien punten, maar ook Excelsior heeft theoretisch nog een kans met acht punten. Het kan zelfs zo vreemd lopen dat De Graafschap en Heracles qua punten én doelsdaldo exact gelijk eindigen. In dat geval volgt er op zondag 6 juni een beslissingsduel op neutraal terrein.

Lange tijd heerste er gisteravond euforie op de bijna uitverkochte Vijverberg in Doetinchem. De Graafschap leidde comfortabel met 3-0 tegen FC Volendam en tweemaal toe werd er hartstochtelijk gejuicht toen gemeld werd dat Excelsior voor stond (0-1 en 0-2) in Almelo. Heracles rechtte in de slotfase echter de rug en kwam alsnog op gelijke hoogte: 2-2.

Een domper, want nu heeft De Graafschap het niet meer in eigen hand. De Doetinchemmers gaan donderdag op bezoek bij Excelsior, terwijl het puntloze FC Volendam aan De Dijk gastheer is van Heracles.

Wie FC Volendam gisteren bezig zag tegen De Graafschap, kan maar tot één conclusie komen: de ploeg van scheidend trainer Johan Steur is mentaal geknakt en volledig aan gruzelementen gespeeld. "Als het niet goed zit in je hoofd, heb je niets te zoeken in de voetballerij", constateerde Steur. "Dit was dramatisch slecht, een wanvertoning. Het blijkt voor de spelers heel moeilijk op te brengen na de degradatie. Ik hoop dat ze nog één keer voor de eer en de premie willen spelen tegen Heracles."

Het is hopen op een wonder. Na 36 minuten stond er gisteravond al een 3-0 tussenstand op het bord. De Noord-Hollanders legden De Graafschap geen strobreed in de weg. Na de 1-0, een prachtige knal van Jhonnie van Beukering, was het helemaal gebeurd. De Graafschap leek wel etalagepoppen als tegenstander te hebben. Wederom Van Beukering en Milan Berck Beelenkamp, maakten er nog voor rust dankbaar gebruik van: 3-0.

Na de pauze stokte de productie echter. Alleen invaller Hilmi Mihci kon vlak voor tijd nog een keer scoren. Frans Adelaar, trainer van De Graafschap, had er wel een verklaring voor. "De pijp was bij een aantal spelers na rust volledig leeg. Ik kan het de spelers ook niet eens verwijten."

De Graafschap heeft nu exact hetzelfde puntenaantal (tien) en doelsaldo als Heracles (7-2 versus 9-4). Is dat na donderdag nog zo, dan volgt er zondag 6 juni een belssingsduel op neutraal terrein. Het aantal gescoorde doelpunten speelt geen rol. Wint Heracles donderdag bijvoorbeeld met 4-1 en De Graafschap met 3-0 van Excelsior, dan volgt zondag de beslissing. Het zou een prachtige ontknoping zijn.

Of het zo ver komt is de vraag, want Heracles krijgt het tegen het uitgebluste Volendam op papier vele malen makkelijker dan De Graafschap op Woudestein. Adelaar: "Ik houd me maar vast aan het feit dat verwachtingen in de sport niet altijd uitkomen."

De Graafschap moet dus nog een keer de rug rechten. Dat gebeurt in ieder geval zonder Tim Bakens en Sander Duits. Bakens scheurde vrijdagavond zijn achillespees af tegen Heracles en werd onmiddellijk geopereerd. De lange verdediger kan wel eens een halfjaar zijn uitgeschakeld. Ook Duits raakte tegen de Almeloërs ernstig geblesseerd. Zijn enkel zit in het gips.
quote:
'BB' neemt afscheid in stijl
Door HENNY HAGGEMAN

DOETINCHEM - In zijn laatste thuiswedstrijd voor De Graafschap was Milan Berck Beelenkamp gisteren goed voor een goal en een assist en stond zo aan de basis van de 4 - 0 zege op Volendam. Donderdag hoopt 'BB' het werk af te maken en op Woudenstein te promoveren.

"Maar we hebben het niet meer in eigen hand", dempte Berck Beelenkamp de euforie. De Graafschap leek tot de 86ste minuut alles in eigen hand te hebben, maar omdat Heracles in de slotfase op gelijke hoogte (2-2) kwam tegen Excelsior, rest slechts 'koffiedikkijken'. Berck Beelenkamp: "Wij zijn afhankelijk van wat Heracles doet in Volendam, zij zijn afhankelijk van wat wij doen in Rotterdam." Beide ploegen staan na gisteren exact gelijk in punten, maar ook in doelsaldo. Bij een gelijk aantal punten na zes wedstrijden, beslist het doelsaldo. Blijft ook dat gelijk, dan rest een beslissingswedstrijd.

Berck Beelenkamp kon niet mooier afscheid nemen van De Vijverberg dan tegen Volendam. De centrale verdediger die Tim Bakens verving, bediende in de 25ste minuut Jhon van Beukering (1-0) en maakte zelf de 3-0 in de 36ste minuut na een één-twee met dezelfde speler.

"Handig als je elkaar zo goed aanvoelt, dat je niet eens woorden nodig hebt", typeerde Berck Beelenkamp de opmerkelijke samenwerking met Van Beukering. "Voor mij is dit een prachtig afscheid van deze club, al had ik dat het liefst in de slotwedstrijd gedaan. Maar goed, dat is een uitwedstrijd. Maar ik geef vandaag een assist, maak een doelpunt, we winnen met 4-0 en kunnen nog promoveren ook. Wat wil ik nog meer in m'n laatste wedstrijd op De Vijverberg?"

Werd er het afgelopen seizoen veel geklaagd over gebrek aan diepgang in de Doetinchemse gelederen, Berck Beelenkamp leefde zich gisteren als opkomende centrale verdediger uit. "Diep gaan is een van mijn sterke punten. Alleen pakt het soms niet goed uit omdat je plek achterin niet altijd wordt overgenomen. Vandaag zakte Dick Kooijman steeds perfect in en dan kun je gaan."

Na afloop werd Berck Beelenkamp alvast bedankt voor bewezen diensten. Sinds de zomer van 1999 speelde hij een slordige 130 wedstrijden voor De Graafschap. "Maar in april kreeg ik te horen dat de club niet met mij verder wil. Op dat moment neem je dat voor kennisgeving aan, maar nu komt het moment van afscheid erg dichtbij. Nog vier dagen en een wedstrijd, dan is het afgelopen. Maar misschien wel de belangrijkste wedstrijd van al die 130. Het was een emotioneel moment toen het publiek mijn naam scandeerde en zong dat ik moest blijven. Dat doet je wat. Deze club is toch een belangrijk deel van mijn leven geweest en in elk geval het belangrijkst voor mij als voetballer."

Jhonnie van Beukering was de andere held van de wedstrijd. De hele nacompetitie had de spits het doel nog niet getroffen, maar gisteren was hij goed voor twee prachtige treffers (1-0 en 2-0). "Dit is goed voor mijn zelfvertrouwen", beaamde de spits. "De afgelopen wedstrijden had ik wat pech (tegen de lat in Volendam, tegen de hak van de doelman van Heracles) maar vandaag vlogen ze er weer in."

Ondertussen wist de spits precies hoe het ervoor stond op het veld in Almelo.

"Ik kon het allemaal precies volgen op het scorebord en zag dat Heracles tóch nog langszij kwam. Het enige wat wij donderdag moeten doen is winnen bij Excelsior en zoveel mogelijk doelpunten scoren. Met die instelling - met een zo hoog mogelijke score winnen - kwamen we vandaag ook na rust het veld op, maar de pijp was leeg."

Van Beukering waagt zich niet aan voorspellingen hoe het donderdag afloopt. Feit is dat De Graafschap dit seizoen vaak niet thuis gaf als het er echt op aankwam.

Van Beukering: "Het wordt een heel speciale wedstrijd. We hebben nu één kans en dan moeten we er staan. Als we het nu af laten weten snappen we er niets van en horen we ook niet thuis in de eredivisie."
Erg jammer dat milan weggaat .
quote:
Voor de mensen die nog geen kaartje hebben voor donderdag:
Excelsior - De Graafschap, 3/6 aanvang 20.00 uur. Er zijn extra kaarten beschikbaar gesteld voor de uitwedstrijd Excelsior - De Graafschap. Kaarten zijn te verkrijgen aan de receptie van stadion De Vijverberg op dinsdag 1 juni a.s. vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur en woensdag 2 juni a.s. van 09.00 uur tot 12.00 uur. De prijs voor leden ¤ 23,- en voor niet leden ¤ 27,-. Voor deze verplichte buscombi geldt een S(CC) verplichting.

De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf de Fabriekstraat. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s in Rotterdam gesloten.
pi_19561716
ben ik naar pinkpop
kom je weer thuis en zie je zowaar dat de graafschap nog in de race is
  dinsdag 1 juni 2004 @ 15:40:53 #154
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19563268
Ik ben net bij het stadion geweest, er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar en er gaan maximaal 13 bussen. .
  dinsdag 1 juni 2004 @ 15:41:11 #155
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_19563278
Ik ben bereid om die premie te verdubbelen, als ze naar eer en premie moeten voetballen van Steur Opzich best raar, maar ik vrees dat Volendam idd geknakt is.

Trouwens, het is niet verplichte combi. Er reizen een hele zooi supporters op eigen gelegenheid naar Rotterdam, want naar ik heb begrepen heeft Excelsior kaarten beschikbaar gesteld...maar dat ik heb ik maar via via.

ps: ik verdom het om met verplichte combi te gaan. Heracles uit was echt de laatste keer ... dat staat vast. Echt niet normaal meer...zo erg...2 uur over eenritje van 45min. Met kutmuziek included...
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
  dinsdag 1 juni 2004 @ 15:56:17 #156
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19563682
die busreizen van de vriendenkring zijn altijd erg gezellig idd .

maargoed, Als ze winnen heb ik dat er wel voor over.
ik ga ook liever met de trein, maar kon geen kaarten regelen voor het excelsior-vak.
pi_19564011
Waarom moet milan bb eigenlijk weg? Of heeft dit weer iets met dat schitterende beleid bij deze club te maken

Ook lekkere tijden om de kaartjes te kopen, dan is toch bijna iedereen aan het werk
  dinsdag 1 juni 2004 @ 16:10:14 #158
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19564074
milan speelde gister echt geweldig. vind het erg jammer dat ie wegmoet...als we promoveren is er nog een kans dat ie blijft, maar anders wordt ie te duur denk ik .
ik hoop dat wevers de rechtszaak wint, want dan stapt haank op . als wevers donderdag zo speelt als gisteren dan mag wevers ook blijven .
pi_19566109
quote:
Op dinsdag 1 juni 2004 16:10 schreef Tiemie het volgende:
milan speelde gister echt geweldig. vind het erg jammer dat ie wegmoet...als we promoveren is er nog een kans dat ie blijft, maar anders wordt ie te duur denk ik .
ik hoop dat wevers de rechtszaak wint, want dan stapt haank op . als wevers donderdag zo speelt als gisteren dan mag wevers ook blijven .
Maak van gisteren, maar de hele nacompetitie

Kunnen ze milan niet een nieuw contract aanbieden?
  dinsdag 1 juni 2004 @ 18:24:02 #160
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19567537
quote:
Op dinsdag 1 juni 2004 17:23 schreef _superboer_ het volgende:

[..]

Maak van gisteren, maar de hele nacompetitie

Kunnen ze milan niet een nieuw contract aanbieden?
ik hoop dat ie blijft...maar dan moeten ze wel snel zijn met hem een nieuw contract aan te bieden, geloof dat ie in de belangstelling staat van enkele clubs waaronder groningen.
  dinsdag 1 juni 2004 @ 20:25:09 #161
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19570940
quote:
Achttal scenario's mogelijk op slotdag

DOETINCHEM - Voor de laatste wedstrijdronde in groep B van de nacompetitie voor de resterende plek in de eredivisie zijn komende donderdag nog tal van scenario's mogelijk. Drie ploegen, Heracles, De Graafschap en Excelsior zijn nog in de race voor promotie.


Het kan zelfs komen tot een beslissingsduel op neutraal terrein tussen ofwel Heracles en De Graafschap ofwel Heracles en Excelsior. Een ploeg kan alleen beter zijn op basis van punten of, als dat gelijk is, op basis van doelsaldo. In elk ander geval wordt het een beslissingsduel. Onderling resultaat of meer doelpunten voor tellen niet.

Mocht een verlenging in een eventueel beslissingsduel nodig zijn, dan duurt die altijd twee keer vijftien minuten. De regel van silver goal (ploeg die aan het eind van eerste verlening voor staat, wint) geldt dus niet. Is het na twee keer een kwartier verlengen nog gelijk, dan volgen strafschoppen.

Programma donderdag. (20.00 uur): Volendam-Heracles Almelo, Excelsior-De Graafschap

De mogelijke scenario's:

1. Heracles wint, De Graafschap speelt gelijk of verliest. Resultaat: Heracles promoveert.

2. Heracles verliest, De Graafschap speelt gelijk of wint. Resultaat: De Graafschap promoveert.

3. Heracles speelt gelijk, De Graafschap wint. Resultaat: De Graafschap promoveert

4. Heracles speelt gelijk, De Graafschap verliest. Resultaat: Heracles promoveert, tenzij Excelsior met meer dan vier doelpunten verschil wint van De Graafschap, dan promoveert Excelsior op basis van beter doelsaldo.

5. Heracles speelt gelijk, De Graafschap verliest met vier doelpunten verschil; Heracles en Excelsior hebben beiden positief doelsaldo van plus 5. Resultaat: beslissingsduel op zondag 6 juni op neutraal terrein

6. Heracles en De Graafschap spelen gelijk of winnen met evenveel doelpunten verschil; beide teams hebben gelijk doelsaldo. Resultaat: beslissingsduel op zondag 6 juni op neutraal terrein.

7. Heracles en De Graafschap winnen: de ploeg die met de meeste doelpunten verschil wint, promoveert.

8. Heracles en De Graafschap verliezen: Excelsior promoveert.
  dinsdag 1 juni 2004 @ 23:30:28 #162
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19576858
Op degraafschap.nl staat dat er ongeveer 17 bussen gaan .
pi_19594014
beslissingswedstrijd lijkt me wel mooi
  woensdag 2 juni 2004 @ 18:18:45 #164
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19594055
quote:
Op woensdag 2 juni 2004 18:17 schreef _superboer_ het volgende:
beslissingswedstrijd lijkt me wel mooi
Zolang het niet in arnhem is... .

maar ik heb liever dat we morgen gepromoveerd zijn.

hoorde trouwens dat volendam met het 2e elftal gaat spelen
  woensdag 2 juni 2004 @ 18:31:18 #165
51671 hellmondunited
Mountainbike Junk
pi_19594362
quote:
Op woensdag 2 juni 2004 18:18 schreef Tiemie het volgende:

[..]

Zolang het niet in arnhem is... .

maar ik heb liever dat we morgen gepromoveerd zijn.

hoorde trouwens dat volendam met het 2e elftal gaat spelen
als dat zo is.. lekker laf dan!
OJAAJOH?
  woensdag 2 juni 2004 @ 18:35:23 #166
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19594469
quote:
Op woensdag 2 juni 2004 18:31 schreef hellmondunited het volgende:

[..]

als dat zo is.. lekker laf dan!
volgens een heracles gastenboek hadden de supporters van volendam geeist dat de spelers die zouden vertrekken volgend seizoen op de tribune plaats moeten nemen en dat jonge spelers een kans moesten krijgen om ervaring op te doen op dit niveau .

behoorlijk kansloos als je het mij vraagt.
  woensdag 2 juni 2004 @ 18:58:24 #167
48241 Mindlight
O+ Jaimie O+
pi_19595159
Als Volendam dat doet zou het een behoorlijke rotstreek zijn. Die gasten kunnen nog wat leren van Helmond Sport iig
Oud-Beijerland/Hilversum dus!
  woensdag 2 juni 2004 @ 19:15:06 #168
51671 hellmondunited
Mountainbike Junk
pi_19595670
quote:
Op woensdag 2 juni 2004 18:58 schreef Mindlight het volgende:
Als Volendam dat doet zou het een behoorlijke rotstreek zijn. Die gasten kunnen nog wat leren van Helmond Sport iig
daat weet jij alles van he

OJAAJOH?
  donderdag 3 juni 2004 @ 15:15:46 #169
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_19616748
quote:
Bizar slot op Woudestein

DOETINCHEM - Het is vandaag de grote dag voor De Graafschap. Promoveert de club voor de vijfde maal in de 50 - jarige historie naar de eredivisie of wordt het komend seizoen weer 'Haarlem - uit'?

De voorbereiding op het beslissende duel tegen Excelsior. (20.00 uur in Rotterdam) verliep voor de ploeg van trainer Frans Adelaar niet ideaal. Garry de Graef, Jhonnie van Beukering en Michael van der Kruis trainden niet eens mee. Het trio loopt op de laatste benen en had normaal vanavond niet eens gespeeld. Maar voor het ultieme doel moet alles wijken en daarom beginnen de drie gewoon in de basis. Net zoals Edwin Hermans, die nog steeds last heeft van zijn achillespees. Adelaar laat dezelfde elf spelen als afgelopen maandag tegen Volendam (4-0 winst). Alleen Tim Bakens en Sander Duits, beiden zitten in het gips, ontbreken.

Adelaar zat er gisteren na de training in het stadion nog ontspannen bij. Vanavond op Woudestein zal dat anders zijn. Dan zal de adrenaline door zijn lichaam spuiten, want een spannender slot is niet denkbaar. De Graafschap en Heracles hebben beide tien punten én exact hetzelfde doelsaldo (+5). Maar ook Excelsior is met acht punten nog niet uitgeschakeld voor het laatst te vergeven ticket in de eredivisie.

Het kan dus nog alle kanten op. Adelaar: "Wij zullen moeten spelen voor de winst. En datzelfde zal Excelsior doen. Zij hebben waarschijnlijk alleen maar baat bij een grote uitslag."

De Graafschap moet hopen dat het puntloze FC Volendam haar sportieve plicht wil en kan vervullen tegen Heracles. Adelaar praatte zichzelf gisteren moed in. "Ik neem aan dat de spelers van Volendam nog wel zo veel eergevoel hebben dat ze de nacompetitie niet met nul punten af willen sluiten. Maar we kunnen speculeren wat we willen, we zullen het toch eerst zelf moeten doen."

Jack Tuyp, spits van FC Volendam, wil De Graafschap nog wel een handje helpen. "We hebben nul punten en dat ziet er niet uit. We krijgen vrijdag vakantie en die wil ik niet beginnen met zes nederlagen. We kunnen tegen Heracles vrijuit spelen. Te verliezen hebben we niets. We hebben namelijk alles al verloren. We zullen er nog een keer alles uitgooien. We kunnen ook heel goed voetbal spelen. Dat is niet fijn voor Heracles, maar daar hebben wij niets mee te maken."

Het droomscenario voor de neutrale toeschouwer is dat De Graafschap en Heracles vanavond om kwart voor tien nog steeds precies gelijk staan. Dan volgt er zondagmiddag op neutraal terrein een beslissingsduel tussen de Superboeren en de Tukkers. Adelaar zit er niet op te wachten. Hij hoopt dat hij vandaag voor het laatst op de bank zit en de club als eredivisionist achterlaat. "Ik heb er niet eens bij stilgestaan dat het mijn laatste wedstrijd kan zijn."

Tim Bakens zal er vanavond niet bij zijn. De centrale verdediger scheurde vrijdagavond tegen Heracles zijn achillespees af en zit thuis in het gips. "Ik heb nu zes weken 'liggips' en daarna komt er pas loopgips omheen. Ik kom pas na de winterstop weer aan het voetballen. Het herstel zal zeker een halfjaar duren. Ja, het is in een woord klote. Ik speelde tegen Heracles al met een spuit in mijn linkerknie, maar scheurde vervolgens de achillespees van m'n rechtervoet af. Ik denk dat alleen een kruisbandblessure nog erger is. Ik ga maar met m'n been omhoog naar de radio luisteren en hoop dat we promoveren. Dan heb ik het tenminste voor een goed doel gedaan."

Opstelling: Wevers; Bot, Van der Kruis, Berck Beelenkamp, Hermans; Van Leerdam, Kooijman, De Graef; Loval, Van Beukering, Valeev.
quote:
Hopen op het wonder van Volendam

DOETINCHEM - In poule B van de nacompetitie valt vanavond de beslissing. Promoveert De Graafschap of Heracles? Of wordt het toch nog Excelsior? Doetinchem hoopt op het wonder van Volendam.

'Succes tegen Heracles', zong de harde kern van De Graafschap tweede pinksterdag op de Spinnekoptribune voor de voetballers van Volendam, die zojuist met 4-0 in Doetinchem waren afgedroogd. De reden voor de muzikale geste is duidelijk: De Graafschap heeft vanavond alle belang bij een zege van Volendam op Heracles.

De Graafschap en Heracles staan samen op kop, met hetzelfde doelsaldo. De laatste wedstrijden in de nacompetitie vanavond bepalen welke club promoveert naar de eredivisie. Maar er moet een klein wonder gebeuren wil Volendam de club uit Doetinchem de helpende hand kunnen toesteken. Volendam heeft in vijf wedstrijden in de nacompetitie geen enkel puntje weten te halen. De vage hoop van Doetinchem is gevestigd op het eergevoel van de Volendammers. Als zij vanavond niet winnen of gelijkspelen wordt Volendam de eerste ploeg uit de eredivisie die nul punten haalt in de nacompetitie. Zo'n dramatisch record wil toch niemand vestigen?

Intussen moet de ploeg van trainer Frans Adelaar zelf ook nog maar eens de lastige uitwedstrijd tegen Excelsior tot een goed einde zien te brengen. Op Woudestein kan het vanavond wel eens gaan spoken, omdat ook Excelsior nog kans heeft op promotie. Heracles moet ook dan wel punten verspelen tegen Volendam en Excelsior moet met grote cijfers winnen van De Graafschap.

minder grote cijfers dan Heracles, dan promoveert ExcelsiorHet meest dramatische scenario is dat De Graafschap en Heracles ook na de laatste wedstrijd nog gelijk staan, met hetzelfde doelsado. Dan volgt zondag een na-nacompetitie in de vorm van een beslissingswedstrijd op neutraal terrein.

In Doetinchem wordt de platte kar voorlopig nog uit zicht gehouden. De kans op een promotiefeestje is immers niet bijster groot. Maar als het dan toch...dan zou dat een prachtcadeau zijn voor de vijftigste verjaardag van de club die dit jaar wordt gevierd.
. ik ga zo maar eens richting dtc
  donderdag 3 juni 2004 @ 20:00:56 #170
80382 manny
30 is best veel
pi_19623300
SPANNEND !

Ik denk dat ze 40% kans hebben om het te halen !
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  donderdag 3 juni 2004 @ 21:08:56 #171
80382 manny
30 is best veel
pi_19624687
1-2 !!!
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_19624736
nu moet volendam niet gaan verliezen!!

evt. beslissingswedstrijd is zondag om 18:00 in heerenveen
  donderdag 3 juni 2004 @ 22:04:27 #173
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_19626190
Gefeliciteerd dan maar.

De Graafschap is een leukere ploeg dan Heracles.
The Most Incredible, Baby
pi_19626287
Gozer bij mij uit de klas speelt in het 1e van de Graafschap. Kan ik hem mooi opjuinen als hij tegen ons (NEC) moet.

Ook mooi: volgend jaar weer lekker op eigenvervoer naar Doetinchem en daar een biertje pakken voor de wedstrijd.
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
pi_19626306
Gefeliciteerd.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')