abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_12145679
Hier even mijn versie van de vakantie...

We (I.R.Baboon, Stranger, Tijn, PrivateRyan, Mike en ik) zijn met Gogo Tours 10 dagen naar Blanes, Spanje geweest.

Zondag 20 juli 2003.

We zouden eerst bij Maikel thuis afspreken, maar aangezien zijn ouders al ander bezoek kregen konden wij daar niet echt allemaal ook nog eens bij, dus hebben we uiteindelijk bij Sjoerd thuis afgesproken in Sleeuwijk.

Ik ben met Maikel met de auto richting hem gegaan, we werden afgezet door zijn zus en schoonbroer. Iets later arriveerden de anderen en Barb, en nog wat later Eert.

De anderen hebben daar geloof ik al redelijk wat gedronken, en we hebben daar, voor sommigen al voor de tweede keer, avondeten gekregen.

Aangezien ik toen al ontzettend ziek was moest ik om de haverklap naar buiten lopen omdat ik echt niet tegen de hitte kon... Maar gelukkig was er een speeltuin waar ik naar toe kon. .

Nadat Barb afscheid had genomen en was vertrokken, zijn we 3 films gaan kijken... Eerst South Park, die we allemaal al een keer of 50 gezien hadden. Daarna Battle Royale, en als laatste een film die ik nog niet had gezien, Go. Maar net bij die film viel ik ineens in slaap op de grond. De anderen hebben blijkbaar nog naar wat documentaires gekeken en naar Spungbob en zijn daarna ook gaan slapen op zolder... Rond dat moment werd ik denk ik zelf ook weer wakker en ben ik ook gaan slapen.

Maandag 21 juli.

Omdat we nog niet helemaal zeker waren over hoe laat we zouden vertrekken, hebben we, na allemaal gedouched te hebben om de beurt, nog even gebeld naar GoGo Tours om er achter te komen of de wijziging die we door hadden gekregen wel echt klopte. Ja dus. .
We hebben een taxibusje besteld om ons naar de Interliner halte te brengen, en hebben daar de Interliner genomen richting station Breda. Daar hebben we nog even wat drank, iets te eten en wat tijdschriften ingekocht alvorens op de bus te stappen.
In de bus was het, ondanks de airco, heel warm.
En de gemiddelde leeftijd lag rond de 15-16... wat nou ook niet echt geweldig was. Van de Royal Class die we zouden moeten krijgen hebben we ook ontzettend weinig gemerkt... het was allemaal erg krap en zat helemaal niet lekker.
Na de leuke inleidingen van de alweer oh-zo-leuke buschauffeurs (onverstaanbare Limburgers) vertrokken we.
We stopten erg vaak, en het eerste gedeelte van de reis verliep ook erg langzaam. Pas na een uur of 7 zaten we in Frankrijk en ging het allemaal wat vlotter.
We kregen nog 2 films te zien (Blow en Double Jeopardy) en kwamen uiteindelijk toch nog in slaap allemaal, alhoewel de nachtrust voor velen niet al te lang was.

Vertrek bij de interliner
Sjoerd tijdens een busstop.
Een meisje in de bus... Zomaar.
Eert, Tijn, Maikel en Gert-Jan tijdens een busstop.

Dinsdag 22 juli.
Toen we al weer vroeg wakker werden in de bus, zaten we ergens tussen Lyon en Marseille... we kregen nog wat tekenfilms van Spungbob te zien en namen al redelijk snel na de Spaanse grens de afslag richting Blanes.
Na nog enkele luttele kilometers kwamen we dan aan op onze bestemming rond een uur of 9 in de ochtend. We kregen een korte rondleiding en daarna mochten we de hele ochtend op eigen houtje uitzoeken wat we wilden doen, aangezien we pas in de kamers konden na tweeën.

Het was echt ontzettend warm in Blanes, zelfs zo vroeg in de ochtend was het kwik al ver over de 30 graden heen... en als je dan ook nog eens verkouden bent is het helemaal erg...
We zijn op een terrasje gaan zitten en hebben veel plezier gehad met een vertaalwoordenboek van Eert en een woordspelingenboekje wat Sjoerd gekocht had op het station voor een euro.

Na een uitleg over de mogelijke excursies waarvan we er 3 kozen (de Barbecue, de Beach Party en Lloret, zie meer hierover later), konden we naar de receptie gaan om te horen te krijgen in welk van de 2 delen van de appartementen we mochten verblijven. Wij mochten in het mooiere gedeelte verblijven, Europa genaamd... en hadden tot onze verbazing 6 aparte bedden tot onze beschikking in plaats van 2 enkele, 1 dubbelbed en 1 slaapbank, zoals in de brochure stond.
Het appartement was erg mooi, maar niet voor lang jammergenoeg. We moesten een borg betalen van 50 euro per persoon die we allemaal kwijt zouden zijn mocht er iets mis gaan.

Er waren maar 2 nadelen: We hadden maar 1 sleutel voor ons zessen, maar dit aantal hebben we na wat gezeur weten te verdubbelen, en we hadden maar een hele kleine boiler, waardoor we maar heel even warm water hadden.
En dat probleem is zo in het hele complex en valt weinig aan te doen... het komt er op neer dat de eerste die gaat douchen warm water heeft, maar al de anderen hebben tot een paar uur na die eerste alleen maar lauw water...

Na het uitpakken, de kamers verdelen (in de woonkamer Tijn en Sjoerd, in de eerste aparte kamer Eert en Gert=Jan, en in de andere Mike en ik.) en de muziekspeler aan te sluiten waarop we allemaal via ftp onze favoriete nummers hadden upgeload en deze even uit te testten, was het alweer tegen zevenen en zijn we gaan eten in een pizzeria dichtbij onze verblijfplaats.

We zijn hierna nog even naar de supermarkt geweest, en we hebben daar 96 (!) blikjes bier ingekocht (waarbij ook nog halve liters zaten), en een fles of 5 met water. Met nog een aantal andere kleine dingen erbij was het bijna 100 euro.
De blikjes hebben ze (ik drink zelf geen bier) in een dag of 6 op gekregen...)

's Avonds was er een kroegentocht georganiseerd, waarbij we eerst de ontmoetingsplaats (1 of andere camping) maar niet konden vinden, maar na heel wat op en neer geren hebben we uiteindelijk toch nog kunnen aansluiten bij 1 groep en hebben we nog vrolijk meegedaan. Ik ben zelf wel na de eerste discotheek afgehaakt aangezien ik me ontzettend slecht voelde... ik had keelpijn, was verkouden, had hoofdpijn en had heel veel pijn aan m'n benen waardoor ik amper nog kon lopen.

Toen ik een half uurtje in m'n bed lag kwam Mike alleen binnenstrompelen, en hij was echt helemaal dronken... Na de eerste keer in de wc gekotst te hebben moest hij een tweede keer kotsen, maar hij wilde niet echt daarheen lopen... na hem uiteindelijk toch maar naar gekregen te hebben is hij daar lang gebleven, zo lang dat ik gewoon in slaap viel... Toen de andere 4 later terug kwamen, vonden ze hem liggend op de wc... en Mike zelf wist de volgende ochtend nergens meer van. Ook kreeg ik nog een verhaal te horen over Tijn die een jongen had geslagen na een ruzie over een meisje.

Een slaapkamer in het appartement.
Gert-Jan die raar doet tijdens het toeven.
De kokosnoten hebben we op het balkon gezet.
Het woordspelingenboek.

Woensdag 23 juli.
Na het wakker worden en het aan elkaar vertellen van de verhalen over gisteren, en na de koud-waterproblemen, zijn we gaan ontbijten in een Nederlands iets waar dat kon. Het was best lekker en niet al te duur, en het was vegetarisch.
In heel Blanes vind je trouwens ontzettend veel Nederlandse dingen, de stad is ontzettend gecommercialiseerd. Er is wel ook nog een oud centrum waar we eigenlijk helemaal niet zijn geweest waar dat niet zo schijnt te zijn.

Ook vandaag was het weer ontzettend warm en was de lucht helderblauw.

Na het ontbijt zijn we bij het zwembad gaan toeven, en hebben we eigenlijk maar heel weinig gedaan. Ik en Eert hebben een kokosnoot met kokosmelk op (ik zonder alcohol, Eert met) en we hebben nog wat gebeachballt in het water.

We hebben het er over gehad over wie de volgende dag naar Barcelona mee wilde gaan. Uiteindelijk bleven alleen Eert, Mike en ik over. We hebben nog even geinformeerd over hoe laat we konden vertrekken en waar we de bus konden nemen naar het station.

Ik was nog steeds erg ziek, en had nog steeds een zakdoek of 3 per dag nodig... ookal slikte ik heel wat medicatie, ik bleef er heel veel last van hebben allemaal... Alleen de pijn in mijn been was wel wat verminderd.

We hebben die avond gegeten in een Nederlands eetcafé, waar ze maar 1 vegetarisch iets hadden jammergenoeg, en het was niet eens zo lekker... We moesten er ook erg lang wachten.

Om een of andere reden wilden de andere 5 die avond een Sangriaavond houden, en we zijn dan ook naar de Boemel, een Nederlands cafétje waar we uiteindelijk iedere dag naar toe zijn gegaan, gegaan...
Uiteindelijk hebben ze een kan of 6 op geloof ik, en Sjoerd begon zich al ontzettend te schamen voor z'n dronken reisgenootjes. .
Tijn's avances richting de serveerster werkten niet al te goed trouwens... "Hoi, neuken?" bleek ze geen geweldige openingszin te vinden.
Ze waren vandaag een stuk minder dronken allemaal, en we zijn ook eerder gestopt aangezien we de volgende dag redelijk vroeg richting Barcelona wilden gaan.

Tijn en Gert-Jan, toevend.
Mike, raar toevend.
Tijn die bier ziet.
Stiekem gemaakte foto van onze buurvrouw... .
Ons balkon, het onderste dan... .
Het ingeslagen bier...


Gert-Jan, dronken.
Mike, raar.

Donderdag 24 juli.

Donderdag gingen Eert, Maikel en ik dus richting Barcelona...
We wilden om 10 uur vertrekken, maar dat hebben we uiteindelijk niet gehaald en we hebben de bus een uurtje later moeten nemen...
De bus had heel wat vertraging maar uiteindelijk vertrok hij toch richting het station, en op het station hadden we binnen het kwartier een trein naar Blanes. Een kaartje voor de trein en bus samen was trouwens erg goedkoop, ongeveer 8 euro voor een retourtje.

De Spaanse treinen waren best degelijk... ze hadden een goede airco, wat ook echt wel nodig was op weer een snikhete dag... De stoelen waren wel erg hard, en van sneltreinen of intercity's hadden ze op dat traject jammergenoeg nog niet gehoord... Dit betekende dat we 21 (!) stops moesten maken voordat we uiteindelijk uitstapten in Catalunya, het centrum van Barcelona.

We wisten eigenlijk allemaal niet goed wat er daar te doen was, en we hebben uiteindelijk niet al te veel gezien. We zijn in een groot warenhuis geweest, wat 10 verdiepingen telde, en hebben daar even rondgekeken voor cd's en dvd's.
Hierna wilden we de Sagrada Familia wel eens zien, en hebben we dan maar besloten om na heel wat wandelen een dagkaart voor de Metro te kopen. In de Metro was er weer een heerlijke airco, en we kwamen al heel snel op onze bestemming aan.
Eigenlijk vind ik het een ontzettend lelijk gebouw wat aan overkill lijdt... het is te druk, te immens en er zitten veel te veel versieringen aan om mooi te zijn...
We hebben daar in de buurt maar even een lunch gegeten, en hebben daarna de metro genomen, met een overstap dan wel, richting Nou Camp, om het Barcelonastadion even te zien... Daar hebben we weer wat gedronken, weer wat rondgewandeld... en toen we daarna de metro terug namen en weer bij het station aankwamen, was het al tegen zessen. Maikel heeft nog even een magazine gekocht, en Eert 2 postkaarten... en daarna hebben we de trein terug genomen.
In die trein was er de hele tijd klassieke muziek, en op zo'n hoog volume dat het toch wel irritant werd na een tijdje... Ik heb geen idee of dit de gewoonte is in Spanje, maar ik vind het niet zo'n geslaagd iets... Maar het werkt vast rustgevend en anti-agressief op de reizigers ofzo. .

Toen we terug kwamen zaten de anderen te eten bij het Apartement zelf, maar dat eten bleek zo ontzettend slecht te zijn dat een aantal er van nog maar eens zijn gaan eten...

Ik heb zelf die dag het internetcafé in de buurt ontdenkt en heb daar een half uurtje rondgesurft en wat mailtjes verstuurd, en had niet echt veel honger. Ik heb op advies van Zorah toch maar even wat Noodles gegeten die we in de supermarkt hadden ingekocht.

Na het eten zijn we maar weer naar De Boemel gegaan, en vanavond werd er gewoon bier gedronken. (door de anderen dan, voor mij werd het weer cola)
De anderen zijn achteraf denk ik nog uitgegaan in de discotheek, maar voor mij was het wel weer genoeg en ik ben gaan slapen... ik had nog steeds erg te kampen van al m'n lichamelijke kwaaltjes ook.

Spaanse trein, met goede Airco.
Sagrada Familia.
Spaanse Metro.
De woonkamer, inclusief rotzooi.
Sjoerd die een sigaret aansteekt...

Vrijdag 25 juli.

De volgende dag moesten we al weer erg vroeg op voor de Beach Party, wat ook een reden voor mijn vroege slapen gaan was. Na de plaats gevonden te hebben waar we moesten vertrekken, zijn we met weer heel wat vertraging (stiptheid kennen ze nog niet echt in Spanje, dat was ook duidelijk te merken bij het openbaar vervoer.) vertrokken naar een afgelegen eiland waar wij onbeperkt konden eten, drinken, waterskiën etc. etc.
Het was alleen weer ontzettend warm die dag, en het was echt héél druk... waardoor het allemaal niet zo leuk was als verwacht. Ook was er op het hele strand geen enkel plekje met schaduw te vinden, waardoor we, hoeveel we ons ook insmeerden, bijna allemaal ontzettend verbrand terug weggingen. (met ruim een uur vertraging, natuurlijk.)

We konden echt amper meer bewegen, maar zijn uiteindelijk toch maar gaan eten in een of ander Steakhouse in het centrum van Blanes. Ik had zelf een pizza besteld en die was best lekker, maar de anderen hun eten beviel hun allemaal helemaal niet.
Na het eten gingen we weer richting Boemel, en aangezien we wisten dat er nog een karoakebar in de buurt moest zijn, zijn we ook daar maar even naar toe gegaan.
Het bleek een pub te zijn met een gemiddelde leeftijd van rond de 60, waar Tijn en Gert-Jan ook werden uitgekickt omdat ze te lawaaiierig waren.
Hierna zijn we nog even naar De Klomp, een Nederlands feestcafé wat we kenden van de Kroegentoch, gegaan, waar het zo warm was dat we ook daar maar voor 1 drankje zijn gebleven...
We hebben nog even op ons balkon in het appartement gezeten en zijn daarna gaan slapen, in ieder geval, dat dacht ik.

Toen ik rond 5 uur wakker werd bleek iedereen nog uit te zijn gegaan en kwamen ze net binnen.

Zaterdag 26 juli.

Ik wilde al een hele tijd het apartement eens opruimen, maar vandaag kwam het er ook eindelijk van dat de anderen het ook wilden doen. Het was echt dringend nodig, en ookal werd uiteindelijk alleen het afval in vuilniszakken gestopt, dat hielp al heel wat.

We hebben de hele dag eigenlijk ontzettend weinig gedaan en gewoon wat aan het zwembad gezeten.
Ik heb nog even gebeachballt met Eert en 2 keer geinternet, en we hebben nog even wat op de Arcadekasten gespeeld.

Eten hebben we gedaan in een ander Steakhouse, waar het eten best lekker was en waar ze zelfs een vegetarische schotel hadden.
Hierna gingen we naar de Karaokeavond bij het apartement zelf waarbij Tijn en Sjoerd nog even een prachtig nummer hebben gezongen, waarna we weer naar de Boemel zijn vertrokken (waar Tijn nog een hele ruzie heeft gehad om niks met de propper die ook Tijn heette.), waarna we op het balkon nog even wat hebben gedronken en allemaal zijn gaan slapen.
Tijn en Sjoerd, karaoke.
Serveerster bij de Boemel.


Tijn die valt bij de Boemel, en de stoel kapot maakt.

Zondag 27 juli.

Na al die warme dagen was zondag eindelijk een ietsje koelere dag, met 's ochtends vroeg zelfs wat regen! Die verkoeling was wel even welkom.
We zijn er toen ook achter gekomen dat ze bij ons appartement heel lekker ontbijt hadden, in tegenstelling tot het avondeten.
Ook die dag hebben we maar weinig gedaan, behalve weer heel wat internetten, wat arcadespelletjes spelen en wat bij het zwembad toeven. Het enige nieuwe was het 31'en op het balkon, wat wel leuk was.
Op Gert-Jan's kleren vonden we nog een enorme sprinkhaan.

Het avondeten hebben we gedaan op dezelfde plaats als de eerste avond, en dat was weer best lekker.
De anderen zijn die avond uitgegaan in Llorret De Mar, maar ik voelde me weer heel ziek en ben maar thuisgebleven, en ben na nog even geinternet te hebben maar gaan slapen.
Uiteindelijk heb ik van 23.00 tot 14.00 geslapen, maar ik ben wel vaak wakker geworden door de anderen.

De sprinkhaan.

Maandag 28 juli.

Door wat persoonlijke problemen die de dag ervoor nog erger werden na een gesprekje via internet, ging het maandag nog minder goed met me dan de rest van de week... en het ging al heel vaak niet al te goed.
We zijn dus laat opgestaan, zoals al gezegd, en we hebben weer op dezelfde plaats ontbeten.
De dag verliep eigenlijk precies hetzelfde als de dag ervoor. Alleen hadden we 's avonds een Barbecue... deze was ook niet al te geslaagd, er was weinig vlees voor de vleeseters, en het vegetarische eten vond ik niet al te lekker. Hierna zijn we nog maar even naar de Boemel gegaan aangezien het onze laatste avond was, maar deze moest vroegtijdig sluiten wegens een waterprobleem. We hebben nog maar even op het balkon ge31't en zijn allemaal redelijk vroeg gaan slapen.



We vonden nog een kakkerlak op het balkon die avond, die een paar van ons hebben geprobeeerd te doden door hem in brand te steken met aansteker en deodorant.

Dinsdag 28 juli.

En toen was het alweer voorbij zowat... we moesten vroeg opstaan om onze koffers te pakken en het apartement in een redelijk goede staat te krijgen, zodat we onze borg zouden terugkregen... na een grondige schoonmaakbeurt is dat ook gelukt, en zijn we alweer gaan ontbijten op dezelfde plaats.
Die dag deden we eigenlijk weer exact hetzelfde... We hebben 's avonds in een ander restaurant gegeten waar het eten niet echt heel lekker was, maar ze hadden wel airco.
Rond een uur of 8 zijn we de bus in gestapt, en hebben we een lange reis gehad, waarbij we nog 1 film hebben gezien, namelijk Erin Brockovic. Deze bus was een stuk comfortabeler en ruimer dan degene op de heenweg trouwens.
Sjoerd, net voor het vertrek.
Woensdag 29 juli.
Na nog 1 stop in België voor het onbijt kwamen we rond een uur of 2 aan in Eindhoven, en heb ik daar weer de trein genomen huiswaarts.

Dat was het dan wel weer... het was voor mij een redelijk leuke vakantie. Ik heb een aantal leuke momenten beleefd, maar door persoonlijke problemen die niks met de vakantie te maken hadden is het allemaal niet al te leuk geworden uiteindelijk... Erg jammer, maar helaas... ik hoop dat die problemen uiteindelijk opgelost kunnen worden.

Edit: een aantal foto's van IR en van mezelf verwijderd.

[Dit bericht is gewijzigd door sweek op 31-07-2003 18:47]

Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:13:58 #2
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12145713
Maar er is dus niet geneukt? Desnoods met elkaar?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_12145728
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:13 schreef static het volgende:
Maar er is dus niet geneukt? Desnoods met elkaar?
Nee. .

De kakkerlak overleefde het hele vuurgedoe trouwens ook nog.

Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  Moderator / Miss SHO donderdag 31 juli 2003 @ 18:16:59 #4
22592 crew  Ole
pi_12145756

maar jammer dat het niet zo lekker met je ging sweek

en stranger weer overal met een peuk!

[Dit bericht is gewijzigd door Ole op 31-07-2003 18:17]

Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:17:44 #5
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12145773
Goed verslag!

Kga er zelf ook eentje posten vanavond

  donderdag 31 juli 2003 @ 18:17:59 #6
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12145776
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:14 schreef sweek het volgende:

[..]

Nee. .

De kakkerlak overleefde het hele vuurgedoe trouwens ook nog.


Ik moet het verslag nog lezen, maar dat was de eerste vraag die in me opkwam.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_12145785
quote:
Tijn's avances richting de serveerster werkten niet al te goed trouwens... "Hoi, neuken?" bleek ze geen geweldige openingszin te vinden.
. Zonde..
It's log, log. It's big, it's heavy, it's wood. It's log, log. It's better than bad, it's good!
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:19:18 #8
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12145799
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:18 schreef Massive het volgende:

[..]

. Zonde..


Later heb ik nog "Hoi! Neuken? Alsjeblieft?" geprobeerd en zelfs "Hoi! Trouwen?" maar dat werkte ook al niet
pi_12145806
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:19 schreef Tijn het volgende:

[..]

Later heb ik nog "Hoi! Neuken? Alsjeblieft?" geprobeerd en zelfs "Hoi! Trouwen?" maar dat werkte ook al niet


Zelfs niet toen je vermelde dat je een beroemd moderator was op Fok?
It's log, log. It's big, it's heavy, it's wood. It's log, log. It's better than bad, it's good!
pi_12145819
Ow, en nog even iets wat ik wil toevoegen... Iedere ochtend werden we gezellig wakker op de tonen van het prachtige nummer ochtendhumeur, wat aan werd gezet door de eerste die wakker werd... Waarop Gert-Jan de deur keihard dichtgooie altijd.
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
pi_12145879
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:21 schreef sweek het volgende:
Ow, en nog even iets wat ik wil toevoegen... Iedere ochtend werden we gezellig wakker op de tonen van het prachtige nummer ochtendhumeur, wat aan werd gezet door de eerste die wakker werd... Waarop Gert-Jan de deur keihard dichtgooie altijd.
Dat is niet correct. Ik heb het liedje altijd lijdzaam aangehoord. Pas NA het aflopen van het liedje, nam ik maatregelen om verder leed mijnerzijds te voorkomen.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:25:04 #12
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12145884
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:24 schreef PrivateRyan het volgende:

[..]

Dat is niet correct. Ik heb het liedje altijd lijdzaam aangehoord. Pas NA het aflopen van het liedje, nam ik maatregelen om verder leed mijnerzijds te voorkomen.


Uhuh.

Right.

Na "gemopper, gemekker, gezanik en gezeur" is het liedje niet afgelopen PR, dat is alleen het intro maar he

pi_12145915
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:25 schreef Tijn het volgende:

[..]

Uhuh.

Right.

Na "gemopper, gemekker, gezanik en gezeur is het liedje niet afgelopen PR, dat is alleen het intro maar he


Ik vond het wel toepasselijk.. gemopper, gemekker, gezanik, gezeur.." dicht die deur. Het rijmt nota bene zelfs!
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:29:11 #14
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12145956
Niet geneukt.

*op kruisje rechtsboven klikt*

[Dit bericht is gewijzigd door static op 31-07-2003 18:29]

Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_12145959
Leuk verslag! Grappoig om te lezen, niet om zelf mee te maken imo

En hebben jullie de borg nog teruggekregen!?!?

  donderdag 31 juli 2003 @ 18:29:59 #16
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12145970
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:11 schreef sweek het volgende:
edit: weg
Waarom weg?
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_12145975
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:29 schreef calvobbes het volgende:
Leuk verslag! Grappoig om te lezen, niet om zelf mee te maken imo

En hebben jullie de borg nog teruggekregen!?!?


Ja, uiteindelijk wel...
Verslag komt straks denk ik wel weer online in een wat verbeterde versie, is nu even weg.
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:31:15 #18
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12145988
sweek zet het verslag zo terug, er zaten alleen wat foto's tussen waar niet iedereen het mee eens was
pi_12145990
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:29 schreef static het volgende:

[..]

Waarom weg?


Wordt even verbeterd aangezien sommigen hun foto's niet op Fok! willen.
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:32:45 #20
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12146012
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:31 schreef sweek het volgende:

[..]

Wordt even verbeterd aangezien sommigen hun foto's niet op Fok! willen.


Laat me raden: o.a. IR.

Wel slordig dat je e.e.a. hebt geplaatst zonder toestemming.

Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_12146204
Ja, maar IR wil de ene foto weer wel en de andere weer niet, het is best ingewikkeld... Maargoed, zoals hij er nu staat is het denk ik wel beter.
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:47:11 #22
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12146260
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:32 schreef static het volgende:

[..]

Laat me raden: o.a. IR.

Wel slordig dat je e.e.a. hebt geplaatst zonder toestemming.


Ja.

En jij bent ervaringsdeskundige, hoe moet ik nu reageren?

Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:48:51 #23
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12146289
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:47 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

En jij bent ervaringsdeskundige, hoe moet ik nu reageren?


Open een topic in FB of R&P.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:50:50 #24
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12146321
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:44 schreef sweek het volgende:
Ja, maar IR wil de ene foto weer wel en de andere weer niet, het is best ingewikkeld... Maargoed, zoals hij er nu staat is het denk ik wel beter.
Nou ja, eigenlijk wil ik elke foto helemaal niet. Maar goed, dan krijg je weer van die vreemde zwarte vlekken op een foto en zo.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  donderdag 31 juli 2003 @ 18:52:21 #25
62165 vuurwerkman
VERDIEN-ONLINE.NET
pi_12146358
ik heb een vuurwerkshow op me site staan uit blanes , heeft iemand voor me gefilmd toen die daar een week geleden was maar als ik me site noem ... word het gedelete
pi_12146392
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:52 schreef vuurwerkman het volgende:
ik heb een vuurwerkshow op me site staan uit blanes , heeft iemand voor me gefilmd toen die daar een week geleden was maar als ik me site noem ... word het gedelete
Er was inderdaad elke avond een vuurwerkshow, volgens mij heeft sweek daar nog geprobeerd foto's van te nemen, maar dat was niet echt gelukt.
pi_12146397
Oh en daar komen nog de foto's van de FOK-crew @ Llorret nog bij.
Ik moet die nog naar de Kruidvat (!) brengen.

Geen flauw idee hoe lang die knakkers daarover doen.

  donderdag 31 juli 2003 @ 18:54:14 #28
62165 vuurwerkman
VERDIEN-ONLINE.NET
pi_12146405
wil je vuurwerkmovies zien ??
ze staan op me site w w w . v u u r w e r k f r e a k z . c o m , links in menu
pi_12146454
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:11 schreef sweek het volgende:
We zijn hierna nog even naar de supermarkt geweest, en we hebben daar 96 (!) blikjes bier ingekocht (waarbij ook nog halve liters zaten), en een fles of 5 met water. Met nog een aantal andere kleine dingen erbij was het bijna 100 euro.
De blikjes hebben ze (ik drink zelf geen bier) in een dag of 6 op gekregen...)
Wow, das 3 blikjes bier per persoon per dag. Bikkels .
Die Welt ist alles was der Fall ist.
pi_12146462
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:56 schreef keeper het volgende:

[..]

Wow, das 3 blikjes bier per persoon per dag. Bikkels .


Ja, het was afzien
  donderdag 31 juli 2003 @ 19:03:26 #31
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12146551
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:56 schreef keeper het volgende:

[..]

Wow, das 3 blikjes bier per persoon per dag. Bikkels .


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  donderdag 31 juli 2003 @ 19:03:44 #32
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12146557
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:54 schreef vuurwerkman het volgende:
wil je vuurwerkmovies zien ??
Nee.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  donderdag 31 juli 2003 @ 19:33:43 #33
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12147048
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:56 schreef keeper het volgende:

[..]

Wow, das 3 blikjes bier per persoon per dag. Bikkels .


Het was afzien.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_12147240
Het was dus wel een succes. Arme kakkerlak.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  donderdag 31 juli 2003 @ 19:49:36 #35
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12147309
Het was een hele gemene kakkerlak hoor.

Bovendien was het bier al voor de laatste dag op en hebben we nog 16 flesjes/blikjes bijgehaald. Daarnaast dronken we ons eigen bier natuurlijk voornamelijk overdag en vroeg in de avond op het balkon, want het echte zuipen gebeurde in de stad.

pi_12147330
@ FOK/Blanes-Crew:

Had zeker geen van jullie ook een kater?

Ik weet niet wat ze daar in Blanes in het bier doen, maar ik weet zeker dat ik mezelf vaak genoeg naar de andere wereld heb gezopen: doch, het resultaat in de ochtend daarna was niets meer dan een normaal lam gevoel.

Ik wil een kater!

pi_12147496
dag heren...leuk hè, discodansen in The Venga

mijn foto's liggen tussen de worsten bij de hema, dus ik zal kijken of er nog wat bruikbaars tussen zit...

"I look back and I'm amazed, that my thoughts were so clear and true, and three words went through my mind endlessly, repeating themselves like a broken record... you're so cool, you're so cool, you're so cool..."
pi_12147502
leuk verslag en leuke foto`s!
Zet `s nachts je prostaat op tenminste 16 graden, dan bevriezen je leidingen niet.
  donderdag 31 juli 2003 @ 20:02:40 #39
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12147589
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 19:50 schreef MarkzMan_X het volgende:
@ FOK/Blanes-Crew:

Had zeker geen van jullie ook een kater?


Nope. Ik niet in ieder geval. Terwijl ik toch meestal vrij veel moeite met het bereiken van m'n kamer had.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator donderdag 31 juli 2003 @ 20:05:01 #40
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_12147632
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 19:50 schreef MarkzMan_X het volgende:
@ FOK/Blanes-Crew:

Had zeker geen van jullie ook een kater?


De dag nadat ik lag te slapen in de badkamer had ik behoorlijk wat last van een kater hoor. Eerst aan de paracetamol gegaan en daarna even wat ontbijten. Ik heb me tot 's avonds nog misselijk gevoeld.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  donderdag 31 juli 2003 @ 20:05:58 #41
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12147657
Slechts 2 ibuprofennetjes op de hele vakantie en verder geen enkel ander anti-kater-middel behalve koffie en bier genomen.
  donderdag 31 juli 2003 @ 20:06:24 #42
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_12147664
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 20:02 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

Nope. Ik niet in ieder geval.


Zo, dat was een meevaller dan.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  donderdag 31 juli 2003 @ 20:07:27 #43
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12147687
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 20:06 schreef static het volgende:

[..]

Zo, dat was een meevaller dan.


Ik heb echt nooit een kater. Behalve dan een kleintje na die amsterdamrockmeet. Maar verder echt nooitnooitnooit.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  donderdag 31 juli 2003 @ 20:14:38 #44
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12147835
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 20:05 schreef Mike het volgende:

[..]

De dag nadat ik lag te slapen in de badkamer had ik behoorlijk wat last van een kater hoor.


Oh was het slapen
pi_12148023
Ik had alleen last van een extreem lage snelheid van de dingen die voorbij gaan. Ik had het gevoel alsof ik rende, maar kwam nauwelijks vooruit. .
  donderdag 31 juli 2003 @ 21:19:30 #46
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12148928
Hehe, leuk he die boiler sta je net lekker te douchen is het warme water op
Maar zijn jullie niet naar de Gotcha en de Arena geweest dan, cafeetje's ga je toch aan het begin van de avond naartoe ??

Kon het ook wel vinden met de reisleiding, coole gasten !

[Dit bericht is gewijzigd door Partyman op 31-07-2003 21:22]

  donderdag 31 juli 2003 @ 21:20:26 #47
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12148943
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:19 schreef Partyman het volgende:
Maar zijn jullie niet naar de Gotcha en de Arena geweest dan, cafeetje's ga je toch aan het begin van de avond naartoe ??
Mja, de Gotcha was een leuk kinderparadijs, maar wij zaten liever in de Boemel.

En in de Arena zijn we wel 2x geweest, verder vaak in de Las Vegas. De Mimo hebben we maar 1x van binnen gezien.

  donderdag 31 juli 2003 @ 21:23:25 #48
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12149001
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:20 schreef Tijn het volgende:

[..]

Mja, de Gotcha was een leuk kinderparadijs, maar wij zaten liever in de Boemel.

En in de Arena zijn we wel 2x geweest, verder vaak in de Las Vegas. De Mimo hebben we maar 1x van binnen gezien.


Komt ook door dat mokkel achter de bar he
pi_12149344
Ik ben maar 5 minuten in 1 discotheek geweest, voor de rest niks... is echt niks voor mij. .
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  donderdag 31 juli 2003 @ 21:44:08 #50
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12149413
Maar dat gekloot met die boiler was het grootste minpuntje van de vak. kom je van de zee terug ( die behooooorlijk zout is ) moet je het doen met 2 min. warm water omdat de andere drie pers. ook warm water willen hebben
pi_12149471
Ach, ik ging gewoon vaak een uur vroeger naar het app. en nam een uitgebreid bad... .
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
pi_12149573
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:40 schreef sweek het volgende:
Ik ben maar 5 minuten in 1 discotheek geweest, voor de rest niks... is echt niks voor mij. .
Damn, was jij even verdwaald in Blanes!

Zo'n vakantie = alleen maar gewaagde danspasjes uitvoeren in de betere *dancings*

pi_12149678
Ach, voor de rest was het ook wel leuk hoor... .
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  donderdag 31 juli 2003 @ 22:29:54 #54
11950 ullie
Motherfucker from Hell
pi_12150457
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 20:07 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

Ik heb echt nooit een kater. Behalve dan een kleintje na die amsterdamrockmeet. Maar verder echt nooitnooitnooit.


Hehehehe.
Geldverdienen? Dat is zooo vorige eeuw!
  † In Memoriam † donderdag 31 juli 2003 @ 23:29:51 #55
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_12152168
* Cynix ® moet volgend jaar ook maar eens meegaan, al was het maar om het gemiddelde van die 3 blikjes wat op te vijzelen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_12152361
Leuk verslag!!!
Waar blijft die van Tijn??
  donderdag 31 juli 2003 @ 23:36:31 #57
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12152376
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 23:35 schreef Liejannuh het volgende:
Leuk verslag!!!
Waar blijft die van Tijn??
Ik ben bezig. Ik heb moeite mn herrinneringen op te graven.
  donderdag 31 juli 2003 @ 23:49:05 #58
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12152732
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 23:29 schreef Cynix ® het volgende:
* Cynix ® moet volgend jaar ook maar eens meegaan, al was het maar om het gemiddelde van die 3 blikjes wat op te vijzelen.
Nou, qua alcoholische innames lag het heus wel wat hoger dan 3. Dat ging iig wel de dubbele cijfers in.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 12:33:15 #59
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12160496
Dat zijn denk ik drie blikjes in het app. en daarna nog de kroeg in
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 12:33:45 #60
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_12160508
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 12:33 schreef Partyman het volgende:
Dat zijn denk ik drie blikjes in het app. en daarna nog de kroeg in
.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_12160527
Ja, jezus, hou eens op over die blikjes uit onze koelkast, we zaten praktisch nooit in dat appartement, alleen als we thuiskwamen. Dan bleven er nog een paar bikkels zitten om een kouwe blonde te verzuipen. De rest kwam van buiten. .
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 12:39:24 #62
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12160662
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 12:34 schreef PrivateRyan het volgende:
een kouwe blonde
Zeg, waren wij op dezelfde vakantie?
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 12:51:59 #63
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12160996
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 12:39 schreef Tijn het volgende:

[..]

Zeg, waren wij op dezelfde vakantie?


LOL
pi_12161082
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 12:39 schreef Tijn het volgende:

[..]

Zeg, waren wij op dezelfde vakantie?


Nee toch?

Kutkorsakov. .

pi_12161135
*gelezen.

Mooi verslag, sweek.

I intend to live forever, or die trying.
pi_12166627
Okay, hier mijn nauwelijks chronologische noch complete visie op het geheel.

Zoals bekend zijn we, IR, Stranger, Tijn, Mike, Sweek en ondergetekende naar Blanes geweest. Wist je trouwens dat het nooit grappig is om een eskimo in Spanje een blaneskimo te noemen?

Dag 0. Zondag
Door Barb met Tijn bij Stranger gedropt. Daar gegeten en DVD�s gekeken tot we in slaap tieften.

Dag 1. Maandag
Met een mongolenbusje naar het station gebracht, alwaar een echte bus ons in Breda dropte. Daar voelde ik me ineens heul oud. Bij de bus aangekomen sprong het glazuur van mijn tanden door de grote concentratie breezermeisjes en bacoboys. Toch maar ingestapt, na verschillende keren voor chauffeur te zijn uitgemaakt. .

Bus stopt. Wij eruit. Foto maken.

Eert, Tijn, Maikel en Gert-Jan tijdens een busstop.

Dag 2, dinsdag.

We komen aan, krijgen de sleutel, besluiten een tweede sleutel te willen, krijgen die niet omdat Tijn erbij staat als we het vragen, wachten een uur, vragen het weer � zonder Tijn � en krijgen zonder probs de tweede sleutel mee. Ideaal. .
Wachten tot we het appartement in mogen.
Wachten�
[Bert] Wachten duurt lang, lang, lang!
[Ernie] Wachten duurt krt, krt, krt!

�s Avonds ingeschreven voor activiteiten. Anders komen we überhaupt niet van de binnenplaats met zwembad af. Zou zonde zijn, nietwaar? Het appartement was trouwens perfect, slechts 2 trappen hoog, vrij ruim, aparte bedden, balkon, grote koelkast. Ideaal. .

Oh ja, bier gekocht en pizza gegeten. As usual.

De kroegentocht is standaard maar wel handig. We waren de groep kwijt, maar na rondrennen hebben we toch een groep kunnen vinden. Stempeltje op de pols en gáán. Waarnaar toe? Geen idee, dat is het idee van een kroegentocht. Aan het eind niet meer weten waar je gestart bent.
Dat klopte ook dit keer, voor Mike wat meer dan voor de rest. Hij lag op de grond in de badkamer. Dat was nog niet zo erg, als ik niet gigantisch nodig moest pissen. En dat gaat nou eenmaal niet als er twee coma-achtige ogen naar me staren. .
Tijn kwam nadat we Mike in bed hadden gedumpt met bloed op zijn shirt. Had iemand neergeslagen. Ik adviseerde een kookwas voor het shirt en na een biertje werden de bedden uitgetest. Gewoon, door op te liggen dus. .


Mijn(!) woordspelingenboek.

Dag 3. Woensdag. (toch?)

Lekker weer. Getoeft bij het zwembad. Getoeft in het zwembad. Cocktails gedronken, het was okay. .

�s Avonds Sangria avond, op Strangers verzoek. Hij was zelf overigens degene die later zou zeggen Sangria ranzig te vinden, maar zoals mijn Opa altijd zei: �Sangria in de avond, ranzige kutsmaak in je mond.�. Ofzo.

Foto�s:


Mike! Waar is je rugzak! .

Dag 4, donderdag ofzo.

IR, Mike en Sweek gaan naar Barça, de rest blijft toefen. . Dit was een hilarisch dagje. Ik heb me bescheurd samen met Stranger en Tijn. Steekwoorden: eskimo, woordgrappen, superhelden (De Gemene Deler), bier en zon. Geweldigenoten.

De woonkamer, inclusief rotzooi.
Sjoerd die een sigaret aansteekt...

Dag 5, vrijdag?

Oh ja! Beachparty! Op de boot naar een afgelegen stuk strand, richting Lloret voor mijn gevoel. Maar dat zegt weinig. .

Rare blauwe dingen in de zee die blijven drijven. Ideaal. Dat ze die niet eerder ontdekt hebben. Iedereen verbrandt, behalve ik natuurlijk. HOOR JE DAT, YVONNE? .

Oh ja, daarna hebben we een T-bone steak gegeten. Ik iig. Dat was okay. Tijn�s T-bone was geen T. Meer een J. Toch? TIJN? HOOR JE ME?!

We gaan naar de Boemel, oh nee, eerst naar een of ander kutcafé met een karaokeinstallatie. Me kapot gelachen om iemand die bloedserieus een of ander baggerlied ten gehore bracht aan een stel kampers (niet dat ik iets tegen kampers heb, laat dat duidelijk zijn! !). Daar uitgekickt omdat we niet lief waren en daarna dus naar de Boemel. Geen idee wat ik daarna heb gedaan eigenlijk. Ik weet alleen dat het tot een uurtje of 5, half 6 duurde. .

Dag 6. Zaterdag.

Na uitslapen en uitgebreid ontbijt hebben we de ergste troep in het appartement opgeruimd. Zelfs even gedweild! . Wat je al niet doet om van je kater te komen.

Getoeft op een strandstoel, gezwommen en klaargemaakt voor het luxe diner. Waar? Oh ja, een of ander steekhuis. Ideaal. .

Tijn en Stranger brachten �s avonds een geheel eigen versie van Kleine Jongen(?) ten gehore tijdens de wekelijks karaokeshow van het appartementencomplex. Wij dronken door en wisten na deze geniale impressie te ontsnappen richting de Boemel. Hier maakten we wat ruzie over gratis drankjes, dronken deze op en vertrokken tevreden naar huis om daar op het balkon te wachten tot onze borg werd ingetrokken door de inmiddels rood aangelopen Spaanse conciërge.

Dag 7, zondag.

Bewolkte dag. Damn, zo word ik dus nooit bruin. . We hebben ons rotgetoeft bij het zwembad en sommigen waagden zich zelfs aan een internetcafé. �s Avonds ehm.. oh ja! niets uitgevoerd, naar ik weet. Of wel? Naja, lees iemand anders verslag maar. .

quote:
Op Gert-Jan's kleren vonden we nog een enorme sprinkhaan.
Dat klopt.

�s Avonds richting Llorret gegaan. Erg relaxed gefeest, de Kolossos (of is het met een C?) was de beste tent van de avond, maar ik had zeker de rest niet willen missen (lees: de gratis drankjes). Nadat de bus ons om 4 uur weer terugbracht naar Blanes, zijn we nog even de Las Vegas in gedoken (geloof ik) en hebben ons daar kostelijk vermaakt met een stripster. . Nadeel: geen! Duh!

Dag 8, maandag.

�s Avonds geBBQ-d. Was okay. Sangria gratis. . Daarna zijn Tijn en ik naar huis gestrompeld en hebben wat bier gekocht voor op het balkon. Na een tijdje kwam de rest ook thuis en hebben we ge-31-t voor wie de volgende ronde bier zou halen. Ik was dat niet, dus mijn avond was okay.

Oh ja, ik heb een kakkerlak in de fik gestoken. Sorry.


Dag 9, dinsdag!

Inpakken en wegwezen. . Ik zal je missen, Blanes. Het was okay.

[Dit bericht is gewijzigd door Mike op 01-08-2003 17:03]

  Moderator / Miss SHO vrijdag 1 augustus 2003 @ 16:52:11 #67
22592 crew  Ole
pi_12166781
Leuk zo, hetzelfde verhaal maar toch anders!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_12166842
Ja, dank aan sweek voor zijn geheugen en raamwerk. .
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 17:21:47 #69
11950 ullie
Motherfucker from Hell
pi_12167323
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 23:36 schreef Tijn het volgende:

[..]

Ik ben bezig. Ik heb moeite mn herrinneringen op te graven.


Dat merken we.
Geldverdienen? Dat is zooo vorige eeuw!
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 20:29:22 #70
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12170712
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 17:21 schreef ullie het volgende:

[..]

Dat merken we.


Ik ben nog altijd bezig. Het wordt echt een boekwerk
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 23:11:10 #71
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12174290
Godverdekutallejezusputa

Er zijn net 3 dagen van mn reisverslag verloren gegaan (ik was al bij zondag) door een mislukte preview-actie. De rest had ik gelukkig in notepad nog staan.

Bah.

Ik tik morgen wel verder.

pi_12174335
May the Force be with you, Tijn.
pi_12174348
Sorry, net voor het eerst Starwars gekeken. .

Ik heb de mijne overigens in Word getikt. Ken je dat? Is van Microsoft. Erg handig. .

  vrijdag 1 augustus 2003 @ 23:14:25 #74
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12174350
Ik zat eerder op een ludieke actie van Ranzman te wachten, maar toch bedankt
pi_12174359
Het is.... Gemene Deler!!!
pi_12174759
Eerst helemaal in notepad maken, heel vaak saven en dan pas op Fok! gooien. Het is helemaal niet zo moeilijk. .
Een auto en een man en een rivier
Vanaf hier
Is alles wat het lijkt.
  vrijdag 1 augustus 2003 @ 23:43:18 #77
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12174922
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 23:35 schreef sweek het volgende:
Eerst helemaal in notepad maken, heel vaak saven en dan pas op Fok! gooien. Het is helemaal niet zo moeilijk. .
Ik had van te voren niet gedacht dat het zo lang zou worden. Bovendien wil ik kunnen previewen, dus moet ik het wel op Fok! maken. En ik ben veel te chaotisch om me te beperken tot 1 programma tijdens het schrijven van zo'n boekwerk
pi_12174966
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2003 23:43 schreef Tijn het volgende:

[..]

Ik had van te voren niet gedacht dat het zo lang zou worden. Bovendien wil ik kunnen previewen, dus moet ik het wel op Fok! maken. En ik ben veel te chaotisch om me te beperken tot 1 programma tijdens het schrijven van zo'n boekwerk


Don't you just love him? .
pi_12175764
Jongens! Ik ben trots op jullie!
Gewoon een reisverslag posten in Travel! Zoals het hoort!
  zaterdag 2 augustus 2003 @ 12:11:36 #80
10124 Porthos
een van de vier
pi_12180030
de arena is hier wel aardig, the darkraver is deze week al 2x langsgeweest. tis alleen jammer dat dr dan alleen kerels in blote buik overblijven.

meestal zakten wij na de arena nog even af naar las vegas, maar dat was ook niet echt alles.

dalijk nog even kijken we of we de borg terug gaan krijgen.
we hebben 11x 50 euro moeten inleggen. de is de laatste tijd veel gemold en afgerotzooid in villa madrid dus als ze ons willen afzetten dan zijn we goed de klos.

maar ach, blanes is een mooie vakantiebestemming.
en de 15/16 jarigen die vallen wel mee, daar heb ik weinig van gezien.

vannacht niet geslapen, nou nog tot 9 uur wachten op de bus, dat is dan wel weer echt gogotours maar ja,

twas weer mooi..

  zaterdag 2 augustus 2003 @ 12:14:27 #81
10124 Porthos
een van de vier
pi_12180062
voor degenen die nog een makkelijk sletje zoeken, kijk even in V-M kamer 3-1
  zaterdag 2 augustus 2003 @ 20:07:22 #82
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12187072
quote:
Op zaterdag 2 augustus 2003 12:11 schreef Porthos het volgende:maar ach, blanes is een mooie vakantiebestemming.
en de 15/16 jarigen die vallen wel mee, daar heb ik weinig van gezien.
Weinig, zat je in het ouwe gedeelte van Blanes ofzo

Heb daar zelfs gezinnetje's gezien met kleine kids, die vonden het wel gaaf op het strand denk ik al die chicks topless

  zondag 3 augustus 2003 @ 18:35:08 #83
10124 Porthos
een van de vier
pi_12200047
afgelopen week waren er toch met name mensen van 18-24

uiteraard waren dr overdag wel gezinnen en zo maar die kom je savonds toch niet meer tegen

  zondag 3 augustus 2003 @ 23:07:57 #84
3498 Barb
Graduated Fool
pi_12205381
Tijn, is je verslag al af, .
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  zondag 3 augustus 2003 @ 23:20:38 #85
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12205651
quote:
Op zondag 3 augustus 2003 23:07 schreef Barb het volgende:
Tijn, is je verslag al af, .
Nee, ik was gisteren weg en vandaag was ik brak. Morgen ben ik wel weer fit voor een verslag-schrijf-dag.
  maandag 4 augustus 2003 @ 12:58:51 #86
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12213659
quote:
Op zondag 3 augustus 2003 23:20 schreef Tijn het volgende:

[..]

Nee, ik was gisteren weg en vandaag was ik brak. Morgen ben ik wel weer fit voor een verslag-schrijf-dag.


Weet je dan alles nog wel
  maandag 4 augustus 2003 @ 13:00:02 #87
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12213676
quote:
Op maandag 4 augustus 2003 12:58 schreef Partyman het volgende:

[..]

Weet je dan alles nog wel


Kheb notities gemaakt.
pi_12213965
quote:
Op maandag 4 augustus 2003 13:00 schreef Tijn het volgende:

[..]

Kheb notities gemaakt.


In steekwoorden, ja. . Verband is ver te zoeken..

"Strand... tequilla... verbrand... PR niet.. bloed... douchevloer..."

  maandag 4 augustus 2003 @ 13:14:25 #89
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_12213993
quote:
Op maandag 4 augustus 2003 13:13 schreef PrivateRyan het volgende:

[..]

In steekwoorden, ja. . Verband is ver te zoeken..

"Strand... tequilla... verbrand... PR niet.. bloed... douchevloer..."


Als ik het maar begrijp
  maandag 4 augustus 2003 @ 13:14:36 #90
59607 Partyman
Heerlijk Helder Heineken
pi_12213996
quote:
Op maandag 4 augustus 2003 13:13 schreef PrivateRyan het volgende:

[..]

In steekwoorden, ja. . Verband is ver te zoeken..

"Strand... tequilla... verbrand... PR niet.. bloed... douchevloer..."


Dat gaat nog een leuk verslag worden denk ik
pi_12305459
As promised!

Toevende mensen: vnlr: Mike, PrivateRyan, I.R. Baboon. (en dat schreeuwende mannetje is ali_bombali, ook een fokker).

Toevend #2: vnlr: ik (MarkzMan_X), Tijn, I.R. Baboon, PrivateRyan.

vooralsnog geplaatst zonder toestemming. Sta je er op, en wil je niet dat je kop op internet is te zien. Meldt het maar.

[Dit bericht is gewijzigd door MarkzMan_X op 08-08-2003 16:54]

pi_12305581
En mijn eigen hangjeugd waar ik mee op vakantie was:

pi_12508961
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 18:13 schreef static het volgende:
Maar er is dus niet geneukt? Desnoods met elkaar?

(ik ook niet, mocht je het willen weten )

pi_12508992
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 21:40 schreef sweek het volgende:
Ik ben maar 5 minuten in 1 discotheek geweest, voor de rest niks... is echt niks voor mij. .
*meldt

Ik ben niet eens 5 minuten ergens geweest

  zaterdag 27 november 2004 @ 01:17:00 #95
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_23600970
Wow, ik vond vandaag de foto's terug.

Dat was me nog eens een vakantie!
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2004 @ 08:40:12 #96
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_23602978
Wat een functionele topickick!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator zaterdag 27 november 2004 @ 09:22:20 #97
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_23603078
Kijk, zo vind je nog eens wat terug in je AT.

Ik heb al weer helemaal zin in vakantie...wanneer gaan we weer, IR?
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_23603141
Altijd leuk om oude vakantiefoto's te kijken!
Dat herinnert me er aan dat ik nog van 3 vakanties foto's moet inplakken!
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2004 @ 09:42:34 #99
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_23603156
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 09:40 schreef Liejannuh het volgende:
Altijd leuk om oude vakantiefoto's te kijken!
Dat herinnert me er aan dat ik nog van 3 vakanties foto's moet inplakken!
Ik heb er hier nog circa 1.000 in een grote doos liggen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 27 november 2004 @ 12:43:03 #100
3498 Barb
Graduated Fool
pi_23605031
quote:
Op zondag 3 augustus 2003 23:07 schreef Barb het volgende:
Tijn, is je verslag al af, .
.
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  zaterdag 27 november 2004 @ 12:49:56 #101
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_23605146
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 12:43 schreef Barb het volgende:

[..]

.
De druk is te groot.
pi_23606789
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 12:49 schreef Tijn het volgende:

[..]

De druk is te groot.
Tijn, je bent toch geen mietje????
  zaterdag 27 november 2004 @ 22:29:27 #103
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_23617449
quote:
Op zaterdag 27 november 2004 09:22 schreef Mike het volgende:
Kijk, zo vind je nog eens wat terug in je AT.

Ik heb al weer helemaal zin in vakantie...wanneer gaan we weer, IR?
Komende zomer. Datum volgt wanneer jij het hebt geregeld.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator / Miss SHO zondag 28 november 2004 @ 06:23:35 #104
22592 crew  Ole
pi_23623938
wel lekker weer daaro
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO zondag 28 november 2004 @ 06:27:56 #105
22592 crew  Ole
pi_23623943
Gaan jullie op vrouwenjacht..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 28 november 2004 @ 12:23:30 #106
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_23625834
Ik mag weer nu, maar ja, gezien onze blanes-ervaringen is vrouwenjacht niks voor ons.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_25441800
quote:
Op zondag 3 augustus 2003 23:07 schreef Barb het volgende:
Tijn, is je verslag al af, .
  woensdag 9 maart 2005 @ 14:40:40 #108
12221 Tijn
Powered by MS Paint
  † In Memoriam † donderdag 4 augustus 2005 @ 14:27:27 #109
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_29423186
En nu?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 8 augustus 2006 @ 15:04:45 #110
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_40609938
=kutbroer =

[ Bericht 84% gewijzigd door Tiemie op 08-08-2006 17:48:59 ]
  zondag 5 november 2006 @ 20:17:08 #111
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_43269823
quote:
Op zondag 3 augustus 2003 23:07 schreef Barb het volgende:
Tijn, is je verslag al af, [afbeelding].
Het blijft een goede vraag, Barb.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_43272288
quote:
Op zondag 5 november 2006 20:17 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

Het blijft een goede vraag, Barb.
Intrigerende vraag!
Overigens doen de meeste foto's in dit topic het niet meer.
En dat is toch jammer.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')