abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:45:32 #26
56000 Patrick281
Oldskool fokker!
pi_16667761
We waren in de middeleeuwen qua kleding en sfeer: er was een goochelaar en een jonkvrouw, die waren superverliefd op elkaar en heel gelukkig..
Maar dat zou niet voor lang duren..

Hij stond bij een geheimzinnig schilderij: ineens een knal en rook, als een soort van ongeluk: hij was spoorloos verdwenen .. de jonkvrouw bleef verdrietig helemaal alleen achter.
Inmiddels waren er alweer 30 jaren voorbij, de jonkvrouw was nog steeds
even verliefd op de goochelaar als voor het mysterieuze ongeluk.
Je kon aan haar zien dat de jaren vertreken waren, de jonkvrouw was wel nog steeds knap maar de vele eenzame jaren hadden haar uiterlijk niet gespaard.
Toen ze zoals ieder uur, iedere dag, iedere week, iedere maand weer eens brandend van verlangen bij het schilderij stond gebeurde er ineens iets fantastisch: De goochelaar stond ineens voor haar, hij was net zo verbaast als haar.
Hij zag er nog steeds net zo jong uit als 30 jaar geleden, zijn ogen zagen direct dat de jonkvrouw inmiddels een stuk ouder was, maar zijn liefde voor haar was nog onverminderd groot.
Hij voelde dat ze nog steeds dezelfde vrouw was waar hij verliefd op was geworden, en waar hij intens van hield.
Ze vielen mekaar in de armen en waren supergelukkig. Dit was voor altijd voelde -en dachten ze alletwee.
Toen de goochelaar weer voor het het schilderij ging staan was hij echter gelijk weer met een knal en rookwolk verdwenen.
De jonkvrouw bleef zoals eerder alleen achter.

De liefde van haar leven was dit keer voorgoed vertrokken. Een onmogelijke liefde ..

Toen werd ik met een schok en zeer hart wakker..

pi_16845697
Al ruim een half jaar, sinds het uit is met mn ex droom ik dat ik zwanger ben...

Ik woon vlakbij de brandweerkazerne en vorige week moesten ze denk ik 's nachts uitrukken, want ik droomde dat er een brandweerauto langsreed omdat er ergens brand was, maar dat ze onderweg werden teruggeroepen omdat er een ernstigere brand was... en dat bleek hun eigen kazerne te zijn.

Vreemd genoeg hoorde ik dit nieuwsbericht enkele dagen later... Een brandweerkazerne die in brand stond. -freaky-

En het blijft een ingewikkeld spel van voortdurend aanstoten en aftrekken
  woensdag 11 februari 2004 @ 14:15:52 #28
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_17087252
Niet meteen over dromen gaat dit, wel over slapen.

Vaker word ik uit de slaap gegooid tijdens een diep slaap. En word ik via een grote schok wakker. Alsof ik eruit word geworpen.

Mijn lichaam maakt dan ook een schok-beweging

Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_17088433
Ik had vannacht maar liefst 3 dromen ! En ze hebben allemaal wat met elkaar te maken.

1: Ik droomde dat ik naar de Scheg (sportcentrum hier in Deventer) ging omdat ik daar een volleybalwedstrijd tegen Iran zou hebben. (Heb vroeger 1 jaar op volleybal gezeten, daarna al lang niet meer) Toen ik bij de Scheg aankwam, kreeg ik opeens totaal geen zin meer om te volleyballen dus ik besloot er neit heen te gaan. In plaats daarva ging ik daar voor de Scheg maar stukjes hardlopen en traplopen. Ik struikelde op de trap en kwam vrij hard neer op de trap. Dat was t einde van die droom.

2: Ik had een rapcursus met Brainpower gewonnen en ik moest 's ochtends vroeg (weer) naar de Scheg komen. Daar zou een chauffeur komen die me naar Brainpower zou rijden. Ik was veel te vroeg bij de Scheg aangekomen, ging in het restaurant zitten wachten maar toen opeens had ik helemaal geen zin meer om naar die cursus te gaan (). Toen besloot ik om maar naar huis te gaan. Einde droom.

3: Ik voer een telefoongesprek met de teamcaptain van het Iraanse volleybalteam () en ik vertel dat ik niet kan deelnemen aan de wedstrijd (reden zei en wist ik niet). Verder zeg ik dat de wedstrijd wel door kan gaan, maar dus zonder mij. Einde droom.

----------------

Dit heb ik dus allemaal vannacht gedroomd en zoals je ziet hebben droom 1 en 2 wat met elkaar te maken (de Scheg) en 1 en 3 (Iran en volleybal ) Misschien komt het omdat ik volleybal weer wat leuk begin te vinden en omdat ik laatst iets over Iran op tv heb gezien. Ook luister ik wel eens liedjes van Brainpower op de computer en ben ik laatst nog naar de Scheg geweest om te gaan schaatsen met een vriend die in een andere (korte) droom voor kwam.

Die droom: Ik had (alweer) een telefoongesprek met die vriend waarmee ik ben wezen schaatsen. We hadden een discussie of er bij mij in de buurt wel of een niet een bordje stond waarop staat: Jeruzalem, 5km. Ik zei dat als hij me niet geloofde, hij maar moest komen kijken. En het grappige was dat ik in die droom zelfs dat bordje zag staan op de hoek van een ander blok, terwijl ik dat helemaal niet vanuit mn huis kan zien....

------------

Genoeg rare dromen dus.

pi_17106370
quote:
Op woensdag 11 februari 2004 14:15 schreef Dromenvanger het volgende:
Niet meteen over dromen gaat dit, wel over slapen.

Vaker word ik uit de slaap gegooid tijdens een diep slaap. En word ik via een grote schok wakker. Alsof ik eruit word geworpen.

Mijn lichaam maakt dan ook een schok-beweging


Heb ik ook wellis
Lambo of Rekt
pi_17915915
Wat zou een ontzichtbare slang betekenen in een droom? ik had vanochtend dus een droom met een ontzichtbare slang erin.. Ik zet tegenwoordig mijn wekker ook 20 min. eerder, ga ik nog ff pitten, en in die 20 minuten droom ik echt een heel verhaal.. Fantastisch! 20 minuten lijken wel uren te duren..
pi_17916275
quote:
Op dinsdag 23 maart 2004 16:28 schreef skiczukie het volgende:
Wat zou een ontzichtbare slang betekenen in een droom? ik had vanochtend dus een droom met een ontzichtbare slang erin.. Ik zet tegenwoordig mijn wekker ook 20 min. eerder, ga ik nog ff pitten, en in die 20 minuten droom ik echt een heel verhaal.. Fantastisch! 20 minuten lijken wel uren te duren..
hmm hoe weet je dan dat het een slang was als die onzichtbaar is?
pi_17916456
eh.. goede vraag, volgens mij heb ik de slang onzichtbaar zien worden klinkt een beetje lijp, ik weet het
pi_17916839
quote:
Op dinsdag 23 maart 2004 16:50 schreef skiczukie het volgende:
eh.. goede vraag, volgens mij heb ik de slang onzichtbaar zien worden klinkt een beetje lijp, ik weet het
bedoel je transparant?

anyway, de slang is symbool voor vernieuwing, de oude huid afschudden voor een nieuwe, vandaar dat de medische wereld hem ook als symbool heeft (genezing). Dat die transparant aan je verschijnt is mss. omdat je er nu nog geen kennis over hebt (het is nog niet zichtbaar voor je).

Misschien een teken dat je kundalini binnenkort gaat spelen (is alleen een mogelijkheid) zie de topics over kundalini of lees één van de vele internetsites hierover.



De slang die de kundalini energie symboliseert kruipt omhoog via de ruggegraat (zenuwstelsel)... als je wat meer details hebt, keek die slang je aan, welke kant ging die op, in welke context/omgeving etc... ?

een andere verklaring is een persoon in je omgeving die je ergens mee bedriegt en je hebt het niet door (onzichtbaar).
pi_17931950
hmm.. het was niet een echt enge slang, verder heb ik geen details meer. Omgeving, zwembad geloof ik..

Maar thnx voor info, ik ga me wat verdiepen in mediteren.. !
pi_18002429
Mijn droom vanacht: Ik kan hem niet helemaal voor me halen, maar wel grote stukken eruit!

Deel 1:
Ik zat met mijn een "ex" van mij op bed. Hij noemde me steeds schat maar ik had niet het gevoel dat hij mijn vriend was, juist een heel raar gevoel, haat, alsof er iets niet klopte.
Ik was andere sokken aan het aantrekken toen hij me vroeg om 2 katoenen sokken aan te trekken.
Ik wilde het niet, had het gevoel dat het fout was.

Deel 2:
Ik liep buiten, was op weg ergens naar toe (waarnaar toe weet ik niet) met 2 andere mensen (de ene was de broer van mijn vriend, de andere kan ik me niet herinneren)
Het leek of we in een oud stadje liepen. We kwamen bij een brug en stonden stil om te beslissen welke kant we op gingen. Je kon over de brug, rechts (wat mij veel korter leek, dus die weg wilde ik nemen) en je kon onder de brug, links, dat was zo'n 3 km lopen. Toch kozen we de langere weg onder de brug. Tijdens deze weg werd mijn linker sok ergens nat, dus trok in één van de katoenen sokken aan...

Deel 3:
Opeens zat ik in een vliegtuig. Ik zat links van een vrouw die het toestel bestuurde. Rechts van haar zat een meisje.
Ik had het gevoel alsof het regende (moeilijk uit te leggen) Dat deed het niet, het was wel erg donker.
Plotseling trok de vrouw aan een hendel, het rechtse meisje viel door een luik beneden haar uit het vliegtuig. Toen opeens leek het alsof ik dat meisje was, ik was in haar lichaam en viel naar beneden, naar de afgrond. Een afgrijselijk gevoel, angst, kwaadheid. Maar tegelijkertijd zag ik het meisje vallen...
Ik zat gewoon nog in het vliegtuig, ik huilde en schreeuwde. Dat meisje had katoenen sokken aan!
Ik trok snel de ene katoenen sok aan die ik aan had en begreep dat HIJ (die jongen waarmee ik op mijn bed zat) mij dood wilde hebben.

Deel 4:

Ik was in een huis, bij HEM thuis...maar het was niet zijn huis. Het moest het voorstellen.
Ik stond in de huiskamer, de deur was in het midden aan de verticale kant, rechts van mij was de "eetkamer" met het raam van de tuin. Er stond een eettafel, verticaal. Er zat een vrouw aan, ze riep dat het eten klaar was.
Ik stond een beetje naast de tafel. Ik zag mezelf staan, maar niemand leek mij te zien.
1 voor 1 kwamen de mensen naar beneden om aan tafel te gaan. Ik liep naar de deur, die stond open. Ik kon vanuit daar, recht naar de trap kijken.
De mensen die binnenkwamen waren bekenden van me, ik zag het broertje en de broer van mijn vriend aan tafel gaan.
Als laatst kwam HIJ van de trap lopen (de trap liep naar rechts), ik begon te schreeuwen tegen hem, ik sloeg hem. Waarom wilde hij me dood hebben.
Hij rende weg, ik rende hem achterna. Toen stonden we opeens in de tuin van mijn oma ruzie te maken.....

Deel 5: Het enige wat ik hiervan weet is dat ik moest gaan uitleggen waarom ik ruzie had...



Wat ik zelf trouwens erg raar vind is dat eerst de twee broers van mijn huidige vriend aan tafel gaan en dan mijn die ex...
Alsof hij erbij hoort
Kan iemand mij uitleggen wat er met deze droom bedoeld wordt??

[ Bericht 1% gewijzigd door appelsap op 27-03-2004 14:55:16 ]
  zaterdag 27 maart 2004 @ 15:12:59 #37
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_18002775
Mijn dromen:

Ik zat bij een verhoor kamer. zo'n verhoor kamer waar er zo'n spiegel hangt waar mensen achter kunnen staan en kunnen kijken wat er zich afspeeld in die verhoorkamer.
Ik stond achter die spiegel en zag een man zitten in die verhoorkamer.
De man zat achter een ijzeren tafel. en ik was de enige die naar hem keek.
De man begon opeens uit het niets met zijn hoofd tegen die tafel te rammen en het bloed gutste uit zijn hoofd. Zijn schedel brak en ik werd wakker.


Ik droomde dat we met de bus naar een klein stadje gingen waar we de tjechen zouden ontmoeten.
We kregen kleine kamers met baden voor baby's.
Ik keek in de spiegel en zag dat ik een mitella aan had. en ik een gerboken arm had.
De tjechen waren aangekomen en vasec (senior) was dood. Ik weet niet waarom hij dood was maar er hing een ontzettende rouwsfeer
Ik ging in het bad liggen en om een of andere reden vond ik dat ik een andere kamer nodig had.
Ik pakte mijn kussen en tas en liep naakt door de gang om naar een andere kamer te gaan.

uitleg over de 2e droom:
De tjechen daar zijn wij al heel erg lang bevriend mee en zijn dus vrienden van ons (familie)
Vasec is een naam van een van de tjechen.

Kan iemand mij uitleggen want deze dromen betekenen?
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
  maandag 29 maart 2004 @ 01:46:52 #38
80178 Zhukov
Za Rodinyu
pi_18033389
Ik heb pas geleden een vreemde droom gehad;

Ik liep door een straat in Duitsland en ging naar een willekeurig gebouw. Eenmaal binnen moest ik een trap op in een bakstenen trappenhuis. Ik heb nog steeds geen idee wat ik daar ga doen. Dan hoor ik halverwege ineens iemand zeggen dat Hitler op de bovenste verdieping is en dat-ie zich klaar maakt voor een parade. Ik raak in paniek omdat ik m'n uniform niet aan heb en ren naar beneden weer de straat op. Ik ben net buiten en heb ineens een uniform dat ik snel aan probeer te trekken. Op dat moment komt Hitler naar buiten en stapt in een auto.
Wanneer de auto met Hitler langs komt rijden flip ik helemaal omdat ik geen tijd had om m'n uniform fatsoenlijk aan te trekken en het dus helemaal niet goed en netjes zit. Er staan verder geen mensen langs de weg behalve ik en ik zie Hitler boos en afkeurend naar mij kijken. Als-ie eenmaal voorbij is kan ik wel huilen van schaamte en dan word ik wakker...

Dat is dus een van mijn vreemdere dromen... Jammergenoeg kan ik nou niet slapen
Вместе мы непобедимы
Alfa Romeo GT 1600 Junior
Disegno di Bertone
pi_18056840
quote:
Op maandag 29 maart 2004 01:46 schreef Zhukov het volgende:
Ik heb pas geleden een vreemde droom gehad;

Ik liep door een straat in Duitsland en ging naar een willekeurig gebouw. Eenmaal binnen moest ik een trap op in een bakstenen trappenhuis. Ik heb nog steeds geen idee wat ik daar ga doen. Dan hoor ik halverwege ineens iemand zeggen dat Hitler op de bovenste verdieping is en dat-ie zich klaar maakt voor een parade. Ik raak in paniek omdat ik m'n uniform niet aan heb en ren naar beneden weer de straat op. Ik ben net buiten en heb ineens een uniform dat ik snel aan probeer te trekken. Op dat moment komt Hitler naar buiten en stapt in een auto.
Wanneer de auto met Hitler langs komt rijden flip ik helemaal omdat ik geen tijd had om m'n uniform fatsoenlijk aan te trekken en het dus helemaal niet goed en netjes zit. Er staan verder geen mensen langs de weg behalve ik en ik zie Hitler boos en afkeurend naar mij kijken. Als-ie eenmaal voorbij is kan ik wel huilen van schaamte en dan word ik wakker...

Dat is dus een van mijn vreemdere dromen... Jammergenoeg kan ik nou niet slapen
damn.. ben je een nazi ofzo??
  dinsdag 30 maart 2004 @ 17:28:13 #40
74582 ICTservice
Niets is zoals het lijkt..
pi_18066264
quote:
Op dinsdag 30 maart 2004 09:12 schreef skiczukie het volgende:

[..]

damn.. ben je een nazi ofzo??
Nee, dat was hij niet.
idiot
http://www.scholieren-online.nl
''Het ligt eraan van welke flat je het bekijkt..''
Fabeltjeskrant = l33t
pi_18078147
quote:
Op dinsdag 30 maart 2004 17:28 schreef ICTservice het volgende:

[..]

Nee, dat was hij niet.
idiot
Ow
pi_18079958
Ik heb daarnet zo'n rare droom gehad. Ik heb hem ergens anders op een engelstalige site gepost omdat ik hun mening ook wil, daarom post ik hem hier ook in het Engels.. excuses. Het is een vrij lange droom vandaar.

My family and I lived on the 4th floor of a flat. (We normally live in a house.)It was a nice apartment with huge windows so we had a nice view. My mother and I were argueing about a job, because I had to apply that morning but they did not want me, because of my clothes. And all I was wearing we're green combat pants and a black sweater, so I did not see the problem. And there was this guy at the job, who I really liked. He seemed to like me too. And we exchanged phone numbers.
Then suddenly 3 rocket fighters we're outside. At first we were like: cooool and we ran to the window to have a better view. Especially my little brother because he loves those things. Then they started shooting. At first I thought they we're shooting at the town, but then I saw they we're shooting at one of the rockter fighters. They were chasing it. After 5 minutes of shooting and circling the rocket fighter went down, but it went down on top of a factory. There was this huge, nuclear missle like, explosion. We saw it ruining everything and it was getting near our flat. When it reached us there was a lot of shaking, like an earthquake. Everything fell, and us too, but we were not badly hirt, just a piece of glass that scared my face quite deep. My mother, little brother and I were the only ones who were home at that moment. We walked through the appartment, and my mother was crying. Not too much damage was done, but I said: man it looks like satan just entered here. And my mother answered: nothing the insurance can't cover. And then I replied: well they have to cover for a whole lot of damage then.
We walked downstairs to the computer, trying to reach my brother. I couldn't get this stupid war game to quit, but when I finally did my mobile phone made a sound. I had received a message. My mother and I hoped it was from my other brother or my father, who we're not home when it happened. But it was the guy from the job, who said he loved me from the moment that he saw me, and that we should meet. And he said something about a store.
And I remember thinking: he probably lives quite for out of town so he can not know about the explosion. And then I said to my mother that we should call my father and brother to see if they're safe..
  donderdag 1 april 2004 @ 14:52:50 #43
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_18108225
Eergisteren....

In de buurt waar ik woon, werden massaal katten afgemaakt op straat. Op veel plekken zag ik lijken van katten liggen die met open ogen naar mij "keken". Af en toe waren ze in zakken gestopt die uitpuilden.

Ben toen gaan zoeken naar de daders, maar vond ze niet. Mensen in de buurt ben ik gaan waarschuwen dat ze hun kat binnen moesten houden.

Weird
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_18147485
Vannacht ...

Ik sta in een kasteeltuin met Mr. Bean (zou dat door m'n Foknaam komen?) , een mooi meisje met zwart haar en een oude man. De oude man bedreigt ons met een groot laserkanon. Volgens het meisje hebben we de oude man nodig om haar vader terug te krijgen. Mr. Bean heeft ook een laserkanon maar hij kan er niet mee omgaan en er straalt vloeistof achteruit het kanon in zijn gezicht.

Plots overmeestert een andere man die uit het niets komt de oude man en ik probeer met het laserkanon van de oude man op de oude man zijn gezicht te richten. Het mooie meisje voert een gesprek met de oude man en eindigt met de woorden: ".... maar als dat is wat u wil, dan wilt u dus ..."
Ik: "OORLOG!"
Meisje: "NEEEEEE!"
Maar het is al te laat. Ik heb het hoofd van de oude man kapot geschoten. Ik voel me schuldig dat het meisje nu nooit meer haar vader weer zal vinden.
pi_18147508
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 12:53 schreef irritant het volgende:
Ik heb gisternacht gedroomd over een botenrace met Oprah Winfrey (NO JOKE) ze had een soort luchtbed wat heel snel vaarde en ik een half watervliegtuig. Ik werd hard lachend wakker
  zaterdag 17 april 2004 @ 23:27:19 #46
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_18501772
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 12:53 schreef irritant het volgende:
Ik heb gisternacht gedroomd over een botenrace met Oprah Winfrey (NO JOKE) ze had een soort luchtbed wat heel snel vaarde en ik een half watervliegtuig. Ik werd hard lachend wakker
whhaha
ik heb ook wel eens gehad dat ik droomde dat me vader vermoord was en dat ik moest gaan leren leven zonder vader. ik zag me complete leven in die droom zonder vader..
ik werd jankend wakker
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
  zaterdag 17 april 2004 @ 23:28:15 #47
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_18501797
ik werd ook een keer wakker van me eigen gesnurk
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_18511884
quote:
Op woensdag 31 maart 2004 11:22 schreef Morgil het volgende:
I couldn't get this stupid war game to quit
Hebben wel meer mensen last van, geloof ik zo...
quote:
... but when I finally did my mobile phone made a sound. I had received a message. My mother and I hoped it was from my other brother or my father, who we're not home when it happened. But it was the guy from the job, who said he loved me from the moment that he saw me, and that we should meet. And he said something about a store.
And I remember thinking: he probably lives quite for out of town so he can not know about the explosion. And then I said to my mother that we should call my father and brother to see if they're safe..
Jah....
pi_18534061
Mijn dromen zijn doorgaans vrij kut... Ze lijken altijd heel erg op het echte leven, alleen gaan er altijd allerlei kleine dingetjes mis. Van die lullige dingetjes, zoals dromen dat je niemand kan vinden om mee te gaan stappen in het weekend, dat je een lekke band hebt. Te laat voor het tentamen komen. Nooit echt dramatisch, maar wel altijd negatief...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_18535697
Ik kan me niet altijd mijn dromen herinneren. Maar ééntje is altijd is blijven hangen, is dat ik op weg naar school ging (járen geleden) en dat ik schaatste op de weg (op het asfalt dus). Heel vaag.

En ook eentje dat ik in de serre van een huis stond en dat er een gracht voor het huis langsliep. Over die gracht liep ook een brug. Ik ben toen via 't raam op de brug gesprongen. Nou ja, in mijn droom dan.

Rare dromen altijd.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')