abonnement Unibet Coolblue
  Admin donderdag 31 juli 2003 @ 12:50:35 #1
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_12138217
Hier alles over je dromen.

Om de wildgroei een beetje te vermijden, hiet ALLES over je droom, uitleg, boeken, angst etcetc.

[Dit bericht is gewijzigd door yvonne op 31-07-2003 12:54]

Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_12138260
hmm.. yvon doe is een leuke openings post zoals ik al zei, kweetni.. regels.. euhm.. wat je verwacht van de mensen die zo offtopic reageren als ik nu .. hm. dit is precies hetzelfde als de oude.. openingspost van 1 regel..
  donderdag 31 juli 2003 @ 12:52:55 #3
11170 jerney
catlady 4life
pi_12138274
Deze had ik toevallig vannacht..

Ik vergeet mijn dromen nogal snel. Ze zijn heel levendig altijd, dus ik heb gisternacht m'n miniboekje naast m'n bed gelegd. En ja hoor, vannacht werd ik wakker na wederom een bizarre droom. Slaperig begon ik te schrijven.

Ik was in een grote kamer, met allemaal mensen die sliepen (waaronder Nietje en Charys, vreemdgenoeg). Ze hadden tietenfoto's gemaakt en waren in slaap gevallen. Er zat een metalnerd de foto's te kopieren naar z'n pc... na vier foto's kwam er kortsluiting. Hij riep toen heel defensief: "IK HEB NIETS GEDAAN!!" Naja, whatever.

Ik was in een ziekenhuisachtig gebouw. Ik had een hele opgezwollen pink en ging ermee naar de zusters, die niets deden. Ze gunden me geen blik en gingen met een arrogante blik verder met hun bezigheden. Ik was pissig en gefrustreerd stampte ik met een sticky ijsje op hun rapporten. vreemd genoeg luchtte dat erg op.

M'n ouders kwamen op bezoek. Ik was hier erg blij om, omdat ik bang was dat ik ze nooit meer zou zien. De kantine was gesloten, dat vond Kees jammer, maar niet erg, want ze gingen toch naar de Griek. Opeens zie ik m'n moeder achterover vallen. De dikke man achter haar doet niets, hij laat het gewoon gebeuren. Ik schreeuw of die lul wel helemaal spoort en ga erheen. Ik zie een wild, agressief wijf die gillend in bedwang gehouden wordt. Ze schreeuwt tegen m'n moeder. Het is m'n ex-pleegzusje, Chantal. Ik mep haar neer en blijf erop in slaan. Ik houd haar in een houdgreep, ze verzet zich hevig en kijkt gemeen en verwilderd.
Bij elke mep schreeuw ik een of een paar woorden (Ondankbaar.. klotewijf!.. Ze heeft.. al die jaren.. voor je.. gezorgd.. etc etc)

Op een gegeven moment vind ik het weer genoeg en houd ik op. Dan springt ze mechanisch op en ziet eruit als een psychotische pop: bleek, emotieloos, wijd opengesperde ogen. Ik flip en ik pleur met een enorme vaart haar in een kamer op een leeg ziekenhuisbed.
Ik ga naar m'n vader, hij zit op mijn bed. Ik maak een iets te enthousiaste beweging en hij schrikt zich rot. Geschrokken zeg ik sorry en ik neem hem in m'n armen.

Chantal is terug en ditmaal met een psychodemon. Ditmaal moet ik het op een lopen zetten. Ik kwam weer in de kamer van de slapende mensen, die inmiddels weg waren. Ik moest opschieten, ze zaten me op de hielen in het ventilatiesysteem. Een man (Zovty) liet me zien hoe ik via de meubelwand buiten kon komen. Ik moest op een verborgen plek in de muur drukken waardoor er spullen bovenin de meubelwand verschoven. Hij klom erin en zwaaide nog even. Hij was weg.
Nu moest ik. Het was moeilijk en ik ben nogal spastisch, maar uiteindelijk stond ik dan toch buiten.

Ik was in een soort tuin en toen ik schuin naar recht keek, zag ik een stapel boeken opeengestapeld als een gedicht. Onderin lag een gekleurd, onbedrukt boek met "zovty" op de rug geschreven. Het was versierd met verschillende kleuren tekstmarker.
Ik was ontroerd. Het lag er zo mooi tegen de wand van het gebouw, half verscholen achter bomen en planten waar de zonnenstralen doorheen kwamen.
Die boeken waren mijn saviour ()

Ik hoorde voetstappen. Ik rolde onder het hemelbed. Wat stom! Er lag geen matras op, alleen een sprei die van voren naar achter getrokken werd. Ik ging geruisloos mee. Ik was achterdochtig en in de veronderstelling dat hij hem ook de andere kant op zou schuiven. Ik ging de andere kant op, maar ik was onhandig en kwam wat omhoog waardoor hij me betrapte.
Het was een grote neger, hij zocht naar een verlossend antwoord op een vraagstuk. Dat stond in de boeken van Zovty. Ik zei dat ik van niets wist en ik werd weer vastgehouden.
De neger was op zolder aan het expirimenteren. Ik zag z'n silhouet door de luxaflex.

Ik wilde een foto maken van de boeken. Ik had m'n digicam in m'n hand, maar voordat ik het daadwerkelijk gedaan had, ging ik terug naar binnen.. naar de kamer van het hemelbed. Er lagen twee mensen lepeltje lepeltje te slapen achter een kamerscherm. Ik ging kijken, het waren m'n ouders. Ik bleef vertederd en bezorgd naast hun bed staan en ik voelde me rustiger worden.
De neger kwam de kamer binnen, hij stond op het punt om woest te worden, omdat hij me nergens zag en dacht dat ik gevlucht was. Ik kwam tevoorschijn en hij was gerustgesteld. Hij verliet de kamer weer.
M'n pink was nog steeds dik en hij tintelde, Ik kreeg maar geen hulp.

Op dat moment werd ik wakker. Het was 04:30 am, ik lag op m'n linkerpink, die sliep. Jerome lag naast me te snurken. Het was warm, ik kwam onder de dekens vandaan en begon slaperig in m'n boekje te schrijven.
Jerome werd half wakker en klaagde over het licht. Ik zei dat hij z'n mond moest houden, z'n ogen dicht moest doen en verderslapen. Ik was nogal cranky.

Nadat ik een paar pagina's had volgeschreven, mompelde hij "rug krabben?" en hij wees naar z'n rug. Ik was geirriteerd en zei "Ik ben bezig schat." Toch krabte ik even snel. Al, klaar. Hij accepteerde dat en ging verder slapen. Ik schreef nog even verder, legde het boekje naast me neer en viel weer als een blok in slaap.

Het mag duidelijk zijn dat ik zwaar gefrustreerd en boos ben.
en een beetje leip.

[Dit bericht is gewijzigd door jerney op 31-07-2003 12:53]

  donderdag 31 juli 2003 @ 12:53:35 #4
61565 irritant
De Seriewoordenaar
pi_12138287
Ik heb gisternacht gedroomd over een botenrace met Oprah Winfrey (NO JOKE) ze had een soort luchtbed wat heel snel vaarde en ik een half watervliegtuig. Ik werd hard lachend wakker
If anyone passes gas in my direction that offends my delicate nasal passages, your testicals will become my personal property
  Admin donderdag 31 juli 2003 @ 12:54:23 #5
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_12138307
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 12:52 schreef Lord_Of_Darkness het volgende:
hmm.. yvon doe is een leuke openings post zoals ik al zei, kweetni.. regels.. euhm.. wat je verwacht van de mensen die zo offtopic reageren als ik nu .. hm. dit is precies hetzelfde als de oude.. openingspost van 1 regel..
Zo beter?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_12138340
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 12:54 schreef yvonne het volgende:

[..]

Zo beter?


juh nie zo boos kijken was goed bedoelt
pi_12138356
Ik heb lekker gedroomd, maar ik zou nietweten waarover, tja dat krijg je wel eens met blowen.
The Hick from French Lick
The camera always points both ways. In expressing the subject, you also express yourself.
pi_12138369
Dus voor dromen waarvan je de betekenis wil weten, nachtmerries, je lucide ervaringen/vragen, etc...

hier terecht dus

btw, dan kan je de duizenden topics over lucide dromen ook wel sluiten

ruimt lekker op denk ik

pi_12151121
Dit is verder gewoon een droom die ik vroeger een keer heb gehad.. Ik onthoudt ze namelijk zoooo goed zelfs van vroeger nog .. soms schrijf ik het op en ja geweldig om dat terug te lezen.. mega veel fantasie moet ik toegeven ! Maar dit is er eentje... weer :

Een droom van vroeger.

Ik droomde dat ik in mijn slaapkamertje stond en alles was normaal totdat ik een van de fotos bekeek. Alle hoofden zat gedraaid dus je zag op de voorkant van je lichaam allemaal achterkanten van je hoofden. MEGA vaag en dat besefte ik ook in mijn droom.. en liet het nog aan mijn moeder zien en die reageerde heel maf net of het de normaalste zaak van de wereld was.

Toen liep ik naar de huiskamer en mijn vader lag daar languit op de bank en midden in de kamer stond een kooi met een gele kanarie in. En op dat moment staat mijn vader op en neemt een hap uit die kanarie! Nou wist niet wat me overkwam en direct daarna (we woonden toen op 1 hoog) zag ik een meisje bij het raam staat zwaaien en springen mega vaag.. was gewoon niet mogelijk. OVER FREAKY gesproken !

SWEET DREAMS

pi_12199067
Recente droom :

Ik was in Amsterdam op zoek naar ex. Er kwamen 2 meisjes naar me toe die zeiden hem te kennen en te weten waar die uitging en dat die niet te vertrouwen was, maar ze vroegen me mee om daar heen te gaan waar die vaak was. Op het moment dat ik ja zei was er een enorme rookwolk. Maar ging toch mee.
Toen wilde ik teruggaan naar station maar ik verdwaalde , ik kwam steeds weer terug bij een school.

(School is redelijk terugkerend thema bij mij)

We are the weirdo's mr - The Craft
pi_12199393
Mijn droom van afgelopen weekend, vrijdag geloof ik:
Ik ben in Amerika (iedereen spreekt Amerikaans en de stad ziet er ook niet Hollands uit, al ben ik nooit in Amerika geweest) en we (stel vreemde jongens en ik) hadden op tv iets over een nieuw soort truth or dare spel gezien, wat gevaarlijk kon zijn. Ik heb geen idee meer wat het inhield, maar we gingen de stad in, maar één van ons flipte een beetje en het was zijn 'truth' gedeelte om met zijn pistool rond te zwaaien en de mensen de stuipen op t lijf te jagen en m dan te smeren en niet opgepakt te worden. Hij bedreigde wat toeristen bij de bushalte en de rest een beetje lachen, tot hij op ons ging richten en helemaal flipte. We moesten op de stoep gaan liggen, hand in de nek, en wachten tot hij weg was. Hij ging weg, pakte zijn auto waar we mee waren gekomen en smeerde hem, en iedereen rennen. Stuk voor stuk werden we allemaal neergeschoten; ik hoorde de schoten achter me terwijl hij al rijdend (??) iedereen neerknalde in de rug. De jongen naast me werd geraakt en zakte ineen, en ik zette het weer op een rennen en voelde gewoon de kogel m'n rug in gaan en ik viel op de stenen (auw) terwijl ik ook nog die schotwond voelde (AUW). vervolgens stapte hij uit en ik hield me stil, alsof ik al dood was zodat hij niet z'n hele magazijn op me zou legen. Deed hij dus op de andere jongen en nog een paar kogels op mij. Auw. Vervolgens werd ik wakker (in de droom nog he), mijn moeder zat naast mijn bed, en was het een paar weken later en ik voel me nog steeds beroerd als ik eraan denk; hoe mijn moeder was (bang, kwaad en opgelucht dat ik weer bij was) en ook de snoeren in mijn armen en neus en keel, de verband troep en de wonden in mijn rug. Mijn longen deden zeer en ik kon niet praten. Ze koppelden me los, m'n moeder heeft nog tegen me gesproken en ik zat in de rolstoel en ik weet nog precies hoe het ziekenhuis eruit zag of de zuster die alle zooi uit m'n huid haalde. Ik voelde me alsof ik net uit een diepe narcose was gekomen (kotsmisselijk).
Heel akelig. Zulke dromen kunnen me echt maanden achtervolgen en elke keer als ik eraan terugdenk voel ik me weer beroerd.
Tap tap tap
pi_12200070
Ik zal ze ook weer is gaan bijhouden.
Lambo of Rekt
  † In Memoriam † zondag 3 augustus 2003 @ 18:39:11 #13
47213 ArmaniMania
pi_12200097
ik droom vaak dat ik op vroege leeftijd een dodelijk auto-ongeluk krijg.
  dinsdag 5 augustus 2003 @ 10:33:21 #14
25742 The1
The Innovator of Violence
pi_12231362
quote:
Op donderdag 31 juli 2003 12:52 schreef jerney het volgende

droompie van jerney
van dit soort dromen heb ik ook altijd, alleen kan ik ze niet meer zo duidelijk vertalen als jij nu doet
en klap ik altijd van de koppijn smorgens...
[edit]
typo
[/edit]
King kong ain't got shit on me!
pi_12333542
en vannacht droomd eik dat ik ineens deel uitmaakte van dat team van 'the others' (die serie op zondagavond op sbs6) en dat ik ineens van alles kon. wel leuk natuurlijk.
maar ik moet toch eens wat minder tv kijken.
Tap tap tap
pi_12333873
vanaf mijn 15e begon ik met mijn dromen opschrijven, ik sliep tot mijn 23e vaak 15 uur achtereen als dat mogelijk was. Ik heb tal van boeken gelezen, mijn dromen bestudeerd en op het dagelijks leven te interpreteren. Lucide dromen (dat je bewust bent van je droomtoestand) had ik vaak. Op een moment kon ik er niet goed mee omgaan, ik heb toen veel geblowd omdat je dan je dromen slechter kan herinneren. Op bepaalde nachten onthield ik 15-20 verschillende situaties in mijn dromen. Met blowen veranderde dat; soms niets, soms 1 of 2.

Tot ongeveer een maand geleden, ik droomde dat ik in een kamertje zat, een vierkante zonder dak. In het midden zat ik in witte kleding in lotushouding, om mij heen stonden verschillende sierlijke en elegante vazen, schalen, bekers (kelken), en borden. De kleuren varieerden, van kristalachtig, ook parelmoer, lichtgroen, lichtgeel, allemaal zachte kleuren. Ik was me bewust net zoals ik dat in het dagelijks leven zou zijn. Als ik mijn wil concentreerde kon ik 1 voor 1 de objecten laten zweven, ietsjes omhoog van de grond af (er waren geen schaduwen). Na een paar nachten lukte het me om alle objecten tegelijkertijd te laten zweven.

Iets later ontmoette ik mijn gidsen, mijn dromen zijn nu totaal anders, ik hoef ze niet meer te onthouden en heb het idee dat nu iedereen "slaapt" niet lullig bedoeld maar het lijkt net alsof iedereen om me heen niet helemaal wakker is, een duidelijke grens tussen bewust en onbewust.

Ik heb dit een paar weken geleden proberen uit te leggen in een topic, wat er gebeurt is, wat mijn gidsen mij vertelden, maar kennelijk is het nog niet voor het forum geschikt aangezien Yvonne er wijselijk een slotje op gooide

Nu ben ik als ik 's ochtends opsta erg fit, ik moet altijd weer even wennen aan deze realiteit, even in mijn lichaam kruipen
Al het spirituele heb ik op een laag pitje staan hoor, ik weet nu wat ik weten wilde en nu concentreer ik me alleen op aardse dingen, huisje boompje beestje

Mijn tijd komt nog wel

en oja, Jerney, knap hoor dat je zoveel s'nachts verwerkt, je dromen zijn echt te groot voor dit forum
je bent helemaal niet leip, je bent actief bezig om jezelf te verbeteren en je frustraties te begrijpen doe je erg goed

pi_14002783
ik kreeg vandaag een mailtje van iemand die ik nog nóoit in t echt gezien heb (wel al meer dan een jaar heel af en toe spreek op msn) en die over mij gedroomd had en dat dus ook even kwam vertellen(ook goeiemorgen! ).
Aangezien ik niet weet wat ik ermee moet, gooi ik t maar even in de groep misschien dat iemand er een góeie opmerking over heeft of weet of ik nu heel bang moet gaan worden ... of is hij gewoon niet helemaal goed
owja.. ik heb m dus nog nóoit gezien, ik draag ook nooit een bloes en hij heeft inderdaad mijn telefoonnummer niet
hier even t mailtje gekopieerd=
quote:
heb net een heel rare droom gehad gehad welke ik hoop alleen maar een droom blijft een droom met jou er in niet dat ik niet over jou zou willen dromen hoor maar...dit was geen leuke droom niet voor jou voor mij ook niet zo weet eigenlijk niet of ik hem je moet vertellen maar mij lijkt dat hij onmogenlijk kan gebeuren of je moet ergens zijn waar ik dan toevallig langs kom

zal hem je toch maar vertellen

ik ben ergens herken het niet dus kan overal eigenlijk zijn zie 3 jongens iemand steken en slaan ik kom dichter bij de jongens gaan er vandoor
ik ga naar het slachttoffer toe ze bloed heel erg ik hou haar aan de praat om haar bij bewustzijn tehouden na dat ik met 112 heb gesproken

kom er achter dat jij het bent kort daarna krijg jij een hart stilstand en adem je niet meer ik maak je jas open knoop je bloes los je draagt alleen een bh daaronder nog en geef je hart massage en mond op mond beademing na een paar min kom je weer bij met mijn mond op de jouwe en kijken we elkaar in de ogen ik zeg beweeg je niet
en knoop voorzichtig je bloes weer dicht en doe je jas weer dicht
we praten wat tewijl ik je in me armen hou en me jas over je heen heb gelegt voor extra warmte hierna wordt je mee gemonen door de ambulanse en ga ik je ouders waarschuwen

geen idee hoe ik aan je telefoon nummer kom
maar weet die blijkbaar (waarom als ik die weet waarschuw ik ze pas als jij al weg bent en niet direct na dat ik weet dat jij het bent ?)

verder vertel ik hem niet maar het komt goed met je en de jongens die worden opgepakt blijken een strafblad van hier tot maastricht tehebben

ik wil je graag ontmoeten maar niet op deze manier niet dat ik je zou laten liggen in het echt hoor dan ben ik ook heel lief voor je

sorry dat ik je dit vertel
maar moest het gewoon effe kwijt aan iemand en aangezien het over jou ging..........
rare droom hoop hem niet meer tekrijgen
en hoop jou ook zo nooit tevinden op straat
pi_14003209
quote:
Op maandag 20 oktober 2003 12:12 schreef swentibold het volgende:
ik kreeg vandaag een mailtje van iemand die ik nog nóoit in t echt gezien heb (wel al meer dan een jaar heel af en toe spreek op msn) en die over mij gedroomd had en dat dus ook even kwam vertellen(ook goeiemorgen! ).
Aangezien ik niet weet wat ik ermee moet, gooi ik t maar even in de groep misschien dat iemand er een góeie opmerking over heeft of weet of ik nu heel bang moet gaan worden ... of is hij gewoon niet helemaal goed
owja.. ik heb m dus nog nóoit gezien, ik draag ook nooit een bloes en hij heeft inderdaad mijn telefoonnummer niet
hier even t mailtje gekopieerd=
[..]
Het kan heel veel betekenen, dat is altijd erg persoonlijk en dus moeilijk uitlegbaar door anderen. Dat het nu een vage kennis betreft van iemand die ik verder ook niet ken (jij dus), maakt het er voor mensen als mij niet eenvoudiger op.

Maar ik zal (voor deze keer ) mijn best eens doen.Als het je niks zegt, trek je er niks van aan, maar misschien gaat er een belletje bij jou of bij hem rinkelen.

Dit soort dromen voorspelt bijna nooit letterlijk de dood van een persoon. Daar ga ik ook nu niet van uit.

Wat beteken jij voor hem? Ben je een vage kennis, zoals je hem zelf omschrijft? Misschien kent hij je niet goed, maar beteken je toch veel voor hem. Dan zou je de droom kunnen vertalen naar "Ik verlies contact met vage kennis (jouw 'dood'), en alleen door mijn toedoen ('reanimeren') kan dat contact hersteld worden."
De 'moordenaars' zijn de andere dingen (personen?) die jou bezighouden waardoor het contact verbroken wordt. De intieme sfeer aan het einde van de droom kan erop duiden dat je toch meer betekent voor hem, of dat hij je beter wil leren kennen.

Goed, het is niet veel, maar dat is alles wat ik erover durf te zeggen. Zoals ik al zei, het is erg persoonlijk en ik ken jullie verder niet...

pi_14011582
Ik kan me nog een droon herinneren van toen ik 4 of 5 was. Vroeger kon mijn moeder altijd zo eng kijken als ze boos was en daar was ik helemaal bang voor. Nou heb ik ooit een keer gedroomd toen ik ongeveer 4 of 5 was dat ik alleen in de huiskamer zat en dat opeens de bel ging. Op dat moment kreeg ik een soort schok ofzo, alsof je gigantisch schrikt. Ik deed de deur open en er stond een man met hele enge ogen. Ik knalde de deur dicht en hetzelfde herhaalde zich.

Ook heb ik rond die tijd een keer gedroomd dat ik in de huiskamer stond en dat er allemaal voorwerpen vanuit de kuiken op me afvlogen, waaronder de beker waar ik toen altijd dronk.

En ik kan me nog veeeel meer dromen herinneren. Sommige van heel lang geleden tot in de details...

pi_14029321
Vanochtend gedroomd, in mijn droom werd ik gewekt door kat die kwam op mijn kamer.
Ze ging op mijn bed spelen en daarna wees ze me na de achterkamer , die bleek dus te lekken en de grond was bedekt met water. Er waren 2 honden van boerderij naast me (woon in het echt verre van een boerderij) en zaten achter lola (kat) Ik kreeg ze de kamer uit maar toen sprong een aap door het raam mijn kamer binnen. Ik belde mijn vader op om me te helpen met de lekkage en die kwam.
We are the weirdo's mr - The Craft
  maandag 29 december 2003 @ 09:46:29 #21
71614 BillyOcean
Get out of my dreams you woman
pi_15788568
Achtergrond: Twee jaar lang was ik verliefd op dit meisje en zij op mij. maar omdat ze de verantwoordelijkheid van een relatie niet aankon is het er nooit van gekomen. Na twee jaar hebben we besloten om elkaar niet meer te zien. Een jaar lang hebben we elkaar nu amper gesproken en komen we elkaar maar heel af en toe tegen. Ik koester nog steeds gevoelens voor haar maar ik weet niet of zij dat ook doet voor mij. We zijn allebei nog steeds single.

Mijn droom:
Aan de kade ligt een zeiljacht. Zij komt aangelopen met haar vriend (een kruising tussen CallTV Jeroen (en ex moppentopper) en de concurrent van Tom Cruise in Jerry McQuire). Iemand vraagt iets aan haar, en terwijl ze iets antwoord glimlach ze even naar mij terwijl ze met haar hand over haar bolle buik streelt. Ze is is zwanger.

Volgende shot. Iemand (haar moppentopper vriend?) laat een miniatuur zeiljacht te water vanaf de boeg (spreekstoel) van het grote zeiljacht. Ik word wakker

[Dit bericht is gewijzigd door BillyOcean op 29-12-2003 10:13]

Doch vlakbij zwerft 'n exquise gympje
pi_15831166
ik droom echt over alles waar ik maar even over nagedacht heb als ik wakker ben. Dus over dingen die ik ga doen, dingen die ik heb gedaan, mensen aan wie ik denk, dingen die ik heb gezien, dingen waar ik bang voor ben etc. etc.

en dit heb ik de laatste tijd elke nacht.

hebben meer mensen dit??

Strawberry Flavour..
pi_16476418
quote:
Op dinsdag 30 december 2003 17:35 schreef -moi- het volgende:
ik droom echt over alles waar ik maar even over nagedacht heb als ik wakker ben. Dus over dingen die ik ga doen, dingen die ik heb gedaan, mensen aan wie ik denk, dingen die ik heb gezien, dingen waar ik bang voor ben etc. etc.

en dit heb ik de laatste tijd elke nacht.

hebben meer mensen dit??


Das heel normaal, hebben iid wel meer mensen, je denkt te veel na voordat je gaat slapen. Niet doen, probeer je te ontspannen

Over dromen gesproken ik droomde n tijdje terug n week of 2 lang dezelfde droom.

Betekenis van die droom ben ik wel achter gekomen maar hier issie dan

Ik was bij m'n beste vriendin, ze zat te vertellen wat ze allemaal ging doen. Opeens greep ik dr keel beet en kneep net zo lang totdat ze wegzakte. Ik schrok vanmezelf en rende weg, totdat ik onder n bus kwam.

Conclussie : ik ergerde me teveel aan haar gedrag denk k. maar 1 gedeelte snap ik niet dat ik onder n bus kwam

pi_16479869
quote:
Op donderdag 22 januari 2004 00:09 schreef netblade het volgende:

[..]

Conclussie : ik ergerde me teveel aan haar gedrag denk k. maar 1 gedeelte snap ik niet dat ik onder n bus kwam


Je voelt je misschien schuldig dat je je aan haar ergert?
pi_16610028
Ik heb altijd hele rare dromen. Deze had ik afgelopen nacht, en is nog redelijk normaal:

Ik was aan het wielrennen (doe ik nooit) met m'n collega's (zo'n 80) door een drukke straat in een dorp/stad. Het regent en er ligt modder op de weg. Er rijdt iemand doorheen, waardoor het water omhoog splet, en ik zit onder de modder. Ik dus kwaad en koud en klop aan bij een huisje. In dat huisje zijn alle gordijnen dicht en is het dus donker. Voor de deur staat een bank en daarop ligt een baby. M'n nicht is er ook, zij is de moeder van die baby. Ik ga naast die baby zitten en houd z'n voetje vast. Hoewel het nog een baby is kan hij al wel goed praten, en hij wil het Winnie the Pooh liedje zingen. Dus dat doen we, maar het liedje gaat niet over Winnie the Pooh, maar over God. En ik ben geeneens gelovig! Toen we aan het zingen waren ging m'n wekker.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')