abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 5 november 2003 @ 10:52:18 #26
61215 Talon_Silverhawk
Talon of the Silverhawk
pi_14396760
Als Talon zijn spullen bij elkaar heeft gepakt loopt hij naar de gang waar zijn kamer op uitkomt. Langzaam begint hij aan de lange weg door de burcht. Hij zal deze plek de komende tijd gaan missen. Gelukkig weet Talon als geen ander de weg in deze burcht en hij staat dan ook al snel voor de kamer van Cotillion. Voorzichtig haalt hij een verzegelde envelop uit zijn binnenzak. Cottilion zou wel weten wat hij daarmee moet als de tijd zover is. De redenen van zijn reis zijn nu in ieder geval veilig en Talon is niet meer alleen verantwoordelijk. Talon bukt en schuift de envelop onder de deur door, daar zou hij wel gevonden worden door Cotillion.
Dan draait Talon zich resoluut om en begint aan de lange weg die hem uit de burcht moet brengen. Met ferme passen loopt Talon door de gangen heen. Eenmaal op de binnenplaats aangekomen kijkt Talon weemoedig om zich heen. Hopelijk is hij niet te laat. Dan geeft Talon een teken aan de wachters bij de poort dat ze die voor hem open moeten doen. Een andere knecht brengt een prachtige gitzwarte hengst naar Talon. Op een teken van Talon sprint de kencht naar de keuken en komt terug met een flinke hoeveelheid proviand. Tegen de tijd dat Talon is opgestegen hebben de wachters de poort geopend.
Talon fluisterd een woordje in het oor van de zwarte hengst. Even spitst die zijn oren, dan schiet hij er als een pijl uit een boog vandoor. Het begin van een lange reis naar Het ijzige noorden
Ook wel bekend als Tal Hawkins
pi_15984193
Naar een lange rit komt sylph vanuit Nilofar eindelijk aan bij het moeras van de Dolenden.
En naar even gezocht te hebben naar het pad leidt ze haar trouwe rijdier voorzichtig het pad van de handen op richting het kasteel, naar een tijdje gereden te hebben ziet ze het kasteel liggen en mompelt ze

Eindelijk thuis

Ze leidt het paard naar een stal van het kasteel en verzorgt het eerst voordat ze het kasteel binnen gaat en door de gang loopt richting de kamer waar Cotillion vaak zit, om te vragen waarom ze terug moest komen.

Paranoia's the assassin's bedmate and no rest comes in that clamouring serpent's nest.
pi_16029044
Langzaam richt Nachtogen zich op als hij de ruiter hoort naderen. Lange tijd is zijn enige bezigheid het jagen geweest, maar nu moet hij aan het werk. Zijn meester zal zich verblijden met het nieuws dat er eindelijk wat staat te gebeuren.
Een ruiter met zoveel haast kan alleen betekenen dat er iets aan de hand is, maar wat dat is voorlopig een raadsel. Nachtogen kijkt even om zich heen en sprint dan op een nietsvermoedende haas af. Tevreden smakkend blijft Nachtogen liggen om de ingang van de burcht in de gaten te houden.
pi_16270320
Als sylph de kamer binnenloopt, voelt ze een trieste windvlaag over het eiland waaien,en begrijpt niet hoe dit kan gebeuren, overspoelt door emoties gaat ze zonder een woord naast Cotillion zitten en kijkt zwijgzaam in de vlammen van de open haard.
Paranoia's the assassin's bedmate and no rest comes in that clamouring serpent's nest.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')