abonnement Unibet Coolblue
  maandag 30 juni 2003 @ 18:11:46 #1
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11467935

Aangezien veel mensen hier Live hebben en sinds kort in het bezit zijn van Midtown Madness 3, d8 ik dat een eigen topic wel op zn plaats was

Reviews:
http://xbox.gamezone.com/gzreviews/r20025.htm
http://www.tothegame.com/review.asp?id=34

Screenz:

Klets over het betere online ragwerk of de Single Player missies!!

Ik zou graag zien dat de mensen die MM3 hebben, hun Gamertag hier achterlaten, om zo dood en verderf te zaaien met medefokkers

[Dit bericht is gewijzigd door Robhimself op 30-06-2003 18:17]

Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
pi_11468010
Dat ziet er wel oke uit, wanneer komt ie uit op de pc?
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
  maandag 30 juni 2003 @ 18:16:45 #3
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11468024
quote:
Op maandag 30 juni 2003 18:16 schreef ToMm het volgende:
Dat ziet er wel oke uit, wanneer komt ie uit op de pc?
niet, d8 ik....
Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
pi_11468038
quote:
Op maandag 30 juni 2003 18:16 schreef Robhimself het volgende:

[..]

niet, d8 ik....


-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
pi_11468049
d8 ook, X-box only jah
  maandag 30 juni 2003 @ 18:18:30 #6
21410 Fliepke
Serieuze waarheid
pi_11468062
quote:
Op maandag 30 juni 2003 18:17 schreef ToMm het volgende:

[..]


Zo duur is een Xbox niet meer
  maandag 30 juni 2003 @ 18:19:39 #7
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11468090
quote:
Op maandag 30 juni 2003 18:18 schreef Fliepke het volgende:

[..]

Zo duur is een Xbox niet meer


ik heb mijn kosten er ALLANG uit!! Met MM3 wordt mij box juist weer meer waard!

Nou hopen dat Bastard zich hier meldt... Kan ik weer met hem door de looping heen in Washington D.C (met de cement truck )

Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
pi_11468300
Er hoeft niet overal "centraal" voor hoor.
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
  maandag 30 juni 2003 @ 18:30:35 #9
21410 Fliepke
Serieuze waarheid
pi_11468334
Overigens, voor de mensen die spijt hebben van MM3, die kunnen hem bij mij ruilen voor Moto GP 2
pi_11468344
-kijk post hieronder-

[Dit bericht is gewijzigd door gieling.com op 30-06-2003 18:46]

  Donald Duck held maandag 30 juni 2003 @ 18:31:15 #11
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_11468346
Volgens mij komt dit spel ook wel op de PC, bijna geen enkel spel is tegenwoordig nog exclusief voor één platform.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_11468659
Vooraf

Midtown Madness 3 geeft gamers een waanzinnige en top-of-the-line race-sensantie in twee van 's werelds meest fascinerende steden: Parijs en Washington, D.C.

Midtown Madness 3, het nieuwste spel in de populaire Midtown Madness franchise, zet gamers achter het stuur van meer dan 30 voertuigen en laat ze strijden in spannende racemodes zoals Blitz, Checkpoint en Cruise. Met een robuuste Career mode met 14 racecarrières geeft Midtown Madness 3 je de spanning en adrenaline van het straatracen en daagt het gamers uit hun racecapaciteiten tot het uiterste te testen.

====================================================

nog een verhaaltje
X-Factor:
Xbox Live trouwt met Madness


Door Alex McLain

Mogelijkheden voor meerdere spelers in racespellen zijn al bijna net zo oud als het genre zelf. Het is niet toevallig dat de racekarren in arcades zij aan zij staan en gekoppeld zijn zodat je als team of tegen elkaar kunt spelen. Midtown Madness 3 zet deze traditie voort en brengt de evolutie van racespellen voor meerdere spelers naar nieuwe hoogten.

Vroeger moest je op consoles met meerdere spelers altijd op een gedeeld scherm spelen (ook bij Midtown Madness 3), en hoewel dit erg leuk kan zijn, heeft het zo zijn nadelen. Je zult blij zijn te horen dat je bij Midtown Madness 3 ook systemen kunt koppelen, zodat alle gamers via LAN je racedrang kunnen stillen, totdat de cola op is en de zak chips als een vergeten vodje papier in een hoekje ligt. Alleen het racen met gekoppelde systemen is al een grote verleiding, maar laten we vooral de krenten in de pap niet vergeten: Xbox Live, en alle extra goodies die je krijgt zullen verbonden zijn aan de gekte voor meerdere spelers die Midtown Madness 3 je brengt. Dit partnerschap zou bij alle race gamers een glimlach op het gezicht moeten toveren, dus bereid je voor - het gaat gebeuren!

We weten allemaal wat Xbox Live allemaal kan (en als je dat niet weet, wordt het tijd dat je het leert), maar wat, oh hemel, brengt Midtown Madness 3 de wijde wereld van spellen voor meerdere spelers? Wat dacht je van zes verschillende spelmodes en bergen aanpassingopties? Nou, daar krijg je zeker weten een vette grijns van op je gezicht! Maar genoeg geklets. Laten we het maar eens grondig gaan bekijken.

Opbouwen maar!
Wat voor soort spel wil je spelen? Wil je gastheer zijn van een spel? Bepaalde vrienden uitnodigen? Meteen een tegenstander vinden? Zoeken naar specifieke vaardigheidsniveaus, autoklassen of spelsoorten? Je online status veranderen? Een bepaalde stad kiezen? Of recente spelers opzoeken? In Midtown Madness 3 kan het allemaal. Dat allemaal, met een zak chips in de hand! Er zijn een heleboel opties beschikbaar zodat je er helemaal in kan opgaan en een spel voor meerdere spelers kunt bouwen dat helemaal bij je past. Dit niveau van aanpassing is maar zelden beschikbaar geweest voor spellen voor meerdere spelers. Niet in racespellen en ook niet in andere spellen. Nu gaan we verder met de spelmodes voor meerdere spelers.

Cruise mode
Met de Cruise mode kun je een stad openen (Washington D.C. of Parijs) en kun je er naar hartelust in spelen. Er zijn geen regels, tijdslimieten of doelen en het is beschikbaar in modes voor één of meerdere spelers. Het is een geweldige manier om bekend te raken met de ins en outs van de stad, en meer creatieve spelers kunnen regels voor hun eigen autospellen bedenken.

Checkpoint
Checkpoint is een snelle en harde race waarin je door glanzende groene hekken vliegt om je einddoel te bereiken. Dit is de snelste, en waarschijnlijk meest intense, racemode.

Capture the Gold
In Capture the Gold verrijst overal in de stad een stapel goud, en jij moet deze snel pakken en naar je schuilplaats brengen voordat je concurrenten je te pakken krijgen. Maar, kijk uit: Als je het goud hebt, kunnen anderen je auto een kusje geven en het van je afpakken.

Tikkertje
We hebben dit spel als kind allemaal gespeeld (waarschijnlijk zonder auto's) en de regels zijn duidelijk. Een speler is 'm en moet de anderen tikken. De laatste die niet getikt is, wint. Dus.

Jager
Een speler is de Jager en de anderen zijn de Prooi. Als de Jager zijn Prooi tikt, worden zij op hun beurt Jager. De laatste Prooi die gevangen wordt, wint alle knikkers.

Stayaway
Aan het begin van het spel wordt een speler aangewezen als het "konijn". Jij wilt het konijn: het konijn is goed. Als je 'm hebt, hou 'm dan, maar zorg ervoor dat je niet door andere auto's getikt wordt, omdat de speler die dit het meest doet, hem wint.

Een angst die ik had over de Live-ervaring voor meerdere spelers is dat de steden te groot zouden zijn voor snelle, intense spellen. Midtown Madness 3 heeft die angst weggenomen: in het spel kun je vooraf geselecteerde delen van de stad blokkeren voor de hectische en intense spellen.

Midtown Madness 3 en Xbox Live zijn een perfect koppel. Met opties uit alle richtingen, de mogelijkheid om commentaar te geven op je medespelers en een heleboel spelmodes, kunnen racefans hun hart ophalen. Laat de gekte maar beginnen!

====================================================

Kenmerken

    Vrij racen in twee levende, ademende steden. Zeer gedetailleerde en volledige in kaart gebrachte weergaves van Parijs en Washington, compleet met omgevingsverkeer en bewegende voetgangers, wachten de gamer op in Midtown Madness 3. Verborgen routes, kortere wegen en verstopplekken kunnen in beide steden gevonden worden.

    Career mode: Spelers kunnen meer dan 50 missies uitvoeren in 14 carrières, inclusief een limousinechauffeur, een pizzabezorger, taxichauffeur, geheim agent en politieagent. Nieuwe carrières, voertuigen en uitdagingen zijn beschikbaar als spelers een aantal missies voltooien en vorderingen maken in het spel.

    Diverse voertuigen. Gamers hebben de mogelijkheid hun rijkunsten te testen in een breed assortiment snelle en gave voertuigen. Racers kunnen kiezen uit meer dan 30 voertuigen, inclusief gelicenseerde auto's van topfabrikanten en voertuigen als stadsbussen of taxi's.

    Online spelen. Gamers kunnen vrienden en anderen uitdagen in een online spel met downloadable content.
    Geavanceerde beelden en audio. Door volledig gebruik te maken van de audiomogelijkheden van Xbox, bevat Midtown Madness 3 verkeer, voetgangers, voice-over-effecten en omgevingsgeluiden die kenmerkend zijn voor de steden en wijken waar het spel zich afspeelt, waardoor de gamer een compleet interactieve race-ervaring geboden wordt.

====================================================

Published by
Microsoft Game Studios

Developed by
Digital Illusions

Street Date
Lente 2003

Suggested Retail Price
¤ 59.99

Genre
Racing

Live Enabled
Yes

Players
1-4

====================================================

Video

Midtown Madness 3 - Trailer 1

G4 TV - Midtown Madness 3

Midtown Madness 3 Mockumentary

====================================================

Pix

====================================================

bron: x-box site

[Dit bericht is gewijzigd door gieling.com op 30-06-2003 18:55]

  maandag 30 juni 2003 @ 19:33:46 #13
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11469773
quote:
[b]Op maandag 30 juni 2003 18:44 schreef gieling.com het volgende: Heel verhaal
Openingsposts zijn niet mn sterkste punt ik doe mn best.
Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
pi_11469895
voor iedereen die een xbox heeft en dit spel nog niet >>> HALEN!!!! Ook al heb je geen Live... superspel!
pi_11470440
quote:
Op maandag 30 juni 2003 19:33 schreef Robhimself het volgende:

[..]

Openingsposts zijn niet mn sterkste punt ik doe mn best.


Was ook niet bedoeld als kritiek, meer als extra info
  maandag 30 juni 2003 @ 20:28:25 #16
41103 gijsje79
Why So Serious?
pi_11471167
Spel vandaag gekocht en ben zelf verkocht aan het spel.
Tis ook zo cool wat je allemaal kan, Moto Gp2 moet maar effen wachten.
Halo Stats
360 Blog
Drie maal daags en de rest naar behoefte.
  maandag 30 juni 2003 @ 21:35:02 #17
3269 Dixidito
*loves Joke*
pi_11472951
Lijkt me echt een ontzettend gaaf spel. Prachtige screenshots! Echt jammer dat ie alleen voor de X-box bestaat. Dit spel gaat mijn keuze voor een console wel beïnvloeden.
pi_11473655
quote:
Op maandag 30 juni 2003 21:35 schreef Dixidito het volgende:
Lijkt me echt een ontzettend gaaf spel. Prachtige screenshots! Echt jammer dat ie alleen voor de X-box bestaat. Dit spel gaat mijn keuze voor een console wel beïnvloeden.
zet HALO en DOA3 ook maar op je lijstje
  maandag 30 juni 2003 @ 22:06:56 #19
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11474135
Ik duik nu online, dus als er mensen willen raggen, add me maar
Mn nick is DarqMasta
Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
  maandag 30 juni 2003 @ 22:28:23 #20
16803 AntiChrist
Primitive Screwheads!!
pi_11474671
Ik heb hem zaterdag gezamenlijk met X-Box live gekocht (NICK=DONN13 DARKO) ik ben er echt verslaafd aan vooral stay away (rabbit) modus kan ik een paar uur achter elkaar doen..
  maandag 30 juni 2003 @ 23:04:32 #21
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11475574
Net weer ff Cruise gedaan in Washington
Yours truly heeft de looping in zn achteruit gehaald met de Corvette
Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
  maandag 30 juni 2003 @ 23:07:37 #22
36666 Furious
animalist.
pi_11475652
HEHE, morgen lig ik om 9.00 bij de dixons voor de deur om een Xbox met Xbox Live + MM3 kit te kopuh! ik laat me gamer tag morgen wel weten
Ik post om het posten.
  maandag 30 juni 2003 @ 23:08:59 #23
20569 Robhimself
Heeere's you sign!
pi_11475683
quote:
Op maandag 30 juni 2003 23:07 schreef Furious het volgende:

Zeg me dat je een vrouw bent......
Get out of the way, you foolish lorry! Why are you cluttering our roads with Latvian milk!?
Jeremy Clarkson - Aston Martin DB9 vs. Eurostar train
  maandag 30 juni 2003 @ 23:09:32 #24
36666 Furious
animalist.
pi_11475698
quote:
Op maandag 30 juni 2003 23:08 schreef Robhimself het volgende:

[..]

Zeg me dat je een vrouw bent......


hehe, mag ik je teleurstellen?
Ik post om het posten.
  maandag 30 juni 2003 @ 23:22:16 #25
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_11476019
Ik ga 'm waarschijnlijk morgen halen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')