abonnement Unibet Coolblue
  zondag 11 februari 2001 @ 06:34:05 #1
2926 Havoc
Rippin' Away
pi_736570
Ok het is een beetje een dubbel topic maar eigenlijk heb ik het gevoel van SUE ME!

Maar goed. Waar moet ik mee beginnen ? Het was hectisch in het begin iedereen die zijn weg zocht en ik die alleen maar met slotjes smeet om de boel overzichtelijk te houden. Dat ging zo een paar weken door.

De andere moderators zoals Danny, Knorretje, Machiel en Blauwe kwamen hier ook een kijkje nemen sommigen tijdelijk helemaal verslaafd. Danny zorgde voor de in de streamverslagen en Knorretje was druk aan het verslaan. Toen kwamen er ineens Sanne en Cynix opdagen. Mensen die we sinds de Bus niet meer op dit forum gezien hadden. Ik sprong een gat in de lucht. Yes zelfs de oude garde was aan het terug komen. Zelfs Moor, Tante Bep en Fondaco waagde weer een gokje in dit vreemde en nieuwe forum want de regels waren toch niet bij iedereen bekend.

Toen kwam onze vriend Nico Dijkshoorn ineens opdagen en opende een topic genaamd Dijkshoorn in de bocht. Met vele links naar dat KLOTE veronica forum hield hij ons toch elke dag weer op de hoogte met zijn scherpe teksten. De meningen hierover waren duidelijk. Of je hield van de man of je gaf hem een smiley.

Toen kwam er een vreemde eend in de bijt die maar door bleef gaan. Onze vriend Hessels1. Stug bleef hij ons op de hoogte houden terwijl de meeste zoiets hadden van, BB buiten Nederland ?? HOU NOU OP MET ME ! Maar goed hessels1 bleef posten en ons op de hoogte houden over wat er zich in het buiteland afspeelde.

Toen kwamen ineens de ROEL topics te voorschijn. Arcee was nogal een groot fan van Koos en KOOS ROELS waren toch meestal de strekking van zijn posts.

Toen zag ik ineens dat de posters elkaar gingen wijzen op dubbele topics. Ik kreeg netjes via mail of ICQ een berichtje door: 'Havoc dubbel topic met de url' Zo ging het bijna de hele tijd door. Ik werd er door Ted op gewezen, He kerel laat die teugels eens vieren want de posters snappen het nu.. Zo geschiedde.. Jullie kregen bijna alle ruimte. Toch ging het bijna fout en toen heb ik op eigen initatief de 'Moderating Methods' in het leven geroepen. Nog steeds het eerste deel dus zo verschrikkelijk kon het niet geweest zijn voor jullie

Moderating Methods bleek een succes te zijn. Iedereen die wat op of aan te merken had kon in dit topic terecht. Vaak werden ze bij een slotje ook naar dit topic verwezen waarin de discussie om een zeer normale en goede wijze werd voort gezet waarom dat slotje nu geplaatst werd.

Natuurlijk konden we het niet ontgaan en werd de poster die het meest prominent aanwezig was in BB1 natuurlijk even in het zonnetje gezet. Oliebol !! dank je voor je leuke post en Hunter bedankt Eigenlijk Watchers bedankt voor jullie info en jullie links. De samenwerking was wat mij betreft een groot succes

Tussendoor hadden we een kleine rel tussen Phileine van Gvvd en Danny onze oppergoeroe. Toen dat uit de klauwen dreigde te lopen heeft uw moderator er een eind aan gemaakt en er een slotje op gepleurd. Sja het is gebeurd en zeker het vermelden waard. Voyeur is trouw blijven posten met zijn colums en vaak kwam Nico 'Doordevil' Dijkshoorn met een antwoord. Ook Voyeur bedankt voor je input !

Veel Later kwam ineens Ed op de proppen. Sorry Beau maar om een statement te maken ga ik er niet uit !!! De drukste avond van dit forum was aangebroken. Vocje was totaal naar de kloten en vroeg Tararaboemdijee om de boel over te nemen totdat ik weer wakker was. Kerel sorry ik wist niet dat het zo druk zou worden

Tararaboemdijee heeft tot diep in de nacht met slotjes lopen gooien en verklaarde tegen mij dat ie nog nooit zo een drukke nacht had gehad. Ed was TOP dat moeten we nooit vergeten !

Toen kwam ineens een poster genaamd torp op mijn mail of ik een topic wilde hernoemen in Club Pannonica. Ok ik ben de beroerste niet dus ik veranderde hem. oeps ik had een foutje gemaakt en werd meteen door Torp afgestraft.. Nee Havoc het Moet club Pannonica zijn en niet dat andere topic wat je er van gemaakt hebt.
Ik weer het admin gedeelte in om het te wijzigen en Club Pannonica was een feit ! Met het reunie topic erbij nu 26 delen van deze succesvolle club en mijn Solo is nog de club Kater ook. Des te meer reden om trots te zijn.

Toen hadden onze BB gasten ineens het ludieke idee om een geit in het huis te plaatsen. Internettend Nederland stond op zijn kop. De geit Cindy werd in hun ogen verwaarloosd en zelfs een petitie plus bemoeienis van de dieren bescherming zorgden er voor dat deze geit haar vrijheid terug kreeg. Nee dat blaffen van die geit was een kouwtje. Niets aan de hand met de geit. Nee die wordt goed verzorgd door de bewoners...

Ondertussen was men in photoshop gekropen en allerlei fake pictures waren het resultaat. Bijna iedereen heeft ze gezien en iedereen heeft in een deuk gelegen. Een nieuwe competitie was het gevolg. Mensen die tot laat in de boeken doken. 'He hoe werkt dat Fok!king pakket eik' En iedereen leefde zich uit op de gemaakte pictures. 1 van deze plaatjes heeft de veronica gids gehaald Jongens top !!!!

Een lieve doch irritante factor in dit geheel bleek Malle_babbe te zijn. Telkens weer overbodige topics geopend die genadeloos met een slotje werder afgestraft. Deze poster verdient de slotjes prijs, Er is nog nooit een persoon geweest in dit forum wiens topic ik zo vaak heb moeten sluiten

Toen verscheen ineens een nieuw topic genaamd BB Limmericks, SUIRAD nam het voortouw en Qt volgde snel ! Het werd een luchtig en succesvol topic wat zijn verdiende deel 2 etc. Kreeg.

Niet kort daarna was het afgelopen BB2 was aan zijn eind. Club Pannonica verhuisde in goede harmonie naar Muziek waar de club nog steeds goed loopt!! Dank je Torp

Toen stortte het forum in. De echte diehards waren te vinden in Club Pannonica maar het ging allang niet meer over BB2. Er is zelfs een chatbox opgericht.

Aan alle BB2 posters mag ik jullie bedanken voor de geweldige tijd die jullie mij gegeven hebben !!!! Het was strak, het was los. Het was geweldig !!!!

ik sluit af met de woorden:

See You.................................................................................Out There !!

I'm getting too old for this....
pi_736581
Havoc,

Tot ziens bij BB3.
Ik zal er zeker weer bij zijn.

  FOK!-Schrikkelbaas zondag 11 februari 2001 @ 12:38:56 #3
862 Arcee
Look closer
pi_736800
quote:
Op 11 februari 2001 06:34 schreef Havoc het volgende:
Arcee was nogal een groot fan van Koos en KOOS ROELS waren toch meestal de strekking van zijn posts.
In dat topic ja... duh.
  zondag 11 februari 2001 @ 12:48:11 #4
5853 alba
Ik lijd niet... ik leef!!
pi_736813
Havoc... nog een ruime 15.724.800 seconden...

onee, bij het typen van dit bericht is het nog maar 15.724.767 seconden...

het is een rare wereld.. met name die waarin wij leven..
pi_736829
quote:
Bedankt Havoc.

Fijn, ik had het eerlijk gezegd niet durven hopen.
Maar misschien kwam je net uit de kroeg of zo, want om de boel niet al te erg in de war te gooien, had ik je gevraagd er van te maken: "CLUB PANNONICA (was: Ed in Volkskrant)"
Zie maar wat je ermee doet, hoor. Nogmaals bedankt!!

Groeten van Torp


AFGESTRAFT?

Erg leuk stukje hoor, Havoc.
Was je daar zo druk mee... nou snap ik waarom je nog niet gereageerd hebt om m'n mailtje van gisteren!
Bedankt voor de leuke tijd!

pi_736928
Het was erg gezellig weer dit jaar.
Tot ziens bij BB3.
groetjes Itsme.
Ik ben nog steeds bezig met de Big Brother2=anti Dezeuree club, maar nu is het minder anti Dees en meer nieuws.
pi_737060
Je hebt mooi werk verricht, Havoc! Bedankt voor de goede samenwerking en tot BB3!
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  zondag 11 februari 2001 @ 14:54:44 #8
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_737065
Havoc, kerel!

Prachtig stukkie; kan zo in de reviews op de front volgens mij

Enne, wij hadden ons geen beter modje kunnen voorstellen

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  Trouwste user 2022 zondag 11 februari 2001 @ 15:16:33 #9
7889 tong80
Spleenheup
pi_737105
Kwam via BB-2 op fok,
hang er nu zo'n 2 1/2 maand rond,
ga nooit meer weg,
havoc bedankt mien jong!

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 11 februari 2001 @ 15:33:38 #10
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_737146
Het was mijn eerste keer dit jaar op het FOK!forum,en ik moet zeggen ik vond het "IN EEN WOORD GEWELDIG " Dus bij een eventuele BB3 ben ik zeker weer van de partij!

THANXX Havoc!!! See Ya

[Dit bericht is gewijzigd door FarahDibah op 11-02-2001 15:35]

Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_737201
Havoc, ook jij bedankt en een compliment een jou voor het goede modereren van het forum BB2.

Tot BB3, op weer een goede samenwerking!!

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_737399
Ik ontdekte Fok! pas toen de BB site van VOO dicht ging, gelukkig stonden daar links naar Fok! Ben sindsdien niet meer weg te slaan, in het begin vooral om mee te lezen maar met plankenkoorts om zelf te posten, dat is inmiddels wel voorbij.

BB3?: ik ben er klaar voor en zal er zeker bij zijn (tegen die tijd hopelijk mét userpic, heb dus nog even tijd om te oefenen)!

BB2 posters: thanks!

pi_737466
HAVOC FOR PRESIDENT !!
  zondag 11 februari 2001 @ 18:40:59 #14
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_737503
Havoc.... streng maar rechtvaardig.

Bedankt en tot BB3

  † In Memoriam † zondag 11 februari 2001 @ 18:45:12 #15
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_737507
Bedankt Havoc, je was groots!
Bedankt alle anderen, 't was een mooi forum.
Tot BB3!

Cynix ®

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 11 februari 2001 @ 19:14:59 #16
862 Arcee
Look closer
pi_737544
Jezus wat een geslijm zeg.
  Trouwste user 2022 zondag 11 februari 2001 @ 19:20:21 #17
7889 tong80
Spleenheup
pi_737551
Jij ook bedankt Arcee.
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_737556
quote:
Havoc zei: Club Pannonica verhuisde in goede harmonie naar Muziek waar de club nog steeds goed loopt!! Dank je Torp
Grin, o was het volgens jou Torp die daar voor gezorgd heeft!

Ach laat ook maar, evenzogoed bedankt voor alles Havoc, tot de volgende BB!

  zondag 11 februari 2001 @ 21:33:08 #19
2926 Havoc
Rippin' Away
pi_737776
quote:
Op 11 februari 2001 19:24 schreef Tante Bep het volgende:
Grin, o was het volgens jou Torp die daar voor gezorgd heeft!

Ach laat ook maar, evenzogoed bedankt voor alles Havoc, tot de volgende BB!


Sowwy Tante Bep Ik weet ook nog wel dat jij er voor gezorgd hebt dat de naadloze transitie naar muziek gerealiseerd werd

Het was een beetje laat toen ik dit bericht schreef dus maakte een foutje

I'm getting too old for this....
pi_738284
Havoc, wat een relaxte terugblik. In oktober 1999 begon ik met lezen, dat doe ik nog steeds.
In november 2000 ben ik ook maar eens gaan posten (dan moeten jullie maar niet zo lelijk over Hieke praten). Zolang de Mol niet gevonden is blijf ik ook nog wel even op het film en tv-forum. Wat er daarna gaat gebeuren, ik weet het niet. Een ding weet ik wel, we zien elkaar wel weer en ik denk niet dat ik overdrijf als ik het FOK!-BB-forum een bakermat noem.

Daar ben ik jullie dankbaar voor.

Tsja?
  maandag 12 februari 2001 @ 10:10:54 #21
8125 Elbutre
The new and improved!
pi_738589
* Elbutre kon helaas niet langskomen bij de reunie, maar belooft hierbij plechtig om bij de start van BB3 gewoon weer van de partij te zijn!
Back in town
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')