abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_13537850
* De man kijkt Lord Dreamer doordringend aan en hoort wat Lord Dreamer tegen Atalanta zegt

"Zo Heer. U denkt mij niet te kunnen vertrouwen. Ik vraag me af hoe u bij dat idee komt"

* De man laat een vals lachje horen en Atalanta kijkt met veel afschuw naar de man zijn gezicht, die half verborgen is door zijn mantel.

"Uw intuïtie laat u zelfs na al die jaren niet in de steek Heer. Of ik te vertrouwen ben, moet u voor u zelf uitmaken, maar ik zou u wel kunnen helpen op uw zoektocht. In een stad als deze gaat zo'n verhaal snel de ronde, voor u zich afvraagt hoe ik van uw queste weet.
U bent op zoek naar ene Nicolas Fransisco en u denkt hem hier te vinden. Dan moet ik u toch terleurstellen. Mijn goede vriend Nicolas is al een tijdje de stad uit en hij spookt nu ergens door de bossen. Hij is op de vlucht voor piraten, die het op zijn voorraad hebben voorzien.
Ik denk dat u veel moeite moet doen als u hem wilt vinden. Nicolas is bekend om zijn verdwijningstrucs, natuurlijk zou ik u kunnen helpen om hem te vinden, maar daar staat veel tegenover. Ik ben niet goedkoop en heb al jaren geen vrouw meer gehad"

* Na die woorden vestigt de man zijn blik op Atalanta en lijkt bijna te kwijlen. Atalanta voelt zich helemaal naar worden en moet zich bedwingen om te blijven staan. Deze man wakkert haar angst aan en het liefst had ze zich omgedraait en was gevlucht. Iets zorgt ervoor dat ze haar hoofd recht houdt en in de ijskoude lege ogen van de man blijft kijken.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_13542165
* Lord Dreamer heeft z'n geduld inmiddels wel verloren. Maar de laatste woorden en zijn verwijzing naar de betaling van zijn diensten laten een ijzige kalmte over Lord Dreamer vallen.

hmpf . Met zo'n uiterlijk en gedrag zal je ook geen vrouw krijgen ook. * Schimpt Lord dreamer express om de man uit te lokken

En voor de goede orde deze vrouw is niet te koop. Misschien dat in jouw gedachten vrouwen nog te koop zijn. Maar niet in mijn belevings wereld.

* Lord Dreamer heeft een vermoeden dat Nicolas Fransisco gewoon voor hem staat. En hij heeft weinig zin om in een val te lopen als ze besluiten mee te gaan met het vage figuur.

Misschien moest ik hem maar gewoon afmaken * Zegt hij zacht tegen Atalanta

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_13543422
* In plaats dat de man zich uit zijn tent laat lokken door Lord Dreamer lijkt het alsof in de lege ogen van de man pretlichtjes verschijnen. Atalanta kijkt perplex naar dit verschijnsel.
Atalanta slaakt wel een zucht van opluchting als ze Lord Dreamer het voor haar hoort opnemen, even was ze bang dat ze als prijs moest dienen, maar ze had natuurlijk kunnen weten dat Lord Dreamer dat nooit zou doen.

"Wat is het toch dat uiterlijk zo belangrijk is voor mensen, u beoordeelt mij meteen op mijn uiterlijk en op de paar woorden die wij met elkaar gesproken hebben. Verder kunt u natuurlijk altijd proberen mij af te maken, zoals u dat heel wonderlijk verwoord. Mag ik u alleen van te voren een waarschuwing geven, dat niet alles is wat het lijkt en dat u goed uw ogen de kost moet geven, voor u zelfs maar een beweging maakt."

* Atlanta ziet Lord Dreamer nadenken en een slimme man als hij zal wel begrijpen wat deze vreemdeling te vertellen heeft, maar Atalanta kan er geen touw meer aan vast knopen en is de draad in het verhaal helemaal kwijt. Atalanta ziet hoe Lord Dreamer bijna ontzichtbaar knikt en Atalanta heeft het gevoel dat de mannen een ontzichtbaar gevecht aan het voeren zijn. Ze voelt de wind langs haar blonde haren waaien en ziet hoe de bladeren langs Lord Dreamer zijn voeten waaien, als ze dan naar de man kijkt ziet ze dat de bladeren in een baan langs de man gaan, alsof er een soort schild om hem heen hangt, ook zit ze nu pas dat de wind geen effect op de man hebben, zijn gewaad blijft recht zitten en wappert niet in de wind.
Zijn hele voorkomen komt onnatuurlijk op Atlanta over en haar nieuwsgierigheid wint het van haar angst. Ze sluit haar ogen en voelt hoe de energie door haar raast, dan verplaatst ze haar gedachten naar die van de man, een kunstje dat ze al in haar jonge kinderjaren heeft geleerd, maar een kunstje dat ze zelden gebruikt. Zolang de man en Lord Dreamer nog met elkaar in gevecht zijn, heeft zij de tijd om in de man zijn gedachten en herinneringen te kruipen, zonder opgemerkt te worden. Eerst kan Atlanta niet tot de gedachten van de man doordringen, maar ze roept de kracht aan van de wind om haar heen en de energie begint steeds sneller door haar heen te stromen en ook de gedachten en herinneringen van de man stromen door haar heen. Atalanta's gezicht wordt steeds bleker en ze voelt hoe haar lichaam begint te tollen, dan ziet ze een verschrikkelijk beeld en voordat ze kans heeft om zich terug te trekken uit de gedachten van de man, valt ze flauw, daarmee wordt ook het stille gevecht tussen de man en Lord Dreamer verbroken en haar verbindeing met de man zijn gedachten.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_13547341
* Lord Dreamer hoort de woorden van het vreemde figuur en hij ziet de flinkering in zijn ogen. Plotseling voelt hij een warme gloed zich verspreiden als of een bovennatuurlijk kracht hem een handje helpt. Hij voelt hoe het afgodsbeeldje warmte uitstraald vanuit zijn rugzak en hoe de twee messen in zijn zak zich bewegen als of ze zich in de strijd willen begeven.

* Zijn 'tegenstander' staat in een cocon van kwaad en Hij voelt door de versterkende kracht van het beeldje hoe de vreemdeling zijn magie aan het bundelen is. Dan ziet hij in z'n ooghoek hoe Atalanta zucht en ter aarde stort. Hij ziet nog wel hoe ze ademt en hij maakt een sprong voorwaarts

Laffaard ..* Roept hij en bij het neerkomen van zijn sprong stuiven de bladeren aan de kant als werden zij weggeblazen door een orkaan. Zijn zwaard is één met de arm en de gloed vanuit het beeldje versterkt het reigerszwaard zodat het fel wit oplicht. Dan ziet hij hoe zich een gouden glans om hem heen verschijnt en de twee messen uit zijn zak glijden en een ingewikkelde dans om hem heen voeren, een dans die steeds sneller en sneller.

Zonder dat hij het zelf wist heeft hij de magische voorwerpen van een oude religie meegenomen en die voorwerpen en magie helpt hem nu een handje. Hij ziet hoe de vreemdeling even uit zijn balans is gebracht door de verschijning van de oeroude magie. Zo staan de twee tegen over elkaar. terwijl Atalanta zacht kreunend weer tot bezinning komt en haar ogen opslaat.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_13548384
* Atalanta ziet zichzelf in een droom, maar beseft dat het niet precies een droom is, meer een verschijning van gedachten. Het geeft haar en gevoel dat ze dit al eerder heeft meegemaakt en met een schok beseft ze dat het de herinneringen van een man zijn. Beelden van veldslagen verschijenen voor haar ogen, mensen die gillen en schreeuwen. kinderen die huilen en ze ziet hoe mensen de keel wordt doorgesneden. Ze beseft dat dit de man is die ze zoeken, de man die zoveel kwaad heeft aangericht en nu niet eens meer menselijk is.
Atalanta moet moeite doen om uit deze gedachtengang te ontsnappen, zo neemt het verhaal haar in zich op. Dat is een van de gevaren, van dit kunstje en ze merkt dat ze het te lang niet gedaan heeft. Met al haar kracht komt Atalanta terug en met een zachte kreun opent ze haar ogen.

Nadat atalanta haar ogen heeft geopend moet ze zichzelf even knijpen om er zeker van te zijn dat ze niet nog steeds droomt. Als een soort magie ziet ze de dingen die Lord Dreamer heeft meegenomen om hem heen dansen en het lijkt er wel op of ze hem beschermen. Ze ziet nog net hoe die vreemde man zijn balans probeert te hervinden.

"Lord Dreamer pas op, deze man is niet menselijk. Het is meer een soort geest ofzo. Ik heb zijn herinneringen gezien, zijn gedachtes en er is geen mogelijkheid dat die man nog kan leven. Ik heb zelfs zijn dood gezien. Hij is het pure kwaad. Wees voorzichtig"

* De man kijkt bij de woorden van Atalanta op en lacht even een duivels lachje voor hij in de nacht oplost. Verbaasd kijkt Atalanta om zich heen, want gelijk met de verdwijning van de man, is de wind ook gaan liggen. Atalanta probeert te gaan staan, aangezien ze nog steeds op de grond zit en kijkt daarna Lord Dreamer aan, die de omgeving aan het onderzoeken is

"Denk je dat hij weg is? Ik denk dat we nu beter hier weg kunnen gaan, dit bevalt me niks en ik denk dat we inderdaad Nicolas Fransisco gevonden hebben. Het lijkt ook dat hij niet mee wilt werken, maar ik wil graag naar huis om de dingen die ik gezien heb op een rijtje te zetten en misschien kan ik samen met de boeken die we gevonden hebben tot een oplossing komen "

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_13593749
* Lord Dreamer kijkt onderzoekend om hem heen .. z'n beschermend mesen schild draait langzaamer en dan kruisen de messen elkaar en verdwijnen. Hij voelt hoe ze weer in zijn zakken zitten. Het beeldje stopt ook langzaam met het verspreiden van de gloed en even later is er niets meer van de magie te merken

Nou Atalanta, dat magische schild is weer weg , dus het gevaar zal geweken zijn.

* Hij loopt naar de plek toe en ruikt de verotting van de bladeren waar de "man" stond

Ja hij is echt weg. * Zegt hij tegen Atalanta

We kunnen nu wel terug naar je huisje gaan. Ik denk niet dat er nog iets is wat ons tegenhoud. Knokken tegen wezens die dood gaan , dat is prima , maar ondode geesten is wat minder. In de strijd om mijn kasteel heb ik een hele veldslag tegen dat soort wezen moeten voeren.

* Hij ziet voor zijn neus weer de slachting die aangericht werd onder zijn troepen terwijl ze golf na golf zwart gespuis afsloegen. Hij zucht een keer zacht schudt z'n hoofd. hij rijkt haar zijn hand en spreekt verder

Kan je staan ? dan kunnen we dezxe plek verlaten en terug gaan naar een wat vriendelijkere omgeving. En kan je de boeken gaan bestuderen.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  dinsdag 7 oktober 2003 @ 17:58:22 #132
55075 Atalanta
Flying high
pi_13719898
* Atalanta krabbelt voorzichtig overeind en kijkt om zich heen. Ze ziet hoe Lord Dreamer de plek bekijkt.

"Nou Atalanta, dat magische schild is weer weg , dus het gevaar zal geweken zijn.
Ja hij is echt weg.
We kunnen nu wel terug naar je huisje gaan. Ik denk niet dat er nog iets is wat ons tegenhoud. Knokken tegen wezens die dood gaan , dat is prima , maar ondode geesten is wat minder. In de strijd om mijn kasteel heb ik een hele veldslag tegen dat soort wezen moeten voeren."

* Nogmaals kijkt ze naar de plek waar die vreemde verschijning had gestaan en opgelucht moet ze toegeven dat de sfeer op de plek minder ijzig is geworden.
Voorzichtig beginnen ze aan de terug weg. Ze is blij dat Lord Dreamer bij haar is, aangezien ze anders zeker verdwaald zou zijn.

"Denk je dat we dit raadsel nog steeds kunnen oplossen? Ik heb het gevoel dat we nog steeds geen stap verder zijn gekomen. Ik vraag me af of dit raadsel wel opgelost wilt worden, het lijkt net of we telkens op een dood spoor worden gestuurt. "

* Atalanta voelt zich moe en smerig en snakt naar het meertje bij haar huis, of het bad in haar huis. Ze zou nu alles geven om in dat bad te liggen of zelfs maar een behoorlijke maaltijd te kunnen eten. gelukkig weet ze dat ze niet ver van haar huis zijn en als vanzelf gaat ze harder lopen

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  woensdag 8 oktober 2003 @ 21:35:37 #133
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_13750946
* Lord Dreamer loopt samen met Atalanta terug naar de vertrouwde omgeving van haar huis. over half zichtbare rot paadjes lopen ze, gelukkig dat hij ervaring heeft met bostochten en daardoor een beetje weet waar ze zijn zodat de terug weg makkelijker is.

Ik weet ook niet of het raadsel wel opgelost mag worden, misschien is het een heel ander raadsel dan wij denken. Misschien zijn we begonnen met misleidende valse sporen.

* Lord Dreamer ziet dan de splitsing.

Ha. hier naar links en dan nog een klein uurtje dit pad volgen dan komen we bij de grotstad uit. waar we de boeken vonden vanaf daar is het nog langs het meertje terug naar jouw huis

* Lord Dreamer heeft ook honger gekregen en snakt ook naar een bad. Die vieze zompige moeras lucht wil hij wel kwijt. Hij lijkt nu meer op een verwaarloosde bedelaar dan op een avontuurlijke kasteelheer

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_13765215
* Atlanta is blij te horen dat ze bijna thuis zijn, haar benen kunnen bijna niet meer, haar vleugels plakken aan elkaar en ze stinkt een uur in de wind. Een lach verschijnt op haar gezicht als ze haar vertrouwde meertje weer ziet. Ze legt haar spullen op de grond en is blij even haar gezicht te wassen. Ze ziet dat Lord Dreamer hetzelfde doet en kan het niet laten hem een klein zetje te geven. Lord Dreamer die dit niet verwacht, komt met een harde plons in het water terecht. Atalanta die wel zin heeft in een frisse duik, springt er zelf achteraan en na wat rondjes gezwommen te hebben, voelt ze zich al iets meer verfrist, maar wil toch wel graag in bad, om haar lichaam en haar lekker schoon te wassen.

Als ze na hun duik bij haar huisje aankomen, voelt Atalanta meteen dat er wat mis is en als ze haar huisje binnen gaan, ziet ze dat haar voorgevoel klopt. Al haar boeken zijn uit haar boekenkast, eigenlijk staat er niks meer op zijn plaats. Haar huis is één grote ravage. Atalanta kijkt met ogen, groot van schrik rond. De tranen springen in haar ogen als ze zit dat ook haar collectie eenhoornbeeldjes is gesneuveld.
Is er iemand op zoek geweest naar iets of is het vandalisme geweest?

Wat een puinhoop, volgens mij had ik het zo niet achter gelaten

* Atalanta probeert een grapje tegen Lord Dreamer te maken om zich sterk te houden, zo'n puinhoop heeft ze nog nooit meegemaakt en de vermoeidheid van de reis, de uitzichtloze situatie van dit, zorgen ervoor dat Atalanta bijna in tranen zal uitbarsten.

Als jij nou eerst in bad gaat, dan zal ik het hier een beetje opruimen en daarna zal ik wat eten maken, als je dan uit bad komt, kunnen we een fatsoenlijke maaltijd nuttigen, voor ik zelf een bad neem. Na een goede nachtrust, kunnen we ons morgen wel weer over dit vraagstuk buigen

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
pi_13771188
Neem jij maar een bad eerst. Want dit is niet om aan te zien.. en als jij een bad neemt kan ik direct even naar sporen kijken.

* Met een zachte hand duwt hij Atalanta de kamer uit en begint met z'n onderzoek. Wie er ook bezig is geweest sporen hebben ze niet achter gelaten, hij ruimt alles wat de insluipers hebben neergegooid op en legt ook de beeldjes die stuk zijn in volgorde op tafel. Misschien dat er lijm in huis is of wat magie om ze weer heel te maken.

Hij zet alle boeken weer voorzichtig in de kast en ziet dat er niets ontbreekt. Blijkbaar hebben de insluipers niet gevonden wat ze zochten. Lord Dreamer ruimt alles verder op en maakt de tafel en de vloer schoon. Dan pakt hij z'n rug tas uit en legt de boeken uit z'n tas op tafel , ook de beeldjes , relekwieën en de rest van de onderweg opgepikte spullen legt hij erbij .

Dan gaat hij buiten op de bank zitten gooit z'n jas uit en doet z'n leren laarzen uit en steekt een pijp op. Hij wacht geduldig als een gentleman totdat Atalanta klaar is met badderen

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_13778426
* Atalanta is eigenlijk wel blij dat ze meteen in bad mag en trekt met een verheerlijke zucht haar vieze kleding uit en voelt hoe het water warm wordt.
Langzaam laat ze zich in het heerlijk geurende warme water glijden en begint haar lichaam van al het vuil te ontdoen. Ze voelt hoe het warme water haar hele lichaam heerlijk ontspant en bijna valt ze in slaap.
Nadat ze zeker weet dat haar lichaam weer genoeg kracht heeft opgebouwd, gaat ze het bad uit. Ze neemt wat makkelijker kleren en doet de badkamerdeur open. Ze ziet hoe Lord Dreamer het meeste van de rotzooi netjes heeft opgeruimd kan hem nergens vinden. Zachtjes loopt ze naar buiten, daar ziet ze dat hij met zijn hoofd tegen de muur in slaap is gevallen, zijn pijp is uitgegaan.
Zachtjes schud ze hem heen en weer en zijn ogen gaan langzaam open, kijken haar verbaasd aan. Om hem niet te laten schrikken zegt ze fluisterent:

De badkamer is nu vrij, ik neem aan dat je zelf ook behoefte hebt aan een lekker warm bad, ondertussen zal ik eens kijken of ik wat te eten in huis heb en een fatsoenlijke maaltijd kan maken, daar hebben we vast allebei behoefte aan. Dank je voor het opruimen, het ziet er zo al minder angstaanjagend uit, heb je nog sporen kunnen vinden, of is er iets wat ontbreekt?

* Samen met Lord Dreamer loopt Atalanta naar binnen, ze pakt een schone handdoek voor Lord Dreamer en laat hem alleen zodat hij ongestoord lekker kan badderen, zelf kijkt ze haar huis nog een keer door, om te kijken of ze niks mist en daarna kijkt ze in haar kastjes voor iets te eten.
Na niet te lange tijd hangt er een heerlijke geur in Atalanta's huisje

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 21:31:28 #137
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_13953996
Nee ik heb niets kunnen vinden, het lijkt wel of het huis alleen overhoop is gehaald en meer niet. Sporen zijn er ook niet.

* Hij loopt dan samen met Atalanta naar de badkamer en krijgt een grote handdoek. Na dat Atalanta terug is gegaan merkt hij pas hoe schoon, fris en heerlijk zij rook terwijl hij stinkt.

[* Lord Dreamer maakt een emmer met zeepsop klaar en propt daar z'n kleding in na eerst al z'n zakken leeggemaakt te hebben en zo

* Dan laat zich in het hete badwater zakken en voelt hoe zijn spieren zich eindelijk ontspannen. Na vele dagen lopen en bezig zijn is een heet bad zeer weldadig en al snel valt hij in een lichte slaap.

Na verloop van tijd wordt hij wakker van de heerlijke geur die zijn neus prikkelt. Hij komt uit bad, droogt zich af en scheert zich voor een spiegel. dan slaat hij een schone handdoek om en wast z'n kleding verder . Gekleed in een handdoek komt hij de badkamer uit en hangt z'n kleding te drogen aan de waslijn die buiten gespannen is. Dan gaat hij weer naar binnen.

Hmm het ruikt heerlijk ..

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 23:24:57 #138
55075 Atalanta
Flying high
pi_13956723
* Atalanta begint zingend, de maaltijd te bereiden en ze moet toegeven dat het al snel heerlijk ruikt. Ze hoort een geluid uit de badkamer komen en weet dat Lord Dreamer uit het bad stapt. Haar ogen worden groot en haar wangen kleuren als ze hem alleen in een handdoek langs ziet komen, het is een tijd geleden dat ze een man met zo weinig kleren aan hebt gezien en ze went snel haar blik af en begint druk de tafel te dekken.

Lord Dreamer komt binnen en kan meteen aan tafel aanschuiven. Hij maakt een opmerking over hoe heerlijk het eten ruikt.
Zwijgend gaat Atalanta zitten en schept de borden vol. Dan begint ze met smaak te eten, alsof ze al dagen niks gegeten heeft.

"Uhm, Ik zag dat je je kleren had gewassen. Ik heb hier nog wel een paar oude mannenkleren liggen, ik kwam ze tegen en misschien passen ze je. Ze zijn van mijn vader en je kan ze wel aan zolang je kleren aan het drogen zijn. "

* Atalanta kijkt Lord Dreamer aan en ziet hoe hij met smaak zijn bord leeg eet, zonder het te vragen schept Atalanta voor een tweede keer zijn bord vol en kan het dan niet laten om even beschaamd te gapen. Ze voelt nu hoe moe haar lichaam is. Hoewel haar geest nog steeds aktief is en alle vragen, beantwoord wil zien, wil haar lichaam het liefst slapen

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  vrijdag 24 oktober 2003 @ 14:56:27 #139
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_14106941
* Lord Dreamer schuift aan tafel en begint te eten dan hoort hij iets over oude mannenkleding..

Ehmm nee, m'n kleren zijn zo droog hoor, en als ik straks even in de zon ga zitten kleur ik weer een beetje bij. Of je moet een bezwaar hebben tegen een man in een handdoek.

* Hij eet verder en geniet van de twee portie die Atalanta voor hem opschept. Honger had hij zeker, vooral na een weldadig bad en een klein dutje.

Zo dat was zeker erg lekker, eigenlijk ben ik wel toe aan een dutje , lekker in de zon zitten het eten laten zakken en dan pas de oude boeken bekijken lijkt mij een prima plan.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 27 oktober 2003 @ 15:53:17 #140
55075 Atalanta
Flying high
pi_14174450
* Atalanta voelt hoe haar maag geniet van de hoeveelheid eten dat het in een keer krijgt en met een zucht gaat ze achterover zitten. Dat dutje klinkt lekker.

Ik weet niet of het bankje zo geschikt is voor een dutje, ik moet ergens een soort ligstoel hebben, die staan waarschijnlijk achter het huis, in het schuurtje. Daar staat ook wat gereedschap in en nog een aantal dingen wat ik niet zo vaak gebruik.
Ik zal zo even de paarden gaan verzorgen en de vissen wat te eten geven.

* Atalanta loopt naar buiten en net op dat moment verschijnt er een heldere ster aan de hemel. Even lijkt het erop dat Atalanta zich verslikt, maar al snel haalt ze opgelucht adem, als ze ziet dat de ster verdwijnt. Ze loopt richting de paarden, die al beginnen te trappelen van ongeduld als ze Atalanta zien naderen.
Voorzichtig aait ze hun zachte neuzen en loopt dan naar de plek waar ze hun eten bewaard. Dankbaar wrijven de paarden hun neuzen langs Atalanta's arm als ze vers eten en vers water hebben gehad, dan loopt ze naar de vijver, waar ze naast gaat zitten en bekijkt de prachtige vissen in de vijver. Ze voelt hoe ze zich ontspant in haar eigen omgeving en even vergeet ze haar zorgen en de wereld om haar heen en komt er een droombeeld in haar gedachten op. Een gelukzalige glimlach verschijnt op haar gezicht.

A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
  zondag 4 januari 2004 @ 22:35:41 #141
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_15965964
* Na een lange tijd wordt Lord Dreamer ook weer wakker en komt uit de ligstoel die hij uit het schuurtje heeft gehaald. Dan ziet hij hoe Atalanta nog slaapt.

Voorzichtig pakt hij zijn spullen bij elkaar en kleedt zich aan. Dan pakt hij het eeuwenoude blauwe zwaard en tekent een symbool op het pad, het zwaard steekt hij er midden in.

Hij zucht een keer en weet dat hij deze plaats en deze dame gaat missen. Hij draait zich dan om en zonder om te kijken loopt hij het pad af het bos weer in.

Een eekhoorntje kijkt hem na en piept een keer. Dan is Lord Dreamer verdwenen en sprinkt ook het eekhoorntje de boom in.

* Tussen de hoge bomen loopt Lord Dreamer, hij zucht en praat voor zich uit. De magie is zoek, het is er wel en diep van binnen voel ik de vonk, maar het is net buiten bereik. Ik kan het niet meer, het is over, weg.

* Voor zijn oog ziet hij de veldslagen , zijn kasteel onder het beleg, de machtswisselingen. De interne strijd en de externe factoren hebben hun tol geëist. Hij heeft het aan zien komen, maar machteloos toegekeken. Nu is het te laat.

De teerling is geworpen, het spel gespeeld. zonder dat hij de speler was. Hij verlangt terug naar de oude dagen van weleer. De dagen dat hij onbezorgt kon genieten van het wijdse uitzicht en de dagen dat hij meer een avonturier was.

Hij weet dat het niet aan de lieftallige schone dame ligt die hij zojuist achterliet. Maar nu is hij weer alleen. bezorgt over hoe het verder gaat, maar rustig omdat hij niet bang hoeft te zijn het op een ander af te schuiven.

Hier is geen ander meer. Hier zijn de bomen die er al eeuwen staan en na dat hij ze gepasseerd is nog eeuwen zullen staan. Misschien niet hier, maar dan wel in een andere wereld.

Langzaam sjokt hij verder.. Het onbekende tegemoet. Het oneindige tegemoet.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_16277390
* Atalanta wordt wakker van een koud briesje. Als ze haar ogen open doet ziet ze dat de lcuht vertrokken is en dat de wind steeds meer toeneemt. Radeloos kijkt ze om haar heen en loopt dan haar huisje weer binnen. Ze kan Lord Dreamer niet vinden. Ze ziet dat al zijn spullen weg zijn en kan niks anders concluderen dan dat hij vertrokken is. Een triest gevoel doortrekt haar. Haar paradijs is geen paradijs meer, de kleur is weg. Haar plek is door niemand meer te vinden, de plek vervaagt. Atalanta kijkt nog een keer om, voor ze door een draaikolk wordt opgezogen en terug gaat naar de godenberg, waar ze hopelijk meer geluk zal vinden
A good friend sees the first tear, catches the second and stops the third.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')