abonnement Unibet Coolblue
pi_705854
Iemand leuke tips?
We zitten bij de Koog.
  dinsdag 30 januari 2001 @ 22:24:14 #2
789 Zuurtje
Le Bon Bonbon
pi_705927
In de Koog hmmm.
Er zit daar 1 lange straat met een aantal wel aardige disco'tjes waaronder de "Berekuil" daar geldt geloof ik wel een leeftijds limiet. Verder zit er een speelhal en ff een straatje erachter een bowlingcentrum.

Als je na een paar dagen daar bent uitgekeken kan je altijd nog naar de dorpje "Kocksdorp" zit aan de andere kant van het eiland. Daar heb je 2 leuke discotheken zitten.
De "Question" en de "Jelleboog" zijn goed om fijn te stappuh. In de Jelleboog moet je maar naar een Juttertje-cola vragen. Is een soort jagermeisterachtig drankje met cola, maar dan net iets lekkerder als Jagermeister.

Verder moet je opletten op Texel dat ze de 1-2-3 regel hanteren.
1 uur moet je binnen zijn. 2 uur gaat het licht een beetje aan, en wordt er wat minder geschonken en om 3 uur moet je wegwezen.

Als je van garnalen houdt, kan je met een garnalen visser mee de zee op waarna hij eenmaal zijn netten heeft binnengehaald direct de garnalen worden gekookt en klaar gemaakt worden om op te eten Heerlijk

Veel plezier op Texel.

Wie zijn billen brand, mag blij zijn dattie niet andersom stond
pi_705954
de koog bestaat bijna alleen uit barren, kroegen en disco's. er zijn zat leuke dingen waaronder de metro. ook in den burg zitten leuke kroegen en barren.
veel plezier daar !
hoezo overvloed aan tijd? in mijn dromen zeker !
pi_706029
Euh die discotheken in de Koog heten toch De toekomst en de Metro ( de Toekomst werdt verbouwt dus het kan zijn dat de naam is veranderd ). Enne De jelleboog en de Question Plaza zijn niet in de kocksdorp maar in Den Burg de Question is wel KOEL .. En k vond dat juttertje echt om te maargoed smaken verschillen he
Tijd is iets dat er voor zorgt dat niet alles tegelijk gebeurt!
pi_706051
ik heb maar een ding over Texel, kijkt uit voor die verd#mme k$t gabbers.... die jatten je bier en steken je tent dood! en die zoeken met z'n 15 ruzie met een groep van 25 man, das niet slim, das een gabber........ verder heb ik niks tegen gabbers hoor!
Wie gaat slapen om te vergeten wordt de volgende ochtend wreed verstoord wakker......
  FOK!fossiel woensdag 31 januari 2001 @ 20:23:28 #6
1455 Keroppi
kool kikker
pi_708996
Ik ben vorig jaar naar de Koog op Texel geweest. Camping was geloof ik Koogerzant (ofzo )

In de Koog lijkt iedereen naar de Metro te gaan of naar de Toekomst. De Metro bestaat uit twee gedeelten, een disco gedeelte en een cafe gedeelte waar ze heel erg goeie rock muziek draaiden (RATM bijv.)

Chick on a mission
pi_712946
Zijn jullie nog op Texel?
Hoe is (of was) het ???
eigenlijk ben ik een straathond
pi_713652
Beste Kielef,
We gaan er in de zomer 2 weken heen.
Maar buiten al die kroegtips...zijn er nog andere toeristische dingen die we MOETEN zien volgens jullie???
  vrijdag 2 februari 2001 @ 16:49:06 #9
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_714269
De zeehondencreche (met een prachtig aquarium) en een bezoek bij jutter Maarten (zo'n 2 k.m. voor de vuurtoren) zijn echt aan te bevelen !

De laatste heeft er zijn eigen 'vesting' met een museum waar hij al zijn gevonden artikelen tentoonstelt. Ook vertelt hij er spannende verhalen bij over hetgeen hij gevonden heeft.
Vraag b.v. eens naar het 'sigarettenverhaal'.
Een hele warme en bijzondere ervaring !!

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_714286
quote:
Op 02 februari 2001 13:41 schreef Bluezz het volgende:
Beste Kielef,
We gaan er in de zomer 2 weken heen.
Maar buiten al die kroegtips...zijn er nog andere toeristische dingen die we MOETEN zien volgens jullie???
Ga even bij de VVV-Texel langs, dat lichte gebouw rechts relatief-vooraan op het eiland, of bel anders even.
Ze sturen je met liefde allerlei en véél informatie voor alle leeftijden toe!
eigenlijk ben ik een straathond
  vrijdag 2 februari 2001 @ 16:59:38 #11
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_714310
'Mijn spullen blijven in De Cocksdorp!'
Maarten Boon over jutten als hobby, werk en 'way of life'.

Door: Mark van der Wel en Huig Nap.

Maarten Boon is al jaren in de weer met het verzamelen van spullen die Neptunus, god van de zee, hem schenkt. Zijn huis heeft hij goeddeels zelf gebouwd van gejut hout en overblijfselen van vergane schepen. Jutten is zijn hobby, al sinds zijn jeugd. Aan de voet van het duin waarop de vuurtoren van De Cocksdorp op het eiland Texel staat, staat een schuur vol met boeien, reddingsvesten en talloze prulletjes. Elk met een eigen verhaal. Maarten Boon heeft hier zijn hut gebouwd en de gezelligheid straalt er vanaf. Zo worden we ook ontvangen: gastvrij en warm.

Boon is een jutter die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. Hij werd opgeleid als hoefsmit maar het juttersbloed stroomde al snel door zijn aderen. 's Zomers rijdt hij met zijn paard en wagen vol toeristen langs het strand om de toeristen eens kennis te laten maken met het jutten.
Boon jut al sinds zijn twaalfde en is ervan overtuigd dat hij het juttersgevoel van zijn vader en opa heeft. Boon: 'Vroeger jutten de mensen van armoede, en dat is wat de echte jutter van nu altijd in zijn achterhoofd houdt. Mensen hadden helemaal niets door de lage lonen en werkloosheid, dus zochten ze naar bruikbare goederen om in hun levensbehoeften te voorzien. Wrakhout ging in de kachel of er werden schuren van gemaakt, van de boeien die aanspoelden maakten ze vogelhuisjes, krukken en zelfs complete kachels'.

De zeevaart is de laatste decennia steeds veiliger geworden. Boten varen al bijna zonder bemanning en een ramp gebeurd nog maar zelden of nooit. Toch staat er in de hut van Boon een scanner op de achtergrond zachtjes te kraken. Jongere broer Erik: 'We luisteren de kustwacht af om eventueel bij een van boord geslagen container als eerste op het strand te zijn om te kijken of er nog iets 'handigs' in zit. Zo spoelde er eens een container vol met sigaretten aan. Ze waren een beetje vochtig geworden door het zeewater, dus wij knipten de sigaretten thuis over de lengte open en droogden de tabak op de kachel. Toen de tabak droog was stopten we het in een bak en konden we weer een paar maanden vooruit, lekker goedkoop'. Lekker goedkoop, de twee woorden zijn gevallen. Jutten is buiten een hobby ook een sport om zo min mogelijk spullen aan te schaffen. Zijn tafel is gemaakt van gejut hout, zijn krukken om de tafel van drijfboeien en zijn kapstok is een reling van een zeiljacht dat voor de kust door de zee opgeslokt werd. Boon: 'Er spoelen hier ook heel vaak deksels van kratten aan. De kratten zijn afkomstig van de vissersboten die in zwaar weer een aantal van die deksels verliezen. Ik wist eerst niet wat ik ermee moest, ze lagen meters hoog voor mijn deur. Toen kreeg ik een ingeving: ik plaatste stokken in mijn tuintje en spijkerde de deksels erop. Een schutting die nu 70 meter bestrijkt EN die windvast is was het gevolg, leuk!'.

Ook waardevollere dingen spoelen weleens aan op Texel
Boon: 'We hebben ook ooit eens een seismografisch meetapparaat gevonden. Er zaten heel wat bruikbare spullen aan kan ik je verzekeren. Mooie schroeven en dito metalen plaatjes. We maakten hem open en haalden eruit wat er in zat: zilverpapier en een klein boordcomputertje. Leuk, kom je niet vaak tegen. Een week of twee later vonden we er nog een, althans dat dachten we. Wij er met schroevendraaiers en hamers op slaan en op de grond stampen om hem open te krijgen. Knalt dat ding ineens uit elkaar en zat ik muurvast tussen de muur en de tafel. Een grote luchtzak kwam tevoorschijn. Bleek het een oefen dieptebom van de marine te zijn. Nou, mijn rikketik zat in mijn strot hoor!'

De strandjutter kent net als Zwiebertje een vijand: de strandvonder. Er lopen er op Texel 6 rond, waarbij de burgemeester Hoofd-strandvonder is. Waardevolle spullen dienen bij hen ingeleverd te worden. 'Het is als een kat en muis spelletje tussen de jutters en de strandvonders.' vertelt Boon,'We opereren meestal 's ochtends vroeg of 's avonds, dan slapen ze toch!. Als we iets interessants gevonden verstoppen we het eerst in de duinen, na een paar dagen halen we het dan op'. Iedere jutter heeft een eigen stek. De stek van Boon bevindt zich tussen de slufter en paal 33. Een gebied dat een kleine 10 kilometer strand behelst. Boon:' ik ken dat stuk blind uit mijn hoofd. Elk stukje duin en elk stukje branding staat in mijn geheugen gegrift. Het is een denkbeeldig niemandsland, niemand is er de baas. Ik niet en de strandvonder niet, het is het land van Neptunus.'

De strandvonder als strand politieagent, schrik van de jutters.
Toch worden de jutters gedoogd. Het trekt een hoop bekijks en het hoort bij de traditie van het eiland. Ook hebben de jutters een recycelende rol op Texel. Hergebruik is een ideaal voor de jutters en het is goed voor het milieu. Er is zelfs een heus museum in Oudeschild, die een grote collectie gejutte spullen heeft ondergebracht. De spullen werden aangeleverd door de jutters zelf. Het museum is met een alsmaar groeiend bezoekersaantal een populaire toeristische attractie op het waddeneiland geworden. De problemen onstonden toen de jutters, die in feite het museum gesticht hadden, een dubbeltje per verkocht toegangskaartje wilden zien. Het museum, dat een ton subsidie per jaar krijgt en dus armlastig is, weigerde dit. De jutters vochten dit tot aan de rechter toe met de directie van het museum uit. De rechtbank kwam op een Salomons oordeel: Boedelscheiding. De jutters die voorstander zijn van een eigen autonoom museum, verenigd in een stichting waar 5 jutters plaats in hebben genomen, haalden een gedeelte van de spullen uit het museum en startten hun eigen museum, 'Flora' genaamd, op.
Boon:' Ik wil met niemand ruzie op dit eiland. Ik werk hier voor mezelf en mijn vrouw Corrie heeft zich een bult gewerkt om het bedrijfje zoals het er nu staat op poten te krijgen. Mijn broer Sil hoort bij 'De Vijf', maar ik heb er feitelijk niets mee te maken. In de Texelse Courant van dinsdag 23 maart worden wij echter door een zekere Aad Schol, een toerist schijnt, er ook bij betrokken. Niet leuk hoor.'

Het betreffende stuk, in de vorm van een sprookje over kabouters, geschreven door Aad Schol die hier als toerist was gaat over de rel tussen het museum en de jutters. Volgens Schol zal de inboedel van Boon binnen afzienbare tijd opgaan in het Maritiem en Jutters museum in Oudeschild. Boon:' Mijn spullen zullen hier blijven en nooit ergens anders heen gaan, nooit!'
Boon zal zelfstandig blijven. Een stukje folklore op Texel moet in stand gehouden worden. De zee geeft en de zee neemt. En dat zal altijd zo blijven.


che.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 3 februari 2001 @ 18:44:51 #12
2565 Elegantly Wasted
can you handle me?!
pi_716666
quote:
Op 02 februari 2001 16:49 schreef Harry het volgende:
en een bezoek bij jutter Maarten (zo'n 2 k.m. voor de vuurtoren) zijn echt aan te bevelen !

Vraag b.v. eens naar het 'sigarettenverhaal'.
Een hele warme en bijzondere ervaring !!


Of wat dacht je van zijn gorilla
Do you lead, or are you led?
Are you sure that you don't care?
  zondag 4 februari 2001 @ 00:37:27 #13
789 Zuurtje
Le Bon Bonbon
pi_717653
quote:
Op 30 januari 2001 22:59 schreef ZimmY het volgende:
Euh die discotheken in de Koog heten toch De toekomst en de Metro ( de Toekomst werdt verbouwt dus het kan zijn dat de naam is veranderd ). Enne De jelleboog en de Question Plaza zijn niet in de kocksdorp maar in Den Burg de Question is wel KOEL .. En k vond dat juttertje echt om te maargoed smaken verschillen he
Je hebt gelijk, het is den Burg waar die zitten.
Wie zijn billen brand, mag blij zijn dattie niet andersom stond
  dinsdag 6 februari 2001 @ 20:36:37 #14
521 ruby
Hell yeah!
pi_725061
Ik kom oorspronkelijk zelf van Texel dus weet wel een beetje hoe het reilt en zeilt daarzo.

Maar wat ik persoonlijk erg leuk vindt, is De Twaalf Balcken in Den Burg. Dat is een heel leuk café met een zeer gemoedelijke sfeer en gezellig ingericht. Ook erg populair naar mijn mening want het is er altijd druk en bovendien kun je er nog goed eten ook!
Zit by the way tegenover de Hema in de Weverstraat.
Als ik eens een weekend op Texel ben ga ik dus naar de Balcken om bij te zwetsen met m'n vriendinnen want dat kun je daar uitstekend.

Voor de rest bezoek ik niet zoveel tenten meer.
Als tiener ging ik vroeger in de zomer altijd uit in De Koog. En toen was ik vaak te vinden in de Toekomst. Maar in de loop der jaren is er zoveel verbouwd dat ik niet echt up to date nieuws daar over heb. Wel heb ik vernomen dat de Toekomst verbouwd zou worden.
Toevallig ben ik verleden jaar nog een keer in De Koog geweest (nostalgie enzo) en na een paar drankjes te hebben genuttigd op een terras, had ik het wel weer gezien. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Er loopt vrij jong publiek rond. Ik weet natuurlijk niet hoe oud je zelf bent, dus daar hangt het ook wel weer van af.

Tevens kwam ik ook altijd in de J'elleboog en Question, maar nee ook al jaaaaaaaaaaaren niet meer.

Naja, als je specifieke vragen hebt, vraag gerust zou ik zeggen.

Groetjes Ruby

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  woensdag 7 februari 2001 @ 18:10:45 #15
3778 popje
Watishetnutvaneenondertitel?
pi_727627
wij zijn ooit op clubweekend naar texel geweest, vorig jaar april, toen zijn we uitgeweest naar de koog, in de metro, het was overal rustig, maar daar stonden alle locals toen. Was wel leuk, mensen lachen enzo. Heb me toen wel vermaakt.
Het leven is een groot feest, en jij bent ook uitgenodigd!
pi_727663
Spring er eens uit een vliegtuig zou ik zeggen.

why live, when you can't dream?
pi_1161413
heehoi
weet iemand iets van die camping op texel die afgefikt schijnt te zijn? want ik ga eigenlijk naar texel op vakantie naar een camping in de duinen enzo en ik wil wel op een GRAS veldje staan eigenlijk. Weet iemand iets??
  zaterdag 7 juli 2001 @ 15:38:20 #18
7569 merulez
ergo sum cool
pi_1161423
het lijkt me stug dat ál het gras afgefikt is... dus plaats voor jou tentje zal er heus nog wel ergens zijn
[i]"Heaven is to blame, for taking you away..."[/i] ; Smasing Pumpkins - Tear [br][br]R.I.P. 20 - 9 - 1995, my good friend [b]Yovan[/b]
pi_1161430
ik ben daar vroeger geweest met brugklaskamp (Loodsmansduin) heet dat. in Den Hoorn.

is voornamelijk gras ja op die camping, maar aan de randen kun je ook in of bij de duinen gaan staan. (niet aan te raden want het zand komt overal tussen ).. maarja.

that's all i know.

pi_1161433
bij de sluftervallei (noord-texel) is ook nog een leuke camping (bij een bungalowpark)
-je UI was te groot en daarom verwijderd-
pi_1161443
maar weet iemand welke camping is afgefikt, en hoe erg (tis al betaald namelijk)
pi_1161451
quote:
Op zaterdag 07 juli 2001 15:43 schreef _Mal_ het volgende:
maar weet iemand welke camping is afgefikt, en hoe erg (tis al betaald namelijk)
als jou gereserveerde/betaalde plek afgefikt zou zijn had je het al wel gehoord denk ik...
-je UI was te groot en daarom verwijderd-
pi_1161508
wat zeg ik nou net.
!!!

het was camping Loodsmansduin in Den Hoorn die is afgefikt.

(maak je geeen zorgen er zijn maar 7 plekken weg en er zijn er veeeeel meer dan 7).

  zaterdag 7 juli 2001 @ 16:44:28 #24
6271 aa
Schatje ik mis je
pi_1161763
quote:
Brand verwoest deel camping en duingebied Texel

TEXEL (ANP) - Een grote brand in Den Hoorn heeft woensdagmiddag twee tot drie hectare duingebied en een deel van een duincamping op Texel verwoest. Niemand raakte gewond. De schade is groot.

De brand ontstond bij een speelterreintje in de buurt van een van de hoofdgebouwen van camping Loodsmansduin in Den Hoorn, waar twee jongens met vuur aan het spelen waren. Het vuur greep daarna door de straffe oostenwind en het droge terrein razendsnel om zich heen en trok voor een deel over de camping. Daarbij werden ongeveer tien tenten vernield.

In totaal waren 55 brandweerlieden van de korpsen Texel en Den Helder bij de bestrijding van de brand betrokken. Daarnaast verleenden 150 mariniers die op het eiland aanwezig waren voor een oefening assistentie. Bij het blussen werd onder meer water uit het zwembad van de camping gebruikt. Natuurgebied De Geul, dat aanvankelijk door de brand in gevaar leek, kon worden gered.

De brand trekt via de duinen in de richting van natuurgebied De Geul. De brandweer van Texel heeft inmiddels assistentie gekregen van brandweerkorpsen van het vasteland. Daarnaast is een groep mariniers die op het eiland aan het oefenen was, te hulp geschoten.


Bron: ANP-Nieuws. 04-07-2001
http://www.nieuwsklik.nl/trouw/BIN/ANP-040701-277-anp.html

Later heb ik overigens gelezen dat het een meisje was die had gerookt en haar sigaret niet uit had gekregen. Ik zoek er wel een nieuwer stukje bij.
Hmm. Ik vind het niet zo gauw. Laat maar zitten

[b]Stapelverliefd op Emel O+ | EMEL IS VAN MIJ!!![/b][br]"Van de maan af gezien zijn we allen even groot."
  zaterdag 7 juli 2001 @ 17:05:19 #25
1234 HiZ
Istanbullu
pi_1161890
Dat van dat rokende meisje klopt wel. Maar dat gras dat groeit zo zo weer aan ? Kwestie van veel water geven.
  zaterdag 7 juli 2001 @ 18:18:08 #26
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1162399
Je hebt antwoord op je vraag intussen, dus verder keuvelen over Texel, waar ik trouwens ook over 1 maandje ga camperen, kan in Travel-forum.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_1253361
En ik heb er zin in!!

Golfer en ik gaan samen met jongste zoon 2 weekjes naar dit eiland in een gehuurde luxe caravan.
Het is lang geleden dat ik er geweest ben, toen was ik 16 en nu 42.

Ben benieuwd of er mensen het eiland goed kennen en tips hebben voor zowel leuk uitgaan, als lekker fietsen etc.


[Dit bericht is gewijzigd door Bluezz op 22-07-2001 16:45]

  zondag 22 juli 2001 @ 16:44:29 #28
7955 Kielef
cave canem
pi_1253374
Ik wens jullie alledrie ALLE plezier.

eigenlijk ben ik een straathond
  zondag 22 juli 2001 @ 16:57:11 #29
8890 spookvrouw
altijd geestig
pi_1253414
Kijk eens Bluezz:

http://www.texel.nl/

leef je uit en vast veel plezier

hofleverancier van sterretjes :)
pi_1253421
quote:
Op zondag 22 juli 2001 16:57 schreef spookvrouw het volgende:
Kijk eens Bluezz:

http://www.texel.nl/

leef je uit en vast veel plezier


Ja, natuurlijk heb ik alle sites doorgespit.
Maar er blijven altijd tips of ervaringen of plekjes over die vooral de moeite waard zijn of die ontdekt zijn door anderen en die niet op de reguliere sites staan.

  zondag 22 juli 2001 @ 17:01:17 #31
8890 spookvrouw
altijd geestig
pi_1253430
Het is weliswaar heeeeeeeeeeeeeeeel lang geleden dat ik er geweest ben, kamperen op het terrein bij een boer met school en zo.

Maar ik vond toen fietsen in de Slufter en ook wandelen daar trouwens erg mooi. Het zeehonden gedoe hebben ze inmiddels verhuisd begreep ik een tijdje terug, dus dat zou ik niet voor je terug kunnen vinden.

Winkelen kan je lekker in De Koog, en verder is het hele eiland zeker de moeite waard.

Laat je verrassen .......

hofleverancier van sterretjes :)
  zondag 22 juli 2001 @ 17:17:59 #32
521 ruby
Hell yeah!
pi_1253463
Ondanks dat je alle sites hebt doorgespit, heb ik er misschien nog eentje voor je: http://0222.pagina.nl
Daar staan alle Texelse sites op vermeld.

Het meeste vertier is waarschijnlijk te zoeken in De Koog. Hoewel ze wel een gedeelte plat hebben gegooid. Maar er is genoeg over alleen moet je er wel van houden. Veel kroegjes en 1 discotheek momenteel.
Vroeger toen ik nog wat jonger was (ja ja), vond ik De Koog helemaal te gek. Ik geloof dat er op dinsdags braderie is, als dat niet veranderd is.

Volgens mij staat Ecomare (zeehondencentrum) nog steeds op dezelfde plek. Dat is ongeveer een kilometer uit De Koog vandaan.

Zelf kom ik oorspronkelijk uit Den Burg. Het uitgaan is daar wel wat rustiger. Je hebt er twee discotheken en een aantal café's. Ik zelf vind de Twaalf Balcken leuk. Gezellig en relaxt.

Op maandagmorgen is er markt op de Groene Plaats (druk!).
Op donderdags is er weer braderie in De Cocksdorp.

Verder weet ik eigenlijk weinig uitstapjes, aangezien ik me er niet meer zo mee bezig hou. Misschien kottervaren ofzo en tegelijkertijd garnalen vangen? Of gewoon lekker met de plezierjacht. Dit is dus aan de haven van Oudeschild.

Fietsen kun je overal aangezien er genoeg natuurgebieden zijn.

Anyway, veel plezier in ieder geval. Volgende week ga ik zelf weer een weekendje naar m'n ouders. Ik heb er weer zin in!

Toedels, Ruby

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_1253557
Oké, daar heb ik wat aan
Tnxx alvast.

pi_1253575
Bluezzie!

Ik zal je missen.

Ja,Golfer,jou ook een beetje.

Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_1253670
quote:
Op zondag 22 juli 2001 17:49 schreef shmoopy het volgende:
Bluezzie!

Ik zal je missen.

Ja,Golfer,jou ook een beetje.


Ga pas over 12 dagen, niet huilen en trillen liefje
pi_1283283
Nog een weekje!
pi_1313894
Het is bijna zover.
Nog een dagje werken zometeen,
dan richting Bloemendaal....richting Golferlievie
En dan vrijdag 2 weken ontspannen.

Hou het rustig hier, geniet van fok!ken, maak je niet druk, misbruik geen afwezigheid

Enneh...Big Brother is Watching Fok!

  donderdag 2 augustus 2001 @ 00:33:42 #38
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1313903
Shit!

Is al al bijna zover?

Moet ik 2 weken zonder Fok! en met Bluezz zien door te komen?

Nou ja, het moet maar.

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 17 oktober 2002 @ 12:04:32 #39
34294 Flying_nomad
Kijkt nu waar het ziet en weet
pi_6327293
Ik ben ook wel eens naar Texel geweest, behalve uitgaan en gewoon heerlijk relaxen is het ook heel goed watersporten daar, wij zijn windsurfers en Texel staat bekend vanwege paal 17 en 15 (strandaanduidingen) als heel gave surfstekken.

Kijk eens rond op deze pagina van ons en enjoy.

http://www.stormpages.com/windghost/texel.html

Tot ziens,

Pat

Everything which has a beginning has a cause, the universe has a beginning, therefore it has a cause.........
pi_10937488
ik zit er aan te denken om met de scooter naar texel te gaan Ik woon in amersfoort dat ligt in utrecht maar het is wel erg ver vind ik en een groter nadeel vind ik dat je maar weinig spullen mee kan nemen en ik wil altijd heeeeeeel veel meenemen op vak haha
iemand ervaringen??
  vrijdag 6 juni 2003 @ 19:54:55 #41
17864 Ablaze
Is niet meer te houwe!
pi_10937535
hoe lang ga je er heen?

kun je misschien niet met het OV gaan?

Ga doorrrrrr!
pi_10937604
Hoe opgevoerd is je scooter ?
Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
pi_10937639
biets bij iemand een kentekenplaat van een motor en ga met 120 op de snelweg rijden
De waarheid is hard , gelukkig is de muur nog altijd harder
pi_10937660
Zit ook een stukkie water tussen

Ontopic: Lijkt me wel een klote eind op een scooter. Als je normaal een langere rit maakt. Is dat een beetje voor je te doen of voel je je dan al half brak. Aan de hand daarvan zou ik zelf ff oordelen over de haalbaarheid

pi_10937667
quote:
Op vrijdag 6 juni 2003 20:01 schreef Madnessy het volgende:
biets bij iemand een kentekenplaat van een motor en ga met 120 op de snelweg rijden
120 op de snelweg met je scooter en dat vanaf utrecht naar den helder volhouden ? Zou er niet al te hard op rekenen hoor

Kortom zodra je scooter een andere cilinder heeft zou ik het niet wagen, met andere cilinder bedoel ik dan eentje met echte power Als je scooter nog beetje normaal rijd houd je scooter het wel uit.

Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
pi_10937695
je ken gewoon euro 95 of 98 tanke
dus gewoon bij tank station ff tanke om de 40 a 50 km (zuipt tie 1 op 5)

-edit-

als je een andere cilinder er onder zet en je rijdt hem goed in , houd olie goed op peil . dan kan je er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang mee rijden

[Dit bericht is gewijzigd door Madnessy op 06-06-2003 20:10]

De waarheid is hard , gelukkig is de muur nog altijd harder
  vrijdag 6 juni 2003 @ 20:09:41 #47
31362 CreativeMind
Wanneer wordt het zomer?
pi_10937763
Ergenz zo'n fiets-aanhanger op de kop tikken, laat je pa een trekhaak op je scooter lassen en gaan met die banaan
pi_10937895
quote:
Op vrijdag 6 juni 2003 20:04 schreef Madnessy het volgende:
je ken gewoon euro 95 of 98 tanke
dus gewoon bij tank station ff tanke om de 40 a 50 km (zuipt tie 1 op 5)

-edit-

als je een andere cilinder er onder zet en je rijdt hem goed in , houd olie goed op peil . dan kan je er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang mee rijden


[scooterverhaalmodus]
beetje brute cilinder, categorie evo, mhr, manston en iets lager. De kans dat je dat heelhoud bij flink gasgeven vanuit utrecht naar den helder in de zomer is niet zo heel groot. Tuurlijk het kan wel maar het risico dat er wat fout gaat is gewoonweg te groot.
[/scooterverhaalmodus]
Maar volgens mij is topicstarter een lief braaf meisje dus dat komt wel goed
Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
pi_10937929
vergis je niet
sommige meide rijde ook op vet opgefokte scoots (90+)
De waarheid is hard , gelukkig is de muur nog altijd harder
  vrijdag 6 juni 2003 @ 20:21:27 #50
15261 DLegion
------------
pi_10937939
hee, ik woon zelf in hilversum , en ben keer met scooter naar texel gegaan en keer naar zeeland.. is echt aanrader.. Je moet wel met vrienden gaan natuurlijk met de brommer.. En het schiet niet op als ie standaard 50 rijdt.. maar voor de rest supergezellig.. en je kan daar ook nog eens ergens heenrijden..
Je kan tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar blijf wie ik ben :D
pi_10937972
Typisch topic
pi_10938485
quote:
Op vrijdag 6 juni 2003 20:20 schreef Madnessy het volgende:
vergis je niet
sommige meide rijde ook op vet opgefokte scoots (90+)
90+ is niet vet opgefokt 120+ is vet opgefokt. echte kilometers uiteraard 90+ is alleen ander uitlaatje
Maar anyway, het lijkt mij opzich een supergoed idee en lijkt mij wel lache
Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
  vrijdag 6 juni 2003 @ 20:58:02 #53
15261 DLegion
------------
pi_10938582
quote:
Op vrijdag 6 juni 2003 20:52 schreef UnleashMitch het volgende:

[..]

90+ is niet vet opgefokt 120+ is vet opgefokt. echte kilometers uiteraard 90+ is alleen ander uitlaatje
Maar anyway, het lijkt mij opzich een supergoed idee en lijkt mij wel lache


ik had er 85 cc opgezet maar geprobeerd een zo normaal en rustig mogelijk uitlaatje erop te zetten Veel verstandiger
Je kan tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar blijf wie ik ben :D
  vrijdag 6 juni 2003 @ 21:25:24 #54
37305 BushRanger
in Wellington
pi_10938969
Gewoon gaan! Zie het als een avontuur, neem er de tijd voor. Ik zou het dan niet zien als een race om er zo snel mogelijk te komen. Als je toch om een uur of acht 's ochtends opstapt en je neemt af en toe een pauze dan ben je rond een uur of één echt wel bij Den Helder.

Of je scooter betrouwbaar is, dat weet je zelf het best. Ik heb altijd een puchje gereden en zou het best aandurven, bij mooi weer deed ie het altijd (nou ja, meestal eigenlijk.... goeie ouwe tijd). Als je met z'n tweeën gaat, dan kan je sommige dingen zoals een tent verdelen. Het een en ander tussen je benen en een backpack, kan je toch best veel meenemen!

  zaterdag 7 juni 2003 @ 09:18:16 #55
1762 YPPY
Yppiaans
pi_10944785
Het lijkt me ver.

Veel post gaan nu over de scooter zelf en niet over Texel. Wil je dat? Dan kunnen we je topic verplaatsen naar PTA.

"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  maandag 30 juni 2003 @ 09:24:32 #56
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11457970
Nou m'n vriendin gaat dus twee weken bollen pellen op Texel. Dat vind ik (zoals het een lieve vriend betaamt) hartstikke leuk voor haar. Beetje vakantiegevoel EN ze verdient nog centjes ook.
Aanstaande donderdagochtend ga ik haar opzoeken. Nu ben ik benieuwd hoe dat gaat maar vooral wat me dat gaat kosten! Ik ben dus alleen met een Hyundai Pony (niet lachen!). Ik rij dus naar Den Helder en dan....kan ik dan beter te voet op de veerboot en dan een taxi pakken? of kan ik beter met de auto de oversteek maken? Wat kost het busverveoer op Texel?

Ik hoop dat er hier mensen zijn met ervaring!

Alvast bedankt!

  maandag 30 juni 2003 @ 09:28:41 #57
19907 Dobje
Gaping Hole Safari!
pi_11458018
Kan je haar niet alleen op de boot zetten kan ze vanaf texel zelf met de bus ofzo verder
An ancient Zuludong wise man once said that holy artifacts would be found in the holes of foreign girls. Lacy soon finds herself being prodded for this mystical treasure!
pi_11458029
Gewoon de auto pakken. veel makkelijker. anders kan je namelijk niet met je auto naar een verlaten plek rijden voor een stevige buitenwip.
Mark Meisner Motografie! MarkMeisner.com
  maandag 30 juni 2003 @ 09:30:25 #59
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11458038
quote:
Op maandag 30 juni 2003 09:28 schreef Dobje het volgende:
Kan je haar niet alleen op de boot zetten kan ze vanaf texel zelf met de bus ofzo verder
ehh zij zit er dus vanaf vandaag. Ik ga haar donderdag opzoeken.
  maandag 30 juni 2003 @ 09:30:53 #60
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11458044
quote:
Op maandag 30 juni 2003 09:29 schreef GenesiZ het volgende:
Gewoon de auto pakken. veel makkelijker. anders kan je namelijk niet met je auto naar een verlaten plek rijden voor een stevige buitenwip.
haha idd strak plan
maar wat kost dat??
pi_11458054
busvervoer is toch gewoon even duur als in de rest van nederland en gezien de grote van texel zal dat niet erg duur zijn, de bootreis daarintegen kost aardig wat, en de precieze prijzen weet ik niet maar als ik jou was zou ik gewoon de auto meenemen, want als je hem een paar dagen moet parkeren in Den Helder ergens kost dat waarschijnlijk evenveel dan wanneer je em meeneemt
Even a broken clock is right twice a day.
pi_11458062
Voor de prijs van de boot kijk op www.teso.nl
  maandag 30 juni 2003 @ 09:33:56 #63
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11458087
quote:
Op maandag 30 juni 2003 09:32 schreef B03S het volgende:
Voor de prijs van de boot kijk op www.teso.nl
thnx!!

wow ik vind E 26,50 nou niet bepaald goedkoop voor zo'n klein ritje. Maar ja, nix aan te doen. Thnx for the link!

pi_11458092
quote:
Op maandag 30 juni 2003 09:30 schreef elmarz het volgende:

[..]

haha idd strak plan
maar wat kost dat??


moet je aan je vriendin vragen
  maandag 30 juni 2003 @ 09:35:13 #65
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11458103
quote:
Op maandag 30 juni 2003 09:34 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

moet je aan je vriendin vragen


hahah touche! had ik kunnen verwachten natuurlijk
pi_11458456
Of je gaat naar www.9292ov.nl en zoekt daar op wat het je kost met de bus. Dat staat o.a. dit:
quote:
De Texel Ticket.
In de periode van 1 april tot en met 1 oktober 2003 kunt u met de Texel Ticket een hele dag onbeperkt gebruikmaken van de bussen op Texel. Elke plaats goed is goed bereikbaar en de chauffeurs van Connexxion adviseren u graag over de leukste, interessantste en gezelligste plekjes van Texel.

Texel Ticket EUR 3,90


Dan nog even 4 euronen schokken voor de overtocht te voet en je hebt heel wat geld gespaard.
  maandag 30 juni 2003 @ 10:05:45 #67
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11458550
quote:
Op maandag 30 juni 2003 09:59 schreef mdeen het volgende:
Of je gaat naar www.9292ov.nl en zoekt daar op wat het je kost met de bus. Dat staat o.a. dit:
[..]

Dan nog even 4 euronen schokken voor de overtocht te voet en je hebt heel wat geld gespaard.


hey bedankt! da's idd veel goedkoper. Weet je toevallig ook een plek in Den Helder waar ik goedkoop (lees: gratis) kan parkeren?
pi_11458606
quote:
Op maandag 30 juni 2003 10:05 schreef elmarz het volgende:

[..]

hey bedankt! da's idd veel goedkoper. Weet je toevallig ook een plek in Den Helder waar ik goedkoop (lees: gratis) kan parkeren?


Ik neem aan dat er bij de boot voldoende parkeerplaatsen zijn, maar ik heb geen idee of die gratis zijn. Mijn truuk is meestal: even een woonwijk inrijden en hem daar ergens parkeeren (wel even rekening houden met bewoners).
  maandag 30 juni 2003 @ 10:27:28 #69
1762 YPPY
Yppiaans
pi_11458833
Topictitel verduidelijkt.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  maandag 30 juni 2003 @ 11:13:30 #70
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11459594
quote:
Op maandag 30 juni 2003 10:10 schreef mdeen het volgende:

[..]

Ik neem aan dat er bij de boot voldoende parkeerplaatsen zijn, maar ik heb geen idee of die gratis zijn. Mijn truuk is meestal: even een woonwijk inrijden en hem daar ergens parkeeren (wel even rekening houden met bewoners).


hey mensen bedankt voor alle tips! ik ben ruim voldoende geinformeerd. wat mij betreft mag er een slotje op
  maandag 30 juni 2003 @ 11:29:34 #71
1762 YPPY
Yppiaans
pi_11459974
Ik laat het topic open, voor het geval er iemand in de toekomst een soortgelijke vraag heeft.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  dinsdag 1 juli 2003 @ 13:36:05 #72
28809 Zuip
Official Flux-Member
pi_11485756
Bij de boot parkeren kost nix, moet je alleen wel de goeie kant oprijden, beetje op de borden letten dus! En ja ¤26 is wat duur, maar dan kan je wel gaan en staan waar je wilt! Waar pelt ze trouwens? Misschien dat je nog iets van een routebeschrijving ofzo kunt gebruiken...
  zaterdag 5 juli 2003 @ 15:33:38 #73
47279 elmarz
marcelzuurmond.com
pi_11579984
quote:
Op dinsdag 1 juli 2003 13:36 schreef Zuip het volgende:
Bij de boot parkeren kost nix, moet je alleen wel de goeie kant oprijden, beetje op de borden letten dus! En ja ¤26 is wat duur, maar dan kan je wel gaan en staan waar je wilt! Waar pelt ze trouwens? Misschien dat je nog iets van een routebeschrijving ofzo kunt gebruiken...
ze heeft gepeld aan de Stuifweg in Oosterend (heel erg irritante boer en nog irritantere zuipende blowende minderjarigen) dus dat was niet echt een succes. Ik heb haar donderdags opgehaald toen zijn we op camping Kogerstrand gaan staan. Dat was wel leuk. In de duinen tussen de fazanten en konijntjes
pi_11615569
Texel is cool!

De boot is idd vrij duur (voer toeristen dan). Dus gewoon je auto bij de boot in Den Helder laten staan. Gratis parkeren en er is genoeg ruimte. Het openbaar vervoer is er goed geregeld. Je kunt vrijwel overal aardig snel komen. Je kan (als je bijv. de andere dorpen wil bekijken) overwegen om een dagkaart (Texel Ticket) te kopen voor de bus.

Edit: Hm, zie net dat je al weer terugbent

"There are no short cuts to any place worth going"
- Beverly Sills
pi_12063176
Ik ga 9 augustus met 6 vrienden naar kogerzand ofzo
voor de mensen die er al geweest zijn is dat gave camping???
pi_12066812
quote:
Op woensdag 31 januari 2001 20:23 schreef Keroppi het volgende:
Ik ben vorig jaar naar de Koog op Texel geweest. Camping was geloof ik Koogerzant (ofzo )

In de Koog lijkt iedereen naar de Metro te gaan of naar de Toekomst. De Metro bestaat uit twee gedeelten, een disco gedeelte en een cafe gedeelte waar ze heel erg goeie rock muziek draaiden (RATM bijv.)


Dat meeeeeen je niet! Ik kwam in 1996 nogal eens op Texel, en zelfs toen al draaiden ze in de Metro RATM! UItgaan in Nederland op zijn dynamischt!

De camping heet overigens Koogerstrand.

  maandag 28 juli 2003 @ 14:07:38 #77
53747 GTD
http://www.deduppies.nl
pi_12066829
Bestaad Wolkeland nog ??
Er zijn geen problemen alleen maar uitdagingen
  maandag 28 juli 2003 @ 18:32:36 #78
56471 pinquit
oh my lama!
pi_12073105
ik ben vanaf vrijdag ook een weekje op texel.
kom er al vanaf mn jeugd en tis nogsteeds een fijn eiland

mja het 'rock'gedeelte van de metro (t perron) ga ik maar eens even fijn verkennen

erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  maandag 28 juli 2003 @ 20:23:57 #79
521 ruby
Hell yeah!
pi_12075179
quote:
Op maandag 28 juli 2003 11:23 schreef Underdoggy het volgende:
Ik ga 9 augustus met 6 vrienden naar kogerzand ofzo
voor de mensen die er al geweest zijn is dat gave camping???
Dat is inderdaad een leuke camping. Althans, dat is wat ik me er van herinner. Ik heb daar vroeger (lees: zo'n 17 jaar geleden) ook gekampeerd. Ook al woonde ik op Texel zelf.
Maar je zit lekker aan het strand en je bent zo in het uitgaansleven van De Koog.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  maandag 28 juli 2003 @ 20:23:57 #80
521 ruby
Hell yeah!
pi_12075180
quote:
Op maandag 28 juli 2003 11:23 schreef Underdoggy het volgende:
Ik ga 9 augustus met 6 vrienden naar kogerzand ofzo
voor de mensen die er al geweest zijn is dat gave camping???
Dat is inderdaad een leuke camping. Althans, dat is wat ik me er van herinner. Ik heb daar vroeger (lees: zo'n 17 jaar geleden) ook gekampeerd. Ook al woonde ik op Texel zelf.
Maar je zit lekker aan het strand en je bent zo in het uitgaansleven van De Koog.

[Dit bericht is gewijzigd door ruby op 28-07-2003 20:28]

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  maandag 28 juli 2003 @ 20:28:09 #81
14806 CrashOne
100% compliant
pi_12075258
quote:
Op dinsdag 30 januari 2001 22:24 schreef Zuurtje het volgende:
In de Koog hmmm.
Er zit daar 1 lange straat met een aantal wel aardige disco'tjes waaronder de "Berekuil" daar geldt geloof ik wel een leeftijds limiet. Verder zit er een speelhal en ff een straatje erachter een bowlingcentrum.

Als je na een paar dagen daar bent uitgekeken kan je altijd nog naar de dorpje "Kocksdorp" zit aan de andere kant van het eiland. Daar heb je 2 leuke discotheken zitten.
De "Question" en de "Jelleboog" zijn goed om fijn te stappuh. In de Jelleboog moet je maar naar een Juttertje-cola vragen. Is een soort jagermeisterachtig drankje met cola, maar dan net iets lekkerder als Jagermeister.

Verder moet je opletten op Texel dat ze de 1-2-3 regel hanteren.
1 uur moet je binnen zijn. 2 uur gaat het licht een beetje aan, en wordt er wat minder geschonken en om 3 uur moet je wegwezen.

Als je van garnalen houdt, kan je met een garnalen visser mee de zee op waarna hij eenmaal zijn netten heeft binnengehaald direct de garnalen worden gekookt en klaar gemaakt worden om op te eten Heerlijk

Veel plezier op Texel.


Question en Jelleboog liggen in Den Burg en cocksdorp is met een c. Daar zit trouwens wel een lekker pizzaria.

Jelleboog vind ik niks, Question is af en toe wel leuk. Ik zou naar de berekuil of de toekomst gaan in de koog.

[edit]
jeez, oude koe zeg...
[/edit]

pi_12364261
ik ga de 18e naar Texel zijn er dan nog wel wat jongeren tevinden op texel...?
Ti voglio bene!
pi_12371161
quote:
Op maandag 11 augustus 2003 20:36 schreef xxsaskiaxx het volgende:
ik ga de 18e naar Texel zijn er dan nog wel wat jongeren tevinden op texel...?
Flink wat, breek daar je hoofdje maar niet over
  dinsdag 12 augustus 2003 @ 08:20:57 #84
521 ruby
Hell yeah!
pi_12373493
quote:
Op maandag 28 juli 2003 20:28 schreef CrashOne het volgende:

[..]

Question en Jelleboog liggen in Den Burg en cocksdorp is met een c. Daar zit trouwens wel een lekker pizzaria.

Jelleboog vind ik niks, Question is af en toe wel leuk. Ik zou naar de berekuil of de toekomst gaan in de koog.

[edit]
jeez, oude koe zeg...
[/edit]


De Berenkuil ligt onder de zoden en de Toekomst is de "oude" toekomst niet meer. Er heeft een grondige verbouwing plaatsgevonden. Persoonlijk vind ik het er niet echt mooier op geworden maar ja. Niet dat ik binnen ben geweest hoor, maar van buiten vind ik het nogal kitcherig allemaal.
De Toekomst is nu ook totaal anders en je herkent het niet meer terug mocht je een paar jaar geleden op Texel zijn geweest. Het is nu: Toekomst Dance Factory...
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  dinsdag 12 augustus 2003 @ 10:09:24 #85
56824 Keijs
Toedeledokie !
pi_12374590
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2003 08:20 schreef ruby het volgende:
[..]
De Berenkuil ligt onder de zoden en de Toekomst is de "oude" toekomst niet meer. Er heeft een grondige verbouwing plaatsgevonden.
De Toekomst.. Ik heb daar 3 jaar gelden een weekend gezeten. Waarschijnlijk toen het goedkoopste hotel van Nederland (30 gulden geloof ik). De dakgoten bezaaid met condooms, beddegoed met aangekoekte kots er nog in, achter waren er een paar garageboxen omgebouwd met drie bedden erin, werden "studio's"genoemd. Echt een hotel waar jongeren van 15/16 komen die voor het eerst alleen op vakantie mogen.. Was toch wel lache eigenlijk.
Naast de toekomst was een gezellige kroeg het Galjoen, zal ook wel niet meer bestaan, ze hebben idd dat hele blok platgegooid en 2 jaar was er geen activiteit daar, begin juni is dat nieuwe complex geopend maar zag er idd een beetje kitcherig uit.

Tips: lekker bakkie koffie doen in SamSam, met een paar juttertjes uiteraard. Voor de rest zitten wij meestal het hele weekend in Tiffany's , beetje een ballentent maar ach het is vaak wel gezellig druk.

pi_12375694
De Berekuil was vermaard omdat er gratis onbeperkt doppindas werden aangeboden.

Ik kan me herinneren dat ik dagenlang niets anders at dan doppinda's

  dinsdag 12 augustus 2003 @ 18:57:43 #87
521 ruby
Hell yeah!
pi_12387038
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2003 10:09 schreef Keijs het volgende:
De Toekomst.. Ik heb daar 3 jaar gelden een weekend gezeten. Waarschijnlijk toen het goedkoopste hotel van Nederland (30 gulden geloof ik). De dakgoten bezaaid met condooms, beddegoed met aangekoekte kots er nog in, achter waren er een paar garageboxen omgebouwd met drie bedden erin, werden "studio's"genoemd. Echt een hotel waar jongeren van 15/16 komen die voor het eerst alleen op vakantie mogen.. Was toch wel lache eigenlijk.
Naast de toekomst was een gezellige kroeg het Galjoen, zal ook wel niet meer bestaan, ze hebben idd dat hele blok platgegooid en 2 jaar was er geen activiteit daar, begin juni is dat nieuwe complex geopend maar zag er idd een beetje kitcherig uit.

Tips: lekker bakkie koffie doen in SamSam, met een paar juttertjes uiteraard. Voor de rest zitten wij meestal het hele weekend in Tiffany's , beetje een ballentent maar ach het is vaak wel gezellig druk.


Ik heb een paar weken geleden op een zaterdagavond nog bij SamSam gehangen. Lekker op het terrasje gezeten en slap geouwehoerd natuurlijk.
Maar De Koog is mijn ding niet meer. Vroeger (lees: zo'n 13 jaar terug) heb ik ook een aantal seizoenen daar gewerkt en ik heb een hele leuke tijd gehad. Misschien dat het ook met de leeftijd te maken heeft waarom ik er nu geen hol meer aanvind. Maar zowiezo is de sfeer veranderd. Heel cliché, maar vroeger was het gewoon veel gezelliger.
Ik heb het idee dat het iets meer opgefokter is.

En verder vind ik het een enorm Costa del Sol gehalte hebben. Al die restaurantjes die uit de grond gestampt zijn...het hoeft van mij niet zo.

Maar aangezien het voor ons (m'n vriendinnen en ik) nostalgie is, zijn we dus een paar weken geleden effe naar De Koog gegaan om de sfeer weer eens te proeven.

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  dinsdag 12 augustus 2003 @ 19:40:31 #88
57798 Gerard-Joling
No more bolero's....
pi_12387926
Zelf 2 jaar op Texel geweest, de Metro is wel grappig, niet spectaculair. Sam Sam is ook een leuke tent.

Camping Kogerstrand is opzich wel oke, je kan er snachts gewoon redelijk je gang gaan. Wel opletten dat je kratjes altijd binnen staan en je vuilnis ivm met die gruwelijk irritante meeuwen. Het sanitair zou ik snachts niet komen, te ranzig. Overdag redelijk schoon.

Zing met me mee tot morgenvroeg....
pi_12388126
Texel is echt cool!
"There are no short cuts to any place worth going"
- Beverly Sills
  donderdag 11 december 2003 @ 11:35:18 #90
4657 Fok.r
Ben weer aan de zomer toe...
pi_15325945
Ook in de winter wordt Texel bezocht. Ik zei de gek ga met nog wat vrienden een rondje Texel lopen in twee dagen en wel op zaterdag 27 en zondag 28 december a.s. (Rondje Texel = Texel in de rondte lopen, dus gewoon het strand en de dijk blijven volgen )

We zoeken echter nog een overnachtingsplaats in De Cocksdorp. Minimaal 6 persoons faciliteiten en een hond moet toegelaten mogen worden.
Verder natuurlijk redelijk in prijs voor één avond/nacht.

Wie weet er wat? In het verleden zijn er mensen ook dit rondje wezen lopen. Zij wisten te vertellen dat er toen ter tijd overnacht werd in een klein houten hutje bij iemand in De Cocksdorp.

Wie weet meer?

pi_15336881
quote:
Op donderdag 11 december 2003 11:35 schreef Fok! het volgende:
Ook in de winter wordt Texel bezocht. Ik zei de gek ga met nog wat vrienden een rondje Texel lopen in twee dagen en wel op zaterdag 27 en zondag 28 december a.s. (Rondje Texel = Texel in de rondte lopen, dus gewoon het strand en de dijk blijven volgen )

We zoeken echter nog een overnachtingsplaats in De Cocksdorp. Minimaal 6 persoons faciliteiten en een hond moet toegelaten mogen worden.
Verder natuurlijk redelijk in prijs voor één avond/nacht.

Wie weet er wat? In het verleden zijn er mensen ook dit rondje wezen lopen. Zij wisten te vertellen dat er toen ter tijd overnacht werd in een klein houten hutje bij iemand in De Cocksdorp.

Wie weet meer?


Ik zou het niet weten wat je bedoelt, maar kijk eens op www.texel.pagina.nl of http://texel.boogolinks.nl.
Daar staat vast wel wat info op dat je kunt gebruiken.

* ruby gaat de 31e weer heen.

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_15345901
Ik heb ruim anderhalf jaar geleden het Texelpad gelopen. En dat is dus ook een rondje Texel, maar je komt ook wel eens van de dijken af. Wat wel zo prettig is overigens, want die gaan vrij snel vervelen.

Destijds hadden we ergens in de buurt bij dat ene stapdorpje (vlak voor de 2e rotonde! ) en dat lag praktisch op de route! Maar geen idee waar je nu goedkoop zou kunnen overnachten.

pi_19323544
DuchessX en ik zijn eind maart voor een lang weekeinde naar Texel geweest met een van de honden. Was heerlijk. Eind oktober gaan wij weer een weekje relaxen en uitwaaien.

Voor degene die wil weten wat de overtocht prijzen zijn:

TESO
pi_19375373
Ik ga deze zomer weer! hopelijk ben ik dit jaar niet ziek. Vorige keer hele week ziek geweest en maar liefst 0 keer uitgeweest
  donderdag 27 mei 2004 @ 19:03:46 #95
95437 O-DOG
en un momento dado...
pi_19453371
ik ga ook naar texel deze zomer.. begin augustus ergens
The death of one man is a tragedy
The death of a million is just a statistic
pi_19502698
Alsof het hier nog niet druk genoeg is.
"There are no short cuts to any place worth going"
- Beverly Sills
  zaterdag 29 mei 2004 @ 22:41:01 #97
13987 tomic
Tomic 4 life!
pi_19503296
JA! al die mensen van de overkant...

"de overkant" klinkt eigenlijk best wack
Het leven is wat je ervan maakt!
  † In Memoriam † zondag 30 mei 2004 @ 23:07:02 #98
7074 moussy
kuttekop
pi_19523493
Ik woon al járen in Den Helder en ben nog maar 2x op Texel geweest
Je zou er haast een boek over schrijven!
pi_19529261
quote:
Op zondag 30 mei 2004 23:07 schreef moussy het volgende:
Ik woon al járen in Den Helder en ben nog maar 2x op Texel geweest
Dan woon je zo ontzettend dichtbij dat prachtige eiland Texel en dan ben je er gewoon nog maar twee keer geweest. Ongelofelijk.
"There are no short cuts to any place worth going"
- Beverly Sills
pi_20035043
quote:
Op maandag 31 mei 2004 09:51 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Dan woon je zo ontzettend dichtbij dat prachtige eiland Texel en dan ben je er gewoon nog maar twee keer geweest. Ongelofelijk.
Hehe, niet zeuren jij. Net zei je nog dat t druk genoeg was.
  zondag 20 juni 2004 @ 11:25:26 #101
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_20035343
quote:
Op donderdag 27 mei 2004 19:03 schreef O-DOG het volgende:
ik ga ook naar texel deze zomer.. begin augustus ergens
Eettips:

  • Texelse uiensoep bij De Smulpot in Den Burg
  • De Worsteltent op de Smitsweg
  • ...en kwa strandpaviljoens vind ik Paal 9 geweldig (staat bij paal 10 )

    V.
  • Ja inderdaad, V. ja.
      dinsdag 22 juni 2004 @ 20:49:14 #102
    95437 O-DOG
    en un momento dado...
    pi_20103920
    quote:
    Op zondag 20 juni 2004 11:25 schreef Verbal het volgende:

    [..]

    Eettips:

  • Texelse uiensoep bij De Smulpot in Den Burg
  • De Worsteltent op de Smitsweg
  • ...en kwa strandpaviljoens vind ik Paal 9 geweldig (staat bij paal 10 )

    V.
  • dank u wel
    The death of one man is a tragedy
    The death of a million is just a statistic
    pi_21131743
    Aah thanks Lucille, ik had niet goed met de search gezocht.. maargoed... mensen van t kogerstrand hier>?
    pi_21138893
    quote:
    Op zondag 8 augustus 2004 14:36 schreef _Suzanne_ het volgende:
    Aah thanks Lucille, ik had niet goed met de search gezocht.. maargoed... mensen van t kogerstrand hier>?
    Helaas, helaas.

    Ik ben verder wel op Texel te vinden overigens, de gehele zomer.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_21141478
    quote:
    Op zondag 8 augustus 2004 20:30 schreef Pizza_Shooter het volgende:

    [..]

    Helaas, helaas.

    Ik ben verder wel op Texel te vinden overigens, de gehele zomer.
    maar vast niet in de buurt van het strand en uitgaansgelegenheden? Laat staan de Koog dus...
    pi_21148597
    quote:
    Op zondag 8 augustus 2004 22:19 schreef DearPrudence het volgende:

    [..]

    maar vast niet in de buurt van het strand en uitgaansgelegenheden? Laat staan de Koog dus...
    Strand nog weleens, maar niet bij De Koog idd.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_21353472
    Beetje dood hier, ik heb me prima vermaakt op texel(de koog, waar anders?). Ohja, weekje van 31jul tm 7 aug was ik presente.
    pi_21366731
    quote:
    Op dinsdag 17 augustus 2004 18:58 schreef NordKaos het volgende:
    Beetje dood hier, ik heb me prima vermaakt op texel(de koog, waar anders?). Ohja, weekje van 31jul tm 7 aug was ik presente.
    die week waren wij er ook.. zat je op t kogerstrand?
    pi_21387161
    Nee, ik zat in hotel texel, boven dat indiaase restaurant waar die duitser door een ruit is geslagen. Me oom was ooggetuige en zat op de 1e rij:D
    pi_21505469
    quote:
    Op donderdag 19 augustus 2004 00:01 schreef NordKaos het volgende:
    Nee, ik zat in hotel texel, boven dat indiaase restaurant waar die duitser door een ruit is geslagen. Me oom was ooggetuige en zat op de 1e rij:D
    duitser door een ruit heengeslagen? Schitterend! Dat wist ik niet? Alleen dat een duitser de uitsmijter van de toekomst had neergestoken..
    pi_21559399
    Ja, diezelfde gast is later inelkaar geslagen, de politie stond erbij te kijken en zei dat het op een gegeven moment wel genoeg was...
    pi_21638596
    Vergeet niet naar de Wijsneus te gaan in de Koog
    Vroeger was dat Wtjewel..
    Paal 17, de Buren en de Zeester, hardstikke gezellig (kheb dr een aantal jaar gewerkt..)
    pi_21686700
    quote:
    Op donderdag 26 augustus 2004 16:30 schreef NordKaos het volgende:
    Ja, diezelfde gast is later inelkaar geslagen, de politie stond erbij te kijken en zei dat het op een gegeven moment wel genoeg was...
    Dat meen je?
    pi_21708548
    Waarom zou ik overdrijven? Op dat moment stond ik nog flink te feesten(ahum..) in de toekomst, mijn oom zag alles gebeuren vanaf zijn balkon...
    pi_21713104
    quote:
    Op donderdag 2 september 2004 16:41 schreef NordKaos het volgende:
    Waarom zou ik overdrijven? Op dat moment stond ik nog flink te feesten(ahum..) in de toekomst, mijn oom zag alles gebeuren vanaf zijn balkon...
    Nee niet overdrijven maar dat de politie zo handelt vindt ik ook weer een beetje te ver gaan.. Dan mag het nóg een Duitser zijn..
    pi_21713259
    Ik vind het ook wel te ver gaan, maargoed, zo schijnt het te zijn gebeurd.....
    pi_27093940
    Wij gaan in juni naar Texel en zoeken nu een goedkoop hotelletje voor twee nachten.

    Ik ben op internet wel wat tegengekomen, maar ik vroeg me af of het niet goedkoper kon. Wat is een beetje een normale prijs voor een overnachting op Texel? En weet iemand dan ook een beetje een goedkoop hotelletje? En indien meerdere: in welke plaats kunnen we het beste gaan zitten?
    pi_27107553
    Geen Texelkenners
    pi_27111386
    We willen overigens begin juni gaan
    pi_27112962
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 09:20 schreef ChrisJX het volgende:
    Geen Texelkenners
    Het is dan natuurlijk hoogseizoen, dus goedkoop zal het nooit worden.

    Heb je overigens ook op texel.net al naar hotels gezocht? Daar staan er heel wat.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27113412
    Die site kende ik nog niet
    Ik zie er ook logies&ontbijt bij staan, dat klinkt alweer goedkoper

    Maar nu de vraag: waar kunnen we het beste gaan zitten? Noorden, zuiden? Zo te zien ligt het strand aan de westkant van het eiland, dus als het mooi weer is, is dat wel een optie natuurlijk Of een fiets huren, over het eiland fietsen en een vuurtoren bekijken
    pi_27118301
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 12:44 schreef ChrisJX het volgende:
    Die site kende ik nog niet
    Ik zie er ook logies&ontbijt bij staan, dat klinkt alweer goedkoper

    Maar nu de vraag: waar kunnen we het beste gaan zitten? Noorden, zuiden? Zo te zien ligt het strand aan de westkant van het eiland, dus als het mooi weer is, is dat wel een optie natuurlijk Of een fiets huren, over het eiland fietsen en een vuurtoren bekijken
    Waar jullie het beste kunnen gaan zitten, ligt er helemaal aan wat je wensen zijn. Als je echt voor het uitgaan en zuipen komt en direct aan het strand wilt zitten, moet je in De Koog een hotel boeken. Anders is Den Burg leuker en bovendien centraler gelegen. Strand is dan ongeveer 5 km fietsen. Leukste is denk ik om fietsen te huren en daarmee het eiland te verkennen, dan maakt het verder ook niet zoveel meer uit welk dorp je gaat zitten.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27120677
    Wij komen niet voor het uitgaan en het zuipen Ik wil het liefste wat van Texel zien. Beetje strand, beetje vuurtoren, beetje schapenkeutels rapende boeren, enz
    pi_27125969
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 16:40 schreef ChrisJX het volgende:
    Wij komen niet voor het uitgaan en het zuipen Ik wil het liefste wat van Texel zien. Beetje strand, beetje vuurtoren, beetje schapenkeutels rapende boeren, enz
    Dat idee had ik al. Dan zou ik niet in De Koog gaan zitten, maar in één van de andere dorpen. Verder kun je inderdaad fietsen huren of gewoon de bus nemen. Het OV is hier vrij goed geregeld, overal kun je wel komen eigenlijk.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27126396
    Ik neem aan dat m'n OV gewoon geldt op Texel?
    pi_27130770
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 19:40 schreef ChrisJX het volgende:
    Ik neem aan dat m'n OV gewoon geldt op Texel?
    Nee, het openbaar vervoer gaat hier per paardentram en betalen werkt via ons unieke schelpenruilsysteem. Wel even iets om op te letten dus.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27132648
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 21:47 schreef Pizza_Shooter het volgende:

    Nee, het openbaar vervoer gaat hier per paardentram en betalen werkt via ons unieke schelpenruilsysteem. Wel even iets om op te letten dus.
    *Blij is dat ze haar OV vorige maand nog geupgrade heeft naar de amish-versie


    Het kon zijn dat je bij de Texelse vervoerder (weet ik veel, misschien doet de TESO ook de bussen wel) moet bijbetalen ofzo.
    pi_27132774
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 22:29 schreef ChrisJX het volgende:

    [..]

    *Blij is dat ze haar OV vorige maand nog geupgrade heeft naar de amish-versie


    Het kon zijn dat je bij de Texelse vervoerder (weet ik veel, misschien doet de TESO ook de bussen wel) moet bijbetalen ofzo.
    Nee hoor, er rijden gewoon bussen van Connexxion rond. TESO staat ook voor Texels Eigen Stoombootmaatschappij, dus die houden het dan ook bij stoomboten.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27133334
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 22:32 schreef Pizza_Shooter het volgende:
    Nee hoor, er rijden gewoon bussen van Connexxion rond. TESO staat ook voor Texels Eigen Stoombootmaatschappij, dus die houden het dan ook bij stoomboten.
    Iets staat me bij dat de TESO in haar begindagen (nou ja, iets later) ook buslijnen exploiteerde

    EDIT: Jaha, ik wist het
    http://www.texel-plaza.nl/texela-z/show.php?id=555
    quote:
    TESO werd in 1942 eigenaar van de autobusdiensten op het eiland.
    pi_27139144
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 22:42 schreef ChrisJX het volgende:

    [..]

    Iets staat me bij dat de TESO in haar begindagen (nou ja, iets later) ook buslijnen exploiteerde

    EDIT: Jaha, ik wist het
    http://www.texel-plaza.nl/texela-z/show.php?id=555
    [..]
    Oh, dat wist ik niet eens. Nouja, das dus nu niet meer zo.

    Verder vaart er overigens vanaf 1 juni de nieuwe boot, dus als jullie begin juni gaan heb je grote kans dat je daarmee vaart.

    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27139182
    quote:
    Op donderdag 19 mei 2005 07:40 schreef Pizza_Shooter het volgende:

    [..]

    Oh, dat wist ik niet eens. Nouja, das dus nu niet meer zo.

    Verder vaart er overigens vanaf 1 juni de nieuwe boot, dus als jullie begin juni gaan heb je grote kans dat je daarmee vaart.

    [afbeelding]
    Dat gaat hip worden
    pi_27139189
    Discotheek de Toekomst is wel leuk en café SamSam! Ik vond het publiek vorig jaar in de Toekomst alleen een beetje laag.. (zowel qua leeftijd als gedrag)
    pi_27139972
    En behalve de uitgaansgelegenheden zijn er nog meer dingen leuk op Texel? Uitgaan kan ik overal, tenslotte
      donderdag 19 mei 2005 @ 12:24:34 #134
    56824 Keijs
    Toedeledokie !
    pi_27146086
    Ecomare, Indoor-kartbaan, schapen neuken, enz.
    pi_27177181
    Ik heb niets met zeehondjes, karten kan ik overal en schapen neuken laat ik jou over.

    Andere suggesties?
    pi_27177518
    quote:
    Op vrijdag 20 mei 2005 10:22 schreef ChrisJX het volgende:
    Ik heb niets met zeehondjes, karten kan ik overal en schapen neuken laat ik jou over.

    Andere suggesties?
    Als jullie het weekend van 4 en 5 juni gaan is er het Tevoko buitentoernooi, maar dan moet je eigenlijk wel van volleybal houden..

    - In Oudeschild een leuke haven voor plezierjachten en kottervissers. Daar kan je desgewenst ook een tocht maken om zeehonden te spotten of garnalen te vangen.

    - De vuurtoren noemde je zelf al en is misschien ook wel leuk, al is er verder niet echt zoveel te doen.

    - Zolang je aan de westkust blijft kun je overal wel een strandwandeling maken, aan de oostkust is namelijk alleen een dijk.

    - Op maandag is er altijd markt en op woensdag 'folkore', al moet je daar wel van houden.

    - Op dinsdagavond zijn er vaak zomeravondconcerten, al weet ik niet exact wanneer die weer beginnen.

    Verder zijn er tal van cafés en andere uitgaansgelegenheden. Zou gewoon even langs het VVV gaan om te kijken wat er allemaal te doen is, ben namelijk vast nog een hoop vergeten.

    Als je nog een leuke bed & breakfast zoekt, zou je eens bij www.uit-en-thuis.com kunnen kijken. Persoonlijk heb ik daar goede ervaringen mee.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27177607
    Texel is pauper alleen maar boeren, inteelt en hillbilly's daar. Wij hadden ruzie met de locale jongeren, kwam er politie aan begint in 1 keer op ons in te rossen met knoppels en die inteelt jongeren maar lachen.

    Stakkers
    -je webicon was te groot, niet terugplaatsen-
    pi_27181060
    We zitten in De Koog, dacht ik

    Ik was van plan (als Nolius het wil ) om een fietstocht over (een deel van) het eiland te maken. En dan gelijk langs de vuurtoren te fietsen De haven in Oudeschild klinkt ook leuk. En als het lekker weer is wil ik naar het strand
    pi_27795623
    We hebben keiveel gezien en gedaan

    Straks foto's en verhaal

    En is een nieuw topic iets? Of gewoon in deze?

    En die nieuwe boot van de TESO hebben we niet gezien trouwens...
      Moderator vrijdag 10 juni 2005 @ 08:18:19 #140
    61302 crew  UIO_AMS
    Dobbelsteenavonturier
    pi_27795655
    Reisverslagen zien wij heel graag in aparte topics. Dat verdienen reisverslagen.
    Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
    Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
    Beste moderator UIO_AMS
    Stuur een mod weg.
    pi_27795662
    quote:
    Op woensdag 18 mei 2005 22:32 schreef Pizza_Shooter het volgende:

    [..]

    Nee hoor, er rijden gewoon bussen van Connexxion rond. TESO staat ook voor Texels Eigen Stoomboot maatschappij onderneming, dus die houden het dan ook bij stoomboten.
    Work mode_ [ ] on
    __________ [x] off
    relax mode_ [x] on
    __________ [ ] off
    pi_27796040
    quote:
    Op vrijdag 10 juni 2005 08:19 schreef buitenbeentje het volgende:

    [..]

    Oh, je hebt gelijk. Stom.

    Verder is de nieuwe boot inderdaad uitgesteld en gaat ie pas 8 juli full time varen, geloof ik.
    "There are no short cuts to any place worth going"
    - Beverly Sills
    pi_27796304
    Kan iedereen gebeuren.

    Ik heb over twee weken een handboogtournooi op Texel, misschien datik er nog een paar dagen eerder heen ga om wat te vliegeren en zo. En weer wat oude bekenden opzoeken.
    Work mode_ [ ] on
    __________ [x] off
    relax mode_ [x] on
    __________ [ ] off
      vrijdag 10 juni 2005 @ 09:08:55 #144
    120631 513.guzzstyle
    NoCrapSmugglers!!
    pi_27796412
    pfffffffff, die tent op het strand is niet goed voor het hoofd en de portomonai
    valt het je niet op, dat jou lawaai altijd veel minder luid is dan die van iemand anders.
    Heerlijk Helder Heineken.
    een lekkere vriendin heb je nooit alleen.
      vrijdag 10 juni 2005 @ 09:30:57 #145
    98036 -calimero-
    Zonder ei...
    pi_27796823
    Dit jaar maar eens op Texel kijken of dat wat is, heb Terschelling nou wel gezien...
    Save a mouse, eat a pussy.
    pi_27810377
    quote:
    Op vrijdag 10 juni 2005 08:18 schreef UIO_AMS het volgende:
    Reisverslagen zien wij heel graag in aparte topics. Dat verdienen reisverslagen.
    Woeiiiiiii, gewoon een topic 'Reisverslag Texel' openen?

    Ik vroeg me trouwens één ding af, hoe kom je van Texel naar Vlieland Er was maar één bootje die twee keer per dag voer en daar konden alleen voetgangers en fietsers op. Bovendien kon ik op de landkaart ook geen pont tussen het vasteland en Vlieland ontdekken, wel naar Texel, Terschelling en Ameland.
      zaterdag 11 juni 2005 @ 13:20:42 #147
    98036 -calimero-
    Zonder ei...
    pi_27831731
    quote:
    Op vrijdag 10 juni 2005 16:57 schreef ChrisJX het volgende:

    [..]

    Woeiiiiiii, gewoon een topic 'Reisverslag Texel' openen?

    Ik vroeg me trouwens één ding af, hoe kom je van Texel naar Vlieland Er was maar één bootje die twee keer per dag voer en daar konden alleen voetgangers en fietsers op. Bovendien kon ik op de landkaart ook geen pont tussen het vasteland en Vlieland ontdekken, wel naar Texel, Terschelling en Ameland.
    Van het vaste land naar Vlieland moet je in harlingen opstappen, op de zelfde plek als naar Terschelling.
    Save a mouse, eat a pussy.
    pi_27831775
    quote:
    Op zaterdag 11 juni 2005 13:20 schreef -calimero- het volgende:
    Van het vaste land naar Vlieland moet je in harlingen opstappen, op de zelfde plek als naar Terschelling.
    Maar met de auto kun je niet van Texel naar Vlieland komen?
    pi_27831881
    Nope.
    pi_27831926
    quote:
    Op zaterdag 11 juni 2005 13:26 schreef Icelus het volgende:
    Nope.
    En die vage boot tussen Texel en Terschelling ging ook nog maar eens één keer per dag Maar goed, zo'n lijntje zal dan wel niet rendabel zijn ofzo.
      dinsdag 14 juni 2005 @ 11:23:19 #151
    120631 513.guzzstyle
    NoCrapSmugglers!!
    pi_27912958
    quote:
    Op zaterdag 11 juni 2005 13:28 schreef ChrisJX het volgende:

    [..]

    En die vage boot tussen Texel en Terschelling ging ook nog maar eens één keer per dag Maar goed, zo'n lijntje zal dan wel niet rendabel zijn ofzo.
    ik geloof dat dat lijntje van een particulier is. en hij doet het voornamelijk voor zijn lol. dus af en toe heen en weer
    valt het je niet op, dat jou lawaai altijd veel minder luid is dan die van iemand anders.
    Heerlijk Helder Heineken.
    een lekkere vriendin heb je nooit alleen.
    pi_55329694
    GROTE KICK
    Iemand die nog een leuk 'redelijk' betaalbaar hotel kent op Texel? ( januari/ februari)
    Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
    Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
    :{²
      Moderator maandag 17 december 2007 @ 11:04:03 #153
    61302 crew  UIO_AMS
    Dobbelsteenavonturier
    pi_55331633
    Wat bedoel je met redelijk betaalbaar? En voor hoe lang?
    Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
    Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
    Beste moderator UIO_AMS
    Stuur een mod weg.
    pi_55332021
    quote:
    Op maandag 17 december 2007 11:04 schreef UIO_AMS het volgende:
    Wat bedoel je met redelijk betaalbaar? En voor hoe lang?
    geen 300-400euro. Weekendje vrijdag t/m zondag.
    Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
    Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
    :{²
    pi_169678144
    Donderdag naar Texel! *O*
      dinsdag 21 maart 2017 @ 16:21:43 #156
    6990 golfer
    Ouwe jongere
    pi_169678467
    Wat een kick. _O_
    There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
    Poef.....gone! ©golfer
    pi_169680259
    quote:
    4s.gif Op dinsdag 21 maart 2017 16:04 schreef Leonos het volgende:
    Donderdag naar Texel! *O*
    Ze hebben wel een goed biercafe daar :Y
    pi_169680271
    quote:
    1s.gif Op maandag 17 december 2007 11:24 schreef tongytongylickylicky het volgende:

    [..]

    geen 300-400euro. Weekendje vrijdag t/m zondag.
    Hoi, hoe is het met jou dan?
    pi_169693463
    quote:
    11s.gif Op dinsdag 21 maart 2017 16:21 schreef golfer het volgende:
    Wat een kick. _O_
    Dankje! O+

    quote:
    1s.gif Op dinsdag 21 maart 2017 18:08 schreef MCH het volgende:

    [..]

    Ze hebben wel een goed biercafe daar :Y
    Sounds good, weet je toevallig de naam? :P
    pi_169693555
    quote:
    4s.gif Op woensdag 22 maart 2017 08:55 schreef Leonos het volgende:

    [..]

    Dankje! O+

    [..]

    Sounds good, weet je toevallig de naam? :P
    Taveerne de twaalf balcken in den burg. Vond het proeflokaal van de texelse maar een beetje armoedig.
    pi_169693586
    quote:
    1s.gif Op woensdag 22 maart 2017 09:04 schreef MCH het volgende:
    Taveerne de twaalf balcken
    Cool. Ga ik wel ff langs dan :)
      woensdag 22 maart 2017 @ 10:08:49 #162
    136 V.
    Fuck you and your eyebrows
    pi_169694541
    Paal 9, voorbij Den Hoorn. Leukste strandpaviljoen om een happie te doen.

    V.
    Ja inderdaad, V. ja.
    pi_169810873
    Bazen weekend _O_
    Wel verbrand ;(
    pi_169823699
    quote:
    4s.gif Op maandag 27 maart 2017 12:23 schreef Leonos het volgende:
    Bazen weekend _O_
    Wel verbrand ;(
    Nog geneukt?
    pi_169830585
    quote:
    0s.gif Op maandag 27 maart 2017 21:47 schreef MCH het volgende:

    [..]

    Nog geneukt?
    Is geheim.
    pi_169830718
    quote:
    4s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 09:21 schreef Leonos het volgende:

    [..]

    Is geheim.
    Dit tast onze fok!vriendschap aan.
    pi_169830986
    quote:
    1s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 09:29 schreef MCH het volgende:

    [..]

    Dit tast onze fok!vriendschap aan.
    ;(
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')