abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_11695596
Snel vliegen de Balor en de Nightmare over het elfenbos. Ze zijn getuige van het gevecht tussen de draken. Zelfs de Balor moet toegeven dat Quantarianth een behoorlijk sterke indruk heeft gemaakt. Maar hij kan natuurlijk niet tippen aan de macht die de Balor bezit. Dan voelt de Balor een verstoring tussen verschillende werelden. Even maakt hij zich zorgen, dan herkent hij de energie die Tarran heeft achtergelaten bij het doen van de laatste spreuk.

Ah, onze oude vriend Tarran hangt hier dus ook rond. Dat betekent dat Samaell niet ver weg kan zijn. Dat moet ik eigenlijk eens nader gaan bekijken. Daar waar Samaell is, is chaos. Maar ik vraag me af wat zijn verdere bedoelingen in deze wereld zijn. Eens kijken, waar kan ik nog meer restjes chaos magie ontdekken. Ah, gevonden. Er is een berg met daarin een vage gloed van magie.

De Balor geeft de Nightmare een harde trap in zijn flanken en geeft de richting aan waarin hij moet vliegen. Als een pijl uit een boog schieten ze weg in de richting van Chaos Mountain.

Wij zijn de heersers van het demonenrijk. Wee degene die ons uitdaagd.
  donderdag 17 juli 2003 @ 11:17:07 #52
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_11830301
Nee! Het kan niet waar zijn, waarom doet Ivellios dit mij aan?

* Tranen van verdriet lopen over de wangen van Myrddin, als ze denkt aan haar goede oude vriend.
Op het laatste moment heeft Myrddin de draak herkent.
Toen ze klein was speelde ze vaak met Silinde Elensar.
Hij werd haar beste vriend.
Hij was een paar jaar ouder dan zij en hij had de magieschool afgemaakt, voor alle ellende in het bos begonnen.
Daarom wist ze ook dat hij zich kon veranderen in een draak, maar hoe kon Ivellios hem zo manipuleren dat hij hun zou aanvallen? Hij moet hem eerst gevangen hebben genomen en in een lichtpot hebben gestopt.
O, Silinde, hoe heb je je laten betoveren, juist jij die zo sterk was.

Nee! O oude vriend, ik zal hem voor je doden, dit heb je niet verdient.

* Haar woorden klinken als een schot door het bos.
Hoe bozer Myrddin word, hoe meer er een licht om haar heen gaat stralen, terwijl ze met boze passen, niet meer het bos uit probeert te vluchten, maar juist richting het kasteel van Ivellios begint te lopen.
De takken van de bomen gaan aan de kant voor haar en dieren slaan op de vlucht als ze aan komt zetten.
De lucht begint grijs te worden en af en toe zie je een lichtflits langs schieten.
De lucht is zwaar beladen.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  donderdag 11 september 2003 @ 14:24:21 #53
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_13094542
* De lucht knettert, de sfeer is gespannen. Nog nooit heeft Myrddin zo snel gelopen, ook is ze nog nooit zo woedend geweest. Ze voelt hoe de magie in haar toeneemt, hoe meer en meer de magie bij haar terug komt, de woorden van haar koningin.
Het duurt niet lang voor ze bij het kasteel aankomt en niet veel later rent ze de trappen op. Aangekomen bij Ivellios zijn vertrekken ziet ze dat de vogel vertrokken is. Dom, dat had ze natuurlijk kunnen verwachten, hij heeft haar in de gaten gehouden. Ze kijkt zijn vertrek rond, wat gloeit van zwarte magie en gaat aan de gang. Ze tekent runen in de lucht en spreekt daar luid en duidelijk de magische woorden bij, zoals ze jaren geleden geleerd heeft. Een gloed verschijnt om haar heen, eentje die haar zal beschermen.

Vandaag word de eerste dag van haar nieuwe leven, niet meer bang, maar krachtig zal ze zijn. Haar nieuwe levenspad is haar duidelijk en met deze gedachte gaat ze naar haar ouderlijke vertrek, pakt daar haar magische spullen en keert terug naar het bos. Eens haar huis keert ze de rug toe, maar eens zal ze haar wereld bevrijden van deze boze geest, als de tijd daar rijp voor is.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 10 oktober 2003 @ 17:04:04 #54
55482 Ivellios
Tovenaar in hart en nieren
pi_13793289
* Ivellios voelt hoe de kracht van Myrddin toeneemt en is blij dit voorvoelt te hebben. Hij is gevlucht als een laffe elf, maar hij weet dat hij het tegenover Myrddin niet overleefd zou hebben, hij is dom geweest om die draak op haar af te sturen, maar hij kon ook niet weten dat die verdomde draak ertussen zou komen.
Met zijn lange donkerblauwe gewaas en zijn heldere toverstaf maakt hij een portaal, hij moet zorgen ver weg van hier te zijn, waar hij zijn eigen krachten nog verder kan uitbreiden. Hij weet dat vandaag of morgen een gevecht met Myrddin niet uit te sluiten is en hij wil er op vorobereid zijn, misschien dat een andere duistere broeder hem in de strijd kan helpen.
Met een poort komt hij aan de rand van het elfenbos terecht, daar besluit hij te mediteren om op krachten te komen
Zij gijt gedoemd
pi_13848305
Na een tijdlang te hebben rondgezworven in het elvenbos is Werik ondertussen zijn voornemen om de elf Myrrdyn terug te vinden inmiddels vergeten. Niet op zijn gemak in het betoverde waarin hij nu rondloopt besluit hij om maar weer eens in de richting van zijn berg te gaan. Het is tijd om weer eens wat arbeid te verrichten, want dat is veel te lang terug. Vol goede moed begint Werik de kant op te lopen waarvan hij denkt dat zijn berg ligt, maar na een aantal dagen rondzwerven loopt hij nog steeds in het bos rond.

Verbouwereerd gaat de dwerg op de grond zitten en besluit zijn mogelijkheden te overpeinzen. Hij kan natuurlijk op dezelfde manier doorgaan, maar dan zou hij misschien nog verder afdwalen en helemaal niet meer weten waar hij zich bevind. Besluiteloos staart hij voor zich uit. Dan krijgen zijn ogen weer een heldere uitdrukking. Dat hij daar niet eerder aan gedacht heeft. De runen die zijn berg beschermen kan hij natuurlijk ook gebruiken om een portaal hiervandaan te creeeren naar zijn berg toe.

Snel begint de dwerg met het tekenen van een aantal runen op de bodem van het bos. Zodra ze klaar zijn lichten ze met een blauwe gloed op en verschijnt er een portaal.

* Ik weet niet veel van magie, maar dit is een stukje wat ik wel handig vind

Met die laatste gedachte stapt Werik door het portaal op weg naar wat hij denkt zijn thuis is, maar door de toename van de krachten van Chaos Mountain dat vlakbij Dwarf Mountain ligt is de magie in de wereld verstoord met als gevolg dat de bestemming van de poort drastisch gewijzigd is.

* GRMBL, waar ben ik hier nou weer beland?

Vanuit een nabijgelegen kamer komt er een figuur binnenstappen die zegt:

Welkom in Chaos Mountain

I don't need a bath. I just bathed a year ago (Battlerager Phewt in The Legacy of the drow van R.A. Salvatore)[br][url]http://www.fantasycave.nl[/url]
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 14:37:48 #56
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_13944702
* Na urenlang te hebben gelopen, zonder enig idee waar hij zich bevindt, komt Chameleon aan bij een bosrand. Enorm hoge, slanke bomen verdichten het zicht, een lage mist glooit boven het gras. Hij twijfelt...
"Zal ik hier iemand vinden? iemand die mij kan vertellen waar ik ben?"

Hij loopt verder. In het bos voelt hij vreemde energieën, allerlei vlagen van voor hem onbekende energie vliegen langs zijn handen. "wat is dit voor bos?"

Uren aan een stuk dwaalt Chameleon door het bos, maar hij ziet niets of niemand. Het lijkt of hij rondjes loopt...
Hij gaat tegen een grote boom zitten, grijpt zijn lange cape en slaat die om hem heen. "Eerst rusten," denkt hij. "Het is donker aan het worden. Ik hoop dat iemand me vindt die hier de weg weet. Als iemand me door dit bos kan leiden zal ik hem een tegendienst bewijzen."

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 14:51:06 #57
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_13945047
* Myrddin loopt in het bos rond. Ze voelt zich steeds sterker worden. Dan voelt ze een verschrikkelijke pijn en kijkt naar haar hand, waar de druppels bloed uit druppelen, blijkbaar heeft ze zich aan een stuk glas in de kamer van Ivellios gesneden. Ze scheurt een stukje van haar cape af en wikkelt dat om haar hand. Voor de roofdieren in het bos haar bloedspoor op het spoor komen.
Ze loopt verder en is in gedachten verzonken.

*KNAL*

* Myrddin belandt met een harde klap op de grond. Verbijsterd kijkt ze achterom en schrikt als ze wat ziet bewegen, een gedaante wat gewikkeld lijkt te zijn in een cape schrikt op. Blijkbaar was ze zo in gedachten geweest dat ze niet goed uitgekeken had en is ze over iemand gevallen die lag te rusten tegen de boom aan. Voorzichtig staat ze op en bied aarzelend haar verontschuldigingen aan

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 15:02:22 #58
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_13945288
* Chameleon wordt met een harde klap wakkergeschud. Het lijkt of er iemand tegen hem aanschopt. Hij staat op en schud zijn zwarte cape af. Hij kijkt omhoog en ziet een vrouwelijke gedaante staan. "is dat... een elf?" denkt hij bij zichzelf. Hij staat op. Het lijkt of hij licht geeft, iets aan zijn energie doet zijn aura gloeien.


* De gedaante biedt haar exuses aan. Chameleon kan niet goed verstaan wat ze zegt. hij loopt op haar af.

"Wie ben je? en waar ben ik?" vraagt hij.

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 15:09:46 #59
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_13945453
* Myrddin kijkt verbijsterd naar de figuur als hij op staat, gloeit die persoon nou, denkt ze bij zichzelf? Dan wordt ze uit haar gedachten geschud als de persoon tegen haar spreekt

Uhm, nogmaals het spijt me zeer dat ik u zo uit uw rust heb gestoord. Mijn naam is Myrddin en u bevindt zich in het elfenbos, mag ik u vragen hoe u hier zo terecht bent gekomen, het komt zelden voor dat hier iemand rond wandelt

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 15:20:31 #60
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_13945744
"Ik weet niet hoe ik hier terecht ben gekomen... ik heb een boottocht gemaakt, maar ben in een storm verzeild geraakt... (mijn levensverhaal staat in Vertel me je verhaal)
Ik denk dat ik per toeval hier ben beland, ik heb nog niemand hier gezien behalve jou."

* Chameleon ziet dat myrddin verbaasd naar hem staat te kijken. "Wat is dit voor gloed?" denkt hij bij zichzelf. Plots schiet het door hem heen... Natuurlijk! Hij is Reiki-healer, zijn energie zal vast worden versterkt door de energieën die hier in het bos rondzweven!

Chameleon kijkt naar de handen van Myrddin. Hij ziet dat haar hand bloedt, het stukje stof eromheen is ervan doordrenkt.

"Myrddin, ik ben hier helemaal alleen, ik weet niet waar ik naartoe moet. Alsjeblieft, vertel me waar ik onderdak kan vinden. In ruil ervoor zal ik je wond genezen, ik zie dat je erg bloedt."

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 15:29:19 #61
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_13945977
Kunt u helen dan? Maar u weet mijn naam, mag ik dan aan u vragen wat uw naam is? Een plaats om te verblijven? Ik neem aan dat ik u naar de stad kan brengen, op het ogenblik is het daar veilig, ik denk namelijk niet dat de boze tovenaar terug komt

* Als ze de vreemdeling verbaasd naar haar ziet kijken mompelt Myrddin.

Dat is een lang verhaal en zal u misschien vervelen. Na uw reis zult u wel dorst en honger hebben, laten we terug gaan naar mijn oude woonplaats, daar kan ik wel wat te eten voor u maken

* Myrddin voelt hoe de zon door het bladerendek van de bomen probeert door te dringen en voelt hoe de temperatuur begint op te klimmen, de vochtige damp die in het bos hangt begint op te trekken en geeft het bos een wat vriendelijkere aanblik.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 15:41:53 #62
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_13946361
Inderdaad, ik kan helen... mijn leermeester Backxeron leerde mij de aloude principes van Reiki... zal ik uw wond helen? Mijn echte naam ben ik kwijt... tijdens mijn tocht heb ik mezelf de naam Chameleon aangemeten...

* Chameleon voelde zijn handen gloeien. Iets in dit bos riep hem op zijn energie te gebruiken... Het leek alsof er iets in dit bos zijn energie verdrievoudigde... hij sloeg het krachtsymbool om zich te beschermen, hij voelde dat er veel energetische parasieten op de loer lagen...

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 16:14:35 #63
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_13947249
Reiki, dat is zeker handig om geleerd te hebben. Aangenaam Chameleon. Hoe kan het dat u uw echte naam bent kwijtgeraakt? Als u me zou willen helen heel graag, anders moet ik mezelf hechten, aangezien ik niet de helende krachten nog niet hebt aangeleerd.

* Myrddin kijkt de vreemdeling doordringend aan en voelt de kracht die hij lijkt uit te gloeien. Ze voelt zijn energie en vraagt zich af of hij te vertrouwen is.

[Dit bericht is gewijzigd door Amethist op 18-10-2003 13:01]

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  zaterdag 18 oktober 2003 @ 00:01:23 #64
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_13957558
Ik kan mij slechts flarden herinneren van wat mijn verleden moet zijn geweest... de naam Chameleon is mij toebedeeld door een zeer oude blinde monnik, zijn naam was Ponjis als ik mij goed herinner... hij merkte op dat mijn ogen de kleur aannemen die het meeste aanwezig is in mijn omgeving. Ponjis gaf me tevens deze cape... het lijkt slechts een lap stof, maar deze cape isoleert en vermenigvuldigt lichaamswarmte. Ik kan ermee door de hevigste stormen lopen, zonder iets te merken van de kou.

Geef me uw hand, dan zal ik hem helen.

* Chameleon pakt de hand van myrddin en plaatste zijn eigen hand boven de wond.

* Chameleon schrok van wat er gebeurde... normaal was het effect van de Reiki-energie helemaal niet zichtbaar... maar het leek of zijn hele hand licht gaf. Zijn aura, die met de minuut helderder werd, nam een gele kleur aan.

Zijn intuïtie vertelde hem dat er iets in Myrddin speelde... waar was ze eigenlijk naar op zoek? Of was ze ergens voor op de vlucht? De vragen gierden door Chameleon's hoofd... zo veel vragen, al sinds hij begon met zijn reiki-training bij Backxeron, en nu hij hier aangespoeld was nog meer... en dan ineens deze vrouw... Wat stond hem te wachten?

De energie stopte met stromen.

Zo... binnen een korte tijd zal uw wond genezen zijn.

* Chameleon nam het stuk stof van de wond en zag dat het bloed was opgedroogd. Hij veegde het weg en alles wat overbleef was een vaagrood litteken.

Ik zal u volgen naar uw oude woonplaats... ik heb voedsel nodig, ik voel dat ik aan het verzwakken ben.

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  zaterdag 18 oktober 2003 @ 11:19:11 #65
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_13961551
* Myrddin kijkt met verbazing naar de krachten die worden gebruikt. Ze voelt hoe het bos op de vreemdeling reageert en hoe de energie in het bos versterkt wordt.
Ze ziet hoe Chameleon het lapje stof van haar wond afhaalt en hoe het bloeden gestelpt is.

Dank u, Ik zal u nu meenemen naar mijn dorp, ik hoop alleen dat u er niet te veel van verwacht, het dorp heeft een nare tijd doorgemaakt en zal veel tijd nodig hebben om zich weer te herstellen. Toch zullen ze u met gastvrijheid onthalen en u eten en drinken schenken, dat is mijn volk niet onbekend namelijk en ze zijn altijd blij vreemdelingen te mogen begroeten.

* Myrddin loopt voor Chameleon uit en volgt het eeuwenoude pa dterug naar het hart van het bos waar haar dorp zich bevindt. De toerns van het kasteel komen al in zicht en de stralen van de zon, verwarmen de eens zo duistere plek. De stemmen van de elfen worden al hoorbaar en de de karchten van hun magie is voelbaar. Een krans van licht hangt nu om het dorp en Myrddin en Chameleon worden begroet door een aantal kinderen.
Bij de herberg stopt Myrddin even en spreekt tot een bleek vrouwtje. Dan stapt ze samen met Chameleon de herberg binnen. In de deuropening blijven ze even staan om hun ogen aan het licht, of meer het gebrek aan licht te laten wennen. Myrddin ziet dat de herberg bijna verlaten is en loopt richting de toonbank.

Wat zou u willen eten en drinken Chameleon? Ik wil graag een groot glas water een een stoofschotel

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  zaterdag 18 oktober 2003 @ 23:25:24 #66
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_13975309
Ik zal eten wat men mij voorschotelt... mijn honger is in dagen niet gestild.

* Samen met Myrddin nuttigt Chameleon zijn maal. Het smaakt hem goed, hij heeft in tijden niet gegeten... hij leefde de laatste week enkel en alleen op energie, maar dit kan hij gewoonlijk maar enkele dagen volhouden. En zeker nu hij geen flauw idee had waarom hij nu juist hier was aangespoeld... een bos vol geheimen, vol met vreemde energieën. Lag er een missie op hem te wachten? In toeval gelooft hij niet...

Tijdens het eten kon Chameleon het niet helpen steeds naar Myrddin te kijken. Er wás iets met haar... haar ogen leken af en toe een blauwe lichtgloed af te geven... "Verbeeld ik me dit nu?" dacht hij bij zichzelf... Iets aan Myrddin leek hem zelfs aan te trekken... Was het haar kracht?Chameleon voelde dat Myrddin over enorme krachten beschikte, veel groter dan ze zelf doorhad... Of was het iets anders... halverwege de maaltijd schuift Chameleon zijn bord opzij. Hij heeft genoeg, al heeft hij een week niets gegeten... hij krijgt geen hap meer door zijn keel.

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  dinsdag 21 oktober 2003 @ 11:39:37 #67
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_14026978
* Onder het eten voelt dat Chameleon haar bestudeert, maar ze doet net of ze het niet merkt. Ze weet dat haar energie is toegenomen en daarbij ook een bepaalde gloed die om haar heen hangt, het is net of ze voor alles gevoeliger is. Ze voelt bepaalde gevoelens, bepaalde energie.
Ze is kwaad, haat stroomt door haar heen, maar ze weet dat ze zich er niet door moet laten leiden. De weg is nu vrij om de mensen hier opnieuw te laten beginnen, de boze tovenaar is weg. Met Ivellios heeft ze nog een taak te volbrengen, maar ze weet dat ze hem ooit zal vinden, op dit moment zijn er belangrijker taken.
Op de een of andere manier heeft, Chameleon dat aan haar laten weten.
Ze laat het eten goed smaken, maar is zo in gedachten verzonken dat ze de helft niet eens proeft. Ze kijkt op van haar bord en kijkt recht in de onderzoekende ogen van Chameleon. hoewel ze niet bang is, vind ze hem nog steeds vreemd en weet niet wat ze van hem moet denken en de gloed die om hem heen hangt. Ze ziet hoe hij zijn bord opzij schuift, zonder veel gegeten te hebben en ziet dan pas dat haar bord leeg is. Met een zucht gaat Myrddin achterover zitten en kijkt Chameleon nieuwgierig aan.

Ik vraag me af of je misschien met een missie hierheen bent gekomen, lijkt me vervelend dat je dat niet meer weet. Heb je buiten Reiki nog meer krachten? Je zult misschien wel moe zijn en rust nodig hebben, het wordt voor mij ook weer tijd om te mediteren, mijn krachten zijn een beetje verzwakt. Ik zal u meenemen naar het kasteel, er zal vast wel een kamer beschikbaar zijn. of wilt u liever een kijkje nemen in het dorp?

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  dinsdag 28 oktober 2003 @ 13:00:09 #68
71208 TheChameleon
enjoys peach taste much
pi_14195117
Laten we een kijkje nemen in het dorp. Ik ben benieuwd waar ik ben beland. Misschien kan ik ook hier met mijn helend vermogen van dienst zijn?

* Hij wist het nu zeker. Iets in dit bos riep hem, iets lokte hem. Daagde hem uit zijn krachten te gebruiken. Chameleon bedacht zich dat hij lange tijd niemand had genezen, totdat hij deze elf genas. Zijn handen tintelden. Spoedig zou zijn missie zich aan hem bekend maken.

Samen met Myrddin liep hij het dorpje in. Het zag er gastvrij uit, vol vriendelijke, hardwerkende mensen. Chameleon merkte op dat sommige kinderen heel verbaasd naar hem keken, niet bang maar vol verwondering. Gerben keek omhoog en zag een grote energiebaan naar zijn hoofd stromen. Zijn energiekanaal had zich heropend, zijn handen gloeiden. Hij was waar hij zijn moest.

Myrddin, mijn beste elf, ik vermoed dat ik hier moet zijn. Ik weet niet waarom, ik weet niet waar precies, maar alles wijst erop zich hier iets bevind dat mijn aandacht benodigt. Wat zou het kunnen zijn...

* Chameleon stond stil, veegde wat stof van zijn cape en mompelde zachtjes, het was bijna niet te verstaan...

Hon sha... nen... Sei.... ku rei.... kho myo....

* Opnieuw kreeg de aura van Chameleon een gele kleur. ditmaal leek hij zich uit te breiden, langzaam strekte zijn energieveld tot een meter buiten hem om.

Plotseling verdween de gele gloed. Een koude vlaag vloog over het dorp. Chameleon keek op.

Is er iemand stervende in het dorp? het gevoel is onmiskenbaar...

"Success is a matter of luck. Ask any faliure."
  dinsdag 28 oktober 2003 @ 15:44:18 #69
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_14199743
* Chameleon bevestigd wat Myrddin al vermoedde dat hij hier is met een doel. Het is ook wel erg toevallig dat ze over hem is gestruikeld op het moment dat het Elfenbos bevrijd is van een monster.
Dan schrikt ze op van Chameleon. Een stervend iemand in haar bos? Het zou best mogelijk kunnen zijn met al de narigheid dat hier is voorgevallen.
Een koude rilleng loopt over haar rug als Myrddin de omgeving kouder voelt worden en ze ziet hoe een grijze mist zich over het bos verspreidt.

Een gil is hoorbaar en de elfen in het bos richten hun aandacht meteen naar de plek waar de gil vandaan komt.
Chameleon en Myrddin begeven zich in een razend tempo naar de plek waar het geluid vandaan kwam en wat ze daar zien, doet Myrddin hevig slikken.
Ze voelt hoe de kleur uit haar gezicht trekt en hoe haar handen koud worden. Ook voelt ze de razernij door haar heen razen.

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
  vrijdag 31 oktober 2003 @ 12:14:31 #70
55482 Ivellios
Tovenaar in hart en nieren
pi_14272103
* Ivellios zit nog steeds aan het rand van het bos en is op zijn hoede. Hij voelt hoe de energie in het bos is toegenomen en hij weet dat het voor hem tijd is om te vetrekken, hij heeft alleen geen idee waar hij nu heen zal moeten.
Hij pakt zijn mantel en zijn toverstaf en zegt een paar woorden, dan gaat hij weer zitten en concentreert zich op de moeilijke spreuk die hij nu gaat doen. Waarschijnlijk de moeilijkste die hij in jaren heeft gedaan, maar hij weet dat hij hem kan. Om de plek komt een gouden gloed en de bladeren beginnen luid te ritselen.
Deze spreuk duurt twee dagen en dan zal niemand hem meer herkennen. Rustig zweeft hij in gedachten uit deze wereld weg en de verandering zet zich in
Zij gijt gedoemd
  dinsdag 4 november 2003 @ 23:49:35 #71
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_14391027
* Na lange tijd lopen komt de kleine man aan de rand van een bos. De sterren zijn weer zichtbaar aan de hemel. Garoef kijkt nog een keer naar boven en duikt dan het bos in. Op zijn gevoel loopt hij rechtdoor. Op zoek.

Het is rustig in het bos totdat Garoef op een gegeven moment lijkt aangekomen bij het punt van bestemming. Er klinkt een gil. Garoef kijkt gespannen om zich heen, ziet dat er geen gevaar is en loopt in de richting van het geluid. Op een lichte plek in het bos ziet hij twee personen staan. Ze lijken voor hetzelfde gekomen als hij...

Na een korte pauze legt Garoef zijn bijl neer en benaderd voorzichtig de twee personen. Ze zien hem staan, maar zijn zo gefascineerd dat er geen directe reactie komt. Garoef doet een stapje naar voren en ziet dat hij te laat gekomen is.

De dwerg is gekomen.
  woensdag 5 november 2003 @ 12:24:22 #72
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_14399351
* Myrddin kijkt met afschuw naar de plaats waar de gil vandaan kwam. Wat ze daar ziet laat haar wereld bijna instorten, hoeveel pijn kan ze nog verdragen? Pijn die Ivellios haar heeft aangedaan. Ze is er zeker van dat Ivellios hier achter zit, ook al is hij niet meer in de buurt, dit heeft hij gedaan voor hij weg ging, alsof hij wist dat Myrddin hier zou terugkeren en hij er zeker van wilde zijn dat ze hem niet zou vergeten. Vergeten zal ze hem niet, maar haar wraak zal hij voelen.

Als ze met haar ogen knippert en weer een beetje bij haar positieven komt ziet ze een dwerg staan, even kijkt ze de dwerg verbaasd aan en denkt ze dat Werik is teruggekomen en haar heeft gevonden, maar als ze kijkt nog eens goed kijkt, ziet ze dat deze dwerg totaal niet op Werik lijkt en vraagt zich af hoe hij hier gekomen is.

Myrddin kijkt opzij naar Chameleon en ook hij kijkt een beetje beduusd, niet wetend wat hij met deze situatie aanmoet. Ze waren te laat en dat zal Myrddin zichzelf nooit kunnen vergeven. Maar eerst even kijken wie die vreemdeling is.
Ze loopt naar de dwerg toe en spreekt

Goedendag, mag ik zo vrij zijn te vragen wie u bent en wat u naar het elfenbos brengt?

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
pi_14400522
Komend van het kasteel van Lord dreamer


* Ik kom bij bewustzijn van het geluid van gepraat en gelach wat van boven lijkt te komen.
Met moeite doe ik mij ogen open en ik zie dat ik in een donkere ruimte lig, het enige licht komt uit wat kieren van de planken boven mij.

Waar ben ik, en hoe kom ik hier.

* Langzaam komt alles weer terug wat er gebeurd is in het kasteel.
Ik probeer op te staan en met veel pijn en moeite probeer ik wat te lopen en ik heb nog maar een paar stappen gezet, als ik al meteen weer ergens over struikel.

Verdomme, wat is dit voor ruimte

* Ik kijk nog eens goed om mij heen voordat ik weer probeer te lopen, en mij ogen beginnen zich aan het donker te wennen.
Ik zie overal kratten en manden staan en dat er in een hoek van de ruimte een houten trap die naar boven gaat.
Langzaam loop ik naar de trap toe en zie dat het maar een klein trapje is.
Boven aan de trap gekomen ligt een houten luik die gelukkig niet op slot zit.
Als ik het luik voorzichtig op een kier opent komt het geluid en een geur van eten mij tegemoet.
Ik kijk om mij heen, en ik zie dat ik in een soort herberg terecht gekomen ben en dat de herberg vol zit met mensen, hoewel mensen ze zien er wel anders uit.
Opeens weet ik het

Elfen, ik ben in een herberg van elfen terecht gekomen, maar dan ben ik misschien wel in het elfenbos.

* Langzaam doe ik het luik verder open en klim eruit, de herbergier die net langsliep schrikt en laat bijna een bord met eten vallen.
Hij kijkt verbaast aan, en vraagt hoe ik in zijn kelder terecht ben gekomen.
Ik zeg tegen de herbergier

Ik weet het zelf niet eens, maar kunt u mij vertellen waar ik terecht ben gekomen.

* De herbergier vertelt dat ik in het elfenbos terecht ben gekomen zoals ik al vermoede en dat ik in de herberg van het dorp ben.
Ik bedank de herbergier en als ik naar buiten loop zie ik dat er een grijze mist komt opzetten uit het bos.
Ik wil net bedenken wat ik moet gaan doen als er opeens een gil klinkt vanuit het bos, ik trek mijn zwaard en ren door de mist naar de plek waar ik de gil hoorde.

  woensdag 5 november 2003 @ 14:21:53 #74
46328 Garoef
Klein doch dapper
pi_14403091
Garoef is mijn naam, my lady.
De sterren brachten mij hier, maar ik zie dat ik te laat ben. Het leed is reeds geleden. Ik ben gestuurd om de mensen voor dit soort zaken te behoeden, maar ik heb gefaald. Mijn excuses daarvoor.

De schutter stond hoog aan de hemel, ik was net op tijd om hem te zien, maar ondertussen "is zijn schot gelost" zal ik maar zeggen. De sterren staan weer gunstig, maar de vraag is echter voor hoe lang.

Nu U mij kent, mag ik ook uw naam? En wat is uw rol in dit geheel?

De dwerg is gekomen.
  woensdag 5 november 2003 @ 16:07:38 #75
51124 Amethist
See shadows gathering around
pi_14406244
De schutter? Mag ik u vragen wat u daarmee allemaal bedoelt. Is het zo dat deze vrouw dood moest, volgens mij is er meer in het spel dan alleen dat. Mijn naam is Myrddin, ik ben een leerling sorcerer en volgens mij is dit het werk van Ivellios, de boze tovenaar die het bos al jaren in zijn klauwen heeft gehouden. Excuses voor mijn woord gebruik. Ziet u hij speelt een vuil spelletje en probeert mij pijn te doen. Eerst heeft hij de koningin van dit bos en mijn leermeesteres gehuwd en daarna gedood, om volledige macht over dit bos te krijgen en nu heeft hij een andere machtige vrouw van het bos gedood, wat toevallig ook 1 van mijn beste vriendinnen was. Waar heeft zij dit aan verdient?

* Als Myrddin nog eens naar de vrouw kijkt, die ooit haar goede vriendin was, kan ze haar gevoelens niet meer zo goed verborgen houden, een traan glijd over haar wang en die traan begint te gloeien, ook nemen de geluiden om hun heen toe. Myrddin haalt even diep adem en probeert zichzelf te kalmeren dan draait ze zich weer om naar de dwerg.

U zegt dat u dit voorzien had, mag ik dan vragen, wat u voor gaven heeft, als u het zo kan omschrijven?

Why was I one of the chosen ones? Until the fight I could not see,[br]The magic and the strength of my power, It was beyond my wildest dreams,[br] One by one they are falling, Every time they try to strike us down.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')