abonnement Unibet Coolblue
pi_688222
Hij is natuurlijk te bescheiden om het zelf te vertellen.. en ach, die man verdient natuurlijk wel een prijs en nog wel de eerste zolangzamerhand

Wat zag mijn oog?

Dit:

MUZIKAAL BB PAKKET
De afgelopen week kon je een heel speciaal Big Brother CD pakket bij ons winnen, bestaande uit de gesigneerde verzamelaar Big Traxx, het album Leef van Han van Eijk en de single Kijk van Gordon. De opdracht was: Stel je voor dat jij in het BB Huis in Almere zit en er is niks te beleven. Wat zou jij dan doen om het toch een beetje leuk te maken? En dan bedoelen we leuke, originele stunts waarover heel Nederland zou praten (zoals bij bewoner Ed, die weigerde het huis te verlaten).

EN DE WINNAAR IS...
Het meest originele verhaal kregen we van Harry achternaam weg ge-edit uit Zwolle. Het pakket is inmiddels naar hem onderweg! Hier is zijn verhaal:

Ik zou, zonder dat de camera's het kunnen registreren, met de andere bewoners bekokstoven om een anarchie tegen de redactie van BB te voeren. Gaan muiten zeg maar... Spelen, dat de nieuwe weekopdracht niet door de beugel kan. B.v. : De nieuwe weekopdracht is het wandelen van 200 k.m. op 1 lopende band. Op zich is dit te doen, maar nu komt het... Met de andere bewoners zou ik alles in het werk stellen om de BB-redactie te kijk te zetten bij t.v.- en internetkijkend Nederland. Door op elke aanwezige camera (onredelijk) uit te halen naar de onzin van deze weekopdracht. Met veel emotie en harde woorden gericht op de camera's flink sarren. Zeggen dat het vele lopen ernstige gewrichtsklachten tot gevolg gaat hebben !! Zodanig, dat de aanwezige redactie spoedberaad dient te gaan houden.... Ook moet de ondersteuning door het 'kraken' van de dagboekkamer niet vergeten worden. Dit alles dient zo'n 15 minuten te worden volgehouden. Daarna lijkt het dan voor BB afgelopen, maar niets is minder waar... Wij blijven kwaad en weigeren elk kontakt met BB. Via de camera's wordt kijkend Nederland alvast uitgenodigd eten en drinken over de schutting te gooien. Er moet een ultimatum worden gestelt om de volgende eis gedaan te krijgen ; De eerst komende zaterdagavond om 23.00 uur moeten de Chippendales (voor de dames) en Kim Holland (voor de heren) een liveshow komen brengen in het huis. Tevens het uitnodigen van De Kast om middernacht die dag een optreden van een uur te verzorgen. Indien niet aan de eis wordt voldaan, worden alle aanwezige camera's (ook die in het kippenhok) vakkundig door ons zelf gedemonteerd. BB zal al snel aan alle gestelde eisen tegemoet komen.... De insteek voor deze ingeving is het feit dat emotie en 'erotiek' hoog scoorden in de recente afleveringen van BB. Het levert geheid spraakmakende t.v. op. In dit geval dan ook weer goed voor BB, omdat de kijkcijfers omhoog zullen schieten ! Want zo werkt het toch ?

En de prijzen:

[Dit bericht is gewijzigd door Tinkerbell op 25-01-2001 02:53]

pi_688226
Harry gefeliciteerd he?
pi_688233
En erg leuk verhaal ook!
pi_688262
Sjéésss Harry, wat rook jij?
  donderdag 25 januari 2001 @ 03:00:19 #5
3878 Vork
Manisch creatief
pi_688264
gefeliciteerd!
pi_688296
Harry!!!
pi_688361
quote:
Op 25 januari 2001 03:00 schreef Vork het volgende:
gefeliciteerd!
Vork,

Je heb de Haagse règâh!

  donderdag 25 januari 2001 @ 13:54:26 #8
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_689875
GO HARRY!! GO HARRY!! GO HARRY!!
You did a great yob,Harry
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_689896
Ik wordt er verlegen van !

Al die aandacht...
Moest dat Tinkerbell ?
Je bent een doerak !!

Maar, bedankt allemaal !

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_690026
Doerak

  donderdag 25 januari 2001 @ 14:31:05 #11
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_690086
Ik stem voor Harry in BB3. Dat wordt genieten.

Harry....GEFELICITEERD

pi_690170
Goed bezig Harry, ik had het zelf kunnen verzinnen... (vraag maar aan de 'doerak')

Beetje rare plannetjes bekokstoven ligt me wel. Weer eens wat anders dan je strakke streamverslagen, waar voor de nodige fantasie weinig ruimte was. Hoewel... soms...

pi_690624
quote:
Op 25 januari 2001 14:58 schreef PalinG het volgende:
Goed bezig Harry, ik had het zelf kunnen verzinnen... (vraag maar aan de 'doerak')
Jahaaaaaaahaha ...
pi_690862
Harry, ik had het niet achter je gezocht...zo'n stout plan! Maar , ik moet zeggen, ik hou wel van ontdeugende jongetjes...mmmmm!
Én van doerakken natuurlijk!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_690867
Bijna nog vergeten: Breng je het prijzenpakket gauw een keertje mee naar de Club?? Dat wórdt me een feest!!!!!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_698071
Cryptisch:

Als Harry zich vanavond naar de Club begeeft stuurt Bep 'm met een boot vol mooie meiden de zee op...

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')