abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 1 februari 2001 @ 12:42:40 #26
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_710477
Beau van Erven Dorens is vanaf 7 februari wekelijks te zien op de buis met een nieuw seizoen van 'Over de Balk'. Hij mag het vaandel van Kas van Iersel overnemen en instanties wijzen op het onnodig verspillen van geld. Zo zal in de eerste aflevering de gemeente Alphen aan de Rijn aan de tand worden gevoeld in verband met hun nieuwjaarsreceptie, die toch zo'n 20.000 gulden gekost moet hebben.
Eén keer in je leven
Beau van Erven Dorens is de snelle jongen die afgelopen seizoen nog Big Brother presenteerde. Het was een baan die hij van tevoren al ambieerde. 'Ik zag Rolf Wouters op tv en dacht "shit, dat zou ik wel willen doen!". Het leek me geweldig om mee te kunnen werken aan een programma dat zo groots is opgezet, helemaal live, vernieuwend.' Het grootste hoogtepunt voor Beau was de laatste uitzending. 'Drieëenhalf uur live presenteren. Dat doe je maar één keer in je leven.' Minstens net zoveel indruk maakte de aflevering dat Ed weggestemd werd uit het Big Brother-huis en weigerde op te stappen. 'Er brak totale paniek uit! Ik moest dat maar even oplossen, het script kon zo in de hoek geknald worden want niets klopte meer. Dat zei ik volgens mij ook in de uitzending. Het was echt een unieke uitzending: normaal wordt alles tot in de puntjes geregisseerd!'

Voordat hij bij Veronica kwam, had hij twee seizoenen bij het RTL4-programma 'RTL live' achter de rug. Beau is dus een behoorlijk bekend gezicht geworden in Hilversum. Vooral nu hij er ook bij is gaan acteren: binnenkort is hij te zien als een van de hoofdpersonen in de verfilming van het Giphart-boek 'Ik Ook Van Jou'. Met zijn 29 jaar heeft Van Erven Dorens echter nog steeds geen echte grote dingen aan kunnen pakken. Misschien dat 'Over de Balk' hier nu verandering in gaat brengen. Het is bij lange na niet de televisie die Van Erven Dorens echt zou willen maken: roekeloze, spectaculaire en onbezonnen televisie. Misschien kan hij toch wat deuren intrappen...

Over de Balk: om te janken?
Wat mag de kijker volgens Beau verwachten van Over de Balk dit seizoen? 'Ik denk dat het nieuwe seizoen qua concept niet al te veel zal afwijken van vorige seizoenen. Het enige wat anders is, is dat er een andere vent staat. Wel is het zo dat ik meer bij de inhoud betrokken wordt dan Kas. Ik ben ook veel op locatie aan het filmen. Ik vind het erg leuk om weer wat nieuws te doen, een journalistiek programma. Ik mag me nu eindelijk weer eens echte vragen stellen. Dit gaat over iets...Als je wilt weten wat er met je geld gebeurt, dan moet je echt kijken. Het is soms te gek voor woorden. Aan de ene kant is het ontzettend lachen, aan de andere kant vreselijk droevig als je ziet wat voor mensen er met jouw geld omgaan. Het is ontluisterend. Echt! Ontluisterend!'

Bron
www.veronica.nl

  donderdag 1 februari 2001 @ 13:57:10 #27
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_710726
Beste leden,

Leden die begin dit jaar lid zijn geworden van de Desiree fanclub hebben nog geen logginnaam en paswoord ontvangen. Ik ben een nieuwe site aan het opzetten voor ons Desiree (www.bigdesiree.nl : red.). Hierdoor is de ledenadministratie wat achter geraakt, mijn excuses hiervoor.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de nieuwe site eind februari online komen. De fans zullen zo snel mogelijk hun logginnaam en paswoord ontvangen.

Groet,
Mario.

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 1 februari 2001 @ 14:03:12 #28
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_710751
Kijk Maandag 5 februari 21.40
BIG-Brother "Hoe is het nu met"
ROBIN
Vrijdag 2 februari Robin bij Radio 538 GLAM PARTY
Hollywood music hall Rotterdam

big-robin.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 1 februari 2001 @ 14:07:51 #29
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_710772
Hoi daar ben ik dan eindelijk weer. Druk, druk, druk hé vandaar mijn late reactie. Ik heb v.w.b. Big Brother niet zoveel nieuws te vertellen, wel ga ik maandagavond naar een filmpremiere in Amsterdam (ben benieuwd, haha). Ik zal laten weten hoe dat was. Voor nu..... Prettig weekend!

Groetjes Miranda


skategirl74]

gohhhhhhh leuk zeg! Zien we je misschien nog bij films & sterren ! Trouwens van Annet weet ik dat ze geïnterviewd is voor BB, hoe is het nu met........Kom jij daar ook nog op of is het voor de harde kern van de bewoners??


Ik kom niet bij "Hoe is het nu met.......?". En Belinda bedankt voor je reactie en je hoeft niet in te zitten over Leo hoor, dat was ik alweer bijna vergeten, haha (maar toch bedankt).

Groetjes Miranda

clubs.nl

[Dit bericht is gewijzigd door Harry op 01-02-2001 14:10]

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 1 februari 2001 @ 14:21:20 #30
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_710819
Nadat wij enkele dagen geleden Annet een mailtje hadden gestuurd kregen we ook een hele lieve en leuke mail van Annet terug .
Hier volgt de inhoud van de mail:

Voor mijn lieve " vriendinnetje "Cindy

Na een hele drukke week ben ik nu even in de gelegenheid te reageren. Ik mis Cindy heel erg , maar ik weet dat ze weer op haar oude vertrouwde plek is en dat er goed voor haar wordt gezorgd.
Hummie van de Tonnekreek heeft mij beloofd dat wij samen een keer naar Cindy gaan , om te kijken hoe het met haar gaat.
Ik heb het knuffelen met haar gemist en verheug me op het weerzien
Tenslotte vind ik het geweldig dat jullie een website voor Cindy hebben gemaakt , ga zo door, ik blijf haar volgen.
Heel veel succes en vooral veel liefs Annet. your Big Sister.

geocities.com/bigbrothercindy
(Cindy fanpage : red.)

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 1 februari 2001 @ 14:32:59 #31
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_710876
Welkom op deze Big-Brother Kim website! Dit is dè site als je wilt weten hoe het met Kim is en wat er allemaal gaande is in het BB huis! Deze site zal iedere dag ge-update worden! Je zal hier in ieder geval elke dag een nieuwe serie screenshots vinden van de uitzending van de betreffende dag samen met een verslag van deze dag! Verder word er hard aan allerlei andere leuke dingen voor deze site gewerkt, dus hou deze site goed in de gaten, want we hebben nog veel meer in petto! Zoals de Big-Kim Active list! Het nummer hiervan is 95545654 je hebt hier wel icq voor nodig, deze kan je downloaden op: www.icq.com
Je zal ons een groot plezier doen, door hier te klikken, deze site zal dan stijgen in de top 50 van de beste Big-Brother sites!

netwd.virtualave.net/big-kim/

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 1 februari 2001 @ 14:35:58 #32
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_710889
Wednesday 01/31/2001 9:59:04pm
Name: Koos
Homepage: http://
E-Mail:
Comments: Bedankt voor jullie lieve en aardige reacties. Ik zou willen dat ik wat meer tijd had, maar helaas het moet allemaal naast m'n gewone werk gebeuren.
Groeten, Koos

gastenboek ervaar.nu/koos

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 3 februari 2001 @ 12:36:26 #33
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_715688
Hello Hello everybody, Zo, hier ben ik weer. Lieve fans, bedankt voor de leuke reacties in het gastenboek en uiteraard de brieven en kaartjes die elke dag op mijn deurmat vallen. Echt te gek en ik zal proberen ze allemaal persoonlijk te beantwoorden (wel even geduld hebben natuurlijk!).
Op dit ogenblik ben ik op zoek naar een computertje en dan zal het allemaal wat makkelijker zijn om te communiceren. Er is nog zoveel te vertellen maar ik zal jullie zeker niet vervelen met alle "kinky"details
(of wel?) Wat is er allemaal gebeurd? Het leukste wat mij de afgelopen dagen is overkomen is toch wel de Grolsch galapremière van de film "what women want". Deze film gaat over een man die de gedachten van vrouwen kan horen en zo een beetje kan manipuleren zodat de vrouwen helemaal wild van hem worden (wie wil dat nou niet?) Errug romantisch en gaf mij weer het gevoel totaal verliefd te worden. Maar, het mooiste was toch wel het welkomstdrankje in de Skybox van de Amsterdam Arena. Weet je naast wie ik zat? Winston van Goudkust enne Jan de Bouvrie + vrouw, Patricia Paay en Adam Curry, Suzanne Kleman van
Lois Lane en nog veel meer bekenden. Kim, Robin, Georgie en Miranda
waren ook uitgenodigd. Daarna in een prachtige witte limousine naar de
hoofdingang van Amsterdam Pathe gebracht en een filmsterrenwelkom
gekregen met fotografen en natuurlijk Rene Mioch van het programma "films en sterren". Ik weet niet of ik in beeld word gebracht, maar de uitzending is dinsdag 6 februari. Foto's zijn gemaakt door mijn goede vriendin Jeanette (zij was met mij mee en ontzettend zenuwachtig!) en zullen spoedig op deze site worden geplaatst. Na de film was er een groot feest en kwam ik Bart van BB1 tegen. Even gekletst en voor alle Bart fans kan ik mededelen dat alles goed met hem gaat! In het huis kon ik hem wel schieten maar buiten het huis is hij best wel een leuke vent (op zijn manier).
Afgelopen zaterdag handtekeningen uitgedeeld bij Morres Meubelen
in Hulst. Dat is echt leuk met allemaal fans. Wel heel ver weg, maar het was zeker de moeite waard. Ik was wel moe, want de avond ervoor had een afscheidsfeest van mijn beste vriendinnetje Pyrola in Amsterdam en ik moest de volgende dag rond 7 uur opstaan om haar op tijd uit te kunnen zwaaien voor haar grote avontuur naar Costa Rica.
Goed nieuws voor de Hieke fans: wij zullen samen een interview geven
in het aprilnummer van het blad One. Ook zullen Karin en Eva van "Robinson Crusoe" dit gaan doen. Het artikel gaat over "vriendschap"en voor de nieuwsgierigen onder ons: Hieke en ik zijn nog steeds beste maatjes. Ook hou ik nog heel veel van Koos en Annet en denken Robin en ik over les 6!?! (geintje). Alle gekheid op een stokkie:
ik zie iedereen morgenavond op het grote Radio 538 feest in discotheek "Hollywood Music Hall" in Rotterdam. Alle ex bewoners zullen daarbij aanwezig zijn, dus als ik nog de groeten moet doen aan iemand? Aankomende vrijdag of zaterdag (ik weet het niet zeker) ben ik ook weer bij TMF. Dit zijn opnamen uit de discotheek "Time Out" te Gemert waar ik enkele bezoekers vraag of ze de groetjes willen doen (dat was heel leuk).
"Tuus" (dat is, denk ik, Gronings voor thuis) gaat alles perfect. Heerlijk om in mijn eigen bedje te slapen. Nog steeds zonder mijn poesje Tara, maar binnenkort komt zij weer bij mij wonen. Voor de geïnteresseerden: Tara was heel erg ziek en het was even kantje boord. Zij heeft kattenleukemie en was er behoorlijk ziek van maar het lijkt erop dat
ze het heeft overwonnen. Wat een tijger hè! Zelf ben ik ook weer verkouden. Sinds ik uit het BB huis ben, lijkt het wel of alle spanningen eruit komen. Geeft niet, zo hou ik zo'n lekker sexy hees stemmetje. Ik ga nog niet naar Barcelona maar in maart ga ik op wintersport naar Val Thorens. Dus wie mij in levenden lijve op de latten wil zien, you now where I am. Foto's en verslagen volgen! Nou, voor nu stop ik even. Volgende week kom ik back met more!

Bron
www.bb-bianca.com

  zaterdag 3 februari 2001 @ 20:34:28 #34
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_717051
De meest memorabele voetbalactie van Big Brother Ruud

"Het was uit, in Teteringen. Er stond windkracht 10 of zo, ik stond in de middencirkel,
...de bal komt naar me toe gerold, ik geef hem een hijs: één streep, recht in de kruising. Ik dacht dat ik gek werd."

(uit: Nieuwe Revu)

soneraplaza.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zondag 4 februari 2001 @ 21:07:10 #35
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_719533
VLAAMSE BETTY TE DUUR VOOR PLAYBOY

- 60.000 keer ging Betty uit de Vlaamse BB bloot over de toonbanken, een regelrecht succes dat Playboy graag zou willen herhalen. Het mannenmagazine vroeg Betty vorige week een tweede keer uit de kleren te gaan. Dat wil ze best, maar daar bungelt wel een pittig prijskaartje aan. Productiehuis Endemol dat de rechten van Betty in handen heeft kon niet akkoord gaan met de voorgestelde prijs, al werd voor Betty's eerste naaktkiekjes al een recordbedrag neergeteld. Liefhebbers van fotomodel en CVP-gemeenteraadslid Phaedra Hoste zullen er niet rouwen. Hun lieveling zal nu al in volle ornaat te bewonderen zijn in de Playboy van 21 maart.

showwereld.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_727230
GEORGIE WIL GAAN SAMENWONEN MET KIM.

Net gelezen in de Privé: dat Georgie dolgraag wil gaan samenwonen met Kim.Maar Kim wil eerst haar studie afmaken en daarna in Amsterdam gaan wonen.Georgie heeft daar alle begrip voor en wil graag op haar wachten.Volgens Georgie had niemand verwacht dat jet zo goed tussen hun zou gaan, maar de gevoelens tussen hem en Kim zijn alleen maar toegenomen.En dat komt omdat ze nu niet meer 24 uur op elkaars lip zitten. Ze zien elkaar ongeveer 4 keer per week en doen dan samen leuke dingen zoals golfen, naar de film, uit eten enz.
Ze schijnen erg gelukkig met elkaar te zijn.

  woensdag 7 februari 2001 @ 20:30:12 #37
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_728008
Hoe gaat het nu met…

Het motorrijden

Hallo beste bezoekers van mijn site, hier weer eens een berichtje van mij persoonlijk. Het gaat op dit moment heel goed met me en ik geniet nog steeds met volle teugen van het leven na Big Brother.

Onder dat genieten valt ook het motorrijden; het lessen wel te verstaan. Zoals jullie misschien wel weten heb ik mijn motorrijbewijs aangeboden gekregen van rijschool Ijzendoorn. Op dit moment heb ik net mijn tweede les achter de rug. Volgens mijn rij-instructeur gaat het heel goed en hij is bereid mijn examen al aan te vragen. Ik moet wel even de theorieboeken in, want je moet tegenwoordig een apart theorie-examen voor de motor doen. Ik heb van mijn broer vernomen dat het een zwaar examen is, dus ik ga maar beginnen met leren.

Ik les op een 500cc motor , vandaag heb ik oefeningen gedaan zoals een achtje draaien en om pilonnetjes heen rijden. Dit ging echt heel goed, ik had er geen moeite mee . Het is echt een goed gevoel als je de motor onder controle hebt, want dan rijd je ook een stuk zekerder in de rondte. Ik leste vandaag met een man die al 10 lessen heeft gehad. Hij moest voorop rijden en ik er achter aan. Hij reed erg langzaam vond ik, dus dat was wel een beetje balen. Maar op het laatst mocht ik van de instructeur voorop en was het af en toe echt even flink het gas open! Kijk en dan is het echt heel leuk, dat motorrijden.

Ik ga proberen binnen 10 tot 15 lessen mijn rijbewijs te halen volgens mij is dat wel te doen. Dan kan ik voor de zomer al rijden lijkt me echt kicken. Over een paar lesjes schrijf ik weer hoe het met me gaat, dus blijf het volgen.

Spinnen!

Nu even wat anders, ik ben van plan om door het hele land in sportscholen spinningclinics te gaan geven. En dan zeggen veel van jullie: Wat is spinning? Dat zal ik uitleggen: Spinning is een soort van aerobic op de fiets. Je zit op een soort fiets met daar in een heel zwaar vliegwiel die je aandrijft door te gaan trappen. Door dit vliegwiel haal je met je benen een heel hoog tempo. Als je dan goede top 40 muziek daarbij draait en op het ritme van de muziek gaat trappen en daarbij nog leuke oefeningen doet dan heb je een hele leuke mannier van ontspanning en sporten. Want voor de conditie en je lichaam is dit echt heel goed.

Ik zou graag jullie mening willen weten of jullie dit leuk lijkt . Laat me het ,als je wilt, even weten via een mailtje naar mij. Alvast bedankt voor het reageren en ik zet binnenkort een foto op de site, dan kan je zien hoe het eruit ziet .

Nog een nieuwtje is dat ik gesponsord word door FILA dus ook op de spinner heb FILA kleding aan. Maar hierover later meer .


Groetjes van Robin


Bron
www.big-robin.nl

  zaterdag 10 februari 2001 @ 10:16:05 #38
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_734981
Beetje off topic,maar eh....Harry ik ben op zoek naar een interview met Bart dat in het blad ONE stond,van de maand Oktober,kun jij mij misschien hier aan helpen???
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
  zaterdag 10 februari 2001 @ 12:32:24 #39
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_735127
Even kort FD,
Heb van het blad nog nooit gehoord. Ken het interview dan ook niet. Misschien op de site van ONE kijken, of ONE bellen voor het betreffende nummer.
Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 10 februari 2001 @ 13:12:52 #40
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_735187
Iets off-topic :

Nieuwe reality-soap 'Studentenleven' bij de KRO.

De KRO komt vanaf dinsdag 13 februari met een nieuwe reality-soap, getiteld 'Studentenleven'. In dit informatief TV-programma wordt het Groningse studentenleven in kaart gebracht. Twaalf studenten, woonachtig in verschillende studentenhuizen, worden zestien weken lang met een DV-Cam (een kleine digitale camera) gevolgd. De kijker maakt kennis met de studenten én hun gevoelens, beweegredenen, problemen en verwachtingen. Hoe vergaat het de studenten met hun tentamens en hebben ze naast hun studie nog wel tijd voor 'seks, drugs & rock 'n roll'? Studentenleven is een co-productie van de KRO en ID&Dtv. De makers van de serie hebben gekozen voor Groningen omdat dit een authentieke studentenstad is met de op één na oudste universiteit van ons land. De makers, die zich speciaal voor dit project in Groningen hebben gevestigd, volgen de twaalf geportretteerde studenten op de voet met een kleine digitale camera. Met de bedoeling op een journalistieke manier een kijkje te geven achter de schermen van het leven van een student.
In de eerste aflevering wordt de kijker meegenomen naar twee studentenhuizen, Eentje daarvan, een huis met leden van het studentencorps, wordt bewoond door Dirk en Jimmy en hun zes huisgenoten. Het tweede huis is de thuishaven van Irene en Ruthy. Opvallend in deze eerste aflevering is het verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke studenten. Dirk en Jimmy houden allebei van sport. Dirk is achtste jaars rechten en verdient bij als taxi-chauffeur. Jimmy studeert aan de International Business School en is als geboren Rotterdammer grote fan van Feijenoord. Om geld te sparen voor vakanties, klust hij wel eens bij zijn ouders. Irene en Ruthy zijn allebei artistiek. Irene studeert aan de kunstacademie en heeft een grote passie voor schilderen. Ruthy studeert biologie en wil na haar studie onderzoek doen naar walvissen en dolfijnen. Naast haar studie zingt ze, speelt ze piano, schildert en fotografeert.
Naast het TV-programma komt de KRO met een uitgebreide website als aanvulling op de TV-serie. Hierop kunnen fragmenten uit de TV-afleveringen bekeken worden, maar ook unieke beelden die niet op televisie zijn uitgezonden. Daarnaast is er informatie te vinden over de studenten uit de reeks: van biografieën tot foto's en videoportretten. Ook zal er een dagelijkse column/dagboek te lezen zijn van iemand die midden in het studentenleven staat. Ook worden studenten uit andere steden uitgenodigd hun ervaringen in het studentenleven via een forum op de site kenbaar te maken. De KRO is speciaal voor deze website een samenwerking aangegaan met Nobiles, dé informatiebron voor studenten op internet (www.nobiles.nl). De bedoeling is om op termijn de site te ontwikkelen tot een platform waarop informatie te vinden is voor iedereen die met studeren te maken heeft of krijgt. De site zal rond de aanvang van de TV-serie op het internet te vinden zijn. Studentenleven, vanaf dinsdag 13 februari, 16 maal wekelijks rond 00.00 uur op Nederland 2.
Bron: Persbericht KRO

medianed.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
  zaterdag 10 februari 2001 @ 13:17:53 #41
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_735195
Geopend per 01-03-01 :

http://www.bigdesiree.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_735630
* OpaLing verklapt dat oma regelmatig bij de kapper zit en daar de gekste bladen leest.

[Dit bericht is gewijzigd door OpaLing op 10-02-2001 19:09]

  woensdag 14 februari 2001 @ 20:28:34 #43
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_745731
Column van Big-sister Marlous


We gaan het nu even over mijn broer Robin hebben, die kleine uit BB weten jullie nog? Je kan
wel merken dat Robin een aantal maanden in dat huis heeft gezeten, want die kleine
schnatser is flink aan het feesten de laatste tijd. Maar ja, geef hem eens ongelijk.
Tussendoor werkt hij ook nog wel wat.......nou ja, als je dat werken kunt noemen natuurlijk.
Een beetje handtekeningen uitdelen in een discotheek, waar al die 'vervelende', mooie
vrouwen om je heen hangen. Wel is hij van plan om binnenkort sportlessen te gaan geven,
maar hoe en wat precies weet hij nog niet. Nou, aan de kleding zal het zeker niet liggen,
want hij ziet er tegenwoordig echt als een trendy binkie uit hoor! Hij wordt gewoon
gesponsord door FILA, echt zo VET, ik ben best wel jaloers op hem! Hij ziet er onwijs blits
uit met die nieuwe collectie van FILA, hij heeft truien, een jas en een cap van FILA
gekregen. Robin heeft in het BB-huis een aantal keer gezegd dat hij die FILA-schoenen van
Georgie zo mooi vond en weet je wat........die krijgt hij er binnenkort ook nog bij van FILA!
Ik denk dat ik me toch ook maar een paar maanden in een huis met camera's laat opsluiten,
moet je kijken wat je er allemaal voor terug krijgt! (geintje hoor, zou NIKS voor mij zijn in zo'n
huis)

Nou, ik pik gelukkig ook nog een graadje mee van zijn suc6 hoor. Zo mocht ik laatst met hem
mee naar de glamour-party van radio 538, echt helemaal te gek! Ik voelde me net Madonna
in die witte limousine van 12 meter lang.
Meiden.......houd je vast, ik zat gewoon naast Ferdi in een limousine, echt kicke! Ook
Georgie, Kim en Hieke zaten in de Limousine en ik moet zeggen: 'Het zijn allemaal van die
aardige mensen!' Gelukkig hoef ik er niet bij te huilen als ik dat zeg, zoals Robin dit wel deed
in Bigbrother hahaha. Sorry dat ik de geheugens weer even opfris Robin!

Ik zag dat veel fans zich afvroegen hoe het met Robins motorrijlessen van IJsendoorn gaat,
nou hij gaat als een speer hoor! Op de motor is het helemaal een snelle jongen. Nou nog
maar zien of hij zijn rijbewijs in 1 x gaat halen, maar ik heb er alle vertrouwen in, jullie ook?

Ik vond het erg leuk om deze column te schrijven, ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om
hem te lezen. Ik wil jullie toch ook nog even bedanken voor al jullie leuke reacties en voor de
echte 'topfans', zoals Robin dit zou zeggen, mijn broer is erg blij met jullie hoor!

Big hug


Marlous

Bron
www.big-robin.nl

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')