abonnement Unibet Coolblue
pi_679706
Ik lees soms op TT wel eens die pagina's 316 en 318 (laatste is alleen zaterdag en zondag), dat zijn pagina's met ergernissen over Radio en Tv programma's (316) of juist positieve opmerkingen en complimenten over Radio en TV programma's.

Recentelijk zie ik daar erg vaak mensen staan die zich ergeren aan mart Smeets en ook veel mensen die zich juist niet aan hem ergeren, die hem juist goed vinden. Was daarom wel benieuwd naar de meningen en met name argumenten van jullie hiero.

Ik zelf vind Mart Smeets OK. Ja, hij heeft soms wel eens wat irritante trektjes/opmerkingen, maar dat heeft elke verslaggever wel. Voor sommige sporten vind ik Mart Smeets wat minder geschikt, dan komt ie nog wel eens wat afstandelijk/minderwaardig/ongeinteresseerd over, maar bij de meeste sporten vind ik hem OK. Zeker als het gaat om wielrennen, Amerikaanse sporten (zoals honkbal en basketbal) en ook bij de korte hoogtepunten over het voetbal vind ik hem goed. Vaak met een eigen stijl humor er bij soms, ook met eigen termilogie, amar ik mag dat wel. iig brengt ie het altijd wel levendig.

Ikzelf snap daarom niet zo goed waar al dat gezeik op Smeets vandaan komt, maar misschien dat her iemand is die hem ook een draak van een presentator vindt die het me wel uit kan leggen?

Zelf word ik echt moe/misselijk/droevig van commentaar van bv Edward van Cuilemborg, Marcella Mesker, Ria Visser, Herbert Dijkstra. Die brengen het wel zo enorm saai allemaal dat het gewoon voor mij een stuk plezier in het kijken ontneemt.

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  maandag 22 januari 2001 @ 23:52:45 #2
1078 Machiel
Ookwel Machielovic
pi_679714
Tja Smeets heeft er opzich best verstand van enzo, kan hem best verdragen enzo maar erger me soms aan hem, zegt soms van die onnodige dingen maar lach er meestal maar om.
It's my life.. It's now or never! I aint gonna live forever...
  maandag 22 januari 2001 @ 23:58:27 #3
8369 speknek
Another day another slay
pi_679725
Ik moet wel zeggen dat ik altijd basketbal kijk als Mart Smeets het commentaar verzorgd. Normaal gesproken vind ik basketbal niet zo, maar hij geeft er toch een soort extra energie en beleving aan.
Ja als je Smeets lang hoort gaat ie een beetje irriteren, maar dat is met elke commentator zo. Persoonlijk mag ik hem wel dus.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 23 januari 2001 @ 00:09:23 #4
862 Arcee
Look closer
pi_679754
Ik vind Mart Smeets erg goed. Hij heeft een enorme uitstraling. Zeer sterke persoonlijkheid. Kan ook goed interviewen vind ik. Misschien soms iets zeikerig, maar hij durft door te vragen en ook dingen te vragen die anderen alleen maar denken. Hij kan iets ook erg enthousiast brengen. Dan begint de sportuitzending (wat dan ook) en hij houdt z'n verhaal en je hebt er echt zin in. Alsof er echt iets belangrijks staat te gebeuren.

Met andere woorden: Smeets roeleert.

pi_679769
bij de tour issie ook altijd toppie
  dinsdag 23 januari 2001 @ 01:52:20 #6
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_680128
Zoals Mart Smeets de twee schaatsweekenden met Henk Gemser presenteerde vond ik echt top... als host is ie echt veel beter dan van Gelder of Egbers of de derde garnituur van van Cuilenborg of van Peperstraten. Een Champions League avond met Johan Cruyff is ook altijd goed met Smeets. Als commentator vind ik hem met name sterk in finishreportages bij de Tour, en NBA basketbal. Wel vind ik dat hij wel eens teveel neigt naar de Amerikaanse sporters. Toch vond ik hem eigenlijk het meest memorabel in Calgary 88 toen hij het schaatsen becommentarieerde... minder gericht op de feitjes zoals Snoeks en Dijkstra, maar veel beter in het overbrengen van spanning.
pi_680360
Tja Smeets,
Het was mij ook al op gevallen dat er de laatste tijd wat meer kritiek op hem was(bijv op TT 316 idd)
Die mensen vonden geloof ik dat hij plaats moest maken voor de jongere garde van studio sport. Zelf zei haar daar dacht ik over dat ie best bereidt was om zijn rol als "gezicht" van studio sport op te geven,als er iemand beter dan hem was
En die is er nog niet.
Met basketbal raak je idd wel opgezweept door zijn commentaar maar al die Engelse termen van :"if you're hot you're hot and if you're not you're not"hoeven van mij niet zo.
Zelf merk ik het niet zo als Smeets een sport verslaat waar die weinig aanvindt. Wel erger ik me er aan dat hij soms in interviews te veel wil laten blijken hoeveel verstand hij er wel niet van heeft ,en daarmee treedt ie zelf te veel op de voorgrond wat ten koste van de sporter gaat.
Maar Smeets is voor mij altijd wel genieten
Ik mag zijn stukjes ook graag lezen
bad to tha bone
pi_680371
Ik vind Mart Smeets bij de meeste sporten wel oke. Ik zit me wel altijd dood te ergeren bij zijn commentaar bij het nba basketbal. Zijn overdreven liefde voor Rik Smits, zijn vaak onjuiste opmerkingen over feiten in de nba. Ik ben al lang fan van de nba en ik weet dat Smeets in 92 met dream team een boek hierover heeft geschreven, maar het lijkt vaak wel alsof hij de ontwikkelingen in het basketbal maar half gevolgd heeft ofzo. Komt bij mij een beetje over als gebrek aan betere commentatoren bij het basketbal, alsof niemand anders er verstand van heeft. Maar voor de rest doet ie het wel aardig.
  dinsdag 23 januari 2001 @ 09:08:23 #9
8390 idsme
of toch nie?
pi_680553
Tja ik had in mijn gastenboek op mijn homepage (over Ids Postma) ook al een berichtje staan met een verhaaltje over dat smeets zo slecht is en een link naar een anti-Smeets website. Ik zat er even over te denken om hem eruit te halen, want persoonlijk vind ik Smeets ook goed. Maar ja, ik heb hem toch maar gewoon laten staan.

Over Smeets het volgende: hij is erg goed, helemaal als je het vergelijkt met de rest. Vooral met Jean Nelissen in de tour was het geweldig! Jammer dat ze dat koppel uit elkaar hebben gehaald!!
Nu met bijvoorbeeld Cruijff en Gemser doet hij het weer prima! EN ik kijk meestal niet naar basketbal, alleen als SMeets commentaar geeft wil ik nog wel eens kijken

  dinsdag 23 januari 2001 @ 10:16:16 #10
8125 Elbutre
The new and improved!
pi_680781
* Elbutre kijkt liever naar Mart Smeets dan naar Edward -kijk eens hoeveel ik van tennis weet- van Cuilenborg

Wat is dat kereltje irritant zeg:

Weet gvd bij elke tennisser twintig bijnamen op te noemen! Nou is dat natuurlijk een prestatie op zich, maar BESTE EDWARD< DAARVOOR KIJK IK NIET NAAR TENNIS! dus KOP HOUDEN!

Back in town
  dinsdag 23 januari 2001 @ 10:21:56 #11
3878 Vork
Manisch creatief
pi_680809
Mart is wel ok hoor.. geen problemen mee.. alleen bij sommige sporten moetie maares z'n kop houden.. Je kan nou eenmaal niet alles gaan doen verslaggeven...

Waar ik me wel steeds erger aan begin te ergeren is het oefenloze gelul dat ookwel commentaar bij het wielrennen wirdt genoemd.. Jean Nelissen moet weer terug!

  dinsdag 23 januari 2001 @ 10:45:38 #12
3069 Bug
No use for an undertitle
pi_680925
Ik ben het helemaal met al het bovenstaande eens. Ik vond het programma dat hij een jaar of 3 geleden had ook altijd erg goed. Op vrijdagavond zat Smeets dan ergens in een kleedkamer van een club, waar hij dan zijn gasten (sporters) ontving in een hele relaxte sfeer.
  dinsdag 23 januari 2001 @ 13:23:29 #13
5819 JCdeLeeuwarden
Lost in a forrest
pi_681609
Mart Smeets??? In een woord GEWELDIG!!! Die man begrijpt de kern van sporten. Het meedoen, de beleving....
pi_681661
quote:
Op 23 januari 2001 10:16 schreef Elbutre het volgende:
* Elbutre kijkt liever naar Mart Smeets dan naar Edward -kijk eens hoeveel ik van tennis weet- van Cuilenborg

Wat is dat kereltje irritant zeg:

Weet gvd bij elke tennisser twintig bijnamen op te noemen! Nou is dat natuurlijk een prestatie op zich, maar BESTE EDWARD< DAARVOOR KIJK IK NIET NAAR TENNIS! dus KOP HOUDEN!


Yes, nog een sport-kenner. Ik irriteer me echt mateloos aan Edward Kuil(in z'n kin)borg!! Die vent weet echt nooit waar hij het over heeft en ik zit absoluut niet te wachten op zijn suffe tenniscommentaar!!!!

Ik heb zelfs ooit de nos opgebeld toen hij het weer een keer te gek maakte, maar kreeg helaas een onbegrijpende portier aan de telefoon...

On topic, Mart Smeets is best ok, maar moet niet denken dat hij alles zo goed kan en dat zonder hem Studio Sport niet kan voortleven. Maar van mij mag hij blijven...

O+. Ripley. O+.
  dinsdag 23 januari 2001 @ 16:22:16 #15
1078 Machiel
Ookwel Machielovic
pi_682532
Meneer Cuilenborg is ook niet echt een commentator eerder een presentator van het sportjournaal

Ik vind bij Smeets trouwens die zakdoek half uit z'n zak wel heel erg fout

It's my life.. It's now or never! I aint gonna live forever...
  donderdag 25 januari 2001 @ 15:19:36 #16
8369 speknek
Another day another slay
pi_690227
En Edward is een achteroom van me, ophouden met kritiekspuien dus
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  donderdag 25 januari 2001 @ 18:54:29 #17
904 L-X
The Lover X
pi_690980
Smeets is wel een goede gast. Ik vind het wel prima idd in de Amerikaanse sporten. Hij kan het zo leuk aanprijsen. Verder alle zaken die DIGGER noemde; daar sluit ik me ook bij aan. Makkelijk ja, maar anders moet ik alles gaan overtypen en ik ben al laat voor training! FOK! is ook zo verslavend
It takes a minute to have a crush on someone,
an hour to like someone,
and a day to love someone,
but it takes a lifetime to forget someone.
pi_691029
Als Mart 'WE hebben er weer één' Smeets in beeld komt, schakel ik 'm spontaan over op de Belg. Aankondigen kan 'ie goed, maar geef hem alsjeblieft niet teveel ruimte. Hij vindt zichzelf eigenlijk mateloos veel interessanter dan de sport. Geef 'm dan inderdaad een eigen show (het ondragelijke lijden van Mart).
  donderdag 25 januari 2001 @ 19:35:57 #19
3155 MeneerTim
de verschrikkelijke.
pi_691109
Alleen al voor de NBA moet ie blijven..

[Dit bericht is gewijzigd door MeneerTim op 25-01-2001 19:38]

  donderdag 25 januari 2001 @ 19:40:56 #20
3155 MeneerTim
de verschrikkelijke.
pi_691120
quote:
Op 23 januari 2001 00:13 schreef Dennism het volgende:
bij de tour issie ook altijd toppie
Nee! Herbert Dijkstra en Mart Smeets hebben de afgelopen 3 jaar de tour al weten te verpesten.. Tv-geluid uit, radio aan! Veel beter en je krijgt tenminste goede informatie te horen..Het record: De Heren Smeets en Dijkstra hebben het voor elkaar gekregen 10 minuten achter elkaar gewoon niets te zeggen. En dat was niet aan het begin van een etappe maar in de finale..echt een ramp.. Ik wil Jean Nelissen

[Dit bericht is gewijzigd door MeneerTim op 25-01-2001 19:42]

  donderdag 25 januari 2001 @ 23:18:01 #21
1055 Schanulleke
Een kop vol zaagsel!
pi_691807
Ik vind Mart goed, en erg grappig. Vooral bij sporten die hij niet leuk vindt roeleert hij.
Zoals wanneer het weer eens tijd is voor het WK-korfbal (en dat betekend: Nederland - België! ) kun je mij van de bank vegen.
Mart is okay, ik hoop dat ie nog lang blijft.
Life is what you make it.
pi_899364
Mart dacht vandaag dat David O'Leary een Brit was
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  donderdag 5 april 2001 @ 08:47:53 #23
8756 Abe
Sportfokker
pi_899695
Mart wordt een jaartje ouder, maar is nog steeds door niemand voorbij gestreefd.Van basketbal, fietsen en schaatsen weet ie aardig wat maar van voetbal moet hij het niet hebben.
Ik vind Mart OK en dat is wel eens wat minder geweest toen hij in zijn 'Ted Troost'
jaren zat en na elke gewone vraag gelijk erover heen vroeg hoe de sporter zich nu dan voelde. Daar werd ik helemaal gestoord van.
Gapen is een vorm van stretchen
  donderdag 5 april 2001 @ 12:49:09 #24
11102 knep
Mountainfreak
pi_900385
Jullie hebben het over de tour en wielrennen, dit zou je echt een keer bij de VRT moeten kijken, echt een verademing. Ze hebben daar veel verstand van zaken en brengen het tevens op een humoristische manier. Helaas zijn ze wel wat chauvinistisch, maar dat zijn wij hier ook

[Dit bericht is gewijzigd door knep op 05-04-2001 12:50]

  donderdag 5 april 2001 @ 12:58:15 #25
6146 SpankSpankeronie
Spankeronie in the Bullpen
pi_900433
Wielrennen kijk ik uitsluitend op de BRT.Vanmorgen nog de derde rit in de driedaagse van de Panne live om 10uur.Die Belgen zijn de echte wielerliefhebbers.
Das in ieder geval beter dan dat gewouwel van de heren Breukink,Dijkstra Nelissen en Smeets.
Het ergste met Smeets was nog toen Dekker in San Sebastian ging winnen,hij gaf commentaar als een mongool en natuurlijk zeer nationalistisch.Maar daar heeft Mart wel vaker last van.Dat doen ze bij de VRT toch beter.Die tonen tenminste respect voor iedereen.
don't call to the bullpen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')