abonnement Unibet Coolblue
pi_14803769
Nee het mandje of welke plek dan ook is het probleem niet zo zeer. Da's ook een soap, maar dan een goeie, Stein klimt net zo graag op de stoel, maar als Bil de plek verzuimt in te nemen, dan gaat Stein er wel eens liggen om te pesten, maar daar weet Bil wel raad mee.
Probleem is nu dat Bil echt ineen duikt of wegspurt als Stein in de buurt komt, doet hij dat niet, dan krijgt hij klappen. Net was ik even in de slaapkamer kijken en dan druven ze wel aan elkaar te ruiken, maar het is heel spannend allemaal, loop ik weg, dan zit Bil weer onder het bed. Soms lijkt het goed te gaan, maar Bil is gewoon bang nu, dus ik denk dat hij zwak is, vandaar het dokter verhaal.
Vorige keer, toen Bil bij de dokter was, was het een drama erna. Allereerst wou Bil niet pissen bij de dokter, dus dat duurde al twee dagen voor hij terug kwam, toen een week antibiotica, waar hij week van werd. Na een week half gescheiden leven en een hoop aandacht, was het opeens raak. Bil lag in het mandje, Stein kwam gewoon de kamer inlopen en ineens was Bil weg. Vol achter Stein aan welteverstaan. Die heeft toen alle klappen keurig terug gekregen, Bil kan het wel dus, als hij in zijn hum is.
Eigenlijk hoe meer ik er over type, hoe meer ik naar die dokter wil. Probleem is alleen dat het daarna hoe dan ook raak is hier in huis (vanwege de geur en Stein heeft een korte termijn geheugen zoals zijn baasje) en ik niet direct iets van ziekte zie verder ....
Rare beestjes die katten
The Hick from French Lick
The camera always points both ways. In expressing the subject, you also express yourself.
  † In Memoriam † donderdag 20 november 2003 @ 23:56:09 #252
7074 moussy
kuttekop
pi_14804527
Bel anders je dierenarts eerst alleen eens op en leg je verhaal uit. Dan zit je ook niet met die geurtjes te kutten en anders zou je ze allebei nog te gelijk mee kunnen nemen naar de dierenarts, stinken ze samen
Je zou er haast een boek over schrijven!
  vrijdag 21 november 2003 @ 19:05:16 #253
22416 elcastel
Maggot Brain
pi_14824490
Nou ik ga er wel gewoon even langs volgende week Moussy. Stein gaat gewoon een nachtje de gang in als hij vervelend is. En Stein gaat zelf ook eerdaags, is al jaren niet geweest, ik krijg hem niet te pakken, het monster.....
The Hick from French Lick
The camera always points both ways. In expressing the subject, you also express yourself.
pi_14891172
Ik heb 2 poesjes van ongeveer 7 maanden oud (zusjes).

De ene plast de laatste tijd waar zij maar wilt, naast de kattebak, op mijn wasrek (kutzooi), in de woonkamer (maar gelukkig niet op de bank, afkloppen).

Weet iemand wat ik moet doen. Ik heb diverse topics gelezen maar die gaan meestal over kleine katjes die het nog niet door hebben.

Deze plast wel vaak in de kattenbak maar helaas niet altijd. Haar zusje doet het perfect (maar die gebruikt de krabpaal niet). Ik probeer de kattebak zo vaak mogelijk schoon te maken (2 keer per 3 dagen ongeveer met 1 keer per week een "grote" schoonmaak).

...
  maandag 24 november 2003 @ 16:56:04 #255
33169 Magneet
Magnetic Enhanced
pi_14891569
op welke momenten doet ze het? Als de bak net schoongemaakt is of juist als hij schoongemaakt moet worden? Of is het echt random, misschien toch eens proberen een eigen kattebak te geven want sommige katten hebben er echt moeite mee als andere ook gebruik maken van de bak.
pi_14896070
Ik heb een hele lieve kater, meestal vind ie het heerlijk om geaaid te worden.
op een gegeven moment gaat ie dan echter zachtjes in mijn hand bijten, dat vind ik niet zo erg alleen gebruikt ie zijn klauwen om mijn hand naar zich toe te trekken.
Je snapt dat dat behoorlijk pijn doet aangezien ie zo je hele huid opentrekt.
Heeft iemand een tip om hem dit af te leren?
Calm down, your nervous state
I'll sing you a lullaby.
Calm down, cause no mistake
Should keep you up all night
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')