abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 4 januari 2001 @ 15:38:36 #1
4354 kwanten
Is goed bezig!
pi_619787
bb dit jaar was eigenlijk heel anders, via een sneaky bron ben ik de eigenlijke bb streamverslagen tegen gekomen!, sinds dag 1 heeft bb acteurs in het huis gezet, lees hier hoe het anders allemaal gegaan zou zijn!

Dag 1 - jan vertelt direkt dat hij elena er niet uit vindt zien. Volgens hem ziet ze eruit als een lesbienne. Achteraf blijkt dat laura eigenlijk de enige lesbienne in het huis is. diederik geeft later nog wel toe dat hij twijfelt over zijn sexuele geaardheid.

Dag 2 - Iedereen is verzeild geraakt in een heftige discussie over de taakverdeling voor de komende tijd. piet voert de spanning wat verder op door te stellen dat vrouwen in de keuken thuishoren. francine geeft hem een klap op zijn hoofd met een Schaafkaas.

Dag 3 - De bewoners krijgen hun eerste opdracht van Big Brother - ze moeten de Empire state building nabouwen van braadworst. Na lang aandringen van piet, zetten ze 50% van het weekgeld in.

Dag 4 - Het trainen voor de Empire state building-taak gaat lekker, totdat diederik(die ondertussen toch al bekend staat als de meest luie klootviool van het hele stel) de helft van de braadworst opeet. francine gaat compleet uit haar dakpan!

Dag 5 - Vandaag moet de Empire state building-taak af zijn. Als het bijna af is laat diederik een enorme scheet en blaast zo de Empire state building omver. Big Brother roept over de intercom dat de weekopdracht mislukt is, waarop elena in huilen uitbarst.

Dag 6 - piet wordt door een van de Big-Brother-kippen aangevallen. Verder een rustige dag.

Dag 7 - Big Brother is bang dat de show veel te saai aan het worden is en geeft de bewoners opdracht een debat te houden over sex. Na iets te veel gedronken te hebben, geeft elena toe dat ze het lekker vindt om hard gespanked te worden met een Schaafkaas. jan vertelt dat hij nooit condooms gebruikt omdat ze pijn doen aan zijn Linker Bilspleet. piet is het daar wel mee eens. laura roept uit dat geen van de andere bewoners ooit een echt orgasme gehad hebben, omdat ze allemaal saaie heterosexuele mietjes zijn. diederik zit in een hoekje stilletje naar piet te staren met het schuim tussen zijn lippen.

Dag 8 - Vandaag moet voor het eerst genomineerd worden. jan gaat iedereen langs om te vertellen hoe dol hij op ze is en dat ze de enige zijn waarmee hij echt een band heeft. francine en elena worden uiteindelijk genomineerd. Vreemd genoeg stemt niemand op jan.

Dag 9 - Big Brother maakt de namen van de genomineerden bekend in het huis. francine en elena barsten beiden in tranen uit, geven iedereen een knuffel. laura zingt een liedje voor ze - Jody bernal - Que si Que no - waardoor ze zich beter moeten voelen.

Dag 10 - Het publiek stemt elena het huis uit. Ze probeert moedig het huis met geheven hoofd te verlaten, maar barst halverwege al in tranen uit en snottert tegen iedereen dat ze nooit had moeten vertellen dat ze het fijn vond om gespanked te worden.

Dag 11 - De onderlinge relaties komen weer een beetje op orde na het vertrek van elena. Het weekbudget is tot een minimum geslonken door de mislukte opdracht van vorige week. laura moet doen zonder de komkommer die ze besteld had. francine is zichtbaar aangeslagen van het alle perikelen en wordt getroost door piet, die telkens haar Okselhaar probeert te betasten.

Dag 12 - De Big Brother-psycholoog herhaalt telkens de beelden waarin piet francine's Okselhaar betast. Naar eigen zeggen doet hij dit niet om de kijkcijfers op te drijven, maar omdat het een interessant psychologisch incident is, waarvan geleerd kan worden. De nieuwe weekopdracht wordt uitgedeeld. Deze week moeten de bewoners de afstand van de elfstedentocht afleggen op een loopband. Ze zetten 40% van het budget in.

Dag 13 - De loopbandopdracht ligt goed schema, ondanks dat diederik weigert te lopen omdat zijn Linker Bilspleet zeer doet.

Dag 14 - Tot groot plezier van alle bewoners, wordt de weekopdracht succesvol afgerond. diederik loopt zowaar de laatste 10 meter en claimt daarna gelijk de victorie. francine noemt diederik een luie Linker Bilspleet.

Dag 15 - Nominatiedag. jan vertelt iedereen dat hij denk dat francine een hoer is. Daarnaast nodigt hij iedereen uit om na de show een weekendje op bezoek te komen. francine en piet worden uiteindelijk genomineerd door hun huisgenoten. Niemand stemt op jan.

Dag 16 - De nominaties worden door Big Brother omgeroepen. francine kan niet geloven dat ze voor de 2e keer genomineerd is. piet is even verbaasd en zoekt mentale steun bij francine. diederik is ook behoorlijk van de kaart en biecht aan laura op dat hij denkt verliefd te zijn op piet. laura heeft zelf geen interesse in de medebewoners omdat ze allemaal veel te hetero zijn.

Dag 17 - Het publiek stemt piet het huis uit. francine is diep geraakt en geeft piet een plukje haar van haar Okselhaar om te laten zien hoeveel ze om hem geeft. diederik is duidelijk ontroerd, maar houdt zijn eigen haar. piet vertrekt.

Dag 18 - De Big Brother psycholoog herhaalt veelvuldig de scene waar francine het plukje haar van haar Okselhaar knipt. Blijkbaar weer een belangrijk psychologisch incident. Het publiek lijkt het er mee eens te zijn, de kijkcijfers gaan weer door het dak.

Dag 19 - Big Brother geeft de nieuwe weekopdracht op. Deze week moeten de bewoners het volkslied van Oman binnen 60 seconden opboeren. Ze zetten 50% van het budget in.

Dag 20 - Niemand heeft enig idee hoe het volkslied van Oman gaat, alleen diederik denk te weten dat het een beetje lijkt op Abba's Dancing Queen. De bewoners kiezen jan uit om de opdracht uit te boeren.

Dag 21 - jan boert niet alleen het volkslied van Oman op, maar ook God Save The Queen, Jody bernal - Que si Que no en het thema van De bus. Hij wordt door de bewoners uitgeroepen tot held. De opiniepeiling van een landelijk roddelblad, maakt echter duidelijk dat na deze aktie 98% van de natie hem liever dood zou zien.

Dag 22 - De nominaties staan weer voor de deur. jan verteld iedereen dat hij een kasteeltje heeft in Zuid-Frankrijk en nodigt iedereen uit voor de komende vakantie. diederik en laura worden genomineerd.

Dag 23 - diederik en laura vatten hun nominatie redelijk op en discussieren met jan en francine waarom op hen gestemd is. jan is stil, maar francine vertelt diederik dat ze hem een egoistische, luie en arrogante Linker Bilspleet vindt en barst daarna in tranen uit.

Dag 24 - Het publiek stemt laura het huis uit. Het interesseert eigenlijk niemand een reet. laura vertrekt zwijgzaam.

Dag 25 - jan is de eerste die het niet meer houdt en trekt zich stiekem af in de badkamer. De band draait overuren, omdat de Big Brother psycholoog ervan overtuigd is dat dit meer inzicht geeft in de persoon jan en zijn persoonlijkheid. Met andere woorden is jan een stiekeme rukker.

Dag 26 - Big Brother stort een kant van de tuin vol met 100 ton ontlasting, geproduceert door een Dinosaurus. De weekopdracht: verplaats de mest naar de andere kant van de tuin en maak daarbij alleen gebruik van een Schaafkaas!. jan twijfelt, maar diederik heeft vertrouwen. Hij vertelt dat hij in zijn jeugd zoiets weleens vaker heeft gedaan. Ze zetten 50% van het budget in.

Dag 27 - Totaal onaangekondigd barst diederik in tranen uit en vertelt dat hij het huis gaat verlaten. Het verplaatsen van de mest herrinert hem te veel aan het pijnlijke Dinosaurus-incident uit zijn jeugd. francine probeert hem over te halen om te blijven. jan zit in een hoekje zijn hand te strelen. diederik besluit te vertrekken.

Dag 28 - Met nog maar 2 bewoners in het huis blijkt de Dinosaurus-schijt-opdracht onmogelijk. Big Brother besluit de mest te laten liggen. Behoorlijk ge-irriteerd over de mislukte weekopdracht, zetten de bewoners het op een zuipen. De laatste resten wijn, die francine gemaakt heeft van een paar oude, stoffige wortels uit de tuin, gaan tot de laatste druppel op.

Dag 29 - De laatste nominaties staan voor de deur. jan vraagt francine ten huwelijk. Ze zegt ja, met tranen in haar ogen. Tot niemands verbazing stemt jan op francine. Verblind door verliefdheid stemt francine op haarzelf.

Dag 30 - Wanneer de nominaties om worden geroepen, verklaart francine dat jan de terechte winnaar is. Omdat ze toch gaan trouwen duiken ze aansluitend een bed in, om daar vervolgens de laatste dag & nacht door te brengen. (De Big-Brother psycholoog wordt na de eerste 2 uur in een dwangbuis afgevoerd) francine ligt nog op de bank bij te komen, als jan het huis al verlaat om zijn 250.000 piek in ontvangst te nemen. Na de cheque in ontvangst te hebben genomen, neemt jan het eerste vliegtuig naar Oman en is nooit meer teruggezien.


(tnkx to Bad-brother.com)

[Dit bericht is gewijzigd door kwanten op 04-01-2001 15:39]

pi_624523
Dit slaat dus echt helemaal nergens op! Je hebt voor je 'BB de eigenlijke streamverslagen' gewoon de bad-brother.com site gebruikt. Domme }:0. Dit is gewoon echt zielig. Op bad-brother.com kun je gewoon zo'n eigen big-brother verhaal laten maken. Dus waarom zou je zoiets neer zetten? Ok, er staat tnkx to bad-brother.com onder, maar je laat het blijken alsof het jouw verhaal is. Ik schrijf een reactie, omdat er nog geen reacties waren en ik dat zielig vond, maar bij nader inzien is dit niet eens een reactie waard!!!!!!!!!!!!!
  vrijdag 5 januari 2001 @ 20:49:24 #3
3498 Barb
Graduated Fool
pi_624571
Joke, relax, Kwanten maakt gewoon een grapje.
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')