abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 19 maart 2003 @ 22:26:54 #76
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_9244777
Nog eentje van een jaar of 2 geleden:
Wouter zat een liedje te zingen van een kindercd. In plaats van '2 violen en een bas bas bas, en een strijkstok waar geen haar op zat' zong hij: '2 pionnen in een tas tas tas, en een strijkijzer waar geen haar op was' .
  woensdag 19 maart 2003 @ 22:35:18 #77
2961 Capaja
Cappie voor intimie
pi_9245044
richard behoorlijk ziek, hij kon niks binnenhouden zelfs een slokje water kwam er of langs boven OF langs onder uit, maar geen koorts ofzo
dus eigenlijk ook niet hangerig of niks
hij wilde buiten gaan spelen, maar mocht dat dus mooi niet van mams

ja maar Mama IK ben niet ziek dat is alleen mijn buikje maar hoor !

HeddeGijDaGezeetGehadJaMinDeDaWerklijkWaarHoeDoeDeGijDaHoeDoeDeGijDaHoeHeddeGijDaGedaan?
pi_9251897
*leuk topic*

Toen Brechtje (van Yvonne) nog maar pas op fok was, was ze ook een keer ziek thuis...en haar broertje vond dat ze niet mocht fokken..

"wel waar, ik houd gewoon mijn hand voor mijn hoofdpijn!!" Was het commentaar van de dame Die gebruik ik hier thuis nog zeeeeer geregeld, en mijn vriend ook (ja, hou jij nou maar je hand voor je hoofdpijn)

DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
  Jubileum moderator donderdag 20 maart 2003 @ 11:09:46 #79
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_9254364
Ik weet niet of Karin mij dit in dank gaat afnemen maar het is zo'n geweldig verhaal. en anders moet ze het maar deleten

Toen ik een jaar of 7,8 was was het mijn beurt voor de heilige communie. Omdat de hele familie dat mee wilde maken in de kerk was er geen oppas voor Karin, toen zo'n 3 a 4 jaar oud.
Mijn moeder had haar uitgelegd dat ze heel stil moest zijn, zachtjes moest praten en had een heleboel snoepjes en speelgoed mee om dat doel te bereiken.
Affijn, de pastoor komt in een prachtig wit gewaad de kerk binnen schrijden op de maat van de orgelmuziek. Net toen de muziek stopte gilde Karin keihard " aaaaaaah een spook! .
Mijn moeder had al enigzins het schaamrood op de kaken staan maar gelukkig kon iedereen er om lachen.
Na de communie was het tijd voor het gebed. De pastoor vouwde plechtig zijn handen onder zijn gewaad en boog eerbiedig zijn hoofd. Heel de kerk was stil in afwachting van wat er ging komen.
Waarop Karin het nogmaals veel te hard uitgilde: "heeft die man geen handen?"

Ze hoefde heel lang niet meer mee naar de kerk.

En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
  donderdag 20 maart 2003 @ 11:56:08 #80
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_9255322
OK, eentje van mezelf dan.

Ik was denk ik een jaar of 6-7 of zo.
Op de camping in Frankrijk vraagt een man aan mij en mijn zusje 'Waar komt hier de zon op?' met het oog op het opzetten van de tent.

Dus ik heel bijdehand: In het oosten, meneer! (Was heel trots dat ik dat dus wist!)
Wist ik veel dat hij dat ook wel wist, maar zich dus afvroeg waar het oosten dan wel niet was daar.

Grrr, een lol dat m'n ouders hadden, sjongejonge. En ik kon toen heel erg pruilen en gepikeerd zijn door dat soort dingen, ter verhoging van de algemene feestvreugde van mijn belagers.

Er moeten er meer zijn, maar ze schieten me zo even niet te binnen.

Oh ja, toch wel. Toen was ik al wel wat ouder, maar toch:
Ik maakte weer eens een bijdehandte opmerking (zoals hierboven ongeveer) en dus mij moeder zegt: 'Spuit 11geeft ook modder.
En wat zeg ik? Ik ben 12 hoor! Was ik net een paar weken daarvoor geworden.

Afijn, familie natuurlijk weer in een deuk, ik beledigd etc. etc.

***
pi_9258355
Eéntje van mezelf:

Ik was een jaar of 4 en kan het me nog goed herinneren.
'S morgens werd ik wakker en keek uit het raam(flat 1 hoog).
En wat zag ik? Allemaal wolken op het grasveld!!
Hoe kan dat nou? Die dingen horen in de lucht.
Ik mijn ouders wakker maken en vertellen wat ik gezien had en raad eens? Ze gierden het uit van de lach en ik nogal verontwaardigd zo van: Nou, echt waar hoor.

Jaren later nog steeds met de vraag hoe dat nou kon wist ik eindelijk dat het zeer dichte mist laag op de grond was

"Whaaa ik leer het ook nooit..."
  donderdag 20 maart 2003 @ 23:28:23 #82
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_9272957
Iris keek gisteren naar een foto van mij, van zo'n tien jaar geleden.

Ik: Wie is dat? Is mama he?
Iris: Papa!
Ik: Nee joh, is toch mama?
Iris, grinnikend: Papa!
Ik: Mama!
Iris, helemaal dubbel van het lachen: Papa!!!

krengetje

pi_9274314
Ok nog een paar klassiekers dan:

Vriendinnetje van mij op 4-jarige leeftijd. Zat achterop de fiets bij haar moeder, die met de fiets aan de hand over een zeer drukke markt wandelde. Mijn vriendin vond dat allemaal niet snel genoeg gaan. "mamma, waarom ga je niet fietsen?" moeder uitleggen dat dat niet kon, omdat ze dan tegen iedereen zou opbotsen. De praktische oplossing van de 4-jarige "nou, dan zeg je toch gewoon sorry!"

Mijn zusje achterin de auto. Werd wagenziek en kon haar ontbijt niet binnenhouden. Na een stilte klonk er benepen "mamma, ik heb gemorst."

En ergens gelezen op een ander forum (maar ik vond het zo'n prachtig verhaal): zwangere moeder met haar zoontje naar de verloskundige. Tijdens haar vorige zwangerschap was ze enorm aangekomen, en maakte zich daar nu weer zorgen over. Dus op de weegschaal. Tot haar grote schrik kruipt die naald steeds verder omhoog, ze is ongelofelijk veel aangekomen. Tot ze achter zich tevreden hoort "ikke ook staan" en ontdekt dat haar zoontje achter haar op de weegschaal is gaan staan.

mooi he, alles
pi_9280902
Damien had weer een uitspraak vanmorgen.... wij doen meestal op vrijdagochtend boodschappen samen met mijn vader en dan gaan we eerst naar de aldi en dan naar de vomar. Ik zeg dus tegen Damey vanmorgen we gaan zo naar opa toe en dan naar de aldi.
We gaan boodschappen doen. Zegt Damey : "neeeeeeee we gaan aldi-en....." Dus ik vraag "waar gaan we daarna dan naartoe?" krijg ik heel resoluut "schootbappen doen "
  zaterdag 22 maart 2003 @ 08:11:46 #85
3542 Gia
User under construction
pi_9298061
Mijn jongste zusje tijdens de huwelijksplechtigheid van een tante in de kerk.

De pastoor zette heel plechtig de kelk aan zijn lippen, waarop mijn zusje, toen 6, uitriep: Wanne zuiperd!!

pi_9305360
Ik heb geen kinderen maar ik ben wel tante, dus daar gaan we. Toen mijn nichtje 4 jaar was zaten we een keer met haar in de trein. Ze houdt nogal van kletsen met andere mensen en ze liep zo'n beetje op en neer in de coupé en opeens hoorden we haar een eindje verderop tegen een jongen zeggen: "Hoi, ik ben 4 jaar en ik ben helemaal alleen in de trein. Mijn moeder is al 10 jaar dood." (Ze beelde zich op die leeftijd nogal levendig in dat ze Pippi Langkous was. ) Die jongen mompelde nog iets in de trant van "Goh, dus jij bent 4 en je moeder is al 10 jaar dood...?" maar ze hoorde het al niet meer, want ze ging verder met: "En zij daar..." (waarbij ze naar mij wees) "dat is een buurtje..."

En haar broertje is inmiddels 6 en kreeg niet zo lang geleden een appel. Hij vroeg aan z'n moeder of hij hem zelf met een mesje mocht schillen. Dat mocht. Prompt sneed hij in z'n duim, dus die duim bloeden en natuurlijk moest er een pleister op. Zegt mijn neefje boos tegen z'n moeder: "Waarom zeg je dan ook dat het mag? Ik ben toch nog maar 6 jaar, zeg dat dan als ik pas 7 of 8 ben!"

  † In Memoriam † dinsdag 25 maart 2003 @ 18:11:15 #87
7074 moussy
kuttekop
pi_9367938
Je gaat met je dochter en een stel vrienden (B&L) op pad (restaurant) Waar ze B even uit het oog kwijt raakt. Twee tellen later hoor je een hele vriendelijke stem omroepen: Ik heb hier een klein meisje, ze heet René en ze zoekt B. ...... van L.
Je zou er haast een boek over schrijven!
pi_9370579
Ik zat met mijn zoontje (toen 3) in de kapsalon van mijn moeder. Alle klanten, oude dames die mij nog kenden van vroeger, zeer vertederd.
Vraagt er 1 aan Chris: Wat wil jij later worden?

Hij kijkt mij heel beteuterd aan, lipje begint te trillen.
Zegt hij: Ik wil gewoon Chrisje blijven!!!!

Als je negatief denkt over iets, wordt het altijd positiever dan je dacht.
pi_9370642
Onze kinderen groeien op en voorzichtig beginnen we te dromen van de tijd dat ze het huis uit zijn (duurt nog even).

Vraagt onze jongste (8): Mama, hoe gaat dat het huis uit? Pak jij dan mijn koffer, geef je geld en zet je me dan gewoon buiten?

Ik heb maar uitgelegd dat het iets anders werkt, maar het klonk best verleidelijk.......

Als je negatief denkt over iets, wordt het altijd positiever dan je dacht.
  dinsdag 25 maart 2003 @ 20:13:47 #90
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_9371023
Sterre riep laatst: ik wil spikkellaarsjes!
(Ze wilde dus speculaasjes... )
pi_9392526
Toen mijn broertje 2 was ging hij 2 keer in de week naar de peuterspeelzaal. Op een dag liep hij opeens naar de kapstok, pakte zijn jas en tas en wilde weggaan. Vroeg de juffrouw: waar ga je heen? zei me broertje: ik ga naar huis, mijn mama is helemaal alleen thuis en dat vind ik zo zielig...
  woensdag 26 maart 2003 @ 21:36:57 #92
3778 popje
Watishetnutvaneenondertitel?
pi_9397669
ik was vandaag op stap met mijn nichtjes en tante, en daarna bleef ik daar ook eten, en mijn oudste nichtje is op dit moment drie jaar oud. op een gegeven moment geeft mijn nichtje mij de geraspte kaas aan. ik begin met opscheppen als ik op een gegeven moment naast me hoor; zo nou is het wel genoeg hoor! wij moeten ook nog eten. is het mijn nichtje van drie die me even terecht wijst!

ook ben ik nog terecht gewezen door mijn half demente oma die mij vanmorgen vertelde (nadat ik haar een tijdje niet gezien had) wie is dat? dat is thessa, uw kleindochter zei mijn moeder. zo wat heb jij een bol hoofd gekregen zeg! en dat terwijl ik slechts drie kilo aangekomen ben...

Het leven is een groot feest, en jij bent ook uitgenodigd!
  † In Memoriam † woensdag 26 maart 2003 @ 23:08:38 #93
37843 lady-wrb
kortaf
pi_9400901
ik bedenk me opeens dat ik onlangs ook wat meemaakte.
ik woon op dit moment in huis bij iemand die zijn heup gebroken heeft en dus in het huishouden geholpen moet worden. mijn jongste heb ik meegenomen omdat hij nog niet naar school hoeft.
moet je voorstellen: wim strompelt met zijn looprek in adamskostuum naar de badkamer. luca komt de zoldertrap af, kijkt eens en roept vervolgens : ome wim, jij bent een nachtmerrie!!!
pi_9401135
Hier heet een vogel nog steeds Govel
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 26 maart 2003 @ 23:18:33 #95
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_9401177
Wij gingen op bezoek bij een vriendin van me. Volgens Christan heet haar jongste dochter Costa. Tosca dus
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  donderdag 27 maart 2003 @ 17:38:53 #96
51743 Mario-g
Vader van Roberto en Luca
pi_9414330
Volgens Luca is een verzameling cactussen in Blijdorp een Wimtuin.
Om vooruit te gaan moet je soms ergens bij stil staan....................................... Open staan voor elkaar is beter maar moeilijker dan strijden tegen elkaar
pi_9415920
quote:
Op woensdag 26 maart 2003 23:08 schreef lady-wrb het volgende:
ik bedenk me opeens dat ik onlangs ook wat meemaakte.
ik woon op dit moment in huis bij iemand die zijn heup gebroken heeft en dus in het huishouden geholpen moet worden. mijn jongste heb ik meegenomen omdat hij nog niet naar school hoeft.
moet je voorstellen: wim strompelt met zijn looprek in adamskostuum naar de badkamer. luca komt de zoldertrap af, kijkt eens en roept vervolgens : ome wim, jij bent een nachtmerrie!!!
Hahaha.
  † In Memoriam † zaterdag 29 maart 2003 @ 10:56:30 #98
7074 moussy
kuttekop
pi_9446665
dit wordt me niet in dank afgenomen

Niet een uitspraak van mn dochter , maar van mn man.

Mn dochter en mn man liepen midden in de supermarkt te hakketakken te gen elkaar, ikw as het helemaal zat en had al een paar keer gezegd dat ze op moesten houden. Op een gegeven moment was ik het écht spuugzat en zei dat ze maar in de auto moesten gaan zitten... Met een heel beteuterd gezicht kijkt mn man me aan en zegt ; Zij begon .... hij is 30 zij is 3

Je zou er haast een boek over schrijven!
  zaterdag 29 maart 2003 @ 11:26:20 #99
19242 yavanna
Results may vary.
pi_9447011
quote:
Op zaterdag 29 maart 2003 10:56 schreef moussy het volgende:
dit wordt me niet in dank afgenomen

Niet een uitspraak van mn dochter , maar van mn man.

Mn dochter en mn man liepen midden in de supermarkt te hakketakken te gen elkaar, ikw as het helemaal zat en had al een paar keer gezegd dat ze op moesten houden. Op een gegeven moment was ik het écht spuugzat en zei dat ze maar in de auto moesten gaan zitten... Met een heel beteuterd gezicht kijkt mn man me aan en zegt ; Zij begon .... hij is 30 zij is 3


Zei mijn ex man ook nog weleens haha.

Mijn zoon, 4 jaar oud, onderweg van school naar huis.

Hij: Ik heb vandaag gelijmd.
Ik: Oh wat leuk, met juf?
Hij: Nee, met lijm.

~Cheer up, the worst is yet to come.~
  zaterdag 29 maart 2003 @ 11:49:24 #100
24846 nietje83
Bad Ass Bitch Smut
pi_9447350
quote:
Op zaterdag 29 maart 2003 11:26 schreef yavanna het volgende:

[..]

Zei mijn ex man ook nog weleens haha.

Mijn zoon, 4 jaar oud, onderweg van school naar huis.

Hij: Ik heb vandaag gelijmd.
Ik: Oh wat leuk, met juf?
Hij: Nee, met lijm.


Respect my fucking authority!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')