abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † maandag 25 december 2000 @ 14:40:25 #76
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_584626
wat mij gisteravond voor het eerst opviel is dat je steeds een aantal ex bewoners op de tribune ziet zitten en dat annet steeds ontbreekt. darius kan ik me voorstellen en Ed ook, maar waarom Annet?

Nog even over de F15.000, Hieke heeft altijd gezegd dat ze er niet vrijwillig uit zou gaan. Daarom hoopte op die F15.000 want daar zat aan vast dat ze er uit moest.

Om dezelfde reden was dus ook blij dat de kijkers haar er nu uit gestemd hebben.

Ik denk trouwens dat ze met dat stappen de confrontatie met Farid nog even uit wilde stellen hoewel ze het ook heel goe diha bedoelt kan hebben, van nu kan dat weer.

The future is after you
  maandag 25 december 2000 @ 16:27:06 #77
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_584881
Wat ook wel opviel was het redelijke suggestieve muziekje wat onder het filmpje werd gespeeld "Eyes dont lie". Ja ja en dan mogen wij er niets bijdenken.
  dinsdag 26 december 2000 @ 13:53:26 #78
571 Toxygen
Niet zo heel giftig...
pi_587955
Toch kan ik me wel iets voorstellen bij die koele reactie van Hieke hoor... Ze had al toegegeven dat ze "iets zocht" (kan het vager trouwens?) en ik krijg dan toch het idee dat haar relatie wel niet helemaal lekker zal zitten, althans voor haar dan. Nu is ze al die tijd zonder haar vriend geweest, ze weet inderdaad niet wat er op tv getoond is (alhoewel ze in mijn ogen met Ferdi echt niets fouts heeft gedaan hoor... 1 keer gezoend en verder geflirt ok, maar ach was dat nou zo erg?) en dan ziet ze hem ineens weer en dan lijkt het me helemaal niet zo gek als ze even niet weet hoe ze zich moet gedragen tegenover hem. Wie weet heeft ze voor zichzelf al wel een beetje bedacht wat ze wel of niet met hem wil.

En daarbij: tijdens die mode-show en Farid uit dat bakje kwam, fluisterde hij haar ook van alles in, wat niet te verstaan was voor ons. Weten wij veel wat hij tegen haar gezegd heeft toen!

Nog even over dat ze niet naar Indy's ziek-zijn vroeg: toen Hieke net het huis uit kwam, fluisterde Farid haar wederom van alles in en haar blik stond niet bepaald vrolijk toen. Wellicht had hij het toen wel over haar en wat ze heeft. Alhoewel je dan zou verwachten dat Hieke misschien wat bezorgder zou kijken, maar o.k.

Hoe dan ook: bij dit soort dingen blijft het speculeren.
In ieder geval vond ik het om te smullen te zien hoe koeltjes Farid begroet werd en hoe warm Ferdi! En dit keer kon het niet verweten worden aan hoe VOO dat in beeld heeft gebracht!

Ok, here goes nothing!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')