abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_13795733
* Ik ben druk aan het eten als er opeens een mant tegenover mij gaat zitten, ik kijk even op maar ga dan verder met eten zonder een woord te zeggen.
Als ik uit ben gegeten pak ik mijn pijp uit mijn tas en achterover leunend op mijn stoel kijk ik de man afwachtend aan.
De man stelt zich voor als FitzChevalric en vraagt aan mij wat er gebeurd is.

Ik kijk FitzChevalric nog een keer aandachtig aan en kom tot een besluit dat ik hem wel kan vertrouwen en alles tegen hem kan zeggen.

ik vertel hem alles wat we in het Duistere Bos van Herne_the_Hunter hebben mee gemaakt.
De gevechten met de soldaten van de Dark_Templar, de gevangen neming van AirRaid, en de ontsnapping en de tocht naar hier.

Als ik ben uitgepraat,heb ik een droge keel van het praten, en neem ik dankbaar een slok bier uit de beker die een bediende er net heeft neergezet.
Als ik FitzChevalric weer aankijk zie ik dat hij diep moet nadenken over mijn verhaal, en ik besluit hem niet langer te storen.

Ik zie dat u over mij verhaal nadenkt, als u het niet erg vindt ga ik even bij AirRaid kijken hoe het met hem is.

* Hij knikt afwezig, diep nadenkend over alles.

ik loop stil de keuken uit richting de kamer van AirRaid.

pi_14384964
* Bij AirRaid aangekomen zie ik dat hij nog altijd bewusteloos is en dat hij nog steeds koorts heeft.
Ik wil net de geneesheer opzoeken als hij opeens achter mij staat.

Het gaat niet zo goed met hem, hopelijk wordt hij weer beter, maar ik ben bang dat het nog lang zou duren.

* Ik knik begrijpend en loop zachtjes de kamer weer uit
als ik de gang weer doorloop denk ik bij me zelf wat ik nu moet gaan doen.

Nu AirRaid ziek is, moet ik weer alleen verder reizen of ik moet iemand vinden waarmee ik kan meereizen

* ik besluit om naar de Bibliotheek te gaan om wat te ontspannen en in de tussentijd op FitzChevalric te wachten of die nog wat te melden heeft.
Nadat ik aan een knecht de goede weg heb gevraagd kom ik bij de bibliotheek aan.
Ik loop stil de zaal binnen om de rust die er hangt niet te verstoren.
Nadat ik een tijdje langs de boekenkasten heb gelopen, pak ik een boek en ga ik in een hoek op een stoel zitten en begin te lezen.

pi_14396077
* Als ik mijn boek uit heb zet ik hem weer terug in de kast, daarbij raak ik per ongeluk het boek ernaast aan, opeens met een klik en wat gekraak beweegt de boekenkast en draait zich om.
Ik kan nog net op tijd achteruit springen.
Voor mij is een opening ontstaan die eerst door de kast werd verborgen.
Nieuwsgierig als ik ben loop ik voorzichtig naar de opening toe en zie een begin van een trap die in het duister naar beneden verdwijnt.

* Ik pak een Fakkel uit mij tas en steek hem aan en loop voorzichtig de trap af, ik ben nog maar tien treden afgedaald, als ik opeens op een verborgen knop druk en de kast slaat met een klap weer terug op zijn plek.

Verdomme, ik was van plan om een klein stukje af te dalen, nu ben ik verplicht om een andere uitgang te vinden.

* Voorzichtig begin ik de trap af te lopen en naar een lange tijd afgedaald te hebben ben ik het gevoel van tijd helemaal kwijt geraak.
Opeens eindigt de trap in een lange donkere gang, ik kijk om mij heen en denk bij mezelf.

Ik moet nu wel heel diep onder het kasteel zitten, nog veel dieper dan de diepste kerker en er is hier nog steeds geen uitgang.

* Met een zucht loop ik de gang maar in, en naar voor mij gevoel uren gelopen te hebben komt er opeens een einde aan de gang, verbaast loop ik naar het einde en zie dat de achterwand eigelijk een bronzen deur is die verborgen werd door het stof en vuil wat er op zat.
Ik veeg het stof en het vuil van de deur af en opeens begint er op de deur een teken fel op te gloeien.
Vervolgens meerder en de tekens worden steeds feller en feller.
Verschrikt om het licht en hitte spring ik verschrikt achteruit en opeens is de deur weg.

Verbaast loop ik naar de ingang en voorzichtig loop ik erdoor en sta opeens in een grote zaal.
Als ik me omdraai staat er tot mij verbazing de deur er weer alsof er niets is gebeurd.

Opeens bemerk ik dat het opeens lichter wordt in de zaal en verbaasd draai ik me om en zie dat er in het midden van de zaal een blauw vuur tevoorschijn is gekomen dat groter en groter wordt maar vreemd genoeg geen warmte afgeeft.
Rustig loop ik naar het vuur toe en opeens begint mij lijf te tintelen, verschrikt besluit om weer achteruit te gaan, en met een schrik kom ik erachter dat ik mij benen niet meer kan bewegen.

Het tintelen wordt erger en erger en gaat over in pijn, ik heb het gevoel dat mijn lichaam in brand staat en uit elkaar wordt gerukt.
Fladderen van beelden en gedachten schieten door mij gedachten heen en ik wordt opgeslokt door het feller licht en verlies mij bewustzijn.

Opeens kom ik met een harder bons neer en bewusteloos blijf ik liggen..

  zondag 18 januari 2004 @ 23:51:28 #79
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_16383272
* Uit de bossen komt de eenzame Heer van het kasteel gelopen, met zijn ziel onder zijn arm loopt hij het kasteel binnen. De wachters kijken hem verwonderd aan.

Het is over.... * zegt hij zacht

* De wachter knikken en één van hem geeft een signaal naar de klokkentoren. De klokkenluider begint de klok te luiden.

Boing ...... Boing......... Boing

* Overal staken de menen hun werk en op de velden kijken de boeren elkaar aan bij de eerste geluiden van de klok. Dan lopen ze naar huis en beginnen de boel in te pakken. In de tussen tijd is het kasteel in rep en roer, mensen zijn druk bezig om hun spullen te pakken en alle inboedel van het kasteel uit elkaar aan het halen en in te pakken.

Boven op de toren ligt Quantarianth, een traan verlat zijn oog en stuitert als een diamant, het is een diamant, via de trappen naar beneden, langs de benen van Lord Dreamer die zijn laatste blik over het eiland komt werpen.

Lord Dreamer kijkt vanuit de toren naar de zee en ziet daar een paar grote schepen naar de kust varen. hij ziet hoe ze aanleggen voor de kust en hoe er direct materiaal naar de schepen wordt versleept. van huisraad tot koeien , van een coplete smederij tot beddengoed. Hij kijkt naar beneden en ziet hoe de Pretorian Guards , Kjeldoran Knights en Lansiers zicht klaarmaken voor de reis. Dan draait hij zich om naar Quantarianth.

Makker, het is tijd.. we gaan weg voordat de vloedgolf het eiland overspoeld en ons kasteel ten prooi valt aan de golven en diep onder water een nieuw thuis vormt voor de vissen en andere zee dieren. Misschien dat er wel een zee draak op deze plaats zal liggen over een tijd.

* Quantarianth strekt zijn vleugels en zweeft van de toren naar beneden , hij geeft een brul als afscheid en plotseling verschijnen er nog 2 draken met hun rijders die neer strijken op één van de speciaal verbouwde schepen met een platvorm voor de draken.

Lord Dreamer blijft achter en loopt de toren af. Iedereen is ingescheept, hij is de laatste. De laatste die voor de laatste keer de kasteel poort door gaat en met een simpel gebaar het valhek dichtlaat vallen en de ophaalbrug omhoog laat komen. Dan loopt hij nog eenmaal over de grote toegangs weg en kijkt naar de schepen.

Een kapitein steekt zijn hand op als teken dat alles gereed is voor de afvaart. Lord Dreamer knikt naar hem, en gaat dan ook aan boord. Langzaam keren de schepen zich naar open water.......

Vaarwel geliefd eiland ... vaarwel

De schepen verlaten het eiland op zoek naar een nieuwe eiland

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')