abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 zondag 4 februari 2024 @ 14:14:26 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_212293216
Vier tot twaalf jaar gevangenisstraf. Dat wacht de Braziliaanse voetballer Dani Alves (40) als een Spaanse rechter hem schuldig acht aan verkrachting van een vrouw in een discotheek in Barcelona. In de rechtszaak die deze maandag begint heeft de oud-speler van Barça alle schijn én bewijs tegen zich.



Dani Alves is niet de eerste beroemdheid die terechtstaat in het monumentale gebouw van de Audienca Nacional, de provinciale rechtbank in Barcelona. Onder anderen collega Lionel Messi – ze waren acht jaar ploeggenoten bij Barça – en zangeres Shakira, twee maanden geleden, gingen hem voor. Maar waar zij, beide aangeklaagd en veroordeeld voor belastingfraude, onder een overweldigende belangstelling van cameramensen en fotografen over straat de laatste meters naar de hoge deuren aflegden, zal de Braziliaan, die sinds een jaar in voorarrest zit, in een politiebusje onzichtbaar blijven tot hij de rechtszaal betreedt.

De belangstelling zal er maandagochtend niet minder om zijn. Vanuit de hele wereld wordt de zaak gevolgd. Niet alleen omdat de 40-jarige Alves met 44 prijzen, waaronder driemaal de Champions League en Olympisch goud, de meest gelauwerde voetballer van de wereld is, of omdat hij liefst 126 interlands voor het Braziliaanse elftal speelde, tot op het laatste WK in Qatar aan toe. Het is vooral omdat er een reële kans is dat hij vanwege seksueel geweld voor nog vele jaren in de gevangenis zal verdwijnen.

Bewijs stapelt zich op
En dat is vaak anders geweest in aanranding- of verkrachtingszaken waarbij bekende voetballers waren betrokken. Zij kwamen tot een financiële schikking met het vermeende slachtoffer om een rechtszaak te voorkomen of er was in veel gevallen niet genoeg bewijs, waarop justitie slechts kon oordelen op basis van de verklaringen van de beklaagde en de eiser, doorgaans in het voordeel van de eerste.

Maar bij Dani Alves heeft het bewijs zich opgestapeld én hebben hijzelf en zijn advocaten zich in een juridisch moeilijke positie gebracht door tegenover politie en rechter liefst vijf verschillende verklaringen over het gebeurde af te leggen. De laatste versie: Alves zou onder invloed van alcohol zijn geweest, dus verminderd toerekeningsvatbaar, maar de seks zou vanuit de vrouw wel gewenst zijn geweest.

Die vrouw, een 23-jarige inwoonster van Barcelona die ruim een jaar na de verkrachting nog altijd niet psychisch in staat is om te werken, wordt gesteund door een eigen verklaring die vanaf het begin eensluidend is geweest en bovendien is bekrachtigd door videobeelden, geluidsopnames, dna-bewijs, een medisch verslag en getuigenissen. Het is mede daarom dat Alvés sinds zijn arrestatie op 20 januari vorig jaar niet voorlopig en met een borgsom op vrije voeten is gesteld; de rechter achtte het risico te groot dat hij naar Brazilië zou vluchten.

Verhoor achter gesloten deuren
Deze maandagochtend zal, na de openingszetten van het OM en de verdediging, de vrouw als eerste worden gehoord. Het is het enige deel van het proces dat zich achter gesloten deuren zal afspelen. Justitie probeert op alle mogelijke manieren haar identiteit te beschermen, advocaten en media mogen haar slechts benoemen als ‘de aanklaagster’; ook zal ze tijdens haar verklaring met een scherm gescheiden worden van Alves. Diens moeder postte begin dit jaar op Instagram, in strijd met een gerechtelijk verbod, een video van beelden van de vrouw en probeerde haar in een kwaad daglicht te stellen. ,,Zij die in God geloven verliezen hun strijd niet,” schreef ze erbij.

De eiseres zal het relaas herhalen dat zij al op Oudejaarsdag 2022, enkele uren na de gebeurtenissen, aan de politie vertelde: Alves nodigde haar na een gesprek in de VIP-ruimte in de chique discotheek Sutton uit in een andere ruimte, waar zij na enige twijfel op inging. Achter de deur bleek een toiletruimte te zijn. De voetballer deed de deur op slot en zou haar met het nodige geweld hebben verkracht.

Een kwartier binnen
Van dat laatste zijn vanzelfsprekend geen beelden, maar waar Alves aanvankelijk verklaarde slechts twee minuten op het toilet te zijn geweest, toonden camerabeelden uit de disco dat hij en de vrouw een kwartier achter de deur verdwenen. Zij verliet vervolgens direct huilend de zaak, met haar vriendinnen aan wie zij vertelde wat haar was aangedaan. In het ziekenhuis constateerden artsen lichte verwondingen; het sperma dat in haar lichaam werd aangetroffen bleek van Alves te zijn, zo wees een dna-test uit.



Het OM heeft de voetballer gedagvaard voor seksueel geweld met penetratie. Dat laatste gaf Alves pas in zijn vierde verklaring toe, volgens hemzelf omdat hij zijn ontrouw tegenover zijn echtgenote wilde verbergen. Recent heeft hij daar het gebruik van alcohol aan toegevoegd, vermoedelijk in een poging de uiteindelijke straf te verlagen. Het OM eist negen jaar celstraf en 150.000 euro als smartengeld. De advocaat van de vrouw vraagt om de maximale straf van twaalf jaar. De rechtszaak zal tot en met woensdag duren.

https://www.ad.nl/buitenl(...)-op-de-wc~a395d791d/

Heftig. :{

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_212293236
Doe maar 12 jaar.
  Trouwste user 2022 zondag 4 februari 2024 @ 14:17:08 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_212293263
quote:
0s.gif Op zondag 4 februari 2024 14:15 schreef Zipportal het volgende:
Doe maar 12 jaar.
Doe Maar: 32 jaar.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 4 februari 2024 @ 14:18:55 #4
505599 Speklap3000
#AllSpekIsBeautiful
pi_212293301
Blijf het bizar vinden met dit soort typetjes. Koning van de wereld, rijk gebald om de rest van je leven geen zorgen meer te maken, en als je per se vreemd wil gaan, liggen er genoeg dames gewillig aan je voeten.

Maar dit soort powertrippende figuurtjes moeten dan toch iemand verkrachten. Waanzin.
met je houding en je gedrag laat je zien dat je elkaar mag
pi_212293342
quote:
0s.gif Op zondag 4 februari 2024 14:18 schreef Speklap3000 het volgende:
Blijf het bizar vinden met dit soort typetjes. Koning van de wereld, rijk gebald om de rest van je leven geen zorgen meer te maken, en als je per se vreemd wil gaan, liggen er genoeg dames gewillig aan je voeten.

Maar dit soort powertrippende figuurtjes moeten dan toch iemand verkrachten. Waanzin.
Te rationeel gedacht. Macht en krijgen wat je niet gemakkelijk kan krijgen.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
  zondag 4 februari 2024 @ 14:30:49 #6
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_212293473
quote:
0s.gif Op zondag 4 februari 2024 14:18 schreef Speklap3000 het volgende:
Blijf het bizar vinden met dit soort typetjes. Koning van de wereld, rijk gebald om de rest van je leven geen zorgen meer te maken, en als je per se vreemd wil gaan, liggen er genoeg dames gewillig aan je voeten.

Maar dit soort powertrippende figuurtjes moeten dan toch iemand verkrachten. Waanzin.
Ik denk dat deze figuren inmiddels gewoon het concept van het woord 'nee' niet meer begrijpen. Die staan helemaal los van de wereld en kunnen zich niet voorstellen dat iemand geen zin om door hen in een wc in de club afgewerkt te worden. Wie wil nou niet door de here jezus Alves zelf genomen worden? Dat komt niet eens in hem op
Laffe huichelaar
  zondag 4 februari 2024 @ 14:57:13 #7
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_212293991
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_212294253
Nice
U MAD?
pi_212295627
  Trouwste user 2022 woensdag 7 februari 2024 @ 19:01:43 #10
7889 tong80
Spleenheup
pi_212335899
De Spaanse vrouw die voetballer Dani Alves van verkrachting beschuldigt wilde aanvankelijk geen aangifte doen omdat ze dacht dat niemand haar zou geloven, zo getuigden politieagenten op de tweede dag van de rechtszaak tegen de voetballer.

Een fles wijn, twee glazen whisky en vier gintonics. Dat zou Dani Alves op de avond van 30 december 2022 en de daaropvolgende nacht hebben gedronken toen hij zich tegen een uur of vier ’s nachts met een 23-jarige vrouw opsloot in het toilet van een discotheek in Barcelona en haar, volgens de vrouw, met het nodige geweld verkrachtte. De optelsom van de genuttigde alcohol komt van de vriend, Bruno, met wie de Braziliaanse voetballer die dag en nacht op stap was. ,,Toen hij thuiskwam was hij stomdronken”, verklaarde even later de echtgenote van Alves voor de rechter.

De overmatige consumptie van alcohol was de nieuwste variant die Alves in zijn vijfde en laatste versie voor de politie en onderzoeksrechter toevoegde om te laten blijken dat hij die nacht niet helemaal bij de les zou zijn geweest. Niettemin hield hij in die verklaring wel vol dat de seks met instemming van de vrouw had plaatsgevonden. Alves zelf komt woensdagavond als laatste aan het woord voor de rechter.

Geen geld, maar gerechtigheid
Die instemming werd op de tweede dag van de rechtszaak tegen de 40-jarige oud-speler van onder anderen FC Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain en het Braziliaanse elftal weersproken door verschillende politieagenten die de vrouw in de nacht van de gebeurtenissen bijstonden, nadat de directie van discotheek Sutton, waar Alves een vaste klant was, melding had gemaakt van mogelijk seksueel geweld.

En al die agenten vertelden hetzelfde: dat het slachtoffer aanvankelijk geen aangifte wilde doen, vooral niet nadat ze gehoord had dat de man een beroemde voetballer was. ,,Niemand zal me geloven.” Bovendien was ze bevreesd dat door een aangifte haar naam direct bekend zou worden.

Een agent, voor de rechtbank: ,,Ze zei ons dat zij zich schuldig voelde om wat er gebeurd was, maar we hebben haar gekalmeerd en gezegd dat zij echt niet de schuldige was.” Toen ze aangifte deed, zei de jonge vrouw dat ze geen geld, maar gerechtigheid wilde. In de laatste dagen voor de rechtszaak zou de advocaat van Alves nog tevergeefs geprobeerd hebben een akkoord te sluiten met de eiseres: een lagere celstraf in ruil voor een bekentenis en een hogere schadevergoeding dan de 150.000 euro die het Openbaar Ministerie eist.

https://www.ad.nl/buitenl(...)me-geloven~ad162312/

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator donderdag 22 februari 2024 @ 10:29:37 #11
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212533850
Oud-Barcelona-speler Dani Alves krijgt 4,5 jaar celstraf voor verkrachting

https://www.rtlnieuws.nl/(...)5-jaar-celstraf-voor

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  donderdag 22 februari 2024 @ 10:33:29 #12
420862 uitkeringsgenieter
Dat moet in je aard liggen
pi_212533916
Dan heb heb je rijkdom, status en kan je zowat ieder vrouw hebben die je wil en dan kom je zo terecht, goed gewerkt pik! :')
Op zondag 11 februari 2024 14:22 schreef Nova het volgende:"in principe is het slikken van zaad niet schadelijk of gevaarlijk voor een vrouw. Het bevat eiwitten, mineralen en andere voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan een gezond dieet."
pi_212533966
4,5 jaar te weinig. :%
pi_212534250
Foto van het slachtoffer?
pi_212534421
Te weinig gezien deze gewelddadige verkrachting en het doxxen van het slachtoffer door de moeder van dit monster.
  donderdag 22 februari 2024 @ 11:38:48 #16
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_212535006
Ik verbaas me er niet over, vond die vent altijd al raar uit z'n ogen kijken.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 februari 2024 @ 11:46:50 #17
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_212535151
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2024 10:29 schreef onlogisch het volgende:
Oud-Barcelona-speler Dani Alves krijgt 4,5 jaar celstraf voor verkrachting

https://www.rtlnieuws.nl/(...)5-jaar-celstraf-voor

[ afbeelding ]
Lekker man.



Is het ook daadwerkelijk 4,5 jaar eigenlijk? Ik neem aan dat er al een jaar af gaat wegens voorarrest en er zou nog een stuk af gaan vanwege de 150k die hij betaalde (vriendelijk gedoneerd door de vader van Neymar).

[ Bericht 8% gewijzigd door heywoodu op 22-02-2024 12:00:43 ]
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_212535645
Vroeger hadden de voetbalploegen in het Noorden wel regelmatig een uitwedstrijd in een bus naar Veenhuizen om
dan tegen de daar vastzittende gevangenen te spelen.

Misschien kun je als Spanjaard nu eens een potje tegen Alvers spelen.
pi_212536701
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2024 10:29 schreef onlogisch het volgende:
Oud-Barcelona-speler Dani Alves krijgt 4,5 jaar celstraf voor verkrachting

https://www.rtlnieuws.nl/(...)5-jaar-celstraf-voor

[ afbeelding ]
  Moderator donderdag 22 februari 2024 @ 15:42:24 #20
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212538119
twitter
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_212538151
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2024 10:51 schreef Nober het volgende:
Foto van het slachtoffer?
:')
pi_212538527
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2024 10:51 schreef Nober het volgende:
Foto van het slachtoffer?
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 10:16:01 #23
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212963303
twitter


Depay :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 26 maart 2024 @ 10:36:05 #24
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_212963551
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 10:16 schreef onlogisch het volgende:
[ x ]

Depay :')
Ghetto boys.
pi_212963600
GeenStijl die Depay onder de bus gooit met deze twitterpagina als bron https://twitter.com/mfcbqtr

:').
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 10:46:16 #26
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212963671
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 10:39 schreef Da_Sandman het volgende:
GeenStijl die Depay onder de bus gooit met deze twitterpagina als bron https://twitter.com/mfcbqtr

:').
De T en de NOS doen vrolijk mee :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 26 maart 2024 @ 10:50:17 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_212963718
De altijd vervelende Neymar en z'n vader hadden toch al aangegeven ook dit weer te gaan betalen? :r
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 26 maart 2024 @ 10:52:13 #28
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_212963734
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 10:50 schreef heywoodu het volgende:
De altijd vervelende Neymar en z'n vader hadden toch al aangegeven ook dit weer te gaan betalen? :r
Nee, die hebben juist aangegeven niet meer te betalen.

https://nos.nl/artikel/25(...)it-keer-niet-betalen
pi_212963793
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 10:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]
De T en de NOS doen vrolijk mee :)
Waar?
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_212963812
Waarom betaalde Alves zelf dat miljoen niet?

Edit:
Rekening bevroren.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 26 maart 2024 @ 11:00:13 #31
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_212963819
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 10:52 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Nee, die hebben juist aangegeven niet meer te betalen.

https://nos.nl/artikel/25(...)it-keer-niet-betalen
Ah, woensdag waren de berichten nog andersom, vandaar de verwarring. Mooi dat ze het dit keer niet doen, maar ja.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 11:07:16 #32
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212963896
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 26 maart 2024 @ 11:16:02 #34
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_212963958
quote:
Die zien ze nooit meer terug. Net als Robinho tot voor kort, maar ik lees net dat hij zijn straf na jaren nu toch uit moet zitten in Brazilië, lekker voor hem :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 11:17:46 #35
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212963968
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:09 schreef Da_Sandman het volgende:

[..]
En waar gooien ze Depay onder de bus?
Oh niet. Ik dacht dat ze ook de naam vermeld hadden. Nou ja, het zal niet lang duren voordat het confirmed gaat worden. 8-)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 26 maart 2024 @ 11:18:11 #36
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_212963972
Die Depay is echt te dom om te schijten.
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 11:18:15 #37
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212963974
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Die zien ze nooit meer terug. Net als Robinho tot voor kort, maar ik lees net dat hij zijn straf na jaren nu toch uit moet zitten in Brazilië, lekker voor hem :D
Ik zie Depay ook nog wel een keertje een contract tekenen bij Prison FC.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 26 maart 2024 @ 11:20:21 #38
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_212963997
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:18 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Ik zie Depay ook nog wel een keertje een contract tekenen bij Prison FC.
Of ze vinden hem ooit een keer in een steeg of in een kanaal.
pi_212964008
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:17 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Oh niet. Ik dacht dat ze ook de naam vermeld hadden. Nou ja, het zal niet lang duren voordat het confirmed gaat worden. 8-)
Tot die tijd is het echt waanzin hem zo weg te zetten op basis van zo'n vage bron.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_212964039
Nou die mag weer even bij Koeman op gesprek. :')
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 11:26:41 #41
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_212964054
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:24 schreef Document1 het volgende:
Nou die mag weer even bij Koeman op gesprek. :')
Ja die zal wel denken :D

Nog geen week geleden zei de Koe dat hij het advies voor Depay had zich niet meer uit te laten inzake Promes en dan nu dit :D _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 26 maart 2024 @ 11:28:18 #42
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_212964072
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Ja die zal wel denken :D

Nog geen week geleden zei de Koe dat hij het advies voor Depay had zich niet meer uit te laten inzake Promes en dan nu dit :D _O-
En dat speelt dan in een nationaal team. Eigenlijk stuitend.
pi_212964184
PSV’er, hadden jullie anders verwacht?
U MAD?
  dinsdag 26 maart 2024 @ 15:51:19 #44
131800 Tarado
capô de fusca
pi_212966750
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 11:28 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]
En dat speelt dan in een nationaal team. Eigenlijk stuitend.
Ik vind dit eigenlijk niet zo'n probleem, als hij zou beginnen dat hij geholpen heeft omdat Alvez onschuldig is wordt het weer wat anders maar in dit geval is het gewoon voorschieten van.
  dinsdag 26 maart 2024 @ 16:04:59 #45
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_212966873
Man man man Koeman zei nog doe dit liever niet
pi_212966923
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 16:04 schreef KingRoland het volgende:
Man man man Koeman zei nog doe dit liever niet
Ben horse. ):O

:T @de_boswachter
  dinsdag 26 maart 2024 @ 16:37:20 #47
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_212967094
Koeman gaat gewoon Depay alle minuten gunnen die hij kan.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_212967184
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2024 16:12 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Ben horse. ):O

:T @:de_boswachter
Ik ook.
U MAD?
  dinsdag 26 maart 2024 @ 17:08:59 #49
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_212967387
Dit gevaarlijk domme NL elftal heeft geen hoge gunfactor
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator dinsdag 26 maart 2024 @ 17:28:00 #50
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_212967521
Blijkt dus fake news te zijn van Depay.
What can change the nature of a man?
  Trouwste user 2022 zaterdag 30 maart 2024 @ 16:16:15 #51
7889 tong80
Spleenheup
pi_213022100


[ Bericht 100% gewijzigd door tong80 op 30-03-2024 18:45:35 ]
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 30 maart 2024 @ 17:32:07 #52
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_213023094
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2024 16:16 schreef tong80 het volgende:

[..]
Wat precies ?

:T
Dat hij niet dom is.
Hi ha ho
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  Trouwste user 2022 zondag 31 maart 2024 @ 17:14:54 #53
7889 tong80
Spleenheup
pi_213038347
Volgens het Spaanse televisieprogramma 'Fiesta' heeft een Braziliaans tijdschrift de borgsom van Dani Alves betaald. Marisa Blázquez, een Spaanse journalist, beweert dat het niet nader genoemde blad in ruil daarvoor een exclusief interview wil afnemen met de veroordeelde oud-voetballer.

"Het tijdschrift, zeer bekend in Brazilië, maakt grote reportages over belangrijke mensen uit Brazilië en het buitenland en heeft betaald voor een interview", klinkt het in het programma. Het duurde even voordat Alves op vrije voeten kwam en dat zou alles te maken hebben met het feit dat het een grote, buitenlandse geldtransfer betrof. "Er moest aan een aantal eisen worden voldaan", aldus Blázquez.

In ruil voor het betalen van de borgsom wil het tijdschrift een exclusief kijkje in het leven van Alves, die in Spanje is veroordeeld tot 4,5 jaar cel wegens een verkrachting in het uitgaansleven van Barcelona. "Er wordt een interview op camera afgenomen over het verhaal van Alves." De Braziliaan zou hebben gevraagd of zijn ex-vrouw Joana Sanz ook deel mag uitmaken van de reportage.

https://www.msn.com/nl-nl(...)ed6&ei=67#fullscreen

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 31 maart 2024 @ 17:24:37 #54
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_213038562
Blijft bijzonder om te zien hoeveel pro-verkrachters er op social media zijn die blij zijn om Alves vrij te zien.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')