abonnement Unibet Coolblue
  maandag 18 december 2000 @ 14:25:04 #1
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_562192
In de tuin staat een klimwand opgesteld.

Aan het einde van de week moeten ze de top halen.

Inzet : 10 %.

[Dit bericht is gewijzigd door Harry op 18-12-2000 15:19]

Het komt goed.... En anders maar niet.
  maandag 18 december 2000 @ 14:34:36 #2
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_562214
De Stem legt later uit dat, naarmate je verder naar rechts gaat het moeilijker wordt.

Gaandeweg deze week krijgen ze er nog extra obstakels bij.

Het komt goed.... En anders maar niet.
  maandag 18 december 2000 @ 14:37:37 #3
4179 Dune-D
The one and only!
pi_562216
Arme Koos en Dees
"I will take the ring, though I do not know the way"
  maandag 18 december 2000 @ 15:14:15 #4
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_562258
18-12-2000 || 14:35 uur

Nieuwe weekopdracht: beklimming van de 'Mont Brother'

Om kwart over twee klinkt de stem van Big Brother in de slaapkamer. "Hieke, zou jij de brief van de nieuwe weekopdracht in de dagboekkamer willen ophalen en die voorlezen aan je medebewoners?" Dat wil Hieke wel, maar ze moet eerst wat wakker worden. "Goh, ik viel net in slaap", maar ze staat toch op.

Als ze terugkomt in de slaapkamer, deelt ze eerst het zakgeld uit. Dan leest Hieke de brief voor. In de nieuwe weekopdracht staan Kracht, Moed, Doorzettingsvermogen, Samenwerking en Vertrouwen centraal. Waar het op neer komt is dat bewoners goed moeten leren klimmen. "Iedere dag zal de lat wat hoger worden gelegd", leest Hieke voor. "Dat betekent dat het klimmen jullie iedere keer wat moeilijker gemaakt zal worden."

De bewoners krijgen elke dag iets waarmee ze kunnen oefenen, maar "Om de top te behalen, zullen jullie elkaars hulp nodig hebben", leest Hieke verder. Uiteindelijk moet elke bewoner vrijdag de muur beklimmen, met de obstakels die Big Brother in de weg legt. Pas als elke bewoner de muur heeft beklommen en de top heeft gehaald is de weekopdracht geslaagd.

Na kort overleg besluiten de bewoners het voorzichtig aan te pakken. "We zetten 10% in Big Brother", zegt Hieke. Daarna worden ze 'losgelaten'. Ze mogen de tuin in om te oefenen.

"Wauw", roepen Hieke, Bianca en Georgie meteen. "Het is echt een klimmuur. Maar welke schoenen moeten we hier voor aantrekken?", vraagt Georgie zich hardop af. Volgens Hieke kun je het beste goede sportschoenen aan doen. Georgie en Hieke zijn de eerste die de muur uitproberen, maar het valt tegen. Georgie glijdt heel snel weer naar beneden, net als Hieke. Een tweede poging heeft meer succes. "Hé", zegt Hieke. "Nu kunnen we weer over de schutting kijken." Al snel klimmen Koos, Robin en Bianca ook de muur op en houden een praatje met een aantal mensen aan de andere kant van de schutting. Tot Big Brother roept: "Beste bewoners. Jullie mogen niet communiceren met de buitenwereld. Als jullie dit nog een keertje doen, gaat er 5% van het weekbudget af."

Dat laten ze zich geen twee keer zeggen en snel klimmen ze weer naar beneden. Als Georgie even later toch weer even een blik over de schutting wil werpen, wordt hij meteen op de vingers getikt door Robin. "Georgie niet doen. Anders gaat er 5% van ons weekbudget af." De boodschap van Big Brother is duidelijk aangekomen en dus concentreert iedereen zich op de noppen op het blauwe doek.

A.V.

BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_562396
Wat hebben die musicalpakken van zaterdag nou te maken met die klimwand
  maandag 18 december 2000 @ 15:59:19 #6
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_562408
Dat vroeg ik me ook al af Tinkerbell.

Zie ze niet met zo'n Kermit-pak de klimwand op gaan.

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_562416
Misschien moeten ze aan de klimwand hangend de musical Junglebook doen?
  maandag 18 december 2000 @ 16:18:30 #8
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_562487
Niet alleen jullie vroegen zich dat af maar ook de bewoners vroegen zich dat af
Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten<BR>
  dinsdag 19 december 2000 @ 23:15:54 #9
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_566767
Elke dag zou BB iets toevoegen aan de weekopdracht om het moeilijker te maken.
Weet iemand wat dit is geweest vandaag ?
Het komt goed.... En anders maar niet.
  woensdag 20 december 2000 @ 11:37:51 #10
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_567762
Er staat weer een kraan in de tuin, waarschijnlijk wordt er een nieuwe klimwand gebracht
Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten<BR>
  woensdag 20 december 2000 @ 18:03:29 #11
215 misterDre
Paint it black!
pi_569103
Koos is gebleseerd en kan de opdracht niet goed doen. Robin heeft in de DBK gevraagd of hij dan 2x mag...dit mag dus niet van BB. Later is Koos naar de DBK gegaan om verhaal te halen daar kreeg hij van Hummie te horen dat als ze de weekopdracht opgeven ze 20% verliezen terwijl ze maar 10% hebben ingezet....de sukkels laten zich natuurlijk weer intimideren ;?
pi_569572
Waar heeft Koos NOU weer last van???
Vorige week was het z'n blaas die het heeft verpest; wat Hieke mooi verwoordde: "Je krijgt een riempje om en het komt weer opzetten".
Ik heb zo vreselijk genoeg van de kwaaltjes van die man; en durf ook wel te zeggen dat het bij hem allemaal tussen de oren zat met dat niet kunnen plassen.
Geweldige move van Hummie; 20% eraf als het niet lukt
Zet maar eens een keer door Koos
  woensdag 20 december 2000 @ 23:20:45 #13
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_570087
20-12-2000 || 16:20 uur

Rugzakje wisselen

De bewoners zitten in de keuken bij elkaar. Koos is net naar de dagboekkamer geroepen en komt terug met een brief.

Hij begint voor te lezen: "Beste bewoners. In het kader van de 14e weekopdracht is hier voor jullie een deelopdracht. Jullie moeten twee rugzakken vullen met tien verschillende artikelen. In de ene rugzak moeten jullie tien kledingstukken doen: ondergoed, zowel boven- als ondergoed, een T-shirt, een lange broek, twee losse sokken, twee schoenen, een trui en een muts of petje. In de andere rugzak gaan tien gebruiksvoorwerpen: een vork, lepel, mes, hamer, beitel, schroevendraaier, pan, koekenpan, beker en een bord. Hierna gaan jullie allemaal één keer met de rugzak omhoog de klimwand op. Jullie worden verdeeld in drie koppels: Bianca, Koos en Hieke en Georgie, Robin en Desiree." Koos kijkt verbaasd. "Dat zijn toch twee koppels van drie personen? Ik snap er niks van", zegt hij. Ook de rest kijkt niet-begrijpend. Koos haalt zijn schouders op en leest verder. "Het eerste koppel doet de rugzakken om. Persoon één gaat met rugzak één omhoog. Tegelijkertijd klimt persoon twee met rugzak twee naar boven. Tussen niveau twee en drie verwisselen deze personen de inhoud van de ene rugzak naar de rugzak van de andere persoon en andersom. Voorzichtigheid is geboden. Dit alles moeten jullie herhalen totdat alle koppels zijn geweest."

Ik snap er geen hout van

Robin begrijpt er nog steeds niet veel van. "Ik snap er geen hout van", moppert hij. Iedereen zit met die drie koppels in z'n maag, dat snappen ze niet helemaal. "Oh, ik lees het verkeerd", zegt Koos opeens, "De koppels zijn: Bianca en Koos, Hieke en Georgie en Robin en Desiree." Nu valt het kwartje. "Oh, Koos, je bril", zegt Robin. "Tussen niveau twee en drie?", vraagt Koos. "Da's bij die olifant", zegt Desiree. "Nou...", zegt Koos aarzelend. "Dat moet nu vandaag?", vraagt Desiree. "Ja, het is oefenen voor de deelopdracht", zegt Koos en leest de brief nog eens door. "Het moet dus vrijdag klaar zijn", denkt Bianca. "Wat is de bedoeling dan?", vraagt Robin die het nog steeds niet helemaal ziet zitten. "Vrijdag zullen we dit wel moeten doen. Kijk, ik begin en ik zit op niveau drie. Dan komt Koos eraan, die gaat naar niveau twee. Daar wisselen we van rugzakje en gaan we de wand afklimmen", legt Bianca uit. "Nou, da's lekker", zegt Robin. De bewoners besluiten maar te gaan oefenen.

J.O.

BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
  donderdag 21 december 2000 @ 15:13:42 #14
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_571874
De toevoeging van vandaag is, dat ze de klimwand moeten oefenen met een geblindeerde skibril.
Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_577530
Zie je wel, we kunnen niet zonder Harry hier;

De weekopdracht is mislukt:

(Bron: BB-site)

Dan is het tijd voor de weekopdracht. Koos krijgt zijn eigen variant, want hij heeft last van zijn schouder. Daarom mag hij vandaag alle huishoudelijke taken in het huis doen. Koos geeft tevens de aanwijzingen bij het klimmen. Het oefenen verloopt voorspoedig, maar met een geblindeerde skibril op blijkt klimmen toch erg lastig. Zelfs Robin heeft er moeite mee. Hieke heeft moeite met de aanwijzingen van Koos en moet uiteindelijk loslaten. Dat betekent dat de weekopdracht is mislukt. Robin is zwaar teleurgesteld en reageert zich af op de bal, onder het uiten van scherpe kritiek op Hieke en Koos.

pi_577533
En ook nog dit:

(Bron: BB-site)

Gigantische k..opdracht

De klimmuur-weekopdracht. In twee teams moet het parcours drie keer worden afgelegd. De eerste klimtocht is zonder iets, de tweede met de geblindeerde skibril en de derde keer met de rugzak. De grond mag niet worden aangeraakt. Koos is de enige die aanwijzingen mag geven.

De weekopdracht is officieel gestart. Hieke begint. Als een aapje kruipt ze van links naar rechts. En klaar is Kees. Ze heeft het gehaald. Op naar Georgie. Ook voor hem is het geen enkel probleem. De volgende klimmer is Robin. Voor de sportieveling is het al helemaal geen moeite. Bianca is nummer vier. Op aanwijzingen van Koos springt Bianca van de ene naar de andere kant. Parcours één is gelukt. Proficiat.

Geblindeerd parcours

Maar de bewoners zijn er nog niet. Nu moeten ze het parcours met de geblindeerde skibril afleggen. Robin begint. Het is redelijk moeilijk voor hem. Koos stuurt hem aan. Maar Robin gaat sneller dan zijn aanwijzingen. Maar goed, Robin haalt het. Yeah. Hieke is nummer twee. Ze oogt een beetje zenuwachtig. Eenmaal begonnen lijkt het goed te gaan. Of toch niet? Robin: "Koos, je moet betere aanwijzingen geven." Koos doet zijn best. Hieke volgt de orders op. Maar helaas net op het laatste moment valt ze op de grond. "He shit, nu is de weekopdracht mislukt. I'm sorry", zegt ze teleurgesteld.

Robin: "Zonde Koos. Je had betere aanwijzingen moeten geven. Maar als je twijfelt waar zij haar voet op moet zetten is het voor Hieke helemaal moeilijk." Koos knikt wat. Maar hij wil er alles aan doen om het goed te maken. Hij staat in de startblokken om zijn weekopdracht van huishoudelijke aard te vervullen. Robin: "Laat die stink wc toch rotten." Maar Koos trekt zich er niets van aan. Bianca: "Big Brother, is de weekopdracht mislukt?" Big Brother: "Inderdaad, de weekopdracht is mislukt." Robin loopt rood aan. Hij is razend. "Gadverdamme, jezus, ik kan hier zo kwaad van worden. Wat een gigantische kutopdracht."

  zaterdag 23 december 2000 @ 20:40:00 #17
8423 Harry2
Fryslan Boppe
pi_578849
Hij gaat goed Tinkerbell .
Pluk de dagen !
  Trouwste user 2022 zaterdag 23 december 2000 @ 22:13:29 #18
7889 tong80
Spleenheup
pi_578998
Koos : 'Goed zo Hieke nu naar links of nee naar rechts. En nu eh, eh, ga maar naar li. nee toch omhoog, sorry ik bedoel naar benede. nu, eh even kijken doe maar eh of nee ga maar iets terug, of nee naar rechts.'
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')