abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 16 december 2000 @ 19:00:29 #51
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_558318
quote:
Op 16 december 2000 18:08 schreef Gert het volgende:
<snip>
En daarom vind ik "bedonderd worden dus een misplaatste woordkeus, die een (m.i.) misplaatste verontwaardigheid impliceert. Al blijft het een feit dat VOO's opvatting van Back to Basic een andere is dan die van veel kijkers.
Bedonderd worden is idd een wat ongelukkige woordkeus, VOO had ons beloofd dat BB2 nog harder en strenger zou worden, meer Back to Basic en......wat je beloofd, dat moet je doen!

Wij zijn dus gewoon teleurgesteld en waarschijnlijk kunnen ze nog zulke mooie beloftes maken voor BB3, wij geloven ze niet meer!..........en gaan nog minder kijken.

Zo graven ze bij VOO hun eigen graf, of eigen kuil.

<off topic>
Bij de weg, tong80, hoe weet jij dat Tante Bep in Tiel woont????????, ik had vorig jaar nog een kleine affaire met haar, maar sinds ze me aan m'n taas door de kamer heeft getrokken, zijn wij niet meer on speaking terms.

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_558352
Hummie:''Big-Brother wordt volgend jaar harder''
Harder? Ranziger zal ze bedoelen. Eerst de bewoners de kop gek laten maken en vervolgens -voor diegene die emotioneel dreigt in te storten- wat info van thuis, zodat ze er weer tegen kunnen. Nog meer gemanipuleer en geregiseer dus.

Ik geloof dat Hummie een nieuw format heeft bedacht:'Het geimproviseerde toneelstuk'.

Prima hoor, maar dan niet met de titel 'Big Brother.'

Is er een producent in de zaal die wel verder wil met 'Big Brother'?

  Trouwste user 2022 zaterdag 16 december 2000 @ 19:44:39 #53
7889 tong80
Spleenheup
pi_558395
<off topic>
Iedereen weet dat tante Bep in Tiel woont. En beste DARK ik zal m'n mond houden over je affaire met tante B.
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 16 december 2000 @ 21:38:35 #54
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_558612
Ik wordt al dit gezeur een beetje zat. Het programma is zoals het is. En als je het niet leuk meer vind kijk dan niet.
  † In Memoriam † zaterdag 16 december 2000 @ 22:49:02 #55
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_558778
Ik word al dat gezeur óver het gezeur ook 'n beetje zat. Dit topic is zoals het is. En als je het niet leuk vindt, lees dit topic dan niet.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 16 december 2000 @ 23:30:23 #56
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_558924
quote:
Op 16 december 2000 22:49 schreef Cynix ® het volgende:
Ik word al dat gezeur óver het gezeur ook 'n beetje zat. Dit topic is zoals het is. En als je het niet leuk vindt, lees dit topic dan niet.
Ik heb alleen het idee dat er nu twee topics zijn die erg op elkaar lijken. Hier wordt in andere worden herhaalt wat in een ander topic ook al is beschreven.
pi_560648
*En Tante Bep vraagt zich af hoe ze hier toch te weten zijn gekomen waar ze woont! Hmmm, zal Dark wel weer op z'n geweten hebben, die kon nooit eens een geheimpie bewaren.
  Trouwste user 2022 zondag 24 december 2000 @ 19:38:04 #58
7889 tong80
Spleenheup
pi_582148
Het is wel duidelijk dat de Bitch geen schaamte kent. Waarom wordt er niet harder op haar ingehakt? Haar verleden spreekt toch boekdelen. Ze vernachelt het programma, het concept wordt verneukt en iedereen kijkt toe.
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_583806
Het oorspronkelijke concept was zo mooi en zuiver. Rechtstreeks afgekeken van het wetenschappelijke experiment dat Biosphere heette en dat zich in de woestijn van Arizona afspeelde. De schaarse krantenartikelen daarover verslond ik vroeger gretig.

Vanaf het begin van BB hebben Hummie en andere BB-bobo's al gezegd dat het bij BB níet om een experiment ging maar om TV en dat er daardoor niet altijd consequent gehandeld zou worden. Ze zijn daarover volstrekt duidelijk geweest. En vanaf het begin heb ik het betreurd dat dit programma niet door de VPRO werd uitgezonden maar door Veronica.

Ik heb gemokt en gefoeterd toen Mona het huis in werd gestuurd: 'wat nou, totale isolatie?' Ik heb gesputterd toen Cyrille het huis in ging: 'tjemig, een JdM-artiestje, wat een genèp!'

Nu hebben we dan, na de 'grap' ten koste van Hieke, eerst de dubieuze stemronde en vervolgens Dirk.....

quote:
Op 24 december 2000 19:38 schreef tong80 het volgende:
....
Waarom wordt er niet harder op haar [Hummie] ingehakt?....
Ze vernachelt het programma, het concept wordt verneukt en iedereen kijkt toe.
Ik merk bij mezelf berusting. Nog nooit eerder hebben we het programma zo op zijn kop gegooid zien worden. Dit was de climax van een spanningsveld dat sinds het begin van BB rond het programma heeft gehangen. Voor mij voelt het net alsof het oorspronkelijke programma vanavond definitief ten grave is gebracht. Alsof ik voor een voldongen feit sta wat ik al lang dichter en dichter bij zag komen. Alsof BB, terwijl versie 2 nog draait, al verleden is, omdat eventuele toekomstige versies, nooit meer mìjn BB zullen zijn. Ik was nauwelijks boos, amper verontwaardigd, hoofdzakelijk nostalgisch.
Jammer dat ze met deze move niet konden wachten tot BB3, want ik vond deze groep bewoners zo leuk!
The trick is to keep breathing
pi_583955
Ik begrijp steeds minder al die opgewonden reacties, die uitgaan van een concept wat niet is waar gemaakt.

Neem nou eens de juiste uitgangs punten voor je, en je zal zien dat het je eigen verwachtingspatroon is wat niet is beantwoord. In willekeurige volgorde:

Ten eerste is het een commercieel programma.

Ten tweede is het bedoeld voor een grote groep kijkers.

Ten derde is er nooit gesteld dat het een strak concept is waar aan zal worden vast gehouden.

Ten vierde, iedere nieuwe groep is totaal anders.

Ten vijfde, BB1 had het geluk met een man als Ruud. Ruud zou in een ander lang lopend programma ook een hype geworden zijn.

Ten zesde, een strak reglement, waarbij het precies duidelijk is, wat er wel en niet mag, of te verwachten is, zou wel erg saaie televisie opleveren.

Ten zevende, juist de manipulatie van de productie, heeft voor de grootste reactie geleid, in het huis en zeker ook hier op Fok.

Ten achtste, zitten we dan werkelijk te wachten op het moment dat er klappen vallen, of dat de sex open en bloot te zien is. Is dat waar het om gaat.?????

En ten slotte, het is een televisieprogramma met vrijwilligers als bewoner, en geen verslag van een opgesloten groep veroordeelde.

Als deze programma vorm niet brengt wat je graag wil, is het slecht met je gesteld. Je verwacht dan kennelijk, een agressief programma, met uitspattingen, en mensen die ten onder gaan aan het concept van het programma.

Ik ben blij dat het nog niet zover is gesteld met onze televisie. We gaan er vermoedelijk wel naar toe. De agressie op straat en bij sportwedstrijden zijn in ieder geval een vingerwijzing.

pi_589610
Tanjalies, in mijn vorige post heb ik alleen mijn teleurstelling geuit over het feit dat er in mijn ogen nog iets veel mooiers in het concept zat verborgen en dat VOO/JdM dat er om kijkijfer-technische redenen niet uit heeft willen halen. En dan bedoel ik natuurlijk niet ingeslagen hersenpannen en dergelijke.
Je hebt gelijk als je schrijft dat Hummie en de andere producenten vanaf het begin duidelijk zijn geweest.
Maar dit hieronder is toch echt te kort door de bocht:
quote:
Op 25 december 2000 07:54 schreef tanjalies het volgende:
.....
Als deze programma vorm niet brengt wat je graag wil, is het slecht met je gesteld. Je verwacht dan kennelijk, een agressief programma, met uitspattingen, en mensen die ten onder gaan aan het concept van het programma.
.....

[Dit bericht is gewijzigd door Arjuno op 27-12-2000 01:59]

The trick is to keep breathing
pi_589701
Ik denk dat ik het met Arjuno eens ben. Natuurlijk wordt de televisie geproduceerd. Zelfs de beelden van het NOS-journaal zijn niet wat ze lijken als het om binnenlandse reportages gaat. Misschien ben ik wel opportunistisch. Ik vond het concept gewoon mooi. Ik had het kunnen weten, televisie wordt niet alleen voor mij gemaakt.
Tsja?
pi_589839
Arjuno,

Ik moet er vanuit gaan, dat je wel begrijpt tegen welke groep ik mij richt, in het het door jouw van mij gekopieerde stukje. Helaas voelen die zich tot nu toe, niet aangesproken om te reageren

  zondag 31 december 2000 @ 00:44:45 #64
272 R@b
No-nonsens
pi_604444
Het lijkt me duidelijk waarom deze topic titel nog even naar boven wordt gehaald.

Hoe krijgen we de winnaar die we nodig hebben. ???

v/d Tonnekreek heeft het concept zelfs in het laatste uur nog eens EXTRA verneukt.

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  zondag 31 december 2000 @ 00:46:17 #65
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_604450
Hear, hear....

R@b, begin jij nog aan het volgen van een deel 3?

Of wordt het tijd voor iets anders?

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_604465
R@B,

Los van je vraag met betrekking tot de winnaar, wil ik je toch graag verbeteren. Het is in dit geval zeker niet Hummie geweest, maar John de Mol zelf die heeft bepaald wie er wel of geen winnaar moest worden. De avond zelf stond voornamelijk in het teken van het werven van zoveel mogelijk bellers.

pi_608991
quote:
Op 31 december 2000 00:46 schreef Sanne het volgende:
Hear, hear....

R@b, begin jij nog aan het volgen van een deel 3?


Ik in elk geval niet meer. Ik heb de finale niet gezien, maar Sanne, als ik hier de verslagen over die 'stemming' lees dan voel ik me al zo ontzettend bedonderd....
The trick is to keep breathing
  dinsdag 2 januari 2001 @ 00:21:12 #68
272 R@b
No-nonsens
pi_609077
quote:
Op 31 december 2000 00:49 schreef tanjalies het volgende:
R@B,

ik je toch graag verbeteren. Het is in dit geval zeker niet Hummie geweest, maar John de Mol zelf die heeft bepaald wie er wel of geen winnaar moest worden.


Dan was John de Mol kennelijk goed de weg kwijt.

Ik was vanavond op een nieuwjaarsborrel bij kennissen. Omdat daar iemand zat die wist dat ik een bb sitje had was die heel benieuwd wat ik van de finale uitzending vond. Mijn antwoord: ''Een draak van een programma'' Haar antwoord: ''Toen ik zat te kijken naar deze wanvertoning vroegen wij (zij en haar man) ons al af wat jij daar nou van zou vinden. Het hele programma is stuk gemaakt''.

Doodnormale reactie van mensen die het programma verder niet via internet volgden.

[Dit bericht is gewijzigd door R@b op 02-01-2001 00:49]

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_609152
Het maakt me niet eens uit of het John of hummie was. Ze zullen het in iedergeval wel samen overlegt hebben.
Ik ben voor de gek gehouden door die 2
ik voel me genomen
Try anything once, twice to be sure
pi_609176
De praktijk zal laten zien, dat ondanks onze bezwaren, wij ons bij de start van BB3 allemaal weer treffen op Fok. Stel je eens voor dat het allemaal gegaan was zoals iedereen het graag wilde, dan zou Fok maar een saaie boel zijn geworden.
  dinsdag 2 januari 2001 @ 01:03:30 #71
272 R@b
No-nonsens
pi_609209
quote:
Op 02 januari 2001 00:48 schreef tanjalies het volgende:
De praktijk zal laten zien, dat ondanks onze bezwaren, wij ons bij de start van BB3 allemaal weer treffen op Fok. Stel je eens voor dat het allemaal gegaan was zoals iedereen het graag wilde, dan zou Fok maar een saaie boel zijn geworden.
Dat af en toe de regels veranderd worden is nog tot daar aan toe, maar dat je een half uur voor het einde de zekere winnaar wegbonjourd met een oprot premie, waardoor je dus echt voor LUL zit als kijker, kan er bij mij niet in.

Als ze veel minder contact met buiten hadden toegestaan was er net zoveel over geluld op Fok.
Dat lullen moet over de bewoners gaan en hoe die leven in dat huis. Niet om een concept waar continu de regels van bijgesteld worden.

Er is niemand te vinden (behalve misschien wat verstokte Bianca fans) die de finale van bigbrother goed vond.
Het is toch te zot voor woorden dat de finale van De Bus gisteren gewoon klasse vertoonde in vergelijking met het gedrocht van Hummie.

(finale-uitzending van de bus was gewoon goed gemaakt, dus het kan wel. Niks kloten met oprot premies en andere flauwekul)

-

[Dit bericht is gewijzigd door R@b op 02-01-2001 01:06]

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  dinsdag 2 januari 2001 @ 01:19:12 #72
1464 ART
FOK!member
pi_609222
quote:
Op 02 januari 2001 01:03 schreef R@b het volgende:
<knipperdeknip> ...de zekere winnaar... <knipperdeknip>
VOO is één grote manipulerende omroep in jouw ogen. Ze kiezen maar een winnaar, los van welke belresultaten dan ook, zo suggereer je. Waarom bouw je dan al je boosheid op procenten die aan het begin van de uitzending onderin het scherm voorbij rolden? Je gelooft VOO voor geen meter, maar wel de procenten waaruit blijkt dat hij een 'zekere' winnaar zou zijn.
(nog los van het feit dat Bianca bij de laatste tussenstand iets van 0,3 procent voorstond)
Het is het Gesprek waar het om draait
  dinsdag 2 januari 2001 @ 02:30:52 #73
272 R@b
No-nonsens
pi_609307
quote:
Op 02 januari 2001 01:19 schreef ART het volgende:
VOO is één grote manipulerende omroep in jouw ogen. Ze kiezen maar een winnaar, los van welke belresultaten dan ook, zo suggereer je.
Wil je even aangeven waar ik dat suggereer ?
quote:
Waarom bouw je dan al je boosheid op procenten die aan het begin van de uitzending onderin het scherm voorbij rolden? Je gelooft VOO voor geen meter, maar wel de procenten waaruit blijkt dat hij een 'zekere' winnaar zou zijn.
(nog los van het feit dat Bianca bij de laatste tussenstand iets van 0,3 procent voorstond)
Ik ga er juist vanuit dat VOO de uitslag gerespecteerd had. Men ziet dat Koos kan gaan winnen en bonjourd hem dan voortijdig met een oprot prmie het huis uit. Ieder organsime met meer dan 2 hersencellen kon van tevoren bevroeden dat Koos dat geld zou aannmemen.

De tussenstand stemmings percentages in de uitzending geloof ik niet. Dat is alleen maar om bellers te trekken.
De einduitslag volgen ze m.i wel

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_609348
quote:
Op 02 januari 2001 01:03 schreef R@b het volgende:
Het is toch te zot voor woorden dat de finale van De Bus gisteren gewoon klasse vertoonde in vergelijking met het gedrocht van Hummie.

(finale-uitzending van de bus was gewoon goed gemaakt, dus het kan wel. Niks kloten met oprot premies en andere flauwekul)

-


Helemaar waar én inderdaad te zot voor woorden, R@b.
Ik stond van mezelf te kijken dat we hier zo'n ranzige zender complimenten aan het geven waren over de menselijke behandeling van de BUS-finalisten.
Was contrast met vorige dag, duidelijk.

En dan die stomme Beau ook nog met zijn privé-irritaties. Als het dan zo'n goede producers zijn, waarom kunnen ze dan niet eens een 'vermoeden' van een goed presentator vinden ?

  zaterdag 10 februari 2001 @ 00:23:55 #75
3398 Appelflap
Flapt alles eruit...
pi_734442
Wat een vreselijk goed topic was dit toch
dé appelflap van bakker bart
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')