Hik | zaterdag 8 februari 2003 @ 18:53 |
Weet iemand hoe je zelf pindakaas zou kunnen maken? Ik heb een potje opgestuurd naar het buitenland en nu zijn ze verslaafd! | |
Conflict | zaterdag 8 februari 2003 @ 18:54 |
Olie, pinda's en zout en dan kapotstampen | |
Driekeerniks.com | zaterdag 8 februari 2003 @ 18:55 |
edit- offtopic [Dit bericht is gewijzigd door Karin op 08-02-2003 19:39] | |
Hik | zaterdag 8 februari 2003 @ 18:58 |
quote:Is dat het enige??? | |
Diedeliedoos | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:00 |
Olie!!! | |
Dlocks | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:01 |
edit - reactie op offtopic [Dit bericht is gewijzigd door Karin op 08-02-2003 19:40] | |
nlboy | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:01 |
zoek gewoon bij www.google.nl en dan zoek je naar "zelf pindakaas maken" ofzo suc7 | |
nlboy | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:02 |
Pindakaas (genoeg voor twaalf boterhammen) x12 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Je hebt nodig: 1 pond gepelde en ontvliesde, ongeroosterde pinda's Dat wordt [Dit bericht is gewijzigd door nlboy op 08-02-2003 19:05] | |
TheFrankey | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:02 |
gewoon 100 kilo pinda's kopen * uitstrooien over straat, dan met je auto eroverheen boeren | |
Nembrionic | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:03 |
quote:Olie zit al superveel in de noten zelf | |
zwijntje | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:06 |
quote:Uit congo cookbook | |
Diedeliedoos | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:07 |
quote:Er moet meer olie in het bakblik dan normaal gesproken..anders krijg je niet de echte smeuiige pindakaas | |
YPPY | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:08 |
quote:Ik heb zo genoeg pindakaas gemaakt voor een paar broden. Het klopt dus wel. Je neemt dan pelpinda's die je pelt. Kapot slaan tussen 2 stenen (wel tussen zakdoekjes ofzo), net zolang tot het heel klein poeder is. Het is eik best wel lekker. | |
zwijntje | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:10 |
Volgens mij zit er overigens ook een flinke schep suiker in onze nederlandse pindakaas. | |
Girly-Suus | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:12 |
Er eentje kopen is volgens mij toch makkelijker en lekkerder | |
Hik | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:13 |
quote:Ja, ik heb wel Calvé opgestuurd, dus als het nu ineens afwijkt zijn ze wel teleurgesteld natuurlijk! Bedankt iedereen!! | |
Hik | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:14 |
quote:Niet als je in Peru woont! | |
Jordy-B | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:14 |
quote:Volgens mij niet... volgens mij zit er wèl een (stuk of wat) flinke schep(pen) suiker in amerikaanse pindakaas. Die's zó zoet dat je 't zelfs als smaakmaker van roomijs kan gebruiken. De onze is minder zoet, en veel krachtiger van smaak. | |
hallo_mensen | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:19 |
quote:woon jij daar ? | |
Koen.S.. | zaterdag 8 februari 2003 @ 19:42 |
1 ons kaas 1 kilo pindas Blender in klaar is [user] | |
_Hestia_ | zondag 9 februari 2003 @ 17:21 |
me broer en ik hebben toen we klein waren eens zelf pindakaas gemaakt, door pinda's en kaas door elkaar te prakken en er water bij te doen en dat hebben we op me moeders brood gedaan wat ze meenam naar der werk |