abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 13 december 2000 @ 09:34:52 #26
8125 Elbutre
The new and improved!
pi_545983
quote:
Op 12 december 2000 21:16 schreef HiZ het volgende:
zit je nou te suggereren dat die cryptonicht op Furby geilde ?
Nou geilde is niet het juiste woord, maar intens verdrietig misschien wel. En dan vind ik het vreemd dat ie harder treurt om een maat dan om kiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiieeeee!!, de liefde van zijn leven (zo deed hij het toen kimmiebimmiebamischijf nog in die container rondliep tenminste overkomen).
Ik vind dat meneer nou niet echt getreurd heeft, dus mijn suggestie: Georgie dacht op voorhand: Een vriendin in dat huis scoort lekker qua populariteit, maar zo gauw ze weg is ben ik dr vergeten!
Back in town
pi_546039
Als er dan toch iemand moet winnen (ik had het geld liever naar de streamers alhier zien gaan), dan ga ik toch maar voor Robin. Ik heb nou eenmaal het meest om hem kunnen lachen. Bianca is erg irritant, Hieke is helemaal niks, Desiree nee, en Koos en Georgie kunnen zo Rusthuis Vredelief in.
Nee, het is voor mij duidelijk Robin die moet winnen, maar ik gun het ze eigenlijk allemaal niet. Terwijl ik het ze vorig jaar bijna allemaal gunde. Tja, dat zegt genoeg denk ik
O+. Ripley. O+.
  woensdag 13 december 2000 @ 11:20:11 #28
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_546136
ff over Georgie (ok, off topic maar dat is dit topic toch al)...

Ik zag G's reactie op het vertrek van K ook eerst als onverschillig. Na het bekijken van de streams afgelopen zaterdag zie ik het toch iets anders.

Kim kwam samen met Georgie's vader in een bakje boven de tuin en G riep tot zes keer toe 'jezus, ik heb gewoon een vriendin!'.

Met andere woorden, hij dacht dus echt dat Kimmie gelijk met de eerste de beste aanbidder het bed in zou duiken en haar Georgieporgi gelijk zou vergeten. Zijn onverschillige houding kwam dus naar mijn idee gewoon voort uit zelfbescherming in de zin van 'ik zet mezelf voor lul als ik loop te treuren en iedereen weet buiten al dat het toch nooit iets wordt'.

Niet dat dit Georgie het recht geeft op een overwinning - voor zover je daarvan uberhaupt kunt spreken bij dit stelletje boring bewoners.

Ben even vergeten wie het heeft gezegd, maar 'in het land der blinden is eenoog koning' vertaalt voor mij inderdaad naar 'nou ja dan moet Robin maar winnen'. Maar het is niet van harte.

  woensdag 13 december 2000 @ 15:19:40 #29
7451 sashimi
toeval bestaat niet
pi_547094
Robin is niet boring, integendeel maar zonder tegenspel wordt het vanzelf een monolog.
tis dat ie nu aan Bi vastzit, kunen ze tenminste dingen samendoen waar anders iets achter gezocht zou worden.
Bart zei zelf, ik had hier veel beter tussengepast, leuke jonge groep...... waarmee hij niet Koos bedoelde natuurlijk.
Tegenslag doet de vlieger stijgen.
pi_547129
quote:
Op 12 december 2000 18:44 schreef fokje het volgende:
PARDON

Sinds wanneer is je sexuele geaardheid reden om te winnen

Veel voor haar medebewoners gedaan? Gevoelens van de bewoners zonodig uit laten spreken, omdat BIanca dat zonodig wil en waarvan zij meent dat dat zo goed is? Werk van bewoners uit handen nemen omdat ze het in haar ogen niet goed doen? Bianca denkt zich te profileren door het wereldse wijf uit te hangen en de wijsheid in pacht te hebben. Bah

Kortom: ROBIN MOET WINNEN!!!!!


sexuele geaardheid heeft idd niks met winnen te maken,maar zo voel ik het gewoon.
robin is een echt watje patatje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')