abonnement Unibet Coolblue
  maandag 4 december 2000 @ 01:23:02 #1
798 voyeur
bemoeit zich
pi_514951
Het was de week van de nostalgie. BB1 liep het huis binnen en nam het gelijk over. Big Bart (niet het varken, de man van toen: er is heus ook een -niet eens komisch bedoelde- Big Annet site) mikte alle BB2000 bewoners de straat op. Ze gingen op survival in de achtertuin en dat had Robin na alle aankondigingen nog niet door. Anders had hij zijn tandenborstel wél meegenomen verklaarde hij bokkig. Phileine schreef het al eerder: het zijn allemaal watjes en Robin dept het droogst. Die jongen is het tampon der emoties; hij zuigt en toonde zich deze week verzadigd. Giet drank in Robin en er komt menselijk gevoel voor terug. Hij zit kennelijk vol. Vol met gevoelens die hij nooit eerder ervaren heeft. Eerst viel hij (uit een bovenbed) op Dees, vorige week bekende hij zijn liefde voor Opa Koos en vananvond ontdekte hij het concept vriend. Na jaren solospel met de handpop en eenzame gesprekken met zijn Broertjes is zijn leven nu verrijkt. Na het wiel ontdekt Robin nu de mens en zijn emoties. Dat je libido lijdt als je te hard zwoegt op het zadel had ik eerder gelezen, maar dat ook de aderen naar je hart zo verstopt raken van een fietstochtje had ik niet gedacht. Van al die ontdekkingen bloost hij heel aandoenlijk; gek genoeg begint hij met die rode blosjes steeds meer te lijken op zijn eerste liefde Desiré. Nog een paar weken in da Haus en Robin houdt van heel de mens.
Heel die mens, - al die voorheen onbekende mensen die dankzij Endemol’s telefooncentrales zo ondubbelzinnig weten te stemmen, - houdt inmiddels zeker van Deesje. Niet alleen heeft ze hevige blosjes; ze bloeit zowieso op. Het is een winnnares in de dop. In de Bus won kapster Antoinette ondanks al haar onzekerheden en openheid doordat ze ultiem zichzelf bleef en iedereen haar emotionele escapades begreep. Ze was onzeker, hield van Jop en ze hield van Jop. Een overzichtelijk schema en het publiek honoreerde dat. BB2000 heeft een nieuwe kandidaat voor de kijkersgunst. Dees is onzeker, houdt van zichzelf en verder van iedereen die van Dees houdt. Kortom alweer behoorlijk overzichtelijk en een groot deel van de kijkers zal vast en zeker jaloers zijn op zoveel zelfingenomenheid.
Je kunt je natuurlijk afvragen of jaloezie en zeker de kinnesinne over de zelfverzekerdheid van de medemens positief valt onder de Vox Populi. Het antwoord kwam deze week binnenwandelen door de rode deur. Bart, de eeuwig onzekere, maar geslaagde deelnemer aan Big Brother 99 toonde dat de mens kan veranderen. Van een lief onzeker knaapje had hij zich opgeblazen tot een hele meneer. Hij wist het allemaal en hij wist het vooral beter. De bewoners konden niet anders dan aan zijn lippen hangen. Met zoveel succes in je direkte omgeving is het moeilijk recalcitrant te blijven. Robin sputterde, Koos huiverde en Bianca beidde haar tijd; de rest ging mee en viel als een blok voor deze winnaar.
Vergeten was het onzekere jochie dat vorig jaar wekelijks op de schopstoel der nominaties geplaatst werd; vergeten was het verraad van Sabine waarmee Bart de eerste virtuele hoorndrager op de Nederlandse buis werd, vergeten was het lieve jongetje dat al ruziend met zijn verwarde sexualiteit zijn toevlucht had gezocht in het Almeerse weeshuis. Dit jaar kwam er een winnaar binnen; de man van 250.000 gulden en het bleek moeilijk hem in het aangezicht tegen te spreken. Het succes straalde van hem af en verblindde de bewoners. Wat ze niet hoorden was zijn biecht dat hij drie maanden aan pleinvrees leed als reactie op zijn overwinning, wat ze liever negeerden was zijn openbaring dat hij ondanks zijn ‘rijkdom’ een huis deelde met een homo vriend en wat ze zeker niet konden begrijpen was zijn spontane liefde voor het kneusje van BB2000.
De bewoners wilden het nauwelijks geloven; kniertje ons kneusje was plots uitverkoren door hun aller held; de man van vorig jaar. Ze gunden het haar graag, zo smuilden ze; zelfs onze Robin, nog maar net ingewijd in de menselijke emotie trachtte zich in te leven en ondervroeg Deesje onder het mom van interesse. Wat in heerensnaam had Bart dat hij niet had en nu we het erover hebben wat heeft Dees dat hij niet heeft.

Op oudejaarsavond om 00.10 hebben de twee winnaars van BB een afspraakje. Ik verheug me nu al op die ontmoeting

---
Dit is al weer deel 81 van de serie columns op http://www.gesprekvandedag.nl/forum. Zeven schrijvers, honderd dagen en iedere dag een verse BB-column. Halen we de eindstreep en blijft het leuk?

Here we are now, entertain us.
  maandag 4 december 2000 @ 01:25:40 #2
798 voyeur
bemoeit zich
pi_514958
Mocht een van de modjes/admins dit zien (Havoc!), zou de topic titel dan aangevuld kunnen worden tot ...en de overwinning. Er is kennelijk een stukje weggevallen.
Tnx.
Here we are now, entertain us.
pi_514970
Ben jij wel goed bij je hoofd?
Als hier al eens iets nieuws te lezen is, is het gelukkig nooit echt veel en meestal ook nog totaal onbelangrijk. Voor mijn soort mensen een hele toffe site dus
  maandag 4 december 2000 @ 01:48:55 #4
798 voyeur
bemoeit zich
pi_514995
voor zover ik weet wel, Priscella, maar net als die leuke mongolen uit jouw sig kan ik dat waarschijnlijk moeilijk zelf beoordelen
Here we are now, entertain us.
  maandag 4 december 2000 @ 01:52:37 #5
2207 Juan Zueco
Rap is geen muziek!
pi_515000
Voyeur,

Leuk stukje, edoch Juan sluit zich aan bij Priscella.

Wist Bart z'n enorme hiaten in z'n psyche nog te verbloemen vorig jaar, Desirée zal dit niet, nooit en te nimmer lukken. Ze herinnert ons er immers 100x per dag aan, nietwaar?

Bartje : Jarenlang gepest op de lagere- en middelbare school, opgezadeld met een levenslange bagage aan trauma's. Kan de schijn ophouden tegenover een stel newbies, en zeker tegenover een eveneens hopeloos geval als Desirée.

Desirée : Smachtend naar een piemeltje en denkt nu zelfs een beroemde lul veroverd te hebben. Zielig.


Voor haar hoop ik dat ze nooit zal ontdekken dat Martin alnog gelijk had.

Die klap zal ze nooit meer te boven komen...

[Dit bericht is gewijzigd door Juan Zueco op 04-12-2000 01:58]

You bend your words like Uri Geller spoons...
  maandag 4 december 2000 @ 02:11:52 #6
798 voyeur
bemoeit zich
pi_515030
"Wist Bart z'n enorme hiaten in z'n psyche nog te verbloemen vorig jaar, Desirée zal dit niet, nooit en te nimmer lukken. Ze herinnert ons er immers 100x per dag aan, nietwaar?" schreef Juan...

Maar da's toch de vraag niet; ze is populair juist omdat ze ons er aan herinnert. Bart was vorig jaar ook ook niet geliefd op Fok (wel bij mij! ) en won wel. Het is niet je evenknie die wint, maar gewoon de meest populaire persoon!

Overigens: bedankt admin of mod voor de verbeterde topic titel. Het is vast niet Havoc geweest, anders was het waarschijnlijk niet 'e/d' geworden ipv 'en de'; evengoed bedankt aan de grote onbekende

[Dit bericht is gewijzigd door voyeur op 04-12-2000 03:00]

Here we are now, entertain us.
pi_515136
mooi verhaal voyeur, sjappó
pi_516306
Bart was vorig jaar in het begin niet populair bij Fok, later wel.
Bart had de combinatie van slim, bravour, onschuld en een leuk uiterlijk en last but not least roddelde hij nooit en was altijd straight.
Desiree heeft een leuk uiterlijk maar verder
weinig te bieden en bovendien is ze net als Willem vorig jaar schijnheilig.
  maandag 4 december 2000 @ 21:59:49 #9
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_518659
quote:
Op 04 december 2000 13:56 schreef brilletje het volgende:
Bart was vorig jaar in het begin niet populair bij Fok, later wel.
Bart had de combinatie van slim, bravour, onschuld en een leuk uiterlijk en last but not least roddelde hij nooit en was altijd straight.
Desiree heeft een leuk uiterlijk maar verder
weinig te bieden en bovendien is ze net als Willem vorig jaar schijnheilig.
Precies!!!! WILLEM DE TWEEDE
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')