abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 1 december 2000 @ 19:35:55 #1
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_509136
Ik zit weer eens de Bus te kijken en het valt mij op dat die Mariska nog steeds in de truukjes van PsychoKoen trapt. Mijn vraag: moeten we medelijden hebben met zo'n labiel type of moeten we haar gewoon uitlachen? Ik kies voor het laatste: met zo'n onevenwichtige en overdreven kneetgum kan ik gewoon geen medelijden hebben. Wat een ongelofelijke muts
  vrijdag 1 december 2000 @ 19:42:09 #2
2294 Stuivertje
mijn kunstje: nasaal stuiveren
pi_509152
ik geloof niet dat we dat mens zielig moeten vinden.... op het moment dat die de deur (lees: bus) uitkomt, stort ze volledig in en mag ze blijvend achter slot en grendel. Ik hoop alleen dat ze daar geen camera's hebben.

8)

OOIEVAAR!! *in slecht frans*
  vrijdag 1 december 2000 @ 19:44:19 #3
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_509158
quote:
Op 01 december 2000 19:42 schreef Stuivertje het volgende:
ik geloof niet dat we dat mens zielig moeten vinden.... op het moment dat die de deur (lees: bus) uitkomt, stort ze volledig in en mag ze blijvend achter slot en grendel. Ik hoop alleen dat ze daar geen camera's hebben.

8)


Ik hoop het wel, als ze probeert uit te breken kunnen ze haar tenminste weer snel vangen.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 1 december 2000 @ 20:49:06 #4
862 Arcee
Look closer
pi_509314
Ik vond dat ze in de uitzending van vandaag nogal overdreef. Koen vroeg haar heel kalm iets. Het is duidelijk dat ze gelijk panisch reageert op Koen.
  vrijdag 1 december 2000 @ 22:31:26 #5
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_509682
.
Dat meisje tikt niet goed, ze is een beetje sneu.

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  vrijdag 1 december 2000 @ 22:44:17 #6
5793 dot
Uit het stof getrokken user!
pi_509719
Ja, je hebt helemaal gelijk, ik iriteer me ook echt aan haar en baal ook dat ZIJ door een psychologische test is gekomen...
Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.
pi_509866
Mariska vertoont het gedrag van een 12 jarige meisje. Regelmatig richt ze in de Bus het woord tot haar ouders en dan zegt ze: Mammie, Pappie ik ga wat in mij dagboek schrijven over mijn gevoelens bla bla bla

Als ze haar zin niet krijgt gaat ze huilen of wordt ze panisch boos.

27 jaar, maar geestelijk totaal onvolwassen.

Ik zou er geen medelijden mee hebben , maar af en toe vind ik het wel aandoenelijk om te zien. Dit soort mensen bestaan echt, meer dan je denkt zelfs. Alleen komt er nu een iedere dag op tv.
Bovendien wil ze maar wat graag beroemd worden, en heeft daar kennelijk heel veel voor over.

Heeft haar psycholoog weer handen vol werk aan na De Bus.

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  zaterdag 2 december 2000 @ 02:58:47 #8
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_510036
Mariska is een zeer labiel iemand, super naief ook, op het onwetende af,, die voortdurend zwetst over hoe ze worstelt met zichzelf. Zelfs achtjarige meisjes zijn sterker en die zullen haar ook allemaal een trut vinden, over hoe ze zich aanstelt. Koen deed niks verkeerd deze uitzending, het was zij die de insinuaties over dagboek lezen op gang bracht, maar flipte compleet uit, op het bespottelijke af. Ze kwam met verwijten van weken terug terwijl koen juist dat wilde vergeten. Feit is, dat ik ook iemand met zon psyche van dichtbij ken. Heel vermoeiend, omdat ze op normale situaties en informatie abnormaal reageren, alsof ze het allemaal niet kunnen verwerken of zo. En tevens erg emotioneel over pietluttigheden, voortdurend taterend over haar eigen gemoedstoestand... Brrrrrrr....
pi_510091
Mariska denkt van zichzelf dat ze erg slim is en in staat is om alle conflicten op te lossen. Daardoor gaat ze steeds weer opnieuw in gesprek en laat zichzelf dan ook weer om de tuin leiden. Ze heeft helaas niet vooraan in de rij gestaan toen de hersencellen uitgedeeld werden.
Het lijkt mij eerder iemand voor een kindertehuis.
  zaterdag 2 december 2000 @ 08:23:26 #10
1034 egmo
all the best freaks are here
pi_510104
is dus een domme muts
  zaterdag 2 december 2000 @ 08:40:48 #11
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_510108
idd, Perico, na hints van Sandra (gebaseerd op errug weinig) had Mariska de vrijheid genomen om Koens dagboek maar eens te gaan lezen, en ze probeerde dat voor zichzelf nog te rechtvaardigen ook: "Ik moest toch zien OF hij informatie van ons had gelezen...". En dus niet inzien dat je dan dus ongeloooflijk fout zit, omdat, ongeacht wat Koen wel of niet heeft gedaan met andermans dagboeken, je zelf in ieder geval stom bezig bent.
Dat zag ze een klein beetje in toen Koen vroeg wie de beschuldigingen had geuit en Sandra ineens haar eigen conclusies wegpoetste en meldde dat ze alleen had gezegd dat hij naar een leeg scherm zat te kijken. Ineens stond ze alleen, en Hans begon ook nog tegen haar over dat ze eerlijk moest zijn. Dat gevoel van 'alleen staan', gepaard met een wringend gevoel over iets dat ze heeft gedaan waarvan zij vindt dat het zeer gerechtvaardigd was, maar waar de meerderheid anders over denkt.

Dus gaat ze het slachtoffer spelen. Ineens is ze 'bang' voor Koen (want dat werkte voor Sandra ook zo lekker vorige week). Jaja, te pas en te onpas je zompige muts spreiden voor die (overigens ook niet geheel sporende) Belg, maar als je fout zit ineens doodsbang zijn. Wat een enge glibber van een wijf.

Deze doos grenst echt aan het krankzinnige. De godganse tijd tegen Koen doen alsof hij geen vat meer op je heeft, hem in zijn bek uit proberen te lachen, maar ondertussen je eigen fixatie op hem blijven botvieren. Zie in dat opzicht ook het gesprek met 'Charley'. Op de vraag 'Wat ga jij nog doen de komende maand?' weet ze vrij weinig te melden, behalve dan dat Koen vast weer zus of zo.
En maar tegen Koen brullen:"Wat moet je van mijhijhij..."

Inenten tegen varkenspest en nooit meer vervoeren...

V

Ja inderdaad, V. ja.
  zaterdag 2 december 2000 @ 14:55:05 #12
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_510541
quote:
Op 02 december 2000 08:40 schreef Verbal het volgende:
Inenten tegen varkenspest en nooit meer vervoeren...
Besmetten met varkenspest en ze zal zich niet meer roeren. Voor de rest: mee eens!
pi_510606
twents boerinnetje, en zo ontzettend dom.
Ik voel me sterk, zegt ze.
't is een hysterisch wezen,
Wanneer je kinderen van nu opleidt voor de maatschappij van morgen, dan zit je morgen met volwassenen die van gisteren zijn !!!!!!!!!
pi_510631
'K sluit me bij al het bovenstaande aan!!!
Wat een belachelijke labiele domme wanhoopsdaad zeg, die hysterische aanval.
Hoopt ze zo nog wat populariteits-punten te scoren ofzo.
Verder "verdiend" ze alles wat ze krijgt: de eerste weken verklaarde ze zichzelf tot "wijze vrouw van de wereld" en had ze constant het hoogste woord als het om "wijze adviezen" aan anderen (bv. tegen Sandra) ging. Zij zou, met behulp van Koen, wel even bewijzen hoe slim en leuk ze was>>>>niet dus!!!
Na 10 keer op d'r bek te zijn gegaan, smeekt ze of het nog een 11e keer mag!!!
Ruth (onder andere) heeft 'r een meer dan een maand geleden 100 keer gewaarschuwd, maar verstandig worden ho maar....
't labiele domme gansje hoort echt NIET in een spel als de bus, maar ze wilde zo graag en nu moet ze de concequenties maar dragen..(10 jaar intensieve therapie na afloop)

rest de vraag hoe haar ouder hun "mentaal achtergebleven" zwakke dochtertje" zo'n spel hebben kunnen laten ingaan.

Conform, Comply, Obey
pi_510721
Wat is dit voor vraag, natuurlijk is Mariska een domme doos. How low can you go ??
pi_512277
Helemaal eens met het relaas ven Verbal.
Had ook direct het gevoel, ze is "betrapt", en gaat daarom echt volledig uit haar dak om zo te bereiken dat de 'schuldvraag' niet echt belangrijk meer is.

De laatste halte voor Mariska zal n.a.w. wel Endegeest zijn. Tot 2015 of zoiets.

pi_519885
Ook ik vind mariska naief en niet erg slim , ze wil haar zelf als een onzeker , maar vooral eerlijk meisje neerzetten. Volgens mij valt het zeker met die eerlijkheid zwaar tegen , ik vind dat zij ook constant "spelletjes" probeert te spelen , ze is hier alleen te dom voor en als het dan weer eens uitkomt dan vooral verschuilt ze zich achter het onzekere meisje dat ze zou zijn die erg met haarzelf in de knoop zit en alles toch vooral alles eerlijk probeert te doen.
Ik zag in haar gedrag na het "dagboek incident" ook een beetje een spel , koen had haar toen al uitgelegt hoe zijn spel precies gespeelt had en dat hij nu zijn , door mariska steevast psychopatische genoemde , personage niet meer zou spelen en vertelde dat hij dit ook tegen charlie gezegt had en in zijn dagboek had geschreven (misschien was daardoor ook haar interesse voor dat dagboek gewekt en door de insinuatie van sandra had ze een mooie gelegenheid om eens even rond te snuffelen).
Toen het echter weer eens uitkwam dat ze fout zat , verschuilde ze zich weer in het onschuldige meisje dat altijd word aangevallen terwijl ze altijd het goede probeert te doen.
Maar die woede uitbarsting was volgens mij gespeelt (met gemeende achterliggende woede) en bedoelt om koen uit zijn tent te lokken zoals hij eerder tegen haar tekeer ging , en zo te bewijzen dat hij wel degelijk de psychopaat is en het dus toch niet gespeelt was.
Ik had die avond een tijdje de streams gevolgt en
Koen bleef echter uitermate kalm ook al die tijd erna dat mariska hem probeerde te overtuigen dat zijn dagboekstukje over haar vermeend nymfomanisch gedrag niet kon en gerectificeert diende te worden , ik vond zijn verweer slap maar vond erg knap dat hij dit zo rustig kon blijven verdedigen (kon wel zien dat hij leraar was) , terwijl haar gedram erg lang doorging.
Ook in haar zelfnominatie zag ik weer zo een spelletje ....... ze zag immers al aankomen dat ze op de bank gezet zou worden en dacht dan nomineer ik mezelf maar , dan zet ik bij niemand kwaad bloed (mbt een eventuele volgende nominatie) en kweek zo misschien nog wat goodwill bij het publiek.

Zoiets als : die domme mariska wil zich graag verschuilen achter een nog dommer personage dan dat ze is , maar dat omdat ze daar te dom voor is lukt dat niet erg.


------------------
psychologie van de perma-frost

[Dit bericht is gewijzigd door PC eend op 05-12-2000 03:09]

When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_525097
Natuurlijk is die Mariska een verschrikkelijk figuur, maar ik vind 't juist geweldig dat ze in de Bus zit, heerlijk om je aan zo'n figuur te ergeren. Kijken we daarvoor niet allemaal naar de Bus? Of zien we liever allemaal aardige, 100% sporende, normale mensen daarzo? Dacht 't niet Daarom vind ik Koen geweldig, ik zou 'm irl echt niet mee willen maken want ik zou niet voor m'n daden in kunnen staan, maar op tv vind ik 'm echt super. Met Mariska net zo, wat een zielig dom kind, beetje denken dat de hele wereld om haar draait, verschrikkelijk maar wat een leuke tv Echt erin houden dat soort mensen, en weg met totaal niet interessante figuren zoals Bart ofzo.
  woensdag 6 december 2000 @ 19:14:48 #19
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_525907
quote:
Op 03 december 2000 03:11 schreef Coos het volgende:
De laatste halte voor Mariska zal n.a.w. wel Endegeest zijn. Tot 2015 of zoiets.
Nou kom ik oorspronkelijk uit Oegstgeest, maar voor degenen die niet uit die buurt komen: Endegeest is dus een gesticht. Jelgersmakliniek lijkt me in het geval van Mariska meer op zijn plaats. Met een beetje mazzel mag ze daar de hele dag zingen en niemand die zich eraan stoort...
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  woensdag 6 december 2000 @ 19:17:55 #20
3878 Vork
Manisch creatief
pi_525921
laat ik het maar gewoon ff kort houden

t is gewoon een domme muts

pi_528560
Medelijden.
Domme muts zeker, maar die ken ik wel meer, zonder dat ik er medelijden mee heb.
Ze heeft gewoon psychische problemen, vroeger gepest, door ouders op 'troontje' gezet en nu zeer negatief zelfbeeld.
't arme kind. Ik kan er niks aan doen.
En dan te bedenken dat haar zelfbeeld NA de bus ook nog eens een knauw zal krijgen.
Tjonge, jonge je zal haar maar zijn.
Het lijkt of ze echt haar best doet te veranderen, maar ze weet niet hoe.
Ze heeft intensieve begeleiding nodig. Blijf het toch zielig vinden.
Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
  donderdag 7 december 2000 @ 13:38:34 #22
7814 wiip
Forgive, but never forget. JFK
pi_528794
Ik heb meelij met de mensen die mariska heten. En ik weet ook zeker dat de naam mariska aan veel minder babies gegeven zal worden. Want de naam mariska is (of zal) synoniem worden met domme muts en misschien zullen er meer associaties ontstaan. Maar ik hoor het de mensen nu al op straat zeggen:"Jezus, wat ben jij toch een mariska" en iedereen weet wat er bedoelt worden!!!
Descartes:Each problem that I solved became a rule which served afterwards to solve other problems. JFK:Mankind must put an end to war or war will put an end to mankind.
pi_541633
FF omhoog voor Mariska die vanavond De Bus moest verlaten...

Hield zich in 1e instantie groot, maar stortte op het moment dat ze afscheid moest nemen behoorlijk in. "Wat is je wens" vroeg de Belgische presentatrice (ben haar naam al weer vergeten). "Zingen" aldus Mariska. Laten we het voor haar en onze bestwil niet hopen!

pi_542095
quote:
Op 11 december 2000 22:32 schreef Kozzmic het volgende:
FF omhoog voor Mariska die vanavond De Bus moest verlaten...

Hield zich in 1e instantie groot, maar stortte op het moment dat ze afscheid moest nemen behoorlijk in. "Wat is je wens" vroeg de Belgische presentatrice (ben haar naam al weer vergeten). "Zingen" aldus Mariska. Laten we het voor haar en onze bestwil niet hopen!


Nou ik vond het zielig Die etter had er uit gemoeten maar nee hoor let op Koentje gaat winnen echt wel
Try anything once, twice to be sure
  dinsdag 12 december 2000 @ 07:19:02 #25
2180 Avia
FOK-Member
pi_542174
Laat ik het ook maar kort houden;

Mariska is een zelfmishandelaar!

Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
pi_542419
Haha, Mariska wil zingen!!!!

Heeft die muts dan echt niet door dat het verschrikkelijk vals is???? Blijkbaar niet, wat een dom kind is dat zeg, misschien kan ze gaan spelen in de jostiband...

O+. Ripley. O+.
  Redactie Frontpage dinsdag 12 december 2000 @ 10:14:24 #27
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_542442
quote:
Op 12 december 2000 10:08 schreef Smike het volgende:
misschien kan ze gaan spelen in de jostiband...
Hee droplul. De jostiband heeft nog wel enig niveau.
  dinsdag 12 december 2000 @ 12:33:29 #28
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_542853
Mariska is weer thuis
veilig in de mouwen
van haar dwangbuis
Ja inderdaad, V. ja.
  Redactie Frontpage dinsdag 12 december 2000 @ 13:31:06 #29
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_543032
quote:
Op 12 december 2000 12:33 schreef Verbal het volgende:
Mariska is weer thuis
veilig in de mouwen
van haar dwangbuis
Dus Koen blijft uit haar kruis?
pi_543048
quote:
Op 12 december 2000 10:14 schreef SunChaser het volgende:
Hee droplul. De jostiband heeft nog wel enig niveau.
Das waar, misschien kan ze de Spice Girls weer aanvullen tot 5, a.k.a. Insane Spice??
O+. Ripley. O+.
  Redactie Frontpage dinsdag 12 december 2000 @ 13:41:31 #31
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_543074
quote:
Op 12 december 2000 13:36 schreef Smike het volgende:
Das waar, misschien kan ze de Spice Girls weer aanvullen tot 5, a.k.a. Insane Spice??
Tell me what you want what you really really want

mariska: euuh, i want yo grow. i want to become a stronger person.

pi_543095
SG: I need some love like I never needed love before
M: I wanna have Koen inside me
SG: I had a little love, now I’m back for more
M: Nobody else wants to do it with me...
O+. Ripley. O+.
  vrijdag 22 december 2000 @ 20:54:43 #33
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_576613
MP3tje gehoord op R@b's site? Seksuele voorlichting van Mariska "dat je bloedt bij de eerste keer is een fabeltje".
Ja hoor Mariska, als je er eerst een maiskolf in gestopt hebt misschien niet nee.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')