abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 30 november 2000 @ 23:54:45 #1
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_507298
Ik mocht Desiree altijd wel ,maar na haar actie van vanavond om Robin met 2 pnt. te nomineren,is ze voor mij helemaal afgedaan wat een dolksteek in de rug zeg,v/d week zei ze nog als ik een knuffel wil ga ik naar Robin ,dat is de enigste bij wie ik terecht kan,en dan nomineert ze hem,ik kan er met m'n kop niet bij.
Maar ja jammer,ze zit er dus weer niet bij,nou ja volgende keer is het woord aan ons,dus dan moet er maar wat geld tegen aan worden gegooid als ze maar gaat moven!!!!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_507315
Jah helemaal mee eens! Overgens moet ik er wel bij zeggen dat ik de reden waarom een beetje gemist hebt. Weet iemand misshcien waarom die desiree nou Robin 2 punten heeft gegeven?
Praw
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 1 december 2000 @ 00:01:37 #3
862 Arcee
Look closer
pi_507326
Mee eens. Ik begreep er ook hélemaal niks van. Alsof ze met de anderen meer heeft dan met Robin... Zelfs met Koos heeft ze nog meer dan de anderen denk ik. Dat zijn veel meer haar types. De anderen zijn veel te uitgelaten voor haar vind ik.
  Moderator vrijdag 1 december 2000 @ 00:02:58 #4
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_507332
Ik snap hier eveneens helemaal niets van. Dat kind is schizofreen!

Het kan bij gevoelige Deesje op 1 of 2 momenten hangen natuurlijk. Zij nomineert absoluut niet met 'lange termijn-visie'.

En mensen die je graag mag kunnen je het meest kwetsen. Heeft Robin iets buitengewoon lulligs gezegd de afgelopen dagen? Misschien die 'gescrambelde' opmerking van vanavond waar Bart bij zat?

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_507339
Snap hier niets van.
Maar misschien wil ze wel heeeel graag winnen en heeft ze nu pas door dat robin competitie betekent???????????????
pi_507341
Zij wil gewoon iedereen een even aantal keer genomineerd hebben, dat zag je in de tweede nominatieronde al toen ze ook robin genomineerd had, ga maar na wie en hoeveel ze mensen genomineerd heeft..

DONT FUCK WITH DEES, she's my favourite!!!

vooral door die top 5 van jenssen, ze stoot bij mij nu hieke van de eerste plaats echt aardig wijffie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pi_507344
Of misschien hebben we met z'n allen incusief de camera-regelmeneren en mevrouwen iets gemist van de week ofzo?

Of heeft het er niet toch iets mee te maken dat Robin en Desiree toen iets vaags hadden in een ver vervelen?

Praw
pi_507350
Robin heeft deze week diverse malen gezegd dat het tussen Dees en hem niks zal worden, dat hij haar een zeur vindt en dergelijke en daarom neemt ze nu gewoon wraak vermoed ik.
  vrijdag 1 december 2000 @ 00:09:45 #9
6852 Kelo
onder invloed
pi_507354
Dees is in mijn ogen typisch een "meisje" (bewust gekozen woord, vrouw kan je haar ondanks haar leeftijd niet noemen) dat graag bij "de groep" wil horen. Koos en Robin horen beiden niet bij "de groep", dus nomineert zij hun. Soort naar onder trappen en naar boven likken.

[Dit bericht is gewijzigd door Kelo op 01-12-2000 00:10]

pi_507357
Hallo, waarom denken jullie dat ik al vanaf het begin anti dees ben, zo een geniepig klein kreng.
Als je haar niet genoeg aandacht geeft dan nomineert ze je.
Inderdaad jij bent de enige waar ik wat aan heb, blablablabla, en nu weer stiekem nomineren. Dat doet ze al de hele BB tijd. Ook met Kim en Georgie. Ze kon het gewoon niet uitstaan dat Georgie met Kim ging, zij kreeg GEEN aandacht. moet je haar nu eens met Georgie zien slijmen.
Volgende keer gaat zij er aan.
p.s wel leuk dat die zeur eens zag hoe dicht zij er bij staat. gnif gnif
  vrijdag 1 december 2000 @ 00:24:30 #11
1464 ART
FOK!member
pi_507389
Ik heb het vermoeden dat ze gewoon heel erg verliefd is op Robin, geen respons krijgt, sterker nog een expliciete afwijzing en daarom maar 'vlucht' in de enige manier waarop ze hem kan afwijzen: met een nominatie.
Het is het Gesprek waar het om draait
pi_507396
quote:
Op 30 november 2000 23:54 schreef FarahDibah het volgende:
Ik mocht Desiree altijd wel ,maar na haar actie van vanavond om Robin met 2 pnt. te nomineren,is ze voor mij helemaal afgedaan wat een dolksteek in de rug zeg,v/d week zei ze nog als ik een knuffel wil ga ik naar Robin ,dat is de enigste bij wie ik terecht kan,en dan nomineert ze hem,ik kan er met m'n kop niet bij.
Jaja. Het ene sluit het andere bij Desiree niet uit al is het wel zeeeer verrassend. Ze blijft verbazen. Dees nomineert een beetje vanuit háár waan van de dag. Degene die d'r vlak voor de nominaties kwetst of waar ze zich aan ergert gaat onherroepelijk voor de bijl.
Eerder al werd Robin door haar genomineerd en ook Georgie. Ook al gaf ze de tweede ronde aan Robin 'n punt, ze hoopte niet dat hij er uit zou vliegen.
En over Georgie:"Ook al nomineer ik hem, hij hoort toch bij mijn eind-team."

Van de ondoorgrondelijke logica van deze onvoorspelbare en wispelturige wezens, vrouwen genoemd, is Desiree een schoolvoorbeeld. Ik ben dol op dit type!

Mooie lach toen ze Koos "een ouwe zeur" noemde. Schitterend. Ik kan van Dees geen genoeg krijgen. Vanavond gelukkig weer niet genomineerd. Prachtig dat ze er nog minstens drie weken in zit! YES!

  † In Memoriam † vrijdag 1 december 2000 @ 00:34:57 #13
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_507415
Robin is de enige die haar elke keer weer kan kwetsen, zei ze. Soort wraak dus.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 1 december 2000 @ 01:08:30 #14
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_507470
Onbegrijpelijk... niet helemaal.

Ze heeft op dit moment veel meer met Hieke en met Bianca. Je ziet de laatste weken dat ze meer naar de vrouwen toetrekt. Als ze voor de twee vrouwen kiest kiest ze ook automatische voor Ferdi. En met georgie had ze de laatste week een betere band dan al die tijd dat ze er zit met Robin.

En eerlijk is eerlijk ik had Koos na de afgelopen twee dagen ook punten gegeven want die heeft wat lopen zeiken. Robin, ook een vreselijke zeikerd geworden door die buiten opdracht. En ons Deesje geniet er wel van ze vind al dat stoeremannen gedoe wel mooi.

Ik ben geen fan van haar ze had er van mij al uit gemogen, ondanks dat ze steeds weer blijft verassen.

pi_507488
Deze (letterlijk uitgetypte) uitleg gaf Desiree in de uitzending vanavond over haar nominatie van Robin, terwijl ze rilde van de kou:

"Nou eh, Robin heb ik dus twee punten gegeven.
Aan de ene kant, soms is ie m'n maatje, maar aan de andere kant is dat ook de enige hier in huis waar ik steeds weer mee in conflict lig.
Ik ben normaal iemand die wel 'n antwoord terug geeft maar bij Robin krijg je gewoon 'n hele grote bek terug en 't wordt voor mij steeds moeilijker om mijn mond te houden.
Ik heb de hele tijd gedacht 'Dees hou je mond', het heeft geen zin, hier in huis ruzie maken, en met hem al helemáál niet."

pi_507506
quote:
Op 01 december 2000 00:02 schreef Gert het volgende:
Ik snap hier eveneens helemaal niets van. Dat kind is schizofreen!
Nee Gert, gewoon een vrouw. En die zijn niet te begrijpen.
(Als we dát begrijpen begrijpen we ze misschien.)
pi_507511
Iemand hier al eens over nagedacht?
Vorige keer nomineerde Dees heel onverwacht Georgie (terwijl ze met hem wilde overblijven). Dit bezorgde hem 4 punten. Zonder haar nominatie was ze zelf (met 3 punten) genomineerd geweest.
Ditmaal onverwacht Robin, die met 5 punten nu genomineerd is. Had ze hem niet die 2 punten gegeven, was ze zelf wederom genomineerd geweest (met 3 punten weer).
Het lijkt wel alsof Hummie haar de antwoorden in haar oor fluistert. Of ze is gewoon heel erg slim (niet voor niets gymnasium toch?) ?
Om paranoide van te worden niet?
pi_507525
quote:
Op 01 december 2000 01:57 schreef Lamon het volgende:
Iemand hier al eens over nagedacht?
Vorige keer nomineerde Dees heel onverwacht Georgie (terwijl ze met hem wilde overblijven). Dit bezorgde hem 4 punten. Zonder haar nominatie was ze zelf (met 3 punten) genomineerd geweest.
Ditmaal onverwacht Robin, die met 5 punten nu genomineerd is. Had ze hem niet die 2 punten gegeven, was ze zelf wederom genomineerd geweest (met 3 punten weer).
Het lijkt wel alsof Hummie haar de antwoorden in haar oor fluistert.
Ja, was me ook al opgevallen Lamon. Ze heeft het geluk aan haar kont hangen.
Of houdt God himself haar de hand boven het hoofd? Ja misschien wel de Duivel! (En dus toch weer Hummie.)
pi_507713
Tjongejonge, wat flauw dat het nu aan het vrouw-zijn van Dees wordt geweten dat zij zo idioot nomineert. Ik hou het erop dat ze gewoon absoluut geen mensenkennis heeft. Ze nomineert juist diegene die het beste met haar voor hebben.

Robin is misschien wat bot, maar is wel eerlijk en heeft ook vaak gelijk, in ieder geval wat betreft de dingen die hij tegen Dees zegt. Vorige jaar werd Willem matennaaier genoemd, ik denk dat dat dit jaar voor Dees geldt. Als Robin en Koos er uit gaan, is Dees de eerstvolgende. Het kwartet Hieke-Ferdie-Georgie-Bianca is hecht, daar komt ze niet makkelijk tussen. Zij zal dan door dit kwartet worden genomineerd.

Dees weet niet wie haar echte vrienden zijn in dat huis en daarom zal ze er ook geen vrienden maken, maar er net zo eenzaam uitkomen.

  vrijdag 1 december 2000 @ 10:03:30 #20
7814 wiip
Forgive, but never forget. JFK
pi_507717
Desiree met haar "gymnasium-diploma" , foute ex-vriend , geen vrienden en vriendinnen heel haar leven , en geen reden om naar huis te gaan . Ze is heel zielig en zwak . Maar ook blond en meisje . Dat laatste helpt haar enorm . Veel bewoners irriteren zich aan haar , maar vinden haar onschuldig en onbelangrijk , zolang ze maar stil is en in een hoekje gaat zitten . Ze wil robin weghebben , omdat hij als enige (??) pijn kan doen . Ze is en blijft smoorverliefd op hem en is stik jaloers (geweest) op sjors en kim plus hieke en ferdi . Iemand die bang is in het donker en niet alleen durft te slapen , die gaat in bb zitten ? En lekker gelijk bij onbekenden onschuldig in bed kruipen. Duhhh . Yak . Sommige mensen moeten tegen zichzelf beschermd worden en ik denk dat ze net als cindy maar eruit moet worden gehaald dmv een actie.Ditmaal in het kader van de psychisch extreem labiele psychiatrische patienten . Laat ik maar niet over haar geestesgestel hebben . Het is te veel! Alleen haar hond he . Wat zielig , moet 'ie niet van haar verlost worden? Lijkt me een prima actie, net als cindy. Stop haar met haar hond in 1 kamer en dat is je reinste dierenmishandeling! Red de hond!
Later 8)
Descartes:Each problem that I solved became a rule which served afterwards to solve other problems. JFK:Mankind must put an end to war or war will put an end to mankind.
pi_507719
Wat een ondankbaar schepsel is het toch!

Robin die altijd eerlijk tegen haar is en zelfs af en toe zijn best doet om begrip en medeleven te tonen, hij had toch ook niet voor zijn eigen lol Zeurdees gevraagd voor het filmavondje, dat deed hij alleen omdat ze zo zielig was. Stank voor dank, Potverdikkie!

Beter 1 Robin alleen op de buis dan 10 Desireetjes suf op de bank in het huis!
pi_507738
Sorry, sorry, maar Dees is nu toch echt te ver gegaan. Dit slaat echt helemaal nergens op!!! Vind je het gek dat ze geen vrienden heeft, ze is nog wisselvalliger dan het weer. En ik heb ooit een vak logica gehad, nou daar kan je met dit verhaal dus echt helemaal niks mee!!!

"Aan de ene kant, soms is ie m'n maatje, maar aan de andere kant is dat ook de enige hier in huis waar ik steeds weer mee in conflict lig."

Daar klopt dus echt helemaal niks van... Robin is haar enige maatje én ze heeft met meer mensen conflicten!!!

Ik ben normaal iemand die wel 'n antwoord terug geeft maar bij Robin krijg je gewoon 'n hele grote bek terug en 't wordt voor mij steeds moeilijker om mijn mond te houden.

Nou meid, gooit het er dan een keer uit!!! Immers, normaal geef je altijd een antwoord terug... (NOT!!! daar heb ik dus echt wel genoeg mensenkennis voor en zij laat alles over zich heenkomen...)

Ik heb de hele tijd gedacht 'Dees hou je mond', het heeft geen zin, hier in huis ruzie maken, en met hem al helemáál niet.

Betekent dit dat ze er dus wat van gaat zeggen??? Ik dacht het niet, dus bereikt ze wederom niks met deze actie...

Voor mij is Desiree met een streepje op een e

O+. Ripley. O+.
pi_508011
Ik ben normaal iemand die wel 'n antwoord terug geeft
HUH? Vertel? wanneer? in je dromen?
Ze zit nu de hele tijd achter Bart aan. (arme man)
Inderdaad dit is dus duidelijk 1 van de redenen dat Dezeuree geen vrienden heeft.
IK heb zin om daar met een megafoon te gaan staan en even te vertellen wat ze flikt. hahaha. Zou echt leuk zijn als Robin en Koos er achter komen hoe het zit.
Ik vind het maar niets trouwens dat stiekeme genomineer. Dit was al een stukje beter hoe het gisteren ging. NU kon b.v Deeske zien hoe dicht bij ze er zit. (wat zal ze jaloers zijn? whats new. op Bianca en Hieke)
Vraag me wel af of b.v Hieke niet denkt , of een van de anderen shit had ik die persooon 1 punt of meer gegeven dan was die genomineerd. Kijk Ferdi kan dat niet denken want die had Dees al 2 punten gegeven, maar als Hieke dat ook had gedaan i.p.v Koos 2 punten dan had Deeske er ook bij gezeten.
Ben benieuwd of dit toch invloed zal hebben op de volgende nominaties.
pi_508038
marky zei het volgende -->

"Ze heeft op dit moment veel meer met Hieke en met Bianca. Je ziet de laatste weken dat ze meer naar de vrouwen toetrekt. Als ze voor de twee vrouwen kiest kiest ze ook automatische voor Ferdi. En met georgie had ze de laatste week een betere band dan al die tijd dat ze er zit met Robin."

"En eerlijk is eerlijk ik had Koos na de afgelopen twee dagen ook punten gegeven want die heeft wat lopen zeiken. Robin, ook een vreselijke zeikerd geworden door die buiten opdracht. En ons Deesje geniet er wel van ze vind al dat stoeremannen gedoe wel mooi."

Ten eerste moet je wat beter naar de streams kijken .. Robin had mischien in het begin zo zijn twijfels over dat survivalen maar doet nu juist enthousiast mee .. het opbouwen van de hindernisbaan etc. terwijl Georgie maar een beetje loopt te ijsberen!! In mijn ogen kan je beter "zeiken" over iets maar dan enthousiast meedoen dan zeggen "super" en dan geen poot uitsteken!!!

Desiree trekt meer op met Hieke ?? is echt onzin .. bovendien mag hieke desiree niet zo (ze heeft desiree niet voor niets de afgelopen 2x genomineerd)

en dat ze met georgie een betere band heeft dan met robin slaat helemaal nergens op. Als ze ergens mee zit gaat ze altijd naar robin toe !!

pi_508214
'K sluit me bij al het bovenstaande aan!
(zonder het te weten?????) stemt ze precies om de enige twee in het huis die iets om haar geven, de enige twee die haar ondanks irritaties "een warm hart toedragen" om maar een cliche te gebruiken.
Ferdi, Hieke, Bianca en georgie "willen" haar niet in hun "gezallige groepie"!!, maar zij wil hen wel, echt heel treurig !!!Om verdrietig van te worden....
Conform, Comply, Obey
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')