abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 15 februari 2019 @ 22:10:51 #1
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_185039708
Wat een vent. Noodtoestand uitroepen om een muur te kunnen bouwen _O- _O- _O- Wat een baas _O- Ik ga lachen als hij dat echt gaat doen :') _O-

quote:
Trump overweegt nationale noodtoestand uit te roepen om muur te kunnen bouwen: “De overheid jaren sluiten? Ja, dat heb ik zeker gezegd”



De Amerikaanse president Donald Trump heeft er in een gesprek met de Democratische fractieleiders in het Witte Huis mee gedreigd de overheid “nog voor maanden en zelfs jaren dicht te houden” als hij geen extra miljarden krijgt voor de grensmuur met Mexico. Dat zei Democratisch Senaatsfractieleider Chuck Schumer vanavond na afloop van een nieuwe vruchteloze vergadering met de president over de ‘shutdown’. Trump bevestigde de uitspraak later zelf: “Ja, dat heb ik zeer zeker gezegd.” De president overweegt bovendien de nationale noodtoestand uit te roepen als hij zijn zin niet krijgt.

Schumer zat vanavond samen met zijn partijgenote Nancy Pelosi, de nieuwe voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, samen in het Witte Huis om opnieuw met Trump te spreken over de ‘shutdown’. Volgens Pelosi was het een lang en “soms controversieel” gesprek, maar zonder resultaat. Volgens Schumer hebben hij en Pelosi er op aangedrongen de overheid voorlopig te openen en ondertussen verder te onderhandelen om zo “miljoenen Amerikanen, honderdduizenden werknemers” niet langer te gijzelen. “We krijgen dit echt niet opgelost zolang de overheid op slot zit, en dat hebben we hem ook duidelijk gemaakt.”

“Maar daar verzette hij zich tegen”, ging Schumer verder. “Hij zei zelf dat hij de overheid voor een hele lange tijd gesloten zou houden, voor maanden en zelfs voor jaren.”

Trump zelf gaf ook een verklaring na afloop van de gesprekken. Volgens hem was het “een zeer, zeer, zeer productief gesprek” en is er volgens hem wel degelijk “veel vooruitgang” geboekt. Hij zei dat dit weekend een groep zal vergaderen om te “bepalen wat we aan de grens gaan doen”. De president zei niet wie in die groep zal zetelen.



Noodtoestand
Bovendien voegde Trump er nog aan toe dat hij serieus overweegt de nationale noodtoestand uit te roepen in de Verenigde Staten om zo de muur te kunnen bouwen. Onder zo’n noodtoestand krijgt de Amerikaanse president meer bevoegdheden en kan Trump gemakkelijker zelf beslissen naar welke overheidsprogramma’s geld moet gaan, zonder tussenkomst van het Congres.

Bijvoorbeeld kan de muur in dat geval “snel” gebouwd worden met militaire fondsen, volgens Trump. “Het is een andere manier om het te realiseren”, aldus de president. Volgens meerdere bronnen aan CNN hebben een aantal specialisten van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid de voorbije maand gepraat met de president over deze mogelijkheid. Er is sprake van 1 à 2 miljard dollar, dat van Defensie zou komen om een muur te bouwen.

Journalisten vroegen Trump of hij trots is op de shutdown. “Ik ben heel trots te doen wat ik doe”, reageerde hij. “Ik noem het geen shutdown. Ik noem het doen wat je moet doen voor het belang en de veiligheid van ons land. Je kan het de Schumer- of Pelosi- of Trump-shutdown noemen, dat maakt voor mij niets uit. Het zijn maar woorden.”

Derde week
De gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheid is ondertussen zijn derde week in gegaan. Tal van overheidsdiensten zijn gesloten en honderdduizenden ambtenaren zitten thuis of doen enkel noodzakelijk werk zonder betaald te worden omdat er nog altijd geen begroting voor het nieuwe jaar is.

Reden is dat president Trump vijf miljard dollar extra vraagt voor de muur tussen de Verenigde Staten en Mexico. De Democraten, die sinds gisteren de meerderheid hebben in het Huis van Afgevaardigden, weigeren dat categoriek. Zij keurden gisteren twee voorstellen goed om de overheidsdiensten opnieuw te openen, maar Trump weigert die de ondertekenen. Ondertussen blijft de overheid op slot.



https://www.hln.be/nieuws(...)ker-gezegd~a4ac60d2/
Nu heeft hij ook nog een Trollvideo gemaakt om alle anti-Trumpers te plagen! _O- _O_
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_185039751
TrumpGod _O_
pi_185040001
Een land de vernieling in helpen en dan toegejuicht worden door een stel useful idiots. Wat een wereld.
  Jaap van Dissel-award 2022 vrijdag 15 februari 2019 @ 22:36:04 #4
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_185040129
TrumpGod!!!
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_185040134
Zelfs Fox zegt nu dat in de toekomst de Dems deze constructie zullen gaan gebruiken om het vrije wapenbezit aan banden te leggen.
En dat de enige hoop is dat lagere rechters dit tegen zullen houden _O-
Wie dit leest is gek
pi_185040226
_O- _O- _O- _O-
pi_185040249
Ik vond het al een dictator in de dop toen hij zich zo druk maakte over het aantal aanwezigen bij de inauguratie, en inmiddels laat hij het zelf zien...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_185040252
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 22:36 schreef Nieuwschierig het volgende:
Zelfs Fox zegt nu dat in de toekomst de Dems deze constructie zullen gaan gebruiken om het vrije wapenbezit aan banden te leggen.
En dat de enige hoop is dat lagere rechters dit tegen zullen houden _O-
Als je als GOP president zelfs steun van Fox kwijt raakt doe je echt iets verkeerd :D
pi_185040325
Trump is gek.
Clown van aloa
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 15 februari 2019 @ 22:59:00 #10
862 Arcee
Look closer
pi_185040540
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 22:36 schreef Nieuwschierig het volgende:
de enige hoop is dat lagere rechters dit tegen zullen houden _O-
Wat helpt dat nou als er nog hogere rechters zijn die het goedkeuren?
pi_185040549
Een waarschuwing voor al die idioten in NL die staan te juichen als de regering net weer wat meer macht en mogelijkheden aan zichzelf geeft. Nu is het saaie Rutte, morgen is het de hoopgevende Jessias en overmorgen is het GW of Baudet die opeens een berg data en veiligheidswetten heeft om te misbruiken.
  vrijdag 15 februari 2019 @ 23:15:32 #12
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_185040882
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 22:59 schreef Arcee het volgende:

[..]

Wat helpt dat nou als er nog hogere rechters zijn die het goedkeuren?
Dat is niet zeker natuurlijk.
  vrijdag 15 februari 2019 @ 23:18:26 #13
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_185040938
Het speelkwartier is nu wel weer voorbij.
pi_185043466
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 22:36 schreef Nieuwschierig het volgende:
Zelfs Fox zegt nu dat in de toekomst de Dems deze constructie zullen gaan gebruiken om het vrije wapenbezit aan banden te leggen.
En dat de enige hoop is dat lagere rechters dit tegen zullen houden _O-
Idd.

Noodtoestand tegen 't vrije wapenbezit
Noodtoestand voor 't Parijs akkoord
Noodtoestand voor politieke hervormingen.
Etc

Bedankt Trumpgod

[ Bericht 1% gewijzigd door Beathoven op 16-02-2019 06:46:00 ]
pi_185043469
Tja, dat is Amerikaans eigen. Ze gebruiken ook nationale veiligheid om bijv. tarieven te heffen op Canadees staal. Schijt aan WTO waarvan ze zelf een van de oprichters zijn. Als het geen positieve uitspraken doet 9 van de 10 keer in het voordeel van de Amerikanen dan werkt het niet volgens Washington DC. Dan maar oude nationale wetgeving gebruiken want onder nationale veiligheid is veel mogelijk. Zonder lagere wetgeving dat uitgebreid in detail uitstippelt wat daar onder valt kan dat goed worden uitgemelkt. Nationale veiligheid en Canadees staal? Het Canada dat totaal onderdanig is aan de Amerikanen, onderdeel is van de Five Eyes coalitie en uberzwaar afhankelijk van ze is als exportmarkt? Daarnaast een beetje rechters van het Internationaal Strafhof bedreigen als ze durven onderzoek te openen naar misdaden van Amerikaanse militairen in Afghanistan want we zijn exceptionalistisch en alleen retezwarte Afrikanen en Burmese militairen kunnen onderzocht en worden vervolgd.

https://en.wikipedia.org/(...)ional_Criminal_Court

[ Bericht 13% gewijzigd door Jellereppe op 16-02-2019 07:02:50 ]
pi_185043476
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 06:40 schreef Jellereppe het volgende:
Tja, dat is Amerikaans eigen. Ze gebruiken ook nationale veiligheid om tarief te heffen op Canadees staal. Schijt aan WTO waarvan ze zelf een van de oprichters zijn. Als het geen positieve uitspraken doet 9 van de 10 keer in het voordeel van de Amerikanen dan werkt het niet volgens Washington DC. Dan maar oude nationale wetgeving gebruiken want onder nationale veiligheid is veel mogelijk. Zonder lagere wetgeving dat zwaar in detail uitstippelt wat daar onder valt kan dat goed uitgemelkt worden. Nationale veiligheid en Canadees staal? Het Canada totaal onderdanig is aan de Amerikanen en uberzwaar afhankelijk van ze is als exportmarkt? Daarnaast een beetje rechters van het Internationaal Strafhof bedreigen als ze durven onderzoek te openen naar misdaden van Amerikaanse militairen in Afghanistan want we zijn exceptionalistisch en alleen retezwarte Afrikanen en Burmese militairen kunnen onderzocht en worden vervolgd.
kan me nog herinneren dat Bush Jr. D-Day op Scheveningen zou voorbereiden als bepaalde berechtingen doorgang zouden vinden.
pi_185043482
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 06:49 schreef Beathoven het volgende:

[..]

kan me nog herinneren dat Bush Jr. D-Day op Scheveningen zou voorbereiden als bepaalde berechtingen doorgang zouden vinden.
Precies. The Hague Invasion Act. Wat meer recent. Ze worden haast liefkozend 'neo-cons' genoemd terwijl het gewoon hardcore westerse imperialisten zijn. Sugarcoating. Het mooier verwoorden dan het in werkelijkheid is.

https://www.theguardian.c(...)cc-washington-speech
pi_185043517
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 06:55 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Precies. The Hague Invasion Act. Wat meer recent. Ze worden haast liefkozend 'neo-cons' genoemd terwijl het gewoon hardcore westerse imperialisten zijn. Sugarcoating. Het mooier verwoorden dan het in werkelijkheid is.

https://www.theguardian.c(...)cc-washington-speech
Politiek is in de huidige vorm onder de regering van Trump wel ongeveer gelijk aan hoe een Siciliaanse clan opereert met z'n corruptie en pressie.

In 2012 eens met Amerikaanse journalisten gesproken tijdens een conferentie. Die gaven toen aan dat de media tijdens de Bush Jr. periode gegijzeld werd door uitspraken als "you're either with us or against us" waardoor kritische stukken over de 9/11 nasleep nauwelijks doorgang vonden omdat men er een gigantische druk op lag en men enige kritiek gelijk probeerde te schakelen aan een vorm van terreur.

In de huidige staat met de huidige regering is dit tot absurde levels doorgeschoten als je ze hoort over CNN en andere media die niet in het pro-regeringsstraatje passen. Zo'n noodtoestand zal daarom ook wel even slikken zijn voor de journalist die z'n werk goed wil doen, als in; wat voor acties kunnen ze nu uitvoeren op alles waar ze een hekel aan hebben?
pi_185043773
quote:
99s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 22:36 schreef Nieuwschierig het volgende:
Zelfs Fox zegt nu dat in de toekomst de Dems deze constructie zullen gaan gebruiken om het vrije wapenbezit aan banden te leggen.
En dat de enige hoop is dat lagere rechters dit tegen zullen houden _O-
Hoe zou een democraat dat moeten doen dan ? Wat Trumps noodtoestand doet is geld uit potje A halen en dat in potje B stoppen. Dat zou een democraat ook kunnen doen maar daar heb je de grondwet nog niet mee gewijzigd...
pi_185043887
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 08:25 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Hoe zou een democraat dat moeten doen dan ? Wat Trumps noodtoestand doet is geld uit potje A halen en dat in potje B stoppen. Dat zou een democraat ook kunnen doen maar daar heb je de grondwet nog niet mee gewijzigd...
Je begrijpt de vrijheden niet die deze noodtoestand meebrengt?
pi_185044248
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 08:25 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Hoe zou een democraat dat moeten doen dan ? Wat Trumps noodtoestand doet is geld uit potje A halen en dat in potje B stoppen. Dat zou een democraat ook kunnen doen maar daar heb je de grondwet nog niet mee gewijzigd...
Het gaat om het precedent dat de president zichzelf budget toewijst terwijl dat in normale omstandigheden blijkbaar het alleenrecht van het parlement is. (Congress has power of the purse)
Trump gebruikt de truc van noodtoestand om toch aan geld te komen terwijl (aldus Fox) de GOP ook beseft dat het er alleen om gaat om zijn verkiezingsbelofte waar te maken.
Want (en ik citeer weer Fox) de illegale immigratie is onder Bush junior en Obama al steeds verder gedaald van 1,6 miljoen naar 450.000 per jaar.

En omdat het bij wijze van spreken 100% zeker is dat er ooit weer een Dem president wordt en ook dat er in die periode wel weer een school overhoop geschoten wordt zal dit spel van Trump op de rand van de wet ook gevolgen hebben voor de toekomst.
Als tweede voorbeeld noemde Fox verregaande klimaat-maatregelen die dmv de noodtoestand afgedwongen zullen worden.
Wie dit leest is gek
pi_185044355
Trump heeft nu zijn eigen graf gegraven. Zowel Democraten als Republikeinen zwaar pissed off. En het gaat ook nog eens niet lukken.

Kat in het nauw.
pi_185044376
quote:
99s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 09:28 schreef Nieuwschierig het volgende:

[..]

Het gaat om het precedent dat de president zichzelf budget toewijst terwijl dat in normale omstandigheden blijkbaar het alleenrecht van het parlement is. (Congress has power of the purse)
Trump gebruikt de truc van noodtoestand om toch aan geld te komen terwijl (aldus Fox) de GOP ook beseft dat het er alleen om gaat om zijn verkiezingsbelofte waar te maken.
Want (en ik citeer weer Fox) de illegale immigratie is onder Bush junior en Obama al steeds verder gedaald van 1,6 miljoen naar 450.000 per jaar.

En omdat het bij wijze van spreken 100% zeker is dat er ooit weer een Dem president wordt en ook dat er in die periode wel weer een school overhoop geschoten wordt zal dit spel van Trump op de rand van de wet ook gevolgen hebben voor de toekomst.
Als tweede voorbeeld noemde Fox verregaande klimaat-maatregelen die dmv de noodtoestand afgedwongen zullen worden.
Jij begrijpt het wel.
pi_185044421
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 09:41 schreef VEM2012 het volgende:
Trump heeft nu zijn eigen graf gegraven. Zowel Democraten als Republikeinen zwaar pissed off. En het gaat ook nog eens niet lukken.

Kat in het nauw.
Het is z'n persoonlijke ontsnappingstunnel in een poging om het zwartboek van zichzelf, z'n kompanen en z'n familie nog even wit te wassen en zoveel mogelijk 'relevant' te blijven.
pi_185044561
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 08:42 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je begrijpt de vrijheden niet die deze noodtoestand meebrengt?
Jawel. Dit is ook niet de eerste noodtoestand die Trump uitroept (en Obama had er ook een zooi).
Geen van hen leidde echter tot een grondwetswijziging; wat wel nodig is voor inperken van wapenbezit.

Klimaat daarentegen is iets wat een democraat met dit precedent idd moeiteloos zou kunnen gaan aanpakken.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 12:16:31 #27
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185046057
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 18:00 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ja, een of andere domme baviaan zijn zin geven omdat er anders Erdoganeske praktijken plaatsvinden. Mooie verdraaiing van oorzaken en gevolg.
Nee, dat is wederom die vervelend, vermoeiende interpretatie van jou, en jou alleen, niet die van mij :)
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 12:28:41 #28
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185046175
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 22:30 schreef Xa1pt het volgende:
Een land de vernieling in helpen en dan toegejuicht worden door een stel useful idiots. Wat een wereld.
Je wil geen concurentie van andere useful idiots? :)
&lt;signature here&gt;.
pi_185046232
Wat een joker toch, die Trump. Gelukkig zal men niet lang meer last van hem hebben.
Conscience do cost.
pi_185047078
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 12:28 schreef ExTec het volgende:

[..]

Je wil geen concurentie van andere useful idiots? :)
Je hebt scherper gereageerd in het verleden.

quote:
13s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 12:16 schreef ExTec het volgende:

[..]

Nee, dat is wederom die vervelend, vermoeiende interpretatie van jou, en jou alleen, niet die van mij :)
Nee, je draait weer om de hete brij heen. Je noemt het iets wat ze zichzelf aan doen, dat impliceert dat er een andere keuze was. Die was er niet, behalve dan Trump maar gewoon z'n zin geven.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 13:44:32 #31
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047088
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:43 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Je hebt scherper gereageerd in het verleden.
Jij hebt nog nooit scherp gereageerd.
&lt;signature here&gt;.
pi_185047105
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:44 schreef ExTec het volgende:

[..]

Jij hebt nog nooit scherp gereageerd.
Ok man.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 13:47:31 #33
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047130
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:43 schreef Xa1pt het volgende:

Nee, je draait weer om de hete brij heen. Je noemt het iets wat ze zichzelf aan doen, dat impliceert dat er een andere keuze was. Die was er niet, behalve dan Trump maar gewoon z'n zin geven.
Ow, FWIW, oorzaak gevolg dicteert wmb prima dat het 'de schuld' is van The Donald.

Mijn punt ging specifiek over die shutdown. Incl. opmerking dat ze dat aldaar, fijntjes, zichzelf aandoen.

Onze overheid gaat toch ook niet dicht, als vanwege langlopende formaties er geen nieuwe begroting gemaakt word?

Nou dan.
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 13:48:03 #34
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047139
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:45 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ok man.
Ja, graag gedaan.

Ik ben de rotste niet.

Meestal dan ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_185047176
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:47 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ow, FWIW, oorzaak gevolg dicteert wmb prima dat het 'de schuld' is van The Donald.

Mijn punt ging specifiek over die shutdown. Incl. opmerking dat ze dat aldaar, fijntjes, zichzelf aandoen.

Onze overheid gaat toch ook niet dicht, als vanwege langlopende formaties er geen nieuwe begroting gemaakt word?

Nou dan.
Kennelijk ging men ervanuit dat presidenten toch een bepaalde decency hebben m.b.t. de inzet van evt. machtsmiddelen. Maar nu Trump daar wel misbruik van maakt doen andere partijen dat ook zichzelf aan, ofzo. :')

De meest logische stap zou zijn om te zeggen dat degene die zijn machtsmisbruik inzet de schuldige is, maar sommige figuren weten zich kennelijk toch weer in zulke bijzondere bochten te wringen dat ze de vingers naar anderen menen te kunnen wijzen.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 13:57:15 #36
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047228
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:52 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Er is in het verleden nooit van die mogelijkheid gebruik gemaakt.
Welke mogelijkheid? Niet shutdowns, want daar zijn er ladingen van geweest?

Noodtoestand?

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 10:03 schreef Kassamiep het volgende:
Dit is ook niet de eerste noodtoestand die Trump uitroept (en Obama had er ook een zooi).
quote:
Maar nu Trump daar wel misbruik van maakt doen andere partijen dat ook zichzelf aan, ofzo. :')
Ik heb meermaals aangegeven dat ik het over de shutdown had.

quote:
De meest logische stap zou zijn om te zeggen dat degene die zijn machtsmisbruik inzet de schuldige is, maar sommige figuren weten zich kennelijk toch weer in zulke bijzondere bochten te wringen dat ze de vingers naar anderen menen te kunnen wijzen.
Kun jij eens gaan lezen, ik word echt doodmoe van jouw projectie. Hierrr:

quote:
[quote]0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:47 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ow, FWIW, oorzaak gevolg dicteert wmb prima dat het 'de schuld' is van The Donald.

Mijn punt ging specifiek over die shutdown. Incl. opmerking dat ze dat aldaar, fijntjes, zichzelf aandoen.

Onze overheid gaat toch ook niet dicht, als vanwege langlopende formaties er geen nieuwe begroting gemaakt word?

Nou dan.
Maar misschien moet je nog wat meer gaan blaten over hoe ik blijkbaar de democraten de schuld geef van alles, ofzo.
&lt;signature here&gt;.
pi_185047241
quote:
13s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:57 schreef ExTec het volgende:

[..]

Welke mogelijkheid? Niet shutdowns, want daar zijn er ladingen van geweest?

Noodtoestand?

[..]

[..]

Ik heb meermaals aangegeven dat ik het over de shutdown had.

[..]

Kun jij eens gaan lezen, ik word echt doodmoe van jouw projectie. Hierrr:

[..]

Maar misschien moet je nog wat meer gaan blaten over hoe ik blijkbaar de democraten de schuld geef van alles, ofzo.
Hoe doen partijen - anders dan Trump en Trump-supporters - dat zichzelf aan?
  zaterdag 16 februari 2019 @ 14:00:58 #38
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047259
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:59 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Hoe doen partijen - anders dan Trump en Trump-supporters - dat zichzelf aan?
Geen idee. Ik ben geen amerikaan, heb ook niet de illusie dat ik bovengemiddeld weet hoe het daar allemaal in elkaar steekt.
&lt;signature here&gt;.
pi_185047282
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:00 schreef ExTec het volgende:

[..]

Geen idee. Ik ben geen amerikaan, heb ook niet de illusie dat ik bovengemiddeld weet hoe het daar allemaal in elkaar steekt.
Dus je roept maar wat. Helder.
pi_185047294
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:03 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dus je roept maar wat. Helder.
Doe nou niet alsof 99% van de rest van dit forum dat niet doet :').
pi_185047362
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:04 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Doe nou niet alsof 99% van de rest van dit forum dat niet doet :').
Waar lees je dat?
  zaterdag 16 februari 2019 @ 14:24:41 #42
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047497
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:03 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dus je roept maar wat. Helder.
Net als jij, daar jij ook niet bovengemiddeld weet hoe het daar in elkaar steekt?

Gefeliciteerd, je hebt iets benoemd, wat de norm is, en derhalve niet benoemd hoeft te worden :)
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:12 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Waar lees je dat?
Door anderen aan te spreken op het feit dat ze niet 100% van de hoed/rand weten, suggereer je dat jij dat wel weet?

Tenzij je aan het praten was om het praten.

Alsof daar uberhaupt twijfel over bestaat hé :D
&lt;signature here&gt;.
pi_185047506
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:04 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Doe nou niet alsof 99% van de rest van dit forum dat niet doet :').
99% van je oude VMBO klasje.
pi_185047554
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:24 schreef ExTec het volgende:

[..]

Net als jij, daar jij ook niet bovengemiddeld weet hoe het daar in elkaar steekt?

Door anderen aan te spreken op het feit dat ze niet 100% van de hoed/rand weten, suggereer je dat jij dat wel weet?
Voor het geval je dat alweer vergeten was; je riep eerder in dit topic 'ze doen het zichzelf aan'. Dat blijkt dus een nogal onzinnige uitspraak te zijn. Het duurde alleen even.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 14:32:27 #45
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047601
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:29 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Voor het geval je dat alweer vergeten was; je riep eerder in dit topic 'ze doen het zichzelf aan'. Dat blijkt dus een nogal onzinnige uitspraak te zijn. Het duurde alleen even.
:?

Want zijn het externe partijen die de regels in elkaar hebben gezet dat onder bepaalde omstandigheden er een shutdown plaats vinden?

Nee.

Dus -> ze doen het zichzelf aan.

Lijkt me allemaal niet zo moeilijk om te begrijpen.

Maar ik snap dat je er belang bij hebt om het allemaal niet te begrijpen.

Stel dat je volledig uitgeluld ben, dat zou ook weer minder zijn hé. :W
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 16 februari 2019 @ 14:33:34 #46
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_185047610
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:29 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Voor het geval je dat alweer vergeten was; je riep eerder in dit topic 'ze doen het zichzelf aan'. Dat blijkt dus een nogal onzinnige uitspraak te zijn. Het duurde alleen even.
Nog een keer:

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 13:47 schreef ExTec het volgende:
Onze overheid gaat toch ook niet dicht, als vanwege langlopende formaties er geen nieuwe begroting gemaakt word?

Nou dan.
:W
&lt;signature here&gt;.
pi_185047661
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:25 schreef Beathoven het volgende:

[..]

99% van je oude VMBO klasje.
:'). Nee.

Ter info; ik heb nooit met een VMBO te maken gehad.
pi_185047668
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:37 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

:'). Nee.

Ter info; ik heb nooit met een VMBO te maken gehad.
had wel gemoeten.
pi_185047676
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:38 schreef Beathoven het volgende:

[..]

had wel gemoeten.
Uh oke.
pi_185049929
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 februari 2019 14:32 schreef ExTec het volgende:

[..]

:?

Want zijn het externe partijen die de regels in elkaar hebben gezet dat onder bepaalde omstandigheden er een shutdown plaats vinden?
Trump maakt daar misbruik van, maar het is de schuld van andere partijen dat ze die achterdeur hebben open gelaten, ofzo.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')