Ew vettenquote:Op donderdag 14 februari 2019 13:28 schreef matspontius het volgende:
Als je het juiste formaat frieten gebruikt (normale oven frites bv) is die friet van uitstekende kwaliteit. En niet vet!
Nee eerder gortdroog. Patat mag best een beetje vet zijn, zolang je ze niet uit moet knijpen.quote:Op donderdag 14 februari 2019 13:28 schreef matspontius het volgende:
Als je het juiste formaat frieten gebruikt (normale oven frites bv) is die friet van uitstekende kwaliteit. En niet vet!
Je hebt nooit airfryer friet gegeten hoor ik al, die zijn absoluut niet droog!quote:Op donderdag 14 februari 2019 14:15 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Nee eerder gortdroog. Patat mag best een beetje vet zijn, zolang je ze niet uit moet knijpen.
Heb ik wel en er zit een heel vies smaakje aan, anti-aanbaklaagsmaakje en gortdroge rommel is het ook.quote:Op donderdag 14 februari 2019 15:16 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Je hebt nooit airfryer friet gegeten hoor ik al, die zijn absoluut niet droog!
Met een flinke klodder mayonaise smaakt het nochtans prima.quote:Op donderdag 14 februari 2019 14:15 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Nee eerder gortdroog. Patat mag best een beetje vet zijn, zolang je ze niet uit moet knijpen.
Zeker nog nooit echte frieten in ossewit gebakken gegetenquote:Op donderdag 14 februari 2019 19:20 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Met een flinke klodder mayonaise smaakt het nochtans prima.
Onzin, dan doe je het gewoon niet goedquote:Op donderdag 14 februari 2019 14:15 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Nee eerder gortdroog. Patat mag best een beetje vet zijn, zolang je ze niet uit moet knijpen.
quote:Op donderdag 14 februari 2019 19:56 schreef matspontius het volgende:
[..]
Onzin, dan doe je het gewoon niet goed
Dit. Behalve dat het patat is.quote:Op donderdag 14 februari 2019 19:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeker nog nooit echte frieten in ossewit gebakken gegeten
In ieder geval niet bewust.quote:Op donderdag 14 februari 2019 19:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zeker nog nooit echte frieten in ossewit gebakken gegeten
En uit welk wetenschappelijk onderbouwd onderzoek heb je deze gegevens gehaald?quote:Op vrijdag 15 februari 2019 00:14 schreef fespo het volgende:
zover ik weet wordt een Airfyer alleen gebruikt door dikke families die zogenaamd gezond bezig will zijn maar ondertussen elke week patat uit dat ding vreten (=gezond zonder olie ) en Mayonaise light ( )
kring verjaardagenquote:Op vrijdag 15 februari 2019 01:08 schreef golfer het volgende:
[..]
En uit welk wetenschappelijk onderbouwd onderzoek heb je deze gegevens gehaald?
Volgens mij bestonden die cruncher frietjes al voor de airfryer er was, en staat er gewoon op dat er een laagje omheen zit...quote:
Vet is ook helemaal geen probleem, vooral verzadigd vet niet. Dat gebruik je als energie.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:25 schreef BasEnAad het volgende:
Friet is sowieso niet heel vet, maar 11% zoiets als je het op de klassieke manier bakt.
Ik snap dat drama dan ook niet zo.
Probeer eens te frituren in Ossewit, er zal een smaakhemel voor je opengaanquote:Op vrijdag 15 februari 2019 14:39 schreef Sorella het volgende:
Ik heb een airfryer en een frituurpan en eerlijk is eerlijk er gaat niets boven kroketten etc. en patat uit de frituurpan.
Maar ik heb zo,n ding nu eenmaal staan dus airfryer patat er in gegooid en meh, droge meuk.
dus de volgende lading airfryer patat met een lepeltje olie zoals ze adviseren, nog steeds droog.
Volgende poging, nu een flinke scheut olie over de patat heen en dat door elkaar gemengd zodat de patat bedekt was met een lekker glimmmend olie laagje en dop deze manier is het best wel te eten.
Nu heb ik wel een vermoeden dat ik het met deze aanpak net zo goed in de frituurpan kan gooien
Vroeger verkocht de appie hier ossewit dus dat gebruikte ik altijd maar het wordt niet meer verkocht door appie en de andere supermarkten hier verkopen het ook niet.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 14:40 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Probeer eens te frituren in Ossewit, er zal een smaakhemel voor je opengaan
En als je niet zelf je patat wil maken haal dan patat die voorgebakken is in palmolie, niet in zonnebloemolie. Vind je o.a. in de koeling bij de Aldi.
Wie is hier nou de snackbar?quote:Op vrijdag 15 februari 2019 16:09 schreef djkoelkast het volgende:
Snacks heb ik een aparte pan voor, daar zit 90% palm in en 10% ossewit, de patatpan is het ongeveer omgedraaid.
Hier ben ik wel benieuwd naar eigenlijk.quote:Op dinsdag 19 februari 2019 22:31 schreef golfer het volgende:
Donderdag:
Gras of Graan.
Het ene stuk rundvlees is de andere niet. Verpakkingen reppen tegenwoordig over het voer dat de koe at. Het veevoer zou de smaak bepalen. Zo zijn er biefstukken uit Ierland met een bijzondere smaak door een dieet van gras. Maar in hetzelfde schap liggen Amerikaanse steaks die extra goed zouden smaken door een menu van granen. Maakt het wat uit wat de koe heeft gegeten? De Keuringsdienst over dat wat de koe at.
Tuurlijk heeft het voer rechtstreekse gevolgen voor de smaak net als bij mensen.quote:Op dinsdag 19 februari 2019 23:01 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Hier ben ik wel benieuwd naar eigenlijk.
Jij eet regelmatig mensenvlees?quote:Op dinsdag 19 februari 2019 23:08 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Tuurlijk heeft het voer rechtstreekse gevolgen voor de smaak net als bij mensen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |