abonnement Unibet Coolblue
pi_183529391
Beste De Baron, nogmaals dank voor het ondertekenen van onze #StopMarrakesh petitie.

Al bijna 140.000 mensen hebben inmiddels getekend en de teller blijft doorlopen.

Vandaag om 16.45 uur begint het debat in de Tweede Kamer met staatssecretaris Harbers. Het is het moment van de waarheid.

FVD zal er ALLES aan doen om het dramatische Marrakesh Immigratiepact te stoppen. De grote vraag is nu of er bij de fracties van VVD en CDA nog mensen zitten met een geweten. Mensen die het belang van de volgende generatie willen dienen en die Nederland willen beschermen - ondanks de druk van Rutte en de EU.

De ongecontroleerde, massale immigratie moet stoppen. En dus in elk geval NIET verder worden aangewakkerd zoals het immigratiepact doet. Forum voor Democratie staat klaar om alles te geven om de Marrakesh-deal tegen te houden.

En we danken u nogmaals voor uw steun.

Thierry Baudet
  dinsdag 4 december 2018 @ 11:54:17 #152
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_183529688
quote:
0s.gif Op zondag 2 december 2018 14:10 schreef habitue het volgende:

[..]

De onderklasse heeft er last van omdat de sociale voorzieningen worden uitgehold. De meeste migranten van afgelopen jaren zitten namelijk in de onderklasse, maken aanspraak op dezelfde ongeschoolde banen en putten uit dezelfde sociale voorzieningen als bijstand, sociale huurwoningen etc. De verzorgingsstaat en de laaggeschoolde migratie die we de afgelopen 4 jaar gehad hebben gaan niet samen.
Als je als arbeider of gepensioneerde nog steeds denkt dat linkse partijen iets voor jou doen :')

Die hebben de arbeider bij het grof vuil gezet en een nieuwe groep omarmd; uitkeringstrekkers en allochtonen.

Misschien is alleen de SP nog de enige echte linkse partij voor de arbeider.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 4 december 2018 @ 13:02:41 #153
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_183530673
Maar ontopic; Harbers gaat waarschijnlijk gewoon zijn krabbeltje zetten onder dat geweldige verdrag wat ons nog meer arme ongeletterde sloebers, versoberde en duurdere zorg, hogere premies en ontnederlandsing van Nederland opleveren. Zoals de bazen in Berlijn, Parijs en Brussel dat willen.

En als Baudet dit niet openbaar had gemaakt, hadden we dit met zijn allen nooit geweten en was dit 1 van de verdragen waarvan we ons later afvragen 'maar waarom hebben we in hemelsnaam ooit dat verdrag getekend?'
Scratch a liberal and you will find a fascist
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')