abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_183391956


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183392115
I confirm head & shoulders

pi_183392184
Vakman pur sang
  maandag 26 november 2018 @ 22:46:03 #4
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183392291
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 22:31 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Okok, AH Brouwersbier. Jezus, willen jullie me arm hebben?
Lidl/Aldi om nu meer te investeren in crypto, zodat je de benzine/electrictiteit kunt betalen voor je toekomstige Lambo of Tesla ^O^
The best firms advertise the least...
pi_183392409
Dit vat het toch mooi samen :7

  maandag 26 november 2018 @ 22:55:01 #6
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183392487
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 22:51 schreef rekoet het volgende:
Dit vat het toch mooi samen :7

[ afbeelding ]
How petrol/gas/taxes -O-

Dan koop ik liever een leuk huisje voor mijn vakantie/pensioen in Spanje, Malta, Zuid Africa etc. Wacht nog even...

[ Bericht 1% gewijzigd door edcetera op 26-11-2018 23:01:24 ]
The best firms advertise the least...
  maandag 26 november 2018 @ 23:01:10 #7
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183392610
M3 van de Euro, dus de totale geldhoeveelheid chartaal en giraal zit rond de 12.000 miljard euro.
Bitcoin zit op 65 miljard 'market cap', da's ruim 0,5 procent van alle euro's in omloop. Dat is ridicuul veel voor een munt waar je praktisch nergens mee kunt betalen.
pi_183392660
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:01 schreef BasEnAad het volgende:
M3 van de Euro, dus de totale geldhoeveelheid chartaal en giraal zit rond de 12.000 miljard euro.
Bitcoin zit op 65 miljard 'market cap', da's ruim 0,5 procent van alle euro's in omloop. Dat is ridicuul veel voor een munt waar je praktisch nergens mee kunt betalen.
Iemand heeft ooit pizza gekocht met bitcoin, what are you talking about no mass adoption :')
pi_183392780
Arbitrage kans gespot ik ga meteen aan de slag :7

Crypto_Clod twitterde op maandag 26-11-2018 om 23:05:43 Looking at $BTC prices on Binance vs. Coinbase. Noticing that Binance BTC price is significantly higher than CB. Back in late 2017 CB was consistently higher. Not sure what it all means but could there be a CB/Binance twist indicator?🔀 https://t.co/dV6vImjiiU reageer retweet
  maandag 26 november 2018 @ 23:10:05 #10
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183392825
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:01 schreef BasEnAad het volgende:
M3 van de Euro, dus de totale geldhoeveelheid chartaal en giraal zit rond de 12.000 miljard euro.
Bitcoin zit op 65 miljard 'market cap', da's ruim 0,5 procent van alle euro's in omloop. Dat is ridicuul veel voor een munt waar je praktisch nergens mee kunt betalen.
Als je bij een Tesla/Lambo dealer komt: Stel de vraag: Kan ik met Amazon, Google aandelen betalen OF je zegt : Ik wil betalen in Bitcoin / cryptocurrency: 100% als je Bitcoin noemt ^O^

Ik heb een Tesla Test Drive gemaakt ;)
The best firms advertise the least...
pi_183393149
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:10 schreef edcetera het volgende:

[..]

Als je bij een Tesla/Lambo dealer komt: Stel de vraag: Kan ik met Amazon, Google aandelen betalen OF je zegt : Ik wil betalen in Bitcoin / cryptocurrency: 100% als je Bitcoin noemt ^O^

Ik heb een Tesla Test Drive gemaakt ;)
Wanneer ga je Tesla ophalen dan?
pi_183393585
Nou, ik zit er klaar voor hoor. Zullen we vanavond nog ff door de 3500 springen?
Voor de gezelligheid.
Forcefield City Bewoner
pi_183393640
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:51 schreef roislecxe het volgende:
Nou, ik zit er klaar voor hoor. Zullen we vanavond nog ff door de 3500 springen?
Voor de gezelligheid.
Er gebeurd te weinig om te swing traden we hebben meer volatiliteit nodig om weer geld te maken :7
pi_183393656
quote:
2s.gif Op maandag 26 november 2018 23:54 schreef rekoet het volgende:

[..]

Er gebeurd te weinig om te swing traden we hebben meer volatiliteit nodig om weer geld te maken :7
Even onder ons he, van wie ben jij een kloon? :P
pi_183393675
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Even onder ons he, van wie ben jij een kloon? :P
Maxbet :P
Forcefield City Bewoner
pi_183393684
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Even onder ons he, van wie ben jij een kloon? :P
Satoshi 8-)
pi_183393751
Sasha Ivanov heeft gesproken PoW sucks :')

Wat een kneus blijft het toch die Sasha :{w

https://medium.com/@emerg(...)y-sucks-f489305d2340
  dinsdag 27 november 2018 @ 00:10:43 #18
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183393837
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:51 schreef roislecxe het volgende:
Nou, ik zit er klaar voor hoor. Zullen we vanavond nog ff door de 3500 springen?
Voor de gezelligheid.
3694 CMC ^O^
The best firms advertise the least...
pi_183393929
Zeg als die ETF's nou volgende keer weer worden uitgesteld dan gaan we helemaal naar de klote of niet? Zal eens tijd worden alleen kan ik me voorstellen dat geen enkel bedrijf nu een ETF in de markt durft te zetten. Mega riskant voor investeerders. Al kan mij dat niks schelen, zeg het er gewoon bij ik zie het probleem niet zo. Just do it
pi_183393957
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:17 schreef metallicelmo het volgende:
Zeg als die ETF's nou volgende keer weer worden uitgesteld dan gaan we helemaal naar de klote of niet? Zal eens tijd worden alleen kan ik me voorstellen dat geen enkel bedrijf nu een ETF in de markt durft te zetten. Mega riskant voor investeerders. Al kan mij dat niks schelen, zeg het er gewoon bij ik zie het probleem niet zo. Just do it
Hoezo is een ETF nu in de markt zetten mega riskant ? :P

Of laat ik het anders zeggen, waarom is het nu meer riskant dan eerder?
pi_183393990
Kutzooi, timestamp werkt niet :P
pi_183393995
Geen coke en high class escorts voorlopig hè?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 27 november 2018 @ 00:23:44 #23
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183394001
The best firms advertise the least...
pi_183394002
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:19 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hoezo is een ETF nu in de markt zetten mega riskant ? :P

Of laat ik het anders zeggen, waarom is het nu meer riskant dan eerder?
Bij Binck kon je al beleggen in Bitcoin ETN's
pi_183394007
quote:
Valt mee toch. Gaan weer omhoog.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183394010
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:23 schreef rekoet het volgende:

[..]

Bij Binck kon je al beleggen in Bitcoin ETN's
VERTEL MEER!
pi_183394011
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Geen coke en high class escorts voorlopig hè?
Nu paar doezoe erin knallen, heb je ze zo.
  dinsdag 27 november 2018 @ 00:24:51 #28
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183394016
quote:
Aka: Teringherrie *O*
The best firms advertise the least...
pi_183394019
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nu paar doezoe erin knallen, heb je ze zo.
5 doezoe in VET geklapt vorige week, nu nog 3,5 doezoe. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183394030
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:25 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

5 doezoe in VET geklapt vorige week, nu nog 3,5 doezoe. :+
Donder op joh :P Je hebt toch niet echt geld in die kutcoin gestoken? :P
pi_183394032
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

VERTEL MEER!
Wat zijn jullie voor mapangpangs wanneer ben je begonnen met Bitcoin in december 2017 of zo?
pi_183394042
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:26 schreef rekoet het volgende:

[..]

Wat zijn jullie voor mapangpangs wanneer ben je begonnen met Bitcoin in december 2017 of zo?
Mapangpangs _O_ _O_

Ja man, heb hypotheek op het huis genomen toen, paar doezoe erin geklapt. Weinig van over nu -O-
pi_183394061
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:26 schreef KapBak het volgende:

[..]

Donder op joh :P Je hebt toch niet echt geld in die kutcoin gestoken? :P
Nog geen stukje van een diepvrieshambo :+

Nooit verder gegaan dan een paar barkies in crypto.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183394062
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

Mapangpangs _O_ _O_

Ja man, heb hypotheek op het huis genomen toen, paar doezoe erin geklapt. Weinig van over nu -O-
Blijf die handjes trainen :')

pi_183394075
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:29 schreef rekoet het volgende:

[..]

Blijf die handjes trainen :')

[ afbeelding ]
Ik snap deze niet :P
pi_183394082
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:30 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik snap deze niet :P
Vooral door blijven leren :Y
pi_183394094
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:30 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik snap deze niet :P
Strong hands!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183394099
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:31 schreef rekoet het volgende:

[..]

Vooral door blijven leren :Y
Ja waarvan :P

Heb alle studieboeken omgeruild voor een stukje digitaal goud lullo.
pi_183394103
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Strong hands!
Touché :D
  dinsdag 27 november 2018 @ 00:34:25 #40
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183394118
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:26 schreef rekoet het volgende:

[..]

Wat zijn jullie voor mapangpangs wanneer ben je begonnen met Bitcoin in december 2017 of zo?
Ja, we zijn begonnen voor Dec 2017 ;) _O-
The best firms advertise the least...
pi_183394136
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:32 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja waarvan :P

Heb alle studieboeken omgeruild voor een stukje digitaal goud lullo.
5000 euro schuld, wijf kwijt, alles!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183394140
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:34 schreef edcetera het volgende:

[..]

Ja, we zijn begonnen voor Dec 2017 ;) _O-
Waar is die Sosa boy gebleven?
pi_183394148
quote:
9s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:36 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

5000 euro schuld, wijf kwijt, alles!
_O- _O- _O-

Wij zijn de club!
pi_183394204
quote:
9s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:36 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

5000 euro schuld, wijf kwijt, alles!
Vrouwen kosten meer geld. Dus je bent al een stuk rijker dan je denkt!
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_183394211
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

Wij zijn de club!
Stadionverbod ook nog, was ik vergeten.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183394227
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

Wij zijn de club!
Genoeg geluld we moeten weer geld gaan maken 300 euro voor deze nacht lijkt me een redelijke winst. Net nog ff snel 3 blikjes redbull gehaald bij de pomp dus moet er nog wel 6 euro van aftrekken :Y
  dinsdag 27 november 2018 @ 00:50:09 #47
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183394248
quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:36 schreef rekoet het volgende:

[..]

Waar is die Sosa boy gebleven?
Weet ik veel: De "Nachtclub" met Rois, Toto is verdwenen :'( , was altijd een leuke groep ^O^
The best firms advertise the least...
pi_183394270
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:50 schreef edcetera het volgende:

[..]

Weet ik veel: De "Nachtclub" met Rois, Toto is verdwenen :'( , was altijd een leuke groep ^O^
Toen ik slack ontdekte ben ik ook snel van fok afgegaan maar tegenwoordig is het overal dood gebloed
  dinsdag 27 november 2018 @ 00:56:40 #49
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183394306
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:52 schreef rekoet het volgende:

[..]

Toen ik slack ontdekte ben ik ook snel van fok afgegaan maar tegenwoordig is het overal dood gebloed
Telegram is de King, merk ik: Enig social media, waar mensen actief zijn als het om crypto gaat
^O^
The best firms advertise the least...
pi_183394332
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:56 schreef edcetera het volgende:

[..]

Telegram is de King, merk ik: Enig social media, waar mensen actief zijn als het om crypto gaat
^O^
Ik weet nog dat mensen hier op Fok bezig waren met het minen van Bitcoins op hun pc was nog in de begintijd lag de koers van 1 BTC nog rond de $16. Iedereen blij met die paar tientjes extra in de maand die ze konden verdienen. Niet wetende van de toekomstige Bitcoin koersexplosies :D

[ Bericht 0% gewijzigd door rekoet op 27-11-2018 01:12:15 ]
pi_183394386
Ik erger me de laatste tijd wel aan Telegram, de hoeveelheid bagger dat daar voorbij komt op al die crypto kanalen is niet normaal. Discord is een stuk rustiger lijkt het, iets meer serieuze mensen daar met nuttige informatie
pi_183394395
Een vriend van me had een collega die 80 bitcoins heeft weggegeven aan een goed doel een aantal jaar geleden toen het nauwelijks iets waard was. Sjonge jonge
  dinsdag 27 november 2018 @ 01:12:18 #53
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183394410
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 01:01 schreef rekoet het volgende:

[..]

Ik weet nog dat mensen hier op Fok bezig waren met het minen van Bitcoins op hun pc was nog in de begintijd lag de koers van 1 BTC nog rond de $16. Iedereen blij met die paar tientjes extra in maand extra die ze konden verdienen niet wetende van de aankomende koersexplosies van Bitcoin :D
Ach, ik heb Feathercoin en Dogecon via een GPU op werk gemined :D : Puur hobby, loop nu Phoneum via een phone te verzamelen en speel Aircoins:

Prachtige hobby toch _O_
The best firms advertise the least...
pi_183394533
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 01:12 schreef edcetera het volgende:

[..]

Ach, ik heb Feathercoin en Dogecon via een GPU op werk gemined :D : Puur hobby, loop nu Phoneum via een phone te verzamelen en speel Aircoins:

Prachtige hobby toch _O_
Aircoins wtf is dat nou weer?
pi_183394704
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:50 schreef edcetera het volgende:

[..]

Weet ik veel: De "Nachtclub" met Rois, Toto is verdwenen :'( , was altijd een leuke groep ^O^
Nachtclub 8-)
Forcefield City Bewoner
pi_183394712
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 02:16 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Nachtclub 8-)
Sexclub :7
  dinsdag 27 november 2018 @ 06:42:16 #57
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183395067
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 23:01 schreef BasEnAad het volgende:
M3 van de Euro, dus de totale geldhoeveelheid chartaal en giraal zit rond de 12.000 miljard euro.
Bitcoin zit op 65 miljard 'market cap', da's ruim 0,5 procent van alle euro's in omloop. Dat is ridicuul veel voor een munt waar je praktisch nergens mee kunt betalen.
Waarom vergelijk je het alleen met euro's? Alsof btc alleen binnen de eurozone verhandelt wordt. Bovendien is 65 miljard niet zoveel. Dat is slechts net iets meer dan 1 maandje ECB-opkoopprogramma toen het programma begon. Sinds Draghi ermee begonnen is hebben ze al meer dan 2000 miljard euro erbij verzonnen.

Dan is 65 miljard voor een censuurbestendig netwerk dat bijna instant p2p-transacties mogelijk maakt niet zo veel.

[ Bericht 12% gewijzigd door fathank op 27-11-2018 06:52:15 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 27 november 2018 @ 07:35:49 #58
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183395294
quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 01:27 schreef rekoet het volgende:

[..]

Aircoins wtf is dat nou weer?
AR Mobile game, zoals Pokemon Go, maar dan (shit)coins verzamelen: Letterlijke airdrops ^O^.
The best firms advertise the least...
  dinsdag 27 november 2018 @ 07:39:05 #59
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183395316
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 02:16 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Nachtclub 8-)
Nou ja, die officiele crypto-meet in Utrecht is nooit doorgegaan ~O>
The best firms advertise the least...
  dinsdag 27 november 2018 @ 07:45:34 #60
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183395351
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 06:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Waarom vergelijk je het alleen met euro's? Alsof btc alleen binnen de eurozone verhandelt wordt. Bovendien is 65 miljard niet zoveel. Dat is slechts net iets meer dan 1 maandje ECB-opkoopprogramma toen het programma begon. Sinds Draghi ermee begonnen is hebben ze al meer dan 2000 miljard euro erbij verzonnen.

Dan is 65 miljard voor een censuurbestendig netwerk dat bijna instant p2p-transacties mogelijk maakt niet zo veel.

Als je bedenkt dat het ontwikkelen van een vergelijkbare coin aan developers en marketing zo’n drie miljoen euro kost is 65.000 miljoen weer bizar duur!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183395600
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 07:45 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als je bedenkt dat het ontwikkelen van een vergelijkbare coin aan developers en marketing zo’n drie miljoen euro kost is 65.000 miljoen weer bizar duur!
Mining is gratis? En hoe ziet dat rekensommetje van die drie miljoen development- en marketingkosten eruit?
pi_183395611
BTC vecht zich dapper een weg naar de 4k. Wat een strijder! 🤜🤛💪
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183395620
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 07:35 schreef edcetera het volgende:

[..]

AR Mobile game, zoals Pokemon Go, maar dan (shit)coins verzamelen: Letterlijke airdrops ^O^.
Kan je ze ook nog omzetten naar fiat of is het zo obscuur dat dat praktisch onmogelijk is?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:27:11 #64
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183395631
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 06:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Waarom vergelijk je het alleen met euro's? Alsof btc alleen binnen de eurozone verhandelt wordt. Bovendien is 65 miljard niet zoveel. Dat is slechts net iets meer dan 1 maandje ECB-opkoopprogramma toen het programma begon. Sinds Draghi ermee begonnen is hebben ze al meer dan 2000 miljard euro erbij verzonnen.

Dan is 65 miljard voor een censuurbestendig netwerk dat bijna instant p2p-transacties mogelijk maakt niet zo veel.

Het gaat er niet alleen om hoeveel er in omloop is (marketcap) maar hoeveel er wereldwijd verhandeld wordt via transacties: Dus jouw transacties bij de Appie, interbancaire transacties, aandelen/exchanges etc.

Euros/Dollars etc kunnen bijgedrukt worden, net zoals er weer een nieuwe BTC/ETH fork of shitcoin gegenereerd kan worden.

Er staat bovendien veel passief geld op rekeningen: In de "fiat wereld" spelen banken met dat geld in de "crypto wereld" is dit vaak passief geld op een wallet.
The best firms advertise the least...
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:30:05 #65
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183395644
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:24 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Kan je ze ook nog omzetten naar fiat of is het zo obscuur dat dat praktisch onmogelijk is?
Q1 2019 komt exchange optie, dus nog ff afwachten ;)

Project is wel zonder ICO opgezet.
The best firms advertise the least...
pi_183395677
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:30 schreef edcetera het volgende:

[..]

Q1 2019 komt exchange optie, dus nog ff afwachten ;)
Dit tekent de eckte eckte cryptoprojecten, altijd een worst voorhouden voor in de nabije toekomst. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:41:00 #67
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183395709
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:36 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dit tekent de eckte eckte cryptoprojecten, altijd een worst voorhouden voor in de nabije toekomst. _O_
In ieder geval hebben ze een werkende app, updates en een actieve community. Weer wat anders dan geld verzamelen voor een idee zonder enig werkend produkt te kunnen tonen behalve een website met een whitepaper en vage beloftes.
The best firms advertise the least...
pi_183395734
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:41 schreef edcetera het volgende:

[..]

In ieder geval hebben ze een werkende app, updates en een actieve community. Weer wat anders dan geld verzamelen voor een idee zonder enig werkend produkt te kunnen tonen behalve een website met een whitepaper en vage beloftes.
En het is waarschijnlijk meer fun dan geld pompen in de zoveelste shitcoin.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:47:33 #69
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183395756
quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 00:36 schreef rekoet het volgende:

[..]

Waar is die Sosa boy gebleven?
Die post af en toe nog wel eens, alleen niet in de SC geloof ik.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:47:46 #70
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183395758
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En het is waarschijnlijk meer fun dan geld pompen in de zoveelste shitcoin.
Het idee erachter is ook om via een mobile AR game crypto naar de massa te brengen.
The best firms advertise the least...
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:56:03 #71
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183395833
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:23 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Mining is gratis? En hoe ziet dat rekensommetje van die drie miljoen development- en marketingkosten eruit?
mining is verspillen van energie. Een idioot en schadelijk principe.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  dinsdag 27 november 2018 @ 09:02:40 #72
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183395884
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 08:56 schreef LXIV het volgende:

[..]

mining is verspillen van energie. Een idioot en schadelijk principe.
Vliegreizen voor de lulz maken ook. Iedere dag in de file staan ook. Kerstlampjes ophangen ook.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183396034
quote:
1s.gif Op maandag 26 november 2018 20:30 schreef LXIV het volgende:

[..]

nee, gebruik daarvan dat groeide 10 jaar na uitgevonden nog met honderden procenten per jaar. Explosief. Btc heeft zijn kans gemist. Vandaar dat het ook niet terugkomst
Hahahahahahahahahahahahahahahahahah :') :')
pi_183396040
Wat wordt hier toch weer lekker veel onzin uitgekotst door bepaalde individuen. _O-
pi_183396103
Vorig jaar begonnen de grote kerstinkopen rond de 2-3 week van december.

Ik doe een gok dat we dan onder de 3000 gaan komen.

Effe deze post bewaren.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  dinsdag 27 november 2018 @ 09:37:44 #76
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183396166
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 06:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Waarom vergelijk je het alleen met euro's?

Waarmee welke valuta moet ik het dan vergelijken?
  dinsdag 27 november 2018 @ 09:44:26 #77
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183396258
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 09:37 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Waarmee welke valutas moet ik het dan vergelijken?
Dat kun je er niet uit destilleren?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183396308
https://www.cnbc.com/vide(...)e-vinny-lingham.html

Jaaaa, we gaan weer moon want CNBC zegt dat het kut gaat. :D
  dinsdag 27 november 2018 @ 09:51:16 #79
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183396362
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 09:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat kun je er niet uit destilleren?
Dat is wel heel ambitieus. Het begint meer op een religie te lijken dan op een betaalmiddel.
  dinsdag 27 november 2018 @ 09:56:27 #80
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183396425
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 09:51 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Dat is wel heel ambitieus. Het begint meer op een religie te lijken dan op een betaalmiddel.
Als je het wil gaan begrijpen is het YouTube kanaal van Andreas Antanopoulos een goed beginpunt.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183396489
Nog geen overtuigende capitulatie, er komt waarschijnlijk nog wat bodem aan. 2,5K is zeker niet irreeel
Lambo of Rekt
pi_183396511
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:02 schreef EggsTC het volgende:
Nog geen overtuigende capitulatie, er komt waarschijnlijk nog wat bodem aan. 2,5K is zeker niet irreeel
Sub-3k wordt het leuk, sub 2-k wordt het pas écht leuk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 27 november 2018 @ 10:06:16 #83
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183396536
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 09:02 schreef fathank het volgende:

[..]

Vliegreizen voor de lulz maken ook. Iedere dag in de file staan ook. Kerstlampjes ophangen ook.
Een snoer kerstlampjes dat 100 euro aan electriciteit verbruikt heeft is dan daarom ook niet meer waard.
Iets wordt niet waardevol omdat het veel energie verbruikt heeft.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 27 november 2018 @ 10:06:16 #84
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183396537
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:02 schreef EggsTC het volgende:
Nog geen overtuigende capitulatie, er komt waarschijnlijk nog wat bodem aan. 2,5K is zeker niet irreeel
de bodem is pas bereikt als Klaas het zegt
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_183396541
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:04 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Sub-3k wordt het leuk, sub 2-k wordt het pas écht leuk.
Betwijfel of dat gaat gebeuren, maar sub 3k is best aannemelijk ja.
Lambo of Rekt
  dinsdag 27 november 2018 @ 10:07:03 #86
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183396547
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:02 schreef EggsTC het volgende:
Nog geen overtuigende capitulatie, er komt waarschijnlijk nog wat bodem aan. 2,5K is zeker niet irreeel
2K5 is wel zeker irreëel. 60 cent is reeel.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183396556
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:07 schreef LXIV het volgende:

[..]

2K5 is wel zeker irreëel. 60 cent is reeel.
tr0l00l0l0l
Lambo of Rekt
pi_183396719
Als hij onder de 3k gaat dan klap ik er echt nog 20 ruggen tegenaan.
  dinsdag 27 november 2018 @ 10:52:17 #89
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183397163
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:06 schreef LXIV het volgende:

[..]

Een snoer kerstlampjes dat 100 euro aan electriciteit verbruikt heeft is dan daarom ook niet meer waard.
Iets wordt niet waardevol omdat het veel energie verbruikt heeft.
Dat is correct en tevens juist.

Maar dat maakt het nog geen argument tegen de mogelijke waarde van een Bitcoin.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 27 november 2018 @ 10:54:50 #90
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183397198
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

tr0l00l0l0l
Nee, ik ben volstrekt serieus.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183397257
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:54 schreef LXIV het volgende:

[..]

Nee, ik ben volstrekt serieus.
Jammer dat er geen fuck klopt van wat je zegt alleen.
pi_183397431
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:54 schreef LXIV het volgende:

[..]

Nee, ik ben volstrekt serieus.
Je bent altijd in dit topic als btc daalt valt me op.
pi_183397444
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

tr0l00l0l0l
60 cent lijkt me reëler dan 2,5k eerlijk gezegd.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:14:34 #94
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183397459
Is het weer tijd voor een nummertje?

Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:15:25 #95
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183397471
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Jammer dat er geen fuck klopt van wat je zegt alleen.
Oh vertel, ik kan hem niet op een onwaarheid betrappen.
pi_183397486
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:14 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Is het weer tijd voor een nummertje?

Veel te stabiel, het wil maar niet onder de 3,5k
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183397520
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:15 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Oh vertel, ik kan hem niet op een onwaarheid betrappen.
Misschien de stront uit je ogen wrijven.

quote:
1s.gif Op maandag 26 november 2018 20:30 schreef LXIV het volgende:

[..]

nee, gebruik daarvan dat groeide 10 jaar na uitgevonden nog met honderden procenten per jaar. Explosief. Btc heeft zijn kans gemist. Vandaar dat het ook niet terugkomst
:')
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:21:53 #98
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183397593
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Misschien de stront uit je ogen wrijven.

[..]

:')
Succes ermee he! :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:29:40 #99
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183397749
Ik voel een zeer negatieve vibe hier.
Goededag warriors! :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:30:43 #100
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183397770
Mass-adoption, wat is dat?

Als de techniek straks gebruikt wordt zonder dat de normale mens er weet van heeft. Dat het er gewoon is en functioneert. Net zoals het internet. De gemiddelde mens heeft ook geen idee wat betreft TCP/IP of wat nog meer. Hier aan boord denken ze dat de Wifi die ze gebruiken gewoon uit de lucht komt vallen en dat er geen 4G modem achter hangt.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183397864
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:30 schreef fathank het volgende:
Mass-adoption, wat is dat?

Als de techniek straks gebruikt wordt zonder dat de normale mens er weet van heeft. Dat het er gewoon is en functioneert. Net zoals het internet. De gemiddelde mens heeft ook geen idee wat betreft TCP/IP of wat nog meer. Hier aan boord denken ze dat de Wifi die ze gebruiken gewoon uit de lucht komt vallen en dat er geen 4G modem achter hangt.
Mass-adoption is dus niet dat men op de hoogte hoeft te zijn van de techniek
pi_183397983
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

60 cent lijkt me reëler dan 2,5k eerlijk gezegd.
Alvorens die op 60 cent zou komen, komtie eerst langs 2,5k, of je moet het over een andere coin hebben :+
Lambo of Rekt
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:41:44 #103
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183397992
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:35 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Mass-adoption is dus niet dat men op de hoogte hoeft te zijn van de techniek
Correct. Vroeger zaten alleen de nerds op Usenet bullshit te posten, tegenwoordig gebruikt iedereen z'n moeder programma's om automatisch de laatste EP van hun favoriete serie binnen te hengelen.

Dat idee zeg maar.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183398017
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Alvorens die op 60 cent zou komen, komtie eerst langs 2,5k, of je moet het over een andere coin hebben :+
Ja duh :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183398076
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:43 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja duh :P
60 cent lijkt me complete waanzin, dan koop ik een paar K btc.
Lambo of Rekt
  dinsdag 27 november 2018 @ 11:50:15 #106
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183398165
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

60 cent lijkt me complete waanzin, dan koop ik een paar K btc.
Hij heeft het over VET eoy 2019.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183398224
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:50 schreef fathank het volgende:

[..]

Hij heeft het over VET eoy 2019.
Ja, 12usdeoymax
Lambo of Rekt
pi_183398283
COBINHOOD twitterde op dinsdag 27-11-2018 om 10:14:12 ⚡️New Token Listing!⚡️VeChain (VET) will be listed on COBINHOOD Exchange on November 30! Deposit, withdrawal and trading functions for VET-BTC will be available upon listing. https://t.co/yk5TpVEMbs reageer retweet
Lambo of Rekt
pi_183398510
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 10:54 schreef LXIV het volgende:

[..]

Nee, ik ben volstrekt serieus.
En ik probeer je ook serieus te nemen, maar je mist soms pijnlijk de technische kennis :P. Zoals claimen dat je kan zien waarvoor transacties gebruikt worden en vervolgens met het argument komen dat het "in jouw omgeving" niet gebruikt wordt. En als je dan toch inhoudelijke kritiek had willen leveren, en niet puur kwam om te trollen, had je het wel gehad over de "critical inflation vulnerability" die een tijdje terug gevonden was :P. Want dat er veel terechte kritiek punten mogelijk zijn is duidelijk wat mij betreft _O_

Mja de prijs kan prima naar 1 dollar, energieverbruik geeft zeker geen bodem. Maar een prijs zetten is niet aan mij en laat ik graag aan de markt over.
pi_183398527
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Alvorens die op 60 cent zou komen, komtie eerst langs 2,5k, of je moet het over een andere coin hebben :+
pi_183398557
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:07 schreef KapBak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Lambo of Rekt
pi_183398560
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

:D
Vond hem zeer toepasselijk :P
pi_183398629
Zijn er trouwens echt mensen die geloven dat de energie die gespendeerd is de waarde van een Bitcoin is?

Want dan ben je echt niet goed wijs :')
pi_183398645
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:13 schreef KapBak het volgende:
Zijn er trouwens echt mensen die geloven dat de energie die gespendeerd is de waarde van een Bitcoin is?

Want dan ben je echt niet goed wijs :')
Klopt, als je je magnetron lang genoeg aan zet wordtie ook niet meer waard :+
Lambo of Rekt
pi_183398668
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klopt, als je je magnetron lang genoeg aan zet wordtie ook niet meer waard :+
_O-

Precies ja. Ik snap ook niet hoe het invloed heeft. De hele aanbod zijde van Bitcoin staat voor de komende 20 jaar vast, en dan zouden miners invloed op de prijs kunnen hebben?

Maaaar ja, Dogecoin daar in tegen heeft wel fundamentele waarde (dit is het woord wat we zoeken toch?), want memes zijn veel waard!
pi_183398686
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:13 schreef KapBak het volgende:
Zijn er trouwens echt mensen die geloven dat de energie die gespendeerd is de waarde van een Bitcoin is?

Want dan ben je echt niet goed wijs :')
Er zijn altijd wel idioten te vinden die denken dat de kostprijs de marktprijs bepaalt. Hier heb ik ze ook wel eens gezien.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183398719
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Er zijn altijd wel idioten te vinden die denken dat de kostprijs de marktprijs bepaalt. Hier heb ik ze ook wel eens gezien.
Ik snap gewoon niet hoe je dat kan rijmen met een vrije markt die zoekt naar een efficiënte manier van produceren :P

Als de kostprijs de prijs zet wil je juist zoveel mogelijk uitgeven, zet alle miners maar neer in Nederland waar je veel voor je stroom betaald !
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:19:53 #118
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183398731
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:13 schreef KapBak het volgende:
Zijn er trouwens echt mensen die geloven dat de energie die gespendeerd is de waarde van een Bitcoin is?

Want dan ben je echt niet goed wijs :')
Het kost maar 3 miljoen om zoiets te ontwikkelen dus 65duizendmiljoen is veel te veel voor een inefficiënt stelletje kachels.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183398733
Zo ik ben weer wakker was alles behalve een boeiende nacht -O-
pi_183398738
Het is wel logisch dat dat invloed heeft, die stroomprijs, anders mined niemand meer straks, dus het móet wel invloed hebben, maar dat het de prijs 100% bepaalt is volstrekte onzin ja.
Lambo of Rekt
pi_183398742
quote:
13s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:19 schreef rekoet het volgende:
Zo ik ben weer wakker was alles behalve een boeiende nacht -O-
Dit is MZS dus ofzo :D
Lambo of Rekt
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:23:38 #122
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183398783
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:30 schreef fathank het volgende:
Mass-adoption, wat is dat?

Als de techniek straks gebruikt wordt zonder dat de normale mens er weet van heeft. Dat het er gewoon is en functioneert. Net zoals het internet. De gemiddelde mens heeft ook geen idee wat betreft TCP/IP of wat nog meer. Hier aan boord denken ze dat de Wifi die ze gebruiken gewoon uit de lucht komt vallen en dat er geen 4G modem achter hangt.
Wat kost een IP-adres? Als blockchain als technologie gebruikt gaat worden geeft dit een btc nog geen waarde.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183398786
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:20 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit is MZS dus ofzo :D
Yo lisk boy wat is MSZ?
pi_183398790
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Het kost maar 3 miljoen om zoiets te ontwikkelen dus 65duizendmiljoen is veel te veel voor een inefficiënt stelletje kachels.
De ontwikkelingsprijs doet er volgens mij ook niet toe, weet niet wie dat erbij getrokken heeft maar die is evengoed niet goed wijs. Volgens mij is veel van het vroegere werk aan Bitcoin ook onbetaald gedaan.

quote:
3s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:20 schreef EggsTC het volgende:
Het is wel logisch dat dat invloed heeft, die stroomprijs, anders mined niemand meer straks, dus het móet wel invloed hebben, maar dat het de prijs 100% bepaalt is volstrekte onzin ja.
Nou ja, hoezo is dat logisch? :P

Volgens mij, maar verbeter me als ik ernaast zit ik ben ook maar een huis tuin en keuken econoompje, volgen miners de prijs en niet andersom.
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:30:15 #125
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183398895
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:20 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit is MZS dus ofzo :D
Nee dit is een kloon van kthxbye
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183398902
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee dit is een kloon van kthxbye
Huh? Waren dat en MZS niet al dezelfde?
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:31:35 #127
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183398920
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:30 schreef KapBak het volgende:

[..]

Huh? Waren dat en MZS niet al dezelfde?
Geen idee wie MZS was, fckdedeurkruk wellicht. Ook zo'n relnicht
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:31:46 #128
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183398924
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:20 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit is MZS dus ofzo :D
Het zou je gezegd worden :X
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183398942
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Geen idee wie MZS was, fckdedeurkruk wellicht. Ook zo'n relnicht
We proberen hier een inhoudelijke discussie te voeren :W
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:32:53 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183398949
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:23 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wat kost een IP-adres? Als blockchain als technologie gebruikt gaat worden geeft dit een btc nog geen waarde.
Jij denkt een ip-adres is gratis?

En als je niet snapt waarom er waarde ontstaat voor de beloning die je krijgt voor het onderhouden van het netwerk moet je je technische en economische kennis een beetje bijspijkeren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183399120
Mass adoption eerder mass correction :')
pi_183399162
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:41 schreef rekoet het volgende:
Mass adoption eerder mass correction :')
Wat bedoel je hiermee? Beetje een containerbegrip.
pi_183399200
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:42 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat bedoel je hiermee? Beetje een containerbegrip.
Daar hebben we kebab :')
pi_183399221
quote:
13s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:44 schreef rekoet het volgende:

[..]

Daar hebben we kebab :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator dinsdag 27 november 2018 @ 12:45:56 #135
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183399224
Nog maar 45 miljard te gaan :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183399280
Van de 150 paar dagen terug is nog maar 107 over :')

Ik wacht nog heel even met bijkopen.

:D
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_183399329
quote:
11s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:49 schreef vosss het volgende:
Van de 150 paar dagen terug is nog maar 107 over :')

Ik wacht nog heel even met bijkopen.

:D
Je hoeft niet bij te kopen he :P
pi_183399332
quote:
11s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:49 schreef vosss het volgende:
Van de 150 paar dagen terug is nog maar 107 over :')

Ik wacht nog heel even met bijkopen.

:D
Maak je niet druk mass adoption is around the corner :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:52:30 #139
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183399346
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:32 schreef fathank het volgende:

[..]

Jij denkt een ip-adres is gratis?

.
Geen 3600 dollar in ieder geval. Eerder 60 cent.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183399388
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:51 schreef KapBak het volgende:

[..]

Je hoeft niet bij te kopen he :P
verkopen is anders ook niet echt een optie meer :P
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_183399414
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:51 schreef rekoet het volgende:

[..]

Maak je niet druk mass adoption is around the corner :')
dat hoor ik al een paar jaar zeggen. We staan nog altijd helemaal aan het begin en als je nu instapt ben je nog op tijd!!
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_183399416
quote:
12s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:54 schreef vosss het volgende:

[..]

verkopen is anders ook niet echt een optie meer :P
Ja maar er nog extra geld tegenaan gooien is misschien ook niet de beste optie dan.

Nou moet je helemaal zelf weten wat je met je geld doet, maar niks doen (dus niet kopen of verkopen) is je derde optie :P
pi_183399431
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja maar er nog extra geld tegenaan gooien is misschien ook niet de beste optie dan.

Nou moet je helemaal zelf weten wat je met je geld doet, maar niks doen (dus niet kopen of verkopen) is je derde optie :P
Paar honderd kan ik prima missen. Wachten is niet echt een optie vind ik :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  dinsdag 27 november 2018 @ 12:59:15 #144
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183399474
quote:
12s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:54 schreef vosss het volgende:

[..]

verkopen is anders ook niet echt een optie meer :P
verkoop is altijd een optie zolang de koers boven een vent staat. Als je denkt dat de koers over een jaar onder de duizend staat dan verkoop je nu. Ongeacht je aankoopprijs.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183399499
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:59 schreef LXIV het volgende:

[..]

verkoop is altijd een optie zolang de koers boven een vent staat. Als je denkt dat de koers over een jaar onder de duizend staat dan verkoop je nu. Ongeacht je aankoopprijs.
1000? 60 cent.
Lambo of Rekt
pi_183399600
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja maar er nog extra geld tegenaan gooien is misschien ook niet de beste optie dan.

Nou moet je helemaal zelf weten wat je met je geld doet, maar niks doen (dus niet kopen of verkopen) is je derde optie :P
Je neemt alleen verlies wanneer je verkoopt ook zo'n dooddoener _O-
pi_183399604
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:30 schreef fathank het volgende:
Mass-adoption, wat is dat?

Als de techniek straks gebruikt wordt zonder dat de normale mens er weet van heeft. Dat het er gewoon is en functioneert. Net zoals het internet. De gemiddelde mens heeft ook geen idee wat betreft TCP/IP of wat nog meer. Hier aan boord denken ze dat de Wifi die ze gebruiken gewoon uit de lucht komt vallen en dat er geen 4G modem achter hangt.
hey sunny
pi_183399608
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:05 schreef rekoet het volgende:

[..]

Je neemt alleen verlies wanneer je verkoopt ook zo'n dooddoener _O-
Klopt.
pi_183399689
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:06 schreef KapBak het volgende:

[..]

Klopt.
Sunk costs (in het Nederlands ook wel verzonken kosten), of sunk expenditures zijn in de economie kosten die al gemaakt zijn en niet meer ongedaan te maken zijn. Bij het nemen van operationele economische beslissingen dient men geen rekening te houden met deze sunk costs. Het wordt gezien als een van de bekende valkuilen in het nemen van een economische beslissing.
pi_183399766
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:05 schreef rekoet het volgende:

[..]

Je neemt alleen verlies wanneer je verkoopt ook zo'n dooddoener _O-
Ja, het is in principe wel zo, maar hij hoort wel bij de bagholdersbingo :D
Lambo of Rekt
pi_183399830
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:15 schreef EggsTC het volgende:
het is in principe wel zo
pi_183399838
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, het is in principe wel zo, maar hij hoort wel bij de bagholdersbingo :D
The sunk cost is distinct from economic loss. For example, when a new car is purchased, it can subsequently be resold; however, it will probably not be resold for the original purchase price. The economic loss is the difference (including transaction costs). The sum originally paid should not affect any rational future decision-making about the car, regardless of the resale value: if the owner can derive more value from selling the car than not selling it, then it should be sold, regardless of the price paid. In this sense, the sunk cost is not a precise quantity, but an economic term for a sum paid, in the past, which is no longer relevant to decisions about the future; it may be used inconsistently in quantitative terms as the original cost or the expected economic loss. It may also be used as shorthand for an error in analysis due to the sunk cost fallacy, irrational decision-making or, most simply, as irrelevant data.
pi_183399840
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 11:30 schreef fathank het volgende:
Mass-adoption, wat is dat?

Als de techniek straks gebruikt wordt zonder dat de normale mens er weet van heeft. Dat het er gewoon is en functioneert. Net zoals het internet. De gemiddelde mens heeft ook geen idee wat betreft TCP/IP of wat nog meer. Hier aan boord denken ze dat de Wifi die ze gebruiken gewoon uit de lucht komt vallen en dat er geen 4G modem achter hangt.
Mass adoption komt eraan, VET gaat de scene zo hard de moeder disrupten dat Grrrrr niet eens meer weet wat voor en achter, en KapBak niet meer wat links en rechts is _O_
Lambo of Rekt
pi_183399855
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:19 schreef rekoet het volgende:

[..]

The sunk cost is distinct from economic loss. For example, when a new car is purchased, it can subsequently be resold; however, it will probably not be resold for the original purchase price. The economic loss is the difference (including transaction costs). The sum originally paid should not affect any rational future decision-making about the car, regardless of the resale value: if the owner can derive more value from selling the car than not selling it, then it should be sold, regardless of the price paid. In this sense, the sunk cost is not a precise quantity, but an economic term for a sum paid, in the past, which is no longer relevant to decisions about the future; it may be used inconsistently in quantitative terms as the original cost or the expected economic loss. It may also be used as shorthand for an error in analysis due to the sunk cost fallacy, irrational decision-making or, most simply, as irrelevant data.
Ja, maar een auto verouderd en slijt, een BTC (of any andere coin) niet. Derhalve kromme vergelijking.
Lambo of Rekt
pi_183399877
quote:
11s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:20 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar een auto verouderd en slijt, een BTC (of any andere coin) niet. Derhalve kromme vergelijking.
Jij begrijpt de definitie van sunk costs niet :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:23:16 #156
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183399890
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:32 schreef rekoet het volgende:

[..]

We proberen hier een inhoudelijke discussie te voeren :W
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:41 schreef rekoet het volgende:
Mass adoption eerder mass correction :')
Ik zie het

kthxbye.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183399891
quote:
13s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:22 schreef rekoet het volgende:

[..]

Jij begrijpt de definitie van sunk costs niet :')
pi_183399893
quote:
13s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:22 schreef rekoet het volgende:

[..]

Jij begrijpt de definitie van sunk costs niet :')
Niet gelezen, ik stopte bij car.
Lambo of Rekt
pi_183399899
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet gelezen, ik stopte bij car.
Ik stopte bij de username :P
pi_183400087
We gaan zo nog verder down.
Lambo of Rekt
pi_183400107
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:36 schreef EggsTC het volgende:
We gaan zo nog verder down.
Wat is er met lisk gebeurd btw? >:)
pi_183400126
quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:37 schreef rekoet het volgende:

[..]

Wat is er met lisk gebeurd btw? >:)
wat ik je al een paar keer uitgelegd heb, lack of business experience, ik heb ze allang van de hand gedaan tho. En verder, hetzelfde als er met de rest is gebeurd. ;( rekt.
Lambo of Rekt
pi_183400168
Lisk is volgens mij het voorbeeld waarom DPOS niet werkt.
pi_183400194
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:38 schreef EggsTC het volgende:

[..]

wat ik je al een paar keer uitgelegd heb, lack of business experience, ik heb ze allang van de hand gedaan tho. En verder, hetzelfde als er met de rest is gebeurd. ;( rekt.
Gelukkig gaan Waves en Komodo de boel disrupten in 2019 :')
pi_183400211
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:41 schreef KapBak het volgende:
Lisk is volgens mij het voorbeeld waarom DPOS niet werkt.
Verklaar u nader kebab? DPOS is ook weer zo'n containerbegrip :')
pi_183400254
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:42 schreef rekoet het volgende:

[..]

Verklaar u nader kebab? DPOS is ook weer zo'n containerbegrip :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:47:31 #167
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400307
Hahahah
Heerlijk topic.
Er worden me hier dingen beweerd, lachwekkend gewoon. :D _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:50:59 #168
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183400379
quote:
11s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:20 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar een auto verouderd en slijt, een BTC (of any andere coin) niet. Derhalve kromme vergelijking.
Als je voor 10k btc hebt gekocht en dat is nu nog 2k waard, dan ben je 8 k verloren. Of je nu verkoopt of niet
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183400385
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:47 schreef ssjgoku het volgende:
Hahahah
Heerlijk topic.
Er worden me hier dingen beweerd, lachwekkend gewoon. :D _O-
Daar hebben we spuit 11 ook weer met zijn bitcoin derivatenhandel :N
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:52:02 #170
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183400408
En bij blijven kopen om je aankoopbedrag ‘ te middelen’ is de meest zekere weg naar een persoonlijk faillissement.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183400439
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:52 schreef LXIV het volgende:
En bij blijven kopen om je aankoopbedrag ‘ te middelen’ is de meest zekere weg naar een persoonlijk faillissement.
Sommige hier willen het of kunnen het niet begrijpen :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:53:42 #172
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400440
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:51 schreef rekoet het volgende:

[..]

Daar hebben we spuit 11 ook weer met zijn bitcoin derivatenhandel :N
Maak anders nog een clone. _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:54:55 #173
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400462
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:53 schreef rekoet het volgende:

[..]

Sommige hier willen het of kunnen het niet begrijpen :')
Sommige hier, hebben allang hun winst eruit gehaald, en spelen enkel met winst. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183400486
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:52 schreef LXIV het volgende:
En bij blijven kopen om je aankoopbedrag ‘ te middelen’ is de meest zekere weg naar een persoonlijk faillissement.
onzin. Zolang je dat doet met geld wat toch over is is dat prima :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:56:45 #175
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400499
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:56 schreef vosss het volgende:

[..]

onzin. Zolang je dat doet met geld wat toch over is is dat prima :)
Precies, of van vorige winsten.
Ze snappen het zelf niet. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:57:31 #176
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183400510
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:52 schreef LXIV het volgende:
En bij blijven kopen om je aankoopbedrag ‘ te middelen’ is de meest zekere weg naar een persoonlijk faillissement.
Ja nou en

3 jaar schuldsanering pakken, beetje uitkering trekken en zwart werken wie maakt je wat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183400518
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:54 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Sommige hier, hebben allang hun winst eruit gehaald, en spelen enkel met winst. :D
_O-

En sommige hier hebben 90% verlies. Mja dit blijft gewoon vruchteloos dezelfde argumenten heen en weer slingeren. Ik wacht nog op enigszins inhoudelijk commentaar los van de prijs. Er wordt teveel geluld over prijs en te weinig over de rest :P
pi_183400541
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:57 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O-

En sommige hier hebben 90% verlies. Mja dit blijft gewoon vruchteloos dezelfde argumenten heen en weer slingeren. Ik wacht nog op enigszins inhoudelijk commentaar los van de prijs. Er wordt teveel geluld over prijs en te weinig over de rest :P
Heb je al Bitcoins ETN's gekocht?
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:58:54 #179
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400543
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:57 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O-

En sommige hier hebben 90% verlies. Mja dit blijft gewoon vruchteloos dezelfde argumenten heen en weer slingeren. Ik wacht nog op enigszins inhoudelijk commentaar los van de prijs. Er wordt teveel geluld over prijs en te weinig over de rest :P
I know, ik dacht, ga met dezelfde inhoudsloze posts antwoorden.
Wellicht begrijpen ze het dan.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 13:59:40 #180
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183400560
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:57 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O-

En sommige hier hebben 90% verlies. Mja dit blijft gewoon vruchteloos dezelfde argumenten heen en weer slingeren. Ik wacht nog op enigszins inhoudelijk commentaar los van de prijs. Er wordt teveel geluld over prijs en te weinig over de rest :P
Welke rest? Hoeveel topics wil je vullen met gebakken lucht?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183400565
quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:58 schreef rekoet het volgende:

[..]

Heb je al Bitcoins ETN's gekocht?
Ik weet niet eens wat dat zijn of hoe dat moet, dus nee :P
pi_183400573
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:58 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

I know, ik dacht, ga met dezelfde inhoudsloze posts antwoorden.
Wellicht begrijpen ze het dan.
We weten al met ze alle hier dat jij een inhoudelijke strijder bent :')
pi_183400587
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:59 schreef fathank het volgende:

[..]

Welke rest? Hoeveel topics wil je vullen met gebakken lucht?
Ik geef al een mooie aanzet met die bug die laatst gevonden was in Bitcoin core (en alle forks daarvan na 0.14). Je kunt dan prima inhoudelijk technisch commentaar hebben op het feit dat software die 60 miljard ofzo moet beveiligen dat soort bugs bevat en of dat wenselijk is :P

En of dat uberhaupt ooit te voorkomen of.
  dinsdag 27 november 2018 @ 14:00:58 #184
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400588
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 14:00 schreef rekoet het volgende:

[..]

We weten al met ze alle hier dat jij een inhoudelijke strijder bent :')
Warrior!
Geen strijders hier.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183400589
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik weet niet eens wat dat zijn of hoe dat moet, dus nee :P
Maak maar 4K naar mij over ik regel het wel voor je :Y
pi_183400610
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 november 2018 14:00 schreef rekoet het volgende:

[..]

Maak maar 4K naar mij over ik regel het wel voor je :Y
  dinsdag 27 november 2018 @ 14:03:08 #187
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183400622
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:57 schreef fathank het volgende:

[..]

Ja nou en

3 jaar schuldsanering pakken, beetje uitkering trekken en zwart werken wie maakt je wat.
Hoop ellende op je hals om iemand anders van zijn btc-ellende af te helpen..
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  dinsdag 27 november 2018 @ 14:05:33 #188
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183400658
Iemand hier verstand van Nginx plus? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 14:10:00 #189
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183400733
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 14:03 schreef LXIV het volgende:

[..]

Hoop ellende op je hals om iemand anders van zijn btc-ellende af te helpen..
Hoezo ellende

Heb je heel de dag de tijd om de ongeïnformeerde geinporem uit te hangen op internet.

De leef _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183400761
Iedereen heeft zo z'n hobby nodig
pi_183401552
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 13:50 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als je voor 10k btc hebt gekocht en dat is nu nog 2k waard, dan ben je 8 k verloren. Of je nu verkoopt of niet
Ja, maar daar gaat het niet om, het is nog altijd 5 btc, als we er vanuit gaan dat het 2k per stuk kostte.

Dat had je er toen voor over om er voor neer te leggen, het is speculatief, dus niet zeuren dat het nu minder fiat waard is. Dat kan zomaar weer omkeren in een paar maanden.
Lambo of Rekt
pi_183401851
OceanEX up overigens... alleen je kunt nog niet traden, wel inloggen en een verkoop order plaatsen :+
Lambo of Rekt
pi_183401924
https://jolt.richmond.edu/files/2018/11/Michelsetal-Final-1.pdf

Interessante paper :P Wel veel bladzijde dus alleen als je echt geïnteresseerd bent. Maar gaat er eigenlijk om of je een Bitcoin wel als bezit kan zien volgens de wettelijke definitie daarvan. Sowieso qua legaliteit veel interessante zaken in crypto.
pi_183402000
quote:
So what about digital tokens such as crypto-currencies.? Tokens don’t physically exist. They are entries of a virtual ledger. And case law in England and Wales has established that a thing which exists only in electronic form cannot be the subject of possession. So digital tokens aren’t things in possession.
  dinsdag 27 november 2018 @ 15:44:12 #196
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183402258
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 15:23 schreef EggsTC het volgende:
OceanEX up overigens... alleen je kunt nog niet traden, wel inloggen en een verkoop order plaatsen :+
Ik ben benieuwd wat OCE gaat doen wanneer trading live gaat :o Ga ik bijkopen of een flinke hoeveelheid dumpen op die amerikaanse en chinese lutsers die geen KYC konden doen })
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 27 november 2018 @ 15:46:31 #197
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183402291
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 november 2018 15:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar daar gaat het niet om, het is nog altijd 5 btc, als we er vanuit gaan dat het 2k per stuk kostte.

Dat had je er toen voor over om er voor neer te leggen, het is speculatief, dus niet zeuren dat het nu minder fiat waard is. Dat kan zomaar weer omkeren in een paar maanden.
Bijzondere manier om jezelf voor de gek te houden.

Ik heb hier ook nog 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, je koopt er nog geen brood voor verder, maar het blijven 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, daar gaat het immers om!
  dinsdag 27 november 2018 @ 15:47:07 #198
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183402305
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 15:46 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Bijzondere manier om jezelf voor de gek te houden.

Ik heb hier ook nog 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, kun je niks mee verder, maar het blijven 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, daar gaat het immers om!
Die heb je niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183402403
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 15:46 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Bijzondere manier om jezelf voor de gek te houden.

Ik heb hier ook nog 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, je koopt er nog geen brood voor verder, maar het blijven 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, daar gaat het immers om!
Het slaat inderdaad nergens op.

Wat je wel kan doen als je echt een die hard BTC gelover bent is omrekenen hoeveel van asset X je ermee kan kopen. Dus een BTC/goud ratio aanhouden in plaats van BTC/USD.
pi_183402421
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 15:46 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Bijzondere manier om jezelf voor de gek te houden.

Ik heb hier ook nog 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, je koopt er nog geen brood voor verder, maar het blijven 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, daar gaat het immers om!
Wat ga je anders ook doen met 100.000.000 broden? :')
Vakman pur sang
pi_183402434
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 12:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Geen 3600 dollar in ieder geval. Eerder 60 cent.
Ligt eraan, zonder IPV6 zullen IPV4 adressen erg duur kunnen worden. :P
pi_183403238
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 15:46 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Bijzondere manier om jezelf voor de gek te houden.

Ik heb hier ook nog 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, je koopt er nog geen brood voor verder, maar het blijven 100.000.000 Zimbabwaanse Dollars, daar gaat het immers om!
Klopt, tenzij je ze op een bepaald moment weer terug zou willen ruilen, dan is het wel van belang wat het als EUR staat.

T geld waar ik mee speel zie ik als uitgegeven.

Weet niet voor hoeveel je die dollars hebt gekocht, maar als het geen 10eurocent betreft koop je er nog geen brood voor nee :)

t klinkt misschien voor de gek houden voor jou, maar ik zie geen verlies als ik nog niet uitbetaal, en ik zie ook geen winst als ik niet uitbetaal, zo simpel is het wel. Dat werkt aan 2 kanten.
Lambo of Rekt
pi_183403830
ik ben bezig met een Fok Crypto Index Tracker Fund waarmee je investeert in de top 100 crypto's (CMC). De minimale inleg betreft 5 btc, voor deelname en verdere informatie DM mij.

*disclaimer*

In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.
pi_183403975
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:03 schreef rekoet het volgende:
ik ben bezig met een Fok Crypto Index Tracker Fund waarmee je investeert in de top 100 crypto's (CMC). De minimale inleg betreft 5 btc, voor deelname en verdere informatie DM mij.

*disclaimer*

In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.
Report.
  dinsdag 27 november 2018 @ 17:14:33 #205
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183403985
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Report.
_O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183404040
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Report.
Wat
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Report.
Wat lul je nou ik heb al goedkeuring gekregen van de AFM ik ben 100% legit :7

Ik schuif aankomende zondag aan bij Harry Mens. Daar zal ik verder het een en ander toelichten over de prospectus :Y
  dinsdag 27 november 2018 @ 17:17:57 #207
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183404047
Gaan we alweer omhoog?
  dinsdag 27 november 2018 @ 17:50:58 #208
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183404689
quote:
8s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:17 schreef rekoet het volgende:

[..]

Wat

[..]

Wat lul je nou ik heb al goedkeuring gekregen van de AFM ik ben 100% legit :7

Ik schuif aankomende zondag aan bij Harry Mens. Daar zal ik verder het een en ander toelichten over de prospectus :Y
Pas je op dat je niet onder een bus komt onderweg naar de studio?

We zouden je bijdragen enorm missen hier.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183404798
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:17 schreef leolinedance het volgende:
Gaan we alweer omhoog?
BTC volume klapt onderuit de weg naar boven is voorlopig nog niet ingezet volgende halte sub $3000 :Y
pi_183404811
quote:
8s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:17 schreef rekoet het volgende:

[..]

Wat

[..]

Wat lul je nou ik heb al goedkeuring gekregen van de AFM ik ben 100% legit :7

Ik schuif aankomende zondag aan bij Harry Mens. Daar zal ik verder het een en ander toelichten over de prospectus :Y
222 posts in 2 dagen... ik denk niet dat dit kthxbye is, die gozer heeft een leven toch, in japan ofzo
Lambo of Rekt
pi_183404836
quote:
4s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:50 schreef fathank het volgende:

[..]

Pas je op dat je niet onder een bus komt onderweg naar de studio?

We zouden je bijdragen enorm missen hier.
  dinsdag 27 november 2018 @ 18:17:45 #212
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183405139
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 17:56 schreef rekoet het volgende:

[..]

BTC volume klapt onderuit de weg naar boven is voorlopig nog niet ingezet volgende halte sub $3000 :Y
Ok en VET?
pi_183405804
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 18:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ok en VET?
Sorry wat is VET?
  † In Memoriam † dinsdag 27 november 2018 @ 18:56:38 #214
230491 Zith
pls tip
pi_183405973
quote:
5s.gif Op dinsdag 27 november 2018 18:49 schreef rekoet het volgende:

[..]

Sorry wat is VET?
Je moederrrr
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183406138
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 18:56 schreef Zith het volgende:

[..]

Je moederrrr
Dat zeg je maar tegen je vader :')
pi_183406864
quote:
Ja tof. Een deel van een bedrijf betalen zonder een deel van het bedrijf te kopen :D
pi_183406986
Jaaaaaa, het einde (van de voorbereidingen) komt dan toch in zicht. Mijn eigen bedrijf gaat over 1 a 2 weken echt officieel de lucht in. *O*
pi_183407010
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:35 schreef SOG het volgende:

[..]

Ja tof. Een deel van een bedrijf betalen zonder een deel van het bedrijf te kopen :D
Dat gaat op voor alle blockchain projecten je hebt niks behalve token
pi_183407026
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:40 schreef rekoet het volgende:

[..]

Dat gaat op voor alle blockchain projecten je hebt niks behalve token
Dat is niet waar.
pi_183407052
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is niet waar.
Bij welke dan niet?

Nu weet je het ff weer niet :')
pi_183407342
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:42 schreef rekoet het volgende:

[..]

Bij welke dan niet?

Nu weet je het ff weer niet :')
Oh, daar zijn er zat van hoor. Zoekt en gij zult vinden, alhoewel dat met jouw beperking misschien wat lang kan duren. :+
pi_183407375
Veel blockchains hebben ook voting, waar zou dat voor zijn? :D
pi_183407376
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Oh, daar zijn er zat van hoor. Zoekt en gij zult vinden, alhoewel dat met jouw beperking misschien wat lang kan duren. :+
Je kraamt zoveel onzin uit :{w

Mensen zoals jij hebben bitconnect groot gemaakt :W
  dinsdag 27 november 2018 @ 19:55:13 #224
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183407379
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:42 schreef rekoet het volgende:

[..]

Bij welke dan niet?

Nu weet je het ff weer niet :')
Alsof jij uberhaupt bronnen geeft met al je onzin.
Beter niet meer asken, tot je dat doet. ^O^
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183407397
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:55 schreef rekoet het volgende:

[..]

Je kraamt zoveel onzin uit :{w

Mensen zoals jij hebben bitconnect groot gemaakt :W
Tuurlijk. :D
pi_183407398
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:55 schreef illusions het volgende:
Veel blockchains hebben ook voting, waar zou dat voor zijn? :D
Voting maakt je nog geen aandeelhouder van een bedrijf :')
pi_183407416
quote:
13s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:55 schreef rekoet het volgende:

[..]

Voting maakt je nog geen aandeelhouder van een bedrijf :')
Niet per definitie nee, dus? Je snapt er niet zoveel van he? _O-
pi_183407447
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:56 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet per definitie nee, dus? Je snapt er niet zoveel van he? _O-
Dus het in bezit hebben van een token geeft je nergens recht op dus dat
  dinsdag 27 november 2018 @ 19:58:27 #229
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183407453
DIt is de nieuwe klaas jongens.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183407470


[ Bericht 100% gewijzigd door rekoet op 27-11-2018 19:58:59 ]
  dinsdag 27 november 2018 @ 19:59:16 #231
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183407486
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:58 schreef rekoet het volgende:

[..]

en maar herhalen zonder enige shit. Onderbuikgevoelens.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 27 november 2018 @ 19:59:58 #232
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183407507
Iemand is mad, omdat die boot gemist heeft, en 0,0 winst heeft.
In de groep 90% verlies. :D _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183407591
quote:
13s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:58 schreef rekoet het volgende:

[..]

Dus het in bezit hebben van een token geeft je nergens recht op dus dat
Bij veel bedrijven ook wel, maar je snapt wel meer hele simpele dingen niet. :+
pi_183407633
Toch best sneu, als je zoveel achterloopt qua ontwikkeling dat het zo enorm duidelijk is voor je medemens. Dat maakt je leven best moeilijk volgens mij.
pi_183407667
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:04 schreef illusions het volgende:
Toch best sneu, als je zoveel achterloopt qua ontwikkeling dat het zo enorm duidelijk is voor je medemens. Dat maakt je leven best moeilijk volgens mij.
Ik zie dat bitconnect crew zich hier heeft verzamelt hopend op betere tijden _O-
  dinsdag 27 november 2018 @ 20:06:36 #236
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183407697
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:05 schreef rekoet het volgende:

[..]

Ik zie dat bitconnect crew zich hier heeft verzamelt hopend op betere tijden _O-
Beetje met winst spelen.
Jij en je betere tijden. _O_
Huis van gekocht. gg.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183407730
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:05 schreef rekoet het volgende:

[..]

Ik zie dat bitconnect crew zich hier heeft verzamelt hopend op betere tijden _O-
Zinsopbouw en spelling zijn ook al niet voor jou weggelegd zie ik.

Deze figuur doet me denken aan de legende Wilco Beks.
pi_183407823
Stel me zo'n figuur voor bij rekoet:

pi_183407837
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Zinsopbouw en spelling zijn ook al niet voor jou weggelegd zie ik.

Deze figuur doet me denken aan de legende Wilco Beks.
pi_183408201
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:11 schreef rekoet het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hoef geen Gallardo. Kan m'n auto inruilen voor 2 van die kutdingen.

Werkt hier ook niet met al die bergen en slechte wegen, dan kom ik m'n eigen straat niet eens in.
pi_183408286
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoef geen Gallardo. Kan m'n auto inruilen voor 2 van die kutdingen.

Werkt hier ook niet met al die bergen en slechte wegen, dan kom ik m'n eigen straat niet eens in.
Anders pak je toch gewoon de bus ^O^

Ik ga nog ff wat shit coins bewonderen

Institutional money is waiting on the sidelines _O-
pi_183408467
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 20:23 schreef rekoet het volgende:

[..]

Anders pak je toch gewoon de bus ^O^

Ik ga nog ff wat shit coins bewonderen

Institutional money is waiting on the sidelines _O-
Er rijdt hier geen bus. De taxi komt al niet eens bij m'n huis omdat de straat lang en niet geasfalteerd is. Misschien eens asfalt kopen van al m'n dukaten.
  dinsdag 27 november 2018 @ 20:53:00 #243
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183409059
Kthxbye
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183409159
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 19:35 schreef SOG het volgende:

[..]

Ja tof. Een deel van een bedrijf betalen zonder een deel van het bedrijf te kopen :D
Huh wat? :P
pi_183409201
24 uur

laag ¤ 3.120,53
hoog ¤ 3.596,99
volume BTC 231.39

buy gezet op ¤ 3.160
pi_183409216
Ojee, het rekent ook nog in Euro's. :D
pi_183409253
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:02 schreef illusions het volgende:
Ojee, het rekent ook nog in Euro's. :D
Ik betaal mijn rekeningen namelijk ook in euro's :7

Alleen de echte pro's gebruiken natuurlijk USD _O-
pi_183409366
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:04 schreef rekoet het volgende:

[..]

Ik betaal mijn rekeningen namelijk ook in euro's :7

Alleen de echte pro's gebruiken natuurlijk USD _O-
Traders wel, maar daar mis je hersencapaciteit voor.
pi_183409414
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:10 schreef illusions het volgende:

[..]

Traders wel, maar daar mis je hersencapaciteit voor.
Gelukkig gebruik ik BL3P kan ik alles lekker in eurootjes doen ^O^
  dinsdag 27 november 2018 @ 21:18:10 #250
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183409534
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:10 schreef illusions het volgende:

[..]

Traders wel, maar daar mis je hersencapaciteit voor.
Bl3p doet gewoon in euro's maat
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183409801
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:18 schreef fathank het volgende:

[..]

Bl3p doet gewoon in euro's maat
Gastje heeft nog te weinig btc verhandeld om voor een BL3P invite aanmerking te komen :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 21:35:32 #252
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183409832
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:33 schreef rekoet het volgende:

[..]

Gastje heeft nog te weinig btc verhandeld om voor een BL3P invite aanmerking te komen :')
Iets meer respect gaarne.

We gaan hier normaal met elkaar om.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183409860
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:35 schreef fathank het volgende:

[..]

Iets meer respect gaarne.

We gaan hier normaal met elkaar om.
Niet sinds die rekoet hier post hoor. Misselijke user is dat.
pi_183409884
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:35 schreef fathank het volgende:

[..]

Iets meer respect gaarne.

We gaan hier normaal met elkaar om.
Respect komt van 2 kanten :7

pi_183409908
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:38 schreef rekoet het volgende:

[..]

Respect komt van 2 kanten :7

Nou laat eens zien dan.
pi_183409936
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Niet sinds die rekoet hier post hoor. Misselijke user is dat.
Zo is het genoeg geluld over VET en Seal
  dinsdag 27 november 2018 @ 21:40:23 #257
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_183409946
R.E.S.P.C.T.E
Voor mensen met dyslexie
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
pi_183409998
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:40 schreef EP3 het volgende:
R.E.S.P.C.T.E
Voor mensen met dyslexie
Thanks bro ^O^

pi_183410257
Ik zit tegenwoordig ook op tweakers een stuk gezelliger daar meer respect en zo :Y
pi_183410386
quote:
4s.gif Op dinsdag 27 november 2018 21:53 schreef rekoet het volgende:
Ik zit tegenwoordig ook op tweakers een stuk gezelliger daar meer respect en zo :Y
Donderstraal dan op joh :P
pi_183410423
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:02 schreef KapBak het volgende:

[..]

Donderstraal dan op joh :P
Mr containerbegrip is weer terug :W

Wat kom je doen :?
  dinsdag 27 november 2018 @ 22:05:47 #262
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183410451
Ripple on the move
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 27 november 2018 @ 22:06:08 #263
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183410461
Water is nat
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183410484
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:04 schreef rekoet het volgende:

[..]

Mr containerbegrip is weer terug :W

Wat kom je doen :?
Je moeder is een containerbegrip :P
pi_183410495
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:07 schreef KapBak het volgende:

[..]

Je moeder is een containerbegrip :P
Samen met je vader ja :')
pi_183410508
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:05 schreef fathank het volgende:
Ripple on the move
$500K 24 hrs volume :')
  dinsdag 27 november 2018 @ 22:13:15 #267
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183410585
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 november 2018 22:08 schreef rekoet het volgende:

[..]

$500K 24 hrs volume :')
Klaar voor lancering

Of denk je SpaceX stresst 24h voordat ze BFR naar Mars schieten

Nee. Rust en kalmte is het devies

Doe ermee wat je wil. Een gewaarschuwd mens kan niet tellen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 27 november 2018 @ 22:59:00 #268
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183411598
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 09:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Als je het wil gaan begrijpen is het YouTube kanaal van Andreas Antanopoulos een goed beginpunt.
Die gast blijft een verademing om naar te luisteren en legt dingen zo goed uit:

The best firms advertise the least...
pi_183412233
https://www.cftc.gov/site(...)tContracts112718.pdf

Overheden weten echt best wel prima hoe het zit allemaal :P
pi_183412250
quote:
“Smart contract” may be an oxymoron!":
•A “smart contract” is not necessarily “smart.”
•The operation is only as smart as the information feed it receives and the machine code that directs it.
•A “smart contract” may not be a legally binding contract.
•It may be a gift or some other non-contractual transfer.
•It may be only part of a broader contract.
•To the extent a smart contract violates the law, it would not be binding or enforceable.
De naam smart contract vat ook gewoon totaal niet wat het is _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door KapBak op 27-11-2018 23:36:11 ]
pi_183412346
Jullie zijn lekker bezig op rekoet zeg.
pi_183412356
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:35 schreef woxxel het volgende:
Jullie zijn lekker bezig op rekoet zeg.
Amateurs zijn het verder dan je moeder roepen komen ze niet :')
pi_183412375
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:36 schreef rekoet het volgende:

[..]

Amateurs verder dan je moeder roepen komen ze niet :')
Ach miep niet zo :P. Vaak genoeg inhoudelijk de discussie aan gegaan maar uiteindelijk gaat het altijd weer om dezelfde argumenten die je blijft herhalen.
pi_183412390
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ach miep niet zo :P. Vaak genoeg inhoudelijk de discussie aan gegaan maar uiteindelijk gaat het altijd weer om dezelfde argumenten die je blijft herhalen.
Je komt niet verder dan je stopwoordje containerbegrip :{w
pi_183412415
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:38 schreef rekoet het volgende:

[..]

Je komt niet verder dan je stopwoordje containerbegrip :{w
Lol, dat is niks meer dan een meme en een beetje kloten naar Typisch toe die het woord als eerste hier neergooide :D
pi_183412489
Is dit domme gelul nou klaar?
PS Rekoet is Sealboy.
Vakman pur sang
pi_183412750
Higher lows confirmed, trend broken, moon soon. *O*
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183412872
quote:
4s.gif Op woensdag 28 november 2018 00:06 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Higher lows confirmed, trend broken, moon soon. *O*
IK KAN DIE G KRACHTEN NIE TAAN
pi_183413066
On point :P

pi_183413139
Wat een niveau weer :')
pi_183413465
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 november 2018 @ 06:08:33 #282
206731 Mortaxx
Doomer
pi_183413864
quote:
nu
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_183413995
quote:
“My Story is our first solution based on our brand new Digital Assurance concept which already goes far beyond tracking a product from the point of origin up to the consumer. The VeChain powered Blockchain application will be available on DNV GL’s data management platform Veracity. This is only the first step of a longer journey in which we will leverage on the combined and coherent use of Blockchain, IoT, Data Curation and Artificial Intelligence to help customers building trust on their products, improving their performances and increasing efficiency in processes,” says Digital Transformation Director in DNV GL – Business Assurance Renato Grottola.
Al die fuccbois die denken dat het alleen gaat om te tracken waar je stukje kip vandaag komt

Zoals als ik Al zei

Snappen niks van hoe de bizniz world werkt :)

Ahhahh

Naar de maan en
voorbij

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-11-2018 06:58:45 ]
pi_183414000
"Kom laten we een blockchain maken met 1000k tps infinity scale pow/dpos hybrid instant payements en Dan Komen de gebruikers vanzelf wel!"

Ahahahah!!!!
  woensdag 28 november 2018 @ 07:51:00 #285
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183414215
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 28 november 2018 @ 08:25:03 #286
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183414435
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:45 schreef Lospedrosa het volgende:
Is dit domme gelul nou klaar?
PS Rekoet is Sealboy.
Insult to SEAL.
Rekoet is 0.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 28 november 2018 @ 08:41:05 #287
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183414541
VET bijna moon
  woensdag 28 november 2018 @ 08:44:10 #288
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183414572
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 08:41 schreef leolinedance het volgende:
VET bijna moon
Vanochtend 7k+ clauses in 1300 transacties

Mass adoption ligt op de loer

Een slapende reus die stilletjes aan het ontwaken is

U have seen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 28 november 2018 @ 09:22:26 #289
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183414982
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 08:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Vanochtend 7k+ clauses in 1300 transacties

Mass adoption ligt op de loer

Een slapende reus die stilletjes aan het ontwaken is

U have seen
Zomer 2019 flippening BTC/VET
pi_183415457
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 08:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Vanochtend 7k+ clauses in 1300 transacties

Mass adoption ligt op de loer

Een slapende reus die stilletjes aan het ontwaken is

U have seen
De waan van de dag regeert weer :')
  woensdag 28 november 2018 @ 10:17:52 #291
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183415611
quote:
13s.gif Op woensdag 28 november 2018 10:07 schreef rekoet het volgende:

[..]

De waan van de dag regeert weer :')
Mooi containerbegrip.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 28 november 2018 @ 10:18:32 #292
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183415626
Je bent zelf een waan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183415738
ALLES GROEN ALLES GROEN

WE WORDEN RIJK
pi_183415742
RIP.
  † In Memoriam † woensdag 28 november 2018 @ 11:06:29 #295
230491 Zith
pls tip
pi_183416318
Wat zit je toch om je heen te slaan rekoet...
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 28 november 2018 @ 11:11:40 #296
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183416386
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 10:24 schreef illusions het volgende:
ALLES GROEN ALLES GROEN

WE WORDEN RIJK
pi_183416399
24u
laag ¤ 3.167,98
hoog ¤ 3.600,00
volume 270.81

Zo weer ff 3 barkies gepakt in een avondje :7
  woensdag 28 november 2018 @ 11:14:05 #298
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183416426
Rekut _O_

Wat een god

Hij leest de markt niet. Hij is de markt _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183416840
I am the market now!
  woensdag 28 november 2018 @ 11:49:28 #300
477575 Districore
Crowdpurchase Merchandise
pi_183416913
Iemand hier bezig met Tronbet? Ik bezit nu ca. 5.500 Ante's en krijg hiermee ruim 1000 trx (10 euro met de huidige koers) per dag aan rendement. Hopen dat ze snel verhandelbaar worden zodat ik m'n inleg kan cashen.
Districore - Crowdpurchase your merchandise
pi_183417063
uuuhg
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')