abonnement Unibet Coolblue
pi_183258619


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183258639
RIPtocurrencies, omdat alles helemaal #deaud gaat, snappie?!? LOLOLOLOl
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183258667
Snel bij pakken mensen, dit is je kans!
٩๏̯͡๏)۶
  dinsdag 20 november 2018 @ 08:51:14 #4
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183258752
Nog heel even wachten en dan kan ik met een paar euro mijn hele crypto holdings verdubbelen :9 Ik denk dat ik +/- een weekje voor de launch van bakkt bij ga kopen. Tot die tijd krijgen we vast nog wel een kleine bounce, maargoed helemaal de dip vangen lukt nooit
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183258790
Holy fucking shit, dit gaat wel DIEP.
pi_183259012
Holyshit, er is echt helemaal niets meer van over. #metoo #rekt
pi_183259025
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 08:53 schreef illusions het volgende:
Holy fucking shit, dit gaat wel DIEP.
Lekker tog, daar hou je tog van?!
pi_183259031
Paniekzaaiers, de 4500 support houdt het prima. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183259057
pi_183259063
pi_183259066
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:10 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

Lekker tog, daar hou je tog van?!
Ja, ik weet alleen niet of ik je er nu veel pijn mee doe of niet.
pi_183259123
pi_183259184
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:10 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Paniekzaaiers, de 4500 support houdt het prima. _O_
Uh, er zijn wat technische problemen met de 4500 support, please hold.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183259201
Maar even serieus, deze markt is nu bijna opgedoekt. Echt ontzettend weinig geld zit er nog in tov hoe bekend cryptos eigenlijk zijn.
  dinsdag 20 november 2018 @ 09:25:34 #15
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183259233
Hou maar paar weken deze levels.

Laat ik m'n vakantiebonnen uitbetalen, zonnepanelen wachten maar ff en dan ben ik over een half jaar multimiljonair *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183259239
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:22 schreef Apekoek het volgende:
Maar even serieus, deze markt is nu bijna opgedoekt. Echt ontzettend weinig geld zit er nog in tov hoe bekend cryptos eigenlijk zijn.
Als je het vergelijkt met 2017 valt dat allemaal weer ontzettend mee.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183259270
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 08:30 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Wel mooi dat je dat als zekerheid zegt. :)
:D _O_

En TT _O_
Lambo of Rekt
pi_183259339
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:22 schreef Apekoek het volgende:
Maar even serieus, deze markt is nu bijna opgedoekt. Echt ontzettend weinig geld zit er nog in tov hoe bekend cryptos eigenlijk zijn.
Zo bekend is het niet hoor... daar vergis je je in denk ik. De omgevingen waar wij in opereren daar kent iedereen en alles het, sowieso in NL is het heel bekend... maar wereldwijd valt dat nog goed tegen. Als je nagaat dat een RUIME schatting 30 miljoen man betreft, die eraan mee doen... dat is net 2 keer NL.
Lambo of Rekt
pi_183259389
Bitcoin Cash genot, -45%.
  dinsdag 20 november 2018 @ 09:40:01 #20
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183259419
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:37 schreef Aquarii het volgende:
Bitcoin Cash genot, -45%.
Even weer genieten van de reacties op de betreffende subreddit.

edit: bitcoin cash SV is helemaal dramatisch. Wat een oorlog weer op al die BTC/BHC subreddits.

[ Bericht 9% gewijzigd door Eyjafjallajoekull op 20-11-2018 09:47:31 ]
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 20 november 2018 @ 09:41:15 #21
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_183259436
Is het al wavesmaand?
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_183259447
Al MN geld weg..
pi_183259457
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:32 schreef EggsTC het volgende:
sowieso in NL is het heel bekend...
Ook dat valt nog vies tegen. Ja mensen hebben er van gehoord. Maar veel verder dan drugs geld en je kan er veel geld mee verliezen komen de meeste niet.

Hij vroeg het pas in Amsterdam:

Het zijn vooral een groepje die hards en pure speculators (vandaar het success van alt coins).
  dinsdag 20 november 2018 @ 09:44:05 #24
62913 Blik
The one and Only!
pi_183259490
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:41 schreef VeX- het volgende:
Is het al wavesmaand?
MyTracknet als enige in het groen in mijn pf
pi_183259542


Maybe we're not done, but just getting started 8-)
Lambo of Rekt
pi_183259621
Lambo of Rekt
  dinsdag 20 november 2018 @ 09:56:45 #27
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183259707
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:52 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]
Laatste 6 maanden is toch meer 1, 2, en dan weer 1 lol.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183259757
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:47 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Maybe we're not done, but just getting started 8-)
Deze zag ik eerder ook al, damn fractals. Maar dan zou je echt klaar zijn, want dan zak je verder door naar 2014.

Hoewel ik panic en anger en depression allemaal al heb gevoeld.
  Moderator dinsdag 20 november 2018 @ 09:59:20 #29
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183259760
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2018 09:27 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Nooit meer broeder, nooit meer.

Marketcap :

Januari 2018 : 800 miljard
Februari 2018 500 miljard
Maart 2018 400 miljard
April 2018 400 miljard
Mei 2018 350 miljard
Juni 2018 300 miljard
Juli 2018 250 miljard
Augustus 2018 200 miljard

Ik hoef je hopelijk niet uit te leggen waar deze trend zich naar toe zal bewegen in december 2018 hé... Nou ja, laat ik het dan toch maar doen :

December 2018 75 miljard :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183259860
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:10 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Paniekzaaiers, de 4500 support houdt het prima. _O_
Wat zei je ook alweer?
pi_183259864
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat zei je ook alweer?
:D
Lambo of Rekt
pi_183259984
dikke bounce NUUUUU MOOOOOOOOOOOOONNNN

*O* *O* *O*
_O- _O- _O-
pi_183260163
We hebben een groen kaarsje te pakken.
pi_183260183
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:32 schreef illusions het volgende:
We hebben een groen kaarsje te pakken.
JAAAAAAAAAAAAA MOOOOOOOOOON
pi_183260214
Ik ben wel blij dat ik niet iedereen heb aangeraden crypto te kopen vorig jaar :P

Anders had ik me nu best kut gevoeld :@
pi_183260266
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:35 schreef KapBak het volgende:
Ik ben wel blij dat ik niet iedereen heb aangeraden crypto te kopen vorig jaar :P

Anders had ik me nu best kut gevoeld :@
Uiteindelijk hun eigen keuze natuurlijk. Net als mensen google plus gebruiken
pi_183260276
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:39 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Uiteindelijk hun eigen keuze natuurlijk. Net als mensen google plus gebruiken
Ja dat kan natuurlijk maar ik had me dan toch schuldig gevoeld :D

Neemt niet weg dat ik graag aan iedereen Bitcoin, Ethereum of wat dan ook uitleg (zover ik dat kan) hoor.
  † In Memoriam † dinsdag 20 november 2018 @ 10:54:11 #39
230491 Zith
pls tip
pi_183260464
Bij deze geeft de top Mod van het beste crypto forum van Nederland een Negatief koopadvies met betrekking tot cryptocurrencies.

Officieel paniek!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 20 november 2018 @ 10:55:18 #40
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183260483
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 november 2018 09:47 schreef EggsTC het volgende:
Maybe we're not done, but just getting started
In het Engels klinkt het nog erger ja :P
pi_183260507
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:54 schreef Zith het volgende:
[warning] Bij deze geeft de top Mod van de beste crypto forum van Nederland een Negatief koopadvies met betrekking tot cryptocurrencies. [/warning]

Officieel paniek!
beetje laat :D
pi_183260508
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:55 schreef leolinedance het volgende:

[..]

In het Engels klinkt het nog erger ja :P
Lekker onheilspellend ja :P
  dinsdag 20 november 2018 @ 10:57:55 #43
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183260541
De daling gaat op hoog volume, als je dan toch wil kopen zou ik wachten tot de rust is teruggekeerd.
pi_183260708
komt voorlopig niet meer goed dit _O-
pi_183260724
En dan mogen ze trouwens die Tether printers wel even aanslingeren nu :P

Vooral BCH heeft wat support nodig, tering jantje zeg.
pi_183260743
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:07 schreef Predator38 het volgende:
komt voorlopig niet meer goed dit _O-
Nooit meer, we zijn kapot, DOOD.
Lambo of Rekt
pi_183260756
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:10 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nooit meer, we zijn kapot, DOOD.
shit happens..... :P
ff paar jaartjes wat extra werken
pi_183260757
RIP
  dinsdag 20 november 2018 @ 11:13:45 #50
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183260785
Zijn we al moon warriors?!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183260796
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:13 schreef ssjgoku het volgende:
Zijn we al moon warriors?!
SEAL MOOHOEHOEHEOHOEOHEOEE N
Lambo of Rekt
pi_183260830
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

SEAL MOOHOEHOEHEOHOEOHEOEE N
$0.001145 :P
pi_183260837
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:17 schreef Predator38 het volgende:

[..]

$0.001145 :P
wel stabiel :D
Lambo of Rekt
pi_183260841
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

wel stabiel :D
veel lager kan het niet, nog minder dan 600k marketcap _O-
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 november 2018 @ 11:23:14 #55
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_183260910
Hoe gaat het met mijn Ethers?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_183260944
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:23 schreef Nattekat het volgende:
Hoe gaat het met mijn Ethers?
Niet heel goed.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 november 2018 @ 11:25:17 #57
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_183260955
Al tijd om groots in te kopen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_183260958
Neukeeeuuhhhh
pi_183260965
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:23 schreef Nattekat het volgende:
Hoe gaat het met mijn Ethers?
Mooi buy the dip momentje dit! :P

Grapje natuurlijk he
pi_183260980
pi_183260985
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:23 schreef Nattekat het volgende:
Hoe gaat het met mijn Ethers?
Lambo of Rekt
pi_183260989
Ik zou nog ff wachten. Hoewel ik toen hij op 5k stond al zei dat ik weer in zou kopen, maar ik heb het sowieso gemist dus moet nu wel uitzitten.
pi_183260995
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:25 schreef Nattekat het volgende:
Al tijd om groots in te kopen?
Ja eigenlijk wel, aangezien we half december een bullrun hebben.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 november 2018 @ 11:27:36 #64
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_183261004
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik kruip terug in m'n hol :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_183261011
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
pi_183261021
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kruip terug in m'n hol :{
Überhaupt uit je hol komen was al een heel erg slecht plan, zeker nu.
pi_183261053
Ach nee joh, we zijn hier toch voor de tech.
  dinsdag 20 november 2018 @ 11:33:04 #68
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183261117
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:29 schreef KapBak het volgende:
Ach nee joh, we zijn hier toch voor de tech.
_O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183261133
Heb ik nog meer goede one liners?

WHALES ACCUMULEREN NU.
pi_183261153
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:34 schreef KapBak het volgende:
Heb ik nog meer goede one liners?

WHALES ACCUMULEREN NU.
Lambo of Rekt
pi_183261162
quote:
Dit is goed voor Bitcoin
pi_183261170
"De prijs nu maakt niet uit"
Lambo of Rekt
  dinsdag 20 november 2018 @ 11:36:57 #73
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183261181
Gelukkig zijn wij early adaptors.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183261194
Seal gaat ons uit de rode cijfers helpen
Lambo of Rekt
pi_183261208
Wel een spannende race tussen TUSD en USDC.
pi_183261212
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:38 schreef KapBak het volgende:
Wel een spannende race tussen TUSD en USDC.
Lambo of Rekt
pi_183261230
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:38 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
De bear markt is niet voorbij totdat jij dat GIFje niet meer deelt.
pi_183261243
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:39 schreef KapBak het volgende:

[..]

De bear markt is niet voorbij totdat jij dat GIFje niet meer deelt.
pi_183261245
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:39 schreef KapBak het volgende:

[..]

De bear markt is niet voorbij totdat jij dat GIFje niet meer deelt.
_O-

jij hebt m verzonnen :D
Lambo of Rekt
  dinsdag 20 november 2018 @ 11:40:52 #80
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183261255
BTC heeft gewoon black friday deals, ik snap de ophef niet zo
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183261278
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 10:35 schreef KapBak het volgende:
Ik ben wel blij dat ik niet iedereen heb aangeraden crypto te kopen vorig jaar :P

Anders had ik me nu best kut gevoeld :@
Denk dat je idd niet best voelt als je door de ene na de andere het ziekenhuis in gemept wordt.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183261320
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

_O-

jij hebt m verzonnen :D
JA HOOR GEEF MIJ MAAR WEER DE SCHULD :P

quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:42 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Denk dat je idd niet best voelt als je door de ene na de andere het ziekenhuis in gemept wordt.
_O- _O- _O-

Ik weet niet met wat voor mensen jij omgaat maar als dit hun reactie was zou ik er sowieso mee uitkijken :D
pi_183261348
Al ff niet gekeken vandaag, is het al aanhet bouncen?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183261352
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

JA HOOR GEEF MIJ MAAR WEER DE SCHULD :P

[..]

_O- _O- _O-

Ik weet niet met wat voor mensen jij omgaat maar als dit hun reactie was zou ik er sowieso mee uitkijken :D
Jep, omdat jij m verzonnen hebt, zitten we nog steeds in deze bear dus.... er is dus klaarblijkelijk één iemand schuldig aan deze bear, en ik kan je vertellen; ik ben het niet >:)
Lambo of Rekt
pi_183261363
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:48 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, omdat jij m verzonnen hebt, zitten we nog steeds in deze bear dus.... er is dus klaarblijkelijk één iemand schuldig aan deze bear, en ik kan je vertellen; ik ben het niet >:)
Hou op hiermee, straks komt Grrrrrrrr mij opzoeken om mij met hambo's te bekogelen.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 november 2018 @ 11:50:18 #86
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_183261382
Moon!
pi_183261386
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:50 schreef Kyran het volgende:
Moon!
pi_183261388
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:49 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hou op hiermee, straks komt Grrrrrrrr mij opzoeken om mij met hambo's te bekogelen.
Voor zover ik weet is hij al onderweg >:)
Lambo of Rekt
pi_183261395
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:49 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hou op hiermee, straks komt Grrrrrrrr mij opzoeken om mij met hambo's te bekogelen.
diepvrieshambo's komen wel aan.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183261400
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

diepvrieshambo's komen wel aan.
pi_183261485
I feel like shopping boys
pi_183261567
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:56 schreef metallicelmo het volgende:
I feel like shopping boys
Gewaagd, vallende messen vangen.
  dinsdag 20 november 2018 @ 12:02:19 #93
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_183261583
Hmz...
pi_183261598
Uurindicator is weer groen als gras. Koop nu of miss the bottom!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183261703
Ik bleef maar waarschuwen

waarschuwen

waarschuwen

waarschuwen

"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183261721
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:09 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik bleef maar waarschuwen

waarschuwen

waarschuwen

waarschuwen

[ afbeelding ]
Bedankt klaas _O_ whats next?
Lambo of Rekt
pi_183261733
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:10 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Bedankt klaas _O_ whats next?
kerstinkopen :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183261771
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:11 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

kerstinkopen :)
TOT HOE VER ZAKKEN WE KLAAS _O_
Lambo of Rekt
pi_183261821
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

TOT HOE VER ZAKKEN WE KLAAS _O_
nog is 1000 dollar voor de kerst?

Mensen willen toch een kalkoen tijdens de kerst dus moet er nog wat verkocht gaan worden....

3500 dollar is makkelijk haalbaar en als het heel erg tegenzit tikken we ergens in de 2000-2900 nog aan dit jaar
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183261837
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:15 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

nog is 1000 dollar voor de kerst?

Mensen willen toch een kalkoen tijdens de kerst dus moet er nog wat verkocht gaan worden....

3500 dollar is makkelijk haalbaar en als het heel erg tegenzit tikken we ergens in de 2000-2900 nog aan dit jaar
Lekker klaas _O_

Wanneer kunnen we sub 1000 verwachten?
Lambo of Rekt
pi_183261930
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lekker klaas _O_

Wanneer kunnen we sub 1000 verwachten?
Ik denk dat we zo langzamerhand de bodem echt aan het naderen zijn.

Ik weet niet wat ik moet inschatten wat de bodem is

als het mee zit de 3000

en dan zullen er altijd gokkers komen vanuit de hele wereld die dan de gok gaan wagen en dan flink gaan kopen waardoor we denk ik wel weer naar de 4000 kunnen gaan. Maar het zou ook kunnen zijn dat regeringen nog meer maatregelen gaan treffen die de cryptohandel kunnen gaan aantasten.

Dan is het volgend jaar defenitief afgelopen.

Regeringen en monetaire stelsels zijn helemaal niet gebaat bij die virtuele troep waar zoveel criminalteit rond heerst op dit moment. Vertrouwen zal alleen maar kelderen.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183261956
Ik heb het idee dat niemand op dit moment op huidige prijzen durft te kopen dus de prijs zakt verder en verder. Ik hoop op een goede FOMO, kan alleen nog wel een jaar duren
pi_183261963
BitcoinCash vanochtend -44% shitcoin
pi_183261967
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:20 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Ik denk dat we zo langzamerhand de bodem echt aan het naderen zijn.

Ik weet niet wat ik moet inschatten wat de bodem is

als het mee zit de 3000

en dan zullen er altijd gokkers komen vanuit de hele wereld die dan de gok gaan wagen en dan flink gaan kopen waardoor we denk ik wel weer naar de 4000 kunnen gaan. Maar het zou ook kunnen zijn dat regeringen nog meer maatregelen gaan treffen die de cryptohandel kunnen gaan aantasten.

Dan is het volgend jaar defenitief afgelopen.

Regeringen en monetaire stelsels zijn helemaal niet gebaat bij die virtuele troep waar zoveel criminalteit rond heerst op dit moment. Vertrouwen zal alleen maar kelderen.
We?

zozo, klaas zit in crypto!!!
pi_183262022
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:15 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

nog is 1000 dollar voor de kerst?

Mensen willen toch een kalkoen tijdens de kerst dus moet er nog wat verkocht gaan worden....

3500 dollar is makkelijk haalbaar en als het heel erg tegenzit tikken we ergens in de 2000-2900 nog aan dit jaar
haha, gekke klaas. uurindicator is groen als fuck man. Eindejaarsrally: GO!!!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262044
Zijn we niet een klein beetje opgelucht dat het gewoon ff dik gezakt is nu allemaal? Hebben we dat ook gehad, dat gekut zo rond 6500 de hele tijd daar wist je gewoon het gaat of omhoog wat niet heel waarschijnlijk was, want geen belangrijk nieuws, of gewoon naar beneden. And here we are. Kunnen we weer opnieuw beginnen zoals de afgelopen 5 crashes van BTC over de afgelopen 8 jaar
pi_183262115
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:29 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn we niet een klein beetje opgelucht dat het gewoon ff dik gezakt is nu allemaal? Hebben we dat ook gehad, dat gekut zo rond 6500 de hele tijd daar wist je gewoon het gaat of omhoog wat niet heel waarschijnlijk was, want geen belangrijk nieuws, of gewoon naar beneden. And here we are. Kunnen we weer opnieuw beginnen zoals de afgelopen 5 crashes van BTC over de afgelopen 8 jaar
Iedereen is hier altijd blij toch.

Boel gaat moon: MOOOOOOOOOHOOOOOOOOON LAMBO'S! PENSIOEN JAHAHAHAHAHAHAHA!
Boel gaat sideways: Goed deze stabiliteit! Crypto wordt volwassuuuuuh!
Boel crasht: ZO KAN IK MEER ACCUMULEREN EN SCHUDDEN WE DIE WEAK HANDS HAHAHAHA JATOG!

Het is één groot fucking feest! *O* *O* *O*

:')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262149
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:33 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Iedereen is hier altijd blij toch.

Boel gaat moon: MOOOOOOOOOHOOOOOOOOON LAMBO'S! PENSIOEN JAHAHAHAHAHAHAHA!
Boel gaat sideways: Goed deze stabiliteit! Crypto wordt volwassuuuuuh!
Boel crasht: ZO KAN IK MEER ACCUMULEREN EN SCHUDDEN WE DIE WEAK HANDS HAHAHAHA JATOG!

Het is één groot fucking feest! *O* *O* *O*

:')
ACCUMULEREN... het woord van 2018 ja :')
Lambo of Rekt
pi_183262193
ja tog
pi_183262204
Ik ben eigenlijk alleen maar blij als de boel moon als een moeder gaat.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262208
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:38 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik ben eigenlijk alleen maar blij als de boel moon als een moeder gaat.
Als DE moeder pik.... als de moeder ;(
Lambo of Rekt
pi_183262233
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:39 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als DE moeder pik.... als de moeder ;(
Mijn moeder heeft geen pik. :N
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262255
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:40 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Mijn moeder heeft geen pik. :N
Nee en dat kwakje van je vader had ook beter op de verwarming terecht kunnen komen.

pi_183262269
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:42 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nee en dat kwakje van je vader had ook beter op de verwarming terecht kunnen komen.

[ afbeelding ]
Daar liggen de diepvrieshambo's te ontdooien dus gelukkig niet.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262276
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:43 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Daar liggen de diepvrieshambo's te ontdooien dus gelukkig niet.
_O_ _O_
pi_183262291
Dat worden diepvrieshambo's zonder broodjes als ik zo de koersen bekijk. Hoop dat ik nog wat ketchup uit de fles kan knijpen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262328
quote:
15s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Dat worden diepvrieshambo's zonder broodjes als ik zo de koersen bekijk. Hoop dat ik nog wat ketchup uit de fles kan knijpen.
Ik heb soms echt het idee dat jij er een paar euros tegenaan gegooid hebt alleen om hier mee te kunnen trollen :D

Ik vind helemaal mooi.
pi_183262380
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:46 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik heb soms echt het idee dat jij er een paar euros tegenaan gegooid hebt alleen om hier mee te kunnen trollen :D

Ik vind helemaal mooi.
Daar hoef je geen euro's voor erin te gooien toch? Maar zit er idd maar voor paar barkies in. Zijn ondertussen donnie's geworden wel.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262402
Lambo of Rekt
pi_183262413
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:49 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Daar hoef je geen euro's voor erin te gooien toch?
Is een beetje als wedden op een voetbalwedstrijd omdat je hem met vrienden gaat kijken en het toch een beetje boeiend wil maken.

Barkies en donnies, wat maakt het uit G.
pi_183262424
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Is een beetje als wedden op een voetbalwedstrijd omdat je hem met vrienden gaat kijken en het toch een beetje boeiend wil maken.

Barkies en donnies, wat maakt het uit G.
Nee, geen G's erin zitten :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262673
Zijn we al rekt?
Lambo of Rekt
pi_183262679
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:05 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al rekt?
We zijn aan het bouncen bradder. Op naar de 5,5k.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262699
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:06 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

We zijn aan het bouncen bradder. Op naar de 5,5k.
AAAAAAAI netjes braddertje, klaas hield ons een beetje voor de gek dus
Lambo of Rekt
pi_183262742
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:07 schreef EggsTC het volgende:

[..]

AAAAAAAI netjes braddertje, klaas hield ons een beetje voor de gek dus
Als klaas komt is het tijd om te kopen, #1 regel in fokcryptoland.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183262774
Ik ben blij dat ik in SEAL zit
Lambo of Rekt
  dinsdag 20 november 2018 @ 13:15:16 #127
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183262847
Ik wacht om mijn volgende storting bijgeschreven te zien bij Bitonic :) . Durf niet in te loggen op Bittrex B-)

Mijn recentelijk gekochte Ledger Nano S nog met "discount" gekocht :)

Ga maar weer Aircoins hunten: Nieuwe update en spawns van nieuwe coins waar ik actief ben *O*

[ Bericht 14% gewijzigd door edcetera op 20-11-2018 13:25:25 ]
The best firms advertise the least...
  dinsdag 20 november 2018 @ 13:35:07 #128
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183263245
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 11:56 schreef metallicelmo het volgende:
I feel like shopping boys
Tether staat klaar *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 20 november 2018 @ 13:35:51 #129
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183263260
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:06 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

We zijn aan het bouncen bradder. Op naar de 5,5k.
Er is weer 50 mil tether bijgedrukt dus we gaan weer omhoog :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183263287
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Er is weer 50 mil tether bijgedrukt dus we gaan weer omhoog :Y
Zolang deze hoop er nog is is het geen capitulatie :(
pi_183263348
Ik kijk morgen pas weer en verwacht dan 5k+ :Y
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 20 november 2018 @ 13:42:01 #132
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183263365
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Zolang deze hoop er nog is is het geen capitulatie :(
Geen hoop, is gewoon regelrechte manipulatie die je via de pracht van blockchain gewoon heel makkelijk zelf kunt volgen.

Crypto ^O^
Cryptocurrency :')
Blockchain _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  † In Memoriam † dinsdag 20 november 2018 @ 13:46:24 #133
230491 Zith
pls tip
pi_183263432
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ACCUMULEREN... het woord van 2018 ja :')
Nee dat is partnerships
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † dinsdag 20 november 2018 @ 13:47:41 #134
230491 Zith
pls tip
pi_183263454
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:06 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

We zijn aan het bouncen bradder. Op naar de 5,5k.
Ik ben lekker aan het bouncen op je boy's pik!

Big money

B=======D~~~~~~~~~
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183263553
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:46 schreef Zith het volgende:

[..]

Nee dat is partnerships
Nou nou nou
  dinsdag 20 november 2018 @ 14:01:12 #136
62913 Blik
The one and Only!
pi_183263627
de ommekeer is daar! Vechain staat in het groen in mijn portfolio!
  dinsdag 20 november 2018 @ 14:03:45 #137
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_183263661
Ik heb volgens mij nog nooit zo laag gestaan :')

Ik ben benieuwd wanneer alles weer een beetje aantrekt...
De laatste jaren is wel gebleken dat er uiteindelijk altijd wel weer een bullrun komt.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  dinsdag 20 november 2018 @ 14:15:07 #138
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_183263826
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:47 schreef Zith het volgende:

[..]

Ik ben lekker aan het bouncen op je boy's pik!

Big money

B=======D~~~~~~~~~
Comment Etiquette _O_
Hmz...
pi_183264426
RIP Hardware

DoveyWan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 14:50:17 BRUTAL: this is what’s happening now in a China based mining site .... 😨😨 https://t.co/gcN4lVTyBt reageer retweet
  dinsdag 20 november 2018 @ 15:08:47 #140
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183264564
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 14:56 schreef KapBak het volgende:
RIP Hardware

DoveyWan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 14:50:17 BRUTAL: this is what’s happening now in a China based mining site .... 😨😨 https://t.co/gcN4lVTyBt reageer retweet
een erg lijkend filmpje heb ik al eens eerder gezien..
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183264631
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 15:08 schreef fathank het volgende:

[..]

een erg lijkend filmpje heb ik al eens eerder gezien..
Leees het draadje dan dikke :P
  dinsdag 20 november 2018 @ 15:18:28 #142
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183264671
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 15:15 schreef KapBak het volgende:

[..]

Leees het draadje dan dikke :P
Op twitter scroll ik doorgaans niet naar beneden

hoe verder naar beneden hoe ranziger de drek doorgaans
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183265123
Op het randje wel....

pi_183265444
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 14:56 schreef KapBak het volgende:
RIP Hardware

DoveyWan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 14:50:17 BRUTAL: this is what’s happening now in a China based mining site .... 😨😨 https://t.co/gcN4lVTyBt reageer retweet
Dit is goed voor bitcoin.
pi_183265920
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:15 schreef edcetera het volgende:
Ik wacht om mijn volgende storting bijgeschreven te zien bij Bitonic :) . Durf niet in te loggen op Bittrex B-)

Mijn recentelijk gekochte Ledger Nano S nog met "discount" gekocht :)

Ga maar weer Aircoins hunten: Nieuwe update en spawns van nieuwe coins waar ik actief ben *O*
Aircoins? of altcoins?
pi_183265924
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 14:56 schreef KapBak het volgende:
RIP Hardware

DoveyWan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 14:50:17 BRUTAL: this is what’s happening now in a China based mining site .... 😨😨 https://t.co/gcN4lVTyBt reageer retweet
dit is van die overstromingen
  dinsdag 20 november 2018 @ 16:23:58 #147
62913 Blik
The one and Only!
pi_183266000
Fakenews :)
  dinsdag 20 november 2018 @ 16:36:46 #148
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183266281
*BOING* Dikke groene kaars
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183266304
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:36 schreef Rossdale het volgende:
*BOING* Dikke groene kaars
Dooie kater?
Lambo of Rekt
pi_183266319
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:36 schreef Rossdale het volgende:
*BOING* Dikke groene kaars
Ja op Binance gaat het alweer omhoog. Laatste (1h) is wel weer klein rood kutkaarsje.
pi_183266330
Lambo's kunnen weer besteld worden?
Lambo of Rekt
pi_183266341
Ik heb de bestelling nooit opgezegd.
pi_183266532
Hoezo is mn coinbase account zomaar opgeheven
pi_183266586
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 13:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik kijk morgen pas weer en verwacht dan 5k+ :Y
Toch nu al weer gekeken, liggen prima op schema. ^O^
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183266605
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Toch nu al weer gekeken, liggen prima op schema. ^O^
Ben jij soms de leerling van klaas ofzo?
Lambo of Rekt
pi_183266671
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:52 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ben jij soms de leerling van klaas ofzo?
Ik heb vaker gelijk wel.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183266673
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:48 schreef woxxel het volgende:
Hoezo is mn coinbase account zomaar opgeheven
Omdat je illegale dingen doet.
  † In Memoriam † dinsdag 20 november 2018 @ 16:57:45 #158
230491 Zith
pls tip
pi_183266694
Wow stel je voor Bitcoin 5k+
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183266734
Fucking natte droom voor elke trader dit.
pi_183266743
Toch denk ik niet dat we al op de bodem zitten. December zal misschien een opleving doen zoals altijd maar ik gok dat de trend nog wel tot maart/april omlaag blijft.*
Mag ook best. Hopelijk zakt het nog terug naar 2k per stuk, dan kunnen we weer eens wat terugkopen.

*Gebaseerd op niks trouwens.
Forcefield City Bewoner
pi_183266754
Binance gaat de 5k wel aantikken over een paar minuten.
pi_183266801
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:59 schreef roislecxe het volgende:
Toch denk ik niet dat we al op de bodem zitten. December zal misschien een opleving doen zoals altijd maar ik gok dat de trend nog wel tot maart/april omlaag blijft.*
Mag ook best. Hopelijk zakt het nog terug naar 2k per stuk, dan kunnen we weer eens wat terugkopen.

*Gebaseerd op niks trouwens.
Niet de definitieve bodem maar iedereen die opgelet heeft toen ik bottom callde kan de komende dagen mooie winsten pakken.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183266954
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 17:02 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Niet de definitieve bodem maar iedereen die opgelet heeft toen ik bottom callde kan de komende dagen mooie winsten pakken.
Daarvoor is m'n portfolio echt te min op het moment.
Ben eigenlijk al sinds januari niet echt meer actief, heb toen 5 cijfers uit kunnen betalen, had 2k overgelaten in verschillende altcoins.
En die 2k is bijna 10x minder waard op het moment. Ik koop ook niks bij in principe. Heb ooit 1x voor 50 euro BTC gekocht jaren geleden en dat was het.
Ik wacht m'n tijd wel af. Ooit gaat het vast wel weer omhoog.
Forcefield City Bewoner
pi_183267886
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 17:11 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Daarvoor is m'n portfolio echt te min op het moment.
Ben eigenlijk al sinds januari niet echt meer actief, heb toen 5 cijfers uit kunnen betalen, had 2k overgelaten in verschillende altcoins.
En die 2k is bijna 10x minder waard op het moment. Ik koop ook niks bij in principe. Heb ooit 1x voor 50 euro BTC gekocht jaren geleden en dat was het.
Ik wacht m'n tijd wel af. Ooit gaat het vast wel weer omhoog.
Ja dat heeft ook geen nut als je niks hebt verkocht vóór de boel in elkaar pleurde.
pi_183268197
Nou, gaan we weer naar beneden hoor. :')
pi_183268719
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:20 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dit is van die overstromingen
Nee dat is niet zo. Lees het draadje of check haar twitter

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:23 schreef Blik het volgende:
Fakenews :)
Is niet zo.

OF WEL IK WEET HET NU NIET MEER
pi_183268738
Zeker, btc gaat onder de 2000$ schat ik in.
95% van de shitcoin sterft en de beste projecten blijven over. Zodat we rustig kunnen naar een volwassen markt zonder Chinese muntjes.
Vakman pur sang
  dinsdag 20 november 2018 @ 18:37:59 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183268761
Laat eerst maar de 3800 zinloze erc20-tokens afsterven
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183268775
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:37 schreef fathank het volgende:
Laat eerst maar de 3800 zinloze erc20-tokens afsterven
Geertcoin niet hoop ik.
pi_183268816


pi_183268845
BAKKT uitgesteld tot januari
pi_183268885
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:41 schreef Frans449 het volgende:
BAKKT uitgesteld tot januari
Ow jee, escaleert helemaal uit de hand daar.
  dinsdag 20 november 2018 @ 18:55:35 #173
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183269152
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:41 schreef Frans449 het volgende:
BAKKT uitgesteld tot januari
Link?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  † In Memoriam † dinsdag 20 november 2018 @ 18:58:21 #175
230491 Zith
pls tip
pi_183269209
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:55 schreef fathank het volgende:

[..]

Link?
link
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183269223
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:58 schreef Zith het volgende:

[..]

link
Ik wil hier met een GIFje op reageren, maar weet niet of dat wenselijk is.
pi_183269247
You could say they bakkt off.
  † In Memoriam † dinsdag 20 november 2018 @ 19:00:28 #178
230491 Zith
pls tip
pi_183269248
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 18:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik wil hier met een GIFje op reageren, maar weet niet of dat wenselijk is.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 20 november 2018 @ 19:03:05 #179
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183269307
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dooie kater?
Denk langzaam terug richting 6k nu en dan een nieuwe crash richting 4.5k. De daling was veel te snel om niet even flink terug te bouncen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183269346
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:03 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Denk langzaam terug richting 6k nu en dan een nieuwe crash richting 4.5k. De daling was veel te snel om niet even flink terug te bouncen
Ik wou dus dat ik genoeg ervan af wist om dit soort dingen te kunnen zeggen/inschatten. Maar ik heb gewoon echt geen flauw idee wat er gebeurd :P
  dinsdag 20 november 2018 @ 19:07:23 #181
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183269424
Je kan net zo goed je geld in de fruitautomaat in de kroeg gooien
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183269453
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:07 schreef fathank het volgende:
Je kan net zo goed je geld in de fruitautomaat in de kroeg gooien
Daar ben ik het niet mee eens.
  dinsdag 20 november 2018 @ 19:37:41 #183
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183270131
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:20 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Aircoins? of altcoins?
Aircoins is AR game, hunting voor altcoins/shitcoins. Super community op Telegram btw ;)

Ik mag geen links plaatsen, maar is vergelijkbaar met Pokemon Go, maar dan altcoins verzamelen die letterlijk ge-aidropt worden in je omgeving.

[ Bericht 10% gewijzigd door edcetera op 20-11-2018 19:42:52 ]
The best firms advertise the least...
pi_183270380
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:37 schreef edcetera het volgende:

[..]

Aircoins is AR game, hunting voor altcoins/shitcoins. Super community op Telegram btw ;)

Ik mag geen links plaatsen, maar is vergelijkbaar met Pokemon Go, maar dan altcoins verzamelen die letterlijk ge-aidropt worden in je omgeving.
Echt haha, zal eens opletten of ik buiten mensen alt coins zie scoren!
Leuk concept
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:06:40 #185
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183270990
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 19:46 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Echt haha, zal eens opletten of ik buiten mensen alt coins zie scoren!
Leuk concept
Kleine kans, ik vreet wel mijn hele omgeving leeg. Meest bekende coins is Reddcoin en Apollo (Mr John McAffee).

Telegram group heeft nog maar 1800 members wereldwijd, dus het is een clubje crypto enthousiastelingen wereldwijd, die dit spelen. Gasten hebben dit met eigen investeringen (geen ICO) opgezet. Trading via internal wallets tussen spelers en externe wallets komt in Q1 2019. Plannen voor in-game advertising op coins of coins in de vorm van bv Mc Donalds "Big Macs" droppen op verzoek werken ze aan.

Ik vind het een super project en het is leuk om te spelen ^O^
The best firms advertise the least...
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:11:01 #186
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_183271128
Mooie correctie dit. Al die shitcoins kunnen nu mooi afsterven.
pi_183271327
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:11 schreef Sunri5e het volgende:
Mooie correctie dit. Al die shitcoins kunnen nu mooi afsterven.
Hopelijk ja..
Lambo of Rekt
pi_183271565
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:11 schreef Sunri5e het volgende:
Mooie correctie dit. Al die shitcoins kunnen nu mooi afsterven.
Als iets een ERC20 token is sterft het nooit echt af toch?
pi_183271570
Totdat Ethereum het concept van "rent" introduceert natuurlijk.
pi_183271639
DoveyWan twitterde op dinsdag 20-11-2018 om 20:25:52 honestly PLEASE send me the FLOOD VIDEO. The flood thing was posted by my co-founder @wheatpond with pic only. Also in the video, they are not dumping the Alavon 741, but removing it from the rack. Will try to get the original source of it (which site) when China miners wake up https://t.co/pFy8Y55uqa reageer retweet
Ik geloof toch niet dat het van de floods is jongens.

Ben nog niet 100% zeker.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:34:41 #191
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_183271697
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:29 schreef KapBak het volgende:
Totdat Ethereum het concept van "rent" introduceert natuurlijk.
?
pi_183271707
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:34 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

?
Dan verdwijnen smart contract na een tijdje uit de state als ze niet betalen.
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:41:06 #193
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183271880
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:35 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dan verdwijnen smart contract na een tijdje uit de state als ze niet betalen.
Als ze "wat" niet betalen. Enige manier,dat je betaald is toch in "gas"? Misschien begrijp ik het niet helemaal :?
The best firms advertise the least...
pi_183271902
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:41 schreef edcetera het volgende:

[..]

Als ze "wat" niet betalen. Enige manier,dat je betaald is toch in "gas"? Misschien begrijp ik het niet helemaal :?
Ja gas ja. Weet ook niet exact hoe ze het willen vormgeven, maar dat idee ging een tijdje terug rond.

https://ethresear.ch/ kan je vast de details beter uitgelegd vinden dan ik dat kan doen :)
  dinsdag 20 november 2018 @ 20:46:15 #195
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183271986
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:42 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja gas ja. Weet ook niet exact hoe ze het willen vormgeven, maar dat idee ging een tijdje terug rond.

https://ethresear.ch/ kan je vast de details beter uitgelegd vinden dan ik dat kan doen :)
Bedankt, weer leesvoer.

Ik zou social media trouwens niet altijd te serieus nemen: Een grote puinhoop op dit moment naar mijn mening :N
The best firms advertise the least...
pi_183272114
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:46 schreef edcetera het volgende:

[..]

Bedankt, weer leesvoer.

Ik zou social media trouwens niet altijd te serieus nemen: Een grote puinhoop op dit moment naar mijn mening :N
https://ethresear.ch/t/a-(...)ute-rent-fees/1455/8

Dit is wel een vrij goede thread erover.
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:06:16 #197
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183272544
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 17:11 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Daarvoor is m'n portfolio echt te min op het moment.
Ben eigenlijk al sinds januari niet echt meer actief, heb toen 5 cijfers uit kunnen betalen, had 2k overgelaten in verschillende altcoins.
En die 2k is bijna 10x minder waard op het moment. Ik koop ook niks bij in principe. Heb ooit 1x voor 50 euro BTC gekocht jaren geleden en dat was het.
Ik wacht m'n tijd wel af. Ooit gaat het vast wel weer omhoog.
Rois, je bent terug :P
The best firms advertise the least...
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:14:48 #198
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183272757
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

https://ethresear.ch/t/a-(...)ute-rent-fees/1455/8

Dit is wel een vrij goede thread erover.
Dat is de reden waarom we forks hebben, "Bitcoin is a free transaction system": NEE het is niet! We werken aan een revolutie in het hele betalingssysteem en we zitten pas in de ontwikkelingsfase, ETFs etc...De MARKT is geinteresserd! . Simple as that!

Maar we zijn er nog niet.
The best firms advertise the least...
pi_183272906
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:14 schreef edcetera het volgende:
"Bitcoin is a free transaction system":
Huh waar lees je dat? :P
pi_183272953
Eigenlijk wel fijn dat ik gewoon niet durf te kijken naar de prijzen, Netflix aan en ff chillen.
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:27:15 #201
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_183273024
Hmz...
pi_183273083
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 20:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hopelijk ja..
Ironisch, komende van een SEAL whale. _O- :P
pi_183273113
4k aangetikt.
Lambo of Rekt
pi_183273176
Ik vond stablecoin Bitcoin in die 6k range zo slecht nog niet :P
  dinsdag 20 november 2018 @ 21:34:36 #205
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183273248
onder de 4k zo?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183273255
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:34 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
onder de 4k zo?
Of even die Tether printer aanslingeren.
pi_183273307
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:30 schreef EggsTC het volgende:
4k aangetikt.
Waar?
pi_183273341
Binance is niet onder 4326 geweest, USDT dan dus dat ligt rond 4250 USD denk.
pi_183273378
When moon
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_183273379
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar?
Heb even voor je gekeken, GDAX/Coinbase Pro tikte 4039 aan. Sowieso zijn prijzen bij directe fiat -> BTC exchanges betrouwbaarder dan Binance en co.
pi_183273481
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:39 schreef KapBak het volgende:

[..]

Heb even voor je gekeken, GDAX/Coinbase Pro tikte 4039 aan. Sowieso zijn prijzen bij directe fiat -> BTC exchanges betrouwbaarder dan Binance en co.
Ja ik kijk ook BTC/USDT pair op Binance dus sowieso niet accuraat maar het geeft een aardig idee van de shitstorm. :') Ach, het laat me op dit moment redelijk koud, ik trade al niet meer sinds de markt saai werd.

Had ik maar in fiat gegaan, achteraf. Dan viel er nu heel leuk te verdienen.
pi_183273496
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar?
Coinbase.
Lambo of Rekt
pi_183273515
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:43 schreef illusions het volgende:
Dan viel er nu heel leuk te verdienen.
Hoezo? Had je toch nog steeds net zoveel fiat gehad? :P
pi_183273521
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Coinbase.
Hehe, daar doe ik sowieso niks mee. Puur Binance en LocalBitcoins voor mij.
pi_183273524
Had je wel mooi je BTC stack met 50% kunnen verhogen.
pi_183273529
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:44 schreef illusions het volgende:
Puur Binance en LocalBitcoins voor mij.
Beetje Monero ook erbij ouwe boef? :P
pi_183273539
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:44 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hoezo? Had je toch nog steeds net zoveel fiat gehad? :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:44 schreef KapBak het volgende:
Had je wel mooi je BTC stack met 50% kunnen verhogen.
Je geeft het antwoord al. Alleen vanmiddag al had je dik geld kunnen pakken.
pi_183273566
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

Beetje Monero ook erbij ouwe boef? :P
Niet nodig. Als ik iets withdraw zetten ze het cash op m'n rekening. Iedereen die je rekeningnummer heeft kan naar de pinautomaat gaan en cash geld storten, ook al hebben ze zelf geen rekening. *D
pi_183273595
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet nodig. Als ik iets withdraw zetten ze het cash op m'n rekening. Iedereen die je rekeningnummer heeft kan naar de pinautomaat gaan en cash geld storten, ook al hebben ze zelf geen rekening. *D
Waarom doe je het zo omslachtig? Echt praktisch of puur ideologisch? :P
pi_183273645
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:47 schreef KapBak het volgende:

[..]

Waarom doe je het zo omslachtig? Echt praktisch of puur ideologisch? :P
Hoezo is dat omslachtig? Ik stuur BTC naar iemand en ik heb het binnen 20 min op m'n rekening.

Ideologie heeft er geen reet mee te maken, belasting wel.
pi_183273660
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:49 schreef illusions het volgende:
belasting wel.
Praktisch dus :)

Nou ja je hebt ook mensen die gewoon zoveel mogelijk privacy willen vanuit "ideologie" (zo noem ik het dan maar even :P )
pi_183273692
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Praktisch dus :)

Nou ja je hebt ook mensen die gewoon zoveel mogelijk privacy willen vanuit "ideologie" (zo noem ik het dan maar even :P )
Ach, het valt toch nooit te herleiden. Maar praktisch dus ja, jullie zitten lekker rond de 1.6% als ik het me goed herinner, maar ik moet gewoon 23% betalen. Dat ga ik dus lekker niet doen.
pi_183273700
Daarmee bedoel ik niet dat Bitcoin anoniem is ofzo, maar dat begrijp je ook wel.
pi_183274161
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:52 schreef illusions het volgende:
Daarmee bedoel ik niet dat Bitcoin anoniem is ofzo, maar dat begrijp je ook wel.
Ja snap ik :)
pi_183274585
Wat een contrast, op kantoor 300mbit glasvezel en thuis 4G gecapped op 56k-modem snelheden. Kan geen fuck laden godverdomme. Gekke is dat YouTube/Netflix wel HD streamt.
pi_183274784
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 22:34 schreef illusions het volgende:
Wat een contrast, op kantoor 300mbit glasvezel en thuis 4G gecapped op 56k-modem snelheden. Kan geen fuck laden godverdomme. Gekke is dat YouTube/Netflix wel HD streamt.
Netneutraliteit is niet overal zo goed geregeld als in Europa, dus dat zou kunnen verklaren waarom YouTube/Netflix het wel goed doet.
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_183274832
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 22:44 schreef Mand het volgende:

[..]

Netneutraliteit is niet overal zo goed geregeld als in Europa, dus dat zou kunnen verklaren waarom YouTube/Netflix het wel goed doet.
Maar verbinding hoort gecapped te zijn op snelheden die ontoereikend zijn om films in HD te streamen. Gaat echter prima. Fok ook. Andere websites, kan ik geen reet mee. Heel raar.

Als de datalimiet weer is aangevuld gaat alles wel vrij snel.
pi_183274893
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 22:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Maar verbinding hoort gecapped te zijn op snelheden die ontoereikend zijn om films in HD te streamen. Gaat echter prima. Fok ook. Andere websites, kan ik geen reet mee. Heel raar.

Als de datalimiet weer is aangevuld gaat alles wel vrij snel.
Waar in de wereld zit je? Dat Fok snel is, kan komen doordat de website goed doet aan catching. En bij bezoeken van nieuwe websites alles telkens opnieuw geladen moet worden.

[ Bericht 9% gewijzigd door Mand op 20-11-2018 22:57:36 ]
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_183274977
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 22:50 schreef Mand het volgende:

[..]

Waar in de wereld zit je?
Costa Blanca, Spanje. Waar ik woon ligt nog geen fiber optic, loont de moeite niet omdat ze eerst voor dichtbevolkte buurten gaan. Enige optie is dus 4G of ADSL maar ik heb ruzie met de telefoonmaatschappij die daarop monopolie heeft ... dus 4G. :')
pi_183275062
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 22:50 schreef Mand het volgende:

[..]

Waar in de wereld zit je? Dat Fok snel is, kan komen doordat de website goed doet aan catching. En bij bezoeken van nieuwe websites alles telkens opnieuw geladen moet worden.
Het helpt ook dat nieuwe replies via AJAX worden ingeladen. Blij dat dit het tenminste nog doet, en ik films kan kijken, anders had ik 15k neergelegd om een glasvezel lijn de buurt in te leggen.
pi_183275087
wmiddelkoop twitterde op maandag 19-11-2018 om 18:20:00 #bitcoin crashing, now most oversold since top end 2017. Been hoping/waiting for this move down. Buying now. https://t.co/cqPrkX9Ggw reageer retweet
pi_183275207
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 22:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Costa Blanca, Spanje. Waar ik woon ligt nog geen fiber optic, loont de moeite niet omdat ze eerst voor dichtbevolkte buurten gaan. Enige optie is dus 4G of ADSL maar ik heb ruzie met de telefoonmaatschappij die daarop monopolie heeft ... dus 4G. :')
Misschien ligt het aan je abonnement? Kleine lettertjes goed gelezen? Ze gaan geen 4G knijpen. Coverage van 4G straalt met gemak 2 kilometer ver dus dan zouden er meer mensen last van moeten hebben. Wel kan het zijn dat er nog geen glasvezel ligt naar de 4G mast, maar wel de zendmast zelf 4G frequentie heeft. Weet niet hoe het daar geregeld is allemaal of dat er veel bergen/gebouwen zijn die je storen.
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_183275894
pi_183275999
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 23:31 schreef Houtenbeen het volgende:
[ [url=https://steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages(...)ipwhy.gif]afbeelding[/url] ]
Alleen voor weak hands. Eckte hodlers hodlen met fluitend gemak.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183276364
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 november 2018 23:35 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Alleen voor weak hands. Eckte hodlers hodlen met fluitend gemak.
_O- Ik waardeer jouw posts wel.
  woensdag 21 november 2018 @ 00:02:46 #236
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183276582
Gaan we nog een keer Lambo of hoe zit dat
  woensdag 21 november 2018 @ 00:05:48 #237
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183276627
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 november 2018 23:35 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Alleen voor weak hands. Eckte hodlers hodlen met fluitend gemak.
Geen centje pijn.

:%
pi_183277221
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 17:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja dat heeft ook geen nut als je niks hebt verkocht vóór de boel in elkaar pleurde.
Maar dat heb ik wel gedaan met die 5 cijfers, 2k speelgeld overgelaten.
Misschien beetje onhandig geformuleerd.
Forcefield City Bewoner
pi_183277744
Ieder nadeel heeft zijn voordeel, het volume komt tenminste weer wat op stoom.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_183277825
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 03:04 schreef chroestjov het volgende:
Ieder nadeel heeft zijn voordeel, het volume komt tenminste weer wat op stoom.
De bal is rond.
pi_183277843
iedereen die niet gehold heeft kan straks een shitload coins kopen, dus hodlen is doelloos.
  woensdag 21 november 2018 @ 04:57:53 #242
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183277844
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:32 schreef KapBak het volgende:
Ik vond stablecoin Bitcoin in die 6k range zo slecht nog niet :P
Het is maar waar je die 6K op baseert :9
The best firms advertise the least...
  woensdag 21 november 2018 @ 05:00:23 #243
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183277848
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 21:22 schreef KapBak het volgende:

[..]

Huh waar lees je dat? :P
NOS, CNN etc: Iedere bitcoin fanatiek beweerde dat toch altijd? Het is goedkoper en sneller, dan Swift nog steeds, maar niet gratis.

[ Bericht 6% gewijzigd door edcetera op 21-11-2018 05:14:01 ]
The best firms advertise the least...
  woensdag 21 november 2018 @ 05:09:07 #244
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_183277853
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 23:31 schreef Houtenbeen het volgende:
[ [url=https://steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages(...)ipwhy.gif]afbeelding[/url] ]
Klinkt als Aircoins spelen :o
The best firms advertise the least...
pi_183277860
voor ethereum is amper support, die kan zo terug onder de $100
pi_183278204
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 04:57 schreef NeeOfTochJA het volgende:
iedereen die niet gehold heeft kan straks een shitload coins kopen, dus hodlen is doelloos.
fiat hodlen was de beste strategie van 2018. Pijnlijk als cryptoboi zijnde....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator woensdag 21 november 2018 @ 09:15:42 #247
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183279238
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 05:24 schreef NeeOfTochJA het volgende:
voor ethereum is amper support, die kan zo terug onder de $100
Er is nergens support voor. Anders zakt de totale marketcap niet met 80% in een jaar tijd.

De bubbel in optima forma.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 21 november 2018 @ 09:31:58 #248
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_183279443
Er is geen enkele fundamentele waarde aan crypto te koppelen. Een btc kan100 euro waard zijn of 100.000 euro. Niks van te zeggen. Daarom is er geen bodem en geen top
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_183279446
quote:
14s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Er is nergens support voor. Anders zakt de totale marketcap niet met 80% in een jaar tijd.

De bubbel in optima forma.
Zoals bij elke cryptobubbel om de 1 a 2 jaar.
pi_183279458
We herstellen al weer aardig toch.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator woensdag 21 november 2018 @ 09:33:42 #251
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183279470
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:32 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Zoals bij elke cryptobubbel om de 1 a 2 jaar.
Blijf hier vooral in geloven. Sterker nog ; KOOP MEER BITCOINS.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183279490
quote:
10s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:33 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Blijf hier vooral in geloven. Sterker nog ; KOOP MEER BITCOINS.
LAMBO OF REKT
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183279494
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:31 schreef LXIV het volgende:
Er is geen enkele fundamentele waarde aan crypto te koppelen. Een btc kan100 euro waard zijn of 100.000 euro. Niks van te zeggen. Daarom is er geen bodem en geen top
Niet helemaal waar, want genoeg mensen die bitcoin willen kopen wanneer het 1 euro zou zijn en daarna weer iemand die 2 euro er voor over heeft en dan weer 3 euro etc etc. Op een bepaalt moment komt vraag en aanbod toch elkaar tegemoet en dat moet met de bekendheid van nu toch in de orde zijn van 4 getallen.
  Moderator woensdag 21 november 2018 @ 09:35:21 #254
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183279501
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:34 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

LAMBO OF REKT
_O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183279515
quote:
10s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:33 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Blijf hier vooral in geloven. Sterker nog ; KOOP MEER BITCOINS.
Ik heb geen keus meer, ben allang rekt (zit nog niet op mijn inleg, maar wie weet straks wel, of niet). Is nu compleet rekt of niet.
pi_183279529
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:36 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik heb geen keus meer, ben allang rekt (zit nog niet op mijn inleg, maar wie weet straks wel, of niet). Is nu compleet rekt of niet.
Dus je kan nu nog met winst uitstappen?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183279538
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:35 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Niet helemaal waar, want genoeg mensen die bitcoin willen kopen wanneer het 1 euro zou zijn en daarna weer iemand die 2 euro er voor over heeft en dan weer 3 euro etc etc. Op een bepaalt moment komt vraag en aanbod toch elkaar tegemoet en dat moet met de bekendheid van nu toch in de orde zijn van 4 getallen. Het is niet zo dat bitcoin verdwijnt, want het blijft altijd bestaan. Dat is ook een aardig bizarre gedachte.
pi_183279557
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:36 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dus je kan nu nog met winst uitstappen?
Ja, maar minimaal. Mijn absolute pijn is al lang geleden, van 5 cijfers naar 4 cijfers gegaan. Altijd gedacht dat panic sellen niet de oplossing was. Had ik dat maar gedaan toen, duh.
pi_183279592
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja, maar minimaal. Mijn absolute pijn is al lang geleden, van 5 cijfers naar 4 cijfers gegaan. Altijd gedacht dat panic sellen niet de oplossing was. Had ik dat maar gedaan toen, duh.
ach mijn inleg was 5 cijfers.....nu nog net 4 cijfers waard :D :P
pi_183279640
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:40 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ach mijn inleg was 5 cijfers.....nu nog net 4 cijfers waard :D :P
Alleen wel jammer dat ik er nog elke dag aan moet denken wat voor domme lul ik ben geweest, met dit crypto spel is het rupsje nooit genoeg. Haat dat, maar nu uitstappen wanneer de markt eventueel aantrekt zou ik nog erger vinden. Dus dan maar rekt blijkbaar.

Een vriend van mij ging met een inleg van 6000 euro, richting de 130.000 euro tijdens de ATH. Hij heeft maar een paar duizend euro afgeroomt (ik nooit iets trouwens, maar wel via een affiliate site destijds rondom crypto nog een paar duiten kunnen pakken, maar dat hield natuurlijk ook op na februari). Nu hebben we het er nooit meer samen over, wanneer het over bitcoin gaat, gaat het onderwerp snel weer ergens anders over.
  woensdag 21 november 2018 @ 09:46:26 #261
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183279652
quote:
10s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:33 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Blijf hier vooral in geloven. Sterker nog ; KOOP MEER BITCOINS.
Dat niet doen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator woensdag 21 november 2018 @ 09:46:50 #262
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183279657
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat niet doen :')
Dan ben je inderdaad compleet gestoord :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183279691
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:45 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Alleen wel jammer dat ik er nog elke dag aan moet denken wat voor domme lul ik ben geweest, met dit crypto spel is het rupsje nooit genoeg. Haat dat, maar nu uitstappen wanneer de markt eventueel aantrekt zou ik nog erger vinden. Dus dan maar rekt blijkbaar.

Een vriend van mij ging met een inleg van 6000 euro, richting de 130.000 euro tijdens de ATH. Hij heeft maar een paar duizend euro afgeroomt (ik nooit iets trouwens, maar wel via een affiliate site destijds rondom crypto nog een paar duiten kunnen pakken, maar dat hield natuurlijk ook op na februari). Nu hebben we het er nooit meer samen over, wanneer het over bitcoin gaat, gaat het onderwerp snel weer ergens anders over.
shit happens !
tevens heb je nog winst....dus ik zie het probleem niet echt.
pi_183279694
quote:
6s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:
We herstellen al weer aardig toch.
:D
pi_183279809
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:48 schreef Predator38 het volgende:

[..]

shit happens !
tevens heb je nog winst....dus ik zie het probleem niet echt.
Ach, ik had mijn studieschuld kunnen aflossen, wat extra aan mijn huis kunnen laten doen en mensen om mij heen die het wat minder hebben had ik kunnen helpen. Financieel zit ik er niet slecht bij, maar oh wat was het een goed idee geweest om die winst te pakken om het bovenstaande te kunnen doen.
  woensdag 21 november 2018 @ 10:02:52 #266
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183279909
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dan ben je inderdaad compleet gestoord :')
No Risk no reward
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183280160
pi_183280552
quote:
Eens.

Uitzonderingen daargelaten, als je echt ineens dik geld nodig hebt.
pi_183280587
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja, maar minimaal. Mijn absolute pijn is al lang geleden, van 5 cijfers naar 4 cijfers gegaan. Altijd gedacht dat panic sellen niet de oplossing was. Had ik dat maar gedaan toen, duh.
Ik heb het al eerder gezegd, het verschil tussen bag holders en strong hands is flinterdun. Werden altijd mensen mad als je zoiets zei :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 november 2018 @ 10:56:16 #270
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_183280746
Zijn we er al, of nog een dipje te gaan?
pi_183280757
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 10:56 schreef Kyran het volgende:
Zijn we er al, of nog een dipje te gaan?
Heb gisteren al bottom gecalled, nog steeds gelijk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 november 2018 @ 10:59:45 #272
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_183280790
Ik vind het nu juist weer interessant worden om eerlijk te zijn :)
pi_183280834
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 10:59 schreef Kyran het volgende:
Ik vind het nu juist weer interessant worden om eerlijk te zijn :)
me2. al zie ik het nog wel een jaar duren voordat we weer gaan stijgen.
pi_183281592
Mannen eten te veel vlees, campagne voor overstap naar notendieet
https://www.powned.tv/art(...)-campagne-voor-overs

Met 'Er is meer dan vlees' wil het centrum laten zien dat er alternatieven zijn voor bijvoorbeeld een lekkere sappige, malse biefstuk. "Vaker kiezen voor peulvruchten, noten en ei levert winst op voor je gezondheid én het milieu", aldus het centrum.

Haha, zie het al voor me. Peulvruchtjes met een prakkie voor het avondeten. :') Pleur gauw op.
pi_183281802
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:35 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Niet helemaal waar, want genoeg mensen die bitcoin willen kopen wanneer het 1 euro zou zijn en daarna weer iemand die 2 euro er voor over heeft en dan weer 3 euro etc etc. Op een bepaalt moment komt vraag en aanbod toch elkaar tegemoet en dat moet met de bekendheid van nu toch in de orde zijn van 4 getallen.
Dit slaat natuurlijk nergens op.
pi_183281825
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 09:31 schreef LXIV het volgende:
Er is geen enkele fundamentele waarde aan crypto te koppelen. Een btc kan100 euro waard zijn of 100.000 euro. Niks van te zeggen. Daarom is er geen bodem en geen top
Zoals elk ander digitaal goed dus. Zwak argument.
pi_183281841
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 11:58 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit slaat natuurlijk nergens op.
Ik kreeg een infarct van het lezen van die tekst. :P
pi_183281854
Oh cool, de intrinsjieke waarde discussie komt weer.

Even popcorn pakken.
pi_183281989
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 11:58 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit slaat natuurlijk nergens op.
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 11:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik kreeg een infarct van het lezen van die tekst. :P
Leg eens uit dan? Vraag en aanbod speelt geen rol volgens jullie?
pi_183282020
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:07 schreef Apekoek het volgende:

[..]


[..]

Leg eens uit dan? Vraag en aanbod speelt geen rol volgens jullie?
"Het is zo bekend dus kan niet onder de 1000 dollar".
pi_183282052
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:07 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[..]

Leg eens uit dan? Vraag en aanbod speelt geen rol volgens jullie?
Kreeg meer een infarct van hoe het geschreven is. Maar tuurlijk doet vraag en aanbod ertoe, en wat denk je dat er met de prijs gebeurt als er geen vraag meer is? Die tankt 'm gewoon lekker naar 0 hoor.
pi_183282054
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:09 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

"Het is zo bekend dus kan niet onder de 1000 dollar".
Uhm ja zo simpel werkt het wel, ik zeg niet dat het niet onder een XXX bedrag kan komen. Maar ergens zit het punt waar het niet lager kan omdat de groep kopers de groep verkopers outruled. Maar dat hoef ik niet uit te leggen lijkt mij.
pi_183282069
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Uhm ja zo simpel werkt het wel, ik zeg niet dat het niet onder een XXX bedrag kan komen. Maar ergens zit het punt waar het niet lager kan omdat de groep kopers de groep verkopers outruled. Maar dat hoef ik niet uit te leggen lijkt mij.
De bodem is 0, zo simpel is het.
pi_183282085
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:11 schreef illusions het volgende:

[..]

Kreeg meer een infarct van hoe het geschreven is. Maar tuurlijk doet vraag en aanbod ertoe, en wat denk je dat er met de prijs gebeurt als er geen vraag meer is? Die tankt 'm gewoon lekker naar 0 hoor.
Tja maar dat is onmogelijk dus, omdat er altijd partijen zijn die na wat er allemaal gebeurd is zo veel mogelijk bij elkaar willen schrapen. Dus gaat de prijs toch weer omhoog, er is geen 0... En 1 cent ook niet, daar waar de functie en bekendheid een rol gaat spelen. Iemand wil alle of zoveel mogelijk bitcoins hebben, ook al is de populariteit behoorlijk gedaald.
pi_183282089
Als de geschiedenis iets wel onomstotelijk heeft aangetoond is dat er niet zoiets bestaat als "Too Big to Fail".
pi_183282098
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:14 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Tja maar dat is onmogelijk dus, omdat er altijd partijen zijn die na wat er allemaal gebeurd is zo veel mogelijk bij elkaar willen schrapen. Dus gaat de prijs toch weer omhoog, er is geen 0... En 1 cent ook niet, daar waar de functie en bekendheid een rol gaat spelen. Iemand wil alle of zoveel mogelijk bitcoins hebben, ook al is de populariteit behoorlijk gedaald.
Tuurlijk wel, je weet nooit wat er gebeurt. Als straks iets anders Bitcoin compleet overbodig maakt dan zinkt ie sneller als de Titanic.
pi_183282150
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:09 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

"Het is zo bekend dus kan niet onder de 1000 dollar".
Dan moet ik huilen, als ik zoiets lees.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183282152
Het is jammer dat bitcoin betalingen zo enorm laaaangzaam zijn.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 21-11-2018 12:17:32 ]
pi_183282205
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:17 schreef ZetaOS het volgende:
Het is jammer dat bitcoin betalingen zo enorm laaaangzaam zijn.
lightning networkgod
pi_183282224
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:17 schreef ZetaOS het volgende:
Het is jammer dat bitcoin betalingen zo enorm laaaangzaam zijn.
Er mankeert gewoon zoveel nog aan cryptocurrencies dat het een wonder is dat het allemaal nog zoveel waard is.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183282251
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:21 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Er mankeert gewoon zoveel nog aan cryptocurrencies dat het een wonder is dat het allemaal nog zoveel waard is.
wat mankeert er volgens jou dan nog aan bitcoin?
pi_183282291
quote:
14s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat mankeert er volgens jou dan nog aan bitcoin?
Dat je er geen zak mee kan om te beginnen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 21 november 2018 @ 12:25:16 #293
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_183282307
Ik lach me echt helemaal suf om die gasten die telkens weer met hun grafiekjes en lijntjes komen om op heel overtuigende wijze enige duidelijkheid te verschaffen over de gang van zaken. En daar - samen met al hun volgers - blijkbaar ook heilig in blijven geloven. -> Er is geen pijl op te trekken.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
pi_183282323
quote:
10s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:25 schreef EP3 het volgende:
Ik lach me echt helemaal suf om die gasten die telkens weer met hun grafiekjes en lijntjes komen om op heel overtuigende wijze enige duidelijkheid te verschaffen over de gang van zaken. En daar - samen met al hun volgers - blijkbaar ook heilig in blijven geloven. -> Er is geen pijl op te trekken.
Ik mag dan ook graag af en toe hier voorspellingen uit m'n reet trekken en stoer doen als ze uitkomen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183282328
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:24 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat je er geen zak mee kan om te beginnen.
:? Je kunt er oneindig veel meer mee dan met een euro.
pi_183282344
doen alsof je niks met bitcoin kan :')
pi_183282360
De belangrijkste usecase van bitcoin is het kopen van andere crypromunten :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183282386
quote:
10s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:25 schreef EP3 het volgende:
Ik lach me echt helemaal suf om die gasten die telkens weer met hun grafiekjes en lijntjes komen om op heel overtuigende wijze enige duidelijkheid te verschaffen over de gang van zaken. En daar - samen met al hun volgers - blijkbaar ook heilig in blijven geloven. -> Er is geen pijl op te trekken.
Toch is het niet allemaal onzin. Dergelijke analyses zijn gebaseerd op emotie, en daar valt zeker wat zinnigs over te zeggen. Het feit dat er support is op bepaalde levels zegt al genoeg, puur psychologisch.

Neemt niet weg dat de meeste mensen zwaar uit hun nek kletsen of er geen reet van snappen, of allebei.
pi_183282467
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Toch is het niet allemaal onzin. Dergelijke analyses zijn gebaseerd op emotie, en daar valt zeker wat zinnigs over te zeggen. Het feit dat er support is op bepaalde levels zegt al genoeg, puur psychologisch.

Neemt niet weg dat de meeste mensen zwaar uit hun nek kletsen of er geen reet van snappen, of allebei.
Volgens mij kan je net zo goed je vinger nat maken en omhoog steken, weet je iig ook nog van welke kant de wind komt.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183282516
quote:
1s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:34 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Volgens mij kan je net zo goed je vinger nat maken en omhoog steken, weet je iig ook nog van welke kant de wind komt.
Tuurlijk. Dat verklaart het bestaan van tradebots. :')
pi_183282540
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 12:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Tuurlijk. Dat verklaart het bestaan van tradebots. :')
Programmeurs verklaren het bestaan van trade bots :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')