abonnement Unibet Coolblue
pi_183145159
Fleur, die foto, duizend hartjes O+ O+
pi_183147051
Fleur, wat een prachtplaatje O+

Exode, zo irritant. Totaal onlogisch ook, dat plan.

Hier veel rollende ogen toen ik zei dat ik kerst wilde vieren met een lunch ipv een diner. Ik vind ‘s avonds uitgebreid eten met een versleten kleuter en een baby terwijl ik ook nog 5 gasten moet entertainen helemaal niet relaxed. Ik wil met kerst ook niet m’n eigen kinderen vroeg op bed ‘dumpen’ om maar rustig te kunnen eten. Het is ook hun kerst. Allemaal aanstellerij, en ‘die van ons trekt dat wel’. Nou, gefeliciteerd, die van mij niet en ik heb geen zin in kookstress :6

loj, geen ervaring met reflux. Is ze misschien verkouden? Phi blijft er ook af en toe zowat in met heftig kokhalzen en spuug, maar dat is de combi hand opeten-snot everywhere-benauwd-hoesten etc.

Rena, bijna aan de dreumes :o Ben je erg van ‘ohhh noes, m’n baby’ of vind je het ook wel fijn dat het eerste jaar erop zit?

Matige bijlees, jullie gaan ook zo hard :+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 14 november 2018 @ 17:51:53 #78
74056 crew  ToT
pi_183147286
@ ‘ohhh noes, m’n baby’: wijzelf hier zijn wel blij dat mini-ToT al weer 2 maandjes oud is. Er is echt veel meer interactie met hem, je ziet hem gewoon ontwikkelen! O+ Kan niet wachten tot-ie op kamers gaat wonen! O+ ;) ;) ;)

Haha nee onzin natuurlijk! :P
Het is echt leuk om hem te horen en zien lachen. Tot voor kort moest hij altijd huilen als hij zijn speentje verloor, nu gaat hij juist LACHEN, omdat hij weet dat hij weer extra aandacht gaat krijgen! _O- Eerst deed hij zijn mondje altijd helemaal volledig open zodat je hem het speentje terug kon geven, maar nu moet je meer spelen en moeite doen om hem zijn mondje open te laten doen! :P Hij wordt dus beloond om zijn belhamelgedrag! :D
Laat je het speentje liggen, dan wordt het wel huilen.
  woensdag 14 november 2018 @ 18:22:10 #79
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183147804
Leuke foto's zijn er nog bijgekomen! Ik kwam er gisteravond niet meer aan toe maar dat maak ik graag goed met een filmpje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ellie, beterschap en sterkte :*.

Priem, hier werkt de draagdoek/draagzak ook als een tiet. Heb vanmiddag het hele huishouden gedaan terwijl I. in de draagzak zat te slapen.

Verder ben ik het weer kwijt. Erg moe :').

Vanmorgen naar de huisarts gebeld ivm het spugen van I. De assistente wilde geen afspraak maken en verwees ons naar het CB. Het CB zei een paar weken terug dat dat normaal is maar het zijn geen mondjes teruggeven meer. Komt nu ook uit z'n neusje en dan is hij helemaal van slag :). Hij drinkt op een goed tempo, we houden hem zo veel mogelijk rechtop en zijn wiegje staat ook schuin. Tussendoor pauze; het wordt niet minder. Dus maar weer langs het CB om te kijken wat ze nu weer zullen zeggen.
De verpleegkundige aan de telefoon vond ik best lomp dus ik ben blij dat ze er morgen niet is. Toen ik vertelde dat de borstvoeding moeizaam verloop en ik de knoop door wil hakken zei ze (nadat ze hoorde dat hij nu nog maar 1 flesje per dag met mijn melk krijgt en verder de borst weigert sinds een paar dagen) dat ik 'voor 99% het flesje geef, dus die melk van jou heeft weinig tot geen effect'. Vond ik geen geslaagde opmerking.

Maar, ik heb in ieder geval besloten om te gaan stoppen. Mijn borsten voelen soepel aan en heb nu bijna 24 uur niet gekolfd. Aanleggen geprobeerd, maar I. wil echt niet. Het is goed zo.
pi_183147889
Godsamme, Helsinki, wat een opmerking :{ En zelfs als ze het niet rot bedoelt: je kunt als cb-medewerker toch weten dat dit een gevoelig onderwerp is en dus een beetje extra denken om je tekst en je toon?
Sneu voor I dat hij zo spuugt. Raar trouwens dat de assistente geen afspraak wil maken; ik heb überhaupt nog niet meegemaakt dat ik vanuit de ha verwezen werd naar het cb voor iets :+
Fijn dat je eruit bent qua bv. Klaar is klaar :)

Leuk hè, ToT, die ontwikkelingen :) ?
pi_183149681
Wat is jullie advies? Baby van ruim 4 maanden. Slaapt al 2 maanden prima door.

Krijgt nu nog 5 flessen waarvan 1 om 18:30 en de laatste nu rond 21:45. Die laatste drinkt ze echter niet meer op en moeten haar ook echt wakker maken. Ze red het wel tot de ochtend.

Echter zónder die laatste fles red ze het nog niet.

Die laatste fles geven is geen probleem, maar ze komen nu wel erg dicht bij elkaar.

Hoe zouden jullie het indelen?
pi_183150337
Nou Helsinki, ik zou morgen nogmaals de huisarts bellen en gewoon een afspraak eisen! Cb kan verder behalve advies geven ook niets en die tips weet jr toch al...

Je hebt wel gelijk Schanu, had nog niet eens daaraan gedacht maar ze is nog steeds (al bijna twee weken) verkouden..
Ik bekijkt het nog een dagje en maak denk ik voor vrijdag een afspraak bij de huisarts (trouwens, Helsinki,., je hoeft niet eens te vertellen aan de assistent waarvoor je een afspraak wilt hè ;) )
pi_183150413
Caesar, mijn dochter is morgen 5 maanden (omgwtfbbq, when did that happen? :o) en zij wil altijd ergens tussen 17 en 18 drinken. Soms krijgt ze dan de fles, soms borstvoeding. Uiterlijk 19.30 gaat het licht uit bij haar en dan wil ze NU! JETZT! naar bed. Daarbij wil ze ook altijd drinken. Ze krijgt nu meestal een flesje dan, soms leg ik haar direct daarna nog aan als “toetje” als ze onrustig blijft.
Het zijn flesjes 150/5, maar ze drinkt ze eigenlijk nooit leeg, meestal max 100 ml.

Qua tijden/interval dus korter op elkaar dan bij jullie. Ik doe daar helemaal niks mee, ze krijgt een voeding als ze trek heeft. En 18.30-21.45 is ruim drie uur, da’s toch zo snel niet? Als je dochter daarna een lange ruk maakt, zou ik het zien als een soort “aftanken voor de nacht”. Phi slaapt normaliter na die voeding ongeveer van 19.30/20.00 tot 5.00 Soms een uurtje korter en soms wat langer.
pi_183151023
Helsinki wat een stomme opmerking. Knap dat je de knoop door hebt gehakt. :*

Exode wat jammer dat iets leuks zoveel gedoe oplevert. :*

Jentin wat een goed idee, die lunch in plaats van diner. Ik denk dat ik je idee ga kopiëren. Sowieso geen idee hoeveel kerst moeten doorkomen, met mijn ouders en gescheiden schoonouders is het zonder baby altijd al vreselijk druk.

Banaan sliep vandaag drie kwartier, was wakker vanaf twee uur, deed geen tweede dut en was tevreden tot bedtijd. Morgen ga ik proberen hoe het gaat als ik hem na de lunch pas naar bed stop. :s)

In bad zat hij zijn beker steeds in een ander bakje te steken. Ik sta steeds versteld van hoe groot hij al wordt. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183152524
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 18:22 schreef Helsinki het volgende:
Leuke foto's zijn er nog bijgekomen! Ik kwam er gisteravond niet meer aan toe maar dat maak ik graag goed met een filmpje:

De verpleegkundige aan de telefoon vond ik best lomp dus ik ben blij dat ze er morgen niet is. Toen ik vertelde dat de borstvoeding moeizaam verloop en ik de knoop door wil hakken zei ze (nadat ze hoorde dat hij nu nog maar 1 flesje per dag met mijn melk krijgt en verder de borst weigert sinds een paar dagen) dat ik 'voor 99% het flesje geef, dus die melk van jou heeft weinig tot geen effect'. Vond ik geen geslaagde opmerking.
Maar dat is dan ook gewoon een dom wijf. En de arts daar is nog erger. :r

Lief filmpje, trouwens! Leuk shirtje ook.

En Schanu, ook al zo’n lief filmpje! Toen ik ‘m vanochtend bekeek, leek het net of ik naar U. luisterde. Die maakt(e) precies dezelfde geluidjes. 🥰

Belle, mooie foto in het bos!
Sowieso: er worden alleen maar mooie foto’s gepost.

Ik duik weer onder. Kwam alleen om te zeggen dat de verpleegkundige in dat cb stom is. oO<
Protège moi de mes désirs.
pi_183152800
Ahw Duman :*

Wat een opmerking inderdaad Helsinki.. Succes en sterkte met afbouwen/stoppen :* en super goed dat hij toch nog zo lang jouw melk heeft gekregen terwijl het allemaal zo moeizaam ging!
  woensdag 14 november 2018 @ 21:42:25 #87
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183153395
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 19:58 schreef J.Caesar het volgende:
Wat is jullie advies? Baby van ruim 4 maanden. Slaapt al 2 maanden prima door.

Krijgt nu nog 5 flessen waarvan 1 om 18:30 en de laatste nu rond 21:45. Die laatste drinkt ze echter niet meer op en moeten haar ook echt wakker maken. Ze red het wel tot de ochtend.

Echter zónder die laatste fles red ze het nog niet.

Die laatste fles geven is geen probleem, maar ze komen nu wel erg dicht bij elkaar.

Hoe zouden jullie het indelen?
Dat is toch niet zo snel op elkaar?

Hier maken we hem nu wakker rond etenstijd (zodat hij mee kan eten) en daarvoor een flesje rond 17.00 en dan tussen 19.30 & 20.00 de laatste (van de 4 over de hele dag).

Hij krijgt 1x 180/6, 1x 210/7+2 schepjes ah bio fijne graan en daartussen ook nog zijn hapje :P
pi_183158239
Pfft ik heb even een meltdown. Wij (ik vooral) zijn de hele dag en nacht al met M bezig. Hij is erg onrustig, àls hij slaapt, slaapt alleen maar op/bij ons en hij lijkt onverzadigbaar, ECHT onverzadigbaar. Dit kennen we niet van hem. Hij heeft in de afgelopen 8 uur 3 flessen van 180 cc op (borstvoeding) + 2x een borst gehad op een leeftijd van bijna 8 weken (5 kg). In mijn hoofd compleet uit verhouding. Vier dagen geleden zat hij nog op 110/120 cc per voeding.
Mijn borsten houden het niet meer bij. Heb al weer enorme stuwing, rechts enorme harde, pijnlijke plekken en alles lijkt zeer te doen. Ik loop voor de zoveelste keer tegen een borstvoedingsmuur op, ben enorm bang voor een borstontsteking en ik merk dat mijn verstand en een deel van mijn hart zegt: stop ermee, bouw het langzaam af ipv alles weer proberen op te krikken. Dit is die grens die ik voor mijzelf voor de bevalling had getrokken mbt borstvoeding geven. We hebben nog wat voeding in de vriezer en dat hebben we nu moeten aanbreken. Het andere deel van mijn hart en mijn man zeggen dat ik hier doorheen moet want: borstvoeding. Maar ik heb weer zo'n moeite met het vinden van een fijn ritme voor M en mij. Het breekt me een beetje op.
Nooit gedacht dat ik het zo'n stap zou vinden om te starten met KV, al is het maar één voeding per dag. Ook weer zo'n hart vs verstand strijd. Lijkt mij het beste om nu langzaam KV te introduceren in combinatie met BV dan alle BV op te maken en ineens volledig over te gaan op KV denk ik?

Sorry voor de emotionele post zo 's morgens vroeg :@
pi_183158278
Peace :* Bv is al pittig als alles gewoon goed loopt en het gewoon een kwestie van ‘simpel aanleggen’ is. Kan het geen regeldag zijn geweest?

Als jij vindt dat het klaar is en je tegen je grenzen aanloopt, dan is dat een mooi signaal, toch? Maar ik herken je worsteling (read all about it in dit topic :'))

In een keer overgaan op kv zou ik niet doen, voor jezelf niet qua stuwing etc. en alles wat ie nog meekrijgt is meegenomen toch? Anders heb je ook voor niks gekolfd. Bij het cb maar ook online vind je wel afbouwschema’s.
pi_183158335
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 21:42 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Dat is toch niet zo snel op elkaar?

Hier maken we hem nu wakker rond etenstijd (zodat hij mee kan eten) en daarvoor een flesje rond 17.00 en dan tussen 19.30 & 20.00 de laatste (van de 4 over de hele dag).

Hij krijgt 1x 180/6, 1x 210/7+2 schepjes ah bio fijne graan en daartussen ook nog zijn hapje :P
Hier 4x210 1x180 allen met Nutriton.

Vanaf de geboorte heeft ze gelijk goed gedronken. Misschien 2 flessen niet opgedronken.

Nu de laatste 2 avonden liet ze 'm staan. Maar gister ging ie weer op. Daarom dat we dachten dat we wat te dicht op elkaar zaten...misschien was ze gewoon wat minder hongerig door verkoudheid ofzo.
pi_183158336
Helsinki, de dames voor mij zeiden het al, maar wat een stomme opmerking zeg. Daar kan je natuurlijk helemaal niks mee. Los daarvan, goed dat je de knoop hebt doorgehakt. :*

Peace, dat klinkt behoorlijk pittig! Heb je een grote voorraad in de vriezer? Ik zou zelf die voedingen aanbreken en dan pas met KV beginnen. Het ligt er toch. En als je de keuze maakt om over te stappen op KV, maakt dat je nog steeds een fantastische moeder he? En wat Jentin al zei, de worsteling herken ik ook, het is gewoon lastig. We moeten niet zo streng zijn voor onszelf. :*
pi_183158552
Ik zag weer allemaal lieve foto’s en filmpjes voorbij komen O+

Exode wat een gedoe, gewoon lekker jullie eigen plan trekken.

Jentin wat een goed idee om te lunchen met de kerst ipv diner! Ga ik onthouden voor later. De rest zoekt het naar lekker uit :P

Helsinki :* dapper dat je een beslissing hebt gemaakt. Verder eens om naar de huisarts te gaan als jullie zorgen maken. En wat een opmerking ja. Elke druppel moedermelk is nooi meegenomen toch.

Pannenkoek, benieuwd hoe het vandaag met t slaapje gaat van Banaan

Duman :* Hoop dat je snel beter in je vel zit

Geen sorry zeggen Peace en gewoon lekker spuien. Wij kunnen deze beslissing niet voor je maken natuurlijk, maar als jouw grens (weer) bereikt is, lijkt het mij wel logisch om een knoop door te gaan hakken. In mijn oren klinkt het ook als een regeldag en ook zit er een sprongetje bij de 8 weken. Idee om het nog deze week aan te kjjken of het bijtrekt en dan te beslissen? KV kan natuurlijk geen kwaad, maar snap goed de struggle tussen verstand en gevoel.
Wat zou je een vriendin zelf aanraden? :*

In t kader van de borstvoeding. Wij hebben weer/nog steeds spruw dus zijn weer aan de medicijnen. Wat een gedoe! :{ Daardoor kan ik ook nog steeds geen voorraad moedermelk aanleggen. Het kan wel met pasteuriseren, maar dat vind ik wel erg veel gedoe.
En Draakje valt nu net op mij in slaap na het drinken, helemaal verstopt tussen mn borst en elleboog in O+ Maar hij moet eigenlijk echt een schone luier en zn medicijnen, ik vind het zo sneu om m wakker te maken.
pi_183158899
Duman :*

Helsinki nou idd wat een opmerking -O- dikke ignore dus :{w

Peace, eerste wat ik dacht was ook regeldag of sprongetje en wellicht is het maar ‘even’ ? Kun je idd voorraad aanbreken en dan alsnog verder kijken. Vooral als je zelf er nog niet aan uit bent. Bedenk wat jij het fijnst vindt en waar jij je goed van in je vel voelt! Succes :*

Fuchs huuu wat jammer dat het dokteren zo aanhoudt... ik las op internet wel iets over puur bosbessensap wat tg spruw zou helpen (ivm zuurtegraad tov de zoete omgeving waar spruw zich liefst in bevindt..)

Hier een baby die om 22 gisteren bijna niet wakker te krijgen was. Heeft ook maar 60 ml gedronken en kwam toen om 3u al (i.p.v. de gebruikelijke 4 a 5u); dus toen was ie vanmorgen om 6u weer wakker. Tijdstip waar ik nog aan moet wennen :') heb hem daarna toch weer in bed gelegd en nog een 20 minuutjes in bed gaan liggen tot de wekker van m’n vriend afging om 7u :+
En gisteren de geboorteborden opgeruimd :’( wat staat het nu maar kaal in de voortuin zo :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183159016
Peace volg je gevoel hierin :* het zou een sprong/regeldag/groeispurt kunnen zijn, maar als jij het niet meer trekt zo denk dan vooral aan jezelf. Borstvoeding is fijn, maar niet zaligmakend. Baby's worden ook groot op kunstvoeding. :*

Door al jullie borstvoedingperikelen besef ik mij maar wel al te goed dat ik enorm veel geluk heb dat het hier zonder problemen verloopt (en inderdaad zelfs dan kan het wel eens vermoeiend zijn). Ik vind het knap dat jullie het nog zo lang vol houden of vol hebben gehouden :*

Wel echt een shitnacht gehad. Ik denk elke 2 uur wakker. Jip is enorm verkouden en moet erg hoesten, daardoor hoest hij zich snachts wakker en moet dan huilen (het lijkt erop dat zijn keel heel erg zeer doet van het hoesten). Het enige wat dan helpt is drinken, maar dat kan dan nu gerust een half uur duren voordat ik hem terug kan leggen (ik was 10 minuten gewend :D ). Heel sneu wel. En ik heb mijn eerste kop koffie dus al op c_/
pi_183159426
Tijd om hier iets actiever te worden! Heb wel veel meegelezen tijdens de nachtvoeding maar dan geen zin om te reageren..

V&J zijn nu ruim 2 weken oud en het gaat eigenlijk erg goed hier. Afgelopen maandag het huisbezoek van het consultatiebureau gehad. Beide jongens ongeveer 300 gram aangekomen in een week tijd! Ze zijn nu allebei over de 3 kilo heen *O*
We kregen nog complimenten van haar, dat er zo een ontspannen sfeer in ons huis hangt. Dat klopt ook wel, we zijn erg relaxed met zn alle! De borstvoeding loopt goed, beide jongens drinken 9 vd 10 voeding live bij mij, enkel in de nacht geeft vriend een van de jongens een fles afgekolfde melk zodat ik niet in mn eentje lang bezig ben maar we allemaal na ongeveer een half uur, 3 kwartier weer kunnen slapen.

Helsinki wat een opmerking zeg, ik kan mij voorstellen dat dat aardig binnenkomt.

Peace, welke keuze je ook maakt, er is in deze geen foute keus toch. Borstvoeding moet ook voor jou fijn zijn en zoals ik het lees is dat het nu niet. Wat anderen al zeggen misschien een regeldag en dat is ook vermoeiend! Hier hebben ze beide vorige week een regeldag gehad, bijna non stop een baby aan je tet is op een gegeven moment ook gewoon niet meer fijn.
Succes met je beslissing, vergeet niet. Blije mama blije baby!

En verder heb ik het even niet onthouden, ga mn best doen wat vaker te reageren hier!
Als goedmakertje nog even een foto erbij, links is J rechts V

pi_183159813
Aapie O+ vroeg me al af hoe het met je ging :D fijn dat het zo goed verloopt en ik moet duidelijk nog wat van je leren als je met 2 baby's binnen 3 kwartier kunt gaan slapen :D :D (hier een uur ongeveer... met 1 baby _O- )
Prachtige foto van je jongens *; *;

[ Bericht 0% gewijzigd door PriemGirl op 15-11-2018 10:24:43 ]
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  donderdag 15 november 2018 @ 10:22:57 #97
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183160167
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 06:45 schreef J.Caesar het volgende:

[..]

Hier 4x210 1x180 allen met Nutriton.

Vanaf de geboorte heeft ze gelijk goed gedronken. Misschien 2 flessen niet opgedronken.

Nu de laatste 2 avonden liet ze 'm staan. Maar gister ging ie weer op. Daarom dat we dachten dat we wat te dicht op elkaar zaten...misschien was ze gewoon wat minder hongerig door verkoudheid ofzo.
Dan lijkt het allemaal wel prima.
Hier ook met 4 & 5 maanden 4x210 en een tijdje nog wat extra en opeens zwakte dat af.
Toen alleen nog maar 210 + eerste hapjes & inmiddels 6,5 maand en krijgt hij 3x180 & 1x210 + fijne graan en een stuk meer vaste voeding.

Zijn jullie al met eerste hapjes begonnen? je hebt kans dat je dan misschien geen 180 meer hoeft te geven & alleen op 4x 210 kan blijven. Volgens mij raden ze sowieso aan met kv rond maand 5 op 4 voedingen te zitten.
pi_183160332
Mijn O is ziek, zo zielig. Voor het eerst. 38.9 koorts en lamlendig. IPV het eruit te slapen slaapt hij helaas bijna niet. Vannacht ook niet, helaas. Nou ja, behalve zo peuter ophalen hoeven we vandaag weinig..
pi_183160511
Wat een lieverds Apie O+ En binnen drie kwartier weer slapen, dat red ik ook niet Priem! M doet er makkelijk nog een uur over, het liefst per borst.

Bedankt voor al jullie lieve reacties. Nu het weer dag is en ik nog eventjes heb kunnen slapen doen mijn hersenen het ook weer.
Ik kwam net tot de ontdekking dat wij vannacht een beetje faalouders waren. Iemand van ons heeft M half verschoond: wel de broek en sokjes uit (deze dwaalden nog ergens rond in de slaapzak) maar geen schone luier. Dat resulteerde in een mega ranzige luier waar hij minimaal 10 uur in heeft gelegen :@ En M is een beetje aan de diaree zag ik. Zijn poep was heel vochtig en de slaapzak helemaal vies en nat. Logisch wel, mijn man en ik hebben ook last van de darmen. Dat zou het vele drinken en de onrust wel kunnen verklaren.
Wat complex, zo'n baby :'(

En wbt de borstvoeding. Ieder ander had ik allang voor gek verklaard en gezegd dat ze lekker rustig moet gaan afbouwen. Mijn motto is ook blije mama = blije baby. Valt me tegen dat ik mijn motto nu zelf voorbij gelopen ben. Ik ga nu echt afbouwen. Vanmiddag eens op zoek naar KV, zodat we kunnen starten wanneer nodig. Moet ik nog ergens op letten? Of is de meest gangbare KV prima?

[ Bericht 18% gewijzigd door Peacefulll op 15-11-2018 10:49:58 ]
pi_183160766
O aapie wat een rijkdom O+ En wat heerlijk dat ze het zo gord doen en er zo’n rust heerst thuis. Hoe gaat het met je grote?

Beterschap voor O Jagar :* Klinkt pittig!

Peace, sorry ik moest lachen om jullie slaapdronken actie :+ Fijn dat je een beslissing hebt gemaakt. :* Verder geen ervaring met KV.
-edit- wel een kleine tip: van Nutrilon heb je ook een kleine verpakking met 3 zakjes om te proberen (ik heb die tijdens zwangerschap wel in huis gehaald, mocht de borstvoeding niet op gang komen) Mocht er reactie komen dan zit je niet gelijk vast aan een hele bus.

Vraagje: mijn baby is langer dan 60 cm en groeit uit de Puckababy piep. Ik wil overstappen op een slaapzak met (afritsbare) mouwen, maar zag bij de Hema allemaal vanaf maat 68. Daar past Draakje toch wel veilig in?

[ Bericht 6% gewijzigd door Fuchsia_roze op 15-11-2018 11:10:59 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')