abonnement Unibet Coolblue
pi_183098756
Een dozijn landen waaronder China en de Verenigde Staten vreest slechter af te zijn op het moment dat de Britten de Europese Unie verlaten.
Ze eisen van Brussel een compensatieregeling om er zeker van te zijn dat ze er straks niet minder van worden als de Brexit een feit is.

Dat staat in documenten van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) die in handen zijn van persbureau Bloomberg.

De opstellers van het document eisen van de EU onder meer zekerheid over de wijze waarop verantwoording wordt afgelegd voor de toekomstige handel tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU.

Daarbij rekenen ze op een onderhandelingsresultaat, dat de kwaliteit van de handel tussen beide kampen verzekert.

Vooral de toegang tot de markten is een punt van zorg dat de WTO-leden aankaarten. Lukt het bijvoorbeeld niet om de toegang op het huidige niveau te handhaven, dan zal de EU volgens de documenten met een "passende compensatie" over de brug moeten komen.

https://www.google.nl/amp(...)brexit-garanties.amp

Krijg nou de tering :') Wie denken deze sukkels te zijn om te gaan eisen dat wij ze moeten compenseren omdat zij geen verdrag kunnen sluiten met het VK.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-11-2018 12:43:19 ]
  maandag 12 november 2018 @ 12:45:00 #2
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_183098814
Scheiden doe je samen dus ik snap dat ze zowel het VK als de EU hierin betrekken.
pi_183098819
Laat ze lekker bij de Engelsen aankloppen. Die willen eruit.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_183098886
Vragen staat vrij, maar ik vind dit toch wel een beetje brutaal :D .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_183098992
google news toont me er niets over als ik op WTO brexit zoek.

Gaat blijkbaar over de EU tariff rate quotas, vooral wat betreft landbouwprodukten. De EU en UK willen die TRQs opsplitsen, maar dat maakt het wel moeilijker voor die andere landen. Als ze voordien bvb 10.000 ton lamsvlees naar de EU mochten exporteren konden ze afnemers in heel de EU zoeken. Dat is makkelijker dan wanneer je 8000 naar de EU en 2000 naar de UK mag exporteren.

[ Bericht 76% gewijzigd door crystal_meth op 12-11-2018 13:07:36 ]
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183099470
quote:
TRQ Commitments

Since the U.K. does not possess an independent schedule, it has offered to replicate the EU schedule and split their joint TRQ commitments -- which set import limits on hundreds of sensitive goods such as beef, lamb, and sugar. But the signatory countries said the joint TRQ proposal "amounts to a reduction in the quality and level of access provided by the EU to WTO members" that could "affect a globally-significant volume of trade," according to the document.

Though WTO members cannot force the EU and the U.K. to provide market concessions they can block certification of their schedule of concessions and launch WTO dispute settlement proceedings into the matter.

The EU can -- and already does -- trade on uncertified WTO schedules. However, a negative dispute settlement judgment could require the EU to offer new market-access commitments to any, and potentially all, of the WTO’s other 135 members.
https://www.bloomberg.com(...)?srnd=premium-europe
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')