abonnement Unibet Coolblue
  zondag 11 november 2018 @ 20:56:06 #1
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_183088080
Allen hartelijk gegroet,

Het is voor velen intussen een bekend jaarlijks fenomeen: de verhoging van de premie zorgverzekering voor aangeslotenen van zorgverzekering CZ en daarnaast andere aanbieders, die ook in de beste milieus waar niet zelden het grote geld rondgaat onontkoombaar is.

In de zakenwereld op een wervelende Zuidas :s) :s), maar eveneens in de betere Haerlemsche kringen *) waar wij zeker niet vies zijn van grote uitgaves aan plezier ende vermaeck :Y) :9 of allerhande investeringen, zijn we het er unaniem erover eens dat dergelijke verhogingen van premies niet voor niets jaarlijks doorgevoerd moeten worden. :o

Me dunkt, men weet sinds jaar en dag dat het ziekenhuisbed peperduur geworden is. Allerhande modernisering en tevens noodzakelijke aanpassing aan de eisen van deze tijd :s) :s), waaronder nieuwbouw 'veelal ten behoeve van het welzijn van de zorgontvangers op een wat intensievere manier maar ook voor minder ernstige aandoeningen', nopen echter tot hogere premies. Bezien vanuit mijn functie en mijn goede bijdrages aan het maatschappelijk welzijn *), is het geen onrechtmatige verhoging.

De insteek van deze jaarlijkse premieverhoging zal namelijk meer waar voor uw geld moeten bieden voor u als begunstigde, in de zin van een nķg betere financiële dekking wanneer het moment daar is. :o Maar ook steeds meer geavanceerde apparatuur, gediplomeerd personeel met belangrijke persoonlijke aandacht, waaronder zorg op maat voor in de meest uiteenlopende gevallen wanneer men een beroep op de zorg doet, gooit steeds hogere ogen. ;)



Enfin, voor de 'mopperende verzekerde', waaronder mensen in de lagere loonschalen of uitkeringsgerechtigden met een nog kleinere beurs zich zullen scharen *), heb ik de volgende boodschap:

''Net als de welbekende slogan van de belastingdienst 'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker', doet de rustgevende gedachte dat men niet voor niets extra moet bijlappen voor de grote pot bovendien ook nog een waardige duit in het zakje'', lijkt mij.

Het staat de verplicht verzekerde echter vrij om waardig over te stappen naar de concurrent in verzekeringsland *), mocht naar eigen inzicht de verhoging niet terecht lijken. :O Tevens werden eerder al verhogingen beoogd die naderhand in mindere mate voor u zijn doorgevoerd voor 2019, en dat lijkt ons niets meer of minder dan een billijk gegeven voor de verzekerde gelet op reeds eerder genoemde torenhoge kosten.

Goed, tot zover de OP. Mijn partner :* en ik *) brengen straks nog even een bezoekje aan de Jopenkerk B:)B voor een drankje met een oud-collega. Wij wensen u uiteraard ook een heel fijne verdere avond!

Scjvb

====

Premie zorgverzekering Zilveren Kruis stijgt met 6,3 procent

quote:
10 november 2018 20:09
Laatste update: 7 uur geleden


Steeds meer grote zorgverzekeraars hebben hun nieuwe premiebedragen voor de basisverzekering bekendgemaakt. Ze moeten dat uiterlijk maandag hebben gedaan.

In de miljoenennota werd nog uitgegaan van een stijging van een tientje per maand. Veel zorgverzekeraars blijven daar onder. Sommige geven aan de premiestijging beperkt te kunnen houden door hun reserves aan te spreken.

De premie van zorgverzekering CZ, met 3,6 miljoen klanten, wordt 8,55 euro duurder per maand (naar 124,80 euro). Nationale-Nederlanden gaat 9,02 euro omhoog en gaat maandelijks 128,60 euro kosten. Bij zorgverzekering OHRA ga je per maand 116,30 euro betalen, eens stijging van 8,34 euro.

Zorgverzekering DSW wordt 4,50 euro duurder en stijgt naar 112 euro. Bij VGZ, met 3,8 miljoen klanten, komt er 4,75 euro per maand bij en stijgt de premie naar 120,95 euro. Menzis, die 2,2 miljoen klanten heeft, doet er 3 euro bovenop, naar 122 euro per maand.

* Premie basisverzekering Zilveren Kruis stijgt met 7,50 euro
De premie van de meest gekozen basisverzekering van Zilveren Kruis, de Basis Zeker, stijgt met 7,50 euro naar 126,95 euro per maand. De Basis Budget is hier 114,95 euro per maand. Gemiddeld stijgen de premies van de aanvullende verzekeringen met 0,7 procent.

Volgens Zilveren Kruis, met vijf miljoen klanten, is de stijging nodig doordat er steeds nieuwe dure medicijnen beschikbaar komen en omdat we met z'n allen steeds meer van zorg gebruikmaken. De overheid heeft bovendien de dekking van de basisverzekering ook in 2019 uitgebreid. Dit alles zorgt voor een stijging van de premie ten opzichte van de premie van 2018.

* Nederlandse Zorgautoriteit waarschuwde voor hogere tarieven
In de aanloop naar de bekendmaking van de nieuwe tarieven waarschuwde de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) voor een forse stijging als zorgverzekeraars en zorgaanbieders geen afspraken maken om de steeds hogere zorgkosten te beteugelen.



Volgens de toezichthouder raken de minimale reserves van de buffers in zicht. Verzekeraars en zorgaanbieders moeten samen de zorg betaalbaar en toegankelijk maken en houden, vindt de NZa.

Door: ANP | Beeld: Hollandse Hoogte

https://www.nu.nl/zorgver(...)-met-63-procent.html
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  zondag 11 november 2018 @ 20:56:48 #2
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_183088104
Verander de naam maar in Gouden Kruis dan
pi_183088235
TS is zo grappig hahahahaha hihhihi
Hee. Zeg nou zelf, ik ben toch gewoon een hartstikke lekker ding? TOch?
pi_183088263
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 20:56 schreef BasEnAad het volgende:
Verander de naam maar in Gouden Kruis dan
zo noemde ik bepaalde onderdelen van je moeder vannacht.

;(

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 11-11-2018 21:01:12 ]
pi_183088343
Zo zie je maar dat dit land steeds verder naar de klote gaat en richting de VS gaat waar fatsoenlijke zorg alleen maar toegankelijk is voor de rijken. Nederland is af aan het zakken naar een derde wereldland waar de rijken zich blijven volstoppen en de armen mogen wegkwijnen zonder uitzicht op iets beters.

Ondertussen worden er leugens verteld hoe goed we het hebben en hoe dankbaar we hiervoor moeten zijn. Om ziek van te worden (waar je nu weer nog krommer voor mag liggen).
pi_183088741
Ach het zou toch beter worden volgens Hans Hoogervorst(vvd) de bedenker van dit rampenplan
pi_183088916
Komt dit nog bij als je enige inspanning aan de maatschappij levert.

Wat is de inkomensafhankelijke bijdrage ZvW?

Iedereen in Nederland heeft minimaal een basisverzekering afgesloten, tenminste het is verplicht dus gaan we ervan uit dat u deze ook heeft. Naast deze premie die u maandelijks aan uw zorgverzekeraar betaald, is er ook nog een inkomensafhankelijke bijdrage. Dit bedrag wordt, als u een werknemer bent of een uitkering heeft, direct van het salaris of van de uitkering afgetrokken. Deze bijdrage komt direct in de kassa van de Nederlandse Belastingdienst welke is aangesteld voor de verwerking van de premies. Dit bedrag is een jaarlijks door de Nederlandse regering vastgesteld percentage van uw loon of uitkering. Op dit moment zijn de kosten voor de zorgverzekering 2017: 6,65%.

Bent u niet in loondienst of gestopt met werken, dan betekent het dat u dit zelf moet gaan betalen het percentage dat u over uw bruto jaarinkomen dient te betalen is 5,4%. Hier zit overigens wel een maximum aan verbonden ( 2016 = 2540,- euro).

Maximale inkomensafhankelijke bijdrage (ZvW)

Indien uw inkomen boven het bedrag van 52.763 euro uitkomt dan betaalt u over de rest van uw inkomen geen inkomensafhankelijke bijdrage (2016).
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  zondag 11 november 2018 @ 21:40:09 #8
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_183089599
Morgen maar weer shoppen voor de goedkoopste dan.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_183089892
Wat wordt niet duurder?
pi_183089959
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 21:50 schreef Infection het volgende:
Wat wordt niet duurder?
Alcohol B:)B
´
pi_183090016
quote:
7s.gif Op zondag 11 november 2018 21:52 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Alcohol B:)B
Ik dacht te lezen dat een krat bier richting de 20 euro gaat?
pi_183090392
quote:
7s.gif Op zondag 11 november 2018 21:55 schreef Infection het volgende:

[..]

Ik dacht te lezen dat een krat bier richting de 20 euro gaat?
Je betaald dan ook voornamelijk voor die krat :')
´
pi_183092023
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 21:02 schreef MadJackthePirate het volgende:
Zo zie je maar dat dit land steeds verder naar de klote gaat en richting de VS gaat waar fatsoenlijke zorg alleen maar toegankelijk is voor de rijken. Nederland is af aan het zakken naar een derde wereldland waar de rijken zich blijven volstoppen en de armen mogen wegkwijnen zonder uitzicht op iets beters.

Ondertussen worden er leugens verteld hoe goed we het hebben en hoe dankbaar we hiervoor moeten zijn. Om ziek van te worden (waar je nu weer nog krommer voor mag liggen).
Grapjas, als "arme" betaal je geen cent extra, tenzij je natuurlijk je zorgtoeslag al op hebt gemaakt aan shag en bier voor de verzekering wordt afgeschreven.
pi_183092637
quote:
1s.gif Op zondag 11 november 2018 23:05 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Grapjas, als "arme" betaal je geen cent extra, tenzij je natuurlijk je zorgtoeslag al op hebt gemaakt aan shag en bier voor de verzekering wordt afgeschreven.
bovendien kun je als je aan bepaalde voorwaarden voldoet een collectieve verzekering afsluiten via je gemeente. Dat hebben ze in landen waar zorg een soort luxeproduct is / wordt / is geworden niet.

"De Gemeentepolis is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen, chronische ziekte of beperking. Meedoen betekent minder betalen voor méér zorgverzekering.
Gezondverzekerd.nl zet voor u de voordelen op een rij"

https://www.gezondverzekerd.nl/

Het grote verschil met 3e wereldlanden is dat ze daar spartaanse corrupte basiszorg voor paupers en de middenstand hebben (een plastic stoeltje als er geen bed vrij is) die net geen privezorg kan betalen en luxe privezorg dat net niet de Nederlandse standaard aantikt beschikbaar hebben voor middenstanders en rijkeren die het kunnen betalen.

In Nederland heeft iedereen gewoon toegang tot dezelfde zorg.

[ Bericht 6% gewijzigd door Beathoven op 11-11-2018 23:42:06 ]
pi_183092656
quote:
1s.gif Op zondag 11 november 2018 23:05 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Grapjas, als "arme" betaal je geen cent extra, tenzij je natuurlijk je zorgtoeslag al op hebt gemaakt aan shag en bier voor de verzekering wordt afgeschreven.
Ik ken heel wat mensen die hun zorgtoeslag al opgesnoept hebben dmv benzine voor hun auto, goedkope overtollige kleding, mc Donalds en ander soort meuk/ventier dan waar de toeslag voor bedoeld is..
´
pi_183092660
quote:
7s.gif Op zondag 11 november 2018 21:55 schreef Infection het volgende:

[..]

Ik dacht te lezen dat een krat bier richting de 20 euro gaat?
Wel mooi dat Nederland de Duitse economie zo wil steunen dan _O-
  zondag 11 november 2018 @ 23:46:31 #17
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_183092836
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 21:00 schreef Handleiding het volgende:

[..]

zo noemde ik bepaalde onderdelen van je moeder vannacht.

;(
:D
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_183093677
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 21:00 schreef Handleiding het volgende:

[..]

zo noemde ik bepaalde onderdelen van je moeder vannacht.

;(
Zorgen verzekerd
  User die overal opduikt 2022 maandag 12 november 2018 @ 07:23:38 #19
186611 Haags
pi_183094402
Ik ga 12 euro meer betalen in een maand. Valt allemaal wel mee dus.
Zonder wrijving geen glans
pi_183096422
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 07:23 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ik ga 12 euro meer betalen in een maand. Valt allemaal wel mee dus.
Ja, 144 euro meer per jaar betalen voor exact hetzelfde of zelfs uitgeklede zorg :')
Elk jaar hetzelfde riedeltje, in september oktober komen horror verhalen dat de zorg met wel 20 euro per maand kan stijgen!
Daarna worden de premies bekend gemaakt: 12 euro per maand stijging.
Reactie politici en volk: 'dat valt mee, het had erger kunnen zijn!'
Dikke :')
  User die overal opduikt 2022 maandag 12 november 2018 @ 10:48:33 #21
186611 Haags
pi_183096646
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 10:32 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Ja, 144 euro meer per jaar betalen voor exact hetzelfde of zelfs uitgeklede zorg :')
Elk jaar hetzelfde riedeltje, in september oktober komen horror verhalen dat de zorg met wel 20 euro per maand kan stijgen!
Daarna worden de premies bekend gemaakt: 12 euro per maand stijging.
Reactie politici en volk: 'dat valt mee, het had erger kunnen zijn!'
Dikke :')
Ik lig er niet echt wakker van.
Zonder wrijving geen glans
pi_183096661
quote:
1s.gif Op maandag 12 november 2018 10:48 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Ik lig er niet echt wakker van.
Dat zou je wel moeten doen!
  maandag 12 november 2018 @ 12:23:05 #23
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_183098318
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 21:02 schreef MadJackthePirate het volgende:
Zo zie je maar dat dit land steeds verder naar de klote gaat en richting de VS gaat waar fatsoenlijke zorg alleen maar toegankelijk is voor de rijken. Nederland is af aan het zakken naar een derde wereldland waar de rijken zich blijven volstoppen en de armen mogen wegkwijnen zonder uitzicht op iets beters.

Ondertussen worden er leugens verteld hoe goed we het hebben en hoe dankbaar we hiervoor moeten zijn. Om ziek van te worden (waar je nu weer nog krommer voor mag liggen).
_O- komt dit uit zo’n online generator?
pi_183098477
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 07:23 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ik ga 12 euro meer betalen in een maand. Valt allemaal wel mee dus.
Voor 2 personen ga ik circa 35 euro per maand per persoon meer betalen. Heb wel een uitgebreid pakket en ben tevreden over het IZZ mbt de inhoud van het pakket. Maar dat neemt niet weg dat ik sta te juichen. Mijn ziektekosten verzekering voor 2 personen met collectieve korting gaat mij 347 euro per maand kosten met een eigen risico van 385 euro dat wij nog nooit volledig hebben aangesproken.


Als dit ieder jaar het geval gaat zijn dan overtreft het mijn hypotheek kosten volgend jaar. En ga ik het nog mee maken dat het net zo duur word als in de VS.
  maandag 12 november 2018 @ 12:32:30 #25
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_183098520
Wat een reteirritante schrijfstijl heb jij, TS :{
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')