abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 9 november 2018 @ 12:40:39 #126
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183040339
Ik heb echt moeite om me in te houden als ik zie dat iemand moeite heeft met Barbies voor een jongen :P mijn bloed gaat dan echt koken.

Anyway... had ik ooit maar Barbies kunnen kopen :P mijn dochter had liever 'jongens'speelgoed.
Maar boeiend, als ze ouder zijn ben je überhaupt blij als ze lief zelf met iets kunnen spelen en ze gelukkig zijn.

En ik winkel voor mijn zoon ook op de meisjesafdeling qua kleding :')
  vrijdag 9 november 2018 @ 12:42:39 #127
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183040369
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 12:40 schreef minilot het volgende:

[..]

En *boks* @ Skyrfan, waarom eigenlijk maar een lepeltje als -ie het zo lekker vindt? Hier gaat er af en toe een aardig bakje naar binnen.:Y

Mijne lust dus totaal geen yoghurtdingen :D

Ei wel heel graag :9, net nog op.
pi_183040399
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 12:26 schreef lunapuella het volgende:
Maar je kunt je wel bewust zijn van duizenden jaren patriarchaat, het afschudden blijkt lastiger.
Uiteraard, dat krijg je ook in je eentje niet voor elkaar. Maar goed, relativerend: ik en mijn echtgenoot komen allebei uit traditionele, gelovige gezinnen en we zijn allebei nogal blij genderoverschrijjdend en uitermate biseksueel geeindigd - kwam dus wel goed :+
Het streven is in elk geval een kind zoveel mogelijk te laten opgroeien met de durf om zichzelf te zijn en voor zichzelf na te denken en dan zien we wel wat het eindproduct is. *)

@ Lemijn, wat voor pop? :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_183040666
PKM de enige reden waarom Casper hier uit een glas wil drinken is omdat ie dan die 2 ondertandjes tegen het glas aan kan tikken :'). Vanmorgen viel ie aan op mijn grote teen terwijl ik nietsvermoedend op de bank zat :{w
  vrijdag 9 november 2018 @ 13:40:44 #130
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_183041472
Ik wilde niet gelijk de stereotype ( :') ) barbiepop noemen in mijn reactie aan ToT, maar bedoelde dat natuurlijk wel. Want het gaat niet om wat jij als ouder leuk of nuttig vindt, maar hoe je kind is en hoe je die tot zijn/haar recht laat komen. Juist als dat anders is dan hoe je zelf bent. Zo mag mijn dochter best een barbie of een jurk, ook al vind ik dat niks. Ze hoeft niet in mijn mal gegoten.

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 12:44 schreef minilot het volgende:

@ Lemijn, wat voor pop? :)
Een stoffen, maar ik heb ‘m nog niet gevonden. Franny schreef een keer over eentje van de Dille & kamille maar ik vond die in praktijk niet leuk. En ik wil eigenlijk een jongenspop, of in ieder geval niet een met vlechten en een bloemetjesjurk. Denk ik.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_183042163
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 12:40 schreef SacreCoeur het volgende:

En ik winkel voor mijn zoon ook op de meisjesafdeling qua kleding :')
Tussenjasje van de meidenafdeling reprazent! :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_183042264
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 13:40 schreef Lemijn het volgende:
Een stoffen, maar ik heb ‘m nog niet gevonden. Franny schreef een keer over eentje van de Dille & kamille maar ik vond die in praktijk niet leuk. En ik wil eigenlijk een jongenspop, of in ieder geval niet een met vlechten en een bloemetjesjurk. Denk ik.
Ikea had een paar jaar terug hele leuke, allerlei etniciteiten en met ambigu gender. ;) Ze zitten nu niet meer in het assortiment maar zijn nog wel op marktplaats te vinden geloof ik.
pi_183043120
Lemijn, Mini en Micro hebben een zonnekindpop (Mini inmiddels een grote en een kleine, micro alleen een kleine - die trouwens sprekend op hem lijkt haha) Misschien helpt 't om daarop te zoeken? Als mini vier wordt krijgt ze een lijs en ik verheug me daar nu al op O+

Mini, uitermate biseksueel :D Ik sluit me aan bij jou en Lemijn. Ik hoop dat mijn kindjes de ruimte voelen om bij mij helemaal zichzelf te zijn, ook als dat lijnrecht staat tegenover wat ik doe of voel of wil (al zal dat niet zo snel zijn) Dat gaat ongetwijfeld situaties opleveren waarin ik even moet slikken of zelf op onderzoek uit moet gaan, maar dat is imho inherent aan het opvoeden van je kind. Om je door de wereld te bewegen is al uitdaging genoeg, laat staan als je je thuis ook nog moet verstoppen. Wat jongetje/meisje betreft kan het me niet boeien. Toen mini geboren werd, kreeg ik vaak te horen "zie je wel dat het je wel uitmaakt, ze heeft altijd roze of paars aan!" maar micro heeft ook altijd roze en paars aan, want dat zijn namelijk míjn favoriete kleuren O+ Nou is micro natuurlijk de eerste acht maanden van zijn leven een meisje geweest he, dus nou ja, een genderbende was het toch al ;) En qua speelgoed, nee, ik maak geen onderscheid.

Neemt niet weg dat het een moeilijke situatie is Malteser, en daar kwam ik eigenlijk even op reageren.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja ik kom hier zo even binnen vallen maar er ontstaat ondanks alles weer iets meer ruimte om meer mee te lezen, dus misschien ook wel om meer te reageren.
Make your own kind of music.
pi_183043337
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 20:50 schreef Malteser het volgende:

[..]

Bieco Babygym
Idd, deze is het die wij hebben; https://goo.gl/images/wWiMDS Hebben hem ook van iemand gehad en ze heeft er dikke pret mee.

Aure wat een geweldige box O+ O+ O+

Malteser, wat lastig voor je vriendin. Ik zou ook niet goed weten hoe daar op te reageren :{ Denk dat wat je man zegt een goed advies is, je kunt ook verder niks veranderen of relativeren aan haar emoties nu, hopelijk groeit ze er vanzelf naartoe.

Takkie, wennen he weer werken? Zal ook voor je kleine meisje wel wennen zijn op het KDV, hopelijk gaat alles goed :)

Leuke foto van de kleine man van Tot :)

Die foto van Banaan :D O+ Wat betreft dutjes heeft onze diva ook wel eens een periode gehad dat er met moeite een dutje gedaan werd, nu doet ze weer 2 tot 3 dutjes op een dag sinds een tijdje.

Manlief is even bonusdochter ophalen van school en heeft baby ook meegenomen. Een. Heel. Half. Uur. Alleen. Thuis. *O* Weekend wordt druk, bonusdochter is jarig en ik moet morgen ook gewoon werken. Met mijn mond gaat het alweer aardig goed eigenlijk, ik griezel er alleen van als ik per ongeluk langs de gaten kom met mijn tong _O-
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183043365
Pff. Hoe pakken jullie dit aan, je ziet dat je baby heel erg moe is en toe is aan het middag dutje. Máár zodra ze in bed ligt weigert ze gewoon en gaat ze op handen en knieën zitten :')
Laten jullie je baby huilen? Of gaan jullie er gelijk heen?
(Ze huilt niet echt het is meer klagen ofzo :X )
pi_183043386
CassE wat fijn/leuk om weer van je te lezen, hoe gaat het? :*
pi_183043475
Mini is dat jasje van de Hema? Banaan heeft er een broekje van. Vind ik totaal niet voor meisjes. Hij moet wel altijd lachen als hij het broekje ziet, dat is met andere broekjes niet. :D

Als Banaan met poppen zou spelen zou ik dat niet erg vinden. Het is spelen en hij zou ermee leren zorgen. Als hij een meisje wil worden later zou ik dat wel heel jammer vinden. Zou hij homo zijn daar zou ik aan kunnen wennen. Wil hij liefdeloos door het leven zoals Mark Rutte dan zou ik zwaar teleurgesteld zijn. -O- Als hij een enorme vrouwenverslinder wordt zou ik ook niet blij zijn trouwens. :D

Ouch Fleur! Banaan probeert weleens om uit mijn knie te drinken, dat lijkt in de verste verte op een borst en dat is genoeg. :')

Banaan snapt het idee van drinken uit een beker wel maar als ik hem die geef kiept hij hem vrij standaard een paar keer om. Misschien met iets meer begeleiding proberen zoals jij zegt Mini.

Skyr geven we maar beperkt want er zit best veel suiker in. Misschien moet ik mijn man eens overtuigen om aan de kwark te gaan, dat gaat er vast ook goed in.

Cass O+

Rena fijn dat je al minder last hebt. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  vrijdag 9 november 2018 @ 16:10:34 #139
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183044448
Ik kijk ook op de meisjesafdeling naar kleding voor I. :Y. Ben best wel allergisch voor dat cliché blauw voor jongetjes en roze voor meisjes gedoe (vooral als er dan teksten op staan als stoer en lief). En opmerkingen van anderen over welk gedrag/speelgoed/hobby's/etc. bij jongens of meisjes hoort. Mijn oma kreeg kortsluiting toen ik op vioolles zat en daarnaast ook wilde gaan kickboksen. 'Maar dat is voor jóngens!' :{w!

I. is vandaag aan het plakken. In z'n wiegje slaapt hij niet of maar heel kort en onrustig maar bij moeders op de buik lukt het dan toch stukken beter. Wel jammer dat ik steeds naar het toilet moet omdat ik twee liter water op heb en mijn blaas na de bevalling nog steeds het formaat van een knikker lijkt te hebben :').

En oh wat zie ik er tegenop om weer aan het werk te gaan. Ik zit er al een tijdje niet meer op m'n plek en mijn leidinggevenden waren gister op kraambezoek. Dat was ongemakkelijk. Ze hadden vooral aandacht voor de hond en ik merkte dat we elkaar eigenlijk niet zo veel te vertellen hadden. Toen ze weggingen bedankte ik ze nog wel voor hun komst en kreeg ik terug: ''oh maar dat doen we standaard, dit soort bezoeken'. Oké is goed. Nu zit ik eraan te denken om op een toffe vacature te reageren maar dat is spannend want ik heb nu wél een vast contract en ben goed in wat ik doe. Die andere functie zou me wel liggen denk ik maar veel is nog nieuw voor me (weinig tot geen ervaring mee). Dus ja, of dat wat wordt?! Maar, niet geschoten...
  vrijdag 9 november 2018 @ 16:45:50 #140
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183045054
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 14:18 schreef minilot het volgende:

[..]

Tussenjasje van de meidenafdeling reprazent! :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Leuk O+

Wij hebben ook een bontjasje van de meisjesafdeling.
En heel veel leggings met printjes & wat longsleeve shirtjes.

Deze zag ik laatst, maar niet meer in zijn maat :'(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183045258
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 15:15 schreef BellaaElisa het volgende:
Pff. Hoe pakken jullie dit aan, je ziet dat je baby heel erg moe is en toe is aan het middag dutje. Máár zodra ze in bed ligt weigert ze gewoon en gaat ze op handen en knieën zitten :')
Ja, hierzo. :') Ik voed de mijnes in slaap op bed, maar Günther ging zojuist - ondanks al vijf uur wakker - steeds op handen en knieën zitten terwijl mijn tepel nog vacuüm gezogen in zijn mond zat :X

Nu maar weer even naar beneden, over een half uurtje opnieuw proberen. Geen tips, wel een -boks-

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 09-11-2018 17:27:02 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_183045331
PKM, in mijn Skyr (naturel) zit anders geen suiker! Doe er zelf gewoonlijk scheutje schenkstroop door :9

Wij hebben Günther de eerste maanden gewoon uit een bekertje leren drinken door zelf het bekertje/glaasje vast te houden en er door hem uit laten nippen. Daarna zelf laten meehelpen door samen vast te houden en pas heel recent na de eerste slokjes zelf loslaten en hem verder laten drinken zonder hulp. Het glaasje gewoon binnen zijn bereik neerzetten levert onmiddellijk glas + inhoud op de grond op :Y

En yep, Hema. We hebben ook een gele 'meisjes'trui met die stippen voor Günther, door mijn echtgenoot aangeschaft. *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_183045385
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 16:45 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Leuk O+

Wij hebben ook een bontjasje van de meisjesafdeling.
En heel veel leggings met printjes & wat longsleeve shirtjes.

Deze zag ik laatst, maar niet meer in zijn maat :'(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Croissantjespants! Waar? Hoe?!
Günther heeft altijd shirtje + legging aan bij dreumesyogales, die zou met deze enorm de blits maken! :D
Let me see you stripped down to the bone
pi_183045739
Bella, ging de jouwe uiteindelijk wel plat? Hier werd zojuist een forse poepluier geproduceerd (de derde van de dag!) dus ik denk dat dat dwars zat. :) Direct na verschonen onder zeil ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_183045822
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 17:26 schreef minilot het volgende:
Bella, ging de jouwe uiteindelijk wel plat? Hier werd zojuist een forse poepluier geproduceerd (de derde van de dag!) dus ik denk dat dat dwars zat. :) Direct na verschonen onder zeil ^O^
Ah, nee ook wel een poepluier geproduceerd. Maar nog geen dut gedaan voor vandaag :') eigenwijze dame hier.
Fijn dat O. wel na het verschonen onder zeil is zeg! Deed N. dat maar
:O
pi_183045837
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 16:57 schreef minilot het volgende:

[..]

Ja, hierzo. :') Ik voed de mijnes in slaap op bed, maar Günther ging zojuist - ondanks al vijf uur wakker - steeds op handen en knieën zitten terwijl mijn tepel nog vacuüm gezogen in zijn mond zat :X

Nu maar weer even naar beneden, over een half uurtje opnieuw proberen. Geen tips, wel een -boks-
Hier voed ik N. Ook altijd in slaap maar soms lukt het en soms niet, ondanks dat ze duidelijk moe is! Heb een foto gemaakt met de babyfoon ga zo eens die posten :')
pi_183045923
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 15:05 schreef CassElliot het volgende:
Lemijn, Mini en Micro hebben een zonnekindpop (Mini inmiddels een grote en een kleine, micro alleen een kleine - die trouwens sprekend op hem lijkt haha) Misschien helpt 't om daarop te zoeken? Als mini vier wordt krijgt ze een lijs en ik verheug me daar nu al op O+
Gaaf! Ik vind die Waldorfpoppen erg tof, krijg wel jeuk van de Nederlandse naam :+
Waar heb jij de jouwe gekocht? :)
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 9 november 2018 @ 17:49:36 #148
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183046047
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 16:45 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Leuk O+

Wij hebben ook een bontjasje van de meisjesafdeling.
En heel veel leggings met printjes & wat longsleeve shirtjes.

Deze zag ik laatst, maar niet meer in zijn maat :'(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oooh die is leuk O+!
pi_183046948
Eerste popje voor Günther gescoord, dank voor de inspiratie weer, lief topic! :*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_183047080
Misschien moet ik die ook maar eentje vragen voor Welpje! Vind Sintcadeaus verzinnen voor een kind van dan krap 2 maanden oud nog best een uitdaging, maar zo'n popje is nog wel leuk en babyproof.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')