abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_183004776
Ik zag ik het peuter topic trouwens je vraag over buisjes Schanu (ja, ik lurk gewoon overal waar ik totaal niet hoor :+ ). Kees heeft 2 maanden geleden buisjes gekregen na 4 oorontstekingen en bijna non stop antibiotica. Sindsdien geen oorontstekingen meer gehad en de ingreep stelde echt heel weinig voor. Dus ik vind het het nu al waard geweest! Geen ervaring met amandelen knippen verder. We gebruiken ook probiotica, Protectis easy drops. Zit ook direct vitamine D in. Vind ik de meest handige. Geen idee of het nou echt wat doet, maar kwaad doet het in ieder geval niet.
pi_183005490
Schanu, ik reageer misschien ook wel iets te fel op dat soort dingen, maar als je je kind aan iemand anders toevertrouwd ben ik van mening dat je je als moeder geen seconde zorgen zou hoeven maken :@

Liever niet quoten, ze staat er niet herkenbaar op, maar bonusdochter is hier nu veel op woensdagmiddag en ik geniet er zo van O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183005630
Aapie wat een mooie jongens! O+ O+ Fijn dat het zo goed gaat :)

Ik zag sowieso gisteren nog heel veel mooie foto’s! O+

Aure fijn dat de nachten wat beter gaan
:)

En een goeie update van C! En die foto O+

Wolkem vervelend van de buikgriep bij Bikkel

Schanu van het huilen is inderdaad niet tof, ik zou het wel aanhalen maar fijn dat ze dit niet altijd doet.

Hier is het een beetje meh. Casper zit niet lekker in z’n vel en ik ook niet. En vriend en werk zitten al een tijd niet op 1 lijn en dat is maandag ook een beetje ‘geëscaleerd’. Ze zijn in vrij goed overleg en voorwaarden uit elkaar gegaan maar echt fijn voelt het voor mij niet ofzo. En ik zit met mijn been hoog want de huisarts heeft een ingreep aan mijn grote teen(nagel) gedaan. Ik dacht dat ik morgen wel kon behandelen van 08:00-17:00 maar ik vraag me nu vooral nog af hoe ik een schoen aan krijg :'). Nouja een hoop geen baby-gerelateerd geneuzel, hopelijk gaat het hier snel weer wat beter :)

[ Bericht 1% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 07-11-2018 19:34:40 ]
pi_183015351
Nou precies wat rena zegt: je wilt je als moeder geen (extra) zorgen hoeven te maken als je jouw baby ergens achter laat :{ :@

En wat een lieve foto rena :D

Bellefleur veel beterschap ! Ook al is het niet baby gerelateerd kan het alsnog heel vervelend zijn natuurlijk -O-

Hier kwam m’n nichtje van bijna 3 gisteren weer met Tijn knuffelen “hij heeft zo van die heeeeeeeel kleine handjes en voetjes O+
*; de scheet :D ze is er helemaal verliefd op en wil hem voortdurend vast houden en knuffelen :D
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183015962
Over je kind achterlaten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat een leuke kindjes hier toch! O+ Al die knappe snoetjes. En allemaal iets eigens. Zo bijzonder is dat.

BelleFleur: wat een rottige situatie met werk partner/jouw teen/enz. Niet jullie beste week inderdaad. :*

Rena, zusjes O+ . Zo mooi om te zien!
pi_183016660
Oh wat vervelend allemaal Fleur -O- Hopelijk gauw weer rustiger vaarwater :*

Priemgirl wat klinkt dat lief O+ Mijn neefjes en nichtje vonden het ook zo verwonderlijk weer in het begin *;

Zo, de eerste kant van verstandskiezen zit er op, de procedure viel me erg mee, nu even zien hoe we relaxed de dag doorkomen met dikke wang en pijn als de verdoving straks uitwerkt :X , gelukkig is manlief morgen vrij :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183017656
Oei Rena, beterschap :*

Priem O+ Wat klinkt dat lief! Leuk hoe mensen op zo'n klein mensje reageren hè?

Wat een nare samenloop van omstandigheden bij jullie Fleur. En beterschap met je teen.

Volgens mij is ons jongentje niet helemaal fit. Al twee dagen ontzettende poep- en plasluiers, veel!!! willen drinken, huilen, onrustig, bijna niet slapen. Dat maakt mijn dagen met baby wel heel intensief. En dat heeft ook wel wat effect op mijn humeur (weinig slaap, weinig de handen vrij). En mijn productie houdt de vraag bijna niet meer bij en dat vind ik lastig. We hadden alles net zo goed op elkaar afgestemd. De muren komen wel een beetje op mij af zo. Daarbij heeft manlief wat onrust op zijn werk wat hem veel in beslag neemt.
Morgen ga ik er even op uit met een vriendin en ik kijk er enorm naar uit :@

Edit: hmm ruim 6 weken nu, morgen 7, regeldagen misschien?

[ Bericht 2% gewijzigd door Peacefulll op 08-11-2018 11:06:30 ]
pi_183017777
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 11:00 schreef Peacefulll het volgende:
Edit: hmm ruim 6 weken nu, morgen 7, regeldagen misschien?
Rond de 6 weken is er doorgaans inderdaad een regeldag, dus dat zou het goed kunnen zijn! Welpje had er begin deze week ook last van.
pi_183018485
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 11:08 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Rond de 6 weken is er doorgaans inderdaad een regeldag, dus dat zou het goed kunnen zijn! Welpje had er begin deze week ook last van.
Ja zie! En de enige remedie is het ondergaan, toch? ;)

Over achterlaten: ik moet nog ervaren hoe ik zal reageren als het KDV of mijn schoonouders iets met M doen wat mij echt niet zint. Tot nu toe zie ik dat zowel mijn ouders als mijn schoonouders heel relaxt met M om gaan en ook goed naar ons kijken wat wij doen. Ze vragen er ook regelmatig naar hoe wij handelen in bepaalde situaties. Wat dat betreft boffen wij met zulke flexibele (schoon)ouders.
Mijn schoonouders hebben vorige week al een avondje op M gepast en vanavond weer. Ik laat hem op zich met een goed gevoel achter. Scheelt ook dat ze in ons huis zijn denk ik. Dan is alles voor handen voor ze. Ik twijfel nog of we M bij mijn ouders laten logeren over 2 weken of dat we hem toch ophalen. Wij hebben dan een feestje in de buurt tot een uur of 9. Ik snak naar een nacht doorslapen (oké, op een kolfonderbreking na) en qualitytime met mijn man, maar mijn moederhart gaat hem ongetwijfeld erg missen. We gaan er nog over nadenken :)
pi_183018638
Oh dat is ook lastig peace! Ik ben zelf vrij makkelijk daarin :@. Ik was met 2,5 week en 3 weken al een paar uur weg. Mijn dansgroepje (ik begeleid ze) had beide keren een optreden waar we een half jaar voor hebben getraind. Beide keren kon ik overigens met 10 minuten weer thuis zijn als ik dat wou. Ook heeft hij al vrij snel een keer gelogeerd, ik sta dan wel om 09:00 weer op de stoep de volgende dag :P Kun je ook op de dag zelf nog beslissen?
pi_183019031
CG ik heb geen advies voor je, gelukkig zijn er genoeg voor me geweest die je tips gaven.
O+ voor de foto's.

Rena leuk, C. gaat hard ineens met ontwikkelen of niet? :D Leuk zo met bonusdochter, C. geniet er zo te zien ook van. :)

Schanu als je weer hoort dat er is gekozen om Vlokje te laten huilen zou ik er zeker iets van zeggen. Ik vind het trouwens ook niet getuigen van respect naar jou toe als je schoonmoeder steeds zegt dat je een klap van de molen gehad hebt. Geen idee hoe serieus ze dat bedoelt maar ik zou het niet tof vinden. :{

Ellie ik lurk ook graag mee met de dreumesen en kijk er naar uit om zelf door te mogen naar het volgende topic. Het is toch leuk om te zien wat Banaan over een tijdje (misschien) kan. Kleine baby's zijn ook leuk om over te lezen maar is al steeds meer een ver van mijn bed show. :@

Fleur dat klinkt ook even niet fijn. Hopelijk wordt het snel weer wat rustiger. :*

Priem dat klinkt heel lief zo met nichtje erbij. O+

Malteser zo zou ik het ook opgelost hebben denk ik. :D

Rena fijn dat het je mee is gevallen. Succes vandaag. :*

Peace dat je even tijd voor jezelf wilt is niet zo gek toch? Het is ook intensief en dat is echt niet iets om je voor te schamen. :*

Wij hadden een heel goeie nacht! Banaan kuchte wel veel, is een beetje snotterig. Nu we een groter bed hebben rolde hij naar een leeg stukje bed in plaats van tegen een van ons aan en hij leek zo echt rustiger te slapen. De eerste tekenen dat hij ons minder nodig heeft 's nachts.
Vanochtend was hij echt een zonnetje, een heel verschil met gisteren. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183019089
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 11:55 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Oh dat is ook lastig peace! Ik ben zelf vrij makkelijk daarin :@. Ik was met 2,5 week en 3 weken al een paar uur weg. Mijn dansgroepje (ik begeleid ze) had beide keren een optreden waar we een half jaar voor hebben getraind. Beide keren kon ik overigens met 10 minuten weer thuis zijn als ik dat wou. Ook heeft hij al vrij snel een keer gelogeerd, ik sta dan wel om 09:00 weer op de stoep de volgende dag :P Kun je ook op de dag zelf nog beslissen?
Hahaha om 9 uur al op de stoep staan :D Dan is het hele idee van uitslapen niet echt een succes ;)
Knap dat je al zo snel op pad bent gegaan. Leuk ook dat je een dansgroep begeleidt. Ik heb jaren acrotrainingen gegeven.
Binnen 10 min weer op de stoep staan wil niet, mijn ouders wonen hier 35 min rijden vandaan. Het punt is dat we het feest op zaterdagavond bij mijn ouders in de buurt hebben en we hebben zondagmiddag weer bij ze afgesproken voor een spelletje en eten. Ik bedacht me om M dan in de tussentijd lekker daar te laten, anders moet hij binnen 24 uur 4x heen en weer.
Aan de ene kant denk ik dat het goed is zo. Ik heb er wel vertrouwen in dat mijn ouders zich redden, M het fijn gaat hebben en het lijkt mij voor mij en mijn man ook even fijn. Aan de andere kant is hij nog vrij jong en vraag ik me af wat 'normaal' is. Maar als ik even logisch nadenk maken we hem natuurlijk niet stuk met een nachtje logeren bij opa en oma.

En om even terug te komen op jouw vraag: ja, we zouden hem zaterdagavond na het feest gewoon nog op kunnen halen als we van gedachten veranderen. Dat is wel een goede opmerking van je.
pi_183019434
Fijn van de goede nacht PKM, altijd zo fijn als ze dan lekker fit wakker worden O+ C heeft echt een megasprong ineens ja, ik zie nu bijna elke dag wel wat nieuws, sinds gisteren klapt ze in haar handjes :D O+

Peacefull wat sneu voor je kleine mannetje, het klinkt wel echt als een regeldag of sprongetje; sterkte voor jullie allebei :*

Mijn baby doet even een megadutje zodat ik bij kan komen van die irritante verdoving, ze ligt al sinds 11.00 _O_ Echt heerlijk, ze zal zo wel wakker worden maar dit heeft me echt even goed gedaan haha :P . Heb tot noch toe weinig last, heb ibuprofen in poedervorm meegekregen wat ik 3 keer per dag mag maar als het zo doorgaat hoef ik dat niet eens te gebruiken :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183019577
Dan zou ik hem in de eerste instantie gewoon lekker laten logeren Peace :) Mocht het je in de tussentijd gewoon niet lekker zitten of op de avond zelf dan haal je hem lekker weer op. Ik troost me vaak met de gedachte dat mijn (schoon)ouders 3 kinderen hebben opgevoed en dat een dag/nacht met die van ons ook wel moet lukken :P En dat uitslapen, ik ben al geen uitslaper van mezelf en mijn biologische klok is er sinds Casper niet echt op vooruit gegaan :')

Fijn van jullie nacht PKM!

En fijn van de megadut van C. en dat je weinig last hebt Rena! :) Ik zit voor mijn gevoel ook nog steeds te wachten op napijn van de ingreep van mijn teen maar dat blijft ook nog uit *)

Casper is nu voor de 3e keer op zijn nieuwe kdv, het gaat maar matig tot nu toe geloof ik. We krijgen elke keer te horen dat nog een beetje moet wennen. Hij was vandaag ook weer erg snotterig en gisteravond was ook maar matig, ik ken hem niet zo huilerig en ontevreden. Hoop dat het vandaag beter gaat.
pi_183020491
Nog welkom aan aapie met haar mooie jongens *O* en O+ voor alle leuke foto’s die ik dinsdag zag

Ah Fleur, dat is ook niet prettig. Hopelijk snel allebei beter in je vel en vandaag hopelijk wel een goede dag op het kdv! Gelukt met je schoen aandoen? Ik lees dat je nog geen napijn hebt, dus dat is goed nieuws.

Rena wat een leuke foto met je bonusdochter O+ Je schrijft zo liefdevol over haar! Leuk om te lezen. En fijn dat C zo lang dut en het meegevallen is met je kiezen!

Eens met je goed voelen waar je je baby achterlaat en anders aanspreken.
Van het weekend zal ik Draakje voor het eerst bij mijn moeder achterlaten een paar uur. Ik kijk er erg naar uit om even niet alleen mama te zijn (hoe leuk ook!), maar zie er ook een beetje tegenop :@

Peace, doe waar jij/jullie je goed bij voelt. Goed advies om op de dag zelf te beslissen.

Goede oplossing Malteser!

Ah Priem wat schattig! O+

Fijn van je goede nacht PKM en dat hij iets meer loslaat. Snap heel goed dat je nu meer aansluiting ziet bij de dreumessen als al die hulpeloze kleine (schattige) babietjes ;)

Onze kleine Draak is alweer 2 maanden en heeft zn eerste inentingen gehad dinsdag. Hij was wel een beetje sneu en heeft een zeer onrustige nacht en ochtend gehad. Jemig, wat kan dat kind vechten tegen de slaap en zelfs in zn slaap nog op veren :X Ligt nu al 2 uur op mij te slapen en durf niet te bewegen :+

[ Bericht 4% gewijzigd door Fuchsia_roze op 08-11-2018 13:48:07 ]
pi_183021809
Fuchsia, al slapende handen/voeten/benen? :D Succes daar! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_183021818
#ego-post
Vandaag is N. net zolang uit de buik als in de buik! O+ O+ O+
pi_183021870
Oh Fuchsia wat herkenbaar. Wat kunnen die kleintjes lang vechten he tegen slaap! Sterkte c_/

Belle hopelijk heeft ie het vandaag wel naar zijn zin. Is niet leuk zo om je kind ergens achter te laten waar die het niet leuk heeft.

Rena heerlijk van die lekker lange dut, hopelijk krijg je niet al te veel last. :*
pi_183021937
@ Elleska, nog even over speelgoed voor het grijpen op lage planken, dit is hier momenteel de speelgoedsituatie. Toevallig net opgeruimd, excuses voor de belabberde telefoonfotokwaliteit. :+



De onderste vier planken van twee boekenkasten dus. Linksboven knuffels: vliegend spaghettimonster, een grotsalamander uit Slovenië, Bram Broccoli van de Lidl. :7 Eronder trekkip, stapeltoren, objectpermanentiedinges met gat, glijbaantje en ballen. Rechtsboven mandje met muziekinstrumenten (tamboerijn, castangetten, kazoo, sambabal), stapelbekers, mandje met plastic boerderijbeesten. Rechtsonder puzzel en zo'n kralendoolhof of hoe heet 't.
Ik rouleer elke paar weken, sommige dingen blijven wat langer. :)



Verder nog twee grote knuffels in een hoek en een bakje met verschillende rubber balletjes.



En dan op de salontafel een mand met een wisselende collectie ballen. En een touwtje eraan, want Günther negeert zijn trekkip en sleept graag deze mand achter zich aan. :+ Op het plankje onder de tafel alle niet zo boeiende kartonboekjes die eventueel opgegeten mogen worden. :7

O, en een loopwagentje, deels op de bovenste twee foto's.

Tot zover ons eenpersoonskinderdagverblijf aan huis. :') Doorgaans veel meer chaos wanneer Günther langer dan drie minuten losgelaten wordt in de woonkamer, maar hier dus toevallig net even op orde. :)

Hoe zien de speel/speelgoedtoestanden er bij jullie thuis uit, luitjes? :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_183021939
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:43 schreef BellaaElisa het volgende:
#ego-post
Vandaag is N. net zolang uit de buik als in de buik! O+ O+ O+
*O*
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 8 november 2018 @ 15:12:20 #46
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183022230
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:52 schreef minilot het volgende:

Hoe zien de speel/speelgoedtoestanden er bij jullie thuis uit, luitjes? :)
Alles zit in een la :D
Ik ben allergisch voor chaos en troepjes.

Ik ruim 4x per dag de box op als hij op bed ligt (ligt niet zoveel in :P ) en wissel elke week speelgoed.
Ik kan dus ook niet tegen een boxzak ofzo, krijg ik rommel kriebels van :') /iemand die elke dag onder de kussen van bak stofzuigd en plintjes afneemt.
pi_183022309
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 15:12 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]
iemand die elke dag onder de kussen van bak stofzuigd en plintjes afneemt.[/sub]
Woah, fascinerend! O+ Ik geloof niet dat ik dit jaar al eens onder de kussens van de bank gestofzuigd heb. :)
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 8 november 2018 @ 15:20:27 #48
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183022374
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 15:16 schreef minilot het volgende:

[..]

Woah, fascinerend! O+ Ik geloof niet dat ik dit jaar al eens onder de kussens van de bank gestofzuigd heb. :)
Belemmerend ook wel, vooral voor mijn omgeving.
Ik ben een soort van Monica Geller in reallife :+ :')

Maar ik dwaal weer is af :P
pi_183022419
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 15:20 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Belemmerend ook wel, vooral voor mijn omgeving.
Ik ben een soort van Monica Geller in reallife :+ :')

Maar ik dwaal weer is af :P
Kan wat worden als je uk wat groter is! Want vliegensvlug rondkruipende, alles in de mond stoppende kinderen zijn me een stel ongegeneerde viespeuken, daar verbaas zelfs ik me momenteel over. :o Succes! ;) Of trok je dat bij je grotere dochter wel? :+
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 8 november 2018 @ 15:25:50 #50
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183022475
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 15:22 schreef minilot het volgende:

[..]

Kan wat worden als je uk wat groter is! Want vliegensvlug rondkruipende, alles in de mond stoppende kinderen zijn me een stel ongegeneerde viespeuken, daar verbaas zelfs ik me momenteel over. :o Succes! ;)
Ben benieuwd.
Mijn dochter heeft nooit getijgerd of gekropen.
En ze was ook niet zo'n viespeuk.

Jongens schijnen anders te zijn :P
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')