abonnement Unibet Coolblue
pi_183096647
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 22:32 schreef NicolasJoy het volgende:
@hetzusjevan:
/Spees_Eend ook een beetje dan nog. We wachten dan de komende afspraak bij het CB nog af, maar als ze weer zo terughoudend blijven misschien dat we dan toch maar eens bij de HA aankloppen.. Ging er eigenlijk steeds vanuit dat omdat je al met én verpleegkundige én kinderarts te maken krijgt bij het CB dat de huisarts dan niet heel veel meer voor je zou willen/kunnen betekenen.
De arts bij het CB is geen kinderarts maar een jeugdarts. dat is toch net weer iets anders. volgens mij had lemijn dat een tijdje terug in dit topic mooi uitgelegd.

Edit: hier

ik zou echt niet op de CB arts gaan wachten maar door naar de huisarts.
pi_183097953
Malteser, Aure omschrijft het mooi, het lijkt me heerlijk opgroeien in jouw gezin. En je man boft ook maar. O+

Banaan rolde ook steeds tegen de spijlen aan en liet ik daarom op een boxkleed op de grond spelen. Hij is sinds die tijd nauwelijks meer in de box geweest. Zijn hoofdje is gemaakt voor deze periode, hoe zielig ook, hij leert er ook van. :)

Duman dat ziet er alsnog lekker uit in de Efteling, ondanks het weer. O+

Fuchsia voor het eerst zonder baby. Was jij niet gisteren bevallen? :p

Rena een optrekker! Wat is ze ineens groot. :D

NJ ik duim met je mee dat de problemen van Spookje vanzelf oplossen. Sterkte met de zieke moeders. :*

Fleur dat ziet er lekker knus uit! O+

Spees, wat een nacht. Ollie heeft in ieder geval gezorgd dat je hem niet vergeet vandaag. _O-

Songeur beterschap voor mini. :*

Aure gefeliciteerd! :*

Jagar een goeie nacht. *O* Boks voor de snurker.

SC wat een tijden. Half twaalf wakker moeten maken, wauw. _O_

Wat een ontbijt Mini. Banaan at de eiersalade van zijn rijstewafel af en misschien een klein hapje rijstewafel. Daarna propte hij in sneltreinvaart een halve banaan naar binnen.

Vanochtend hadden we het consultatiebureau, zijn stats zijn 77 cm bij 9360 g. Testjes waren niet nodig, hij had al laten zien wat hij kon tijdens het praten. :D

Gisteren sliep hij twee keer drie kwartier en was bij vlagen flink humeurig. Hopelijk komt mijn vrolijke baby binnenkort weer eens tevoorschijn.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183098126
Rena :D Wat een ontzettend leuk meisje heb je daar O+ Ze kijkt ook zo van 'nou, dit is toch prima zo?'
pi_183098387
quote:
1s.gif Op maandag 12 november 2018 06:35 schreef Spees_Eend het volgende:
Bedankt allemaal! Ollie gunde mij een fantastische twee uur slaap van 4-6 in de nacht voor mijn 1e werkdag O+

Gelukkig red ik geen levens voor mijn werk :')
Boh, boh.. Extra leuk zo, weer werken... :( Succes!

quote:
1s.gif Op maandag 12 november 2018 08:08 schreef Peacefulll het volgende:
M krijgt vanmiddag zijn eerste prikjes. Behalve tissues voor moeder, nog tips om hier zo goed mogelijk door te komen?
Geen tips, wel succeswensen!

Of ja, ik kreeg toen de tip een lauw washandje mee te nemen voor op de prikplekjes.. Morgen mogen wij weer..

quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 09:05 schreef Jagärtrut het volgende:
NJ, ik zou denk ik ook naar de huisarts stappen. Als het CB is zoals het hier is dan vind ik het prima om voor de algehele checkup daarheen te gaan, maar de echte klachten nemen ze niet de tijd voor, en de HA zou dat wel moeten doen. Sterkte met de oma’s. Zijn dat jullie oma’s of jullie moeders?
Het zijn 'gelukkig' onze Oma's, klinkt stom om zo te zeggen, maar qua generatie en leeftijd een onvoorkomelijke situatie waar je in gaat zitten. Beiden 80+, maar ja, je wil ze toch het liefst bij je houden hé.. Gelukkig niet onze moeders.

quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 10:48 schreef Elleska het volgende:

[..]

De arts bij het CB is geen kinderarts maar een jeugdarts. dat is toch net weer iets anders. volgens mij had lemijn dat een tijdje terug in dit topic mooi uitgelegd.

Edit: hier

ik zou echt niet op de CB arts gaan wachten maar door naar de huisarts.
Ah zo, dat is wel verhelderend qua bericht inderdaad.. Toch maar even in het achterhoofd houden, wij zagen de CB arts echt meer als kinderarts, ten onrechte dan..
pi_183098447
quote:
1s.gif Op maandag 12 november 2018 10:18 schreef vencodark het volgende:
De baby van rena! :D
Was zij ook de schuldige van die scheve lampenkap? :+
Dat heb je goed gespot _O- Die trok ze van de week heel snel omver, gelukkig niet op zichzelf :o
quote:
Baby hier trekt zich inmiddels overal aan op dus de hoge box is weg. We hebben nu de inklapbare box neergezet. Slagje groter en staat wat gezelliger.
Haar schonmeltje is gisteren verkocht. Ze zat er nooit in en anders was ze het na 10 minuten beu. Toch nog ¤40 voor gehad. :P
Ze schuifeld nu ook actief langs de bank dus het dienblad op de hocker (wat als koffietafel dient) is inmiddels ook leeg. Onhandige fase want waar zet ik nu mijn thee. :+
Ruimt wel lekker op zo.
Alle overigbodige babyspul gaat weg. Heerlijk.
*O*
Herkenbaar van die tafel, wij hebben een koffietafel met zo’n plateau er onder waar we eerst van alles hadden liggen, maar dat kan nu even niet meer. Vooral papa’s gamecontroller was een grote favoriet *)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183100431
Nou dat viel reuze mee :') M huilde even heel zielig maar was na 20 seconden troosten weer stil. CB arts was meer dan tevreden :)

Voor de liefhebbers:
M, 7 weken en 3 dagen
4980 gram en 57 cm :)
Gemiddelder dan dit kan bijna niet :D Met alles zit hij precies op de middellijn *trots is*

[ Bericht 0% gewijzigd door Peacefulll op 12-11-2018 14:18:48 ]
pi_183100611
Wat een gaaf hoekje zo met die tipi tent, Fleur! Zusjevan, jouw foto van Nien :') O+ En de mooie C die klaar staat om uit de box te klauteren :D O+ Minilot, jouw Gunther eet gewoon meer ( en gevarieerder :')) dan mijn net-peuter :o

Spees heel veel succes met je 1e werkweek, ik hoop dat het je meevalt!

Peace, ah de eerste prikjes :{ Veel liefde en troost als M er onrustig van wordt, misschien een zetpilletje als hij er echt last van lijkt te hebben? En tegen blauwe plekjes kregen wij ooit de tip om vantevoren en daarna vallen en kneuzen gel te smeren, dus dat doen wij ook standaard. Ik hoop dat het meevalt! Edit: lees ik net dat je al geweest bent :') Maar fijn dat het zo goed ging, en hoera voor de goede stats!

Jagar, wat heerlijk dat het zoveel beter gaat met het slapen van O! Wel een beetje jammer van peuter, alsof ze het erom doen :6

Sacre, wat fijn dat het logeren goed is gegaan O+

Venco, *O* voor het kunnen opruimen van overbodig babyspul, heerlijk herkenbaar gevoel!

Goede stats voor Banaan! *O*

Vlokje maakt tegenwoordig wat vreemde geluiden :? Heel moeilijk om uit te leggen, maar het houdt een beetje het midden tussen het begin van schaterlachen maar dan geforceerd en een soort van gehinnik diep vanuit de keel ofzo. Ze kijkt er ongemakkelijk bij als ze dat doet, ze doet het ook enkel als ze op haar rugje ligt. Als ze begint met dat geluid zou je de 1e tel nog kunnen denken dat ze begint te schaterlachen, maar dan blijft het dus hangen op dat geluid en zet het niet door tot echt lachen zeg maar, plus dat koppie erbij van haar, doet mij vermoeden alsof het ook echt met ongemak te maken heeft. Maar totaal onherkenbaar geluid verder voor mij en ik heb ook geen idee wat het zou kunnen zijn, want als ik dan bijvoorbeeld ga zingen wordt ze soms ook instant rustig en stop ze er meteen mee. Is dit voor iemand herkenbaar? Als er ook maar iets begrijpelijks tussen staat dan :')
pi_183105151
Casper heeft ook een raar geluid maar ik weet niet of dat hetzelfde is, lijkt wel uit z’n keel te komen :P

Rena wat goed van C. *O*

Spees de werkdag overleefd?

Haha Jentin, ik leef met de dag. of nacht :')

Mijn ouders hebben vandaag op Casper gepast. Liepen ze bij de Hema, kregen ze van iemand de vraag of het hun kind was (mijn moeder is 56 en mijn vader 65) _O-
pi_183106730
Ga straks even bijlezen. Voor nu bleh. Vandaag de kinderen left over chinees te eten gegeven. En mn oudste vanmiddag zelf tv laten kijken en tekenen. Terwijl ik de keuken poetste en de andere 2 op kdv waren. Ik voel me dan zo’n faalmoeder. En ik weet dat ik niet perse faal maar dan zie ik al die topmoeders hier en ontbijtjes en dan denk ik. Hoe dan?

Ok einde gezeur ik ga sporten
pi_183107269
Songeur, dikke kus voor je!
Ik:
- heb maar één kind
- en da's een hele makkelijke
- ik ben thuisblijfmoeder
...en ondanks dat alles sport ik niet en poets ik slechts bij hoge uitzondering de keuken.
Niet zo zwaar onterecht kritisch op jezelf wezen joh! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_183107327
Songeur ik vind restjes van de Chinees een prima lunch. :D Als het gisteren goed was als avondeten, waarom dan vandaag niet als middageten?
Je oudste heeft getekend, je keuken is weer schoon, de andere twee waren goed verzorgd, prima toch?
Je moet proberen om niet met anderen te vergelijken. Ik maak ook geen fotowaardige ontbijtjes voor Banaan. Mijn huishouden is een bende, ik ga tegenwoordig voor hygiënisch schoon en klaar. :P
Hopelijk helpt het sporten je weer aan een frisse blik. :*

Schanu voor mij klinkt het niet bekend.

Haha Fleur!

Mooie stats Peace! Twintig seconden huilen na prikjes boks, Banaan sloeg zich er goed doorheen. Heeft hij nog last gekregen van de prikjes? Bij Banaan merk ik niets. :)

Banaan sliep van elf tot half twee en dat was het. Ondanks een poging voor CB bezoek en eind van de middag voor meer slaap. De slaapsignalen zijn er wel, ik reageerde snel met naar boven gaan, soms is hij bijna in dromenland maar net niet. Vanaf eind van de middag was hij dus weer niet tevreden want moe. Ik word er een beetje moedeloos van. -O-
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183107646
quote:
3s.gif Op maandag 12 november 2018 19:36 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

Mooie stats Peace! Twintig seconden huilen na prikjes boks, Banaan sloeg zich er goed doorheen. Heeft hij nog last gekregen van de prikjes? Bij Banaan merk ik niets. :)

Banaan sliep van elf tot half twee en dat was het. Ondanks een poging voor CB bezoek en eind van de middag voor meer slaap. De slaapsignalen zijn er wel, ik reageerde snel met naar boven gaan, soms is hij bijna in dromenland maar net niet. Vanaf eind van de middag was hij dus weer niet tevreden want moe. Ik word er een beetje moedeloos van. -O-
Wat stoer van banaan! Echte kerels hebben wij ;)
Hmm, M is wel wat huilerig en hangerig nu. Vanmiddag was er nog niks aan de hand, maar in de loop van de avond werd hij toch wel onrustig. De borst was wel voldoende troost, maar na 1,5 uur ben ik het wel zat. Nu zit hij bij papa in de draagzak en dat vindt meneertje wel heel fijn :)

Wat vervelend dat banaan niet meer zo goed in zijn tweede slaapje komt. Daar schreef je laatst toch ook over? Zal hij in een overgangsfase zitten? Ene dag wel extra slapen, andere keer niet? Of is hij ook echt oververmoeid aan het einde van de dag?

En Songeur, wat ben je hard voor jezelf. Het maakt mij op afstand heel verdrietig, omdat ik denk dat je een beeld na probeert te streven die niet haalbaar (en mijn inziens niet nodig) is. Je doet het heel goed, altijd met de beste intenties en 3 kinderen is niet niks. Gun jezelf de ruimte om ze even aan het KDV/oppas/zichzelf over te laten en gebruik die tijd voor jezelf, niet voor de keuken :* Je doet het echt goed, ook als ze een keer restjes Chinees eten.
pi_183109467
Thanks voor jullie lieve reacties. :* Zit inmiddels op de bank. Morgen lees ik wel weer mee. Mini heeft niet meer gespuugd maar voelt zich ook niet helemaal fit dus we gaan t zien.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183109509
Ik zit achter de pc dus ik kan een monsterbijleespost doen hoezee :+.

Spees! Ik weet niet of ik :') of :'( moet doen bij je post.. maar op je 1e werkdag hoef je gelukkig nog niet zoveel te doen toch? :P Hopelijk vannacht een betere nacht though.

Songeur lekkere nacht :X. Voelde ze zich beter? En faalmoeder? Laat me niet lachen mens, dat je uberhaupt de keuken doet vind ik al bewonderenswaardig. Ik zou gaan netflixen. Of een uur op de wc zitten met een Donald Duck. Dingen die je alleen kan als je kinderen weg zijn zeg maar :P. Maar ff serieus: niet zo hard zijn voor jezelf joh :*. Je hebt 3!!! kinderen waar je voor zorgt, én het huishouden. En dan nog tijd en zin om te gaan sporten. Ik vind dat je heel veel voor elkaar hebt gekregen vandaag :Y.

Ah jammer Aure, ik had gehoopt voor je dat het nu 'doorbroken' zou zijn met Jip en dat ie die doorslaapnachten door zou zetten nu jullie weer thuis zijn. En nog gefeliciteerd! Welkom bij de club van 30! Ik ben net geen 2 weken ouder dan jij haha.

Peace wat lief van je man dat ie nu ook een voeding doet, die paar uurtjes slaap doen echt zoveel met je he? Hoe is het gegaan met de prikjes? Omneo kan je gewoon in de supermarkt halen maar er is nog steeds schaarste, dus ik bestel ze lekkerlui gewoon bij Nutricia zelf (is van Nutrilon). Ik kan wel ten zeerste aanraden om de 'gewone' standaard voeding meteen over te slaan en deze te pakken, bij mijn beide kinderen ging de overstap van BV naar deze véél beter. De voeding is wel viezzz en dikker, dus enige ergernis met soms-verstopte-speentjes maar dat is beter dan ernstige krampjes, obstipatie enzulks :+. Maar als je bv wil blijven geven kan je beter vaker aanleggen of even bijkolven om je productie op te krikken (of naja, advies vragen in het bv topic hierover want ik ben geen mega-expert).

Fleur jij durft wel, die fokwet te tarten :P. Dalijk krijg je 'm drie keer zo hard terug :'( ;). Wel een tof compliment voor je ouders dat ze zo jong lijken trouwens :7.

Jagar goede nacht *O*

Sacre is jouw baby uit logeren geweest zodat jij en je vriend/man/partner even 1:1 tijd hadden? Dat doen de meeste ouders echt te weinig terwijl het zo belangrijk is voor je relatie O+. Fijn dat het zo goed gegaan is iig!

Oh auw Rena herkenbaar, maar ik had geen ibu van 600mg toen de eerste keer menstruatie weer op gang kwam, mweh. Sterkte ;). En jouw baby is al zo groot, kijk d'r al op d'r knietjes dan :o! Wat een schatje trouwens O+.

Venco dat ze zo mobiel worden is zo'n heerlijke fase waarbij je geen handen en ogen genoeg hebt he? :P Maar het ruimt idd wel lekker op.

Schanu ik snap het niet maar mss kan je het een keer filmen?

PKM wat vervelend dat jullie zo aan het stoeien zijn met het slapen.. volgens mij doe je alles al wat je kan doen. Is ie misschien niet al toe aan maar 1 slaapje en is dit de overgangsfase?
pi_183109871
Bedankt allemaal O+ en leuk al die mede dertigers :D

Songeur :* alles is al gezegd, je bent een hartstikke leuke moeder O+ ik geniet altijd van jouw instagramdingen over je gezin :D het lijkt mij juist heel gezellig bij jullie!

Verder zag ik een boel goede stats en wederom een lekker ontbijtje voor günther :9
  maandag 12 november 2018 @ 21:24:36 #291
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183110418
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 19:07 schreef Songeur het volgende:
vanmiddag zelf tv laten kijken. Terwijl ik poetste.

Dat doe ik iedere dag even :D is dat faal ja?

Ik zou gek zijn als ik dat halfuurtje poetsen in mijn 'eigen tijd' zou doen als het zo kan, vind ik :@

quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 20:54 schreef hetzusjevan het volgende:

Sacre is jouw baby uit logeren geweest zodat jij en je vriend/man/partner even 1:1 tijd hadden? Dat doen de meeste ouders echt te weinig terwijl het zo belangrijk is voor je relatie O+. Fijn dat het zo goed gegaan is iig!


Nee, er was een niet voor kleine kinderen en mensen boven de 35 feestje bij ons thuis :D

1-1 tijd hebben we genoeg :P makkelijke baby.
pi_183110963
Songeur, ik sluit me aan bij de rest! Je doet je kinderen niks tekort door ze tv te laten kijken, op het kdv te laten spelen of te laten tekenen hoor. Helemaal niet als jij in de tussentijd aan het poetsen bent :o heel herkenbaar ook juist, als ik in huis bezig ben laat ik de oudste ook zelf spelen. Afgelopen weekend heb ik in de regen onze knotwilg staan knotten terwijl de oudste op haar fietsje door de tuin racete (in de regen) en de jongste in de wipstoel baby Einstein aan het kijken was op de tv. Ook niet bepaald het knapste staaltje ouderschap :') maar niemand is er slechter op geworden dus soit. Niet zo streng zijn voor jezelf! :*
  maandag 12 november 2018 @ 21:58:06 #293
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183111286
Gefeliciteerd Aure *O*!

Hoe was jouw eerste werkdag, Spees?

Songeur, ik sluit mij aan bij wat hierboven is gepost. Fijn dat je er wat positiever naar kunt kijken na het sporten :*.

Boh. Hier is sprong 2 bezig en heeft I. erg veel last van darmkrampen. Het ging een tijdje veel beter, maar de afgelopen dagen lag het ventje vreselijk te huilen. Inclusief getrappel en gebalde vuistjes. Hij vindt het gelukkig wel fijn om bij mij op de buik te liggen dus we brachten vandaag het grootste gedeelte van de dag in bed door. Die paniekerige piepjes in zijn slaap ;(. Het lukt me helaas niet om dan ook nog consequent te kolven en dat doet niets goed voor m'n productie. Ik denk dat ik ga stoppen :) (maar dat kan morgen zomaar weer anders zijn want gevoel en verstand zitten totaal niet op één lijn wat dit betreft). De verpleegkundige van het CB zei dat ik even moest bellen als ik wilde stoppen met BV. Is dat gebruikelijk?
pi_183111886
Helsinki, waarom willen ze dat je daarover belt dan? :o Hier heb ik het gewoon gemeld bij het eerstvolgende bezoek dat er toen stond, al hadden ze me van het idee af willen brengen was het bij mij toch niet meer gelukt qua productie :')

Schanu, volgens mij maakte C zulke geluiden ook wel toen ze kleiner was :Y

Songeur :*

PKM, dat ontevredene soms zit er hier ook wel een beetje in op het moment, Banaan is maar iets jonger dan C dus het is hopelijk een fase ;) Vandaag ging het echt hartstikke prima verder maar na een uur of 4 vanmiddag was er geen land meer met haar te bezijlen zonder aantoonbare reden :? Ik gok ook op tandjes/sprongetje/nog niet helemaal opgeknapt van de verkoudheid.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183112731
Ik kan me niet voorstellen dat Banaan echt al naar een dutje wil. Maar misschien is het toch al wel de overgangsfase en zit ik ernaast. 's Avonds slaapt hij de laatste tijd ineens beter door zonder borstservice, dat brengt me toch aan het twijfelen.
Hij lijkt me juist oververmoeid en daardoor niet in staat in slaap te vallen maar ik krijg dat zo dus ook niet omgekeerd. :{ Morgen gooi ik hem in de draagzak als hij weer niet wil slapen, misschien doet dat wat voor hem.

Rena fijn dat je het herkent. Tandjes (niets te zien/voelen), sprongetje (is eigenlijk net voorbij), verkoudheid (minimaal) geef ik ook graag de schuld. We zijn natuurlijk ook niets gewend met onze doorgaans vrolijke baby's. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183115410
Waarom bellen om te stoppen? :? Misschien hoe af te bouwen? Ik heb over twee weken een afspraak en dan ga ik ook ongeveer stoppen met bv, ik zal het ze dan wel vertellen, maar verder hebben ze er weinig over te zeggen.
al voel ik me de laatste tijd een beetje rot over het stoppen. De bv loopt hier zeer soepel, ze komt tussen de 5 en 7x per dag, waarvan slechts 1x per nacht en doet het er echt super op. Dus alleen omdat ik weer een wijntje/vrijheid wil en in januari weer ga werken ga ik stoppen... beetje ego

Spees, wat meer slaap gekregen deze nacht? Hoe heeft Ollie het gedaan zonder jou?

Songeur, wat de rest ook al zei en juist respect voor een opgeruimd huis... ik had gisteren een baby die niet helemaal lekker in haar velletje zat en ik moest de was doen. Dus ik heb haar 10 min moeten laten huilen, toen voelde ik me een faalmoeder maar perfectie bestaat niet.. en toen begon ik hier te typen waarom de was gedaan moest worden, maar waarom... ik doe mijn best en stiekem ook helemaal niet slecht denk ik..

Malteser, nog respect voor je stukje :*

Lastig hoor pkm die slaapperikelen! Mijn beide jongens zaten al heel vroeg op 1 dutje per dag..

Zo en terwijl ik dit typ ligt er een meisje op me met een grijs jurkje met roze accenten en kort mouwen, daaronder heeft ze een gestreepte romper met donker en licht blauw, rood en witte strepen, een oranje broekje en grote witte slofsokken met een kikker erop aan... _O-
Ik was even een rondje aan het lopen toen Li besloot dat het tijd was voor nieuwe kleding. Meestal ligt er al een reserve setje klaar maar dit keer moest manlief zelf iets pakken. En hij was helemaal trots op dat hij eraan had gedacht een lange mouwenromper aan te doen omdat het jurkje korte mouwen had :D _O-

Zo en Li is klaar... we gaan weer slapen :)
pi_183115702
Helsinki, wat sneu die krampjes ;( en wat vreemd dat je moet bellen als je wil stoppen met bv, dat ken ik niet.

:* voor de onrustige Banaan en C, hopelijk gaat het vandaag beter.

Loj, de outfit van Li _O-
En stoppen met borstvoeding maakt je geen slechte moeder, ook voor jou geldt: niet zo streng zijn voor jezelf :* borstvoeding geven is juist alles behalve ego, dat er een moment komt dat je ermee wil stoppen maakt dat dus ook niet egoïstisch want het is juist prachtig de tijd dat je het wél gegeven hebt. Nota bene, bij Vlokje ben ik meteen met flesvoeding gestart. Daar voelde ik me overigens ook slecht over, dus ik ken je gevoel. Maar er is niks slechts of raars aan om aan jezelf te denken, juist zodat het goed met jou blijft gaan en je daardoor ook meer aan je kinderen kan geven. Borstvoeding of flesvoeding, uiteindelijk worden alle baby's er groot op :)
pi_183115747
Hoi vanuit Munchen. Pfff ben 1 nachtje weg voor mijn werk en mis mijn aapjes.

Ik heb een hoop gelezen.
Sluit me aan bij de rest NJ, ga even naar de huisarts. Bij het CB komen jullie duidelijk niet verder. En sterkte met de oma's.

Gefeliciteerd nog Aure!

Hoe ging je eerste dag werken Spees?

Juul zit bommetjevol snot. Behalve dat er met hoesten wat melk mee terugkomt, heeft ze er niet echt last van. Het klinkt vooral zo zielig.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 dinsdag 13 november 2018 @ 07:09:11 #299
269689 crew  Viv
pi_183115804
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 21:58 schreef Helsinki het volgende:
Het lukt me helaas niet om dan ook nog consequent te kolven en dat doet niets goed voor m'n productie. Ik denk dat ik ga stoppen :) (maar dat kan morgen zomaar weer anders zijn want gevoel en verstand zitten totaal niet op één lijn wat dit betreft). De verpleegkundige van het CB zei dat ik even moest bellen als ik wilde stoppen met BV. Is dat gebruikelijk?
Op pakken kunstvoeding voor 0-6 maanden staat ook dat je vooraf moet overleggen met een arts. :') Begrijpelijk als wettelijke maatregel ter bevordering van borstvoeding, maar in de praktijk loopt dat wel los hoor.

En :* voor je verstand/gevoel. Ik heb nog nooit zoveel gehuild als in de periode dat de borstvoeding niet bleek te lukken. Normaal gesproken huil ik bijna nooit, ook tijdens de zwangerschap geen last gehad van "hormonen", maar damn, wat een heftige emoties kunnen daarbij vrijkomen. :o
pi_183116224
Loj mooie outfit _O-

Helsinki dat is ook lastig :*

Songeur :*

Rena en PKM Casper is iets jonger maar ik herken die ontevredenheid ook.

BFD!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')