abonnement Unibet Coolblue
pi_182986209
Welkom in het babytopic!

De baby wiki-lijst vind je hier: klik
Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*





Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182986445
Mini, dat van gordelroos is helaas niet waar. Ik heb waterpokken gehad als kind en gordelroos als puber.

Anti-vaxxiners, grrrrr. Vind ik ook geen fijne gedachte, zo levend middenin de bible belt.

Rena volgens mij werk jij dan in een heel mooie stad! Als je eens wikt meeten, lijkt me leuk. :)
Wij hebben wel gekozen voor traphekjes, boven en onder aan de trap. Banaan is ontzettend fanatiek met klimmen. Als C. dat ook krijgt is goed opletten misschien meer gedoe dan je leuk vindt.

Alles gelezen maar het was een drukke dag. Ik zag wel heel veel lieve baby's. O+

Banaan aan lunch met eeuwige voetje op tafel (en het hondje op de achtergrond waar hij zo om moest lachen). :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182990640
Blije baby's en baby's voor het eerst naar de kapper O+

Ik moet vooral lachen om het wagentje waarin het hondje vervoerd word :D

Hier een beetje een gekkenhuis gehad de laatste week. Baby met een soort van buikgriep die heel veel aan het spugen was en slapen niet heel hoog op zijn prioriteitenlijst heeft staan. Morgen naar het cb voor zijn tweede vaccinaties maar eerst morgenochtend nog even babyzwemmen. Vorige week voor het eerst geweest en ik loop ernstig achter op het babyliedjes gebied... Mijn repertoire blijft hangen op "De wielen van de bus".
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_182994136
Nog meer mooie kindjes! Gunther met zijn mooie nieuwe coupe O+ Fanatiek spelende L O+ Vrolijke knappe Banaan O+

Venco, ik vind het heel begrijpelijk dat je het spannend vindt om zo lang van huis (en bij Z) weg te zijn! Hopelijk voelt het tegen die tijd wat beter en lukt het je om te genieten van jullie uitje samen!

Rena, bij Jewel begonnen we met een traphekje bovenaan de trap. We hebben de deur naar de gang namelijk altijd dicht zitten dus ik vond het niet nodig om daar een hekje te plaatsen. Plus dat er een kromming zit in de trap, waardoor een standaard hekje er niet goed zou passen. Echter is er binnen een jaar na haar geboorte alsnog een hekje gekomen onderaan de trap, omdat Jewel in een onbewaakt ogenblik opeens halverwege de trap was geklommen :') Toen vonden we het toch wat te spannend, omdat we onszelf er niet op durfden te vertrouwen dat we de deur nooit per ongeluk open zouden laten en omdat Jewel maar een paar seconde nodig had om op de trap te klimmen. Nu gebruiken we het hekje onderaan al een half jaar niet meer overigens omdat Jewel de trap prima zelf op en af kan klimmen zonder gevaar, maar gelet op Vlokje ben ik toch blij dat we hem destijds alsnog hebben geplaatst. Voelt dan toch net wat veiliger.

Wolken, beterschap voor de kleine man! Wat sneu dat hij ziek is en net nu ook zijn 2e vaccinaties moet krijgen. Babyzwemmen is dan wel weer heel leuk, veel plezier alvast!

Hier ook een ziek meisje, haar neusje zit doorlopend zo verstopt dat het haar niet lukt om te ademen met speen in maar die speen is heilig en moet in. Arm kind heeft vannacht dus wederom amper geslapen (en mama ook, maar dat is bijzaak :')). Vandaag zijn de meidjes bij mijn schoonmoeder, die was vorige week zo klaar met het gehuil van Vlokje dat ze haar boven op bed heeft gelegd en heeft laten huilen ;( Doet pijn als ik daar aan denk en ik vrees wat vandaag gaat brengen :{
pi_182994184
Och al die kleine baby's O+ en dan is die van mij niet eens zo heel groot, maar wel echt al een heel verschil met de jonkies van Helsinki, Priem en de rest :D

En over onze bijzondere hobby gesproken rena, ik ben gewoon een ontzettende gamenerd :+ maar Pokémon is ook nog eens goed bij te houden met een baby :D

Banaan O+ en die hond :D Ik snap wel waarom hij daar om moest lachen.

Babyliedjes zijn overrated wolken! Gewoon andere leuke liedjes zingen of zelf wat verzinnenn ;)

Hier weer een 2e semi goede nacht (2 nachtvoedingen), daar knap je inderdaad wel echt van op na een paar weken ellendige nachten.
pi_182995466
Zo ik kom ook aanschuiven hier.

Gister onze laatste dag kraamzorg gehad, nu moeten we het echt zelf doen!

V.incent en J.eremy zijn alweer ruim een week oud.
Ze hebben echt een paar dagen moeten bijkomen van de snelle bevalling. Vooral J had wat moeite met drinken aan de borst dus die heeft wat flessen gehad. Inmiddels kan ik zeggen dat beide jongen aan de borst drinken *O*
Ook de nachten verlopen relatief soepel, ze accepteren het dat als de een wakker en gevoed is, de ander ook aan de beurt is.
Grote zus vind het allemaal nog een beetje gek, ze is wel heel trots op haar broertjes maar vind het nog lastig dat ze wat minder aandacht krijgt dan dat ze is gewend.

Vanmiddag gaan we voor het eerst naar buiten, het is er heerlijk weer voor!

Foto voor de leuk, net een dagje te laat voor bfd ;)
pi_182995485
Welkom Aapieannie en gefeliciteerd met je prachtige tweeling! Jouw jongens O+ en wat een mooie namen O+
pi_182995577
Welkom Aapie! Wat bijzonder toch 2 van die mooie mini mannetjes O+ En Fijn dat je ze de beide aan de borst hebt!

Schanu, dat is niet leuk... Heb je het er met je schoonmoeder over gehad? Ik zou dat ook echt niet ok vinden.

En ik zag in dit topic nog even een mooie banaan, vind het toch altijd zo'n lief ventje om te zien! O+

Wij waren afgelopen weekend weg met vrienden in een huisje, zij hebben 2 kleine kinderen. En Kees heeft het zo super goed gedaan. Hij gedijd zo goed met drukte om zich heen. Andere kindjes vind hij echt enorm tof, dus is de hele druk met er achteraan gaan. Staan gaat ook steeds beter. Hij staat steeds stabieler en doet telkens wat voorzichtige pasjes langs te tafel. Ook draait hij zich telkens naar ons om. Oh, en hij kan high fives geven *)
pi_182995845
Ellie, nee ik heb het verder niet met haar durven bespreken. Ze heeft nogal een duidelijke mening zeg maar, en doet dingen graag op haar eigen manier. En ik ben ook wel van het, bij oma gelden oma's regels. Schoonmams is van de generatie, af en toe laten huilen is goed voor de longetjes. En ze vindt mij vooral betuttelend en overbezorgd, maar ik zou een klap van de molen hebben gehad door mijn jeugd :') Ik snap haar ergens ook wel, in zoverre dat vrouwlief Vlokje ook gerust langer laat huilen als ze haar niet tot bedaren kan krijgen omdat ze niet meer weet wat ze ermee aan moet. Ik ben dan juist van het dragen, dragen en dragen tot ze rustig wordt, want dat punt bereik je vanzelf als je er maar genoeg geduld voor hebt. Ik kan niet van iedereen verwachten datzelfde geduld te hebben. Maar pijn doet het wel, het idee dat mijn kleine meisje daar ligt te huilen en dat ze alleen in slaap moet vallen ;( Dus ik hoop dat ze vandaag een goede dag heeft waardoor het niet zover hoeft te komen.

Wat knap dat Kees pasjes zet en high fives geeft (té schattig als ze dat kunnen O+). En leuk dat hij zo goed reageert op andere kindjes O+
pi_182996101
Wolken ik ken De wielen van de bus vooral in het Engels. :@ Pas de laatste tijd ben ik echt wat kinderliedjes aan het zingen.
Pas liet ik aan Banaan een schaap in een boek zien en zong er Slaap kindje slaap bij. Hij keek me aan alsof hij wou zeggen "wat maak je me nou?" _O-
Beterschap voor Bikkel. :*

Schanu ook beterschap voor Vlokje. :*
Het lijkt me heel naar om te horen dat er gekozen is om haar te laten huilen. -O-

Aure mijn zus speelde ook Pokemon achter de kinderwagen. Combineert goed ja. :D

Aapie wat een mooie namen. O+ Geniet lekker van je prachtige kindjes. O+

Leuk om te lezen hoe het met Kees gaat. O+ Heeft hij ook zo'n lol met staan? Banaan vindt het nog steeds hilarisch. :D

Vannacht had Banaan krampjes. Meestal gaat hij even aan de borst en is het dan wel weer goed. Nou moest er met hem gewandeld worden en bij neerleggen begon hij uiteindelijk steeds opnieuw te huilen. Vier uur later nog eens. c_/
Maar we sliepen eindelijk in ons nieuwe bed, dat maakte een hoop goed. w/

Gisteravond zat hij onder de douche bij mijn man, ging hij met zijn billen op de grond plonzen. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182996215
Dat blijft natuurlijk ook persoonlijk, de discussie over wel / niet laten huilen. Maar alsnog blijven jullie de ouders en ik vind toch ook dat opa's en oma's wat basisdingen toch gewoon mogen aannemen, ook al zijn ze anders dan zij gewend zijn. De rest moeten ze vooral zelf bepalen, dat vind ik ook heel goed, maar dit zijn toch wel fundamentele zaken. Maar goed, ik heb ook wel makkelijk praten met een schoonmoeder die Kees echt enorm vertroeteld en echt goed naar ons luistert, maar ook echt wel haar eigen ding doet.
Oh, en ik heb geen klap van de molen gehad door mijn jeugd (denk ik althans ;) ), maar ben toch ook echt van het dragen, en zo min mogelijk laten huilen :s) en van het vertroetelen, want Kees is zo enorm lief O+ O+ O+
  Moderator woensdag 7 november 2018 @ 13:04:45 #12
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_182997702
Ik maak me zorgen over onze dochter. Zoals sommigen van jullie weten heeft zij een paar weken geleden een epileptische aanval gehad.

Sindsdien heeft ze zich, 2x op dezelfde dag, op haar zij gedraaid, maar dat was 1 dag na de aanval, en daarna niet meer. Wat door mijn hoofd spookt is een vraag die een kinderarts stelde toen we op controle gingen, namelijk 'heeft ze sinds dat gedoe nieuwe dingen geleerd?'. Daarop hebben wij geantwoord dat ze zich dus 2x op haar zij heeft gedraaid, maar daar houdt het ook op. In die vraag zit voor mij ook opgesloten dat dat een belangrijk ding is, namelijk of ze verder gaat in haar ontwikkeling, of niet.

Nu, na het hele voorval maak ik me ontzettend veel zorgen. Er is een MRI en een EEG gedaan de dag van de aanval, ná de aanval, en daar kwam niets opmerkelijks uit naar voren, oftewel, alles goed.

Echter, wat ons opvalt is dat ze sinds die aanval weer scheel kijkt. Daar was ze al een paar weken vanaf. Het is niet continue, maar toch meerdere keren per uur, en vooral als ze naar rechts kijkt, dan draait haar linkeroog te ver door zeg maar. Als ze je gewoon aankijkt is er niets aan de hand, dus ze kijkt niet doorlopend scheel, maar genoeg keren dat het ons opvalt.

Als je dan haar aandacht trekt kijkt ze weer direct recht, maar het kan er bij mij niet in dat dat niet een direct resultaat is van die aanval die ze heeft gehad. Daarnaast merk ik dat ik nu zit te 'wachten' op dat ze nieuwe dingen doet, en die blijven uit. We praten over 2 weken geleden dat ze die aanval heeft gehad, dus wat ik nu dan zou verwachten weet ik zelf eigenlijk niet, maar, gewoon, iets nieuws.

Daarnaast maak ik me gek met lezen op internet wat een baby van 3,5 maand zou moeten kunnen. Nou ja, over 9 dagen is ze 4 maanden, en dan zie ik daar dingen bij staan die ze al lang deed, maar ook dingen staan die ze niet doet. Dan lees ik ook dat die lijsten niet zaligmakend zijn, omdat elke baby dingen in zijn of haar eigen tempo doet, maar toch laat het me niet los, en het wordt steeds erger (bij mij dus).

:{

Edit: toen ze nog in het ziekenhuis lag is ons dat scheel kijken al opgevallen, en dat hebben we ook gezegd. Daarop is een neuroloog langs gekomen die eigenlijk vrij letterlijk zei van 'tja, weet je, ik heb het makkelijk, want ik heb de MRI, en daarop is niets afwijkends te zien', maar maakt dan ook direct er achteraan de opmerking dat je daar ook eigenlijk helemaal niet kunt zien (wat een rare opmerking is nu ik het zo lees dus ik vraag me af of ik heb helemaal correct heb (want emotie destijds) maar over het algemeen genomen krijg ik dingen wel goed mee.

Echter, zijn 1e opmerking wordt volledig teniet gedaan door zijn 2e opmerking, dus dat zou nergens op slaan. Either way, ik zit mezelf dus op te vreten.

[ Bericht 5% gewijzigd door CoolGuy op 07-11-2018 13:10:02 ]
Breitling - Instruments for Professionals
pi_182997908
CG, ik kan mij je angsten heel erg goed voorstellen. Echter zoals je zelf ook aangeeft, die lijsten waar je naar kijkt zijn niet zaligmakend. De ene baby ontwikkelt anders dan de ander. Het is ook niet zo dat ze alles van dat soort lijsten moeten kunnen, vaak ontwikkelen ze één ding per keer en dat kan voor elke baby dus weer anders zijn.

Voor wat betreft het scheel kijken, onze oudste dochter heeft tot een maand of 10 vaak scheel gekeken. Ook dat is iets wat baby's vaak doen.

Ik heb bovendien altijd gehoord dat een zieke baby alle energie focust op beter worden en dat de ontwikkeling dan dus tijdelijk kan stagneren. Zo begon mijn dreumes rond een maand of 11 met lopen, maar werd ze toen langdurig ziek en weigerde ze meteen om aan onze handen te stappen. Uiteindelijk is ze pas met 15 maanden weer opnieuw gaan lopen, de tijd daarvoor is haar lijfje en geest met hele andere dingen druk geweest.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik snap je zorgen wel heel erg goed en misschien zou je het bespreekbaar kunnen maken met een arts?
pi_182997934
CoolGuy, ik kan niks zeggen om je beter te laten voelen, want elke baby is anders. Maar als het voor jou helpt, waarom neem je dan geen contact op met je huisarts of de neuroloog om het nog eens te laten onderzoeken?
Onzekerheid over het welzijn van je kind is echt een van de naarste dingen die er zijn.
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  Moderator woensdag 7 november 2018 @ 13:27:02 #15
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_182998182
Dank jullie voor jullie reacties. Wij hébben vrijdag een afspraak in het ziekenhuis, maar dat is met een kinderarts (die die bewuste nacht NIET is gekomen, en ik wil die vrouw....nou...spreken..vanwege die reden).

De 13 hebben we dan weer een afspraak met de chirurg maar die kijkt natuurlijk alleen naar wat hij gedaan heeft, en dan ergens begin december wederom met een kinderarts. Ik snap dat ik er een afspraak voor kan maken, maar ik ken dit van mezelf. Ik maak dingen in mijn hoofd soms erger. Iets wat eventueel zou kunnen is een paar dagen later gewoon waar, maar dat heb ik alleen bij 'negatieve' dingen.

Omdat ik dat van mezelf ken, en mijn vrouw onze dochter veel beter kan inschatten en zij zich helemaal geen zorgen maakt wil ik mijn eigen 'gedoe' niet voeden door er een afspraak voor te maken. Aan de andere kant, als dit te lang gaat duren dan doe ik dat wel, echter, dan krijg ik weer het verhaal dat de MRI en de EEG beiden niets afwijkends hebben laten zien.

Ik denk dat ik gewoon geen vertrouwen in haar gezondheid heb. Ik kan ergens niet helemaal geloven dat een baby die zoiets te verduren krijgt daar niets aan overhoudt, dus ik zit continue te zoeken naar dingen die mijn idee ontkrachten, maar zolang ik dat niet zie zie ik dat dan direct als een bevestiging van mijn angst.

Oftewel, ik maak mezelf dus gek op deze manier.
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator woensdag 7 november 2018 @ 13:28:38 #16
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_182998214
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 13:14 schreef Schanu het volgende:
CG, ik kan mij je angsten heel erg goed voorstellen. Echter zoals je zelf ook aangeeft, die lijsten waar je naar kijkt zijn niet zaligmakend. De ene baby ontwikkelt anders dan de ander. Het is ook niet zo dat ze alles van dat soort lijsten moeten kunnen, vaak ontwikkelen ze één ding per keer en dat kan voor elke baby dus weer anders zijn.

Voor wat betreft het scheel kijken, onze oudste dochter heeft tot een maand of 10 vaak scheel gekeken. Ook dat is iets wat baby's vaak doen.

Ik heb bovendien altijd gehoord dat een zieke baby alle energie focust op beter worden en dat de ontwikkeling dan dus tijdelijk kan stagneren. Zo begon mijn dreumes rond een maand of 11 met lopen, maar werd ze toen langdurig ziek en weigerde ze meteen om aan onze handen te stappen. Uiteindelijk is ze pas met 15 maanden weer opnieuw gaan lopen, de tijd daarvoor is haar lijfje en geest met hele andere dingen druk geweest.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik snap je zorgen wel heel erg goed en misschien zou je het bespreekbaar kunnen maken met een arts?
Wat is 'scheel kijken' bij jou? Met welk oog? Of beiden? elke keer op dezelfde manier? Hoe vaak per dag/uur ?
Breitling - Instruments for Professionals
pi_182998641
CG dat scheel kijken komt hier bekend voor wij zijn door het consultatiebureau doorverwezen naar de oogarts maar daar was geen plek tot 23 nov. Dus daar moeten wij 23 nov heen, ga anders naar het consultatiebureau. Bij N viel het hun meteen op en ze hebben ons voor de zekerheid doorverwezen naar de oogarts, je kan het natuurlijk ook zelf opperen! Maar er wordt wel altijd gezegd dat baby's tot 6 mnd scheel kunnen kijken, jullie meisje is bijna 4 mnd dus het kan ook zijn dat haar oogjes nog aan het ontwikkelen zijn. Mijn dochter was 6/7 maanden bij haar controle en toen viel het ze op.
pi_182998666
Welkom aapie! Wat een mooie foto zo je twee jongens samen! O+ O+ *smelt*
pi_182999479
Oh aapie wat geweldig, je jongens O+ heel gaaf en leuke foto ook *;
Wat goed dat het drinken ook wil vlotten en natuurlijk welkom hier ook :D
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182999851
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 13:28 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Wat is 'scheel kijken' bij jou? Met welk oog? Of beiden? elke keer op dezelfde manier? Hoe vaak per dag/uur ?
Ze keek bijna altijd scheel, de linkerpupil stond meestal iets verder naar binnen toe dan de rechter pupil, voorbeeld, hier was ze bijna 5 maanden:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als ze moe was werd leek haar rechterpupil altijd wat verder naar buiten te trekken waardoor het scheel kijken nog erger werd. Ik zocht er in het begin niets achter maar ben mij na verloop van tijd wel zorgen gaan maken omdat het veel langer aanhield dan de 6 maanden die normaal worden geacht. Het is in haar geval uiteindelijk echter vanzelf goed kijken, ze is nu net 2 geworden en kijkt gelukkig geen moment meer scheel ;)

Maar elk kind is anders en het ene scheelkijken is het andere scheelkijken niet. Zeker als het een combinatie is van factoren. Jullie zijn de ouders en als jullie gevoel zegt dat er iets mis is, moet je daar mijn inziens niet mee rond willen blijven lopen. Ouderinstinct is er niet voor niets, jullie kennen jullie meisje het beste en die zorgen mag je echt bespreekbaar maken. Uiteraard hoop ik dat er niets aan de hand is!

[ Bericht 4% gewijzigd door Schanu op 07-11-2018 14:51:19 ]
  Moderator woensdag 7 november 2018 @ 14:50:08 #21
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_183000011
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 14:42 schreef Schanu het volgende:

[..]

Ze keek bijna altijd consequent scheel, de linkerpupil stond meestal iets verder naar binnen toe dan de rechter pupil, voorbeeld, hier was ze bijna 5 maanden:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als ze moe was werd leek haar rechterpupil altijd wat verder naar buiten te trekken waardoor het scheel kijken nog erger werd. Ik zocht er in het begin niets achter maar ben mij na verloop van tijd wel zorgen gaan maken omdat het veel langer aanhield dan de 6 maanden die normaal worden geacht. Het is uiteindelijk echter helemaal goed kijken, ze is nu net 2 geworden en kijkt gelukkig geen moment meer scheel ;)
Dit is niet wat onze dochter heeft. Als zij recht vooruit kijkt, dan kijkt ze ook daadwerkelijk recht, dus niet wat ik op jouw foto zie. Het is echt als ze haar hoofdje draait, en dan meestal naar rechts, waarbij haar linkeroog te ver doordraait zeg maar, en soms gaat haar rechteroog de tegenovergestelde kant op.

Maar als ze niet 'maximaal' naar een zijkant kijkt, heeft ze het niet. Ik zal even 2 fotootjes zoeken.
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator woensdag 7 november 2018 @ 14:57:44 #22
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_183000132
Scheel kijken (en dan écht):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recht kijken:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als je d'r iets laat zien volgt ze dat ook met beide oogjes, dus zoals je zou verwachten dat het gaat. Dan zijn er geen rare dingen.

Mijn vrouw zegt ook dat ze het doet als ze net wakker wordt of als ze moe is.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_183000205
Eerst even een O+ voor de foto's!

En verder, vermoeidheid kan zorgen voor loensen en dus wat scheel kijken, aangezien ze het alleen doet bij vermoeidheid en net wakker worden zoals jij zegt. Het kan dus onschuldig zijn, maar wederom: vertrouw op jullie gevoel. Als het wel wat is dan ben je er snel bij en als het niets is, dan liever een keer teveel naar de arts dan te weinig. Baby's kunnen zelf nog niets aangeven dus een arts begrijpt echt wel als je uit voorzorg dan wat vaker op de stoep staat. Dat maakt je mijn inziens niet overbezorgd, maar juist een liefdevolle vader.
pi_183001365
PKM, lijkt me zeker leuk om een keer te meeten :Y Die Banaan van jou is zo’n lekker ding O+

Wat betreft de traphekjes denk ik dat ik ze boven wil, een voor de trap naar beneden en een voor de trap naar zolder, is ook een open trap :X en wat jij ook zegt Schanu, ze kunnen ineens heel snel gaan. Ze bewees vandaag weer dat ze ineens héél rap vooruit gaat, dit is echt iets wat ze nog niet deed;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mini, denk dat zo’n vaccinatie tegen waterpokken inderdaad niet verkeerd is hoor :Y

Oh Wolken wat sneu voor je mannetje, beterschap! Sterkte met de vaccinaties morgen!

Schanu, het klinkt heel hard maar als ik hoorde dat mijn schoonmoeder zoiets deed ging C daar echt niet meer heen :{ Vind dat hier hetzelfde geldt als bij de kdv’s, je wil haar toch met een gerust hart achter kunnen laten? Dat het familie is maakt het niet goed voor mij, ik krijg al buikpijn als ik het lees :@

Aure, het is idd goed te doen met een baby, de kilometers die ik maak met wandelen tegenwoordig broeden wat eieren uit zeg _O_ :D Fijn van de goede nacht!

Welkom aapie, die foto is echt *; en wat fijn dat het goed gaat!

Elliebel, ik zag dat op de meet ook al hoe sociaal en gezellig die Kees van jou is O+ Mijn meisje is dan toch wat verlegener :D

Coolguy, ik heb er verder geen ervaring maar ik sluit me aan bij wat Schanu zegt; als je het echt niet vertrouwd gewoon nog een keer naar de arts, liever een keer te veel dan te weinig.

Ik zit zelf op te hikken tegen morgen, mijn verstandskiezen worden getrokken :X Ik probeer maar zo te denken dat als ik een bevalling overleef dat dit een eitje moet zijn :@ Maar toch vind ik tandartsgedoe zo’n drama :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183001575
Wat knap van C! En dat broekje, heel gaaf O+

Tandarts gedoe is nooit fijn, dat kan zelfs ik beamen en ik heb nog nooit een gaatje gehad dus ik mag niet eens klagen :') Maar verstandskiezen trekken lijkt mij geen pretje en ik kan mij voorstellen dat je er tegenop ziet! Hopelijk valt het mee, ik zal aan je denken!

Voor wat betreft mijn schoonmoeder, verder is ze juist heel knuffelig met Vlokje en kan ze heel lang met haar rond blijven lopen. Het is dus niet dat ze haar voortdurend laat huilen, alleen op dat moment was ze kennelijk ontroostbaar en heeft ze het geweten aan vermoeidheid en dat ze dus vanzelf wel in slaap zou vallen. Is opzich niets voor mijn schoonmoeder, vandaar dat ik er ook niet meteen een punt van heb gemaakt. Maar nu ik de reacties zo lees weet ik in ieder geval dat mijn gevoel absoluut niet raar is, dus dat maakt wel dat ik het bespreekbaar durf te maken als ik hoor dat het nog een keer gebeurt. Thanks! :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')