Ik ook niet. Nooit meer gehad sinds ik m’n ouderlijk huis uit ben. Misschien dat ik het nu wel lust maar toen gung het kokhalzend naar binnenquote:Op zondag 4 november 2018 23:09 schreef Barreltje het volgende:
Ik ben niet zo'n enorme fan van rijstebrij geloof ik...
iewwwww mijn vader hield van vellen. Op pudding, melk, chocomelk ook van de vette flubbers aan draadjes vleesquote:Op zondag 4 november 2018 23:23 schreef Isabeau het volgende:
Alle soorten pap vind ik heerlijk
disclaimer: wel zonder vel, want dan moet ik ook kokhalzen
Jammer weer jaquote:Op zondag 4 november 2018 23:42 schreef borisz het volgende:
Zeg LS je had beter een half uurtje later naar bed kunnen gaan. Had je nog twee gouden medailles gezien .
Mijn moeder maakte de volgende dag vaak rijstekoekjesquote:Op maandag 5 november 2018 00:13 schreef Lot_1 het volgende:
Over het heropwarmen van rijst gesproken; ik heb een tijdje rijstepap voor mijn ontbijt gemaakt van overgebleven rijst
Ik ben nog nooit erg ziek geworden van voedsel, volgens mij. En ik ben behoorlijk achteloos. Maar mensen met ervaring zeggen dan meestal 'ja, wacht maar..'
Ja hier ookquote:Op maandag 5 november 2018 00:17 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Mijn moeder maakte de volgende dag vaak rijstekoekjes
En ik ben alleen maar ziek geworden van voedsel klaar gemaakt in een restaurant, nooit van mijn eigen kookkunsten.
Je hebt mijn geboortedatum ontdekt?quote:Op maandag 5 november 2018 00:56 schreef Ray_Smith het volgende:
Rijstebrij is zoooooooooooooooooooo 1830..................................
Nog beter dan een bolusquote:Op maandag 5 november 2018 07:52 schreef Bluezz het volgende:
Lijkt me heerlijk!
Ben dan ook een papkind
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |