Ik op donderdag maar een paar en drink en in het weekend drink ik vanaf wanneer ik er zin in heb..quote:Op zondag 4 november 2018 02:12 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Op de dagen dat ik werk drink ik er 1 na sluitingstijd en anders drink ik iets als ik 's avonds aan de toastjes e.d. zit
Maar toen was je niet aan het werkquote:Op zondag 4 november 2018 02:15 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Ja ik drink er altijd maar 1
nou ja niet altijd, afgelopen nacht heb ik wel meer op.
En toch 1ste worden in DTSquote:Op zondag 4 november 2018 02:16 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Ja dat komt door mijn werktijden en de tijdstippen dat ik daardoor zelf kan eten.
Gewoon heel stokbrood de oven in en genieten, tis tenslotte zondagquote:Op zondag 4 november 2018 02:14 schreef m1st1g het volgende:
[..]
toast of stokbroodje of iets anders hartigs.
Onze limburgse fijnkenner weetquote:Op zondag 4 november 2018 02:18 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Gewoon heel stokbrood de oven in en genieten, tis tenslotte zondag
Met filet americain, franse kaasjes en wat saladesquote:Op zondag 4 november 2018 02:18 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Gewoon heel stokbrood de oven in en genieten, tis tenslotte zondag
Lekker bockbiertje of goed gerijpte whiskey, paar mooie kazen, sneetje stokbrood, lekker muziekje erbij en goed gezelschap en genieten maarquote:
Slaap wel!quote:
En dan met kruidenboter of ietsquote:Op zondag 4 november 2018 02:18 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Gewoon heel stokbrood de oven in en genieten, tis tenslotte zondag
Trustenquote:
Goede aaanvullingquote:Op zondag 4 november 2018 02:23 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Lekker bockbiertje of goed gerijpte whiskey,
Ik heb hertog jan bok bier, wat een zoete troep is dat zeg, lijkt niet eens op bierquote:Op zondag 4 november 2018 02:23 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Lekker bockbiertje of goed gerijpte whiskey, paar mooie kazen, sneetje stokbrood, lekker muziekje erbij en goed gezelschap en genieten maar
Beetje gewoontjes, maar wel lekker makkelijk.quote:
Je kan een kruidenboter heel spannend maken hoor.quote:Op zondag 4 november 2018 02:27 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Beetje gewoontjes, maar wel lekker makkelijk.
Man man man, dat spul zou ik niet eens aan mijn hond geven. Dierenmishandeling in haar reinste vormquote:Op zondag 4 november 2018 02:25 schreef R-woud88 het volgende:
[..]
Ik heb hertog jan bok bier, wat een zoete troep is dat zeg, lijkt niet eens op bier
Ja boh als het dan verwarmd isquote:
Soms is simpel ook gewoon primaquote:Op zondag 4 november 2018 02:27 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Beetje gewoontjes, maar wel lekker makkelijk.
Wel een waarheidje!quote:
Beetje rode of groene pesto erdoor bijvoorbeeldquote:Op zondag 4 november 2018 02:27 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Beetje gewoontjes, maar wel lekker makkelijk.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het officiële liefje van @ieniminimuis O+
Aw.quote:Op zondag 4 november 2018 02:30 schreef devzero het volgende:
[..]
[..]
Daar is het goede gezelschap al
Dat is wel een voorwaarde natuurlijkquote:Op zondag 4 november 2018 02:30 schreef devzero het volgende:
[..]
[..]
Daar is het goede gezelschap al
Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil natuurlijkquote:Op zondag 4 november 2018 02:27 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Beetje gewoontjes, maar wel lekker makkelijk.
Dan liever groene pesto. Kruidenboter moet je niet te complex gaan maken naar mijn mening. Dat moet gewoon lekker simpel, makkelijk en comfy blijven.quote:Op zondag 4 november 2018 02:29 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Beetje rode of groene pesto erdoor bijvoorbeeld
quote:Op zondag 4 november 2018 02:30 schreef Monitor het volgende:
Scoreslijst 'Het Dodetopicspel', gegenereerd op: 04-11-2018 02:30
nr / user / score / tot. aant. posts in reeks
1. m1st1g / 512 / 579
2. Nattekat / 443 / 698
3. charmed_angel / 239 / 376
4. Grrrrrrrr / 239 / 416
5. Limoentjuh / 167 / 219
6. scrupuleus / 135 / 242
7. Durmada / 114 / 199
8. Dr.Mikey / 108 / 191
9. OmgevallenFlat2 / 102 / 278
10. Homijn / 98 / 46
11. Dven / 93 / 88
12. Flippiee / 59 / 87
13. devzero / 58 / 93
14. Already_in_use / 55 / 177
15. Anneloos / 51 / 141
16. DerRabbit / 50 / 124
17. Wereldgozer / 43 / 103
18. markdeajaxfan / 32 / 121
19. roos94 / 27 / 6
20. Canopus / 24 / 9Thanks Monitor.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mag veel knoflook wel danquote:Op zondag 4 november 2018 02:31 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Dan liever groene pesto. Kruidenboter moet je niet te complex gaan maken naar mijn mening. Dat moet gewoon lekker simpel, makkelijk en comfy blijven.
Mag, mag?quote:
Met groen verwacht men een standaard iets, met rood roep je al een andere idee op bij de gast.quote:Op zondag 4 november 2018 02:31 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Dan liever groene pesto. Kruidenboter moet je niet te complex gaan maken naar mijn mening. Dat moet gewoon lekker simpel, makkelijk en comfy blijven.
Wat denk je dat er in groene pesto zit ?quote:
Ik ging vooral uit van het perspectief privé koken. Dan vind ik het eten een bijzaak dat een compliment moet zijn voor de gezelligheid.quote:Op zondag 4 november 2018 02:32 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Met groen verwacht men een standaard iets, met rood roep je al een andere idee op bij de gast.
Ik kook ook prive alsof ik zakelijk bezig ben, afgezien van het feit dat ik voor mijzelf minder zout en peper gebruik als wat je normaal in een restaurant gebruiktquote:Op zondag 4 november 2018 02:35 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Ik ging vooral uit van het perspectief privé koken. Dan vind ik het eten een bijzaak dat een compliment moet zijn voor de gezelligheid.
Als je echt kookt voor gasten en je verder niet echt mengt in de maaltijd dan zou ik ook voor een rode pesto gaan.
Ieder zijn/haar eigen smaak en voorkeurenquote:Op zondag 4 november 2018 02:37 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Ik kook ook prive alsof ik zakelijk bezig ben, afgezien van het feit dat ik voor mijzelf minder zout en peper gebruik als wat je normaal in een restaurant gebruikt
Je hebt gelijk dat het laagdrempeliger is voor een privé aangelegenheid
Het enige waar ik thuis echt niet naar kijk is de opmaak op een bord. (hoewel soms als ik iets uitprobeer hoort dat er ook bij) De rest is bij mij ook naar mijn smaak net zoals bij jou.quote:Op zondag 4 november 2018 02:41 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Ieder zijn/haar eigen smaak en voorkeuren
Privé kook ik echt anders dan zakelijk. Visuele presentatie is zakelijk voor mij een grote factor terwijl ik privé er niets om geef en veel meer op craving kook en waar ik zin in heb.
Dat doe ik dan juist niet, thuis pas ik de hoeveelheden aan.quote:Op zondag 4 november 2018 02:46 schreef m1st1g het volgende:
Ik bedoelde dus te zeggen dat ik in hoeveelheden en bereidingswijze thuis het zelfde kook als op de zaak.
Zakelijk koken is lekkerder als je het kunt delegerenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |