abonnement Unibet Coolblue
pi_182915405
Zowel enkele Tweede Kamerleden als minister Blok zijn vorige week naar Tunesie en Libie afgereisd om de terugkeer van migranten te kunnen regelen. Dat blijkt echter niet te lukken.
Bron:" Een ’deal’ over de opvang van migranten in Tunesië en Libië is voorlopig van de baan, concluderen Tweede Kamerleden die vorige week in de Noord-Afrikaanse landen waren."
https://www.telegraaf.nl/(...)-met-libiers-ver-weg

https://www.trouw.nl/home(...)rkije-deal~a0b93abf/

https://www.telegraaf.nl/(...)na-lege-handen-terug

Terugkeer van afgewezen asielzoekers en illegalen blijkt in veel Arabische en Afrikaanse landen op grote weerstand te stuiten. Hoewel minister Stef Blok van buitenlandse zaken erg zijn best doet en ook ( ontwikkelings)geld ter beschikking stelt, blijken de effecten marginaal te zijn. Voorkomen dat er tgv armoede veel mensen naar Europa toe willen reizen is de beste oplossing.Als illegalen hier eenmaal zijn krijg je ze nooit meer weg.
Ook het vaak ontbreken van een gemeenschappelijk Europees beleid, is de hoofdoorzaak van het uit de handlopen van de immigratie. Dat moeten lidstaten niet op eigen houtje doen.

Eerder werd een gemeenschappelijke afspraak door EU-landen wél gemaakt met Turkije, waardoor dat land in ruil voor geld bootmigranten tegenhoudt en mensen opvangt in lokale kampen.

Gezamenlijke afspraken tussen EU-landen komen echter maar mondjesmaat van de grond. De VVD’er Azmani wijt dat aan slechte samenwerking tussen Europese landen. Zo constateert Azmani dat sommige Europese landen vooral aan hun ’eigenbelang’ denken en zelfstandig afspraken maken met zulke landen.

Die stomme Merkel heeft nooit een vuist willen maken naar Arabische landen, die hun criminele onderdanen steevast weigeren terug te nemen.
Alleen als Europa gezamenlijk optreedt, kan de immigratie-situatie verbeteren. Ook op andere gebieden presteert de geldverspillende EU slecht tot zeer slecht. Als Europa een veelkoppig monster blijft, dat de problemen van de burgers negeert, zou zelfs een vertrek uit de huidige EU een optie moeten zijn. Laat er maar een nieuwe beter functionerende Europese gemeenschap opgericht worden, liefst samen met de Engelsen.
"Leuker kunnen wij het niet maken , ingewikkelder wel." Lang leve de Belastingdienst!
pi_182915471
Ja natuurlijk, die landen zijn ook niet achterlijk. Die hebben al dat tuig uit staan zwaaien. Dank Allah dat ze zijn opgerot. Dat denken ze.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_182915480
Je snapt het niet. Die landen worden overspoeld door Afrikanen en mensen uit het midden oosten. Wat hier heen komt is slechts een klein percentage. Nu moeten ze die ook terug nemen? Of daar huisvesten?

Grote grap toch.
pi_182915553
Laten we eens beginnen met een anticonceptieprogramma voor Afrika.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_182915638
Dit gaat niet om de eigen onderdanen terugnemen. Maar juist andere vluchtelingen opvangen voor grote zak geld. En vanuit Libië of Tunesie deze of repatriëren naar Niger, Tsjaad, Ghana of M-Oosten. Als die overheden akkoord gaan. Snap je gelijk waarom die landen niet akkoord ermee gaan.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_182915786
Wat gek, ook met een zak geld willen ze onze problemen niet overnemen. :')

Misschien hadden we deze fucking problemen dan nooit moeten laten ontstaan :')
  zaterdag 3 november 2018 @ 10:09:58 #7
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_182915793
Face it, Niemand zit te wachten op al die Sub Sahara Afrikanen. Ook Marokko en Algerije niet.
  zaterdag 3 november 2018 @ 10:16:05 #8
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_182915899
-ga weg-

[ Bericht 98% gewijzigd door timmmmm op 03-11-2018 12:11:10 ]
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_182915949
Grenzen dicht. Zie Noorwegen en zie Denemarken.
Emigreer...als je van een rijk gevuld leven houdt...in vrijheid.
pi_182915971
Er is ook geen weldenkend mens dat dit probleem zijn probleem wil maken. Dat kan alleen als de leiders van het land ratio uitschakelen ten faveure van idealisme. En dat is ook de reden dat al dit soort problemen richting Europa stromen. Hier regeert geen ratio maar idealisme. En ook in dit geval zal er uit dit soort idealisme voor generaties lang aan ellende ontstaan.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_182916089
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 10:09 schreef WheeledWarrior het volgende:
Face it, Niemand zit te wachten op al die Sub Sahara Afrikanen. Ook Marokko en Algerije niet.
Het zijn juist gelukszoekers uit veilige landen( Noordafrikanen), die de overlast hier veroorzaken en de ander asielzoekers uit Afrika het leven zuur maken in asielcentra.

Dit artikel beschrijft het het beste en ook op een genuanceerde wijze vind ik:

https://www.nu.nl/binnenl(...)ast-veroorzaken.html

Hier een paar opmerkingen uit dit artikel:
"Als ze niet uit zichzelf terug gaan, kunnen we ze dwingen, maar dat blijkt vaak lastig omdat dan ook de medewerking van het land van herkomst nodig is." zegt een medewerker van de IND

"Met name Marokko werkt vaak tegen", vertelt Martijn van der Linden van Vluchtelingenwerk. Femke Joordens van vluchtelingenorganisatie UNHCR beweert:
"We zouden intensief met andere Europese landen moeten samenwerken om voor een snellere terugkeer naar het land van herkomst te zorgen. Een effectief uitzetbeleid is essentieel om het draagvlak voor vluchtelingen te behouden."

Die experts hebben het bij het rechte eind:

De EU verzaakt weer voor de zoveelste keer zijn plicht door (haast) niets te doen. Er is geen gemeenschappelijke aanpak en alle landen doen op eigen houtje wanhoopspogingen om het zelf te regelen. De EU hoort dit met harde diplomatie tegen zulke veilige landen op te lossen. Zo niet dan moet de EU maar verdwijnen en zouden wij net als de Britten het zinkende EU-schip moeten verlaten.
"Leuker kunnen wij het niet maken , ingewikkelder wel." Lang leve de Belastingdienst!
pi_182916633
Stef Blok. :')

Die slang is er wel in geslaagd om armlastige huurders in Nederland een poot uit te draaien, maar in het buitenland krijgt hij vrijwel niets voor elkaar. :')
pi_182916664
Het probleem is dat de landen van herkomst haar burgers weigert terug te nemen. Dat probleem ondervindt niet alleen Europa, maar ook de Noord-Afrikaanse landen. Er zou een beloningsbeleid moeten komen voor deze landen van herkomst om burgers weer op te nemen.
Terwijl dieren zich aanpassen aan de wereld om te overleven, veranderen mensen de wereld teneinde méér te zijn. - Paulo Freire
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 3 november 2018 @ 11:14:05 #14
74056 crew  ToT
pi_182916682
Dat is het probleem dat iedereen zomaar uit zee opgepikt wordt en hier naar toe wordt gebracht.
Ik vraag me alleen wel af hoe ze dan toch steeds helemaal in Nederland terecht komen daarna. :?
Uit zee oppikken = TERUGbrengen, niet HIER naar toe brengen, anders kun je die hekken net zo goed weghalen en de boel helemaal open zetten.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 3 november 2018 @ 11:14:44 #15
74056 crew  ToT
pi_182916692
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 11:12 schreef Ambystoma_mexicanum het volgende:
Het probleem is dat de landen van herkomst haar burgers weigert terug te nemen. Dat probleem ondervindt niet alleen Europa, maar ook de Noord-Afrikaanse landen. Er zou een beloningsbeleid moeten komen voor deze landen van herkomst om burgers weer op te nemen.
Eerder een sanctiebeleid voor elke migrant die ze niet terug willen nemen.
  zaterdag 3 november 2018 @ 11:27:25 #16
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_182916880
En dan klagen politici van keurige partijen dat de populisten opkomen. (ik ben voor keurige partijen, maar: man up!)
  zaterdag 3 november 2018 @ 11:35:06 #17
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_182916952
Knettergek dat je je laat chanteren door een groep die niets anders heeft dan een hele boel mensen.

Draai de geldkraan dicht en stop de NGO-bootjes.

We zijn hier echt veel te soft. En met al dat gejank over kolonialisme en (herstel)betalingen mag van mij ook afgelopen zijn.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  zaterdag 3 november 2018 @ 13:25:49 #18
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_182918451
quote:
2s.gif Op zaterdag 3 november 2018 11:14 schreef ToT het volgende:

[..]

Eerder een sanctiebeleid voor elke migrant die ze niet terug willen nemen.
Er valt genoeg te verzinnen om de Marokkaanse overheid tot andere gedachten te brengen. Denk in de geest van visa heel duur en lastig maken, afschaffen subsidies/ontwikkelingsgeld, invoerrechten op Marokkaanse import drastisch verhogen. Er valt vast genoeg te verzinnen.

Of maak afspraken met de Spaanse overheid en knikker ze over het hek bij Cueta
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_182918926
Dat is wel de fout wat men maakt, geld toe is de omgekeerde wereld.
Geld inhouden, weghalen en terug naar het stenentijdperk dreigen.. dat is veel effectiever.
pi_182919625
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 november 2018 13:25 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Er valt genoeg te verzinnen om de Marokkaanse overheid tot andere gedachten te brengen. Denk in de geest van visa heel duur en lastig maken, afschaffen subsidies/ontwikkelingsgeld, invoerrechten op Marokkaanse import drastisch verhogen. Er valt vast genoeg te verzinnen.

Of maak afspraken met de Spaanse overheid en knikker ze over het hek bij Cueta
Duidelijk niet begrepen waar dit artikel over gaat. Het gaat niet om het terugnemen van eigen migranten door Noord-Afrikaanse landen (want dat gebeurd doorgaans wel degelijk). Het gaat om transitmigranten die via Libie, Tunesie, Algerije en Marokko de oversteek maken naar Europa. Europa wil dat deze landen deze transitmigranten in hun eigen gebieden gaan huisvesten in afwachting van de asielprocedure.

Deze landen weigeren dat, net als andere landen, zoals bijv. Albanie. Europa heeft hen nog proberen over te halen met zakken geld, maar dat heeft niet gewerkt. Geen enkel land is bereid om voor Europa als een soort van 'halte' voor migranten te fungeren.

De Turkije-deal gaat ook niet over het terugnemen van Turkse migranten, nee het gaat om het terugnemen van transitmigranten.

Nog even los van het feit dat je suggesties om Marokko te dwingen nergens op slaan, aangezien dat een backlash heeft op Europa zelf (Spanje en Frankrijk zijn de grootste investeerders, die gaan zichzelf niet in de vingers snijden).
Allah Al Watan Al Malik
pi_182919868
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 15:02 schreef Mutant01 het volgende:

[..]

Duidelijk niet begrepen waar dit artikel over gaat. Het gaat niet om het terugnemen van eigen migranten door Noord-Afrikaanse landen (want dat gebeurd doorgaans wel degelijk). Het gaat om transitmigranten die via Libie, Tunesie, Algerije en Marokko de oversteek maken naar Europa. Europa wil dat deze landen deze transitmigranten in hun eigen gebieden gaan huisvesten in afwachting van de asielprocedure.

Deze landen weigeren dat, net als andere landen, zoals bijv. Albanie. Europa heeft hen nog proberen over te halen met zakken geld, maar dat heeft niet gewerkt. Geen enkel land is bereid om voor Europa als een soort van 'halte' voor migranten te fungeren.

De Turkije-deal gaat ook niet over het terugnemen van Turkse migranten, nee het gaat om het terugnemen van transitmigranten.

Nog even los van het feit dat je suggesties om Marokko te dwingen nergens op slaan, aangezien dat een backlash heeft op Europa zelf (Spanje en Frankrijk zijn de grootste investeerders, die gaan zichzelf niet in de vingers snijden).
Als doorvoerland heb je ook gewoon een verantwoordelijkheid
pi_182920146
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 15:02 schreef Mutant01 het volgende:

[..]

Het gaat niet om het terugnemen van eigen migranten door Noord-Afrikaanse landen (want dat gebeurd doorgaans wel degelijk). Het gaat om transitmigranten die via Libie, Tunesie, Algerije en Marokko de oversteek maken naar Europa. Europa wil dat deze landen deze transitmigranten in hun eigen gebieden gaan huisvesten in afwachting van de asielprocedure.

Deze landen weigeren dat, net als andere landen, zoals bijv. Albanie. Europa heeft hen nog proberen over te halen met zakken geld, maar dat heeft niet gewerkt. Geen enkel land is bereid om voor Europa als een soort van 'halte' voor migranten te fungeren.

Het probleem is dat Europa een " veelkoppig monster" is. Er is geen eenduidig beleid. Lidstaten vechten elkaar de pan uit. Er is geen gemeenschappelijke krachtige leider, die de buitenlandse EU politiek verdedigt. Dat is de echte reden dat de EU jammerlijk op deze en alle andere gebieden faalt. Wij worden ingehaald door de VS en Rusland met Trump en Poetin als krachtige leiders. Daar wordt door die stoffige grijze EU geen weerwoord tegen gegeven. Dus zonder duidelijke leiding kan Europa niets bereiken voor haar burgers en moet elke lidstaat maar op eigen houtje in de buitenlandse politieke arena opereren. Dat wordt haast altijd een fiasco. Dat is nu juist gebeurd met de reizen van minister Blok en de Tweede Kamer leden.
"Leuker kunnen wij het niet maken , ingewikkelder wel." Lang leve de Belastingdienst!
pi_182920419
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 10:09 schreef Murdera het volgende:
Wat gek, ook met een zak geld willen ze onze problemen niet overnemen. :')
Misschien hadden we deze fucking problemen dan nooit moeten laten ontstaan :')
:')
Racist
  zaterdag 3 november 2018 @ 16:22:02 #24
148588 rulerofdeath
Ruler the Rotting-BrainEater
pi_182920560
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 15:21 schreef Faxie het volgende:

[..]

Als doorvoerland heb je ook gewoon een verantwoordelijkheid
Dit dus. Dan moeten desbetreffende landen hun grenzen maar beter dicht houden.
Learn as if you're going to live forever, Live as if you're going to die tomorrow
De BIE®TAFELop youtube en dumpert _O_ >100k views *O*
I wanna die the same way I was born: Screaming and covered with blood
Arbeit macht frei. Ik heb nu 40 jaar vakantie *O*
pi_182920805
Ik wist niet dat ze in Afrika een overschot aan artsen en raketgeleerden hadden. Gewoon betaald krijgen om de menselijke crème de la crème te mogen ontvangen en dan nog nee zeggen. Die lui zijn gestoord.
pi_182920816
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 10:09 schreef Murdera het volgende:
Wat gek, ook met een zak geld willen ze onze problemen niet overnemen. :')

Misschien hadden we deze fucking problemen dan nooit moeten laten ontstaan :')
Welke fucking problemen had jij willen voorkomen?
pi_182920946
Wat is er mis met uitzetten enkeltje retour?
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  maandag 5 november 2018 @ 09:25:47 #28
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_182952208
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 15:02 schreef Mutant01 het volgende:

[..]

Duidelijk niet begrepen waar dit artikel over gaat. Het gaat niet om het terugnemen van eigen migranten door Noord-Afrikaanse landen (want dat gebeurd doorgaans wel degelijk). Het gaat om transitmigranten die via Libie, Tunesie, Algerije en Marokko de oversteek maken naar Europa. Europa wil dat deze landen deze transitmigranten in hun eigen gebieden gaan huisvesten in afwachting van de asielprocedure.

Deze landen weigeren dat, net als andere landen, zoals bijv. Albanie. Europa heeft hen nog proberen over te halen met zakken geld, maar dat heeft niet gewerkt. Geen enkel land is bereid om voor Europa als een soort van 'halte' voor migranten te fungeren.

De Turkije-deal gaat ook niet over het terugnemen van Turkse migranten, nee het gaat om het terugnemen van transitmigranten.

Nog even los van het feit dat je suggesties om Marokko te dwingen nergens op slaan, aangezien dat een backlash heeft op Europa zelf (Spanje en Frankrijk zijn de grootste investeerders, die gaan zichzelf niet in de vingers snijden).
We zitten in Nederland nog steeds met AZC's waar criminele Maghrebijnen zonder uitzicht op asiel niet teruggestuurd kunnen worden. Waarom zijn die mannen nog steeds niet terug in Marokko?

Wat de sub-sahara Afrikanen betreft; ik snap de Noord-Afrikaanse landen wel, zij zitten met het probleem totdat de gelukszoekers op de boot stappen, want terug naar het zuiden gaan ze niet uit zich zelf. Maar voor zowel Europa als de Noord-Afrikaanse landen is het belangrijk zo weinig mogelijk toe te geven aan de (trans)migranten want zolang de Afrikanen nog steeds Europa bereiken en centjes naar het moederland kunnen terugsturen, zal de migrantenstroom blijven doorgaan. Alleen veel teruggekeerde migranten (=verlies van de investering) zal de mensen daar ervan overtuigen dat de oversteek de investering niet waard is.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_182952251
Wordt tijd dat er eens afspraken worden gemaakt met een of andere dictator in midden Afrika.

Dat lijkt me preventief ook een goede oplossing.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  maandag 5 november 2018 @ 09:35:01 #30
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_182952293
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 09:30 schreef Rockefellow het volgende:
Wordt tijd dat er eens afspraken worden gemaakt met een of andere dictator in midden Afrika.

Dat lijkt me preventief ook een goede oplossing.
Er waren goed afspraken met Khadaffi. Totdat Hillary Clinton, Sarkozy en Cameron het nodig vonden om de 'Arabische lente' te introduceren.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 5 november 2018 @ 09:38:59 #31
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_182952331
Gewoon in de woestijn flikkeren.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  maandag 5 november 2018 @ 09:41:47 #32
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_182952362
quote:
6s.gif Op maandag 5 november 2018 09:38 schreef Nikonlover het volgende:
Gewoon in de woestijn flikkeren.
Dat is wat er helaas nu regelmatig gebeurt. Dit is inhumaan en niet de oplossing.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 5 november 2018 @ 09:59:30 #33
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_182952605
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 09:41 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Dat is wat er helaas nu regelmatig gebeurt. Dit is inhumaan en niet de oplossing.
Ze kiezen er toch zelf voor
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_182952708
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 09:55 schreef Sigaartje het volgende:
Laten we eens beginnen met een anticonceptieprogramma voor Afrika.
1,2 miljard daar lacht Azië om.
pi_182952750
quote:
1s.gif Op maandag 5 november 2018 10:05 schreef Nober het volgende:

[..]

1,2 miljard daar lacht Azië om.
Ok, dan ook in Pakistan en Afghanistan wat aan de geboortecijfers doen. Wat er uit China, Korea, Japan etc. doorgaans deze kant op komt kunnen we prima wat mee.
  maandag 5 november 2018 @ 10:12:58 #36
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_182952813
quote:
6s.gif Op maandag 5 november 2018 09:59 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ze kiezen er toch zelf voor
Nee, ze hebben gespaard om te investeren in een financieel betere toekomst. Vaak heeft de hele familie en het halve dorp meebetaald om die ene veelbelovende jongeman naar het land van melk en honing te sturen, in de verwachting dat na diens aankomst een maandelijkse stroom aan euro's hun kant opkomt. Zolang de bootjes van de NGO's de Afrikanen van de Libische kust blijven oppikken, het financieel interessant is voor mensensmokkelaars om vissersbootjes in te zetten en de Europese landen geen vuist maken richting dit hele systeem, zal de stroom blijven.

Tijd om het asielsysteem op de schop te gooien. Het systeem is ooit ingericht om mensen tijdelijk onderdak te bieden tot ze terug konden en voor dissidenten, vakbondsleiders, politieke activisten etc. en zo hoort het ook weer te worden.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_182954674
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 11:12 schreef Ambystoma_mexicanum het volgende:
obleem is dat de landen van herkomst haar burgers weigert terug te nemen. Dat probleem ondervindt niet alleen Europa, maar ook de N
Huh, moeten we nu landen gaan betalen om hun eigen landgenoten weer terug te nemen?
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
pi_182955811
Dreig met het dichtdraaien van de geldkraan en kijk hoe snel zij hun burgers weer terugnemen.

Maar dat is ook het probleem met de EU. Er zitten in Brussel een stelletje slappe zakken eerste klas.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_182956701
Vorige week? Goh, dan zijn ze er wel snel bij zeg.
"Pools are perfect for holding water"
pi_182992992
Logisch, uitschot waar ze zelf ook op kotsen.
pi_182992997
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 10:08 schreef Solstice1 het volgende:

[..]

Ok, dan ook in Pakistan en Afghanistan wat aan de geboortecijfers doen. Wat er uit China, Korea, Japan etc. doorgaans deze kant op komt kunnen we prima wat mee.
De friettenten zijn er anders hard op achteruit gegaan
pi_182995165
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 13:03 schreef HSG het volgende:
Dreig met het dichtdraaien van de geldkraan en kijk hoe snel zij hun burgers weer terugnemen.

Maar dat is ook het probleem met de EU. Er zitten in Brussel een stelletje slappe zakken eerste klas.
Dus of de EU gaat snel beter functioneren of ons land moet eruit stappen net als de Engelsen.
Wij zijn wel de grootste betaler in de EU en hebben miljarden naar Griekenland gestuurd en wij krijgen er allemaal ellende voor terug.
"Leuker kunnen wij het niet maken , ingewikkelder wel." Lang leve de Belastingdienst!
pi_182995196
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 10:48 schreef paulgo het volgende:

[..]

Dus of de EU gaat snel beter functioneren of ons land moet eruit stappen net als de Engelsen.
Wij zijn wel de grootste betaler in de EU en hebben miljarden naar Griekenland gestuurd en wij krijgen er allemaal ellende voor terug.
Nederlands zou, net als Denemarken, een opt-out regeling met de EU moeten maken omdat wij de grootste betaler zijn.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_182996062
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 10:48 schreef paulgo het volgende:

[..]

Dus of de EU gaat snel beter functioneren of ons land moet eruit stappen net als de Engelsen.
Wij zijn wel de grootste betaler in de EU en hebben miljarden naar Griekenland gestuurd en wij krijgen er allemaal ellende voor terug.
Dat geld is niet naar Griekenland gegaan hoor ;( .
pi_182996168
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 07:11 schreef funnywell het volgende:

[..]

De friettenten zijn er anders hard op achteruit gegaan
Klopt chinezen moeten bij hun leest/lijst blijven!

Ik ken er ook geen die fatsoenlijke frituur kan bakken.

Verder heb je er zelden of nooit last van in tegenstelling tot de religieus gehandicapten uit Afrika die hier ons komen verrijken.....
pi_182996900
Gebrek aan verantwoordelijkheid.

Zonder EU hadden Italië, Griekenland en Spanje al lang boten getorpedeerd, omdat ze de aanwas van vluchtelingen niet aankonden. Want zonder de EU stonden ze er alleen voor.

Nu wordt iedereen binnengelaten en de verantwoordelijkheid doorgeschoven naar anonieme Brusselse ambtenaren.

Die niets doen.

Iemand nog meer EU?
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
pi_183011496
quote:
14s.gif Op woensdag 7 november 2018 11:43 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Klopt chinezen moeten bij hun leest/lijst blijven!

Ik ken er ook geen die fatsoenlijke frituur kan bakken.

Verder heb je er zelden of nooit last van in tegenstelling tot de religieus gehandicapten uit Afrika die hier ons komen verrijken.....

Chinezen zijn dan ook wat slimmer, hun zitten net zo goed in het zware milieu, maar je merkt er amper wat van.
pi_183012944
Wanneer beginnen wij met de bouw van onze muur?
  woensdag 7 november 2018 @ 23:37:40 #49
355869 Jellereppe
ZOA-Amfora!FAN
pi_183013242
Khadaffi deed dat gratis voor de Europese landen. Hij heeft uiteindelijk Franse, Britse en Amerikaanse bommen moeten koppen.
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 22:29 schreef funnywell het volgende:

[..]

Chinezen zijn dan ook wat slimmer, hun zitten net zo goed in het zware milieu, maar je merkt er amper wat van.
quote:
Are the Chinese triads more powerful than the military and the police in Malaysia? Why or why not?

Name. Ming Chen

Answered Sep 15

No, triad syndicates are very powerful players in the world of organized crime but they tend not to stray too far from their own ethnic communities. Therefore, they can be very powerful among their own people, but are a relatively small threat unless you engage in illegal activity in Chinese communities. Although at higher levels, they do have some relations with business, finance, and entertainment industries, outsiders are generally avoided because they cause complications, which attracts attention, which attracts government interest and arrests.

So, as long as you're staying away from prostitution, unlicensed gambling, drugs, or buying stolen goods, you're pretty safe. Although, for folks who like buying knockoff products in Chinatowns, the triads are usually involved in this trade, but usually on the financial side of things and the manufacturing side.

If crossed, however, they can be quite dangerous. Most triads are loose affiliations of smaller gangs, becoming more centralized the closer you get to the "Dragon Head," or the syndicate boss. What this means is, there are a lot of ambitious young men willing to commit violence for the sake of moving up in the gang. In Hong Kong, triad syndicates were willing to attack and harm people very close to international stars like Jackie Chan and Chow Yun-fat to keep their grip on the film industry there. One of Jackie Chan's closest associates was shot dead in the 90's when the Sun Yee On were trying to intimidate him into working for studios they controlled.

Like many organized crime syndicates, the triads have had some success in forging relationships with business tycoons, government officials, and the police. There is some speculation that triad members are occasionally "contracted" to deal with dissidents that may be too sensitive to handle through official measures.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sun_Yee_On

[ Bericht 18% gewijzigd door Jellereppe op 08-11-2018 00:47:45 ]
pi_183013524
de EU is gewoon totaal incompetent, ze kunnen niks beslissen en als ze dat al doen is het te laat of slaat het nergens op.

Je hebt geen deal nodig om die mensen over de grens te gooien. Ze zoeken het maar lekker zelf uit, waarom moet de EU alles oplossen terwijl de landen van herkomst totaal geen moeite doen.
  donderdag 8 november 2018 @ 05:36:52 #51
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_183014661
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 23:54 schreef totalvamp het volgende:
de EU is gewoon totaal incompetent, ze kunnen niks beslissen en als ze dat al doen is het te laat of slaat het nergens op.
Obsolete,
  donderdag 8 november 2018 @ 05:43:32 #52
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_183014685
De huilbalken die straks om Merkel rouwen vergeten 3 dingen. Ze was de aanzet des steen om 3 dingen.
BrExit (Juist vanwege haar houding tegen Cameron), Het opengooien van de grenzen !!, en de hernieuwde opkomst van het fascisme in Europa.
Wellicht 4 = Break Up van de Eurozone.
Wellicht 5 = Verkeerde energie wende,
-------------------------
Gewoon een kut DDR linkse teef die te ver van de werkelijkheid afstaat.
pi_183018270
quote:
0s.gif Op woensdag 7 november 2018 12:19 schreef Lyrebird het volgende:
Gebrek aan verantwoordelijkheid.

Zonder EU hadden Italië, Griekenland en Spanje al lang boten getorpedeerd, omdat ze de aanwas van vluchtelingen niet aankonden. Want zonder de EU stonden ze er alleen voor.

Nu wordt iedereen binnengelaten en de verantwoordelijkheid doorgeschoven naar anonieme Brusselse ambtenaren.

Die niets doen.

Iemand nog meer EU?
Klopt , de EU kan en wil geen gemeenschappelijke vuist maken tegen landen, die zelfs hun eigen criminele onderdanen weigeren terug te nemen. Dus er komen allemaal criminele Noordafrikanen naar Europa en elk land moet het maar zelf uitzoeken wat zij er mee doen. Dat heb je er dus gratis bij met zo'n puinzooi van EU politiek. Wij moeten wel betalen voor landbouwsubsidies voor Franse boeren en onze pensioen leeftijd is verhoogd, zodat de Fransen ( 62jr) en Italianen (65jr) eerder met pensioen kunnen.

Bron:

https://www.ad.nl/buitenl(...)de-fransen~ac9dfbf9/
"Leuker kunnen wij het niet maken , ingewikkelder wel." Lang leve de Belastingdienst!
  dinsdag 13 november 2018 @ 15:30:39 #54
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_183124176
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 09:55 schreef Sigaartje het volgende:
Laten we eens beginnen met een anticonceptieprogramma voor Afrika.
Dát, én ziektes gewoon zijn gang laten gaan.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')