abonnement Unibet Coolblue
pi_182972683
Schanu nog gefeliciteerd met jewel! Pyjamaboks!
Heb je nog een middenweg gevonden met je moeder?

De buk haha heerlijk. Sowieso genieten al dat gebrabbel van die mini’s.

Vriend vertelde gisteren dat hier de bank klim update ook unlocked is. Hij had haar op de grond gezet toen hij even naar de keuken moest en toen hij terug kwam zat ze weer op de bank. :+ Hij heeft het erna nog eens getest en blijkt dat de bank in de hoek net wat lager is en het haar daar net lukt om erop te komen. Ze zijn zo slim!
pi_182972921
Bedankt voor de felicitaties, lief!

Mijn moeder komt vrijdag een uurtje langs voor de kinderen, dat vind ik wel een goede middenweg. Dan zullen we daarna wel een keertje afspreken zonder kinderen om te bekijken hoe we verder moeten.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.
  woensdag 7 november 2018 @ 09:59:41 #53
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_182994452
Achievement unlocked, Nolita! ✔️
Knap he hoe ze dat soort dingen ontdekken :)

Goede oplossing Schanu.
Over hetgeen in je spoiler, wat lijkt me dat zwaar zeg. En dat is vast niet iets van de laatste jaren :{
Gaat het over het algemeen wel goed richting de kinderen?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_182996205
quote:
1s.gif Op woensdag 7 november 2018 09:59 schreef Sylver_ het volgende:
Goede oplossing Schanu.
Over hetgeen in je spoiler, wat lijkt me dat zwaar zeg. En dat is vast niet iets van de laatste jaren :{
Gaat het over het algemeen wel goed richting de kinderen?
Haar houding richting de kinderen voelt altijd gemaakt, ze moet echt haar best doen om de oma-rol op zich te nemen zeg maar. Opzich gaat het verder wel goed, behalve dat er weinig contact mogelijk is en dat als we afspreken, het kan zijn dat ze het tot een uur voor de afspraak bij wijze van weer afzegt. Dat kan later problemen opleveren omdat de meiden dan op de komst van hun oma rekenen en ze last minute afzegt, die teleurstelling wil ik ze niet aan doen. Aan de andere kant, kan ik ze daarmee wel op een veilige manier leren omgaan met teleurstelling waar ze uiteindelijk in het leven veel aan kunnen hebben omdat teleurstellingen ook bij het leven horen. Maar daarnaast kan mijn moeder ook ronduit beledigend zijn en draait het vaak om haar in de slachtofferrol, daarin kan ze ook heel erg manipuleren en dergelijke. Daar is het nu ook weer mis gegaan tussen haar en mij, omdat ze daar echt weer te ver in ging. Als ik merk dat ze dat ooit richting mijn dochters gaat doen, is het wel meteen klaar want daarmee kan en wil ik ze niet opzadelen.
pi_183016044
Wij hebben ook een bank klimmer Nolita :D
Sinds kort weet hij ook hoe hij er normaal af kan, hij ging eerst altijd met zijn handen eerst haha.

V geeft echt de voorkeur uit naar het uitbreiden van zijn woordenschat dan naar los staan of stappen oO<
Als hij komt aangekropen vanuit een andere kamer zeggen we altijd ‘Hey!’
Nu zegt hij het zelf als hij komt aangekropen en een van ons ziet ‘heeeeeey’ O+ Het is echt super schattig haha.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183016659
Wbt klimmen. Gisteren vond ik de kaptein ineens op het tv meubel :X (heel smal en met de tv er los op) dat kan ie dus ook :') als ie met tv en al achterover was gekukeld... :X
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_183016674
En flav jaaaaa twee jongens O+ ik zou makkelijker voor n tweede kiezen als ik zou weten dat t ook n jongetje zou worden :@

Volgens mij ben ik van nature n ekte jongensmama :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 8 november 2018 @ 10:33:39 #58
149959 SQ
snelle trees
pi_183017176
Noud lazerde gisteren nog van het trappetje van de glijbaan af. Ze vallen ook altijd zo lekker onbeholpen nog op die leeftijd, net zo'n dummy die in het zand ligt dan :') Verder klimt ie graag op de vensterbank om de poes te "aaien", gaat ie geheel zelfstandig de trap op en wil ie helpen met koken. Dat laatste is wel een uitdaging soms, want onze keuken is niet afsluitbaar en noud is heel snel met zijn krukjes :')
disclaimer
pi_183018414
Haha ik kan niks bedenken waar Kevin zelfstandig op kan klimmen en nog niet van afgevallen is. Af en toe kost me dat wel een jaar van mijn leven. Zo zag ik hem head first van de zijkant van een glijbaan af vallen. Vooral ik moest heel erg hard huilen.

SQ, is Noud ook zo vindingrijk wat krukjes betreft? Hier kan alles als krukje gebruikt worden. Favoriet is de mand waarin ik de fleecedekens in bewaar. Die is lekker ligt.

Twee jongens zijn leuk!!!!!
Vooral mijn omgeving vind mij een jongensmama, maar ik ben gewoon niet zo'n meisje meisje. Nooit geweest. Toch zou ik heel graag een dochter hebben gehad / nog willen krijgen.

Vakantiefoto


[ Bericht 16% gewijzigd door Adrian4 op 08-11-2018 12:00:52 ]
pi_183020548
Flav, 2 jongens straks O+ O+ O+ Heel erg leuk.
Noliat, leuk de bank-klim-update O+

Wat een klimgeitjes zijn die dreumesen toch, hè. En zo snel ook.
Simon klimt steeds vaker op de salontafel. Als hij één van ons ziet aankomen om hem tegen te houden, dan gooit hij de turbo erin om toch nog even snel erop te kunnen klimmen :+ O+ _O-
En trap klimmen kan ie ook als de beste, vind het zelf wel wat eng met de open trap, want hij steekt regelmatig zijn hoofd en deels romp tussen de tredes door om kiekeboe te spelen.

Vannacht rond vieren was ie vreselijk doorgelekt, dus alles verschonen midden in de nacht. Luier zat niet eens zo vol, waarschijnlijk lag ie op zijn buik en is alles wat ongelukkig verdeeld in de luier.
pi_183021331
Klimgeit: Check. Hij klimt echt overal op, nergens bang voor, maar loslopen is 'Eng eng eng!'. :')

Gisteren wilde hij 'sezezizie kijke'. _O-
pi_183022199
Wat leuk Flav, twee jongens! Ik zou ook heel blij zijn geworden van drie jongens (in tegenstelling tot iedereen om mee heen zo ongeveer) maar werd al vrij snel uit die droom geholpen :') maar ik denk dat je uiteindelijk toch blij bent met wat je krijgt, zeker als het eenmaal geboren is.

Ziet er heerlijk ui Adrian. Zijn jullie echt op vakantie of op familiebezoek oid?

Em rent ondertussen de hele kamer door, die is sneller dan dat wij zijn wat volgens mij met een verborgen camera nog wel wat slapstick op levert. En soms lastige keuzes want pluk ik eerst Lala de klimmer van de trap of ren ik achter Em aan die op weg is naar de keuken waar de oven aan staat? Uiteindelijk toch maar voor Em gekozen (en terwijl ik die neerzet om Lala van de trap te pakken probeert ze alweer een sprintje te trekken, want leuk spelletje). Even vergeten de box weer goed voor de trap te zetten wordt gelijk afgestraft hier. En Lala is al zelf op de 'buk' geklommen en gaan staan. Die staat nu dus ook met de treden weggedraaid.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸&gt;&lt;(((º&gt;
pi_183029961
Oh FF, ik heb met je te doen, maar het klinkt tegelijkertijd ook heerlijk. _O-

Meisjesmoeder, jongensmoeder, daar heb ik niet zo veel mee. Ik heb twee meisjes en dat vind ik heerlijk, ondanks dat ik zelf geen meisje-meisje ben (wat dat ook moge zijn). Met twee jongetjes of een meisje en een jongetje was het net zo prima geweest vermoed ik, maar dat zullen we nooit weten. :+
pi_183033262
Ik heb dat zelf ook niet zo, Selv. Wel dat mensen heel vaak vragen of ik nu niet een derde wil voor een meisje 8)7
Ik weet niet of er nog een derde komt, maar ook dan vind ik het geslacht het minst belangrijke van alles :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_183036865
Fijne vakantie nog Adrian!

Flav wat leuk, een broertje voor V. Die Heey! Is heel herkenbaar :D .

FF intensief ja achter 2 dreumessen aan en dan moeten kiezen wie het meest gevaar loopt! Helpt peuter mee opletten of gaat hij nog een derde kant op?

Cygne ik moest lachen om je klimgeit die lopen eng vindt :D

Hier geen voorkeur voor geslacht gehad, vriend had vooraf wel graag een jongetje. Ik wilde graag het geslacht weten zodat hij tijd had om daaraan te wennen. Maar goed want het is idd een meisje, maar hij is vanaf het begin helemaal om hoor. Helemaal dol op zijn dochter en als hij over een tweede praat is dat ook een dochter en moet ik hem herinneren dat het ook een jongetje kan zijn. :D

Een week geleden heeft N de BMR prik gehad en toen ik haar gisteren ophaalde gaven schoonouders aan dat ze ziekjes was. Bijna niet heeft gegeten, flink gepoept weer zo’n gekke kleur en met vlagen zichzelf was.
Ik dacht toen dat het met de prik te maken zou hebben.
Thuis had ze idd veel scheetjes en nog een diarree luier.
Vannacht werden we om 00:30 wakker en had ze gespuugd en ook daarna nog een aantal keer. Alleen maar gal want ze had vrijwel niets binnen. Zo sneu. Nog een diarree achtige luier verschoont en daarna heeft ze bij ons verder geslapen.
Dat deed ons toch meer denken aan wederom een buikgriep, zoals nog niet zo lang geleden. Ben benieuwd hoe vandaag gaat, we gaan erop uit.

[ Bericht 25% gewijzigd door Nolita op 09-11-2018 09:04:47 ]
pi_183040502
Nolita, wat sneu! Beterschap en hopelijk knapt ze snel weer op!

Cygne :D Grappig dat ie lopen eng vindt, maar overal op klimmen niet :D

Vooraf dacht ik een echte meisjes-moeder te zijn, maar nu ik Simon heb, vind het wel echt heel tof dat het een jongetje is en denk ik toch meer een jongens-moeder te zijn. Maar eigenlijk maakt het niets uit, zolang je kind maar gezond en blij is O+
pi_183041041
Komt me bekend voor Nolita, denk dat er iets in de lucht hangt.
V heeft ook dunne ontlasting, laat scheten en wilt niet echt eten. Heb sinds lange tijd weer eens een outfit moeten verschonen.
Is soms suf en dan weer actief en slapen in de middag is feesten in bed.
pi_183043816
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 november 2018 08:58 schreef Nolita het volgende:
Fijne vakantie nog Adrian!

Flav wat leuk, een broertje voor V. Die Heey! Is heel herkenbaar :D .

FF intensief ja achter 2 dreumessen aan en dan moeten kiezen wie het meest gevaar loopt! Helpt peuter mee opletten of gaat hij nog een derde kant op?

Cygne ik moest lachen om je klimgeit die lopen eng vindt :D

Hier geen voorkeur voor geslacht gehad, vriend had vooraf wel graag een jongetje. Ik wilde graag het geslacht weten zodat hij tijd had om daaraan te wennen. Maar goed want het is idd een meisje, maar hij is vanaf het begin helemaal om hoor. Helemaal dol op zijn dochter en als hij over een tweede praat is dat ook een dochter en moet ik hem herinneren dat het ook een jongetje kan zijn. :D

Een week geleden heeft N de BMR prik gehad en toen ik haar gisteren ophaalde gaven schoonouders aan dat ze ziekjes was. Bijna niet heeft gegeten, flink gepoept weer zo’n gekke kleur en met vlagen zichzelf was.
Ik dacht toen dat het met de prik te maken zou hebben.
Thuis had ze idd veel scheetjes en nog een diarree luier.
Vannacht werden we om 00:30 wakker en had ze gespuugd en ook daarna nog een aantal keer. Alleen maar gal want ze had vrijwel niets binnen. Zo sneu. Nog een diarree achtige luier verschoont en daarna heeft ze bij ons verder geslapen.
Dat deed ons toch meer denken aan wederom een buikgriep, zoals nog niet zo lang geleden. Ben benieuwd hoe vandaag gaat, we gaan erop uit.
de Bijwerkingen van de bmr komen na n week tot 10 dagen vertelde ze mij bij t CB (toen ik ze belde of t nodig was om kaptein voor de vakantie te laten enten) omdat die reactie middenin de vakantie zou zijn raadden ze het af :Y
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_183044234
:W laat ik ook weer eens wat vaker mee posten over onze O+ dreumessen O+

Kroket heeft nu al een paar keer haar broer gebeten. Vorige week pakte hij een lego poppetje uit haar handen en draaide zich om. Het was zijn ninja, dus ergens begrijpelijk. Kroket was super boos en beet toen in zijn bil :+ Sindsdien heb ik het haar nog een paar keer zien doen, steeds in gevallen dat hij haar 'plaagt'. Nu spreek ik ze allebei stichtelijk toe; zij mag niet bijten, hij mag niets afpakken.
En een seconde later zijn ze dan weer dikke vrienden :')
  vrijdag 9 november 2018 @ 17:56:46 #70
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_183046126
Oh Flav, ik wist niet dat je nog een jongetje verwacht, gefeliciteerd! *O*

Beterschap Nolita! Hoe ging het vandaag?

Ah, ik was al benieuwd hoe het met Kroketje gaat, Fazz!
Interessante ontwikkeling wel he, als ze ineens (in jullie geval letterlijk) van zich af leren bijten. Hier knijpt ze sinds kort. Volgens mij nog niet zo hard, want grote zus is nogal gevoelig en die kan het vooralsnog wel redelijk aan :P
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_183052649
Nolita, Tolstoifan haha echt hè. Gek kind. O+
pi_183058290
Iemand tips voor wat leuks om te doen omgeving Apeldoorn met een peuter en drie dreumesen? We gaan een weekendje weg (naar Miggelenberg) en doen dan meestal een uitje op de maandag. We hadden de Apenheul bedacht, maar die is al dicht -O-. Een leuke indoor speelhal nabij is ook prima!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸&gt;&lt;(((º&gt;
  zaterdag 10 november 2018 @ 12:19:46 #73
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_183059650
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 10:56 schreef FlyingFish het volgende:
Iemand tips voor wat leuks om te doen omgeving Apeldoorn met een peuter en drie dreumesen? We gaan een weekendje weg (naar Miggelenberg) en doen dan meestal een uitje op de maandag. We hadden de Apenheul bedacht, maar die is al dicht -O-. Een leuke indoor speelhal nabij is ook prima!
Julianatoren? Of kinderparadijs Malkenschoten.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_183059681
Zwemmen is lastig met drie kids denk ik he :? Qua handen vol zeg maar :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 10 november 2018 @ 12:32:28 #75
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_183059837
Oh! Wat ook tof was, met mijn oudste ben ik toen ze een peuter was eens naar vliegveld Teuge geweest. Ze vond die vliegtuigen heel leuk om te kijken. We ging lunchen in 1 van de 2 restaurants direct aan de start- en landingsbaan, was echt een hit :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')