Ah, op die wijze.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 14:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze zijn groter dus passen ook niet in een beschuitbus. Zo'n verpakking die ze nu hebben heeft een sluitclip zodat je het gewoon zo kunt bewaren.
Bakker had zijn graan niet fijn genoeg gemalen en per abuis toch de beschuitmaak machine aangezet. Tot zijn grote verbazing verkocht het ook nog. Toen een eco concept er omheen bedacht en voila.quote:
Aha. Zo leer je nog eens wat.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 14:35 schreef manny het volgende:
[..]
Bakker had zijn graan niet fijn genoeg gemalen en per abuis toch de beschuitmaak machine aangezet. Tot zijn grote verbazing verkocht het ook nog. Toen een eco concept er omheen bedacht en voila.
Dus net als die melkboer die bedorven melk verkocht en daarmee Karnemelk heeft uitgevonden. Of die kok die zijn steaks te lang had gebakken en toen de term "well done" heeft bedacht.
De beschuitbus van Mepal passen ze inquote:Op woensdag 31 oktober 2018 14:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze zijn groter dus passen ook niet in een beschuitbus. Zo'n verpakking die ze nu hebben heeft een sluitclip zodat je het gewoon zo kunt bewaren.
die ken ik nietquote:Op woensdag 31 oktober 2018 15:06 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De beschuitbus van Mepal passen ze in
Heb je die steak samen met de broccoli gekookt ofzoquote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:03 schreef Mariocash het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Niks mis mee. Steak uiteraard ‘rare’. Zoals een echte fijnproever zijn steak eet.
Steak bak ik liever in de koekenpan. Zou koken beter zijn?quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:39 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Heb je die steak samen met de broccoli gekookt ofzo
Hij is zo grauw. Zet de volgende keer eens je vuur hoger en verwarm je pan meer van te vorenquote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:41 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Steak bak ik liever in de koekenpan. Zou koken beter zijn?
Omdat hij maar 30 sec per kant in de pan ligt. Ik blief mijn steak rare.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:42 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Hij is zo grauw. Zet de volgende keer eens je vuur hoger en verwarm je pan meer van te voren
Dat snap ik, maar als je je pan warmer maakt krijg je alsnog een korst. Nu ziet ie er uit alsof je hem hebt ondergedompeld in kokend water.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:44 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Omdat hij maar 30 sec per kant in de pan ligt. Ik blief mijn steak rare.
Pannetje was gloeiend heet. M’n kookplaat had ik op volgas gezet. Heter dan dit kan hij niet.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:45 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Dat snap ik, maar als je je pan warmer maakt krijg je alsnog een korst. Nu ziet ie er uit alsof je hem hebt ondergedompeld in kokend water.
Dan doe je iets foutquote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:47 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Pannetje was gloeiend heet. M’n kookplaat had ik op volgas gezet. Heter dan dit kan hij niet.
Ik doe heel veel fout in m’n leven, maar ik ben nooit te beroerd om van m’n fouten leren en een beter mens te worden.quote:
Dit is vast en zeker wagyu .quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:03 schreef Mariocash het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Niks mis mee. Steak uiteraard ‘rare’. Zoals een echte fijnproever zijn steak eet.
Deze had m’n moeder voor me gebracht van de slager. Helaas geen wagyu.quote:
Inderdaad wel een beetje matig, maar als jij het zo lekker vind, wie ben ik dan om er wat van te zeggen.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:24 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Wat vind jij van de korst? En je mag eerlijk zijn, want dat kunnen vrienden gewoon tegen elkaar zijn.
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:26 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Inderdaad wel een beetje matig, maar als jij het zo lekker vind, wie ben ik dan om er wat van te zeggen.
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:27 schreef Mariocash het volgende:
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai.
Ik zal hier naar gaan kijken. Bedankt voor de tip.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop.
Inderdaad heter bakken, of andere boter/olie gebruiken.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:27 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Toch langer in de pan laten? Ik ben zo bang dat hij roze wordt van binnen en dan vind ik hem al gauw taai.
Dit kan ook.quote:Op woensdag 31 oktober 2018 17:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Je kunt de buitenkant altijd nog even laten karameliseren met een brander erop.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |