abonnement Unibet Coolblue
pi_182729551
c_/ voor de slechte nachten van Takkie, Aure en anderen.
Wolken hoe was jouw nacht? Fijn van alle updates wel. Goede nachten komen vanzelf weer terug hoop ik ja

Loj, wat goed dat je weer gaat sporten en dat Li het goed gedaan heeft. Even knuffelen daarna is dan extra fijn O+

:* voor alle zieke en sneue baby’tjes van Takkie, Duman en Helsinki (en wie ik vergeet) Hopelijk knappen ze snel weer op

Ach Belle wat ziet Casper er sneu uit met zn bult. En dat bovenop tandjesleed ;( ;*

Jentin, een dikkie +1 op de post van SQ! Je bent een mens en hebt een doodnormale reactie gegeven toen je heel erg schrok. :* Dat kan je toch ook uitleggen aan Caesar? Gelukkig alles okay met je beide kids!
En wat knap van het rollen!

Lachende babies zijn echt zo schattig. O+ Draakje doet het steeds vaker bewust heb ik het idee en ik moet daar dan weer van huilen. Hallo hormonen!
Ook heb ik volgens mij 1 van de weinige babies die verschonen niet erg vind en dan juist lekker druk en levendig is. Tenzij honger natuurlijk ;)

[ Bericht 14% gewijzigd door Fuchsia_roze op 25-10-2018 09:00:34 ]
pi_182730259
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 08:01 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Takkie beterschap! :* En sneu ook van/voor je teckel!

Oh dan zou ik ook schrikken Jentin! Gelukkig ging het goed met Phi!

Zware nachten Wolken! Fijn van de update!

Wij hadden gisteravond al drama, ik vermoed tandjesleed ;(. Toen kwam vriend mank thuis van de voetbal :'). Daar had ie vanochtend ook nog last van dus ik had Casper er volledig bij in de ochtendstress vanochtend (normaal verdelen we) en hij viel net tegen de verwarming en heeft een dikke bult op z’n voorhoofd ;(

Wij hebben betere weken gehad :')


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
hierna is t weer gebeurd met de Casper foto spam hoor :@
Zoiets gaat ongetwijfeld nog vaker gebeuren.

Gratis tip van Flip: op iedere buil/bult die niet open is —> boter erop. Gewoon de boter die je op je brood doet. Of net wat je in huis hebt. Dan wordt de zwelling onmiddellijk minder.
Ik leerde dat ooit op de ehbo en bijna iedere basisschool heeft om die reden ook boter in huis (ben leerkracht).

Twix vraagt hier al zelf om boter als hij gevallen is. En nadien om toverzalf (= vallen en stoten creme).
pi_182730397
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 16:45 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Wij hebben ook flink gezeik gehad met het kdv. Het gaat nu de goede kant op, gelukkig.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@ Malteser
Hoe ziet zo’n provicatietestdag eruit? Zit je urenlang te niksen in een ziekenhuiskamer?

- Ik zag heerlijke baby’s voorbij komen! Vooral de nieuwkomers... O+ #rammelrammel

- U.ras is weer ziek... ;( Verkouden en hoesten. Zo zielig om hem zo achter te moeten laten. Morgen nog een dag, en dan werk ik lekker weer thuis.

- Jullie hadden het over zaterdag wintertijd... maar het is zondag. :{w
Datweetikomdatikdanjarigben. *O*


We hadden vandaag trouwens een afspraak op het cb, maar die heb ik afgezegd.
U. is maandag in het ziekenhuis ook gewogen en gemeten.
71 cm en 8550 gr. Geen bollie meer, maar ook geen afwijkend lijntje meer! Zelfs iets stijging gelukkig.
Wie vroeg dit ook al weer op de meet? ;)
Het ging bij ons als volgt:
Melden rond 9.00 uur.

Bloedprikken en ontlasting inleveren. De afspraak was dus een beetje gepland rondom Twix’ poepritme. Al poept ‘ie vijf keer per dag dus kans was groot dat het wachten niet te lang zou duren.

Provocatietest.

Naar huis.

Reactie afwachten.

Dag erna melden in het ziekenhuis, reactie bespreken en opnieuw ontlasting inleveren.

De provocatie gaat hier random. Dus ze krijgen of allergenen toegediend, of juist niet. Je weet als ouder vooraf niet wat je kind krijgt toegediend.
Hier was het direct duidelijk dat Twix WEL koemelkeiwitten toegediend had gekregen want binnen een uur hadden we reactie.
  donderdag 25 oktober 2018 @ 09:39:44 #154
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_182730412
Jeetje Jentin, wat enorm schrikken zeg :o, Gelukkig is het goed afgelopen! Ik vind een godverdomme dan eerlijk gezegd best begrijpelijk hoor 😅.


Sterker nog, ik riep vanochtend nog godverdomme en meer toen Sillie nadat hij zich na 24 x vragen eindelijk had aangekleed een volle beker yoghurtdrink over zich heen gooide bij een of ander experiment om met je mond dicht te drinken of zo :'). Terwijl ik lopend en broodtrommels inpakkend een baby aan het voeden was om maar op tijd op school te komen. Ik had achteraf wel een beetje spijt van mijn woedeuitbarsting want hij is 5 en dan probeer je dus uit wat er gebeurt als je met je mond dicht drinkt :') dat heb ik toen de rust wedergekeerd was ook even gezegd :+

Ollie was ook weer van 1 tot 5 wakker vannacht, dus dan is mijn lontje in de ochtend superkort
:X
pi_182730477
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 17:03 schreef Jentin het volgende:

[..]

Malteser, zit wat tijd voor jezelf er wel in binnenkort? Pittig, zo’n werkperiode voor je man. Heeft hij dat vaker? Als mijnes zo’n fase heeft, krijg ik altijd hernieuwd respect voor alleenstaande moeders _O_
Het probleem ligt vooral bij mij denk ik. De momenten dat ik even tijd voor mezelf kan pakken, besteed ik aan het huishouden/klussen. En als ik dat niet doe, knaagt het in mijn hoofd. Dus dan zit ik alsnog niet rustig. Kan ik beter gewoon het huishouden/de klussen doen.

Ja, komt wel eens vaker voor maar nu voor het eerst weer sinds twee kindjes. Dus even wennen maar komt goed.
pi_182730523
Wat een schrik Jentin en wat SQ al zegt, het kan eigenlijk iedereen gebeuren inclusief de godverdomme. De verhalen zijn hier niet aan te slepen hoor wat dat betreft.

Ik lees een hoop snotteraars, balen is dat. Bij B en nu ook bij Juul gebruik ik een geursteen met eucalyptus, staat een metertje van haar bed af. Het ruikt lekker en fijn voor de snot. Ik heb wel het idee dat het helpt dus wie weet.

Noteert boter tip van Malteser.

Gisteren naar Kasteel de Haar geweest met zijn 4tjes en een vriendin met 2 zoontjes. We kennen hun van de zomervakantie vorig jaar en de klik was zo leuk dat we proberen regelmatig af te spreken. Juul heeft de hele lunch in de kinderwagen geslapen. Jammer alleen dat ze tijdens de speurtocht in het kasteel (in de draagzak) klaarwakker was en dat ook liet horen. Kort gezegd, ze vond het maar saai en het galmt goed in bepaalde zalen.
pi_182730555
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 08:05 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

ik breek alleen even in, maar waarom staat deze post bol van zelfafstraffing? Zoals je reageert is toch heel menselijk? Ik zou me ook kapot schrikken en precies hetzelfde reageren. Het is echt onnodig om zo de nadruk te leggen op wat je eventueel allemaal fout zou hebben gedaan.

Ik lees dit soort posts zo vaak op fok en ik word er zo verdrietig van ;( door de lat zo hoog te leggen voor onszelf stevenen we gezellig allemaal op een burnout af.

Gelukkig is alles goed afgelopen en jeetje, wat zul je zijn geschrokken :* je doet het goed! :*
Eens. :Y
pi_182730771
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 09:33 schreef Malteser het volgende:

[..]

Zoiets gaat ongetwijfeld nog vaker gebeuren.

Gratis tip van Flip: op iedere buil/bult die niet open is —> boter erop. Gewoon de boter die je op je brood doet. Of net wat je in huis hebt. Dan wordt de zwelling onmiddellijk minder.
Ik leerde dat ooit op de ehbo en bijna iedere basisschool heeft om die reden ook boter in huis (ben leerkracht).

Twix vraagt hier al zelf om boter als hij gevallen is. En nadien om toverzalf (= vallen en stoten creme).
Goede tips heb jij altijd! ^O^ Ik geloof dat ze er op de opvang wel wat op hebben gesmeerd (ik heb hem zelf niet gebracht dus weet niet precies wat) maar boter ga ik onthouden.

Ik ben overigens niet zo'n ramptoerist die bij elke ellende foto's maakt van mijn kind :@. Het gebeurde op zo'n haastmoment (we hadden allemaal al weg moeten zijn) dat ik even een foto wilde voor een moment dat ik rustig zat en het even goed kon bekijken
pi_182730814
En eens met SQ Jentin! Ik had waarschijnlijk ook zo gereageerd.

Veel zieke en snotterige kindjes ook hier ;(

Ik benieuwd hoe het verder gaat vandaag hier. Mijn vader is 65 geworden vandaag en we gaan met z'n allen wokken. Gisteravond was drama en vanochtend dit en dan nog een dag naar het kdv, ik laat me verrassen maar heb er een hard hoofd in :')
pi_182731007
Ah Belle, arme baby ;( Kees had ook een mooie blauwe plek op z'n hoofd, geen idee hoe hij daaraan gekomen was... Goede tip van boter! En die vallen en stoten crème moet ik ook echt eens halen. Heb er alle vertrouwen in dat we het bij Kees nog wel vaak nodig gaan hebben *)

En Jentin, kan me voorstellen dat je enorm schrok zeg! Coole kikker wel, die baby van je!

En ik jompel even voor de omgekeerde Fok!-wet *O* Na het klagen van gisteren heeft Kees vannacht gewoon het klokje rond geslapen (van 19-7 uur)! Wel met 2 voedingen (ik de eerste, vriend de 2e), maar daarna direct weer slapen, en er verder helemaal niet uit geweest. En ik was al om 20.30 gaan slapen, zodat ik alvast wat slaap had gehad als hij ging spoken. Dus ik heb gewoon 10 uur geslapen! *O* Dat was me toch eens even lang geleden.
pi_182731443
Jentin, die primaire reactie zou ik ook hebben. Zou me rotschrikken en dan flap je er wel eens wat uit.
Heb je het kdv nog gesproken?

Spees, fijne experimenten wel in de drukke ochtendspits :X . Maar goed, als hij dan nu maar onthouden heeft dat drinken met je mond dicht dus een no-go is. ;) Balen van je nacht. Dat schiet ook nog niet zo hard op hè...

Exode, eucalyptusgeursteen? Waar haal je zoiets? Klinkt namelijk beter dan een opengesneden ui waarna de hele slaapkamer naar friet speciaal ruikt.

BelleFleur, gefeliciteerd met je vader. En uhm, succes vanavond. Of sterkte. Net wat je nodig hebt.

Beterschap voor alle snotterkindjes en :* voor alle mama’s met slechte nachten en speciaal even een :* voor Songeur.

Jagar, hoe is het met jou?
pi_182731557
Even jompelen hoor! Niet alleen:

- ..sliep Günther na drie slapeloze buikgriepnachten afgelopen nacht -> 21:15 - 05:00 - 07:45.. O+

- ..at -ie na vier dagen vast voedsel weigeren vanmorgen een volkoren cracker, een halve mandarijn, een pluk beenham en een kontje geroosterd brood met kokospasta.. O+

-..poepte -ie zichzelf vanmorgen weliswaar letterlijk van enkels tot oren onder, maar met ontlasting van een normale consistentie in plaats van diarree.. O+

..maar nou slaapt -ie op dit moment ook nog eens voor het eerst in iets van twee maanden een dutje in! zijn! eigen! ledikant! :o

Ik heb mijn echtgenoot die aan den arbeid is ervan verwittigd en die heeft werk speciaal even onderbroken om mee te jompelen. :7

Nu eens bijlezen. Dat wil zeggen, tot Günther doorheeft dat -ie niet tegen me aan krioelend in het grote bed ligt en het op een krijsen zet. *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182731670
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 18:58 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

Songeur het is geen klein dipje dat je hebt. Aanhaken is sowieso overgewaardeerd. Af en toe lezen hoe het met je gaat, dat vind ik juist wel fijn. :)
Dit! Bedankt dat je van je laat horen Songeur, heb vaak aan jullie gedacht :*
Hartstikke tof dat je kleine het zo goed doet en dat je überhaupt huishouden en sport al voor elkaar krijgt vind ik reuze knap klinken - genoeg verse moeders die daar de eerste maanden volop moeite mee hebben zónder dat ze ook nog tegen een postnatale depressie op hoeven te boksen. Wees gerust trots op jezelf met hoe het nu al gaat. Veel liefs!
Let me see you stripped down to the bone
pi_182731736
Och, beterschap voor Sofie en sterkte vandaag, Takkie! Same voor U.tje van DUMAN! :*

Jentin, wat zullen jullie geschrokken zijn zeg, allemachtig! Gelukkig met een sisser afgelopen. O+ En pedagogisch, schmedagogisch op zo'n moment hoor! :7

quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 22:31 schreef Loj het volgende:


Ik ben vanavond voor het eerst weer, in ongeveer 9 maanden, wezen zwemmen (nou oké aquarobics). Zo, ik vond het zo moeilijk Li achter te laten (en ik ben daar normaal wel makkelijk in). Li had het super gedaan, maar was wel wakker en wat onrustig geweest. Toen ik thuis kwam, kreeg ik een grote lach en viel ze daarna meteen in slaap O+ Mama is toch nog nummer 1 O+ En nu moet ik haar naast mij neer leggen in haar bedje, maar ik wil niet :D ;)
Hehe, awww O+ Afgezien van het gemis van je ukkepuk, vond je het verder wel lekker in het water?
Ik was zelf een tijdje geleden juist weer begonnen met zwemmen tussen 07:00 en 08:00 (voordat mijn dude naar kantoor vertrekt) maar toen begonnen ineens de Nogal Beroerde Nachten, dus nu alweer twee maanden niet van gekomen. Hopelijk snel weer, want O+ zwemmennnnn O+
(Ging zelfs nog baantjes trekken bij 41 weken zwanger :7 )

[ Bericht 3% gewijzigd door minilot op 25-10-2018 11:19:41 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_182731812
Ooo, bult voor Casper! Boksje met Günther dan maar, Fleur - die heeft z'n eerste blauwe oog te pakken, dankzij vallen :X

quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 09:45 schreef exode het volgende:
Kort gezegd, ze vond het maar saai en het galmt goed in bepaalde zalen.
:D Niks blèrt zo lekker als een kasteel natuurlijk O+

Okee, soort van bij nu. Sorry voor alle posts :') Als ik nog mod was geweest had ik ze even samengevoegd, was vergeten dat ik dat nu niet meer kan 8-)

[ Bericht 71% gewijzigd door minilot op 25-10-2018 11:23:53 ]
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 25 oktober 2018 @ 11:40:48 #166
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_182732186
Ach gossie, die Casper met dat ei op z'n hoofdje :*.

Eens met SQ, Jentin. Een hele begrijpelijke reactie van jouw kant. Ook wat het KDV betreft trouwens. Dat niemand de verantwoordelijkheid neemt is erg jammer.

Fijne tip van Malteser :Y.

Takkie, sterkte vandaag!

En een :* voor Songeur.

Wij zijn bij het CB geweest. Ik maakte me zorgen over of I. wel voldoende voeding binnen krijgt en nu blijkt hij dus afgevallen te zijn. Vanmiddag word ik door een LK gebeld die weer met ons mee wil kijken en hopelijk komt daar iets uit waar ik mee aan de slag kan. Anders wordt het toch bijvoeden met KV. Als hij maar tevreden en blij is, maar wat vind ik het jammer als het zo loopt. Al weet ik ook wel dat ik echt alles heb gedaan om het toch door te zetten met BV. En toch geef ik mezelf dan de schuld van... alles eigenlijk? Ik weet het niet. Maar zodra er iets niet goed gaat ben ik zó hard voor mezelf. Misschien toch maar weer eens met iemand gaan praten. Ik probeer echt wel te genieten van deze tijd maar de zorgen en schuldgevoelens zijn toch wel allesoverheersend.
pi_182733061
Minilot, hier ook jompels voor Günther! *G* Fijn dat hij weer fitter is!

Helsinki, ah dat is naar. Goed dat er een LK gaat bellen. :*
pi_182733203
Jullie moeten allemaal niet zo streng voor jullie zelf zijn Jentin, Helsinki :*

Helsinki, je doet er alles aan. En misschien hoeft de borstvoeding helemaal nog niet te stoppen, goed dat een LK mee gaat kijken in ieder geval. Ik hoop dat diegene jullie goed kan helpen.

En ik zie dat het met Günther weer een stuk beter gaat, wat fijn!

En nog een :* voor iedereen die er eentje nodig heeft.
pi_182733725
Malteser we hebben een simpele geursteen en daar doen we bij verkoudheid eucalyptus geurdruppels op, het liefste zuivere etherische olie maar die is duurder dan parfumolie. Ik heb nog hele voorraden hier vanwege de massagepraktijk die ik had tot een jaar geleden.

Zoiets: https://www.bol.com/nl/p/(...)it/9200000080936582/ maar dit is wel een belachelijk hoge prijs. Bij natuurwinkels zijn ze rond de 3 euro.

B, Juul en wij hebben allemaal een geursteen in de slaapkamer. In de zomer doen we er lavendel op, vinden muggen niet fijn.

Ik ben sowieso nogal van lekkere geurtjes, ik heb ook belachelijk veel parfum in huis :@

Voor de baby's die al 6 maanden of ouder zijn: luuf onder de voetjes voor het slapen gaan en sokjes aan.
  donderdag 25 oktober 2018 @ 13:37:16 #170
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_182733984
Ik hoop echt dat het lukt om wat milder voor mezelf te zijn :).
De LK komt vanmiddag al langs, ben benieuwd.
pi_182735332
Gunther *O* *O*

Helsinki :* Zo ver als jij nu bent ben ik niet eens gekomen met de borstvoeding omdat ik zelf gewoon al eerder afgehaakt ben. Je bent een goede moeder, niet zo hard voor jezelf zijn :* Ik hoop dat de LK wat voor jullie kan betekenen!

En Songeur :* Ik sluit me nog aan bij de rest!
pi_182735599
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 11:15 schreef minilot het volgende:
Ooo, bult voor Casper! Boksje met Günther dan maar, Fleur - die heeft z'n eerste blauwe oog te pakken, dankzij vallen :X

[..]


Okee, soort van bij nu. Sorry voor alle posts :') Als ik nog mod was geweest had ik ze even samengevoegd, was vergeten dat ik dat nu niet meer kan 8-)
Viel me al op dat je niet meer blauw bent, geen mod meer dus?

En jeej inderdaad voor Günther! Fijn om weer even je handen vrij te hebben en even beter te slapen hè!
pi_182735690
Helsinki, rot is dat hè die zorgen. Fijn dat er een lk komt kijken. Ik vond een plan hebben in ieder geval een fijn houvast om te hebben. Bij Kees had (en heb) ik ook altijd zorgen over of hij genoeg aankomt, niet druk om maken is gewoon enorm moeilijk. En dat maakt je ook moeder hè, je krijgt er gratis ook een hoop zorgen bij. Had ik me niet echt zo gerealiseerd voor ik Kees had. Maar trek tijdig aan de bel, want kunnen genieten is (naast het druk maken) ook wel heel fijn!
pi_182736249
Nou, wat de rest ook zei Helsinki! Respect voor de moeite en energie die je erin steekt en als het niet meer lukt is kv echt geen schande!

Jeej! Gunther in zijn eigen bedje :D en het was heerlijk om weer even te sporten. Wel een beetje last van mijn bekken vandaag, maar dat hoort er ook een beetje bij!

Klinkt interessant zo’n geursteen exode, straks eens googelen :)

En verder :* voor iedereen die het nodig heeft!

Li en ik hadden een rondje cb. Ze weegt bijna 5 kilo en is al 56 cm. Dus ik mag maatje 50 nu echt gaan opruimen en maat 62 tevoorschijn halen O+
Wel heel bijzonder trouwens, je kan met de GroeiGids meerdere groeicurves samenvoegen en Js en Li gaan echt precies gelijk op :)
Prikjes waren zielig en ze was met echt een uur lang ontroostbaar. Nu ligt ze op papa te slapen en lig ik even in bad O+
Ik ga nu op zoek naar leuke kleertjes voor Li online, want die heb ik nog steeds niet :(
pi_182736393
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 18:58 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
NJ ik heb me laatst ingehouden omdat ik het zelf niet leuk vond on te weten. Nou ga ik het toch zeggen, misschien heb je er wat aan.
Bij Banaan was het tongetje steeds eruit een teken van reflux. Dat was wat het CB me erover vertelde. Na zo'n zes maanden werd het minder, ik denk dus wel dat het klopt.
Vervelend voor jullie dat ze zo onrustig is en blijft. -O-
Input is altijd welkom! :9 O+
We hebben in onze omgeving meerdere (jonge) moeders met kindjes met (verborgen) reflux die van alles herkennen bij ons Spookje op dat gebied.. Maar... ons CB wil er niet aan. 't is niet zo zeggen ze, ze mist bepaalde symptomen.. Dus ja, lastig.

Maar goed, ze drinkt nu maar ongeveer 5x per dag (wel grote flessen) en groeit goed. Dus buiten dat het mogelijk vervelend is lijkt ze er niet echt onder te lijden.. Proberen maar gewoon alles aan te houden wat gedaan wordt met reflux.. Baadt het niet, schaadt het niet denk ik maar.

Misschien dat het klok verzetten helpt straks!

quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 01:11 schreef Takkie88 het volgende:
Sofie is nog steeds wakker, heeft koorts gehad maar die was net gezakt naar 37,5graden. En teckel heeft 2 uur terug een 2de aanval gehad. Beestje is pas 2 jaar ;( Ik gok dat ik vannacht geen oog dichtdoe.

Morgenochtend afspraak bij de gynaecoloog vanwege oplossende onderhuidse hechtingen die niet willen oplossen. En eind van de ochtend inwendig onderzoek bij de bekkenbodemtherapeut vanwege toenemende klachten.

Na zo’n dag als vandaag blijken er toch nog ineens wel heel veel hormonen door m’n lijf te razen ;(
Hoe was het bij de gynaecoloog?

Welke klachten had je dat ze je doorverwezen hadden?

quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 07:39 schreef Jentin het volgende:
Phi is echt vol gas aan de rol inmiddels en doet ook die bikkelcrunches :+ Soms rolt ze per ongeluk terug ook nog, maar dat gaat echt Ollie-style: head first en dan *boink*

Gister nog een hartstilstand: Caesar trok per ongeluk de maxicosi van de salontafel, met Phi erin :o Ik schrok me dood, brulde superpedagogisch keihard ‘Godverdomme!’ ( :@ niet trots op). Caesar huilen, want die viel om en had zichzelf ook bezeerd - en hij schrok van mijn neanderthalerige uitbarsting :X Phi bleef uiterst neutraal: :{ Gaf geen krimp. En toen Caesar uitgehuild was, snikte ie ook nog: ‘Ik ben zo blijhijhij dat ze niet dooooood is ;(

Niet mijn beste staaltje ouderschap. Goddank had ik Phi wel al vastgemaakt in dat ding.
Mag ik stiekem toch lachen zoals je het omschrijft? :@ Kon het zo voor me zien! Zo cute hoe Caesar dan reageert en hé! Positive thinking! Jij kan heul goed je kindje vastmaken haha!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')