abonnement Unibet Coolblue
pi_182645562
Sambasaus was lange tijd TS' favoriet. :9~ _O_

Na driekwart hectoliter is dat plaatje een beetje grijsgedraaid.

Momenteel drink ik voornamelijk goede mayonaise en knoblauchsauce. Blijft lekker.
Natuurlijk gaat er niets boven eigengemaakte.

Wat zijn jullie fav kaude sousen?

:)
pi_182645610
Gewoon hela curry
pi_182645619
Drink :P

Ik vind kruiden/whiskey/oriëntataalse zalf altijd er lekker op m'n kapsalon. Uiteraard voorzien van een aanzienlijke streep sambal.
"Two guys destroyed your bike with a crowbar and a bat. One of 'em wasn't me."
  zondag 21 oktober 2018 @ 12:13:47 #4
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_182645699
Hangt ervan af waarbij natuurlijk.

Bij een stukje vlees Barbecue- of Shaslicksaus.
Speklapjes met Madam Jeanette Trafasie.
Hamburger met mayonaise en ketchup
Frikandellen met Frietsaus en Curry Kruiden Ketchup.
Shoarma met knoflooksaus.

etc. etc.
pi_182645782
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182646137
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:13 schreef Woelwater het volgende:
Hangt ervan af waarbij natuurlijk.

Bij een stukje vlees Barbecue- of Shaslicksaus.
Speklapjes met Madam Jeanette Trafasie.
Hamburger met mayonaise en ketchup
Frikandellen met Frietsaus en Curry Kruiden Ketchup.
Shoarma met knoflooksaus.

etc. etc.
A
Zo

Nee als ik een fijne trui heb wil ik die elke dag aan.
pi_182646632
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:01 schreef Kloonplins het volgende:
kaude sousen?
wtf :|W

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 21-10-2018 13:09:21 ]
pi_182646652
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:19 schreef Jordy-B het volgende:
[ afbeelding ]
pi_182647264
Sambal
U MAD?
pi_182647986
Ik vind zo'n beetje alle sauzen lekker behalve dat spul van Remia en soortgelijke merken. Ik eet het liefst overal saus op maar probeer het binnen de perken te houden.

Sriracha, chipotlesaus, harissa, knoflooksaus, barbecuesaus, mosterd, mayo :9~ Het is me allemaal even lief. Misschien is barbecuesaus me net iets liever dan de rest, maar alleen als ik echt moet kiezen.
Spoilers!
  Moderator zondag 21 oktober 2018 @ 14:39:26 #11
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_182648173
Mayonaise is denk ik wel de meest universele. Chilisaus is ook lekker bij bepaalde zaken.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  zondag 21 oktober 2018 @ 14:42:25 #12
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_182648236
Curry _O_ _O_ _O_
Knoflook _O_ _O_
Mayo _O_
#KICKOUTZP
pi_182648395
Niet mijn to-go saus, maar bijvoorbeeld bij eieren met spek is deze toch wel briljant:

Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182648550
Het hangt helemaal van het gerecht af.

Remia Groene-pepersaus bij rood vlees
Hela Curry op worst, hamburger
Satésaus bij barbecue (Wijko, maar dan aangevuld met pindakaas met stukjes pinda, sambal, ketjap (helft van de hoeveelheid sambal), kerrie en stukjes ananas)
Aldi fritessaus bij patat, of met de Hela curry op frikandel.
Mosterd-fritessaus bij de mosselen.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  Moderator zondag 21 oktober 2018 @ 14:58:13 #15
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_182648599
Bijzonder trouwens dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise :?
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_182648618
tzatziki
pi_182648722
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 14:58 schreef derLudolf het volgende:
Bijzonder trouwens dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise :?
Bijzonder dat jij letterlijk twee posts met fritessaus ziet en gelijk al opmerkt "dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise". :')
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182648927
Mayonaise. O+
pi_182649664
mcdonalds frietsaus :P
pi_182649886
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 15:52 schreef emmyemmy2 het volgende:
mcdonalds frietsaus :P
Haal eens een fles MAD sauce.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182649985
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 16:01 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Haal eens een fles MAD sauce.
Heb ik standaard in huis :')
pi_182650076
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 14:48 schreef Jordy-B het volgende:
Niet mijn to-go saus, maar bijvoorbeeld bij eieren met spek is deze toch wel briljant:

[ afbeelding ]
Ja, erg lekker. :B
pi_182650111
Je drinkt mayonaise? :?
  zondag 21 oktober 2018 @ 16:13:57 #24
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182650174
HP, sriracha, citroenmayo, hela curry groene dop, ketchup en knoflooksaus.
And so is the past
pi_182650434
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 14:55 schreef Resistor het volgende:
Het hangt helemaal van het gerecht af.

Remia Groene-pepersaus bij rood vlees
Hela Curry op worst, hamburger
Satésaus bij barbecue (Wijko, maar dan aangevuld met pindakaas met stukjes pinda, sambal, ketjap (helft van de hoeveelheid sambal), kerrie en stukjes ananas)
Aldi fritessaus bij patat, of met de Hela curry op frikandel.
Mosterd-fritessaus bij de mosselen.
Satesaus is niet koud.

Bij mij is het denk Belgische mayonaise.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 21 oktober 2018 @ 16:33:27 #26
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182650462
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 14:59 schreef Adames het volgende:
tzatziki
  zondag 21 oktober 2018 @ 17:02:06 #27
215658 Trashcanman
I talk to planets baby!
pi_182650867
Habanerosalsa, tzatziki, sambal en truffelmayo O+
  zondag 21 oktober 2018 @ 17:18:40 #28
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182651168
Ligt er beetje aan waarbij, maar meestal eet ik belgische mayo of citroen mayo met een dikke klodder sambal oelek/roti sambal tomaat (van lekker bekkie).
  zondag 21 oktober 2018 @ 18:28:44 #29
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182652720
Ik kan nooit kiezen. Maar als het moet waarschijnlijk mayo.
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:05:26 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182653255
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 18:28 schreef RobinOok het volgende:
Ik kan nooit kiezen. Maar als het moet waarschijnlijk mayo.
Kewpie mayonaise

In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:48:03 #31
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182654016
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kewpie mayonaise

[ afbeelding ]
Uiteraard kewpie.
Maar, als basis voor sausjes gebruik ik toch liever Zaanse of Calvé.
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:50:08 #32
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654071
Mayo maak je zelf.. kom op zeg.. het meest makkelijke sausje om te maken en naar eigen inzicht aan te passen.. Die troep koop je toch niet in een potje..?

Wat moet je anders met een staafmixer doen?
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:51:48 #33
215658 Trashcanman
I talk to planets baby!
pi_182654108
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:50 schreef Zolderkamer het volgende:
Mayo maak je zelf.. kom op zeg.. het meest makkelijke sausje om te maken en naar eigen inzicht aan te passen.. Die troep koop je toch niet in een potje..?

Wat moet je anders met een staafmixer doen?
Currypasta, beslag, hummus, gevulde soepen, enz maken.
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:52:54 #34
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182654127
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:50 schreef Zolderkamer het volgende:
Mayo maak je zelf.. kom op zeg.. het meest makkelijke sausje om te maken en naar eigen inzicht aan te passen.. Die troep koop je toch niet in een potje..?
Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen. ^O^
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:53:45 #35
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654143
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:51 schreef Trashcanman het volgende:

[..]

Currypasta, beslag, hummus, gevulde soepen, enz maken.
Ja maar die zijn veel te moeilijk.. daarom eet ik maar gewoon alleen mayo.. soms doe ik meer moeite en frituur er nog wat aardappels bij..
pi_182654188
Samba saus bij de bbq _O_
Ik was hier...
pi_182654223
Mayonaise mixen met sambal en je hebt je eigen ultieme samoerai saus
Weggegaan en opgerot
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:56:59 #38
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654224
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen. ^O^
Azijn.. of citroen en afgedekt bewaren in de koeling en het blijft echt wel ff goed hoor.. en als je alleen woont dan heb je vast wel buren of vrienden..

En daarbij, als je over gezond begint wil ik je niet horen met de ingredienten die niets met mayo te maken hebben maar wel in grote overvloed in die potten zitten..

Van de helft van die mayo maak je heerlijke tzatziki btw..
  zondag 21 oktober 2018 @ 19:57:16 #39
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654235
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:56 schreef robijntjestralendwit het volgende:
Mayonaise mixen met sambal en je hebt je eigen ultieme samoerai saus
brrrrrrrrrr
pi_182654389
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:52 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen. ^O^
Met een staafmixer hoef je geen halve liter ineens te maken.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  zondag 21 oktober 2018 @ 20:10:21 #41
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182654590
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:56 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Van de helft van die mayo maak je heerlijke tzatziki btw..
:o
  zondag 21 oktober 2018 @ 20:13:23 #42
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182654666
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:03 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Met een staafmixer hoef je geen halve liter ineens te maken.
Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding?
pi_182654698
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:13 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding?
Dan gooi je driekwart dooier weg of verander je de standaardverhouding.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  zondag 21 oktober 2018 @ 20:15:18 #44
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654733
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:13 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding?
350ml bij een middel (m) ei.. en bij een klein (s) ei kan het vast wel naar 250ml gereduceerd worden
  zondag 21 oktober 2018 @ 20:16:27 #45
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654784
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:10 schreef RobinOok het volgende:

[..]

:o
Gewoon yoghurt bij mengen.. gaat prima.. niet nadenken maar opeten..
  zondag 21 oktober 2018 @ 20:17:06 #46
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182654808
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:14 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Dan gooi je driekwart dooier weg of verander je de standaardverhouding.
Nou, euh, gefeliciteerd! Ik hoop dat je daar gelukkig van wordt.
pi_182654821
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:16 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Gewoon yoghurt bij mengen.. gaat prima.. niet nadenken maar opeten..
ik maak het nooit met mayo, enkel griekse yoghurt.
een van de redenen dat ik het zo fijn vind, je kunt het dan relatief ruim scheppen
pi_182654877
Ik kan best makkelijk zelf mayonaise maken maar dat vind ik godverdomme toch een partij omslachtig voor die ene keer dat ik kloddertje mayo op m'n bord wil.

Chili saus vind ik echt overal lekker bij. Pittig, zoet, maakt mij niet uit, als het in een transparante fles zit en er drijven rode schilftertjes in, eet ik het. :P
-nee-
  zondag 21 oktober 2018 @ 20:20:08 #49
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182654885
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:17 schreef Adames het volgende:

[..]

ik maak het nooit met mayo, enkel griekse yoghurt.
een van de redenen dat ik het zo fijn vind, je kunt het dan relatief ruim scheppen
Ik ook niet.. maar als je van je mayo af moet dan gaat het prima..
Met dikke yoghurt is melk ook lekker btw.. maar dan word het wel vet
pi_182655906
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:08:36 #51
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182656450
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:56 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Azijn.. of citroen en afgedekt bewaren in de koeling en het blijft echt wel ff goed hoor.. en als je alleen woont dan heb je vast wel buren of vrienden..

En daarbij, als je over gezond begint wil ik je niet horen met de ingredienten die niets met mayo te maken hebben maar wel in grote overvloed in die potten zitten..

Van de helft van die mayo maak je heerlijke tzatziki btw..
Tzatziki maak je niet met mayo
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:13:56 #52
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182656605
quote:
6s.gif Op zondag 21 oktober 2018 20:50 schreef Salvad0R het volgende:
[ afbeelding ]
Koolzaadolie , EIGEEL van scharreleieren 7,5%, azijn, MOSTERD (azijn, MOSTERDZAAD, water, zout, specerijen), water, suiker, citroensap 1,2%, zout, antioxidant: E385, aroma's.

Valt me nog best mee eigenlijk.. maar water, suiker, antioxidant en aroma's...
Een fiets noem je toch ook geen auto omdat er ook van die ronde dingen onder zitten?

Azijn/citroen, olie, ei, mosterd, die drie dingen maakt mayo.. dan kun je er nog iets met peper en zout doen, maar das niet nodig om mayo te maken..

Niets mis met saus uit pot.. maar mayo is mayo.. (net als een patatje met, geen mayo bevat maar fritessaus of je moet echt geluk hebben)
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:14:34 #53
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182656631
quote:
1s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tzatziki maak je IK niet met mayo
Fixed
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:16:48 #54
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182656717
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182656735
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:14 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Fixed
Zaziki maak je met uitgelekte griekse yoghurt, barbaar. Maak je het met mayo dan is het geen zaziki meer maar calve griekse fantasie ofzo.

overigens is mijn favo saus chimichurry, op de voet gevolgd door goede zaziki. Dus geen mayo met knoflook en komkommer.
Whatever...
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:19:14 #56
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182656796
quote:
Jajajaja ik weet het wel.. :6 ik heb ook nog nooit een turk of griek mayo zien maken..
Maar als ik het over heb gaat het er prima door als ik alleen dunne (magere) yoghurt heb
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:20:50 #57
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182656823
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:17 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Zaziki maak je met uitgelekte griekse yoghurt, barbaar. Maak je het met mayo dan is het geen zaziki meer maar calve griekse fantasie ofzo.

overigens is mijn favo saus chimichurry, op de voet gevolgd door goede zaziki. Dus geen mayo met knoflook en komkommer.
Het begon ermee dat robin iets gilde over het opmaken van mayo.. Niet over dat het het ultieme ingredient voor tzatziki was..
pi_182656870
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:20 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Het begon ermee dat robin iets gilde over het opmaken van mayo.. Niet over dat het het ultieme ingredient voor tzatziki was..
Jaja, geef Robin maar de schuld. :o
Whatever...
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:23:39 #59
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182656900
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:22 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Jaja, geef Robin maar de schuld. :o
Altijd legitiem.. :Y)
  zondag 21 oktober 2018 @ 21:55:30 #60
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182657961
Ik kan het hebben. Toe maar.
  zondag 21 oktober 2018 @ 22:00:01 #61
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182658094
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:55 schreef RobinOok het volgende:
Ik kan het hebben. Toe maar.
O+ :*
pi_182658862
Barbaren. Nog niet eens bearnaise saus genoemd. En ja, die is er ook koud.
pi_182662409
Zaanse mayonaise.
pi_182664772
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 22:26 schreef r8v2 het volgende:
Barbaren. Nog niet eens bearnaise saus genoemd. En ja, die is er ook koud.
Zeg maar zoals koude pizza.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182665803
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 22:26 schreef r8v2 het volgende:
Barbaren. Nog niet eens bearnaise saus genoemd. En ja, die is er ook koud.
Bearnaise maak je met boter, kan niet koud natuurlijk. Dan is Het dragonmayonaise.
Whatever...
pi_182665823
Groene pepersaus, helaas bijna nergens meer te vinden in de supermarkt (of ik ga naar de verkeerde supermarkten)
  maandag 22 oktober 2018 @ 10:42:56 #67
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_182666141
Ligt eraan bij wat.

Friet: Gouda's Glorie frietsaus in combinatie met Heinz Ketchup
Worsten: Hela Curry
Vlees: Zigeunersaus
Vleeswaren voor op brood: Franse mosterd.

Mayonaise vind ik gewoon niet lekker t.o.v. frietsaus.
Don't let my username fool you...
pi_182668859

O+
Iedere keer als ik (of familieleden) in Frankrijk ben sla ik weer een voorraadje in.

En verder HP Sauce en bij vlagen ook Mad Sauce die ik ook al voorbij zag komen in dit topic. Daarnaast meng ik soms zelf yoghurt met mosterd en sambal voor over de falafel of gehaktballetjes. Dat maakt samen een lekker en fris sausje. :)
pi_182669145
MAD saus, mayonaise, ravigotte saus in deze volgorde voor standaard op tafel.

verder afhankelijk van gerecht.

knoflook bij de shoarma, bbq saus bij de bbq, whiskey saus bij vis/mosselen,

Daarnaast nog ketchup voor bij alles wat niet lekker smaakt :D,
hardcoholic
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:12:43 #70
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_182671020
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 19:56 schreef Zolderkamer het volgende:
Van de helft van die mayo maak je heerlijke tzatziki btw..
Bah :r 'tzatziki' van mayo :')

OT: mayo.
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:22:13 #71
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182671182
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Koolzaadolie , EIGEEL van scharreleieren 7,5%, azijn, MOSTERD (azijn, MOSTERDZAAD, water, zout, specerijen), water, suiker, citroensap 1,2%, zout, antioxidant: E385, aroma's.

Valt me nog best mee eigenlijk.. maar water, suiker, antioxidant en aroma's...
Een fiets noem je toch ook geen auto omdat er ook van die ronde dingen onder zitten?

Azijn/citroen, olie, ei, mosterd, die drie dingen maakt mayo.. dan kun je er nog iets met peper en zout doen, maar das niet nodig om mayo te maken..

Niets mis met saus uit pot.. maar mayo is mayo.. (net als een patatje met, geen mayo bevat maar fritessaus of je moet echt geluk hebben)
En wat zit er dan in mosterd? Of maak je die ook zelf?
And so is the past
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:26:47 #72
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182671247
quote:
7s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:22 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

En wat zit er dan in mosterd? Of maak je die ook zelf?
Goeie.. ik heb hem er even bijgepakt: In mijn mosterd (de franse van de aldi)

water, MOSTERDZAAD, natuurazijn, zout, specerijen, natuurlijk kruidenaroma
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:28:57 #73
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182671281
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:26 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Goeie.. ik heb hem er even bijgepakt: In mijn mosterd (de franse van de aldi)

water, MOSTERDZAAD, natuurazijn, zout, specerijen, natuurlijk kruidenaroma
Dus ook in jouw mayo zit aroma. Mis je alleen nog de zout en suiker maar ik denk dat dat ter conservering is.
And so is the past
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:29:51 #74
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182671291
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:28 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Dus ook in jouw mayo zit aroma. Mis je alleen nog de zout en suiker maar ik denk dat dat ter conservering is.
en de antioxidant (boven de azijn en citroensap die dat ook al zijn)
e385 is in australie verboden btw
pi_182671507
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:19 schreef Jordy-B het volgende:
[ afbeelding ]
Juiste antwoord.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:48:20 #76
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182671570
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

en de antioxidant (boven de azijn en citroensap die dat ook al zijn)
e385 is in australie verboden btw
Tja je wil geen geschifte mayo na een paar weken dus flikkeren ze er een stabilisator in.

En in Australië rijden ze met vrachtwagens van 100 meter. Niet echt relevant wat daar en hier wel of niet mag.
And so is the past
  maandag 22 oktober 2018 @ 15:53:20 #77
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182671633
quote:
2s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:48 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Tja je wil geen geschifte mayo na een paar weken dus flikkeren ze er een stabilisator in.

En in Australië rijden ze met vrachtwagens van 100 meter. Niet echt relevant wat daar en hier wel of niet mag.
Ja als je water in je mayo pleurt dan kun je niet zonder stabilisator.. maar ze hebben beide niets te zoeken in mayo..

Je gooit er vanalles in.. maar omdat het resultaat dan troep is.. moet er nog meer in om het te verbloemen.. Dat is de hele reden.. niet meer en niet minder
pi_182671841
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 13:11 schreef itchycoo het volgende:
[ afbeelding ]
O+
Iedere keer als ik (of familieleden) in Frankrijk ben sla ik weer een voorraadje in.
Jumbo heeft hem ook in het assortiment, in een pot.
pi_182672787
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 16:06 schreef Myraela het volgende:

[..]

Jumbo heeft hem ook in het assortiment, in een pot.
Mayonaise uit een pot. :N
pi_182673540
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 16:06 schreef Myraela het volgende:

[..]

Jumbo heeft hem ook in het assortiment, in een pot.
:o Dit ga ik van de week eens bekijken, bedankt voor de tip
pi_182674633
quote:
14s.gif Op zondag 21 oktober 2018 21:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Koolzaadolie , EIGEEL van scharreleieren 7,5%, azijn, MOSTERD (azijn, MOSTERDZAAD, water, zout, specerijen), water, suiker, citroensap 1,2%, zout, antioxidant: E385, aroma's.

Valt me nog best mee eigenlijk.. maar water, suiker, antioxidant en aroma's...
Een fiets noem je toch ook geen auto omdat er ook van die ronde dingen onder zitten?

Azijn/citroen, olie, ei, mosterd, die drie dingen maakt mayo.. dan kun je er nog iets met peper en zout doen, maar das niet nodig om mayo te maken..

Niets mis met saus uit pot.. maar mayo is mayo.. (net als een patatje met, geen mayo bevat maar fritessaus of je moet echt geluk hebben)
Superauthentiek je eigen mayo maken en daar dan 250ml van door je tzatziki roeren :')
pi_182674939
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:28 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Dus ook in jouw mayo zit aroma. Mis je alleen nog de zout en suiker maar ik denk dat dat ter conservering is.
mwoah, dit door natuurlijke aroma’s zijn meestal gewoon een soort kruidenextracten. Niets engs aan.

Edta is minder onomstreden trouwens, wordt gebruikt om door metalen gekatalyseerde ranzigheid te remmen.
Whatever...
  maandag 22 oktober 2018 @ 19:18:39 #83
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182675346
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

en de antioxidant (boven de azijn en citroensap die dat ook al zijn)
e385 is in australie verboden btw
Liever conserveermiddel dan een bacteriële infectie
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182675641
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 19:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Liever conserveermiddel dan een bacteriële infectie
Die edta conserveert niet, werkt amper tegen bacteriegroei, mayonaise is geconserveerd door het zuur, waarbij azijn an sich ook al antibacterieel werkt.

Daarnaast bevat mayonaise ook nog aardig wat zout en droge stof, dus combinatie van Aw en pH zou voldoende moeten zijn.

De edta is vooral om ranzigheid tegen te gaan. Citroensap werkt vooral door zuurstofradicalen op te pikken, de edta bindt metalen uit het eigeel, die oxidatie enorm kunnen versnellen (katalysator).

Overigens kan citaat ook ionen binden. Maar niet zoals edta.
Whatever...
pi_182676314
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 15:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

e385 is in australie verboden btw
Nee, dat is het niet.

e385 Calcium disodium EDTA staat gewoon in de lijst met toegestane toevoegingen, met voor mayo een maximumconcentratie van 75 mg per kilo.

https://www.legislation.gov.au/Details/F2018C00623
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  maandag 22 oktober 2018 @ 20:02:12 #86
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_182676427
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  maandag 22 oktober 2018 @ 20:26:15 #87
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182677106
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 19:58 schreef Jordy-B het volgende:
e385 is in australie
oke.. weer wat geleerd.. Neemt niet weg dat het bij hogere concentraties bloedarmoede kan veroorzaken..
  maandag 22 oktober 2018 @ 20:29:50 #88
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182677193
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 19:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Liever conserveermiddel dan een bacteriële infectie
Als de smaak maar goed is.. Ik eet vaak genoeg bij shabby tentjes waarvan je weet dat het je in elk geval 1 dag schijterij oplevert.. Als het een week aanhoud moet het wel heel lekker geweest zijn..
Maar zo ben ik nou eenmaal.. Ik weet in elk geval hoe streetfood smaakt die niet uit een hipsterbus komt.. B:)B
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:13:21 #89
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_182678376
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 20:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Als de smaak maar goed is.. Ik eet vaak genoeg bij shabby tentjes waarvan je weet dat het je in elk geval 1 dag schijterij oplevert.. Als het een week aanhoud moet het wel heel lekker geweest zijn..
Maar zo ben ik nou eenmaal.. Ik weet in elk geval hoe streetfood smaakt die niet uit een hipsterbus komt.. B:)B
Triest :') rauwe kip eten, bedorven voedsel eten :') wat 'authentiek' man!
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:15:53 #90
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182678417
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:13 schreef MissGiraffe het volgende:

[..]

Triest :') rauwe kip eten, bedorven voedsel eten :') wat 'authentiek' man!
Ja want dat bedoel ik daarmee.. ^O^ :W
pi_182678517
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 20:26 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

oke.. weer wat geleerd.. Neemt niet weg dat het bij hogere concentraties bloedarmoede kan veroorzaken..
Je bent gewoon een hysterische "Het hep op facebook gestaan"-blèrder, met je onnozele geblaat.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:22:53 #92
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_182678562
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:15 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja want dat bedoel ik daarmee.. ^O^ :W
Inderdaad.
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:25:35 #93
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182678621
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:20 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Je bent gewoon een hysterische "Het hep op facebook gestaan"-blèrder, met je onnozele geblaat.
Je moet een beetje normaal reageren gast..

Een vrachtauto heeft ook wielen.. een fiets ook.. Waarom benoemen we die apart?

Waarom heet fritesaus geen mayo? Het is toch wit en klodderig?

Waarom noemen we mannen en vrouwen apart als we toch allemaal mensen zijn?
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:25:44 #94
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182678626
Zullen het weer over saus hebben ?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:26:02 #95
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182678632
On topic, Heinz Ketchup!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:28:26 #96
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_182678684
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:25 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Je moet een beetje normaal reageren gast..

Een vrachtauto heeft ook wielen.. een fiets ook.. Waarom benoemen we die apart?

Waarom heet fritesaus geen mayo? Het is toch wit en klodderig?

Waarom noemen we mannen en vrouwen apart als we toch allemaal mensen zijn?
Maar wel tzatziki met mayo maken :') :') :') :') :') :') :')
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
pi_182678694
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:25 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Je moet een beetje normaal reageren gast..

Een vrachtauto heeft ook wielen.. een fiets ook.. Waarom benoemen we die apart?

Waarom heet fritesaus geen mayo? Het is toch wit en klodderig?

Waarom noemen we mannen en vrouwen apart als we toch allemaal mensen zijn?
Omdat mannen nét dat stapje voor hebben. Het scheelt niet veel hoor. Het is net die finishing touch die aangebracht is toen God de man schiep.

Maar terug naar het oorspronkelijke onderwerp dan maar.
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:28:56 #98
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182678697
Tomaat uiensaus van de plaatselijke turk (niet met keiharde verse uitjes aub)
pi_182678872
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:25 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Je moet een beetje normaal reageren gast..

Een vrachtauto heeft ook wielen.. een fiets ook.. Waarom benoemen we die apart?

Waarom heet fritesaus geen mayo? Het is toch wit en klodderig?

Waarom noemen we mannen en vrouwen apart als we toch allemaal mensen zijn?
Wat heeft dat ermee te maken dat jij hier gewoon glashard leugens loopt te verkondigen?

Jij komt doodleuk aanzetten met: "e385 is in australie verboden btw". Het is gewoon klinkklare onzin wat jij loopt te verkondigen.

Jij zit gewoon glashard te liegen om een beetje interessant te doen, btw. En als je erop gewezen wordt dat je gierend uit je nek staat te kletsen, btw, kom je nog met een: "maar dat neemt niet weg dat deze willekeurige bewering over EDTA wèl waar is". Ja dat neemt het wel, btw.

Je bent een leugenaar en/of je hebt geen idee waar je het over hebt, dus hou nou maar op met interessant te lopen doen, btw.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_182678940
On topic: mierikswortel.
Spoilers!
  maandag 22 oktober 2018 @ 21:42:45 #101
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182678951
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:26 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, Heinz Ketchup!
De enige echte ja.
And so is the past
pi_182679001
Mayonaise. Maar meestal gewoon zonder saus. Ik vind het meestal niet iets bijzonders toevoegen en dus nutteloze smaaktoevoeging/calorieën.

Ik eet wel mayonaise of speciaal op friet. Verder meestal alles zonder saus/dressing.
pi_182679202
Weet iemand of bigmac saus ergens los verkrijgbaar is?
Het enige wat ik lekker vind van macD. :)
I don’t have “trust issues” I have “I’ve seen this before and I know how it ends” issues.
pi_182679746
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:59 schreef Zalmslaatje het volgende:
Weet iemand of bigmac saus ergens los verkrijgbaar is?
Het enige wat ik lekker vind van macD. :)
Af-en-toe wordt het uitgebracht door de Mac, maar dat is dan meer ebay enzo.

Zelf maken is nog steeds het beste, maar als je lui bent kan je ook eens een blik werpen op Thousand Island Dressing. Niet helemaal hetzelfde, maar komt heel dicht in de buurt.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  maandag 22 oktober 2018 @ 22:25:28 #105
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_182679784
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:38 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Wat heeft dat ermee te maken dat jij hier gewoon glashard leugens loopt te verkondigen?

Jij komt doodleuk aanzetten met: "e385 is in australie verboden btw". Het is gewoon klinkklare onzin wat jij loopt te verkondigen.

Jij zit gewoon glashard te liegen om een beetje interessant te doen, btw. En als je erop gewezen wordt dat je gierend uit je nek staat te kletsen, btw, kom je nog met een: "maar dat neemt niet weg dat deze willekeurige bewering over EDTA wèl waar is". Ja dat neemt het wel, btw.

Je bent een leugenaar en/of je hebt geen idee waar je het over hebt, dus hou nou maar op met interessant te lopen doen, btw.
_O- _O_
pi_182679991
Truffelmayo jammie

Of patat met die Zaanse mayo in een tube
  maandag 22 oktober 2018 @ 22:38:07 #107
366512 BakkieDoen
Lekker tjoffie drinken....
pi_182679994
Ajvar en sriracha
pi_182680102
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 22:23 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Af-en-toe wordt het uitgebracht door de Mac, maar dat is dan meer ebay enzo.

Zelf maken is nog steeds het beste, maar als je lui bent kan je ook eens een blik werpen op Thousand Island Dressing. Niet helemaal hetzelfde, maar komt heel dicht in de buurt.
Kwam een tijdje terug het recept tegen er zaten nogal wat niet in de supermarkt verkrijgbare ingrediënten in (stabilisatoren etc)
1000 island dressing ken ik niet, is dat goed verkrijgbaar?
(zie nu dat ze dat bij de ah verkopen, is die dressing niet heel dun? met yoghurt en knoflook..(?) )

Vind het lekker maar niet zo lekker dat ik er heel veel moeite voor wil doen. ;)
I don’t have “trust issues” I have “I’ve seen this before and I know how it ends” issues.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:14:26 #109
481115 Kloonplins
met een emmer
pi_182681595
Wat een sausje wel niet los kan maken zeg :D

Dit topic _O_ _O_ _O_




:P
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:15:11 #110
481115 Kloonplins
met een emmer
pi_182681603
Appelmoes!

EN DAAR ZIT GEEN IJ MET EEN E IN JA!
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:15:42 #111
481115 Kloonplins
met een emmer
pi_182681610


[ Bericht 100% gewijzigd door Kloonplins op 23-10-2018 00:16:06 ]
pi_182681694
Guacamole! En aioli, en tzatziki (want knoflook).
pi_182682080
quote:
14s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:28 schreef Zolderkamer het volgende:
Tomaat uiensaus van de plaatselijke turk (niet met keiharde verse uitjes aub)
Oh wel, zalig juist!
En hele pittige groene pepersaus
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 23 oktober 2018 @ 01:14:19 #114
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_182682244
guacamole
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_182682794
quote:
0s.gif Op maandag 22 oktober 2018 22:45 schreef Zalmslaatje het volgende:

[..]

Kwam een tijdje terug het recept tegen er zaten nogal wat niet in de supermarkt verkrijgbare ingrediënten in (stabilisatoren etc)
1000 island dressing ken ik niet, is dat goed verkrijgbaar?
(zie nu dat ze dat bij de ah verkopen, is die dressing niet heel dun? met yoghurt en knoflook..(?) )

Vind het lekker maar niet zo lekker dat ik er heel veel moeite voor wil doen. ;)
Ja, het is dressing, zeg maar voor over de sla, maar qua smaak komt het heel dichtbij.

Bicmac-saus is wat gevulder, dus gooi er een extra augurkje door
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 05:37:43 #116
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_182683187
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 01:14 schreef Dr.Mikey het volgende:
guacamole
Die vind ik zelfgemaakt het lekkerst :9

Maar op 1:


_O_
Ik vreet het zo uit de pot :')

Net als Heksenkaas, wat eigenlijk een saus is.

Op een heleboel eten smaakt vlammensaus prima (chilisaus, loempiasaus, hoe je het ook noemt) :Y)
pi_182684628
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 00:21 schreef Lokasenna het volgende:
Guacamole! En aioli, en tzatziki (want knoflook).
Bazenpost _O_
Spoilers!
pi_182685795
Btw, ik vind chilisaus btw ook een erg lekkere saus btw, maar dan vooral de sweet chili variant. Kun je btw bijna overal overheen gooien.

Wat ik btw wel heb is dat het bij mij met periodes gaat. Dan kan ik btw maandenlang niet genoeg krijgen van een bepaalde saus en, btw, dan ben ik er ineens klaar mee en eet ik het maanden en btw soms jaren niet.
pi_182687880
Andalouse! De meest gegeten saus op friet in België.
Heerlijk ook op een hamburgertje, zeker als brunch op zondag na een zware avond om weer wat smaak op je pappillen te krijgen.

Mosterd-dillesaus is ook lekker bij een blokje kaas of zo.
pi_182689634
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 12:39 schreef bloodymary1 het volgende:
Mosterd-dillesaus is ook lekker bij een blokje kaas of zo.
Deze was ik helemaal vergeten! :D Die is echt heel lekker over kaas, ham, gekookte worst en nog veel meer vleeswaren.

Volgens mij heb ik zelfs nog zo'n fles liggen:
pi_182697397
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 00:21 schreef Lokasenna het volgende:
Guacamole! En aioli, en tzatziki (want knoflook).
Hoe kon ik guacamole nou vergeten! Heerlijk!
Whatever...
pi_182698856
Dat vind ik nou echt geen reet aan guacamole. Flauwe troep.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 21:12:24 #123
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_182699110
Mosterd-dille is wel een goeie inderdaad.

Piccalilly ook trouwens.
And so is the past
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 21:19:05 #124
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_182699264
quote:
1s.gif Op maandag 22 oktober 2018 21:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
On topic: mierikswortel.
Doe normaal man :D Zo scherp als wat!

Al doe ik daar altijd wel een mespuntje van door mijn knoflooksaus, samen met gembersiroop :@
pi_182699337
American frite saus :@ aiolie en saté/pindasaus c_/

Voor de wraps guacamole en zure room :Y)
pi_182715457
Ben geen fan van koude sauzen.

Warme trouwens ook niet, en eet bijna alles sausloos :D

Vind alleen een goede steak, met simpele pepersaus wel goddelijk.
  woensdag 24 oktober 2018 @ 19:05:14 #127
481115 Kloonplins
met een emmer
pi_182719117
Vandaag bij Jan Linders geweest.

Heb de chilisaus een pittige tante, en de whisky cocktailsaus onmisbaar op tafel.

Wat een slechte namen.

Tevens beide van het merk Gwoon.

Het huismerk.

:') :')


Maargoed. De whiskycocktail onmisbaar op tafel is heerlijk romig en de whiskysmaak komt goed tot zijn recht. De afdronk is rond en soepel.
1% whisky
Alcohol: 0,4 %


De chilisaus een pittige dame is verrassend fris en vol van smaak.
Niet heel erg pittig maar de chillis blijven lekker hangen.
Je moet wel van stukjes houden, want die zitten dr in!
  woensdag 24 oktober 2018 @ 19:08:30 #128
481115 Kloonplins
met een emmer
pi_182719202







:9~ :P :P :P
  woensdag 24 oktober 2018 @ 19:09:41 #129
317039 Printerkabel
Hello darkness, my old friend
pi_182719239
quote:
0s.gif Op zondag 21 oktober 2018 12:19 schreef Jordy-B het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is zo goed.
pi_182719684
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 05:37 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Die vind ik zelfgemaakt het lekkerst :9

Maar op 1:

[ afbeelding ]
_O_
Ik vreet het zo uit de pot :')

Net als Heksenkaas, wat eigenlijk een saus is.

Op een heleboel eten smaakt vlammensaus prima (chilisaus, loempiasaus, hoe je het ook noemt) :Y)
Sriracha an sich is dan ook erg lekker. Wel van het goede merk, paar varianten. Prima spul.
Whatever...
pi_182724620
Ik doe echt overal saus op. Zelfs op een boterham met kaas. Dan besmeer ik die met mayo, of mosterd-dillesaus in plaats van met boter. Heb ook altijd wel vijf verschillende soorten mayo/fritessaus in huis. Bij het een is die het lekkerst, bij het ander die andere etc.

En saus zo uit een pot likken is ook heerlijk!
pi_182725004
Patat met andalouse. Boh.
pi_182731946
Wilt iemand mijn saus proberen?
  donderdag 25 oktober 2018 @ 14:51:43 #134
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_182735116
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 22:38 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik doe echt overal saus op. Zelfs op een boterham met kaas. Dan besmeer ik die met mayo, of mosterd-dillesaus in plaats van met boter. Heb ook altijd wel vijf verschillende soorten mayo/fritessaus in huis. Bij het een is die het lekkerst, bij het ander die andere etc.

En saus zo uit een pot likken is ook heerlijk!
Hoeveel weeg je?
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
pi_182735158
Ravigotesaus bij de kibbeling straks.

أطيب التحيات Flip.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_182737346
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 14:51 schreef MissGiraffe het volgende:

[..]

Hoeveel weeg je?
75 kilo bij 1 meter 80. Dus niks mis mee. Verder eet ik niet zo veel, haha.
pi_182737378
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 11:24 schreef C.L.Werner het volgende:
Wilt iemand mijn saus proberen?
Die lijkt me een beetje bitter...
  donderdag 25 oktober 2018 @ 16:54:19 #138
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_182737690
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 16:40 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

75 kilo bij 1 meter 80. Dus niks mis mee. Verder eet ik niet zo veel, haha.
hihi ^O^
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
pi_182737742
Yoghurt, beetje mayo, beetje sambal, uien erbij, beetje zout en mixen maar.

Omnomnom.
pi_182765481
Calve broodje unoxsaus
Zaanse Mayo
Heinz Ketchup
Go-Tan Chilisaus sweet
Jean Baton Truffelmayo

Die heb ik standaard in huis.... ook hebben we altijd griekse yoghurt en pindakaas met noot in huis. Knoflooksaus en pindasaus bijvoorbeeld maak ik liever zelf.
pi_182768437
Jamballa saus en brander mayo.
  zaterdag 27 oktober 2018 @ 08:14:51 #142
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_182768593
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')