Aquote:Op zondag 21 oktober 2018 12:13 schreef Woelwater het volgende:
Hangt ervan af waarbij natuurlijk.
Bij een stukje vlees Barbecue- of Shaslicksaus.
Speklapjes met Madam Jeanette Trafasie.
Hamburger met mayonaise en ketchup
Frikandellen met Frietsaus en Curry Kruiden Ketchup.
Shoarma met knoflooksaus.
etc. etc.
Bijzonder dat jij letterlijk twee posts met fritessaus ziet en gelijk al opmerkt "dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise".quote:Op zondag 21 oktober 2018 14:58 schreef derLudolf het volgende:
Bijzonder trouwens dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise
Haal eens een fles MAD sauce.quote:
Ja, erg lekker.quote:Op zondag 21 oktober 2018 14:48 schreef Jordy-B het volgende:
Niet mijn to-go saus, maar bijvoorbeeld bij eieren met spek is deze toch wel briljant:
[ afbeelding ]
Satesaus is niet koud.quote:Op zondag 21 oktober 2018 14:55 schreef Resistor het volgende:
Het hangt helemaal van het gerecht af.
Remia Groene-pepersaus bij rood vlees
Hela Curry op worst, hamburger
Satésaus bij barbecue (Wijko, maar dan aangevuld met pindakaas met stukjes pinda, sambal, ketjap (helft van de hoeveelheid sambal), kerrie en stukjes ananas)
Aldi fritessaus bij patat, of met de Hela curry op frikandel.
Mosterd-fritessaus bij de mosselen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |