abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_182632202
Vanaf vanavond is de tiendelige Zweeds-Deense misdaadserie The Lawyer met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. De originele titel is Advokaten.
De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:25 uur.



Van dezelfde makers als Snabba Cash, The Bridge en Sebastian Bergman/Den Fordomde (Jens Lapidus, Hans Rosenfeldt en Michael Hjorth).
Speelt zich ook af in Malmö en Kopenhagen.

Verhaallijn:

De jonge, veelbelovende strafpleiter Frank Nordling en zijn zus Sara waren er als kind getuige van hoe hun ouders door een autobom om het leven kwamen. Sara is nog steeds op zoek naar de daders en komt iets op het spoor, waardoor Frank verstrikt raakt in een levensgevaarlijk spel waarin het kleinste foutje fataal kan zijn.

Na de moord op hun ouders groeiden Frank en zijn adoptiezus Sara gescheiden op in twee aparte pleeggezinnen. Frank is intussen een ambitieuze, onkreukbare advocaat geworden. Sara trad in de voetsporen van haar vader en werd politieagente, ondanks haar heroïneverslaving als gevolg van het verlies van het hoederecht over haar zoontje.

Haar grootste verslaving is echter de zoektocht naar de moordenaar van haar ouders. Ze schakelt een weifelende Frank in wanneer ze een mogelijke verdachte te pakken krijgt. Maar nadat die vermoord wordt en Sara gewond geraakt, besluit ook Frank ten volle voor de waarheid te gaan.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 21 oktober 2018 @ 00:17:19 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182639285
Spannend en de moeite waard. Verder niemand gekeken?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')