quote:Op vrijdag 19 oktober 2018 15:05 schreef Fretwork het volgende:
Op een smoker of barbecue via de 3-2-1 methode had bij mij echt belachelijk lekker resultaat. Ribjes kwamen van de JumboSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 19 oktober 2018 15:08 schreef Xlarge het volgende:
Ik heb er ooit nog eens een soort tutorial voor geschreven, mocht je daar wat aan hebben.
Alleen de plaatjes doen het niet meer zo goed
CUL / BBQ Topic 2010/2011 #4 It doesn't hurt if you get sauce on your shirt
quote:Op vrijdag 19 oktober 2018 15:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
3 Uur op bbq of in oven, temperatuur 110-130 graden, 2 uur in alufolie met eventueel appelsap, appelazjn, cola of whiskey, 1 uur zonder folie met saus bestreken.
Tevens kan je gewoon om verse spareribs vragen bij je slager of ze bestellen bij bijvoorbeeld Beef & Steak.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |